Mainos

Vancouver Canucks 2013–2014

  • 102 125
  • 336

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Hyökkääjien arvostelut, osa 2.

#27 Shawn Matthias: 18, 3+4=7, -3, 12min

Täytti roolinsa Floridasta siirtymisen jälkeen isona, vahvana, hyvin luistelevana kahden suunnan pelaajana. Matthiaksen kädetkin ovat hyvää tasoa ja hän vaikuttaa hyvältä joukkuepelaajalta, joten hänestä on vielä tulevina kausina varmasti hyötyä joukkueelle. Matthiaksella on rooliinsa oikeastaan vain yksi pieni heikkous, hänen pitäisi kehittyä aloituksissa yli 50%:n aloittajaksi nykyisestä 46% aloittajasta. Matthiaksesta tulee ensi kauden jälkeen rajoittamaton vapaa agentti, joten Vancouverin pitää tehdä jatkosopimus hänen kanssaan lähitulevaisuudessa.

B

Shawn Matthias Player Profile


#29 Tom Sestito: 77, 5+4=9, -14, 213min

Täytti roolinsa tappelijana käymällä NHL:n eniten tappeluja, tekemällä sivussa pienellä peliajalla viisi maalia ja taklaamalla hyökkäyksen toiseksi eniten Boothin kanssa. Sestito ei ole ihan liigan parhaita pelaajia tappelijana, mutta riittävän hyvä ja kovapäinen uskaltaakseen ottaa erää kenen kanssa tahansa. On kehittynyt luistelussa ja kiekollisenakin. Sestito jatkaa ensi kauden Vancouverissa nelosketjussa.

B-

Harvinaisempaa Sestitoa


#33 Henrik Sedin: 70, 11+39=50, +3, 42min

Joukkueen pistepörssin voittaja ja tärkeä pala joukkuetta, vaikka oli hänelle ehkä huonoin kausi 10 vuoteen. Ei sukeltanut yhtä pahasti kuin veljensä Daniel, mutta ei ollut myöskään normaalilla tasollaan. Yritti pelastaa kapteenina joukkueen pelaamalla loukkaantuneena ennen Olympialaisia, mutta pelin taso laski ja Olympialaiset jäivät väliin. Valmentajanvaihto tekee hyvää. Sopimus (NTC) jatkuu vielä neljä kautta.

C+

Joskus käy vahinkoja


#36 Jannik Hansen: 71, 11+9=20, -9, 43min

Ei sopeutunut ollenkaan Tortorellan systeemiin ja meni monilla eri osa-alueilla taaksepäin pelaamalla NHL-uransa huonoimman kauden. Normaalisti erinomainen vastaiskupelaaja ja karvaaja ei saanut hyödynnettyä parhaita avujaan juuri ollenkaan. Erikoinen peluuttaminenkin vei Hansenin hyötyä joukkueelle pois. Normaalisti hän on ollut jo pitkään joukkueen alivoiman avainpelaajia, mutta menneellä kaudella jopa Sedinit pelasivat enemmän alivoimaa kuin Hansen. Surkea kausi muuten hyvälle pelaajalle, mutta helppo luottaa hänen parantavan selvästi jatkossa. Jatkaa vielä neljä kautta seurassa.

D


#45 Jordan Schroeder: 25, 3+3=6, -7, 2min

Pettymys, sillä odotin hänen menevän eteenpäin ja sitä ei näkynyt. Ei tehnyt mitään mikä saisi uskoa hänen tulevaisuuteensa NHL:ssä. Taitavat kädet, mutta yksinkertaisesti liian pieni, liian pehmeä, liian helppo pitää pois tilanteista ja puolustuspeli vaatii parannusta. Kärsi kauden aikana pitkään nilkkavammasta, joten annan vähän armoa omissa arvosteluissa. Schroederista on tulossa kesällä rajoitettu vapaa agentti.

D+


#46 Nicklas Jensen: 17, 3+3=6, -1, 10min

Aloitti kauden surkeasti farmissa, mutta paransi peliään merkittävästi ja nousi NHL:ään. Meni pelaajana kauden aikana selvästi eteenpäin ja se on ainoa asia, jota nuorilta toivon. Teki NHL:ssä joitakin virheitä kokemattomuuttaan kiekollisena, mutta näytti myös paljon väläyksiä hienosta ja nopeasti lähtevästä laukaisutaidosta ja rohkeudesta mennä ruuhkiin. Näyttää tulevaisuuden top6-hyökkääjältä tällä hetkellä. Tarvitsee kuitenkin keskelle peliä tekevän sentterin. Jensenin tulokassopimus jatkuu vielä kaksi kautta.

A-

Jensenin ensimmäinen NHL-maali tuli Washingtonia vastaan


#49 Darren Archibald: 16, 1+2=3, +1, 0min

Painavasti taklaava ja voimakas nelosketjun prospecti teki sen mitä odotettiinkin. Ei häikässyt kiekollisena, mutta ei tehnyt mitään joukkuetta vahingoittavaa. OHL:ssä aikanaan yli 40 maalia ampunut voimahyökkääjä on menossa oikeaan suuntaan ja taistelee ensi kaudella vakiroolin paikasta Canucksin nelosketjussa.

B
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Canucks-puolustajat ja maalivahdit

Seuraavassa vuorossa omat arvosanani Vancouverin pakeille ja maalivahdille. Kuten hyökkääjissäkin, arvostelin vähintään 10 peliä pelanneet Vancouverissa kauden päättäneet pelaajat. Arvosteluissa pääpaino on pelaajien odotusten ja pelaajien roolissa onnistumisten arvioinneissa.

Puolustajat:

#2 Dan Hamhuis: 79ott, 5+17=22, +13, 26min

Hamhuis aloitti kauden heikosti uudessa pelitavassa, mutta älykkäänä pelaajana sai juonesta kiinni. Hamhuisin tehopörssiluku Vancouverin kaltaisessa sukeltaneessa joukkueessa riittää jo kertomaan olennaisen - etenkin, kun Hamhuis ja Tanev pelasivat ilta illan jälkeen vastustajan kovimpia vastaan. Kausi ei ollut silti kokonaisuutena Hamhuisin paras kausi, mutta siitä huolimatta hän oli mielestäni puolustuksen ykköspakki.

Hamhuis sai paikan Kanadan kovasta Olympiajoukkueestakin, mikä kertoo hänen arvostuksestaan yleisesti. Tilastoja tarkastellen arvostettu lukema on puolestaan viimeisten neljän kauden yhteenlaskettu tehopörssiluku +80, joka on tullut paljon vastustajien tehokkaimpia pelaajia vastaan pelatessa. Hamhuis on aliarvostettu puolustaja yleisesti pelityylistään johtuen. Nykyinen sopimus (NTC) kestää Vancouverissa vielä kaksi kautta.

B

#3 Kevin Bieksa: 76, 4+20=24, -8, 104min

Pelasi normaalia tasaisemman kauden ja teki vähemmän isoja virheitä kuin yleensä. Vastaavasti ei saavuttanut peliinsä sellaista "piikkiä", joita häneltä on totuttu näkemään ja se näkyy pisteissä. Joukkueen ykköspaikka taklauksissa ja kolmospaikka riistoissa, mutta vastaavasti myös kakkospaikka menetyksissä. Bieksa on joukkueen henkisiä johtajia ja tärkeämpi kokonaisuudelle, mitä tilastoista voi katsoa.

Tulevaisuuden kannalta Bieksan kohdalla kysymykseksi nousee hänen roolinsa. Hän oli mielestäni hyvä aikanaan Mitchellin ja Hamhuisin kanssa pelatessa, kun he antoivat Bieksan tukea hyökkäyksiä. Edlerin ja Garrisonin kanssa Bieksan rooli on ollut enemmän parin puolustavampi pakki, mikä ei mielestäni sovi niin hyvin Bieksalle. Jos ja kun Tanev jatkaa Hamhuisin parina, niin jotenkin pitäisi löytää Bieksalle hänelle toimivampi pakkipari. Bieksan nykyinen sopimus (NTC) jatkuu vielä kaksi kautta.

B-

#5 Jason Garrison: 81, 7+26=33, -5, 57min

Sivusi NHL:n piste-ennätystään ja oli joukkueen tehokkain puolustaja. Ikävä kyllä pelasi pitkiä tehottomia jaksoja joukkueen mukana. Kärsi vammoista kauden aikana, vaikka puki peleihin. Luistelu normaalia heikompaa, vaikka ei ole muutenkaan puolustuksen paras luistelija. Tämän seurauksena ei pystynyt tuomaan kiekkoa kunnolla omista ylös ja hidasti viisikon peliä.

Garrison laukoi Canucksin taitokisassa seuraennätyksen 105.1 mailia lämärikisassa. Ikävä kyllä vedot paukkuivat peleissä liikaa ohi tai yli ja viimeisen Florida-kauden 16 maalista jäätiin kauas. Hän saattaisi kuitenkin nousta taas yli 10 maalia tekeväksi pakiksi jos joukkue saisi ylivoimassa juonesta kiinni. Sopimus (NTC) jatkuu vielä neljä kautta.

C+

#6 Yannick Weber: 49, 6+4=10, -7, 16min

Sveisiläinen syvyyspakki yllätti. Aloitti tosin kauden heikosti ja pelasi farmissakin, mutta oli roolissaan hyvä jälkimmäisen kauden puolikkaan. Edelleen kyvyt rajoitetut pienen koon vuoksi pysyvään NHL-paikkaan, mutta menee syvyyspakkina. Käyttökelpoinen puolustaja ylivoimilla kovan oikealta puolelta lähtevän lämärin ansiosta. Weberista tulee rajoitettu vapaa agentti.

C+

#8 Chris Tanev: 64, 6+11=17, +12, 8min

Joukkueen suurin yllättäjä Mike Santorellin ja Eddie Läckin kanssa. En todellakaan odottanut, että Tanev pystyisi näin nopeasti nostamaan pelinsä tasoa sille tasolle jolla hän tällä kaudella pelasi vastustajien kärkipelaajia vastaan. Kantoi isoja minuutteja ja pelasi erittäin luotettavasti. Hieno luistelija ja hyvä pelinäkemys. Harmillinen loppukauden kestänyt loukkaantuminen maaliskuun puolivälissä pilasi kokonaisuutta. Edessä hieno tulevaisuus mikäli pysyy ehjänä. Tanev on rajoitettu vapaa agentti ja Canucksin yksi kesän tärkeimmistä asioista olisi saada hänen kanssaan tehtyä järkevä jatkosopimus.

A-

#18 Ryan Stanton: 64, 1+15=16, +5, 32min

Chicagosta waivereiden kautta siirtynyt puolustaja pelasi odotuksiin nähden hyvän tulokaskauden ja otti paikan pelaavasta kokoonpanosta syvyyspakkina. Pelasi fyysistä peruspakin peliä, eikä tehnyt parista omasta maalista (jotka tulivat huonon tuurin seurauksina) huolimatta kovin paljon isoja näkyviä virheitä. Pelasi parasta peliään ennen joulukuista loukkaantumistaan, sen jälkeen häneltä otti vähän aikaa saada peli takaisin normaaliksi. Rajallinen taitotaso, mutta lahjat riittävät NHL-paikkaan tulevaisuudessakin.

B-

#23 Alexander Edler: 63, 7+15=22, -39, 50min

Edler pelasi uransa heikoimman kauden, kuten monet muutkin Canucksin pelaajat. Hän sai NHL:n huonoimman tehopörssilukeman -39 ja kärsi kauden aikana polvivammasta. Ison roolin pelaaja, joka oli huonossa joukkueessa negatiivisessa mielessä liian usein liian suuressa roolissa näkyvillä ja se näkyi itseluottamuksessa (mikä puolestaan vaikutti vaistoihin) selvästi. Ei ollut silti mielestäni ihan niin huono kokonaisuutena kuin tehopörssi ja monien fanien kirjoitukset antavat ymmärtää.

Edler jakoi joukkueen pakkien maalipörssin voiton, oli kakkosena pakkien peliajoissa (valmennus luotti kaikesta huolimatta) ja otti vajaasta kaudesta huolimatta joukkueen eniten blokkeja. Edelleen kaikki mahdollisuudet palata takaisin 50 pisteen kiekkoa nostavaksi ja kovaa taklaavaksi puolustajaksi, yksi huono kausi ei pilaa koko pelaajaa. Sopimus (NTC) jatkuu vielä viisi kautta.

D+

#26 Frankie Corrado: 15, 1+0=1, -2, 4min

Tulokas asetti odotusten riman viime kauden otteilla korkealle (tältä kaudelta vakirooli NHL:ssä), eikä pystynyt vastaamaan niihin. Väläytteli silti saamissaan näyttöpaikoissa ajoittain. Paljon elementtejä kehittyä monipuoliseksi NHL-puolustajaksi, mutta vaatii ehkä ympärilleen tällä hetkellä paremman joukkueen, jotta saisi itseluottamusta pelata vahvuuksillaan. Ensi kausi antaa suuntaa tulevaisuudelle. Omat odotukset hänen tulevaisuuden suhteen ovat edelleen top4-pakin roolissa, mutta siihen mennee pari kautta. Corradon tulokassopimus jatkuu vielä ensi kauden.

C

#41 Andrew Alberts: 10, 0+0=0, +1, 0min

Iso ja voimakas taklaaja aloitti kauden pääosin katsomosta. Ehti pelaamaan 10 peliä, kun sai joulukuun lopussa Brian McGrattanin taklauksessa osuman päähän ja joutui olemaan sivussa aivotärähdyksen vuoksi koko loppukauden. Viimeisten tietojen mukaan Alberts ilmeisesti paranee vammastaan, mutta sopimus Canucksin kanssa loppuu tähän kauteen ja tulevaisuus lienee jossain toisessa joukkueessa. Siirtyi Vancouveriin jo kaudella 2009-10, mutta ei ole pelannut Vancouverissa kuin 134 peliä.

D

Maalivahdit:

#31 Eddie Läck: 16-17-5, 4 nollapeliä, 91.2%, 2.41 päästettyä maalia/ot

Pitkä ja ketterä ruotsalaismaalivahti pelasi odotuksiin nähden täysin erilaisen kauden mitä olisin kuvitellut. Läck lähti ensimmäiseen NHL-kauteensa kysymysmerkkinä edes kakkosvahdin rooliin lupaavasta farmitaustasta huolimatta. Hän aloitti kuitenkin hyvin ja oli erinomainen kakkosvahti Luongon takana. Lopulta hän ohitti Luongon Vancouverin maalivahtien järjestyksessä ja Canucks kauppasi Luongon Floridaan. Läckin tilastot olivat Luongo-kaupan aikoina reiluista paristakymmenestä pelaamastaan pelistä hienot 2.05 päästettyä maalia pelissä ja lähes 93% torjuntaprosentti.

Loppukaudesta Läckin tilastot heikkenivät pitkälle edessä pelanneen joukkueen vuoksi, mutta osansa oli varmasti myös selkeillä ykkösvahdin paineilla ja Tortorellan älyttömällä päätöksellä peluuttaa tulokasta 19 peräkkäistä peliä. Läckin tulevaisuus NHL:ssä ykkösvahtina on tällä hetkellä vieläkin epävarma, vaikka tulokas ylitti kaikki odotukset menneellä kaudella ja on kehittynyt isoin harppauksin Canucksin maalivahtivalmentajan Roland Melansonin opeissa. Samalla tuo epävarmuus luo ison uhkakuvan ensi kaudelle. Läckin sopimus jatkuu vielä kaksi kautta.

A-
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
MM-kisat

Tänään alkaviin MM-kisoihin Vancouverilta osallistuu seitsemän pelaajaa: Ruotsilla maalivahti Joacim Eriksson, Kanadalla puolustajat Kevin Bieksa ja Jason Garrison sekä hyökkääjä Alex Burrows, Tanskalla hyökkääjät Nicklas Jensen ja Jannik Hansen ja Sveitsillä puolustaja Yannic Weber. Ruotsin maalille ensin kutsuttu Eddie Läck totesi energiansa olevan pitkän ja raskaan kauden jäljiltä niin tyhjä, että ei kisoihin osallistu, vaikka alunperin sai kutsun ja hänen oli tarkoitus kisoissa pelata.

Vancouverin pelaajista eniten kokemusta MM-kisoista on Hansenilla, joka on pelannut Tanskan paidassa yhteensä 22 MM-kisapeliä (tehoilla 4+4). Jensen on ehtinyt edustaa Tanskaa kolmessa MM-kisapelissä (2+0) viime vuonna. Weberilla on Sveitsin paidassa yhdeksän Olympiakisojen peliä ja kolme peliä MM-kisoissa.

Erikssonilla ei ole Ruotsin joukkueesta vielä yhtään MM-ottelua, mutta Ruotsin pääsarjassa kaksi hopeaa ja kerran kultaa voittanut maalivahti on pelannut seitsemän EHT-turnauksen ottelua. Burrows oli edustamassa Kanadaa vuoden 2012 MM-kisoissa viiden pelin verran ja teki tuolloin kolme maalia. Garrisonilla ja Bieksalla ei aikaisempia kokemuksia MM-kisoista vielä ole.

Bieksa valittiin Kanadan kapteeniksi. Bieksa on maan ensimmäinen kapteeni vuoden 1977 jälkeen (jolloin Kanada palasi MM-kisoihin kahdeksan vuoden tauon jälkeen), jolla ei ole aikaisempaa kokemusta MM-kisoista. Vancouverissa Bieksa on toiminut varakapteenina viimeiset viisi vuotta. Hän pelaa kisoissa numerolla #6, eli samalla numerolla jolla hän pelasi aikanaan Bowling Greenin yliopistossa.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
TSN uutisoi, että Jim Benning olisi haastateltu ja olisi lähellä sopparia GM:n pestiin Canucks meet with Bruins' Benning about GM role

Itsellä ei ole Benningistä tarkkaa kuvaa toimiston puolelta, pelaajana hän edusti Vancouveria 80-luvun loppupuolella neljän kauden ajan. Ja pakko myöntää ettei myöskään pelaajana jäänyt mieleen vaikka ihan kohtuullisesti pisteitä (mm 87-88 pakkien kakkosena ja Vancouverin seitsemänneksi paras pistemies).

Joka tapauksessa nyt näyttää siltä, että GM voisi olla palkattuna kesäkuuhun mennessä. Jäisi vielä kohtuullisesti aikaa valmistautua kesän tapahtumiin.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
TSN uutisoi, että Jim Benning olisi haastateltu ja olisi lähellä sopparia GM:n pestiin Canucks meet with Bruins' Benning about GM role

Chiarellillä oli eilen tai toissapäivänä "outo", joskin epämuodollinen lehdistötilaisuus. Outo siksi, että GM:eilla ei ole kesken pleijareiden tapana haastatteluja antaa. Loppujen lopuksi tilaisuus oli sitä, ettei Chiarelli suostunut sanomaan oikein mistään mitään ja ilmeisesti kieltäytyi kommentoimasta syytä tilaisuudellekin.

Tuosta on eri tahoilla suoritettu yhteenlaskuja ja aika moni on arvellut sen liittyvän nimenomaan Benningin siirtymiseen organisaatiosta. Sitä miksei tilaisuutta yksinkertaisesti peruttu asioiden viivästyessä, en pysty sanomaan.

Benningistä kertoo aika paljon mielestäni se, että hän oli tiettävästi Neelyn kanssa vahviten Bruinsin toimistolla Seguinin kauppaamisen kannalla. Bruinsissa hoiti nimenomaan pro-puolen asioita.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Benning olisi oma suosikkini Vancouverin manageriksi, kuten tännekin viikko sitten kirjoitin. Mark Recchi, joka oli Bostonin paidassa upottamassa Vancouveria keväällä 2011 finaaleissa, on yksi Benningin suurimmista puolesta puhujista: Vancouver Provincen juttu

That’s why I think a guy like Jim would be fantastic.

He can build around the Canucks’ core players and get pieces in there. They’re going to have to draft really well from now on and they’re going to have to make great trades. I’d love to see him back in Canada because that (Vancouver) is a wonderful hockey market.

I know that Peter absolutely loves him and leans on him heavily. He’s a workhorse. He’s non-stop. He’s just one of those guys who lives and breathes and is always at the rink and will do whatever it takes to help the team get better. He’s a wonderful person.

Look at his history. He’s always been able to draft well. He knows what he likes and he believes in what he likes and who will turn into good hockey players. A big key to that is he gets good team players, guys who have a great work ethic and skill along with it.

Yeah, I am. Obviously, that (2011) was a big series, but I’m still a Canucks fan and grew up one and you still want them to do well. It’s tough to watch that. And when you lose that swagger, it’s tough. That’s what made them successful because they believed in what they were doing.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Sami Salo taisi jonkun samisalo -kirouksen jättää Vancouveriin ja ensimmäiseksi se iski sitten Alex Burrowsiin.

Aiemmin urallaan lähinnä täysiä kausia pelannut Burrows loukkaantui NHL-kauden aikana kolmesti (jalka, leuka, käsi) ja nyt sitten MM-kisoissa meni polvi. Linkki TSN:n uutiseen Canada's Burrows injured by knee-on-knee against Italy


Aivan uskomaton säkä ja nyt sitten vielä huonolla tuurilla meni kesäreenit siinä sekä myös tulevan kauden alkukin. Toivotaan nyt kuitenkin että selviäisi säikähdyksellä (eli lyhyellä saikulla, saikkua varmasti tulee) tuosta rumasta taklauksesta. Linkki vielä youtubeen ja tuohon taklaukseen: Alex Burrows injured on knee-on-knee hit by Joachim Ramoser - YouTube
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Benningin tulo olisi mielenkiintoinen ja saisi minulta alustavan peukun, vaikka hänellä ei vielä näyttöjä varsinaisen ykkösmanagerin postista NHL:ssä olekaan. Jostain se pitäisi kuitenkin aloittaa ja Bruinsin kakkosmanagerin pestistä olisi varmaan hyvä nousta porrasta ylemmäs julkisuudessakin. Bostonissa Benning on toiminut jo 2006 vuodesta lähtien, joten kokemusta seuran vetämisestä on, vaikkei ole julkisuudessa niin näkyvä ollutkaan.

Saapa nähdä puolestaan kuuluuko Vancouverin valmennuksesta mitään ennen kuin Willie Desjardinsin valmentaman joukkueen Texas Starsin kausi on ohi. Tällä hetkellä Texas on vasta aloittamassa AHL:n Läntisen konferenssin finaalisarjansa Torontoa vastaan. Uskoisin Desjardinsin olevan ainakin jollain lailla mukana joukkueen ensi kauden kuvioissa, kun Canucks piti viime kauden valmennuksesta Glen Gulutzanin, joka oli Dallasin päävalmentaja samaan aikaan kuin Desjardins oli siellä apulaisena. Lisäksi Desjardinsilla saattaa olla kytköksiä Lindeniin esimerkiksi pitkäaikaisena ja menestyksekkäänä Medicine Hatin valmentajana ja managerina (Linden on kotoisin Medicine Hatista).
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Vancouver teki eilen tulokassopimuksen puolustaja Anton Cederholmin kanssa. Cederholm on Vancouverin viidennen kierroksen varaus viime kesältä. Menneellä kaudella Cederholm pelasi tulokaskauttaan WHL:ssa Portlandissa ja teki runkosarjan 71 pelissä 16 pistettä ja playoffien 21 pelissä viisi pistettä. Hän pelasi hyvän WHL-joukkueen top4 puolustuksessa pääosin taitavan hyökkäävän puolustajan Derrick Pouliotin parina selkeänä puolustavana pakkina ja antoi Pouliotin keskittyä menestyksellä siihen missä hän on parhaimmillaan.

Cederholm on iso, vahva ja hyvin taklaava fyysinen puolustaja, joka osaa sijoittua puolustuspään tilanteissa edukseen. Hän pelaa yksinkertaista ja usein älykästä kiekkoa omissa sekä omaa kovan lämärin (jota tosin nähtiin harvoin Pouliotin, Mathew Dumban ja yli-ikäisen Garrett Haarin vastattua hyökkäyspään tehoista), mutta kiekollisessa pelissä Cederholmilla on vielä paljon kehitettävää. Toinen suurempi kehityksen paikka on lähtönopeus. Luistelijana hän on kokonaisuutena ihan kelvollinen kokoon nähden.

Pidän Cederholmin taitoja lyhyellä otannalla parempina kuin hänen tilastonsa antaisivat ymmärtää, mutta mikäli hänellä tulevaisuutta joskus NHL:ssä tulisi olemaan, hänestä tulisi isokokoinen ja fyysinen puolustava puolustaja, jonka voisi heittää alivoimille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös