Vedonlyönti

  • 3 959 830
  • 21 685

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Vaikken mistään mitään tiedä niin voisin väittää vedonlyönnin kannalta naisten ja miesten tenniksen suurimman eron olevan ennustettavuudessa. Siinä missä miesten peleissä sen legendaarisen "sattuman" osuuden pystyy minimoimaan tietomäärällä, seuraamalla formia, matchupeja jne. kun taas naisten matseissa tämä klassinen "sattuma" näyttelee aivan helvetin suurta osuutta kun se osaamisen taso on niin heikko.

Ainakin omassa vedonlyöntihistoriassa näkyy että miehissä harvoin tulee ns. täydellistä metsään menemistä, mutta naisissa näin tapahtui(si) jatkuvasti. Tosin naisten tennistä en ole lyönyt enää ~3 vuoteen, koska siitä ei löytynyt mitään järkevää logiikkaa koskaan. Lisäksi naisten tennistä on aivan karmea seurata kun ne ei vaan osaa, jopa miesten challengerien nobody vs nobody peleissä on huikeasti enemmän taitoa. Sori vaan mimmit, mutta ei ole hääviä.

Nyt täytyy kyllä allekirjoittaa sanasta sanaan, hyvin sanottu ihan kuin omasta suustani olisi tullut :D Toki itse vielä eukkojen tuuppailua silloin tällöin betsailen jos peesaan jotain paremmin tietäviä, mutta metsäänhän nuokin ovat viime aikoina menneet.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Haha aika hyvin @Walrus21 sanoi tuosta Delray Beachistä että jokin siellä on vialla. Nyt joku helvetin Ram vie siis Dimitrovia kun litran mittaa. Ei ole betsejä sisässä mutta huomasin vaan, eikä Dimitrov ole mitenkään hullummin pelannut alkukaudesta. Väittäisin että Slamissa Ram ei saisi 3-4 gamea enempää per erä.
 

Bili

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, HIFK, Anaheim
Captain K kirjoitti:
Väittäisin että Slamissa Ram ei saisi 3-4 gamea enempää per erä.

Ramin pelityyli ei vaan sovi Dimitroville yhtään, keskinäiset 4-0 jenkille ja Divatrov vienyt vain yhden erän. Rio de Janeiron semeissä Thiem muuten ihan gassed Pellaa vastaan, 1-6 argentiinalainen vei avauserän.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ihanaa saatana. Tuplasin juuri Veikkauksen pelitilini saldon latomalla kaiken Pellan toisen erän voitolle tilanteessa 4-4. Livessä antoivat jostain syystä Pellan tokan erän voitolle yli kahden kertoimia, vaikka koko erässä Thiem ei päässyt ollenkaan kiinni hänen syöttöönsä ja Thiemin rystylyönti sekosi kokonaan kohti erän loppua.
 
Ei tule seurattua hiihdon maailman cupia kovin tarkasti kun ei ole sitä maksukanavaa, kärjen ja suomalaisten sijoitukset vaan. Mutta melko mielenkiintoisia kohteita olisi Veikkauksella Lahden yhdistelmäkisaan.

Northug voittaa Finn Hagen Kroghin, kerroin 1,70. Lunta-räntää pitäisi sataa koko päivän Lahdessa, joten tuossa 30km yhteislähtökisassa saattaa olla aika työlästä yrittää päästä karkuun pääjoukolta. Ladun aukaisijaksi ei yleensä ole paljon halukkaita. Eipä yllättäisi ketään jos Northug ryntäisi voittoon loppuvaiheissa. Vaikka aika pätevä sprintteri se on tuo Krogh myös.

Legkov voittaa Heikkisen, kerroin 1,85. En oikein tiedä, mutta ennemmin yllättyisin jos Heikkinen voittaa Legkovin.
Falun 15km freestyle: Legkov 7. Heikkinen 9. (melkeinpä tasoissa olivat loppukirissä)
Oslo 50km klassinen: Legkov 9. Heikkinen 14. (ero 16 sekuntia)

Tiedä sitten miten Heikkisen sukset toimii. Vuosi sitten Falunin märällä lumella jumitti aika pahasti, mutta eikös se johtunut kuvioinnista.
Voihan olla, että se on venäläinen joka hyytyy tässä. Voin jo kuvitella miten kisan jälkeen haastattelussa Heikkinen kähisee, että oli "työmiehen keli" ja "raaka keli". Mutta onko Legkov tullut maaliin ennen häntä, vai hänen jälkeensä?

Eihän noita oikein voi suositella, mutta mietinpähän vain.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Welhot-Wirmo 1 kerroin 1,54 Nordicbet. Veikkaus oli tällä kertaa paremmin hajulla antaen kotijoukkueelle 1,30.

Welhot pelaa tällä hetkellä divarin parasta salibandya. Viimeksi kaatui vieraissa sarjajohtaja LaSB 4-8 ja sitä ennen Josba kotipelissä 7-2. Tuon kotipelin näin ja vierailla ei ollut kyllä mitään jakoa. Welhot voittanut viisi viimeistä peliä. Mikä tuosta voittoputkesta tekee merkittävän on se, että Welhot ovat pelanneet käytännössä veitsi kurkulla joka pelissä. Jostain syystä tämä joukkue pelaa parhaiten paineiden alla.

Kokoonpanoista: Alkukaudesta merkittäviä muutoksia Welhojen rosteriin ovat paluun tehneet jämäkkä puolustaja Jonni Koskinen ja hyökkäyksessä tehokkaasti esiintynyt liigakokemustakin omaava Joonas Makkonen.

En oikein osaa nähdä muuta lopputulosta, kuin kotivoitto. Oma kerroin arvio oli 1,40.
 
Viimeksi muokattu:

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Real Madrid saa Malagaa vastaan kertoimeksi 1,60 (Veikkaus). Bale, Varane ja Benzema puuttuvat mutta kovaa kerrointa normaaleihin verrattuna on tarjolla. Malaga on nykyisellään muutenkin vähän eri Malaga kuin parhaimpina päivinään joten ainakin itse sisällytän muutamalle lapulle vierasvoiton tästä.

FA-Cupissa myös Chelsean kotikerroin 1,70 (Veikkaus) junioripainoitteista Cityä vastaan kiinnostelee. Unibetiltä saa 1,80.

Lisäksi Leverkusen-Dortmund Saksan maalla sisältää muutamia mielenkiintoisia nyansseja - kotijoukkue ei ole kuuteen otteluun hävinnyt, 4-2-0-saldollaan on kuntopuntarissa vieraitaan edellä. Kummatkin joukkueet kaatoivat UEL:ssä portugalilaisvastustajansa torstaina, Leverkusen haki vakuuttavan 0-1-vierasvoiton Lissabonista ja Portoa isännöinyt Dortmund vei omansa 2-0 kotikentällä. Väsymys saattaa painaa molempien jengien jalkoja, ja kokoonpanohuolia on näillä näkymin molemmilla. Isänniltä esim. Javier Hernandez veke, samoin Bender. Vierailta Reus sai pientä tälliä nilkkaansa taannoin ja on epävarma avaaja. Gundogan on sairastellut viime päivinä. Tasuri haisee omaan nenään ja Veikkauksen 3,50 antaa ainakin itselleni pelimotivaatiota.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Real Madrid saa Malagaa vastaan kertoimeksi 1,60 (Veikkaus). Bale, Varane ja Benzema puuttuvat mutta kovaa kerrointa normaaleihin verrattuna on tarjolla. Malaga on nykyisellään muutenkin vähän eri Malaga kuin parhaimpina päivinään joten ainakin itse sisällytän muutamalle lapulle vierasvoiton tästä.

Itse nappasin kiinni Veikkaukselta nyt 1,68 kertoimella. Aamulla oli vielä 1,5X, joten nousuun päin näyttää olevan. Tuohon kylkeen Jokerit 1,90 kertoimella niin mukava lappu alkuiltaan seurattavaksi!
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Pannaan nyt pari futisideaa lisäksi, kun isot pojat on mulle näin kertoneet...

Valencia saa Pinnyllä 2.52 kerrointa vieraissa sarjan jumbojengiä Granadaa vastaan. Nevillen Valenciahan oli aivan purjeessa hetken aikaa, mutta sitten tuli se legendaarinen tasuri Barcelonan junnuja vastaan merkityksettömässä pelissä, sitten makoisa voitto Espanyolista ja viikolla hyvällä pelillä Rapid Viennaa kuontaloon 6-0. Itseluottamus alkaa siis palailemaan ja nähtyä paljon parempi joukkuehan Valencia on. Tuossa kertoimessa on ilmaa ja voihan tätä varmistella vaikka +0 dnb:llä, johon saa siedettävän 1.81 kertoimen.

Myös Villarreal voi olla niskan päällä Atleticoa vastaan, kun pääpaino Atletilla on varmasti keskiviikon CL-matsissa. Villarreal on ollut kovassa tikissä ja kaatoi viikolla Euroliigassa Serie A:n kakkosen Napolin 1-0. Atleticon peli on aika puolustavaa, eikä omissa juuri kolise eli risti+kakkonen tai underi vois haista. En ehtinyt vielä vilkuilemaan kertoimia tarkemmin.

Ja sitten perus vittumainen oman jengin jinxaus, eli Blackburn - Hammers FA Cupissa. Hammersin pitäisi kaiken järjen mukaan viedä ihan pystyyn ja näyttäisivät lähtevän lähes ykkösillä peleille, veskaria lukuunottamatta. Irkkujen majuveskari Randolph kuitenkin uunissa eli siihen nyt tuskin kaadutaan. Peli alkoi juuri, eli livestä Hammersia kun maistuu. Tekevät viimeistään toisella puoliajalla sen pari maalia.

edit. Hammers antoi heti yhden eteen ja äkkiä livestä kiinni. Käy! Nyt ne tuli jo tasoihin.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ja vielä tennisasiantuntijoille hajatelmaa, onks ideaa?

Cuevas - Pella (Cuevas -3.5, kerroin 2.05)
- Pella tiputti Thiemin, mutta taisi Itävallan poika olla täysin piipussa kun oli pelannut pari viikkoa putkeen. En pidä Pellaa minään erikoisena sankarina, aika perus massatööttääjä mielestäni. En kyllä oo nähnyt tällä kaudella pelin peliä kaverilta. Cuevas taas on tutumpi ja on sellanen on/off pelaaja, joka voittaa hyvänä päivänä koko turnauksen, kuten nyt voitti Nadalin ja huonona päivänä häviää kaikille. Tässä turnauksessa ollut pelkkiä hyviä pelejä, joten vaikea uskoa että häviäisi tässä vaiheessa kun kupolikin tuntuisi olevan kunnossa. Pella voitti 2-0 viime vuoden puolella Montevideon challengerien semeissä, joten olisko nyt revanssin paikka? Pelitasotus on hiinä ja hiinä, mutta yli kakkosen kertoimella lähtisin kyllä panemaan Cuevasta.

Querrey - Ram (overi 23.0 peliä, kerroin 1.95 tai Querrey -3.0, kerroin 2.01)
- Praktikal Inglish Abu ja tykkitorni Querrey, jos tää ei oo overi niin ei mikään. Kumpikaan ei oikein osaa pelata tennistä, mutta lyö saatanan kovaa. Joskus osuu joskus ei. Kyllähän Querrey tän varmaankin voittaa, koska ei Ramin aseet ole oikein missään suhteessa paremmat ja äijähän on muutenkin nelurin pelaaja? Querreyn pelitasotus on himpun verran korkeella, koska vaatisi murron tai pari, mikä kyllä onnistui Del Potroa vastaan molempien erien viimesellä saumalla. Mutta Delpon kunnosta ei oo oikein tietoa. En tykkää tästä Delray Beachista yhtään, kuten en tykkää jenkkipelaajista noin yleisesti, mutta jos nyt jotain panee illan ratoksi.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
WTA tourilla ei tosiaan ole ns. "varmoja" olemassakaan. Nytkin rankingin 14. ottaa dunkkuun joltain nevahööd Gasparyanilta lähes lumierälukemin. Viime turnauksessa höntsä-Errani voitti koko paskan pelaamalla sulkapalloa. En käsitä.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Täällä kyseltiin miten käy Delrayn ja Rion finaaleissa. Ovat ennakolta ympäripyöreitä mielestäni. Sehän on mielenkiintoista myös, että Cuevasilla ja Ramilla on positiiviset finaalitilastot ja Pella puolestaan pelaa ensimmäisessä ATP-finaalissaan.
En lähde näistä veikkailemaan mitään, sen verran ristiin ja kiharaisesti tällä viikolla pelit menneet.

Marseillen finaalissa Nick Kyrgios syöttää -keskiviivalle- kynämäisen tarkasti ja nilkin oloinen Cilic saa maistaa vielä häijymmältä tapaukselta ns. omaa lääkettään. Harvoin noin tarkkaa pommia nähty, tulee mieleen Samprasin ja Boris Beckerin ajat.

Kaipa Kyrgiosiin on panostettu paljon rahaa kiinni sen Gasquetin murskaamisen jälkeen? Mies on tällä viikolla liekeissä.
 
FA-Cupissa myös Chelsean kotikerroin 1,70 (Veikkaus) junioripainoitteista Cityä vastaan kiinnostelee. Unibetiltä saa 1,80.

Chelsealle olisi tosiaan kannattanut painaa isoa moukaria muutama päivä sitten, kun kerroin oli kahden pinnassa, tai viimeistään tänä aamuna. Olisi nyt maukasta arbitraasia tarjolla. Eivät osanneet ihmiset ennakoida, millaisia nevöhöördejä Cityn kokoonpano on tänään pullollaan.
 
Viimeksi muokattu:

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Täällä kyseltiin miten käy Delrayn ja Rion finaaleissa.
Lupasin itselleni, etten puutu näihin, mutta voisin silti muutaman sanasen lausua..

Cuevas on mielestäni selkeä suosikki Pellaa vastaan. Pella on ollut jo pitkään "erinomaista challenger-tasoa", mutta top-20 -vastustajille hän on hävinnyt kerta toisensa jälkeen. Isner taisi olla hänen uransa siihen asti kovin päänahka, mutta täytyy muistaa, että jenkki pelasi todella heikosti. Kaavio on suosinut Pellaa, sillä hän sai vastaansa aika keskivertopelaajat (Gimeno-Traver ja Giraldo), kunnes kohtasi Thiemin, joka oli selkeästi väsynyt.

Cuevas on tosiaan yhden alustan pelaaja, joka on massalla top-20 -tasoa - ellei parempikin. Nadalin kaataminen ei ollut edes suuri yllätys. Cuevas on hoidellut muut vastustajansa suht kevyesti, joten uskoisin hänen lähtevän suht virkeänä tähän matsiin. Täytyy myös muistaa, että tämä on Cuevasille todella tärkeä paikka kerätä ranking-pisteitä. Niin se on toki Pellallekin, mutta onko hänen vatsansa täynnä jo? Pellalta puuttuu rutiini tällaisista paikoista, ja on muutoinkin ihan mahdollista, että Thiem-voitto oli se "big win", jota hän on tavoitellut.

Delraysta on parempi olla sanomatta yhtään mitään.
 
Kaipa Kyrgiosiin on panostettu paljon rahaa kiinni sen Gasquetin murskaamisen jälkeen? Mies on tällä viikolla liekeissä.
Harmi kun ei uskaltanut tähän panostaa, koska Kyrgiosilla on historiaa ailahtelevaisena mielialapelaajana.
Mutta salibandyvihjeellä ja hiihdon Heikkinen - Legkov -kohteella tuli mukavasti voittoa...
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Cuevas periaatteessa noista vahvempi, mutta voiko tuota ihan sivuuttaa että äijä väänsi Nadalia vastaan kolme ja puoli tuntia ja matsi päättyi joskus yhdeltä yöllä. Voi tuntua aika pahastikin reisissä tänään.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Cuevas periaatteessa noista vahvempi, mutta voiko tuota ihan sivuuttaa että äijä väänsi Nadalia vastaan kolme ja puoli tuntia ja matsi päättyi joskus yhdeltä yöllä. Voi tuntua aika pahastikin reisissä tänään.
Tuo on kyllä ihan totta, mutta mielestäni se näkyy kertoimissa aika vahvasti. Cuevasilla oli ennen Nadal-ottelua välipäivä, joten uskoisin hänen jaksavan puristaa pari tuntia Pellaa vastaan.
 
.
- Praktikal Inglish Abu ja tykkitorni Querrey, jos tää ei oo overi niin ei mikään.
Kyllähän Querrey tän varmaankin voittaa, koska ei Ramin aseet ole oikein missään suhteessa paremmat .
Oikeassa olit. Laitoin Querrey 1,45 ja yli 22,5 peliä 1,73.
Kiitos rahoista.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Muutama potentiaalinen pelattava kohde tänään Dubain ATP-turnauksessa.

Korean Chung ATP-66 saa vastaansa Italian Seppin ATP-39. Pelaajien ensimmäinen kohtaaminen ja usein näissä jossa nuori nouseva lahjakas pelaaja kohtaa tuollaisen tasapaksun perus-ATP-jyrän, niin vahvoilla on se läpimurron kynnyksellä oleva pelaaja juuri tässä ensimmäisessä kohtaamisessa.
Ei kannata antaa hämätä Chungin helmikuun heikkojen tuloksien Euroopan hallikenttäkisoissa, sillä on selvästi parempi ulkokovilla ja Dubaissa pelataan Chungin kannalta parhaalla mahdollisella alustalla, sekä ennen kaikkea juuri ulkona, jossa korealainen on parhaimmillaan melkoinen peto.
Seppi ei ole pelannut viime aikoina mitenkään vakuuttavasti, joten tuo Chungin 2.25 kerroin on pelattava.

Lisäksi Dubaissa Lucas Pouillen voitosta Vasek Pospisilia vastaan saa 2.25 kertoimen. On mielestäni niin 50/50 matsi kun olla ja voi, joten ylikerroin Suomen passin aiemmin omanneella Pouillella. Äitihän tuolla 1994 ikäluokan maailman parhaalla pelaajalla Lucas Pouillella on suomalainen.
Tarinahan meni niin, että ei uusinut Suomen passia kun tuli täysi-ikäiseksi, ettei ollut vaarana joutua Suomen armeijaan.
Pouille täyttää huomenna 22v ja sijalla ATP-88. Edellisessä ulkokentän ATP-kisassa Brisbanessa eteni puolivälieriin asti kaatamalla ATP-16 Goffinin, joten heikkovireinen Pospisil ATP-45 varmasti tiukoilla. On myös pelaajien ensimmäinen kohtaaminen, joka suosii mielestäni neljä vuotta nuorempaa Pouillea.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Oikeassa olit. Laitoin Querrey 1,45 ja yli 22,5 peliä 1,73.
Kiitos rahoista.
Hyvä kun osui, itse ahnehdin kertoimia ja meni molemmat vedot voidiksi. Cuevas perseili tasoituksensa puolella pisteellä reisille, joten ei jäänyt tenniksistä paljon kerrottavaa.

Futikset menikin kyllä niin putkeen kun putkeen voi mennä, eli ihan kiva sunnuntai siitä tuli. Hammersille 1-0 tilanteessa livestä sekä voittoa että -1.0 händärillä voittoa. Nehän vei sitten 1-5.

Myös Valencia hoisi leiviskänsä huippukertoimella ja pikku riskihaku Villarreal/draw+alle 2.5 maalia nasahti melkein neljän kertoimella perille. Paistaa se päivä risukasaankin.

Tänään teki mieli haistella Napolia kun pelaavat AC Milania vastaan himassa, mutta näemmä kertoimet ovat mun kanssa niin samaa mieltä että ei noilla oikein peleille pääse. Napoli hävinnyt kaksi edellistä matsiaan todella kirvelevästi, ensin Juvelle Serie A:ssa 1-0 ja sitten Euroliigassa Villarrealille samoin numeroin. Maaleitta jääminen ei ole ihan Napolin tapaista ja nyt kun pääsevät pelaamaan kotonaan "arkkivihollista" vastaan niin luulisi verkkojen pöllyävän. Voitolla Napoli myös nousisi Juven ohi takaisin Serie A:n kärkeen. Täytyy tutkia jotain yli 1.5 maalia Napolille, vaikka Milankin on ollut aika hyvässä tikissä.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Chung piti kertoimella 2.25 kun voitti Seppin 6-3, 6-4.
Pouille samalla kertoimella tappiolla nyt 3-6, 7-5, 4-5*.. joten 50% osumatarkkuus tulossa tänään, ellei Pouille murra takaisin viimeisellä hetkellä.

Hieman harmittaa ettei tullut otettua kiinni Tunisian Malek Jazirin voittoa Youzhnysta. Monesti Dubaissa ja Dohassa arabipelaajat olleet liekeissä ja näinkö oikein, että Jazirille tarjottiin isoja kertoimia. Kävi mielessä, mutta turhahan tuota enää jossitella.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Chung piti kertoimella 2.25 kun voitti Seppin 6-3, 6-4.
Pouille samalla kertoimella tappiolla nyt 3-6, 7-5, 4-5*.. joten 50% osumatarkkuus tulossa tänään, ellei Pouille murra takaisin viimeisellä hetkellä.

Hieman harmittaa ettei tullut otettua kiinni Tunisian Malek Jazirin voittoa Youzhnysta. Monesti Dubaissa ja Dohassa arabipelaajat olleet liekeissä ja näinkö oikein, että Jazirille tarjottiin isoja kertoimia. Kävi mielessä, mutta turhahan tuota enää jossitella.

Erittäin hyviä vihjeitä olivat kummatkin, toinen ei osunut, mutta käryllä olit siitäkin. Ja Jazirille sai tosiaan ainakin yli vitosen kertoimia...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Livestä samantien pienellä kiinni Cepelovan yllätysvoittoa Jankovicista...Cepelova voitti äsken tokan erän tiebreikissä ja pelinsä näyttää aika hyvältä. Avainjuttu on kuitenkin se, että Jankovic vaikuttaa aika väsyneeltä ja joutuu koko ajan puolustamaan...

edit. juu ei ei ei, Cepelovan takki tyhjeni näemmä täysin tuohon erävoittoon...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös