Vedonlyönti

  • 3 960 462
  • 21 674

pullopoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Käyn varmaan tänään ärrällä rykäsemässä tuplana tälläsen kolmikon

Hull - Burnley 2 (4.05) (Netissä Burnleyn kertoimet pyörii 4.50 paikkeilla)

Tää on vähän ristiriitanen kohde, kun Hullin viiden pelin kuntopuntari kertoo viittä perättäistä voittoa ja Burnleylla taas ollut aika ailahtelevaista. Kuitenkin pikainen tsekkaus keskenäisiin kertoo karua kieltä viimeseltä parilta vuodelta kun Burnley on vienyt viisi edellistä kohtaamista.

Blackburn - Millwall 2 (3.35)

Millwall viimeiset viisi matsia, 4 voittoa, 1 tasuri.
Blackburn 2 voittoa, 2 tasuria, 1 häviö.
Sarjataulukossa sijoilla 6. (BB) ja 9. (MW) Kaksi sarjapistettä eroa.

Everton - Norwich X (4.25)

Evertonilla mennyt vähän köykäsemmin lähiaikoina, Norwich ihan hyvässä nosteessa (3 voittoa, 2 tasuria). Fellaini pitää ottaa huomioon, joten kakkosta en uskalla laittaa.
 

CBMS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
...

Everton - Norwich X (4.25)

Evertonilla mennyt vähän köykäsemmin lähiaikoina, Norwich ihan hyvässä nosteessa (3 voittoa, 2 tasuria). Fellaini pitää ottaa huomioon, joten kakkosta en uskalla laittaa.

Fellaini on pelikiellossa tänään joten ei ole Norwichin kiusana, Kevin Mirellas toki saattaa tehdä paluun.
 

meciar81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
Nyrkkeilyn saralla on nyt tänä iltana / ensi yönä muutamakin mielenkiintoinen ottelu tarjolla.

Erityisesti Andre Berto - Robert Guerrero 66,7 kiloisissa on periaatteessa puhdas 50-50 ottelu. Guerrero tulee alkujaan 3-4 painoluokkaa alempaa ja tämä on hänen toinen ottelunsa välisarjassa. Guerrero on taitava vasuri, jolla on viime ottelusta vain muutama kuukausi aikaa, liikkuu hyvin, kestää iskuja ja lyö monipuolisesti ja nopeasti. Berto on puolestaan luontaisesti välisarjalainen ja isompi siis ja lyöntivoimaltaan selkeästi pahin Guerreron tähän astisista vastustajista. Viimeisimmästä ottelusta on kuitenkin 14kk aikaa ja lisäksi Berton ainoa tappio on tullut juuri vasuria vastaan. Berton (tyrmäys)voitto ei ole todellakaan mikään mahdottomuus, mutta pidän Guerreron niukkaa pistevoittoa todennäköisempänä. Fanien veikkaukset ovat jakautuneet tämän ottelun osalta käytännössä tasan. Lisäksi omaa vaakakuppiani Guerreron kannalle kaataa myös se, että ottelun järjestäjänä toimii Guerreron promoottoritaho, ja se tuo pienen edun, vaikka matsissa pitäisikin olla neutraalit tuomarit. Näillä perusteluilla omiin silmiini Guerrerolle tarjottavat yli 2 kertoimet ovat liikaa ja kun joillain sivuilla on tarjolla jopa 2,3-2,4, niin niihin olen panostanut. Mutta tosiaan matsi, joka voi päättyä myös Bertolle...

Ricky Hatton - Vyacheslav Senchenko, ottelussa olen odottanut Hattonin kertoimien nousua ja pientä nousua onkin ollut, ei tosin niin suurta kuin oletin. Hatton tekee paluun 3,5 vuoden ottelutauon jälkeen. Tauon aikana mies lihoi muodottomaksi, sekoili huumeiden yms kanssa, oli lähellä itsemurhaa, mutta lopulta sai elämänsä kuntoon ja tekee nyt oman itsekunnioituksensa vuoksi paluun. Ukrainalainen on listansa puolesta yllättävän kova paluuvastus, mutta toisaalta taas ottelutyylillisesti täydellisesti Hattonille sopiva; ukrainalainen ei ole mikään todella kovaiskuinen, ei kovin nopea ja lisäksi tyylillisesti yksipuolinen suoralyöjä, jonka kimppuun Hattonin pitäisi olla helppo päästä rouhimaan. Ladbrokesin tarjoama 1,33 on käsittääkseni tällä erää paras Hattonille tarjolla oleva kerroin.

Scott Quick – Rendall Munroe: Quigg on maailmanlistan on maailmanlistan 20 ja Munroe 30. Kuitenkin urat ovat eri vaiheissa, Quigg menossa ylöspäin MM-tasoa kohti, Munroe alaspäin ja on EM-tason nyrkkeilijä. Ottelupari on tasainen, kuitenkin käsinopeuden, iskuvoima ja kotikehäläisyys asettavan vaa´an Quiggin puolelle, Munroen ase on kokemus ja se, että hän on ensimmäinen huipputason vasenkätinen vastus Quiggille. Miehet ottivat kesäkuussa yhteen, mutta ottelu päättyi jo 3. erässä Munroen pahaan silmäkulmahaavaan päiden osuttua yhteen. Quiggin voittokertoimet vaihtelivat 1,4 ja 1,62 välillä tuolloin, mutta nyt vaihtelevat 1,33 – 1,50 välillä. Erityisesti tuo Ladbrokesin 1,50 on markkinatoppina pelattava kerroin.

Tälle viikonlopulle siis yksittäisvetona Guerreron voitto, lisäksi toisena lappuna Hatton - Quick - Sergey Rabchenko tripla noin 2,20 kertoimella.

Ensi viikonlopusta kannattaa jo nyt (ennen kuin kertoimet alkavat enemmän painua alaspäin) poimia lapulle Andrew Flintoff, jolle unibet antaa vielä 2,20 kertoimen. Ladbrokes on jo tiputtanut omaansa 2,25 -> 2,00.

Flintoff ottelee elämänsä ensimmäisen nyrkkeilyottelun ja Dawsonillakin on vain 2 ammattilaisottelua ja muutama amatööriottelu. Ottelun kestoksi on sovittu 4x2min, eli normaalia lyhyempi eränpituus, mikä suosii kokemattomampaa Flintoffia. Flintoffin urheilupohja on kuitenkin huikea verrattuna jenkki-Dawsoniin. Flintoff oli pitkään yksi Englannin huippupelaajista kriketissä ja maajoukkueen vakiokasvoja ja kapteeni aina kun vain vammoiltaan on ollut käytettävissä, joten fysiikka on miehellä kunnossa. Ottelu käydään Flintoffin kotikaupungissa ja mies on käynyt läpi 4kk treenijakson nyrkkeilyä varten entisen huippunyrkkeilijän valmennuksessa.

Vastustajasta ei pysty paljoa sanomaan listan perusteella. Miehellä on kaksi voitollista ottelua tänä vuonna, mutta vastustajat ovat olleet umpisurkeita. Jälkimmäisessä näissä otteluissa tuloksena olisi ollut ratkaisematon, ellei Dawsonin vastustajalta olisi otettu rikkeestä pistettä pois.

Syyt, miksi itse lähden pelaamaan Flintoffia, vaikka otteluparista ei varmaa tietoa olekaan:
Flintoff on pidempi ja ulottuvampi, atleettisempi, kotikaupungin stara, jonka ei varmasti haluta häviävän kotiyleisön edessä. Itse lyön todella harvoin betsejä muuten kuin pari päivää ennen matsia, mutta tässä tapauksessa on odotettavissa, että Flintoffin kertoimet tippuvat jopa jonnekin 1,5 tietämiin uskoakseni!
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Nyt on kova panostus. Lätkäisin kaikkiin muihin tämän päivän SM-liigapeleihin merkiksi X, paitsi Tappara - Blues -peliin, jota en veikannut lainkaan. Siis neljä tasapeliä. Minulla oli rahojen kotouttamisen vuoksi pelitililläni 0,1 euroa rahaa. Ja minähän kovana riskinottajana lätkin koko pelitilini rahavarat tuolle rivilleni! Mahdollinen voitto olisi jotakin rapia 37 euroa. En tiedä, että ilahtuisinko vaiko vituttaisiko jos veto osuisi. No, onneksi se tuskin osuu.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pitkästä aikaa tuli laitettua rahaa Veikkauksen Pitkävetoon. Kohteita neljä, mm. JYP +1 - Jokerit 2 ja Kärpät - Pelicans +2 1. Panos on 10€ ja jos kaikki natsaa, rahaa pitäisi tulla päälle 300€. Eihän tuo mikään mahtava lappu ole, kun täällä on kuitenkin voitettu päälle 100k€, mutta olisihan tuo isoin henk.koht. voitto jos osuu.
 

pullopoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hull - Burnley 2 (4.05) (Netissä Burnleyn kertoimet pyörii 4.50 paikkeilla)
- perusteet

Blackburn - Millwall 2 (3.35)
- perusteet

Everton - Norwich X (4.25)
- perusteet

Nyt kun kaikki osui niin ahnemieli heti miettii paljon menetti voitoissa, kun laitto tupla-järjestelmällä. Välillä hävettää olla näin heikko ihmismieli.

ps. 120e vähemmän voittoa näin. ;)
 

MoonMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Red Wings
Nyt kun kaikki osui niin ahnemieli heti miettii paljon menetti voitoissa, kun laitto tupla-järjestelmällä. Välillä hävettää olla näin heikko ihmismieli.

ps. 120e vähemmän voittoa näin. ;)

Kiitos vihjeestä, pelasin tuon lapun normina 3 egellä ja kotiutin 172,90€.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Iso päivä NFL:ssä. Huippumatseja ja sitten myös mielenkiintoisia vetokohteita.

Denver Broncos(7-3) voittaa Kansas Cityn(1-9). Siitä ei ole kahta sanaa. Kerroin on vaatimaton 1,18 mutta jokainen päättäköön laittaako sitä lapulle nostamaan kerrointa edes hiukan.

Pittsburgh Steelers on 6-4 ja Cleveland Browns on 2-8. Pittsburgh menetti ykkös kuupan Ben Roethlisbergerin toissa viikolla,ja näin ollen hävisi Baltimorelle viime viikolla 10-13. Benin poissaolon takia Steelers saa 1,83 kerrointa, hänen ollessaan mukana arvioisin kerroimen olevan siinä 1,25 paikkeilla. Luotan liigan nro 1. puolustukseen ja Steelers lapulle.

New Orleans Saints vs San Francisco 49ers. Saints sai huonon alun kaudelle, 4 tappiota peräkkäin, mutta on sen jälkeen skarpannut ja on nyt 5-5. Toissa viikolla vakuuttava voitto Atlantasta, joka oli otteluun lähdettäessä 8-0. Vedonlyöntitoimistot pitävät 49ersiä ennakkosuosikkina kamppailuun, huolimatta faktasta että he peluuttavat kakkos QB:ta, joka nyt sattui viime viikolla saamaan hyvän ottelun alleen. Risky Business sanois vuoden 1983 Tom Cruise tohon. RonSwanson luottaa enemmänkin kolmen ottelun voittoputkessa olevaan ja SB MVP Drew Breesin taitoihin. Kerroin 1,91.

Illan viimeinen ottelu on hallitseva Super Bowl voittaja NY Giants vastaan sitä edellinen SB-winner Green Bay Packers, kenet Giants pudotti viime vuoden playoffeissa. Näiköhän vedonlyöntitoimistot antavat tuolle playoff-voitolle vieläkin painoarvoa, sillä itse en näe millään miten Giants olisi noin suuri ennakkosuosikki mitä kertoimet antaisivat olettaa (1,62 vs 2,3 !). Muutamia omia näkemyksiä siitä miksi pelaan vierasvoittoa:
-Olkoon Eli Manning ainakin yhden palstalaisen mielestä NFL:n paras QB, niin Aaron Rodgers on sitä koko muun maailman mielestä. Viime kauden NFL MVP palkinto.
-Rodgers on ollut huippuvireessä viimeiset 5 ottelua,ja Eli taas aivan yössä. Rodgers on heittänyt 17 TD ja vain 2 INT, kun Elin vastaavat lukemat oli 2 ja 5.
-Packers (7-3) on tuon myötä voittanut 5 viimeistä otteluaan, kun Giants (6-4) hävisi 2 peräkkäin ennen viime viikkoista bye-viikkoa.

San Diego Chargers saisi kotonaan ihan mukavan kertoimen Baltimore Ravensia vastaan, sillä BAL on ollut vieraissa aivan eri joukkue kuin kotonaan. Siitä todisteena hyvin vaivalloinen esitys viime viikon Steelersia vastaan, jossa joukkueen ainut TD tuli punt returnilla. "Win is a win" mutta näinköhän olisi tullut ilman Big Benin injurya. Tätä en itse pelaa koska en halua "kolikonheitto"-kohdetta noin harkittuun yllä olevaan riviin :) :D Ei muuta kuin pelionnea jokaiselle!
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Kuhan ei tuu sitten vihasta tekstiä vetojen mennessä pieleen :D

Edit: Pahoittelut jos on noin helvetin huonoja vihjeitä peesannut! 0/4 on harvinainen saldo jopa meikäläisen tilastoihin nähden.

Pittsburgh ryssi pelin täysin itse. 7 turnoveria, joista kolme omalla alueella tuotti Clevelandille 17 pistettä. Päinvastaisesti neljännen quarterin kymmenennellä minuutilla Pittsburgh oli pitkästä aikaa lähellä Clevelandin maalia, CLE 30, ja Batchin huonosta heitosta pallo Wallacen käsistä ilmaan ---> turnover.

Vielä pahemmin ryssi San Diego. 1:37 jäljellä, pallo Baltimoren 37, ja Baltimorella oli 4th-and-29. Pisteet olivat 10-13 San Diego. Noh ei muuta kuin pallo Ray Ricelle joka toimitti first downin. Potkumaalilla tasoihin ja jatkoajalla voittoon, Baltimore seilaa divisioonan kärjessä jo kolmen voiton erolla Steelersiin, ensi viikolla BAL-PIT kamppailun jälkeen ero on jo 4 voittoa.
 
Viimeksi muokattu:

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Tänään on Elitserienissä hyviä kertoimia. Seuraavat kertoimet on Veikkaukselta katsottuja.

Luleå - HV71 2 2.70
Tilanne on sarjakärki HV71 vastaan sarjakolmonen Luleå, asetelma vaikuttaa tasaiselta mutta viimeisimpiä otteluita katsomalla saan HV71:n suosikiksi tähän otteluun. HV71 on kuntopuntarin ykkönen ja on hävinnyt vain yhden viimeisestä kuudesta kamppailusta - senkin hyvänvireiselle MoDolle vieraissa. Luleå on voittanut viimeisestä 6 pelistään kolme, voittojen arvoa himmentää se asia, että voitot tulivat huonovireiseltä Brynäsiltä, sarjajumbo Rögleltä sekä toisiksi viimeiseltä AIK:lta. Eiköhän HV71 hoida tämän sarjakärjen rutiinilla.

Skellefteå - MoDo 2 4.15
Tasaisesti kärkeä lähestynyt Skellefteå on hävinnyt viimeiset kaksi peliään, mikä on sysännyt Skellefteåta hieman kauemmas sarjakärjestä. Vastassa on kuntopuntarin kärkipäässä roikkuva MoDo, joka sekin on nousussa sarjataulukossa. Molemmat joukkueet ovat keränneet viimeisestä 6 pelistään 13 pistettä ja ottelupari onkin melko tasainen. Ottelu saattaa kääntyä kumpaan suuntaan tahansa ja siksi MoDo:n 4.15 on pelattava kohde, mutta ei tähän kannata eläkesäästöjään laittaa. Itse olen viime aikoina kasvattanut pelitiliäni luottaen Skellefteåån, mutta näillä asetelmilla on pakko kokeilla kakkosta tähän ottelupariin.

Brynäs - Linköping 2 2.85
Sarjan seitsemäntenä oleva alavireinen Brynäs vastaan suhteellisen tasaisesti suorittanut sarjavitonen Linköping. Brynäsillä viimeisestä viidestä ottelusta yhtä monta tappiota, vaikkakin kolme niistä varsinaisen peliajan jälkeen. Viimeisimpänä Brynäs koki murskaavan 8-1 tappion Luleålle. Linköping taas puristanut viimeisestä viidestä pelistä 4 voittoa. Brynäs voitti edellisen keskinäisen 4-1 mutta uskon että tänään kovavireisempi Linköping nappaa voiton.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Nyt jälkikäteen voi todeta että harmittaa kun ei tullut lyötyä KHL:ään lappua niille matseille mitkä kävi mielessä, paria poikkeusta lukuunottamatta. Olis ollut melkoisia kertoimia tänään tarjolla (mm. Automobilist, Atlant, Vitjaz).
 

meciar81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, UP-V, HC Rebel Havl Brod
Nyrkkeilyssä nyt perjantaina Denton Vassell ja Andrew Flintoff ovat mielestäni kokeilemisen arvoisia. Kummallekin on tarjolle useimmilla sivuilla yli kakkosen kertoimia. Flintoffin perustelut annoin jo edellisellä sivulla. Mainittakoon, että Unibetilla Flintoffin kerroin on tippunut 2,25 -> 2,05...

Vassell - Heffron: Omaan silmääni Vassell on huomattavasti paremman tason nyrkkeilijä, kotikehäläinen, otellut kovemmissa matseissa, ongelmana hänen kohdallaan on se, että mies on ollut vuoden ottelutauolla ja kuinka paljon se vaikuttaa. Vassell on myös hiukan isompi ja kokeneempi, joten uskon hänen vievän pistevoiton. Eräällä kansainvälisellä foorumilla veikkaukset menivät 12-5 Vassellin eduksi, joten tämän hetkinen kerroinasetelma pelilistoilla tuntuu siinäkin mielessä oudolta...

Jos joku omaa vastakkaiset näkemykset kuin mä, niin kannattaa betsata nordicbetillä, sillä siellä on tarjolla näihin matseihin Vassellin ja Flintoffin erinomaiset kertoimet.
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
Tänään kokeillaan tällaista:

Lukko-Kärpät 1 2.15
Frölunda-Skellefteå 2 2.10
MODO-Timrå 1 1.65
Houston-Oklahoma 2 2.15

Yhteiskerroin 16.01

Elitserien-peleihin luotetaan kyllä mutta Sm-liiga ja AHL toisinaan melkoista arpapeliä.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Tänään SM-liigassa pelataan neljä peliä ja kaikkiin olisi tarkoitus jotain vedon tynkää kehitellä:

Blues - Pelicans
- Blues on hienon alkukauden jälkeen kokenut selvän pelillisen notkahduksen. Joukkue onkin voittanut viimeisestä kymmenestä pelistään vain kolme. Pelicansilla on ollut maalinteko kunnossa ja viime ottelut olleet pelillisesti lupauksia herättäviä, mutta omassa päässä soi liikaa. Luotan, että Pavelec pystyy tänään avauspeliä parempaan suoritukseen ja johdattaa pussinokat voittoon. Joten lapulle 2 Unibetin kertoimella 3.65. Pelicans on myös voittanut joukkueiden kolme viimeisintä kohtaamista Baronalla.

HPK - Ässät
- HPK on ajautunut kahden pelin tappioputkeen, mutta on mielestäni silti selvä ennakkosuosikki siipirikkoista Ässä-laumaa vastaan. Ässien peli IFK:ta vastaan ei ollut kummoista ja tosiaan poissaolot näkyvät varmasti. HPK:n uskon pelin voittavan. Lapulle lähtee HPK - Ässät +1 1X. Veikkaus antaa näille kertoimiksi 2.50 ja 6.20.

Jokerit - Tappara
- Jokerit on äärettömän kova kotijoukkue ja loukkaantumisista huolimatta materiaali on kivikova. Tappara on hävinnyt viimeiset viisi otteluaan Jaffalassa ja näin minä uskon tänäänkin käyvän. Tappara on ollut perinteisesti huono peräkkäisissä peleissä ja jalka varmasti alkaa jälleen kolmannessa erässä viimeistään painaa. Koska kertoimet Jokereiden voitolle ovat, niin huonot, niin kokeillaan seuraavaa: Jokerit - Tappara +2 1X. Nordicbet antaa kertoimiksi 3.32 ja 6.20.

Lukko - Kärpät
- Lukko seilaa kahden ottelun voittoputkessa, kun puolestaan aneeminen Kärpät otti eilen kuokkaansa Tampereella. Eilisen pelin lisäksi Kärppiä heikentää paha vamma- ja flunssakierre. Kärppien maalilla pelaa pikakomennuksella lainalle saapunut Miika Wiikman, jolla on kokemusta Raumalla sulamisesta. Lukon voittoon tanskalaisten johdolla uskon. Unibet antaa voitolle ketoimeksi 2.25, johon minä ainakin tartun.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Parin kaverin kanssa pistetään pieni vetokilpailu pystyyn. Viikottain (torstai-keskiviikko) jokainen tekee jokainen ottelupäivä vedon, jossa veikataan kaikkia päivän SM-liigapelejä. Viikon aikana parhaat voitot kerännyt kerää muilta vielä viitoset lisää taskunpohjalle. Aloitan tänään seuraavalla rivillä:

Blues - Pelicans yli 5.5 maalia (1.80)
HPK - Ässät alle 5.5 maalia (1.48)
Jokerit - Tappara +1 1 (2.15)
Lukko - Kärpät +1 2 (1.60)
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Taisinpa löytää uuden suosikkivedonlyöntini PAF:ilta. Tätähän on perhanan jännä seurata koko kierroksen ajan!

Lukko - Kärpät, tekee ainakin yhden maalin: Juha-Pekka Haataja (2,80)
HPK - Ässät, tekee ainakin yhden maalin: Eric Fehr (2,80)
Jokerit - Tappara, tekee ainakin yhden maalin: Steve Moses (3,30)
Blues - Pelicans, tekee ainakin yhden maalin: Radek Smolenak (3,30)

Kympillä 854 euroa.

Pitää varmaan tehdä lisääkin näitä.. ja samalla jo harmittaa että bongasin tämän pelimuodon vasta nyt :)

EDIT: Tein vielä toisen. Tekee ainakin yhden maalin: Ilari Filppula, Ville Viitaluoma, Mikkel Bödker --> 454 euroa.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Taisinpa löytää uuden suosikkivedonlyöntini PAF:ilta.

Vaikuttaa hienolta, pitäisikö itsekin joskus kokeilla. Pari hyvää hakua tälle päivälle siellä olisi:

Teemu Rinkinen, ei maalia, 1.33
Ville Viitaluoma, maali, 2.80
Jannik Hansen, maali, 3.50
Antti Erkijuntti, ei maalia, 1.18
Mikkel Boedker, maali, 2.70
Frans Nielsen, ei maalia, 1.30
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ihan mielenkiintoinen tuo ISH:n mainitsema pelimuoto. Joutuu kyllä kokeilemaan jossakin välin.

Tälle/huomiselle illalle lähtee taas epätoivoinen yritys:

Jokerit − Tappara 1 1,65

-Jokerit on rautainen kotijoukkue ja historia Tapparaa vastaan näyttää vain vihreetä

HPK − Ässät 1 1,82

- HPK on hävinnyt pari viimeisintä peliä, mutta nyt on aika palata voittojen tielle loukkaantumisista kärsivää Ässiä vastaan.

JYP − HIFK 1 1,95

-JYPin ykkönen on kuuma. Vastassa Soppa. Lapun varmin ykkönen.

Blues − Pelicans X 2 4,45/3,30

- Ei Pelicans nyt noin altavastaaja ole Bluesia vastaan vaikka pelataan Espoossa. Suikkanen on kumminkin loistava valmentaja ja nyt kun saivat Pavelecin, niin kyllä tuo kelkka vielä kääntyy. Tänään on siihen loistava tilaisuus.

Kerroin 19,32-26,06
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olihan tuota maaliveikkausjuttua pakko kokeilla taas, kun sitä täällä mainostettiin.

Smolenak tekee, Nielsen, Erkinjuntti ja A.Miettinen eivät tee.

Muuten sitten sinkkuina vielä Lukko ja Pelicans + nyrkkeilystä meciar81:n vihjeet.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuonne Asia joka avautui minulle -ketjuun jo olin kirjoittamassa, mutta siirränpä tänne, vaikka myös tuonne kehumisketjuunkin tämä taitaisi sopia, heh.

Mutta siis tämän syksyn mä oon pelannut hieman aktiivisemmin näitä pelejä ja suoraan sanottuna mä olen yllättynyt miten helppoa on pelata voitollisesti. Ennen mä jotenkin oletin, että ainahan näistä jää pitkässä juoksussa tappiolle, mutta siitä jännityksestä olin valmis maksamaan hiukan. Nyt mä saan edelleen sen saman jännityksen plus sitten vähän rahaakin. Kätevää. Ja hyvä munkkikin on käynyt kun parit kivat palkinnot oon saanut noista joistakin promootioista.

Noi eri firmojen rekisteröintibonukset muuten kannattaa hyödyntää, jos joku ei ole vielä tehnyt niin ja kiinnostaa veikkailla. Niissä on ilmaista rahaa jaossa.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta siis tämän syksyn mä oon pelannut hieman aktiivisemmin näitä pelejä ja suoraan sanottuna mä olen yllättynyt miten helppoa on pelata voitollisesti. Ennen mä jotenkin oletin, että ainahan näistä jää pitkässä juoksussa tappiolle, mutta siitä jännityksestä olin valmis maksamaan hiukan. Nyt mä saan edelleen sen saman jännityksen plus sitten vähän rahaakin. Kätevää. Ja hyvä munkkikin on käynyt kun parit kivat palkinnot oon saanut noista joistakin promootioista.

Oletkohan sä nyt ihan tosissaan? Lyhyen juoksun olet "pelannut voitollisesti". Osa näistä voitoista on vieläpä saatu jostain promojen palkinnoista "munkilla". Nyt se tuntuu siltä, että hyvin osuu ja vedonlyönnissä on helppoa pelata voitollisesti. Sitten kun paluu tappioiden tielle tulee, se onkin enää vain siitä jännityksestä maksamista? Sitten iskee taas voittoputki niin voitollinen pelaaminen onkin taas helppoa?
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään:

Lukko +1 - Kärpät 2
Jokerit - Tappara +1 1
HPK - Ässät +1 1

Kerroin 20,69 panos 10
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oletkohan sä nyt ihan tosissaan? Lyhyen juoksun olet "pelannut voitollisesti". Osa näistä voitoista on vieläpä saatu jostain promojen palkinnoista "munkilla". Nyt se tuntuu siltä, että hyvin osuu ja vedonlyönnissä on helppoa pelata voitollisesti. Sitten kun paluu tappioiden tielle tulee, se onkin enää vain siitä jännityksestä maksamista? Sitten iskee taas voittoputki niin voitollinen pelaaminen onkin taas helppoa?
En mä noita palkintoja laskenut siihen mukaan, enkä niitä rekisteröintibonuksia, mutta joo kieltämättä vähän liian pienestä otannasta tein tuon johtopäätöksen.

Aiemmin mä pelailin tosi harvakseltaan ja vain parilla eurolla. Ja tiliotetta kun katsoi, yhtä kotiutusta vastasi aina esim. kolmekin sinne siirrettyä vastaavaa rahasummaa, eli tappiolle mä koko ajan jäin. Nyt kolmisen kuukautta sitten aloin pelaamaan aktiivisemmin ja viisaammin, ja jokaisella pelifirmalla oon onnistunut pelaamaan voitollisesti, paitsi yhdellä, jossa pelasin kieltämättä hieman hölmösti kun palkintoa lähdin tavoittelemaan. Ehkä mun tuuri sitten kääntyy kohta tai jotain, ja onhan se joo selvää, että välillä tulee huonompia jaksoja. Nyt oon kyllä jo vähän alkanut kyllästymään kun joka päivä on mennyt kolme tai neljäkin tuntia nettiä tutkiskellessa, eli oli sekin ehkä vähän väärin sanottu kun sanoin tän olevan "helppoa".

Mutta joo. Jos jollakin firmalla on palautusprosenttina esim. 90, ja jos joku saa takaisin vaikkapa 60 tai 70% (kuten varmaan mä ennen), täytyy jonkun toisen sitten saada 110 tai 120%, näin yksinkertaisesti ajateltuna siis. Enkä mä nyt usko, että pitkässäkään juoksussa olisi mitenkään mahdotonta pelata voitollisesti.

Vai onkohan tää mun viesti vaan jonkun firman maksettu mainos, hmm...

PS. Rekisteröidy "peteonhomo" koodilla ja saat yllätyslahjan!
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Enkä mä nyt usko, että pitkässäkään juoksussa olisi mitenkään mahdotonta pelata voitollisesti.

Joo siis ei tietenkään ole mahdotonta. Siihenhän moni pyrkii. Tyylejä on niin monta erilaista kuin on vedonlyöjää. Vaikka vuoden verran pelaat säännöllisesti single-/tuplavetoja ja jos ROI on edelleen yli 100% niin voi hyvillä mielin todeta lyövänsä vetoa voitollisesti.

Tuossa hyvää seurantaa. Aika kovaa tulosta NBA:sta on painanut tämä länsinaapurin heppu. http://www.spreadsheet.se/nivxnba
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös