Vedonlyönti

  • 3 960 300
  • 21 674
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Näillä mennään tänään:

Ilves - JYP 2
Lukko - TPS+1 1
Jokerit+2 - Tappara 2
SaiPa - Kärpät X
KalPa - HPK X

819.66 kerroin ja kympillä haetaan jackpottia!
No eipä se nyt niin kaukana ollut. Kaupassa kun tuota lappua raapustin, heti ensimmäisenä tuota Jokerit-Tappara peliä mietiskelin, ja pidin lähinnä varmana että tänään ne Jokerit kusee tuttuun tyyliinsä kotonansa aina-niin-vaikealle Tapparalle. Toisinsanoen pidin käytännössä "pankkina" tuota Tapparaa, joten ei auta harmitella kun ei käynyt edes mielessä Jokereiden voitto. Vituttaa nyt tuo tottakai, aina se on niin iso vääryys kun 1 menee väärin tollasella haulla.

"Mikäs jokerifani se sinä olet kun omia vastaan olet veikkaillut? Oisit nyt ainaki viis tonnia rikkaampi jos oisit uskonu vaan omiis!" -kavereilta kuittailua :D
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämän yön NHL-kierros näyttää vähän liiankin herkulliselta. Niin Toronto (2.45 @NB), San Jose (2.50 @NB) kuin Vancouverkin (2.15 @Paf) vakuuttavat meikäläistä suhteellisen paljon!

Toronto on itäisen konfferenssin ensimmäisenä, kun Calgary on 11:s läntisessä. Ihan näin iso ei kuitenkaan ero ole, koska Torontolla on 13 pelistä 18 pistettä, kun Calgarylla 11 pelistä 12 pistettä. Torontolla viimeisestä viidestä pelistä 3 voittoa (EDM, PIT, ANA) ja kaksi tappiota (CBJ, CHI).
Calgarylla samalta ajalta 4 pistettä kahden voiton (WSH, LA) turvin. Tappiot tulleet San Joselle, Phoenixille ja Dallasille.
Joukkueiden kokoonpanoista ei vielä tarkempaa tietoa, muutakuin Calgarylla on maalissa Karri Rämö (89,2%, 3.57 GAA), mikä vain lisää luottoani Torontoa kohtaan. Liigan kolmanneksi eniten maaleja pyssyttänyt joukkue tulee mättämään Rämön taakse useamman maalin ja siihen ei pysty liigan 16:nneksi parhaiten maaleja tehnyt joukkue vastaamaan. Varsinkin kun Toronto ei ole maaleja hirmuisesti päästänyt (2.30 per peli, liigan 8:nneksi paras).

San Jose taas saapuu Kalifornian lämpöön Los Angeles Kingsin vieraaksi. San Jose on aloittanut kautensa todella vahvasti, kun se on kerännyt 12 pelistä 21 pistettä. Joukkue on siis menettänyt ainoastaan kolme pistettä alkukauden aikana. Maalierokin on joukkueella loistava, kun maaleja joukkue on tehnyt tällä kaudella 48, mikä on koko liigan paras lukema. Päästetyissä maaleissa joukkue on sijalla 3., kun ainoastaan Bruins (17 päästettyä) ja Avalanche (16) ovat päästäneet hailaumaa (20) vähemmän.
Vastaan luistelee ailahtelevia otteita esittänyt Los Angeles Kings. Joukkueella on kasassa 13 ottelusta 16 pistettä ja tällä tuloksessa Kings on sijalla 8. läntisessä konfferenssissa. Jonathan Quick pelaa tänään Kingsin maalin suulla. 2012 playoffien MVP:nä palkittu Quick ei ole millään tapaa vakuuttanut tällä kaudella, ja torjuntaprosenttikin on varsin vaatimaton 90.7 (GAA 2.53). Kun samaan aikaan toiselle maalille luistelee loistavaa alkukautta pelaava Antti Niemi (93.3%, 1.53 GAA) niin maalivahtien kamppailussa on ainoastaan yksi suosikki.
San Jose on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä (CGY, DET (vl), MON, OTT) ja ainoa tappio tuli hallinnasta huolimatta Boston Bruinsia vastaan. LA on saman ottelumäärän aikana onnistunut kaapimaan 3 voittoa (DAL, PHO, EDM (vl)), häviten kaksi muuta peliä Calgarylle ja Phoenixille.

Illan viimeinen kohde on Vancouver Canucksin ja Detroit Red Wingsin kohtaaminen. Kotijoukkue Canucks on neljän ottelun voittoputkessa (NYI, NJD, STL, WSH), joista tosin kolme ensimmäistä vasta jatkoajalla (NYI, STL) tai voittomaalikilpailussa (NJD). Samaan aikaan vierasjoukkue Red Wings on neljän ottelun tappioputkessa, kun Phoenix (5-2), Ottawa (1-6), San Jose (0-1 vl.) ja New York Ranges (2-3 ja.) ovat napanneet voiton autokaupungin joukkuetta vastaan.
Detroit on esittänyt varsin epävarmoja otteita koko kauden. Mukaan mahtuu vallan hyviä otteluita, mutta vastapainoksi joukkue on esittänyt myös erittäin huonoja otteita useissa peleissä. Yhteensä punasiivillä on kasassa 12 pelaamastaan ottelusta 14 pistettä, kun kotijoukkueella pelejä on alla kaksi enemmän (14) ja pisteitä kasassa 19.

Näillä peleillä lähdetään tähän yöhön ja aamulla ollaan taas astetta varmempia omasta veikkausosaamisestaan, kun NHL:n sivuilla komeilee Detroitin, Losin ja Calgaryn voitot.

Anteeksi ja illan jatkot.
 

Nick Neim

Jäsen
Ylläolevaan kommentoiden:

Jahas, tämän olikin jo joku muu huomannut. Itse tajusin saman tänään aamulla näkemättä juttua viime viikolta. Nyt Leafs on siis 0-4-0 C-alkuisia vastaan ja 9-0-0 muita - aika hupaisa tilasto kyllä. Ensi yönä vastassa on Calgary eli katsotaan pysytäänkö samassa tahdissa.

Lainattu tuolta NHL-puolelta.

Mä olen sen verran taikauskoinen ja jätän ensi yönä Toronton väliin. Torontohan pelasi myös viime yönä, vaikkakin voitti vakuuttavasti Edmontonin vieraissa. Calgary tulee peliin levänneenä.

Kaiken lisäksi tosiaan, Toronto on tällä kaudella hävinnyt neljä peliä. Colorado, Carolina, Chicago ja Columbus ovat Toronton voittaneet. Calgary liittyy joukon jatkoksi ensi yönä, eihän tuollainen "putki" voi tähän väliin katketa.
 

Mrcy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit & ManU
Kaiken lisäksi tosiaan, Toronto on tällä kaudella hävinnyt neljä peliä. Colorado, Carolina, Chicago ja Columbus ovat Toronton voittaneet. Calgary liittyy joukon jatkoksi ensi yönä, eihän tuollainen "putki" voi tähän väliin katketa.

Kokeillaan näillä:

Calgary - Toronto 1
Los Angeles - San Jose X
Vancouver - Detroit 2

Toronton C-putki jatkuu, Quick ja Niemi ratkovat paremmuutensa rankkareissa ja Detroit nyt vaan ei voi hävitä 5 peliä putkeen, eihän?
 
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Kyllähän tuossa ärrällä tuli taas laitettua...

Calgary+1 - Toronto 2
Pittsburgh+1 - Boston X
Los Angeles Kings - SJS X

98.43 kerroin ja 20€ tuli panosta. Katellaas...
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Veikkaan tasaista kierrosta änärissä ja siksi tulikin heitettyä kaikki neljä peliä ristillä. Saa nähdä meneekö sinnepäinkään.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Tänään on kaikki mennyt päin vittua joten tuosta otetaan vähän takaisin:

110Los Angeles - San Jose _ _ 2 - - 2,30
113Vancouver - Detroit 1 _ _ 2,10 - -
96Calgary - Toronto _ _ 2 - - 2,35
Kokonaiskerroin: 11,35
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Tänään on onneksi uusi päivä. Siitä lähdetään liikkeelle että TPS-KalPa pelissä jäädään alle 4,5 maaliin. Koska viimeksi KalPan pelissä on tehty yli 4 maalia? Kerroin 1,85 veikkaukselta on mielestäni aika runsas. Vastaus KalPan pelissä on tehty yli neljä maalia varsinaisella peliajalla 3 kertaa 18 pelissä.

Toinen päivän selvä on Rooman vähintään kahden maalin voitto Chievosta. Sarjakärki vastaan sarjajumbo. Roomalla kerroin 1,65. Roomahan on voittanut kaikki pelit ja vielä järisyttävällä 23-1 maalisuhteella. Siis 9 peliä ja yksi päästetty maali. Periaatteessa kyseessä voisi olla myös klassinen takkiauki peli mutta viime vuosina pikkuinen Chievo on kiusannut Roomaa niin että eiköhän siellä olla hereillä.

Tuplana kun nuo pelaa niin saa kolme kertaisena rahansa takaisin. Mielestäni 300% korko on ihan kiva noin "selville" peleille. Muuten tämän päivän vetokohteet ovatkin hirveää kuraa.. Toki sieltä löytyy KHL:n helmi eli Kazanin ja Dinamo Moskovan kärkikamppailu. Se laitettiin lapulle noin:

24. TPS - KalPa
1=alle 4,5, 2=yli 4,5 maalia 1 1,85

102. Ak Bars Kazan − Dinamo Mo +1 X 6,50

Kokonaiskerroin: 12,02
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän tuossa ärrällä tuli taas laitettua...

Calgary+1 - Toronto 2
Pittsburgh+1 - Boston X
Los Angeles Kings - SJS X

98.43 kerroin ja 20€ tuli panosta. Katellaas...

Sinulla nyt käy lähellä nämä "isot" laput. Viimeksi Tapparan sijasta olisi pitänyt olla Jokerit ja nyt Pensien +1 sijasta se olisi pitänyt siirtää Bostonille.

Itsehän voisi pitää vaikka taukoa, kun ei tästä hommasta tule tällä hetkellä mitään. Onkohan kertaakaan osunut edes suurin osa, kun tänne niitä vihjaillut? :D
 

Dilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, New Jersey Devils, Ässät
Tänään ns. läpällä:

TPS - KalPa enemmän maaleja?

1=Pare 2.90, X=Yhtä monta 1.70, 2=Lehkonen 4.95

Ihan vaan sen takia koska Lehkosella on varmasti näyttöhaluja kasvattajaseuraansa vastaan.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Ihan vaan sen takia koska Lehkosella on varmasti näyttöhaluja kasvattajaseuraansa vastaan.

Mahtaako pelkät näytön halut riittää? Kaverilla 3 maalia tältä kaudelta ja vastapelurina Pare joka on tehnyt kuitenkin 8 maalia tällä kaudelle, eli melkei triplaten enemmän. Luulen TPS:n pelin muutenkin vievän joten melkein väittäisin Lehkosen jäävän maaleitta.
 

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Osaako joku kertoo, että miks Levantella on 4 kerroin Betisiä vastaan, tilastot ei ainakaan mun mielestä oo anna syytä noin isolle kertoimelle. Onko Levantella loukkaantumisia vai mistä johtuu noin iso kerroin?
 

Pajicz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pirkkalan Pingviinit
Tämän yön NBA-matseissa Veikkaus tarjoaa Pitkävetoon Knicksille kertoimeksi 4,20 Bullsia vastaan ja Warriorsille 3,15 Clippersiä vastaan... kokeilemisen arvoisia mielestäni molemmat. Ja vierasjoukkueista on kyse siis, mutta molemmat jokseenkin paikallispelejä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Heittäkääs asiantuntevat veikkausvinkit kiekkopeleihin tälle päivälle (ja miksei yöllekin?). Onko esim. mestiksessä jotain herkullisia kohteita, joissa kannattaisi hyödyntää tarjottu ylikerroin?
 

Roo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Philadelphia Flyers
Phillyn on lähtenyt peli parempaan suuntaan ja on kotona pelaamisen arvoinen kohde Ovechkinitonta ja ailahtelevaa Washingtonia vastaan. 1 Philadelphia Flyers - Washington Capitals 2,25 Paf/Nordicbet, 2,15 Veikkaus

Carolinan peli on yskinyt koko kauden ja pari ensimmäistä maalivahtia on telakalla. Tolppien välissä on tähän asti pelannut Peters, joka on hävinnyt kaikki kolme matsiaan tällä kaudella eli kolme viimeisintä Hurrikaanien ottelua. Viime kaudelta löytyy vielä 4-11-1, 3.46 GAA ja .891 SV%. Eiköhän Stammerit ja kumppanit pistä homman pakettiin. 2 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 2,40 Paf/Nordicbet/Veikkaus

Liigasta voisi JYP:ä kokeilla kertoimien puolesta.
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Pitää myös muistaa että Aleksanteri Suuri puuttuu tänään Caps miehistöstä joten Flyers vie. Singlenä ja 100€ panosta Philadelphian voitolle.
 
Suosikkijoukkue
scholl
Pitää myös muistaa että Aleksanteri Suuri puuttuu tänään Caps miehistöstä joten Flyers vie. Singlenä ja 100€ panosta Philadelphian voitolle.

Toisaalta pitää myös muistaa, että kun sooloartisti Ovechkin on poissa kokoonpanosta panttaamasta kiekkoa ja seisoksimasta 98% ylivoimasta maila pystyssä, niin Caps on monasti pelannut paremmin. Nimenomaan joukkueena eikä diivan henkilökohtaisten pisteperversioiden toteuttamisen välineenä.
 
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Ollut sen verta lähellä nyt viime laput, joten katottaas mitä tänään käy... Josko nappais:

HPK+1 - JYP 2
Pelicans - Ilves X
Blues - HIFK X

52.26 kerroin ja kympillä haetaan tällä kertaa.
 
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Hyi helv, ihan kylmät väreet tuli kun tuon linkin avasi.

Oli aivan pakko tallentaa kuva. Voi sitten tuota katsella kun omat muutaman satasen/tonnin voitot menee lopussa vituiksi. :)

Ollut sen verta lähellä nyt viime laput, joten katottaas mitä tänään käy... Josko nappais:

HPK+1 - JYP 2
Pelicans - Ilves X
Blues - HIFK X

52.26 kerroin ja kympillä haetaan tällä kertaa.

Olihan sitä ihan kiva taas jännitellä siihen 55 peliminuutille asti, kun Pelicans oli juuri tasoittanut ja IFK:kin oli vain maalin päässä. Tuttu ratkaisu kävi kuitenkin, jälleen, lopussa!
 
Viimeksi muokattu:

Vino

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näin jälkikäteen on hyvä tulla huutelemaan, mutta aikasemmin en kerinny kun työ haittaa harrastuksia..

Eli päivän lätkäpelit kohteina

HPK-JYP 2
Pelicans +1-Ilves X
Blues-HIFK 1
Tappara-SaiPa +2 X

Kerroin 216,09
Panos vaatimaton 2€, mutta pointtina tässä olikin, että rivi nappas kiinni. Reilut 430€ napsahtaa tilille ja neljän päivän vapaa alko just tänään...
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Siinä oli 40 tonnia sekunnin päässä..

McRaen fanipaita lähtenyt varmaan saman tien tilaukseen. On mahtanut kaveria vituttaa.

Omakohtaisia kokemuksia tuollaisista ei ole kuin muutaman tonnin lapuista, mutta raveista löytyy yksi puistattava muisto josta en ole koskaan päässyt kunnolla yli. Tein aikoinaan kesäisenä arkitiistaina V4:seen yhdelle Ärrälle 10 osuuden porukan. Toisessa lähdössä suomenhevoset lähti voltista ja ylipelattu epävarma suosikki houkutteli pistämään lähdön lähes tukkoon, ennustelin, että laukkoja tulee paljon. Se olikin lapulla jo tukossa, mutta pari hevosta otin lopulta pois, "säästetään vähän rivin hinnassa, ei nää kaksi voi millään voittaa". No loppu on helppo arvata. Näistä kahdesta pois jätetystä hevosesta löytyi voittaja, peliosuus oli 0,7 % luokkaa. Tottakai se oli 1. varahevosena, mutta viime hetken poisjääntejä ei tietenkään tullut. Muut kolme lähtöä oikein ja pienen taustatyön seurauksena sain selville, että sellaisen 150 k euron potin olisimme tuolla rivillä raapaissut, täysosumia löytyi yksi kappale. Minulla ja tädillä oli 10 osuudesta hallussa neljä.

Edit. SaiPa-HIFK + 2, Veikkauksen kerroin ykköselle 4,00. Harmi kun pankki on huomenna kiinni. 10 k laina, kaikki SaiPalle ja helpot 40 k tilille.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
scholl

bart

Jäsen
Onko muilla vastaavia kokemuksia tai tietoa/arvauksia mistä tämä voisi johtua? Ei ole itselle vastaavaa koskaan sattunut eteen. Jouduinko kusetetuksi vai teinkö itse jonkin virheen?

Olethan varma, että tarjous koski myös suomalaisia asiakkaita? Näin kun ei aina välttämättä ole. Joissain paikoissa myös rahojen tallennustavalla on merkitystä. Esimerkiksi muutamat paikat eivät anna bonuksia, jos teet tallennuksen moneybookersin kautta. Bonusehdot kannattaa muutenkin lukea aina tarkkaan läpi. Itselle ainakin on tullut muutaman kerran ikäviä yllätyksiä kun en tarpeeksi tarkkaan ole käynyt niitä läpi.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Bluesin kerroin on Veikkauksella markkinoiden kärkipäätä. Keskiarvo 3,10, Veikalla 3,40. Molemmilla joukkueilla on siis omat ongelmansa, mutta Bluesin tyylipuhdas 3-0 voitto IFK:sta antaa varmasti mukavat matkatunnelmat Kuopijoon. Pakko toi on poimia pois kuleksimasta. Ässillä ja KooKoolla on myös ihan mukavat kertoimet.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös