Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Vedonlyöntivihjeet

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana pyyksteri, 14.07.2016 klo 12.05.

 1. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Omat vedot päivän pesisotteluissa lähtivät naisten otteluun Tampere - Lappeenranta.

  Mielestäni under sekä Lappeenranta +6,5 ovat hyviä pelikohteita. Tampere ei aiemmillakaan kausilla, jolloin se oli tätä kautta vahvempi, tullut tunnetuksi minään vastustajien murskaajana vaan ennemminkin tasapainoisena kokonaisuutena, joka pelaa hyvää ulkopeliä. Tälle kaudelle Tampere on heikentynyt. Lappeenranta on aloittanut kauden ihan positiivisesti. Lappeenranta on taistellut voitosta jokaisessa pelissä (voitot Lappajärvestä ja Seinäjoesta), toki ennakkoon Tamperetta heikompia vastustajia vastaan. Lappeenrannan iskukykyä heikentää hieman tänään Elina Väreen puuttuminen kokoonpanosta. Tampere sen sijaan hävisi varsin yllättäen kotonaan Seinäjoelle.

  Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa pitää mennä aina kaudelle 2015 saakka, ennenkuin löytyy peli, jossa on tullut yli 12,5 juoksua ja peli, jonka Lappeenranta on hävinnyt vähintään seitsemällä juoksulla.

  En usko, että tässä nähtäisiin mitään juoksujuhlia ja sen myötä maistuu sekä under että Lappeenranta tasoituksella.

  Lappeenranta +6,5 2.00 Veikkaus
  Lappeenranta - Tampere alle 12,5 1.82 Veikkaus

  EDIT: Lopputulos Manselle 0-2 (0-3, 0-2). Viisi juoksua nähtiin siis koko pelissä ja näistäkin kaksi tuli ekalla jaksolla Lappeenrannan lukkarin antamilla vapaataipaleilla. Onnistuneita vetoja molemmat.
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2019 klo 19.55
  Kari Runk, Lht03, Eskelarit ja yksi muu tykkäävät tästä.
 2. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  EL finaali Chelsea vs. Arsenal ja pakko kyllä lähteä tykkimiesten mukaan tässä. Chelsealla loukkaantumisia jonkin verran ja pikku kärhämät treeneissä Gonzalo "aka märkäruuti" Higuainin ja Luizin välillä ja Sarri poltti tupakan sijasta tietenkin kalsarinsa tuon tuloksena.

  Chelsea todennäköisesti melko pahasti riippuvainen siitä miten Hazard saa pelinsa kulkemaan. Arsenalilla pari tulikuumaa miestä, eli Lacazette ja Aubameyang kykenevät tekemään tarvittavat maalit. Arsenalilla toki vielä extramotivaattorina se, että ilman voittoa tästä pelistä pelaavat taas pulsuliigaa ensi kaudella CL-palloilun sijaan. Chelsealla CL-paikka kuitenkin jo taskussa. Toki tämä kummankin ainoa mahdollisuus nostella jotain muutakin kuin perunoita - tai jotain muuta - kauden päätteeksi.

  Kerroin Pinnyllä 3.53 ja sisään saa varmasti tarpeeksi. Oma panostus 5.25u.
   
  Jomppa_Koo ja Mikko78 tykkäävät tästä.
 3. Mikko78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  @Patapakka

  Ilolla sinun vihjeitäsi olen seurannut! Mukava kun olet tänä kesänä aktiivisesti mukana.

  Lappeenranta +6,5 peesattu.

  Edit: Lisätään isot kiitokset!
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2019 klo 19.52
  Patapakka tykkää tästä.
 4. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Vanhaan juttuun palatakseni, mutta Coolbetillä muuten on ilmeisesti taipumusta näihin. Tänäänkin parit Dahlström - Mäkelä ja Liukku - Rönkkö on näemmä mystisesti peruttu, vaikka molemmissa pareissa kaikki pelaajat osallistuivat normaalisti otteluun, ja erokaan ei jäänyt mitenkään epäselväksi. Saa näiden kanssa olla aika tarkkana.
   
 5. Mikko78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Minulla on tämän firman kanssa yksi juttu hiihdon MM-kisoista mikä vielä tänä päivänäkin hiertää mieltä.
   
 6. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Joo, alkaa olemaan ihmeellisiä juttuja kyllä meikäläiselläkin. Ei puhuta edes mistään älyttömistä summista, mutta nytkin vittuuntuneena tuon puljun kikkailuihin tilin tyhjentämisen yhteydessä tulee "Nostoa ei voida suorittaa, osa varoista on liitetty bonukseen". Nosto tosin toimi ongelmitta 22.05.2019 ja tuon jälkeen en talletuksia ole tehnyt tai bonuksia hyväksynyt, mutta nyt 19.02.2019(:D) aloittamani vedonlyöntibonus onkin muuttunut jälleen aktiiviseksi. Bonuksen viimeinen voimassaolopäivä oli tosin maaliskuussa, joten varmaan pian häviää kohta koko tilin rahat.

  Kait nuo aspasta tuon korjaavat, mutta ihme säätöä koko ajan.
   
 7. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Tyhmäähän se olisi, jos omia virheitään ei toistaisi.

  Ensimmäinen finaali katsottuna, ja aika pannukakuksihan tämä silloin lopulta jäi. Kirsikkana pohjalla Sundqvistin 0(!) taklausta, vaikka mies kiitettävällä yli 3 keskiarvolla pudotuspelit ennen ensimmäistä ottelua vetelikin. Chara (jota en tosin lyönyt) ja Schenn jäivät 2 taklaukseen, Backesin ollessa ainoa tuon 3 taklauksen rajan rikkonut pelaaja.

  Pari pientä muutosta tähän otteluun, Sundqvist ulos ja Chara sisään:

  Backes o2,5 taklausta 1,85
  Schenn o2,5 taklausta 1,72
  Chara o2,5 taklausta 1,90

  Muutama hajanainen huomio ensimmäisen pelin perusteella. Ensinnäkin kaikkien on oltava kokoonpanossa jotta veto on voimassa, eli loukkaantumiset tai popparikomennukset eivät vetoja pilaa. Panoksen saa tuolloin takaisin.

  Backes on kentällä nykyään turhake, valitettavasti. Peliaikakin jäi hyvin vähäiseksi ja hän pelasikin selvästi Bruinsin pelaajista vähiten, ja siihen asiaan tuskin on hirveän suurta muutosta luvassa toisessakaan pelissä. Tästä tosin päästään siihen pilven hopeareunaan, koska oikeastaan taklaaminen on ainoa asia mitä Backes varmasti kentällä tekee ja pystyy joukkueelleen tuomaan. Mies taklaa aina kun vain on paikka, ja alle 9 minuutin peliajalla sai viimekin pelissä sen 3 taklausta kasaan. Jospa ehtisi iholle vielä tässäkin pelissä.

  Chara, vaikka niin pirun hidas nykyään onkin, ehtii kyllä omassa puolustuspäässä taklaushommiin satunnaisesti. Viime pelissä slovakkikonkari taisi taklata ensimmäiseen 25 minuuttiin 2 taklausta, vaikka lopulta tuon rajan alle jäikin. Ensimmäiseen peliin olin hyvinkin skeptinen tämän suhteen, mutta mieli muuttui tähän peliin. Jos Blues saa riittävän hyvää pöhinää aikaan Bruinsin päädyssä, niin tämäkin kyllä toteutunee.

  Schenniin sitten hieman samat sanat kuin Charaan, tosin Schennillä taisi jo ensimmäisen erän jälkeen olla ne 2 taklausta tilastoissa. Lopulta kuitenkin mies jäi niin ikään rajan alle, kun pariin viimeiseen erään tilastoitua taklausta ei löytynyt. Varsinkin Krugia ja McAvoyta pyritään varmaankin Bluesin hyökkääjien toimesta horjuttamaan taklauksilla ja tekemään näiden kelpo kiekollisten puolustajien avauspelaamisesta edes hieman hankalampaa, joten Bluesin top3-minuutteja hyökkääjistä kellottava Schenn mahtuu edelleen peleille. Kaukana se ei ollut viimeksikään.

  Viime ottelussa taklattiin 65 kertaa, ja varmaan samoille lukemille, tai ainakin hyvin lähelle mennään tässäkin. Vielä ei yhden pelatun pelin myötä väsyn pitäisi siihen malliin painaa, että fyysisyyskään merkittävästi vähenisi.
   
 8. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Veikkauksen kertoimenlaskija Teemu Eirtovaara (hieno mies) on avannut yötä myöten kertoimet naisten peleihin.

  Lapua on aloittanut kauden todella hyvin, viidessä pelissä kokonaiset kolme juoksua omiin ja viidestä pelistä viisi voittoa. Pesäkarhut on myös aloittanut raivokkaasti, kuusi ottelua ja kuusi suoraa voittoa. On ollut vastaansanomatonta menoa. Lapua voitti mestarisuosikki Jyväskylän vieraissa, mikä nähdäkseni on tämän kerroinasettelun taustalla vahvasti. En usko, että ennen kautta nähtyjen voimasuhteiden perusteella Lapua olisi ollut suosikki Pesäkarhuja vastaan edes kotiottelussaan. Ja kun Pesäkarhut on voittanut kaikki ottelunsa suoraan, niin tämän perusteella en kyllä saa Lapuaa millään suosikiksi tähän otteluun. Varsinkin, kun Lapuan lyöjäjokeri Janette Lepistö ei ole ainakaan toistaiseksi syttynyt isompiin liekkeihin (viisi peliä, 0+11). Pesäkarhujen Susanna Puisto sen sijaan on (kuusi peliä 0+21). Tällä hetkellä jokerikaksikko Puisto-Lindström on aivan vastaansanomaton. Ennakoiduista Top-4-joukkueista Pesäkarhut on toistaiseksi kohdannut Mansen kotonaan ja voittanut kyseisen ottelun 2-0.

  Porin Pesäkarhut ml. 1.95 Veikkaus

  Edit: Ei jumalauta, miten tämäkin kääntyi. Pesäkarhut vei 1. jakson 2-5 ja johti toista jaksoa kolmannessa vuoroparissa 1-5. Niin vain päästivät Lapuan mukaan peliin ja hävisivät jakson 6-5. Supervuoropariin lähdettäessä oli täysin selvää, miten tuollaisen sulamisen jälkeen käy.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2019 klo 18.31
  Lico, mustaoranssi & Eskelarit tykkäävät tästä.
 9. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  No nämä menivät sentään vähän mukavammin. Schenn veti tuon täyteen jo ensimmäisessä erässä, Backes sitten toisessa erässä pelattuaan siihen mennessä ainoastaan hieman yli 3 minuuttia ja Chara viimeisteli omansa viimeisen erän ensimmäisillä minuuteilla.

  Tuota Backesia kannattaa kyllä seurailla tuleviin peleihinkin, ja mm. Schenn on hyvin hanakasti hakenut taklauksia. Tällä hetkellä jo 8 kasassa, kun 45 minuuttia vasta takana.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2019 klo 05.35
  Mikko78 tykkää tästä.
 10. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Mites arvon palstaveljet, löytyykö teidän mielestä tänään mitään herkkukohteita miesten Superpesiksen puolelta? Yli ja alle vetoja ei vielä näyttänyt olevan ainakaan katsomillani saiteilla tarjolla. Underin rajaa Koskenkorva-Alajärvi peliin lähinnä metsästin.

  Mietin, että onko päivän altavastaajat Alajärvi ja Kankaanpää saatu noilla kertoimilla jopa turhan suuriksi altavastaajiksi..
  Veikalla esim. Kankaanpää ML 3.65 tai X 3.20.
  Alajärvi ML 3.35 ja X 3.10.

  Entä olisiko Kouvola missään määrin pelattava. Joensuulla ilmeisesti edelleen muutamia poissaoloja, Jussila toki tänään taas kokoonpanossa. Kouvola on ollut suorastaan vakuuttava alkukaudesta, mutta vaihtopeliä vaikeuttaa merkittävästi Mehtimäen pomputtomuus.
   
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Itse odottelen JoMa-KPL rajoja. Haiskahtaa vähä juoksuiselta mutta minne raja vedetään. Koplan ml voittokin vähän kiinnostelis
   
 12. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Kannattaa huomioida sellainen seikka, että Kouvola on alkanut jo tässä vaiheessa kautta pelaamaan osittain pomputonta peliä.

  Edellisessä kotiottelussa sarjan tehokkain ykkös-kakkosvaihtaja Anssi Lammila ei käyttänyt kertaakaan pomppua vaikka olisi aivan hyvin voinut sitä lyödä. Ilmeisesti jo nyt Kouvolassa on alettu valmistautumaan näihin pomputtomiin kenttiin ja syksyn peleihin. Tämä ei tosin koske Juho Hacklinia, koska hän saa halutessaan pompun nousemaan jokaisella Superin kentällä.

  Eilen Hamina sai aivan järjettömän kertoimen Tamperetta vastaan ykköspesiksessä, mutta näiden jakaminen on vähän kaksipiippuinen juttu, koska lopulliset kokoonpanot varmistuvat noin puoli tuntia ennen pelin alkua ja silloin pitää olla vapaana jotta ehtii raapustella enemmän.
   
 13. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Kankaanpää - Hyvinkää, 1X, 2.38 (44%) Expekt
  Kankaanpää - Hyvinkää, 1 ML, 3.65 (29%) Veikkaus

  - Hyvinkää on yliarvostettu etenkin vieraissa heikompia joukkueita vastaan. Kankaanpäällä on ihan kohtalaisia kotiuttajia (Kellokoski, Riikonen, Kortelainen) ja kärki Lilja, Ruuska ja Itävalo tekee tilannetta päälle ihan hyvin. Tahkolla on ollut kärjen kanssa ongelmia tilanteiden luomisen suhteen.

  Kankaanpään kaikissa kotiotteluissa on menty supervuoroon. Tosin vastassa on ollut Hyvinkäätä hieman heikompia vastustajia. Hyvinkää lähtee suosikkina, mutta ei niin suurena suosikkina mitä Veikkaus on linjannut.

  KaMa - KeKi, 2-1s (1-2,2-1,4-0), 3-tilanteet 14-11
  KaMa - KoU, 1-2s (3-2,3-4,0-1), 3-tilanteet 13-15
  KaMa - IPV, 2-1k (3-4,3-2,0-0,6-4), 3-tilanteet 10-16

  Silmät avattuaan voi huomata, että tämä ottelu pelataan Pöytyällä, jonne on Kankaanpäästä ja Hyvinkäältä yhtä pitkä matka.
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2019 klo 12.34
  Jomppa_Koo ja Lico tykkäävät tästä.
 14. seisnauraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit + muut kestomenestyjät
  Lainaus:
  Mulla on myös kaksi kertaa merkitty veto Coolbetillä päättyneeksi erilailla aikojen saatossa, kuin mikä oli oikea lopputulos. Molemmilla kerroilla, reilut pari vuotta sitten, pelasin salibändyä ja toisen joukkueen suoraa voittoa. Kummallakin kerralla peli meni jatkoajalle ja siellä tuli voitto veikkaamalleni joukkueelle. Kohteet oli kuitenkin merkitty voittaneiksi ja sain pitää rahat.

  En valittanut virheistä ylläpitoon, sillä kukapa meistä olisi virheetön. Ehkä jos vielä kolmas virhe tulee, niin sitten on jo syytä huomauttaa.
   
 15. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Täältä myös Kankaanpää ml. 3.65 peleihin. KaMa ja Tahko kohtasivat myös viime kaudella Pöytyällä, silloin KaMa voitti ottelun suoraan 2-0. Toki Tahko on vahvistunut viime kaudesta, mutta ei KaMankaan joukkue ainakaan viime kautta heikompi ole. Hyvinkää on mielestäni vähän eri joukkue kuin kotona Pihkalassa pelatessaan.
   
  Jomppa_Koo tykkää tästä.
 16. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  En tiedä juuri mitään Ykköspesiksestä, mutta pistin sinne Kuopion suoran voiton Laukaasta (2,30). Tässä menin pelinjohtajien ennakkorangking -sijoituksia vertailemalla. Kuopiota oli veikattu sarjaneloseksi ennen kauden alkua ja Laukaata kympiksi. Ei mitään hajua minulla poissaoloista ym.

  Oli vähän vaikea löytää kohteita siis tänään. Kuopion kanssa samalle lapulle meni Lapua -0,5 (1,93) ja Seinäjoki ml. 1,26. Lapuan kohdalla menin ihan vaistolla, sillä nyt on kova vastuskin. Pari viime peliä ovat olleet aika kovia näyttöjä, jotta viitsisin pelata heitä vastaan etenkään kotikentällään. Hakivat Jyväskylästä ansaitut kolme pistettä ja jättivät seuraavassa pelissä kotonaan Kempeleen ilman kolmostilanteita. Pesäkarhut oli ihan vahva Raumaa vastaan, mutta ei tuo nyt muuten mitään rallattelua ole ollut viime aikoina, vaikka pisteitä on plakkariin tippunutkin Mynämäen ja Lappajärven kaltaisia jengejä vastaan. Ehkä kyse on ollut motivaatiosta.

  Unibetille myös lappu Kouvola ml. 2,15, Alajärvi x2 2,00, Lapua 1x 1,30. Joensuulla ei ole paras mahdollinen kokoonpano tosiaan kehissä, joten uskotaan Kouvolan ottavan ainakin jakso ja sitten viimeistään kotiutuskisassa lyöntivoimainen ottaa sen lisäpisteen. Koskenkorva ja Alajärvi on molemmat häntäpäähän veikattuja joukkueita. Vaikka Kossu on toki suosikki, niin noilla kertoimilla on pakko pelata x2. Se pelaamisen jänne näillä alakastin joukkueilla on sen verran epävarmaa, että suoran voiton puolesta pelaaminen tuollaisilla kertoimilla ei oikein houkuttele.
   
  Jomppa_Koo tykkää tästä.
 17. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Lainaus:
  Olisin myös halunnut koittaa tuota Alajärvi x2, mutta Nordicilla ei näköjään ollut pelattavissa. Laitoin sitten ML Alajärvi 2,90 ja ML Kankaanpää 3,40 pienillä panoksilla singlenä - toivoen, että edes toinen osuisi, niin jäisi vähän plussan puolelle.

  En tykkää venkslaila rahoja useamman peliyhtiön välllä. Kysynkin, että eikö Nordicilla ole noita 1x tai 2x kohteita pelattavissa. Jos näin, niin täytyy siirtää rahnat Unibetille tuolta.
   
 18. Filari Jäsen

  Lainaus:
  Suosittelen tätä suuresti. Elä venksaile vaan talleta suoraan useampaan paikkaan, jotta pääset parhaat kertoimet poimimaan.
   
 19. Eskelarit Jäsen

  Lainaus:
  Tämä. Mulla ei ole kuin 5 pelitiliä, mutta on kiva nähdä, että vähän vertailemalla kertoimet kasvaa. Enemmänkin on ollut ajatuksissa tehdä tilejä, mutta se on toistaiseksi jäänyt.

  PS. Tänään Raumalla Fera-Tahko alle 9,5 juoksua ;)

  edit. 1T 2-3, ei tainnut jäädä underiks...
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2019 klo 17.15
 20. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  NBA:n finaaleihin ensi yöksi:

  Stephen Curry alle 31,5 pistettä 2,01 Pinnacle
  Curryn keskiarvo playoffeissa tähän asti 27,3. Durant on pois ja Toronto iskee Curryyn kovaa alusta asti.

  Tekee eniten pisteita: Leonard vs. Curry 2,20 Unibet
  Leonardin keskiarvo playoffeissa 31,2.

  e. Otetaan vielä yksi:

  Klay Thompson alle 22,5 1,91 Unibet
  keskiarvo tähän asti: 19,1

  Olisko muilla lisää ideioita?
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2019 klo 18.54
 21. Filari Jäsen

  Lainaus:
  Ite painoin juuri Unibetin toppia GSW 2.10. Pidempään jo odottelin että kertoimet heiluu.(Aloitusasema melkein päin vastoin, eli Toronto sai sen n.2.1)

  Ihan vaan siitä syystä, että paineet on siellä jäätävät heti ekaan peliin ja on siellä niitä paskahousuja joukossa. GSW on pelannut ilman Durantia melkeimpä paremmin.
  Leonard voi toki tämänkin pelin Torontolle kääntää, mutta uskon että GSW hoitaa ainakin ekan, koska paineet ja hype.
   
 22. viikst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Washington Capitals
  Pari hyvää H2H vetoa Portugalin ralliin nordicbetiltä.

  Sebastien Loeb-Dani Sordo 1.91
  Teemu Suninen
  -Esapekka Lappi 2.55

  Coolbetillä Lapille 1.70 jos pientä arbia haluaa lyödä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2019 klo 16.05
  marse tykkää tästä.
 23. Sheplak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Curry heittänyt Durantin loukin jälkeen ~35pinnaa peliin. Cousins ilmeisesti pelissä mukana, todella vaikea arvioida miten vaikuttaa voimasuhteisiin.
   
 24. Taituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington
  Kannattanee pienellä kokeilla livestä NRG vs G2, 1 mappi NRGlle. G2 vieny 3 erää, NRgn kerroin 3.
  Nrgeen pikki, prossat 91-45, NRG aloittanut Tero puolella, on vahvempi CT puolella
  Edit: ja jatkoerien jälkeen NRgn voitto!
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2019 klo 21.19
  Mikko78 tykkää tästä.
 25. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Unibet merkitsi tämän rivin hävityksi. Mistä lähtien Superi on kuulunut kaksoisvalintaan mukaan? Sitä ei ainakaan mainita erikseen kuuluvan mukaan.