Vancouver Canucks 2005-2006

  • 103 078
  • 875

Forceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tre Kronor, Timrå, Detroit, Washington, Jyp
HFBoardsilta lainattua: "Interesting comments today in Tony G's article.
When asked about the WCE not playing together Bertuzzi answered
I don't make the lines, that decision is with the man who runs the ship. "And you know how I feel about the man who runs the ship."

Nice of Bertuzzi to make this type of comment at this stage in the season..."

Tämä kielii jotakin joukkueen sisäisestä hengestä ja paniikin lisääntymisestä, ja yleensä tälläisissa tilanteissa ei kovin pitkälle pötkitä - ei urheilullisesti eikä individuaalisesti. Ehkä tämä on Bertuzzin tyyli "herätellä" joukkuettaan tai päättäjiään, mutta minun subjektiivinen mielipide on, että tällaisen vaikutus on juuri päinvastainen.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Forceberg kirjoitti:
HFBoardsilta lainattua: "Interesting comments today in Tony G's article.
When asked about the WCE not playing together Bertuzzi answered
I don't make the lines, that decision is with the man who runs the ship. "And you know how I feel about the man who runs the ship."

Nice of Bertuzzi to make this type of comment at this stage in the season..."

Tämä kielii jotakin joukkueen sisäisestä hengestä ja paniikin lisääntymisestä, ja yleensä tälläisissa tilanteissa ei kovin pitkälle pötkitä - ei urheilullisesti eikä individuaalisesti. Ehkä tämä on Bertuzzin tyyli "herätellä" joukkuettaan tai päättäjiään, mutta minun subjektiivinen mielipide on, että tällaisen vaikutus on juuri päinvastainen.
Luin myös saman Gallacherin artikkelin eilen. Bertuzzi kertoi asiasta seuraavasti:

“We’ve hardly played together at all, but that’s not my decision, that the decision is for the guy who runs the ship and you know how I am with the guy who runs the ship,”
“But take a look at who assists on goals I’m scoring or who assists on goals Markus gets.”

Brendan Morrison ja Markus Näslund kertoivat myös asiaan omat mielipiteensä:

MO: “Time will tell. We haven’t been together for the last little while and we’ve played well at times, but we’ll see.”

MN: “I don’t really want to say much in that area but you always enjoy playing with those guys."

Bertuzzin purkautuminen ihmetyttää minua. Luotettavien puheiden mukaan Bertuzzi ja Crawford eivät ole parhaimpia ystäviä keskenään, mutta aikaisemmin Crawford on saanut Bertuzzin pelaamaan liigan huipulla. Kun tätä ei ole tänä vuonna nähty, Bertuzzi purkaa asiaa medialle ja syyttää omasta pelistään valmentajaa, joka ei ole muka antanut miehelle sopivaa paikkaa pelata. Bertuzzi voisi tosissaan katsella peiliä ja kysyä itseltään, eikö hänelle olla tosiaan annettu tällä kaudella riittävästi mahdollisuuksia ja peliaikaa ja onko miehen pelipaikka kolmosketjussa ollut ansaittu vai ei.

En tiedä, kuinka paljon tätä asiaa käsiteltiin Canucksin kopissa, mutta Crawford laittoi Bertuzzin Los Angeles-pelissä viime yönä pitkästä aikaa ykköseen. Päälle viiden miljoonan Buzz pelasi joukkueensa hyökkäyksen suurimmat minuutit (22:23), sai aikaan "peräti" kaksi laukausta kohti Laa-laa-maalia, otti kaksi kakkosta ja menetti kiekon kolmesti, ottamatta ainuttakaan riistoa. Bertuzzin pitäisi olla Vancouverille jo pelkästään palkkansa ja asemansa johdosta pelaaja, joka nousee esiin kovissa paikoissa, mutta koko tämän vuoden aikana tätä ei olla nähty, eikä nähty nyt kun olisi ollut pakkovoiton paikka. Kun tehoja ei ole tullut isoillakaan minuuteilla pelatessa, on selvää, että mies laitetaan kolmoseen hakemaan kadonnutta peliään. Turha tästä on valmentajaa syyttää.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Prospect katsaus

Canucksin vuoden 2002 toisen kierroksen varaus Kirill Koltsov on pelannut uransa parasta peliä tällä kaudella Venäjän liigan Omskissa. Runkosarjassa Koltsov teki 44 ottelussa 17 (9+8) pistettä. Pudotuspeleissä Kirill on ollut joukkueensa Omskin paras puolustaja niin välieräsarjassa Moskovan CSKA:ta vastaan kuin myös semifinaalisarjassa Magnitogorskia vastaan. Koltsovin seura Omsk johtaa semifinaalisarjaa otteluvoitoin 2-1 ja Koltsov on valittu nyt kahdessa viimeisimmässä ottelussa ottelun tähdistöön.

Semifinaalisarjan ensimmäisessä ottelussa (Omsk voitti jatkoajalla 2-1) Koltsovin neljän pudotuspeliottelun pisteputki meni poikki, mutta nuori puolustaja nousi merkittävään rooliin heti seuraavassa ottelussa tekemällä pelin tasoitusmaalin, kun ottelua oli jäljellä alle yhdeksän minuuttia. Koltsovin ja Omskin epäonneksi Magnitogorsk kuitenkin käänsi ottelun itselleen varsinaisen peliajan toiseksi viimeisellä minuutilla.

Canuckscornerin Euroopan toimittaja Gero Hertle on seurannut myös Koltsovin otteita tällä kaudella tarkasti. Tässä Hertlen näkemyksiä Koltsovin esityksistä sarjan toisessa ottelussa:

"Magnificent! Great! Fantastic! Outstanding! Extraordinary!
Koltsov was by far the best player on the ice. Offensively and defensively. Afterwards, Koltsov was named the second star of the game behind Vorobiev, who scored the winner that never went in.

Koltsov's energy level is unbelievable. The way he electrifies his teammates and the crowd with his play is breathtaking. Also, the more important the games, the better he plays. Koltsov already was good in the regular season, but now in the playoffs he is flying.
Talking about flying, a Russian paper characterized Koltsov as a vulture without the puck and a hawk with it...

Koltsov is not just an NHL-calibre player, he is on the verge of becoming a world-class two-way defenceman for years to come."

Sarjan kolmannessa ottelussa Koltsov varasti shown vielä toista ottelua selvemmin. Avauserässä Koltsov iski joukkueensa Omskin johtoon ylivoimalla pudotuspelien kolmannella maalillaan. Ottelun kolmannessa erässä Canucksin toinen prospecti, Magnitogorskin Evgeny Gladskikh, vei joukkueensa 2-1 johtoon, mutta pelin lopussa Omskin Sergei Gusev tasoitti ja tiukassa ottelussa mentiin jatkoajalle.

Jatkoajan alussa Koltsov nousi uudelleen esiin. Koltsov syötti hienolla syötöllään Vitaly Yachmenevin maalintekoon ja Yacmenev iski ottelun voittomaalin. Koltsov valittiin tehoilla 1+1 ottelun parhaaksi pelaajaksi ja yleisö antoi erinomaisesta ottelusta Koltsoville neljän minuutin "standing ovationit". Koltsov on ratkaisemassa sarjaa upeilla otteillaan Omskille ja näin Canucksin epätoivon hetkinä tuntuu todella hienolta, että edes jotain positiivista on joukkueen prospectien joukossa tulossa - olettaen tietysti, että Koltsoville annetaan ensi kaudella hyvä sopimus ja luvataan alustavasti joukkueesta rooli, josta Kirill ei voi kieltäytyä.

Tässä vielä Hertlen tuoreimmat kirjoitukset tästä sarjasta:

http://www.canuckscorner.com/weblog/euroblog/archives/2006/04/index.html

Koltsovin lisäksi Canucksin toinen prospecti, tanskalaishyökkääjä Jannik Hansen on ottanut tämän kauden aikana isoja askelia urallaan. Hansen oli Vancouverin yhdeksännen kierroksen varaus vuoden 2004 Draftissa ja itse olin aikanaan täysin varma, että Canucks vain tuhlasi tämän(kin) varausvuoronsa - eihän Tanskasta oikeasti voi NHL-pelaajaa tulla... Tämän kauden jälkeen en ole kuitenkaan tästä enää varma. Jos kerran Sloveniasta voi tulla NHL-pelaaja, ehkä tällä tanskalaisellakin on mahdollisuutensa.

Hansen matkusti Tanskasta WHL-joukkue Portlandin harjoitusleirille viime syksynä ja otti kovan yrityksen kautta paikan Portlandin riveistä. Lopulta Hansen ei pelkästään ottanut paikkaansa Portlandista, vaan nuori hyökkääjä nousi joukkueensa avainhyökkääjäksi. Hansen sijoittui WHL-tulokkaana Portlandin toiseksi parhaaksi pistemieheksi tekemällä 64 (24+42) pistettä 64 ottelussa. Hän oli myös joukkueensa toinen niistä hyökkääjistä, joka pääsi runkosarjan jälkeen plussalle joukkueen tehopörssissä. Hienon runkosarjan jälkeen irtosi myös koko WHL:n tulokkaiden pistepörssin kärkisija.

Portlandin valmentaja Mike Williamson oli runkosarjan jälkeen yllättynyt Hansenin valmiista pelistä WHL:ssä: "A lot of guys that you bring over from Europe are strictly skilled guys that you rely on to play on the power play and bring offense. But when Jannik sets his mind to it, he can do anything because he's willing and able to compete physically."

"He's stuck up for his teammates and shown some frustration when the team wasn't playing well."

"We had a lot of key injuries, and times in January and February when they were feeling the worst, we leaned on Jannik pretty hard. And he stepped up."

Myös Vancouverin pelaajakehityksestä vastaava ex-Canucks kapteeni Stan Smyl oli myönteisesti yllättynyt Hansenin otteista kauden aikana:

"Our amateur guys who watched him play in Denmark say he's a great skater with great hands. But you're taking a chance when players are playing in a country like Denmark. How competitive are they? How will they handle the physical part of the game? But he was so good over there and he's had so much experience at a very young age."

"Jannik doesn't take anything out there and he dishes as much as he takes. He competes hard. He's got a little bit of [Jarkko] Ruutu in him - but maybe he's got a bit more finish that Ruutu."

"He's really smart. He knows the game. Coming from over there, you think he's going to be a little soft, but he's not. He's a very intelligent player and he's very reliable."

Hansenin artikkeli kokonaisuudessaan:

http://www.canucks.com/subpage.asp?sectionID=29

Pudotuspeleissä Hansenin Portland on kuuden ottelun jälkeen otteluvoitoissa 3-3 Seattlea vastaan ja joukkueilla on ratkaiseva seitsemäs ottelu edessään tänä yönä. Hansenin tehot kuudesta ottelusta ovat mukavat 3+3 ja tehopörssissä nuori tanskalainen on plussalla neljän merkinnän verran.

EDIT: Hansenin joukkue Portland voitti Seattlea vastaan käymänsä seitsemännen ottelun ja eteni näin jatkoon. Ottelu oli erittäin jännittävä ja vaikka Seattle johti ottelua jo 3-0, Portland tuli vielä varsinaisella peliajalla tasoihin ja jatkoajalla ohi, voittaen lopulta maalein 3-4. Portlandin voittomaalista vastasi ykkösketjun hyökkääjä Jonathan Bubnick. Bubbickin maaliin ykkössyötön tarjosi Hansen ja toisen syötön joukkueen tehohyökkääjä Brandon Dubinsky. Hansenin tehot olivat tässä seitsemännessä ottelussa mukavat 1+3, eli tanskalainen oli mukana kaikissa Portlandin maaleissa. Tehojensa lisäksi Hansen keräsi +2 tehosaldon.

Portlandin seuraava vastustaja on Vancouverin tämän hetken paras joukkue Giants, joka on Gilbert Brulen johdolla erittäin hyvässä iskussa. Giants kaatoi ensimmäisellä kierroksella Prince George Cougarsin. Gilbert Brule valittiin tämän sarjan ansiosta WHL:n ja koko CHL:n viikon pelaajaksi. Brule iski kolmessa viimeisessä ottelussa kolme maalia ja antoi neljä syöttöä. Hän oli myös jokaisessa pelaamassaan pelissään pelin tähdistössä. Brule johtaa WHL:n pudotuspelien pistepörssiä tehoin 5+3=8.

Katsotaan nyt miten Hansen tulee menestymään kun vastus kovenee.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
nuck kirjoitti:
Canucksin vuoden 2002 toisen kierroksen varaus Kirill Koltsov on pelannut uransa parasta peliä tällä kaudella Venäjän liigan Omskissa.

Näillä otteilla Koltsovin luulisi mahtuvan myös Venäjän MM-joukkueeseen ensi keväänä.

Canucks joutunee tarjoamaan Koltsoville yhden suunnan sopimuksen, jos haluavat saada hänet joukkueeseen ensi kaudeksi. Roman Abramovitsh varmasti tarjoaa tälle kultakimpaleelleen roimaa palkankorotusta ensi kaudeksi, joten Canucks joutunee pistämään paremmaksi mikäli haluaa hänet riveihinsä.

Mikä muuten on Koltsovin sopimustilanne Omskin kanssa ensi kauden osalta?
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
The Original Jags kirjoitti:
Näillä otteilla Koltsovin luulisi mahtuvan myös Venäjän MM-joukkueeseen ensi keväänä.
Näin minäkin uskon. Tietysti kokeneet NHL-puolustajat pelatessaan voisivat olla tälle kuviolle esteenä, mutta toivottavasti Venäjällä annetaan mahdollisuus myös nuorille, tulevaisuuden puolustajille.

The Original Jags kirjoitti:
Canucks joutunee tarjoamaan Koltsoville yhden suunnan sopimuksen, jos haluavat saada hänet joukkueeseen ensi kaudeksi. Roman Abramovitsh varmasti tarjoaa tälle kultakimpaleelleen roimaa palkankorotusta ensi kaudeksi, joten Canucks joutunee pistämään paremmaksi mikäli haluaa hänet riveihinsä.
Luulisin yhden suunnan sopimuksen olevan varma tämän kauden sekä tämän Abramovitsh-kortin johdosta. Koltsovia ollaan varmasti scoutattu tällä kaudella tarkasti muidenkin kuin Sergei Chibisovin toimesta ja mikäli häneen yhtään uskotaan, mahdollisuus annetaan. Canucks tullee kuitenkin tekemään sopimustarjouksensa lyhyellä (vuoden tai maksimissaan kahden) mallilla, joka olisi mahdollisimman riskitön vaihtoehto kummallekin osapuolelle. Tämä jättäisi myös Koltsoville mahdollisuuden triplata palkkansa sopimuksen päätyttyä ja onnistuessaan miehellä olisi mahdollisuus NHL:ssä Venäjän liigaa suurempiin tuloihin tulevaisuudessa.

Kiekollisesti taitavan ja hyvän offensiivisen pelinäkemyksen omaavan Koltsovin sopeutumista NHL:aan epäiltiin aikanaan eniten puolustajan suhteellisen pienen koon (5-11, 185) johdosta. Myös nuorukaisen oman pään kestävyyttä kritisoitiin laajalti. Koltsovhan tiedettiin yleisesti nuoreksi mieheksi, jolla oli liiankin kova usko itseensä ja tämän johdosta hänet hyllytettiin aikanaan niin Venäjän nuorten maajoukkueesta (tappeli valmentaja Vladimir Plyuschevin kanssa), kuin myös Omskista. Kiekollisesti Koltsov oli jo nuorena erittäin lupaava puolustaja (valinta aikanaan mm. Venäjän liigan vuoden tulokkaaksi), mutta nämä ongelmat (pieni koko ja kasetin kesto) yhdessä karkottivat monet joukkueet miehen ympäriltä.

Erilaisissa Draft-ennakoissa muita varattavia pelaajia vuoden vanhempi ja näin ollen ehkä vähemmän upsidea omaava Koltsov sijoittui kuitenkin korkealle. Hän oli Central Scouting Bureaun listoilla kuudes tuon vuoden europelaajista ja Hockey News rankkasi hänet tuon Draft-kerran ennakossaan sijalle 21. Kuitenkin NHL-joukkueet eivät katsoneet tämän suhteellisen pienikokoisen ja huonon asenteen omaavan puolustajan päälle tämänkään vertaa ja näin ollen Kirill meni vasta numerolla 49 Vancouveriin.

Nämä pari vanhaa scouttiraporttia kertonevat Koltsovista varausiässä hyvin:

"He is an extremely offensive player with great skills, but there are question marks about his mental toughness and attitude."

"There is a risk because of his attitude. He's not disciplined on the ice. He just does his own thing and goes his own way a lot of the time."

"I saw him play and have a fight. When the game is being played, he's there. He is outstanding."

Itse olin aluksi tyrmistynyt tähän varaukseen, sillä miehestä joka puolelta kuuluneet henkisen puolen ongelmat eivät todellakaan aiheuttaneet minussa varauksen tultua minkäänlaisia juhlia. Kun tähän päälle lisättiin se fakta, että muut NHL-joukkueet selvästi hyljeksivät miestä henkisen puolen johdosta -taidollisesti kun hän olisi ollut varma ykköskierroksen varaus-, ihmettelin kovasti miksi juuri Canucks (kiitos Fedor Fedorovin ja Libor Polasekin) aina "onnistuu" ottamaan itselleen nuoren pelaajan, joka tiedetään jo valmiiksi huonoksi asennepelaajaksi.

Kun Koltsov sittemmin siirtyi Manitobaan, nämä asenneongelmista tulleet käsitykset vain vahvistuivat. Moosen läheltä tulleiden tietojen mukaan Kirill oli kuulemma joukkueessaan samanlainen yksinäisen tien kulkija kuin hän oli aikanaan Venäjällä. Näitä käsityksiä vain vahvistivat myöhemmin se, että Kirill lähti kävelemään Moosesta kesken sopimuskautensa - myöhemmin tälle toiminnalle löytyi kuitenkin selvä ja ymmärrettävä syy: Kirillin Venäjällä asuva äiti, joka oli kasvattanut Koltsovia jo pienestä lapsesta saakka yksin, oli vakavasti sairas ja Kirill halusi palata tämän vuoksi Venäjälle.

Jos unohdetaan siviilipuolen asiat ja keskitytään pelillisiin asioihin, niin kiekollisesti ongelmia ei AHL:ssa kovinkaan paljoa esiintynyt. Monet puhuivat miehen Moose-aikoina, että hän olisi ollut oman pään virheistään huolimatta selvästi keskitasoa parempi kiekollinen NHL-puolustaja jo tuolloin, mutta että Canucks ei koskaan nostaisi joukkueeseensa puolustajaa, joka menestyy oman maalin edessä yhtä huonosti kuin Kirill tuolloin menestyi. Kun näiden henkisen puolen ongelmien ja oman pään ongelmien lisäksi Koltsov teki alimpana miehenä mainittuja virheitä, luovutin toivoni hänen suhteensa jo lähes kokonaan.

Ilmeisesti mies on saanut näistä ajoista kuitenkin lisää voimaa ja kaksinkamppailukovuutta, kun tätä koosta tullutta ongelmaa ei ole monien erilaisten raporttien mukaan tällä kaudella nähty. Lisäksi koska Koltsovin fyysinen peli on ilmeisesti noussut uudelle tasolle harjoitusten kautta (miehelle on tullut ainakin lisää painoa) ja koska uuden NHL:n estämislinjan mukaisesti fyysistä peliä esimerkiksi oman maalin edessä on keneltä tahansa puolustajalta hankala tehdä, muut puolustajat eivät saa Koltsoviin nähden tästä enää niin paljon etua. Nykytrendin mukaisesti puolustajillakin taito ja pelinäkemys nopeaan peliin nostaa entisestään päätään ja tätähän Koltsovilla on aina riittänyt.

Kiekollisten taitojensa ja offensiivisen pelinäkemyksensä johdosta Koltsov olisi NHL:ssä jo nyt mahdollisesti kahden ensimmäisen parin puolustajia ja etenkin ylivoimalla hänestä olisi mitä ilmeisemmin suurestikin hyötyä. Hockey Newsin prospect-numerossa Koltsov oli rankattu näiden ominaisuuksiensa johdosta Canucksin sisäisessä prospectien marssijärjestyksessä kolmanneksi - jopa ohi neljäntenä majailevan late-bloomer-puolustajan Kevin Bieksan. Vancouverin manageri Dave Nonis kuvaili Koltsovia tässä julkaisussa seuraavasti; "In terms of ability, Kirill does things that other players on our reserve list can't do. He has offensive instincts you can't teach. But in his own end, it's still a chellenge."

Mielenkiintoinen puolustaja siis, joka pelaa tällä hetkellä erinomaista kiekkoa. Asennepuolesta en mene sanomaan mitään, sillä Omskin tilannetta en tunne riittävän hyvin. Kuitenkin, oli miehellä sitten edelleen asenneongelmia tai oli mies kasvanut kitisevästä pojasta mieheksi, Koltsov on ehdottomasti kortti, joka pitää kääntää. Hänenkaltaisiaan kiekollisia puolustajia kun ei kasva joka oksalla.

The Original Jags kirjoitti:
Mikä muuten on Koltsovin sopimustilanne Omskin kanssa ensi kauden osalta?
Sopimus loppuu tähän kauteen.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Julien Ellisista CHL:n viikon maalivahti

Quebecin liigan Shawinigan Cataractesissa pelaava Canucks-prospecti Julien Ellis valittiin Kanadan juniorisarjojen viime viikon parhaaksi maalivahdiksi. Ellis voitti viime viikolla kolme otteluaan ja johdatti joukkueensa Cataractesin Q:n pudotuspeleissä toiselle kierrokselle. Viikon kolmessa ottelussa Ellisin torjuntaprosentti oli komea 98% ja nuori maalivahti päästi maaleja keskimäärin 0.67 ottelua kohden.

http://www.chl.ca/CHLNews0506/0404a.html
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Voisiko saada Canucksien terveyspäivityksen?
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Hiisi_van_Holten kirjoitti:
Voisiko saada Canucksien terveyspäivityksen?
Minulta tätä ei ainakaan saa. Salosta, Cookesta ja Cloutierista en nimittäin tiedä mitään. Sen verran tiedän, että Jovanovski osallistui eilen ensimmäistä kertaa joukkueen harjoituksiin sitten tammikuun. Tänään Ed harjoittelee seuraavan kerran ja sitten päättää, osallistuuko jo Canucksin seuraavaan otteluun Calgarya vastaan. Runkosarjaa olisi viisi ottelua jäljellä ja Canucksilta vaadittaisiin näistä vähintään neljä voittoa. Colorado-, San Jose-, Anaheim, ja Calgary-ottelut pelataan kotona, San Jose kohdataan vieraissa. Paljon siis neljän pisteen otteluja jäljellä. Saapa nähdä, ovatko nämä ottelut Jovanovskin viimeiset Canucks-paidassa.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
nuck kirjoitti:
Näin minäkin uskon. Tietysti kokeneet NHL-puolustajat pelatessaan voisivat olla tälle kuviolle esteenä, mutta toivottavasti Venäjällä annetaan mahdollisuus myös nuorille, tulevaisuuden puolustajille.

En tiedä ketä NHL:stä on tulossa. Sergei Gontshar ja Daniil Markov menevät ainakin Koltsovin edelle, jos pelaavat kisoissa. En tiedä Aleksei Zhitnikin tilannetta, että ehtiikö hän toipua loukkaantumisestaan MM-kisoihin mennessä. Denis Grebeshkov on noussut Islandersin kolmen parhaan pakin joukkoon viime peleissä, joten hänet varmaan kutsutaan mukaan turnaukseen. Andrei Zjuzin on myös mahdollinen valinta joukkueeseen.

Superliigapuolustajista Koltsovia selvästi edellä lienevät vain Kazanin Ilja Nikulin ja Dynamon Dimitri Bykov. Tosin Bykov vain vanhojen meriittiensä perusteella.

Jos Koltsov on ollut Omskissa niin hyvä kuin raportit antavat ymmärtää, niin en näe mitään syytä miksei hän pelaisi MM-joukkueessa.
 

Ferris

Jäsen
The Original Jags kirjoitti:
En tiedä ketä NHL:stä on tulossa. Sergei Gontshar ja Daniil Markov menevät ainakin Koltsovin edelle, jos pelaavat kisoissa. En tiedä Aleksei Zhitnikin tilannetta, että ehtiikö hän toipua loukkaantumisestaan MM-kisoihin mennessä. Denis Grebeshkov on noussut Islandersin kolmen parhaan pakin joukkoon viime peleissä, joten hänet varmaan kutsutaan mukaan turnaukseen. Andrei Zjuzin on myös mahdollinen valinta joukkueeseen.

Superliigapuolustajista Koltsovia selvästi edellä lienevät vain Kazanin Ilja Nikulin ja Dynamon Dimitri Bykov. Tosin Bykov vain vanhojen meriittiensä perusteella.

Jos Koltsov on ollut Omskissa niin hyvä kuin raportit antavat ymmärtää, niin en näe mitään syytä miksei hän pelaisi MM-joukkueessa.


Menee aika OT:ksi tavallaan, mutta Gontshar itse oli Pittsburghin lehtijutussa tuossa jokin aika sitten sitä mieltä (tai sitten hällä oli tietoa), että NHL:stä ei MM-kisajoukkueeseen tule kuin AO. Postasin kyseisen kommentin tuonna MM-kisaketjuun.
 
The Original Jags kirjoitti:
En tiedä ketä NHL:stä on tulossa. Sergei Gontshar ja Daniil Markov menevät ainakin Koltsovin edelle, jos pelaavat kisoissa. En tiedä Aleksei Zhitnikin tilannetta, että ehtiikö hän toipua loukkaantumisestaan MM-kisoihin mennessä. Denis Grebeshkov on noussut Islandersin kolmen parhaan pakin joukkoon viime peleissä, joten hänet varmaan kutsutaan mukaan turnaukseen. Andrei Zjuzin on myös mahdollinen valinta joukkueeseen.

Mikäli Gontsharin puheisiin on uskomista, niin MM-kisoihin kasataan joukkue lähinnä Superliigan pelaajista. Ainoastaan Ovetshkin olisi tulossa ison veden takaa mukaan. Linkkiä en tietenkään tähän hätään jaksa kaivaa, mutta toisessa ketjussa oli tästä juttua.

Sitä ei tietenkään tiedä miten lähellä totuutta Gontsharin puheet ovat, mutta sellaisen kuvan niistä sai, että kiinnostusta olisi Sergeilläkin Latviaan, mutta kovin yksipuolista.

Niin tämä tarkoittaisi siis tietysti sitä, että Koltsov olisi lähes varma nimi joukkueeseen.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Mängimies kirjoitti:
Niin tämä tarkoittaisi siis tietysti sitä, että Koltsov olisi lähes varma nimi joukkueeseen.
Toivottavasti olisi mukana. Pudotuspeleissä Kirill on tehnyt nyt 10 ottelussa tehot 3+5, jotka taitavat riittää pudotuspelien puolustajien pistepörssin kärkeen. Pudotuspeleissä Koltsov onkin pelannut varmasti kauden parasta peliään, mutta pisteellisesti hän on ollut koko tämän vuoden puoliskon hyvässä tehoputkessa. Tässä tuon Canuckscornerin euroopan kirjoittajan Gero Hertlen näkemys Koltsovin peleistä helmikuussa:

"In Russia, defender Kirill Koltsov has to be ranked as the most promising prospect at the moment. Koltsov has shifted gears in early January and has been one of the best rushing defencemen in the league over the past month. He has accumulated three goals and five assists in the last ten games, while being named first-star of the game no less than four times over that span. However, when Koltsov is on fire, he takes even more penalties than he already does, and some of the calls against him proved to be costly for his team. That was one of the reasons why Omsk won just four of those ten games. If Koltsov continues to perform at the current level and somehow manages to keep his emotions in check, he certainly deserves strong consideration for an NHL job in the immediate future.
Koltsov currently totals eight goals, seven assists, and 72 PIM in 40 games."

Eli hyviä tehoja Kirill teki jo helmikuussa ja jo tuossa vaiheessa puolustajaa palkittiin usein ottelun tähdillä. Jotta tämä ei menisi pelkäksi miehen kehumiseksi, niin pitää muistuttaa noista liioista jäähyistä. Oman pääkopan pitämisessä rauhallisena taitaa sittenkin olla edelleen jonkin asteisia ongelmia.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
The return of Jovocop.

Jovo siis palasi loukkaantumisensa jäljiltä tänään Calgaryä vastaan ja hyvin palasikin, hän laukoi Canuckseille huikean tärkeän lisäpisteen jatkoaikamaalillaan ajassa 62:27. Edi pelasi 17:26 tänään ja muutenkin ilmeisen hyvin, sillä Canucksien etusivun äänestyksessä ottelun parhaasta pelaajasta Jovo sai lähes 80%. Toivottavasti poikien vire pysyy samanlaisena sarjan loppuun ja päästäisiin edes kokeileen pleijjareihin...
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Jovocop

Oli kyllä hieno paluu-ottelu Jovanovskilta. Mies on loukkaantumisen vuoksi 38 ottelua sivussa joukkueen edellisistä 40 ottelusta ja palattuaan iskee kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussa jatkoajalla voittomaalin. Kyllä Jovanovskin hyökkäyksiin nousuja onkin ollut jo ikävä, mutta tämä ottelu palkitsi nämä odotukset hienosti. Jovanovski tosin itse vähätteli osuuttaan joukkueessa;

- I think any time you put a new face in the locker room it'll help. Hopefully my experience can help a little bit, but at the end of the day I'm just a small piece of the puzzle. Mutta ei hän nyt niin pieni palanen joukkuetta ole, sillä miehen nousut sotkevat vastustajan peliä usein pahemman kerran, hänen liikkeensä vaikeuttaa suuresti vastustajien kärkikarvausta ja hän on usein joukkueesta se pelaaja, joka nousee tärkeillä hetkillä esiin. Puhumattakaan henkisestä puolesta, johon tunteikkaalla puolustajalla on valtava merkitys.

Trevor Linden sanoi Jovanovskista mielestäni osuvasti tämän Calgary-ottelun jälkeen: "What can you say? He's a pretty dynamic guy back there. He adds a lot to our whole personality with his enthusiasm and how he plays the game. It was typical Eddie Jovanovski jumping into the play to make a difference."

Canucks pelasi kokonaisuutena hyvän ottelun. Joukkue teki töitä ja ajoi Kiprusoffin maalille usein. Canucksin avainpelaajat Bertuzzi (viisi taklausta!), Näslund, Öhlund, Jovanovski, Carney ja Morrison onnistuivat hyvin, eikä unohtaa sovi myöskään aina tärkeiden energiapelaajien kuten Kesler, Ruutu, Burrows ja Linden merkitystä. Viimeksi mainittu voitti aloituksensa 83%:sti ja Kesler kunnostautui puolestaan kolmella laukauksellaan, neljällä taklauksellaan sekä 53%:n aloitusvoitoilla.

Kahden erän jälkeen Canucks johti jo 2-0 Brendan Morrisonin (!) ja Mattias Öhlundin osumilla, mutta Calgary tuli kolmannessa tasoihin Mark Giordanon ja Byron Ritchien osumilla. Canucks ampui kolmannessa erässä kahdesti tolppiin (Weinrich ja Park), mutta koska Calgary teki maalit, olin jo lähes varma, että ottelu kääntyy Canucksin hyvästä pelistä huolimatta vieraille. Sitten tuli Jovanovski.

Joukkueen pudotuspelitaisto sai näin jatko-osansa. Joukkue pelaa seuraavan ottelunsa maanantain ja tiistain välisenä yönä kotonaan vahvaa Anaheimia vastaan. Kovat vastustajat siis jatkuvat, mutta nyt nähdyllä pelillä Canucksilla on kaikki mahdollisuudet olemassa.

EDIT: Samalla kun Jovanovski palasi loukkaantumisensa jäljiltä, myös Monctonin Luc Bourdon palasi kentille sitkeän loukkaantumisen jäljiltä Q:n pudotuspeleihin Halifaxia vastaan. Ehkä Kanadan juniorisarjojen paras joukkue Moncton voitti tämän sarjan ensimmäisen ottelunsa kotonaan 7-0. Bourdon ei saanut paluuottelussaan tehopisteitä, mutta tehopörssiin tuli yksi plusmaali, neljä taklausta ja lisäksi Luc otti yhden kakkosen.

WHL:n puolelta sen verran, että Portland Winter Hawksin tanskalaishyökkääjä Jannik Hansen teki joukkueensa ainoan maalin, kun Vancouver Giants voitti Portlandin pudotuspelien toisessa ottelussa peräti maalein 7-1. Sarjan ensimmäisen ottelun voitti Portland yllättäen maalein 0-1. Kaksi ensimmäistä ottelua ovat kuitenkin olleet Vancouverin odotetun selvää hallintaa, mistä kertovat jo joukkueiden kahden ensimmäisen ottelun laukaustilastot: Vancouver 84, Portland 27.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Maalivahti Cory Schneiderin Boston College (HE) hävisi NCAA:n Frozen Four finaalin Wisconsin Badgersille (WCHA) maalein 2-1. Schneider piti joukkuettaan tässäkin ottelussa pitkään pinnalla, mutta Badgers onnistui menemään lopussa voittoon. Tässä Hockey's Futuren DJ Powersin kirjoitus tästä isosta pelistä:

http://hockeysfuture.com/article.php?sid=8585&mode=threaded&order=0

Ja kun ei ole täällä vielä mainittu, niin Schneider valittiin HE:n maaliskuun parhaaksi maalivahdiksi:

http://bceagles.cstv.com/sports/m-hockey/spec-rel/040106aaa.html
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Kausi on loppuhuipennustaan vaille valmis. Meidän kaikkien oikea-uskoisten suosikkijoukkue Vancouver Canucks on pelannut huonoimman kautensa muutamaan vuoteen ja riutuu tällä hetkellä pudotuspeliviivan alapuolella enää yksi sormi kiinni viivassa. Viime öinen Oilersin tappio Detroitille antoi vähän tekohengitystä valasryhmälle, mutta ei pelastanut valasparvea kuivalta maalta.

Joukkueen edellinen ottelu Anaheimia vastaan (2-4 tappio) vei joukkuetta tiiviisti kohti kesälomaa. Ottelu oli Vancouverilta hyvä, mutta lopputulos heikko ja tappio kriittinen. Myös näin fanin silmissä tappio oli erittäin karvas, sillä Canucks oli kentällä parempi joukkue ja ryhmä teki hyvin töitä. Canucks voitti laukaukset 41-18 (toisen erän laukaukset peräti 21-3), joukkue laukoi kiekkoa Ducks-maalin ohi (tai Ducks-pelaajien blokkeihin) 25 kertaa ja sai aikaan pari tolppaa kahden maalin lisäksi.

Joukkueella oli pakkovoiton paikka, mutta se hävisi hyvästä pelistään huolimatta huipputärkeän ottelunsa karvaalla tavalla. Työntekoa ei palkittu ja tätä on tässä vaiheessa kautta erittäin vaikea niellä. Ei siis hyvältä näytä ja kun muistaa joukkueen kaupanneen tukun varausvuorojaan pois ensi kesänä Vancouverissa pidettävästä Draftista, Canucksin loppukaudessa on fanien silmissä tuskan makua.

Ellei ihmeitä tapahdu (siis kahta peräkkäistä voittoa tällä hetkellä hyvin pelaavasta San Josesta), joukkue jää pudotuspelien ulkopuolelle viimeisenä lännen joukkueena. Tämä on ehkä pahin mahdollinen paikka sijoittua kauden jälkeen, sillä tällä sijoituksella keväällä ei pelattaisi pudotuspelejä ja toisaalta kesällä ei taisteltaisi nimekkäimmistä varattavista pelaajista. Canucks saa olla huonoin tai paras, mutta keskinkertaisuus on syvältä.

Jos jotain positiivista pitäisi tämän kauden loppuosan suhteen nostaa esiin, niin joukkue on pelannut Ed Jovanovskin paluun jälkeen niin hyvin, etteikö ihmekin voisi toisaalta olla mahdollinen. Jovanovskin paluu on selvästi piristänyt Canucksin joukkuetta ja Jovanovskilla itsellään on ollut varsin merkittävä rooli tässä joukkueen piristymisessä. Calgarya vastaan Jovocop iski jatkoaikaosuman ja Anaheimia vastaan Jovanovski oli joukkueensa ahkerin laukoja viidellä laukauksellaan.

Auttaako tämä sitten jotain? Ei, mutta pientä toivoa on ilmassa. Ensi yönä olisi jollakin tavalla vain ensin rutistettava voitto silleistä ja sitten kaataa tämä 13 voittoa edellisistä 18 ottelustaan ottanut sillijoukkue heti seuraavanakin yönä. Helppoa... Ei varmasti ole, mutta edessä on nyt joka tapauksessa kaksi tämän kauden tärkeintä ottelua. Kaikki sormet ja varpaat pystyyn, että näistä otteluista saataisiin jollakin tavalla irti neljä pistettä.

Dan Cloutierkin on muuten palannut pitkästä aikaa joukkueen harjoituksiin:

http://www.canucks.com/theinsider/default.asp?sectionID=5&id=1546

***

Yksi asia vielä Canucksin tämän kauden tilastoista:

Katsellessani Canucksin kiekonriisto-/kiekonmenetystilastoja, huomasin mielenkiintoisen seikan joukkueen eteen tehdystä näkymättömästä työstä. Canucksin nuorin hyökkääjä Ryan Kesler on riistänyt tämän kauden aikana kiekon vastustajalta 49 kertaa. Kiekonmenetyksiä Kesler ei ole puolestaan antanut vastustajalle kauden aikana kuin kahdeksan kappaletta. Näin ollen Kesler on plussalla tässä tilastossa 41 merkinnän verran. Tämä on koko NHL:n toiseksi korkein hyötytilasto.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
nuck kirjoitti:
Ellei ihmeitä tapahdu (siis kahta peräkkäistä voittoa tällä hetkellä hyvin pelaavasta San Josesta), joukkue jää pudotuspelien ulkopuolelle viimeisenä lännen joukkueena.

Itse olen ollut siinä uskossa, että Vancouverilla on taas kaikki ns omissa käsissä. Edmontoniin on kaksi pistettä matkaa ja yksi peli vähemmän pelattuna. Parhaassa tapauksessa yksikin voitto kolmesta pelistä riittää Vancouverille. Tosin mielellään ei jätättäisi sitä sen varaan vaan otetaan kolme voittoa.

Mikäli otetaan se kolme voittoa, niin sijoituskin voisi jossain skenariossa vielä olla väliltä 6-8. Kuudes sija olisi mahdollinen mikäli Colorado häviää kolme pahaa vieraspeliä (CAL, VAN, EDM), San Jose saisi voittaa vain yhden neljästä ja Edmonton vähintään toisen matsin (COL). No joo, kunhan nyt pleijareihin päästäis.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Mr. Smith kirjoitti:
Itse olen ollut siinä uskossa, että Vancouverilla on taas kaikki ns omissa käsissä. Edmontoniin on kaksi pistettä matkaa ja yksi peli vähemmän pelattuna. Parhaassa tapauksessa yksikin voitto kolmesta pelistä riittää Vancouverille. Tosin mielellään ei jätättäisi sitä sen varaan vaan otetaan kolme voittoa.
Teoriassa Vancouverilla onkin kaikki ns. omissa käsissä. Voittamalla loppupeleistä yhden Edmontonia enemmän, joukkue on pudotuspeleissä. Lähinnä vaan pelkään Canucksin loppuohjelmaa niin paljon (ja etenkin näitä San Jose-pelejä), että maalailen mustia pilviä joukkueen ylle. Tiukka tämä loppu kuitenkin on. Pudotuspeleissä kaikki olisi taas auki. Canucks on mielestäni parempi joukkue kuin sarjasijoituksista voisi päätellä - etenkin nyt kun joukkueen uudet puolustajat Carneyn johdolla ovat pelanneet vahvasti ja Jovanovski palasi kentille.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
nuck kirjoitti:
Joukkueen edellinen ottelu Anaheimia vastaan (2-4 tappio) vei joukkuetta tiiviisti kohti kesälomaa. Ottelu oli Vancouverilta hyvä, mutta lopputulos heikko ja tappio kriittinen. Myös näin fanin silmissä tappio oli erittäin karvas, sillä Canucks oli kentällä parempi joukkue ja ryhmä teki hyvin töitä. Canucks voitti laukaukset 41-18 (toisen erän laukaukset peräti 21-3), joukkue laukoi kiekkoa Ducks-maalin ohi (tai Ducks-pelaajien blokkeihin) 25 kertaa ja sai aikaan pari tolppaa kahden maalin lisäksi.

Joukkueella oli pakkovoiton paikka, mutta se hävisi hyvästä pelistään huolimatta huipputärkeän ottelunsa karvaalla tavalla. Työntekoa ei palkittu ja tätä on tässä vaiheessa kautta erittäin vaikea niellä.

Tämä pitää paikkansa, mutta tietysti tilanteeseen vaikutti osittain se, että Anaheim johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen jo 3-0 ja vielä lisäsi johtoaan neljään toisessa, joten on ymmärrettävää, että joukkue hieman löysäsi. Giguere sanoikin ottelun jälkeisessä haastattelussa, että hän keskittyi toiseen erään normaalia suuremmalla tarmolla, jotta johto säilyisi. Kun Canucks sai sitten 4-1-kavennuksen, Giguere ymmärsi, että siitä asemasta on paljon helpompi lähteä kolmanteen erään kuin 4-2-tilanteesta, ja torjunnoillaan hän pitikin lukemat aisoissa.

Joka tapauksessa Vancouver tuli päälle kuten tuollaisessa tilanteessa pitääkin, eikä yrityksen puutteesta joukkuetta voi syyttää, mutta tällä kertaa rynnistys ei tuottanut tulosta. Ottelun alkupuolella tehdyt virheet, löysäily, uinahdukset ja Carneyn mailasta (tai luistimesta) omiin mennyt maali sinetöivät lopputuloksen. Juuri näistä syistä johtuen olisi parempi olla joutumatta näin tiukille kauden lopussa, koska yksittäisissä peleissä voi tapahtua aina mitä vain.

Jovanovskin paluu takalinjoille on todellakin piristänyt Vancouverin peliä. Eritoten Calgaryä vastaan mies oli loistava.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Taito-Ojanen kirjoitti:
Tämä pitää paikkansa, mutta tietysti tilanteeseen vaikutti osittain se, että Anaheim johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen jo 3-0 ja vielä lisäsi johtoaan neljään toisessa, joten on ymmärrettävää, että joukkue hieman löysäsi.
Missään nimessä tarkoitukseni ei ollut dissata Anaheimia ja varmasti tämä Anaheimin selvä johto vaikutti pelin loppukulkuun. Ensimmäisessä erässä laukaukset menivät Vancouverille ja maalipaikatkin tasan, mutta Ducks johti jo 0-3. Tämä oli ankara startti tähän peliin ja vaikeinta tässä oli kestää se, että pelillisesti eroa ei joukkueiden välillä ollut. Ottelun ensimmäisen erän kulkua kuvasti hyvin ottelun ensimmäinen minuutti: Daniel Sedin laukoi heti alussa tuhannen dollarin paikalta pari senttiä ohi Gigueren maalin ja vastahyökkäyksestä Ducks onnistui tekemään hieman helpostikin Scott Niedermayerin toimesta 0-1 johtomaalin.

- That was a tough start. We said before the game we needed to get a good start. We got a great chance in their end and just couldn't put it in. I think it was outside the post by few inches, and then they come back and they got the goal there. That's a tough one, kertoi Henrik Sedin ottelun alusta.

Selvä ero joukkueiden välillä nähtiinkin ensimmäisessä erässä vain maalipaikkojen hyödyntämisessä. Anaheim on saanut viime aikoina onnistumisia ja joukkue käyttikin paikkansa hyväkseen pelaamalla paikkansa rennosti. Canucksilla oli puolestaan pakkovoiton paikka ja kädet jäätyivät aina kun kiekko olisi pitänyt laukoa sisään. Kaksi seuraavaa erää Canucks painoikin peliä hyvin Ducksin maalille ja hallitsi peliä melko selvästi, mutta Anahaim sai säilytettyä johtonsa.

Taito-Ojanen kirjoitti:
Juuri näistä syistä johtuen olisi parempi olla joutumatta näin tiukille kauden lopussa, koska yksittäisissä peleissä voi tapahtua aina mitä vain.
Niin tietysti olisi, mutta onhan Canucksilla käynyt tällä kaudella myös uskomattoman huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa. Kun joukkueelta puuttuu ykkösmaalivahti lähes koko kauden, kaksi avainpuolustajaa pitkäaikaisten loukkaantumisten seurauksena sekä joukkueelle erittäin tärkeä energiahyökkääjä kolmen eri loukkaantumisen vuoksi, voidaan puhua jo loukkaantumissumasta. En haluaisi selitellä joukkueen peliä näillä, mutta totuus on se, että ennen näitä avainpelaajien loukkaantumisia Canucks vielä johti omaa divisioonaansa ja joukkueen peli kulki hyvin. Etenkin erikoistilanteisiin Salon ja Jovanovskin loukkaantumisilla on ollut suuri merkitys ja Canucks on hävinnyt kauden aikana valtavasti pelejä häviämällä erikoistilanteensa.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
nuck kirjoitti:
Missään nimessä tarkoitukseni ei ollut dissata Anaheimia ja varmasti tämä Anaheimin selvä johto vaikutti pelin loppukulkuun.

Enkä tuota kommenttiasi dissaamiseksi tulkinnutkaan. Kyllähän tuo matsi kuitenkin toisissa olosuhteissa olisi voinut päättyä aivan toisin, se on aivan selvä. Kun lukemat olivat ottelun puolivälissä 4-0, ne eivät missään nimessä antaneet oikeaa kuvaa ottelun kulusta.

nuck kirjoitti:
Niin tietysti olisi, mutta onhan Canucksilla käynyt tällä kaudella myös uskomattoman huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa.

Olet oikeassa, ja kuten kommentoinkin jo aiemmin, pelkästään Jovanovskin paluusta ja hänen vaikutuksestaan joukkueeseen näkee, miten merkittävistä pelaajaloukkaantumisista on kyse. Ei olisi Anaheimkaan tällä hetkellä noin korkealla, jos Selänne, S. Niedermayer tai Giguere olisivat poissa kokoonpanosta.

Tänään muuten tulee TV:stä (täällä rapakon takana) tuo San Jose-Vancouver-matsi, jota ei voi missään nimessä jättää katsomatta! Luvassa on varmasti huikeaa kiekkoviihdettä.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Taito-Ojanen kirjoitti:
Tänään muuten tulee TV:stä (täällä rapakon takana) tuo San Jose-Vancouver-matsi, jota ei voi missään nimessä jättää katsomatta! Luvassa on varmasti huikeaa kiekkoviihdettä.
Toivottavasti olisi huikea peli. Vancouverilla on siinä pelissä ainakin pakkovoiton paikka, joten toivottavasti joukkue saisi peliin hyvän lähdön. Tästä olisi sitten rennompi jatkaa peliä eteenpäin. Mikäli San Jose pääsee johtoon, illasta tulee uskoakseni tuskainen, kun voitto- ja maalipaineet kasvavat koko ajan kymmenenteen potenssiin.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Taito-Ojanen kirjoitti:
Tänään muuten tulee TV:stä (täällä rapakon takana) tuo San Jose-Vancouver-matsi, jota ei voi missään nimessä jättää katsomatta! Luvassa on varmasti huikeaa kiekkoviihdettä.

Kyse lienee paikallis-TV:n/Center Ice -paketin lähetyksestä? Kansallisien kanavien listauksesta tuota ei ainakaan löydy...
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
CorporalSyd kirjoitti:
Kyse lienee paikallis-TV:n/Center Ice -paketin lähetyksestä? Kansallisien kanavien listauksesta tuota ei ainakaan löydy...

Fox Bayltä ainakin näkyy, joka tietenkin on paikallinen. Lukee ESPN:nkin sivuilla. Fox Bay näyttää käsittääkseni kaikki Sharksien pelit, olivat ne sitten koti- tai vieraspelejä.

Center Icella tuo varmaan myös on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös