Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Vedonlyönti

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana mrmasa, 10.04.2002 klo 12.08.

 1. mrmasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tietääkö kukaan mitään asialllista sivustoa netissä, josta löytyisi rahan arvoisia vinkkejä vedonlyöntiin?

  Entäs olisko huonompi idea, jos tähän viestiketjuun kerättäisiin näkemyksiä, vihjeitä, sisäpiiritietoa ym. jääkiekko kohteista! Näin monet vedonlyöntiä harrastavat ihmiset voisivat saada tukea/tietoa päätöksilleen lukaisemalla jatkoajan sivuja!

  Camoon... onhan täällä helvetisti ihmisiä, jotka tietävät joukkueista paljon ja pääsevät seuraamaan niitä läheltä! Päivittämällä täällä jotain "osastoa" me kerättäisiin yhteen tärkeää tietoa ja otettaisiin YHDESSÄ Veikkaukselta rahat pois! Jokainen voisi tehdä peli-ideansa itse, mutta tältä sivulta voisi löytyä tietoa loukkaantumisista, flunssa-aalloissa joukkueissa ym.

  ps. aikaisemmin juuri Veikkauksen sivuilla oli joku "ilmoitustaulu" osasto, jossa muutama ammattitaitoinen vihjaaja antoi rahanarvoisia vihjeitä ja itse siihen aikaan pelasin selvästi voitollista vedonlyöntiä (nimeltä mainitsemattomiin ulkomaisiin vedonlyöntitoimistoihin)! Toimisiko sama juttu täällä?

  "Together we grow"
   
 2. Jukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  www.everyedge.com on hyvä tietolähde NHL-vedonlyöntiin. Nimimerkki Joe C kerää loukkaantumistiedot joka päivä.

  www.sgic.fi/~jal on suomalainen keskustelupalsta, jossa on vihjeitä. Vihjeden tasosta en tiedä, kun en niiden mukaan ole pelannut. Ja ei, en ole palstalla kirjoittava "Jukka".

  www.covers.com on hyvä american sportseja käsittelevä sivusto.
   
 3. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Valitettavasti kaikki vedonlyöntikeskustelupalstat ovat tällä hetkellä täyttä soopaa. Ennen oli Jalin sivut sekä veikkauksen ilmoitustaulut (pitkäveto), joissa käytiin asiallista keskustelua vedonlyönnistä. Nyt kaikki häiriköt ja alakoululaiset ovat tunkeutuneet sivuille ja esim. Jalin sivuilta ei enää saa kunnon vinkkejä. Veikkiksen taulu suljettiin keskustelun tason laskiessa. Ongelma kaikilla sivuilla nämä häiriköt, jotka jossain vaiheessa pilaavat keskustelun ja vinkkien antamisen.

  Veikkauksen ravi-ilmoitustaulu on sen sijaan pysynyt aika asiallisena, sieltä löytää joskus hyvän pelikohteen tai vinkin.

  Tärkeintä vedonlyönnissä on löytää oikeat tietolähteet ja piiri, josta voi saada luottamuksellista tietoa. Itselläni niitä löytyy ja se mahdollistaa voitollisen vedonlyönnin. Myös vihjepuhelimista on apua tietyissä tilanteissa. Esim. jos on kuuma huhu jostain, kannattaa silloin ottaa yhteyttää Paloseen tai Vuoksenmaahan, he yleensä vahvistavat suosituksissaan tämän huhun. Viimeksi käytin Palosta apuna viime kesänä ja voittoa tuli 20000,- FIM.

  Vedonlyönti ei ole helppoa, se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Taustatietojen etsiminen ja hankkiminen on työlästä hommaa. Lisäksi pää on pidettävä kylmänä.
   
 4. Shane Jäsen

  Lainaus:
  Kannatan ehdottomasti, luulen, että itsellänikin olisi tuohon ketjuun aina silloin tällöin jotain kirjoitettavaa, sen verran hyvin ovat vedot viime aikoina osuneet.

  Kyllä siellä jalin sivuilla ihan hyviäkin vihjeitä on, pitää vain osata valita helmet sen kaiken roskan joukosta. Tuolle palstalle ei kyllä pieni uudistus olisi pahasta, ja luulenpa, että rekisteröitymispakko voisi karsia aika paljon näitä teini"vihjaajia" ja muita höpöhöpön kirjoittajia. Tosin www.finnbet.net :iinhän on tuollainen foorumi jokin aika sitten avattu, saa nähdä, miten tilanne siellä kehittyy. Aika hiljaiselta näyttää meininki ainakin vielä.

  Aloitetaan nyt sitten vihjeet : Tämän viikon pitkävetolistalla ei ole kyllä yhtään pelattavaa, mutta viikonlopun listalla lienee taas mielenkiintoisia kohteita, lähinnä Englannin liigojen voitto-, nousu-, ja putoamistaisteluja ajatellen.
   
 5. Jukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Palosesta sen verran, että mies piti aikoinaan pelikirjanpitoa kohteistaan ja vihjeet palauttivat muistaakseni 74% pitkässä juoksussa. Tuolla tahdilla 100 yksikön pelikassasta on 48% jäljellä 100 vedon jälkeen, jos jokaiseen vetoon on laittanut 1%:n pelikassasta. Jos laittaa 2% kassasta on sadan vedon jälkeen jäljellä 23%. Näin siis pitkävedossa. Niillä vihjeillä ei siis pitkässä sarjassa tee voittoa. Puljun ulkomailla vihjaavan Special-linjan tuotosta en tiedä, sillä sinne vihjeet taitaa tehdä joku ulkomaalainen.
   
 6. Castillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
  Minä ainakin voisin kirjoitella vähän vetovinkkejä esim. Jarosta, Lepsusta ja meijeriliigastä mä oon ainakin hyvä keskustelemaan. Tunnen kaikki joukkueet sieltä.
   
 7. mrmasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokerit - Tappara 10.4.2002

  Mitäs mieltä olette ks. pelistä? Vedonlyöntitoimistot ovat asettaneet Jokerit hienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta itse uskon Tapparaan! Tappara selvitti ensimmäisen pelin kotonaan ja nyt se pääsee pelaamaan vapautuneemmin Helsingissä! Paineet ovat siirtyneet helsinkiläisille ja tätä peliä Jokerit EI voi hävitä, minkä uskon kääntyvän mailanpuristukseksi ja saamattomaksi peliksi! Itse lyön (löin jo) Tapparan puolesta Unibetille!

  Tulosvetoon ajattelin jotain 1-2 maalia molemmille! Mitään maaleilla mässäilyä ei varmasti nähdä!

  Jalkapallossa tekisi mieli kokeilla Deportivon voittoa Manusta! Manulle riittää maalin tappiokin ja kun kertoimeksi annetaan n. 4, ei tätä vetoa kannata jättää kokeilematta!
   
 8. Castillo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
  Itse pistin tulosvetoon jokereille 2-3 ja tapparalle 3-4.

  Perustelut. Tapparan hyökkäyspeli on tappavaa. Maalivahti päästi eilen kaksi helppoa ja sen vuoksi uskon, että Jokerit saa ainakin pari häkkiä. 3-3 olisi aika ideaali.
   
 9. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Tänään Vermon ravit, voit tuplata pelikassasi.
  Lähtö 7 hevonen nro 3 Inspiration Ride voittajaa, antaa kertoimen n. 2.0, sitä ISOLLA, sitten piikki-selkä kaksari 2-3 Inspiration Ride-Ingocnito Kemp, kerroin n. 2.5.

  Tässä ensimmäinen vinkkini. Olkaa hyvä! Inspiration Ride on tänään alipelatttu ainakin V5:ssä ja ehkä radallakin. Riippuu tietysti mun panostuksesta, kuinka paljon satsaan.
   
 10. Shane Jäsen

  Luulenpa, että eilisen pelin jälkeen on kummankin joukkueen puolustus saanut kuulla kunniansa niin, että tänään ovat maalit kortilla. Tulosvetoon laitan 1 ja 3 molemmille.
   
 11. Jukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tämän päivän vihje Expektille.
  Glendoree - Iron Maiden C 2 1,70(oli 1,90). Iron Maiden C oli 3-vuotiaana yksi lupaavimmista tammoista ikäluokassaan. Viime vuosi meni täysin penkin alle laukkaillessa. Nyt hevosella on uusi valmentaja ja laukat ovat jääneet. Voittosummassa 19000 euroa Glendoreen edellä, joka kertoo että nämä ovat eri sarjojen menijöitä. Ruotsista matkustaessa on tietysti aina se riski, että hevonen ei pidä matkasta, mutta tasoero on niin iso että riski kannattaa mielestäni ottaa.

  Totopelit
  Kaksari Will Madonna - Iron Maiden C. Rajakerroin 3,50.
  Voittaja Inspiration Ride rajakerroin 1,50.
   
 12. liverpool Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EspooBlues & Liverpool
  Päivän yllätys ja varma

  Pitkävedon kohteessa 18 voidaan hakea kertoimellista yllätystä sillä FC Mitjyllandin kotivoitto FC Köbenhavnista antaa kokeilemisen arvoisen kertoimen (3.00), Tanskan kausi on aluillaan ja täten ei yllättäisi ollenkaan jos Mitjyland voittaisi.

  Päivän varmaksi laitan Real Madridin voiton Bayern Münchenia vastaan, Real on pakko voiton edessä tänään ja uskon sen venyvän niukkaan 1-0, 2-1 voittoon.
   
 13. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Liverpool
  Asiantuntijat pitävät Kööpenhaminaa suosikkina ja hyvänä pelikohteena (Palonen). Näin kauden alussa kannattaa uskoa heidän arvioihin. Tietysti voit käyttää ideaasi.

  Jukka
  Iron Maiden C on minunkin pelikohde tänään. Kaikki mitä kirjoitit tästä allekirjoitan.
   
 14. Old TJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kerroinvertailua

  Sitä löytyy näppärästi eri toimistoihin osoitteesta http://www.mauge.net

  Old TJ
   
 15. Saarinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kempes: Inspiration Ridella on laukkariski + riski jäädä kuolemanpaikalle. En pitäisi kahden voittajakerrointa pelattavana. Lähdön paras hevonen IR toki on ja todennäköinen voittaja. Incognito Kemp pystyy kuitenkin voittamaan keulasta IR:n. V5:een on kyllä lähes pakko laittaa IR varmaksi, kun parempiakaan vaihtoehtoja ei löydy.

  Iron Maiden C oli kovassa nousukunnossa jo syksyllä ja pari kertaa oli isompi potti aika lähellä, kun pidin sitä pitkään ideahevosena. Tänään Will Madonna on vaikeasti lyötävissä, mutta kaksari WM-Iron Maiden C on illan paras pelikohde.

  Kaiken kaikkiaan pelimielessä aika heikko V5-kierros. Varmat ja
  hyvät yllättäjäehdokkaat on hakusessa. Viisaasti tekisi, kun jättäis kokonaan pelaamatta, mutta kai sitä täytyy jollain pienellä rivillä koittaa tuuriaan.
   
 16. Jukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Mulle riittää Inspiration Rideen kertoimeksi 1,5. Ylivoimainen paatti tähän lähtöön, voittaa aina jos ei laukkaa. Kun on ylivoimainen hevonen juoksupaikallakaan ei ole mitään väliä.
   
 17. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Kyllä IG lähtee lujempaa kuin IS, mutta myös JG tekee kiihdytyksestä mielenkiintoisen. Mielestä edellisessä startissa IG ei olisi ottanut keuloja ilman Nuken taktikointia. Inssin laukkariski on aika pieni, eka startissa oli paineissaan. Minulle Inssin kahden kerroin on tänään TARJOUS, kerroin voi jäädä sen allekin.
   
 18. chandler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,NY RANGERS
  DETROIT RED WINGS

  jos joku haluaa varman päälle pelata niin stanley cupin voittajaksi pelatkaa detroittia.on koko kauden ollut todella kova,ja joukkue on voinut "säästellä" voimia jo pitkän aikaa play offeja varten,tämä veto on hyvä juuri siksi,että kun tarvitaan ne neljä voittoa niin paremmuus tulee aika hyvin esiin ja vaikea uskoa,että joku voittaisi detroitin neljä kertaa tänä vuonna.
  kerroin tähän on noin 2.5-3.5 riippuu minkä kautta pelataan,itse aion sijoittaa detroitin voiton puolesta 1000€uroa
   
 19. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Inssi, Iron Maiden ja Kööpenhamina voittivat + suora pari kiinni, joten kaikki suositukset pitivät. Tästä lähtien vihjaan vain 'palkkiota' vastaan...
   
 20. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Parhaat vinkit saa ircnetistä #finnbet -kanavalta. Sinne ei kyllä kaivata mitään vinkkienmetsästäjiä idlaamaan, mutta asiallista (joskaan ei tiukkapipoista) porukkaa mahtuu aina.
   
 21. Shane Jäsen

  Lainaus:
  Onnea! Hyvin alkoi minunkin pelivihjeurani Jatkoajassa, Jokerit-Tappara 3-1 -tuloksella tuli eurot takaisin kertoimella 16.35. Onistuiko kukaan muu?
   
 22. belenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RAUMAN LUKKO
  Kaipa minäkin laitan tähän otsikkoon.

  Juventus - Ac Milan pelin voi periaatteessa voittaa kumpi vaan mutta Juvella on panosta pelissä joten Juvea voisi hakea. Toki AC Milanin 5.40 kerroin on houkutteleva, voi tietenkin olla että juve puppeloi niinkuin muut mestaruudesta taistelevat viimeviikolla ja AC Milan vie. Tasuria on suht turha pelata koska Juvelle ei riitä tasuri. Oikeinkun katsoin niin onhan Milanillakin panosta pelissä sillä italiasta pääsee 4 joukkuetta mestareiden liigaan ja milan on nyt kii uefakup paikas.

  Itse lähden hakemaan tästä AC Milania 1-2 lopputulos.

  AS ROMA tuskin puppeloi Parmankanssa joten AS Roma vie voiton suht selkeillä 3-0 lukemilla.

  Mallorca - Valencia 2 Valencia taistelee premieran voitosta vielä ja voittanee pelin.

  Deportivo - Espanyol 1 Deportivo voittaa rutiinillakin 9 kertaa 10 espanyolin tasosen joukkueen.
   
 23. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Ravia, Lahti Jokimaa
  Lähtö 6 nro 9 Mellby Quick voittaja ja sijaa (vs)
  7 nro 5 Clintonsin (vs)

  Tässä tän illan vinkit.
   
 24. masaty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS Turku
  Seiskaviitoseen pari alipeliä:

  Näitä kannattaa muistaa kun rakentaa kuponkia Forssaan:

  Farmer's Pride 23%

  Dragon 9%
  Plantom 3%

  Insider 18%
  Summer Zoot 5%

  Suvi-Missi 8%

  Lucas Gill 12%

  Junior Scoop 25%
  Brandon Rock 1%

  Esim. Farmer's Pride saa paremmat asemat kuin Bart Hip, Dragon ja Plantom ovat prosenttejaan paljon parempia, Insider on edelleen keulasta rankaisija ja Summer Zoot huipputikissä. Suvi-Missillä on ainakin 15% mahdollisuudet, Lucas Gillin kuuluisi olla lähtönsä suosikki, Junior Scoopilla on mahdollisuudet voittaa Insider Hanover. Brandon Rock voittaa tämän useammin kuin kerran sadasta.
   
 25. mrmasa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tappara-Jokerit 12.4.2002

  Mitä mieltä illan tv-pelistä?

  Se on selvää, että Tappara esittää taas enemmän kuin Helsingissä, koska yksi lepopäivä teki varmasti joukkueelle hyvää!

  Sanoisin, että ympäripyöreä peli, joka voi päättyä kummalle tahansa 1-2 maalin marginaalilla! Jotenkin kuitenkin tuntuu, että Tappara klaaraa homman kotonaan! Uskoisin M Ojasen paluun joukkueeseen tuovan ylimääräisen lisäpiristyksen!

  Pelissä EI taatusti nähdä yhteensä yhdeksää maalia! Taas tekisi mieli lyödä tulosvetoon Tappara 2-3 ja Jokerit 1-2 häkkiä!

  Kommentteja, sisäpiiritietoa!

  Hyvät viikonloput ja pelionnea!