Vedonlyönti

  • 3 973 131
  • 21 674

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Shawshank kirjoitti:
Jokerit- Ässät 1 2.00

Uskon tässä matsissa vakaasti kotijoukkueeseen. Kerroin 2,00 (veikkaus) on mielestäni ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

En väitä etteikö tuota voisi hakea mutta minusta Ässät on tässä pelissä ennakkosuosikki vaikka kerroinasettelu antaa ymmärtää toisin. Minusta Jokereiden kerroin ei ole tarpeeksi iso verrattuna Ässiin että se oikeasti olisi pelattava.

Toivotaan että osuu jos satut kohteen pelaamaan.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TPS-Kärpät 2 1.90
Barca-Chelski 2 3.75

Näiden kautta. Nappipelilläkin TPS tekee Kärppien verkkoon ainoastaan 2 maalia maksimissaan. Kärpät taas tekee minimissään tuon 2 maalia. Mikäli Chelski pysyy täysmiehityksellä tänään kentällä koko pelin, niin taktiikkaguru Mourinho saattaa luotsata joukkueensa yllätykseen.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Voisipa pitkästä aikaa kokeilla tasurilappua eli tuplilla järjestelmä pystyyn illan liigakierrokselle. Jätetään ennakkoon selvin peli eli HPK-Kalpa pois. Vaikuttaa kuitenkin suhteellisen tasaisilta peleiltä muuten. Ennakkoon heikommat pelaa pääsääntöisesti kotona. Tietenkin tuosta voisi yrittää kakkosta Kärpille ja Hifk:lle, mutta sitten syö liikaa miestä, jos päättyykin ristiin.
 

retro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
flintstone kirjoitti:
En väitä etteikö tuota voisi hakea mutta minusta Ässät on tässä pelissä ennakkosuosikki vaikka kerroinasettelu antaa ymmärtää toisin.
Minä ainakin heitin Ässien puolesta rahaa, 3.4 kertoimella. Vaikka näen Jokerit ennakkosuosikkina, on tuo kerroin silti ylikerroin.
 

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
4. Jokerit - Ässät 2,00

Maailman suurin kerroin ja maistuu myös itselle. Jokereilla rupee olemaan asenne kohdillaan.

21. Kaiserslautern - Vfb Stuttgart 2,30

Kaiserslauternilla tolppien välissä "ongelma", kun ykkös & kakkosvahti ovat poissa. Maalilla tänään Fromlowitz, 19v. (On toki ikäluokkansa ykkösvahti) Kaiserslautern on tuloksellisesti ollut viime aikoina hyvä, mutta ei peliesitykset nyt mielestäni mitään ihmeellisiä ole ollut. Stuttgartilla tälle kautta yksi tappio vieraissa.

26.Metz - Nancy 2,50

Metz tarvitsee kipeästi voittoa ja tästä on se hyvä ottaa. Kuntokäyrät osoittavat eri suuntiin. Tarkkaa peliä on odotettavissa, mutta Metz on viime kierroksilla ollut hyvä joten 1-0 Metzille ; ) Kerroinvertailu myös antaa tukea pelaamiselle.
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olpa kirjoitti:
4. Jokerit - Ässät 2,00

Maailman suurin kerroin ja maistuu myös itselle. Jokereilla rupee olemaan asenne kohdillaan.

Maailman suurin kerroin, mutta silti kahdessa muussa valitsemassasi kohteessa on molemmissa suurempi kerroin?
 

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Blackie kirjoitti:
Maailman suurin kerroin, mutta silti kahdessa muussa valitsemassasi kohteessa on molemmissa suurempi kerroin?

Tarkoitin tietenkin että tuossa kohteessa maailman suurin tarjous... eikö se nyt ole selvää kun puhutaan 2,00 kertoimesta. Kyllähän tuolta listoilta löytyy paljonkin parempia kertoimia kuin 2,00 , mutta tuohon kohteeseen ei ainakaan kirjoitushetkellä löytynyt.

EDIT: Arvelinkin että pilkkua viilaat, mutta pakko hieman korjailla kun ei aina tiedä... pilkunviilaus ei ole hauskaa. (varsinkin kun omissa kirjoituksissa on pilkunviilaajille aina mahdollisuus iskeä... AMK:ssa, eikä osaa edes kirjoittaa ; ) )
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olpa kirjoitti:
Tarkoitin tietenkin että tuossa kohteessa maailman suurin tarjous...

Kyllä mä tiesin, mitä sä tarkoitit, kunhan näsäviisastelin. Kun vertailin tipexin sivuilla tuossa päivällä eri vedonlyöntitoimistojen kertoimia ja prosenttiarvioita, niin tuo Jokerit oli todellakin pelattava kohde. Myös Chelskin vierasvoiton mahdollisuuden Veikkaus oli aliarvioinut.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
retro kirjoitti:
Minä ainakin heitin Ässien puolesta rahaa, 3.4 kertoimella. Vaikka näen Jokerit ennakkosuosikkina, on tuo kerroin silti ylikerroin.

Betfair tarjoaa Ässille 3,55! Tuohon on ehkä pakko tarttua. Nyt tietenkin kannattaisi pelata ristiä. Tottakai se päättyy tasan, kun osa meistä pelaa Jokereita ja osa Ässiä.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Kärpät - Ilves

Ristikakkosta pukkaa. Kärppien pisteet ovat tulleet viime aikoina raporttien mukaan vaatimattomalla pelillä, joten jokohan tänään petoelukoiden välisessä kamppailussa isompi peto ottaisi voiton pienemmästä? Edellisen kerran Kärpät kaatoi kotonaan varsinaisella peliajalla juuri Ilves 26.11.2005 lukemin 2-3.

Kärppien motivaatio peliin on runkosarjan voiton varmistuttua vain pelaaminen kunniasta ja loukkaantumisten välttäminen, kun Ilveksen tehtävä on kaapia kolme pistettä (tai päästä vähintään) jatkoajalle hinnalla millä hyvänsä selvitäkseen kuuden joukkoon. Kärppien merkittävin poissaolija Saarenheimo, Ilvekseltä pois Luomala.

Kärppien rutiini on kova, mutta Expektin 5,90 tarjoaa onnistuessaan katetta riskin ottamiselle. Oma arvio Ilveksen voiton todennäköisyydestä on 21%, joten odotusarvo on poikkeuksellisen korkea, ~1,24). Tasapeliin yhdistettynä (Expekt 4,80) kerroin on 2,50 ja omat laskelmat X2:lle 42% tienoilla. Odotusarvo 1,05, mutta riskikin on pienempi...
 

Hack

Jäsen
Sanokaa mitä sanotte, mutta minä lähden tänään hakemaan Lukon voittoa yli 8 kertoimella. Eihän Lukolle pitäisi olla mahdollisuuksia voittoon, mutta kerroin houkuttelee niin paljon, että pakko kokeilla.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tällaista lähdetään kokeilemaan 3 euron panostuksella:

JYP - TPS 2 2,45
Kalpa - Pelicans 2 1.75
K-Vantaa - Jokipojat 1 1.50
Basel - Strasbourg 1 2.05

Yhteiskerroin: 13.18
 

TML

Jäsen
Tepsi Saipa ja Blues kiinni 5€:lla ja Kärpille laitoin 30€:lla joten sieltäkin on jotain tulossa ellei ipa tee kovempaa kiriä kun tiistaina.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelikassaan tuli sitten 39 euroa lisää tuolla eilisellä rivilläni. Mielenkiinnolla odottelen, minkälaisia kertoimia huomiselle liigakierrokselle Veikkaus tarjoaa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Joopa,

Kyllä ne vedot minullakin kusi pahemman kerran.

Ei kylläkään HPK:n takia, vaan Ilveksen ja TPS:n takia. TPS:kin tekee ainokaisensa vasta jatkoajalla, ihan vain minun kiusakseni.
 

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Tänään kerroinvertailun/Mutun perusteella pyöritellään seuraavia kohteita:

69. Strasbourg - Le Mans 2,25
93. Empoli - Chievo 2,75
108. Athletic - Cadiz 1,80
109. Alaves - Sevilla 2,80

Athletic - Strasbourg tupla saa suurimman panostuksen

101. Classic - Josba 2,90

Nämä reikäpallopelit harvemmin osuu minulla, mutta kerroin on liian suuri vaikka Josballa muutama pelaaja puuttuukin. Athleticin ja Strasbourgin kautta tätä kohdetta tuplana.

Tuurit kaikille tämän päivän peleihin!
 

Fosse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chelsea FC
HT->FT vedot

Harrastaako muut jatkislaiset noita HT->FT vetoja? Nuohan ei oikein isolle panokselle sovellu, koska ovat vähän "lottoa". Mutta viime aikoina tullut pelailtua pienellä panoksella (3-4€) noita HT->FT vetoja siten, että poimii otteluita joissa on kotijoukkue jopa selvä suosikki. Näihin sitten lyö X->1 vedoksi ja tuplana kaksi kohdetta. Alla esimerkki:
Schalke - Frankfurt X -> 1
HSV - Kaiserslautern X - > 1

Molempien kerroin suoralle voitolle taisi Veikkauksella olla 1.4 eli yhteiskerroin 1,96. Nyt kun nuo löi tuplalappuun X->1 vedoilla, niin kerroin 16. Eli kunhan tuo huonompi joukkue "taistelee" puoliajalle asti, niin homma hallussa.

Ihan sopivia jännityslappuja IMO.

Edit: Vituttaa pelaajat, jotka vain jälkikäteen kommentoivat saatuja voittoja. Viestin tarkoitus oli kysellä muiden mielipiteitä näistä HT->FT vedoista, joten muokkasin tekstiä hieman enemmän esimerkin muotoon.
 
Viimeksi muokattu:

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
NHL:ssä yöllä muutama hyvä kohde:

Montreal-Tamba Bay 1

Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat täysin päinvastaisiin suuntiin. Montreal lisäksi vienyt kauden keskinäiset ottelut voitoin 3-0.

Dallas-Vancouver 1

Samat sanat kuin yllä, lisäksi Dallas kävi juuri voittamassa Vancouverissa.

San Jose-Los Angeles 1

Losilla 8 tappiota alla ja San Josella 2 voittoa. SJ vienyt kauden keskinäiset 4-1.

Näillä pitäisi massia irrota.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään pelaan Pelicanssia, Hpk:lla porukkaa paljon poissa, kun taas Pelicans saa jalkeille normaali kokoonpanonsa, joten pakko tuoa Pelicanssia on koittaa, veikkauksella kerroin 3.50, centrebetillä 4.15..
 
Tänään Sm-liigaan kokeillaan isoja kertoimia, koska joillakin joukkuiella ei ole
mitään panosta peleissä.

Elikkä;

HPK-Pelicans 2 4,60 Bet24

Hpk;lla tosiaan edelleen äijiä poissa. Mutta Pelicansista myös on huomioitava, että he ovat ottaneet pisteitä kovaa tahtia joulun jälkeen ja Aravirran johdolla joukkue tähtää hyvään runkosarjan päätökseen, mistä on hyvä jatkaa ensi kaudelle.

Kalpa-Ilves 1 6,60 Paf

Tässä pelissä Ilveksellä on toki panosta ja paljon. Mutta loukkaantumisia on ja Kuopiossa on tänään täysi halli, kun porukka pääsee ilmaiseksi sisään. Kalpalla lienee kuitenkin täysi yritys päällä täyden kotihallin edessä.. joten kokeillaan pienellä tätäkin.

Ässät-Jyp 2 3,75 Expekt

Ässillä ei mitään panosta sijoituksen suhteen ja Jyp taas hakee kotietua säälipleijareita varten. Jypillä tänään Nikkilä tosin maalissa, mutta kokeilemisen arvoinen kohde kuitenkin, koska ei Ässillä ole tässä mitään voitettavaa.

Kaikissa kolmessa hyvät kertoimet ja yksikin kohde oikein riittää että jää voitolle.

Lisäksi tänään löytyy harkinnan arvoisia myös;

TPS 2 2,75 Bet25

Bluesin voittoputket katkeaa aina joskus, tasainen peli.

Jokerit-Kärpät 2 2,50 Expekt

Jotenkin vaan tuntuu, että huono alku Jokereille tässä ja homma menee aivan läskiksi.. kun alkaa näyttää että kesäloma on alkamassa. Kärpät voi hyvinkin rennolla pelillä naulata Jokerien arkkuun viimeiset naulat.

NHLstä otetaan yksi:

Carolina-NY Rangers 2 2,95 Expekt

Carolina ollut hieman alamaissa Colen loukkaantumisen jälkeen. Omassa päässä on soinut useasti. Molemmilla tappioputki alla, Carolina 3 peliä, Rangers 5 peliä. Rangersilla on tappiot olleet niukkoja ja vähämaalisia.
Oma pää on pysynyt paremmin kuitenkin kuin Carolinan.

NYR on nälkäisempi katkaisemaan pidemmän putkensa ja Rangers käy Lundqvistin ja Jagrin johdolla nappaamassa niukan voiton.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Neloskenttä kirjoitti:
Tänään Sm-liigaan kokeillaan isoja kertoimia, koska joillakin joukkuiella ei ole
mitään panosta peleissä.

Elikkä;

HPK-Pelicans 2 4,60 Bet24

Kalpa-Ilves 1 6,60 Paf

Ässät-Jyp 2 3,75 Expekt

TPS 2 2,75 Bet25

Jokerit-Kärpät 2 2,50 Expekt


NHLstä otetaan yksi:

Carolina-NY Rangers 2 2,95 Expekt

Carolina ollut hieman alamaissa Colen loukkaantumisen jälkeen. Omassa päässä on soinut useasti. Molemmilla tappioputki alla, Carolina 3 peliä, Rangers 5 peliä. Rangersilla on tappiot olleet niukkoja ja vähämaalisia.
Oma pää on pysynyt paremmin kuitenkin kuin Carolinan.

NYR on nälkäisempi katkaisemaan pidemmän putkensa ja Rangers käy Lundqvistin ja Jagrin johdolla nappaamassa niukan voiton.
Luuletko että joku vielä tarttuu vinkistäsi tuohon Rangersiin;)?

Omista vedoista meni sitten Montreal kusemaan viime yönä oikein huolella:( Ensi yönä taas uudella innolla Tampaa vastaan, tällä kertaa Ottawaa vastaan vieraissa. Muihin änärikohteisiin en menisi koskemaan, mutta Nashville-Vancouver haisee ykköseltä. Vancouver otti viime yönä lukua Dallasilta, ja Nashville ollut kauden keskinäisissä niskan päällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös