Vedonlyöntivihjeet

  • 3 100 796
  • 15 070

TuH0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Vancouver Canucks
Tänään pelataan salibandyliigaa klo 17.00 Raumalla, kun Playoff paikan varmistanut Espoon Oilers saapuu ykkösmiehistöllään karsintaaviivaa välttelevän SalBan vieraaksi. Kuulostaako selvältä peliltä?

Veikkauksen mielestä vähän liiankin, sillä kotijoukkueelle peli on äärimmäisen tärkeä, siinä missä Oilers on miltei varmasti sijoilla 6-7. Kerroin 1:lle on siis 7,00, siinä missä muilla kerroin vaihtelee 4,5 ja 5,3 välissä. Kyseessä siis selkeä ylikerroin, jota voi hyvällä omalla tunnolla tänne suositella pienellä kokeiluun kävi miten kävi.

Jos haluaa ottaa vähän varmemman päälle, niin SalBa +3 kerroin 2,25 on tällöin suositeltava pelivalinta. Oilers on ollut tällä kaudella suhteellisen huono vierailija, eikä se ole koko kaudella onnistunut ottamaan yli 2 maalin vierasvoittoa. Lisäksi odotuksissa ei ole hirveän maalirikas peli, joten tuo on ihan kohtalainen tasoitus tälläiseen peliin, jossa Oilers tulee hallitsemaan paljon palloa pitkillä ja hitailla hyökkäyksillä, siinä missä SalBa keskittyy puolustamaan tiiviisti ja iskemään terävästi vastaan.

Mistä helpommalla vai miten se meni?

Tulospalvelu - Salibandy

Linkki salibandyn tulospalveluun ja vihdoin saatiin myös vihjattu peli osumaan.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Nopeille Kataja - Lapua

Lapua +13 1.84

60%

Katajalta puuttuu takakentältä tähtikaksikko Rannikko-Mullings. Peliä pyörittää debyytin tekevä Darryl Bryant. Kaveri ei ole mulle kovin tuttu mutta tilastojen perusteella ei kyllä mikään ihan mieletön tekijä pitäisi olla. Lapua pääsee parhaalla kokoonpanolla.

60% arvio on hyvin varovainen, todellisuudessa en saa Lapuaa yli 10 pisteen altavastaajaksi. Rohkeimmat voi koittaa vierasvoittoakin 7 kertoimella.
Tässä oli analyysi siinä mielessä pielessä että Kataja lähtikin peliin suomalaisin voimin Seppälä-Niemi eikä Bryant ollut edes avauksessa ja pelasikin vain 19min.

Ihan rehellisesti Lapua pelasi aika surkean pelin ja riitti vetoon silti.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Mitä nämä Bologna - Lazio kertoimet taas on? Undereihin painetaan kivitaloa parhaimmillaan ja over 2,5 on 1.99. Tuohan on taulussa puoliajalla. Ja tähän se hymiö.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Oli kyllä naurettavaa tänä aamuna, kun koitin saada vetoa sisään William Hillille. Kertoimella 2.20 siellä harkitaan, otetaanko panosta. Se juttu pyörii minuuttikaupalla, ja kun kirjaudun ulos ja uudelleen sisään, niin vetoa ei ole lyöty ja kerroin pudotettu lukemiin 2,00. Sitten koitan uudestaan, mutta sama juttu ja kerroin lasketaan lukemiin 1,83. Ei ne uskalla. Muualla kertoimet oli yli 2 vielä.
Sitten piti jonnekin Tonybetille avata tili mutta ei sinne saanut kuin 125 euroa kertoimella 2,20. Ei jaksanut availla muualle tilejä, vaikka olisi ollut harvinaisen hyvä arbitraasi kun Veikkaus antoi kotijoukkueelle 2,25 ja maailmalla vierasjoukkueelle 2,00 - 2,20, missä nyt oli auki (pl. Nordicbet).
En sitten viitsinyt edes sitä arbitraasia ruveta värkkäilemään, kun olin samoilla linjoilla Veikkauksen kanssa, eli vierasjoukkueelle sai yyberkertoimen kv. sivustoilta. Ja päättyikin juuri 0-3 voittoon tämä naisten lentopallo-ottelu.
Näinhän tämä yleensä menee näiden hassuttelubookkerien kanssa. Itsekin olen koko alkuvuoden pelaillut pääsääntöisesti arbitraaseja ja nyt olen siinä tilanteessa, että Nordicbet, Coolbet ja Unibet ovat säätäneet sellaiset panosrajoitukset, että hyvällä tuurilla saattaa pari sataa saada panosta sisään. Marathonbetistä nyt puhumattakaan, siellä rajoitus talviurheilukohteissa minulla on nykyään noin 10 euron luokkaa. Vähänkään isommat panokset joutuu lähettämään manuaaliseen hyväksyntään ja usein tässä kestää sen verran kauan, että arbitraasi on jo kadonnut.

Kannattaa muuten olla noiden arbitraasien kanssa muutenkin tarkkana. Tänä aamuna löysin hyvän kohteen, palautus oli jotain 108% luokkaa. Bookkereina Nordicbet ja Coolbet. Sain Coolbetille kohteeseen 900€ panosta sisään ja myös Nordicille siihen saakka, kunnes tuli rajat vastaan. No, sitten kuitenkin Nordicbet oli mitätöinyt kyseisen kohteen ja palauttanut panokset, kertoimet olivat kuulemma virheelliset. Ihan linjassa nuo kertoimet olivat, eivät olleet esimerkiksi väärin päin, tällöin olisin tuon ymmärtänyt ja jättänyt kohteen pelaamatta. Olen melko varma, että tuo johtui siitä, että sain lyötyä vetoni sisään, vasta manuaalisessa tarkastuksessa pieni summa viimeisimmästä panoksestani hylättiin, mutta vedot pysyivät kuitenkin pari tuntia voimassa. Nordicbetille olen eniten pelannut viime aikoina arbitraasivetoja ja luulenkin, että kohde mitätöitiin sen takia. Siis sen takia, että he huomasivat olleensa arvionsa kanssa väärässä, sillä ei nuo kertoimet niin sanotusti virheelliset olleet. Tarkistin palautusprosentinkin, eikä se ollut lähelläkään sataa, vaan pyöri siinä jossain 93% paikkeilla.

Tuon vetojen mitätöinnin jälkeen kohde avattiin uudestaan uusilla kertoimilla, ja myös noilla uusilla kertoimilla kohde oli edelleen markkinatoppi Nordicilla. Koitin lyödä siihen sitten vetoani ja täten minimoida tappioita, kun oli Coolbetillä 900€ jo kiinni vastakkaisessa merkissä. Olisin täten saanut noin 99% palautuksen, jolloin tappiota olisi tullut vain pari kymppiä. Mutta kuinka ollakaan Nordicbet ilmoittaa, että olen saavuttanut panosrajoituksen kyseiseen kohteeseen. Kohteeseen jossa minulla oli sisässä siis nolla euroa, koska vetoni oli mitätöity. Sitten jälleen kerran vääntämään aspan kanssa, mutta eiväthän he yleensä mitään ymmärrä, eivätkä myöskään tunnu haluavan ymmärtää. Monta kertaa saa aina jankata alusta ja taas kerran alusta ongelmansa, eikä yleensä siltikään mene perille. Loppujen lopuksi koin tuosta 70€ tappion. Toki täytyisi pysytellä vain jossain arbitraaseissa, jossa palautus pyörii 101% ja 103% välillä, mutta eipä sitä malttanut. Olen silti aivan varma, etteivät nuo kertoimet mitkään virheelliset olleet, vaan kyse oli vain Nordicin heikosta arviosta.

Tässä kuitenkin taas yksi osoitus siitä, kuinka nuo paskabookkerit toimivat. He voivat täysin mielivaltaisesti tehdä mitä huvittaa, eikä siinä paljoa yksittäisen asiakkaan sana paina. Tällä viikolla vastaavankaltainen tilanne minulle sattui Unibetilla ja siitä kirjoitinkin tuohon toiseen vedonlyöntikeskusteluun. Suosittelenkin välttämään ainakin nyt Nordicbetiä ja Unibetia jos vain mahdollista. Ei ole ihan ensimmäisiä kertoja kun näiden kanssa on vastaavanlaisia ongelmia, joissa tiedän olevani oikeassa, mutta bookkeri vain päättää, että sinähän et meidän rahojani vie.

Marathonbet olisi muuten paras mahdollinen bookkeri arbitraasien lyömiseen, he ovat usein täysin omilla linjoillaan. Siinä toki huonona puolena se, että panosrajoitukset napsahtavat päälle melko nopeasti, mutta kannattaa se etu käyttää niin pitkään kuin pystyy jos sinulla ei vielä siellä tiliä ole.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kerroin 1:lle on siis 7,00

SalBa +3 kerroin 2,25

Kiitokset! Hyvin perusteltu vihje ja nyt oli tuurikin puolella, kun tosiaan viimeisellä sekunnilla kotijoukkueen voittomaali.

Pelasin nämä molemmat. Osuma kertoimella 7.00 on todella kova. Mielelläni luen salibandyvihjeitäsi jatkossakin!

EDIT: Kiitokset myös @Saul Goodman
 
Viimeksi muokattu:

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Itsellänikin on aika hassua että MArathonilla ihan sama vaikka olen yrittänyt lyödä sinkkuna, tuplana tai sitten vaikka jonain rekkapötkönä koheloa tällä kaudella niin yleensä joku 10e rajoitus.. Sama homma tenniksessä melkein. Oon mä varmaan saanut joskus tonne johonkin kohteeseen lyötyä 50e panoksen, vaikka sitä suurempaa ei tarvitsisikaan omilla panoksilla mutta ihan vitsihän tuo pulju on sellaisille joilla panokset on 100e+ luokkaa.
 
Anaheim Ducks- Vancouver Canucks 1 1.72 Nordicbet

Semivireiset ankat siis kohtaavat tänään huonovireiset kanukit. Ducks kotona, lepoetu, ja Canucksin pelaajista osa edelleen jonkun viruksen kourissa. Korostan, etten mikään asiantuntija ole, mutta kyllä mä lähen tuota ykköstä vähän isommalla kokeilemaan. Mahdollisesti myös kotijoukkueen -1,5 tasoitusta kokeilen vähän pienemmällä panoksella.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Saksan DEL:issäkin alkavat pleijarit

Vihje keskiviikolle: Nurnberg- Augsburg 1 @1.80 ( bet365, Nordicbet, betsafe)

Elikkä tulee jonkin verran seurattua tätä liigaa kauden aikana, tai oikeastaan aika paljonkin betsaan ja joskus tullut tänne laitettua vihjeitäkin muistaakseni. Itselläni nyt ei ole infoa esim. loukkaantumisista tai poissaoloista. Mutta Nurnberg siis perinteisesti tässä sarjassa todella kova kotonaan, ja olivat tällä kaudella koko sarjan paras kotijengi missä keräsivat 18 voittoa 26 kotipelistä varsinaisella peliajalla. Myös tekivät 4 maalin keskiarvolla kotonaan, mikä on huima luku. Joukkueesta löytyy paljon P-amerikkalaista kokemusta kuten Reinprecht, Dupuis, Segal ja taitaa siellä muutama Saksan maju pelaajakin vilistä. Itselleni materiaaliltaan ihan sitä kirkkainta kärkeä tässä sarjassa Red Bull Munchenin ja Mannheimin kanssa jotka ovat viime vuodet dominoineet tätä liigaa. Monesti kauden aikana Nurnbergille sai sellaista "vain" ~1.50 kerrointa kotipeleissään heikompia jengejä vastaan, ja vaikka Augsburg nyt olikin 6. sarjassa ei se normisti kuulu tämän sarjan parhaimmistoon.

Augsburg on aika "up and down" jengi tässä liigassa, pystyy joskus yllätyksiin mutta yleensä pelaavat aika maalirikasta peliä ja puolustus on heikko. Päästivätkin runkkarissa yli 3 maalin keskiarvolla omiin vieraissa.

Eli vaikkakin keskinäiset olivat aika tasaisia runkosarjassa, niin kun nämä pleijarit ovat yleensä aika paljon kotipainotteisia niin uskon tässä sarjassa sen kotiedun olevan vieläkin suurempi Nurnbergin eduksi ja heidän ei pitäisi kyllä kotipelejä tiputtaa tässä sarjassa!
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tänään Valioliigaa: West Ham - Chelsea

Chelsean yli 1.5 maalille saa sellaista 1.70 kerrointa ja yli 2.0 maalia jo reilusti yli 2.20. Myös Chelsean suora voitto ~1.60 tai -1.0 AH tasoitus yli 2.00 kertoimella kelpaa peleille.

Perusteluja: Hammers ei ole kotonaan enää/vielä mikään vaikeasti ohitettava bussijengi a la Burnley, kuten on ehkä joskus ollut. Varsinkin maanantai-illan ottelussa saattaa meininki Olympiastadionilla olla kohtuu vaisu. West Hamin puolustus sekoilee vähintään yhden maalin edestä per peli, eikä tilannetta nyt auta se että oikeana pakkina pelaa keskikenttä (tai auttavasti toppari) Koyate. Myös Sotonista saapunut Jose Fonte topparin paikalla on hiiiiiiiiiidaaaaaas ja tulee olemaan aivan kusessa jos/kun Chelskin näppärät veijarit keksivät haastaa laidasta keskelle. Vielä kun lisätään että maalissa on Darren Randolph, jonka otteet nyt voivat olla mitä vaan, niin ei hirveästi vakuuta. Hammersille on taottu maaleja liukuhihnalta myös himassa, mm. WBA ja ManU teki pari, City heitti kahdessa matsissa 4 ja 5, Arsenal muistaakseni 5. Chelsealla ei pitäisi olla mitään loukkihuolia, Hazardkin lienee pelikunnossa. Voitto varmasti maistuisi, kun niskaan hengittävät Spurs, City ja Liverpool kaikki voittivat omansa. Tuskin tulevat sinipaidat löysin rantein, kuten joskus aiemmin on nähty.

Chelskin tehokas hyökkäys ja Hammersin levällään oleva puolustus puoltavat vierasvoittoa selvästi kertoimia todennäköisemmin. Itse odottelin sellaista 1.40 tasoa Chelsean voitolle ja yli 1.5 maalille 1.50 max. Eli mun silmissäni noissa kaikissa on ilmaa reilusti.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
@disco-stu ite otin jo aikaisemmin Chelsea& over 1,5 maalia peliin kun sain 2 kertoimen. Tuntu kaikista parhaalta vaihtoehdolta, vaikkakin Bilicin alaisuudessa Hammers on joskus vittumainen jengi mutta kyllähän sitä varmaan kannattaja tietää parhaiten oman jenginsä =)
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suosikkisarjassani La Ligassa pelataan tänään Alaves-Sevilla. Sevilla edelleen mestaruustaistossa mukana, joten se janoaa kolmea pistettä. Se on myös kauden mittaan ollut vakuuttava pelillisesti. Koko kauden saldo 17-4-4. Samir Nasri puuttuu, mutta mielestäni se ei ole syy 2,00:n vieraskertoimeen (Unibet), ottaen huomioon ettei Alaves ole mikään kummoinen kotijoukkue ollut. Tarkempaa perustelua vielä alla. Muista yhtiöistä mainittakoon vertailun vuoksi Bet365:n 1,91 ja Expektin 1,88.

Sevillalla alla neljä peräkkäistä voittoa, Alavesilla kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Kotijoukkueen pelit ovat yskineet sen omalla Mendizzorrotzalla, Alavesin kotisaldo on 3-6-3. Perustan vihjeeni näkemäni lisäksi erityisesti siihen tosiasiaan.

Sevillan vierassaldo on 7-3-3. Se on kyennyt alkukaudesta hyökkäävään futikseen myös vieraissa ja pelaa ajoittain jopa sarjan viihdyttävintä jalkapalloa. Viime ajat se on voittanut niukemmilla maalieroilla Jorge Sampaolin muutettua lähestymistapaansa taktisesti järkevämmäksi, ja se on raapinut sillä paljon voittoja.

Ottaen huomioon että Alaves ei ole mikään paras jengi hyökkäämään, odotan itse vähämaalista ottelua mutta luotan Sevillan paljon laadukkaampaan materiaaliin sekä siihen että se pyrkii hakemaan fiksulla mutta päättäväisellä tekemisellään voiton pysyäkseen mestaruuskamppailussa mukana.

Nasri tosiaan pelikiellossa, mutta toisaalta Sevilla saa mukaansa N'Zonzin, Pablo Sarabian ja Nico Parejan. N'Zonzi ollut näistä etenkin varsinainen talismaani Sevillalle. Sarabia puolestaan joukkueen kärkimaalintekijöitä ja paikkaa panoksellaan Nasrin poissaoloa hyvin. Kotijoukkueen lukumäärällisesti sangen runsaista poissaolijoista ei tarkempaa tietoa kun en tunne nimilistan perusteella ovatko avaajia ideaalitilanteessa vai eivät.

Sevillan 2,00 peleihin omalle lapulle, sain itse asiassa 2,02:lla aamulla. Jos haluaa hullutella, voi poimia hassuttelurekkoihin tasoituskertoimellakin.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Tänään Valioliigaa: West Ham - Chelsea
Hmmm Veikkauksella muuten underille aikalailla toppia ainakin oikeista bookkereista..Veikan kertoimista laskettu "arvio" over 2,5:lle n. 55%. Otetaan sitten sitä Pinnaclelta 1.925
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tänään Valioliigaa: West Ham - Chelsea
25 minuuttia ja puolustuslinja petti ensikerran. 0-1 siis tauluun. Yhdellä pystysyötöllä kaikki pakit pihalle. Noita tulee kun ei toi linja pysy yhtään kasassa, Fonte se taisi taas maata muutaman metrin alla ettei paitsiosta ollut tietookaan. Eiköhän noita muutama eli riittävästi nähdä tänään.

edit. Ja 50 minuuttia ja tulee sitten toinen täydellinen nukahdus. Kulmapotkusta 0-2 ja mistä helpommalla? Diego Costa saa tehdä 10 Hammers-pelaajan keskeltä munallaan maalin. Valioliigan koomisin puolustus!
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tänään Valioliigaa: West Ham - Chelsea
Chelsean yli 1.5 maalille saa sellaista 1.70 kerrointa ja yli 2.0 maalia jo reilusti yli 2.20. Myös Chelsean suora voitto ~1.60 tai -1.0 AH tasoitus yli 2.00 kertoimella kelpaa peleille.
Heh, tulipahan taas klassisesti 90+ täysin turha kavennusosuma 1-2 Chelskin nukahduksesta. No mutta, pari vetoa kotiin ja pari pushia ei ole huonosti. Säilyivätpähän myös Hammers-fanin kasvot, tavallaan.
Helppoa kuin lapsen lyöminen.
Ja vähintään yhtä hauskaa! Hyvä poiminto, eikä mennyt edes tiukoille sanois Mietaa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sevillan 2,00 peleihin

Pelihän alkoi lupaavasti ja Alaves näytti hetkittäin joltain alasarjajoukkueelta verrattuna Sevillaan mutta niin vain vieraat menivät jotenkin totaaliseen kipsiin, en tiedä hakivatko sitten tuota maalin johdon varmistelua mutta peli puuroutui täysin toisella puoliajalla. Todella epä-Sampaolimaista toimintaa, jos tuo oli tarkoituksellista. Alaves tasoitti pelaajan toimesta jonka piti ennakkotietojen mukaan olla sivussa ja matsi päättyi 1-1. No, pidin hyvänä vihjeenä ja kohteena anyway itse joten ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Pelihän alkoi lupaavasti ja Alaves näytti hetkittäin joltain alasarjajoukkueelta verrattuna Sevillaan mutta niin vain vieraat menivät jotenkin totaaliseen kipsiin, en tiedä hakivatko sitten tuota maalin johdon varmistelua mutta peli puuroutui täysin toisella puoliajalla. Todella epä-Sampaolimaista toimintaa, jos tuo oli tarkoituksellista. Alaves tasoitti pelaajan toimesta jonka piti ennakkotietojen mukaan olla sivussa ja matsi päättyi 1-1. No, pidin hyvänä vihjeenä ja kohteena anyway itse joten ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä.

Se oli hyvä vihje kyllä, ja ensimmäisellä puoliajalla nähtiinkin vain yksi joukkue kentällä, mutta tosiaan toisella puoliajalla totaalinen housuun paskominen. Tasoitusmaalin jälkeen olikin sitten ihan avointa peliä ja molemmilla joukkueilla mahdollisuus napata kolme pistettä, mutta ei maistunut. Joka tapauksessa niistä ensimmäisen puoliajan paikoista olisi Sevilla voinut tehdä kolme tai neljä maaliakin, mutta tätä on urheilu ja vedonlyönti. Välillä tuli maalipaikassa ihan divarimaisia ratkaisuja.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Salibandyn divari playoffs:

Welhot- SB Vaasa 1 kerroin 1.68 Veikkaus.

Vaikka Welhot pelasivat heikon loppukauden se pystyi runkosarjan voittoon ja sai valita haluamansa vastustajan. Loppukauden heikkoja esityksiä selittää osittain valmistautuminen jatkopeleihin.
Welhoilla on kasassa koko divarin laaduikkain nippu. Mentaliteetti tähän kauteen on: Nyt tai ei koskaan. Nousun on tultava, koska vastaavaa nippua ei ole mahdollista montaa kautta pitää kasassa.

Welhojen ykköstykki ja pelin sielu on Pauno Kajoksinen. Kajoksinen on vähän turhan hyvä divaripeleihin. Osoituksena pistepörssin jaettu voitto tehoin 27+41. Tehotilasto näyttää divarin kovinta +43. Laajutta hyökkäyspeliin löytyy 20 maalia paukuttaneen Sami Aallon, 16 maalia tehneet Juha Rautiaisen ja nopean 17 maalia tehneen Eero Vepsäläisen myötä. Pakistosta esille otetaan viime kaudella liigaa pelannut Iiro Lankinen 19+21. Monipuolisen pakin Riku Tuonosen poissaolo on heikentää kuitenkin merkittävästi muutenkin kapeaa puolustusta.

Mielenkiintoisen lisän tekee viime hetken hankinta Henri Tuhkanen. Vaikka parhaat pelivuodet 33v hyökkääjällä ovat takana. tuo seitsen kertainen liiga mitalisti arvokasta kokemusta kovista peleistä. Liigapelejä Tuhkaselle kertyi 254 ja pudotuspelejä 82.

Kauden aikaisemmat kohtaamiset:
7.1 Vaasa - Welhot 2-8
8.10 Welhot-Vaasa 6-2

Welhoilla keskittyminen alkoi pudotuspeleihin jo hyvissä ajoin, kun taas Vaasa pelasi kovia otteluita vielä viime viikonloppuna.
Huomioitavaa kertoimessa, että Welhot sai runkosarjassa maksimissaan kotikentällään 1.50. Tämä kauden ensimmäisessä pelissään. Vieraissakaan tuollaisia kertoimia ei useasti nähty.

Itsellä kova luotto, että tämä peli hoidetaan kotiin.
 

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Liigan kuumin joukkue saa tänään vieläkin 2 pintaan olevia kertoimia, vaikka alaspäin on jo tultu. Ilvestä olen siis tykittänyt suoralla voitolla, -1 ja -2 Saa nähdä miten käy, luotto on kova.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Oon puhelimella ni lyhyt stoori mut Santiagon Challengerissa andreozzi vs Chilen oma poika Castillo over 18.5 bet365:llä on aika helmi. Imo line pari gamea liian alhaalla vaikkakin Chileläinen on pari napsua heikompi pelaaja mut pitäis pystyä helposti ottaa 7 gamea kotiturnauksessa vielä kun andreozzilla ollut jotain vaivaa viime peleissä ja luovuttanut matseja. Matsi alkaa klo 16.30. Kertoimet nopealla vilkaisulla vähän vielä nousseet andreozzille niin tukee tätä overia.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Besiktas - Pinar Karsiyaka +9,5 1.83 arvio >60%

Jatkopaikan ratkaiseva toinen osa. Pinar voitti ensimmäisen osan 75-70. Odotin että tasoitus olisi noin tuo 5-6 pinnaa. Joukkueet ovat tasoltaan käytännössä niin tasoissa kuin voi olla. Kaikki kauden kolme keskinäistä ovat päättyneet viiden pisteen erolla, Pinarille 2 ja Besiktasille 1. En oikein ymmärrä miksi vieraille saa melkein 10 pinnaa eteen. Kotietukaan ei missään nimessä ole noin paljoa.

Bet365 alternative spreadiin pystyy pelaamaan Pinarin jatkopaikkaa +5 2.60 ja sekin pitäis olla lähempänä 50 kuin 40%.
 
Viimeksi muokattu:
Itsekin olen koko alkuvuoden pelaillut pääsääntöisesti arbitraaseja
Enpä ole kuullut, että joku keskittyisi vain etsimään arbitraaseja. Tai no jostain "surettajista" taisi olla maininta ylikerroin.comissa.
Jotenkin uskoisin, että tenniksessä voi jopa helposti tehdä voittoa sillä tavalla, että ennen ottelua ottaa altavastaajan kertoimen ja ottelun aikana odottelee suosikin kertoimen nousemista yli kahteen. Tätähän joskus puitiin tässä ketjussa. Jos olisi aikaa vielä seurata tennisotteluita, niin ainakin omien havaintojen perusteella naisten peleissä ne suhdanteet vaihtelee hyvinkin jyrkästi. Eli yksi breakki ei merkitse vielä mitään.

Tuolla @disco-stu :n Valioliigavihjeellä tuli reilut 180 euroa. Ja taitaa tuo nimimerkin @ÄssÄ suosittelema Ilves tuoda voittoa myös. Harvoin mitään valioliigaa tai edes SM-liigaa huomioin, mutta nyt kannatti.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Enpä ole kuullut, että joku keskittyisi vain etsimään arbitraaseja. Tai no jostain "surettajista" taisi olla maininta ylikerroin.comissa.
Jotenkin uskoisin, että tenniksessä voi jopa helposti tehdä voittoa sillä tavalla, että ennen ottelua ottaa altavastaajan kertoimen ja ottelun aikana odottelee suosikin kertoimen nousemista yli kahteen. Tätähän joskus puitiin tässä ketjussa. Jos olisi aikaa vielä seurata tennisotteluita, niin ainakin omien havaintojen perusteella naisten peleissä ne suhdanteet vaihtelee hyvinkin jyrkästi. Eli yksi breakki ei merkitse vielä mitään.

Tuolla @disco-stu :n Valioliigavihjeellä tuli reilut 180 euroa. Ja taitaa tuo nimimerkin @ÄssÄ suosittelema Ilves tuoda voittoa myös. Harvoin mitään valioliigaa tai edes SM-liigaa huomioin, mutta nyt kannatti.

Ei se juu just naisten peleissä merkitsekään, mutta siihen myös selvästi ei live-markkinakaan reagoi samalla lailla kuin esim. miesten pelien breikkeihin. Naisissahan on joskus nähty eriä että kumpikaan pelaaja ei ole pitänyt syöttöään koko erässä ja näin menty tie-breikkiin =) Mutta otetaan nyt esimerkki esim. Jos vaikka kiertueen yksi parhaista palauttajista naisissa Kerber menettää syöttönsä ekassa gamessa ja ennen matsia ollut vaikkapa 1,25 kertoiminen suosikki niin ei se kerroin silti tod.näköisesti nouse yli 1,40 voitosta. Tämä tälläisellä omalla mutulla mitä live-vedonlyöntiä seurannut tenniksessä. Se eka erä pitäis olla jotain 4-0 tuplamurrolla altavastaajalle ja Kerberin pelata ihan päin honkia ennen kuin luultavasti naisten tenniksessä saisit 2+ kerrointa.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Ihan tajuton putki nyt päällä, viimeyöltä 30e panoksella reilu 500 (Caps peli over 5,5 SanJose normiajalla ja Tampan peli tasuri) palautusta Veikkaukselta pelattuna. Niistä voittorahoista sijoitin 55e kolmeen eri pitkävetoon (yksi SM-liigaan, yksi illan CL-peleihin ja viimeinen yön NHL) ja heti liigalapusta 30e panoksella 280e takaisin. Saas nähdä kauanko putki jatkuu, varmaan loppuu nyt kun jinxailen julkisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös