Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Valmennus ensimmäisillä KHL-kausilla: Westerlund, Virta, Ketterer & Kaskinen

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana V-G-, 04.12.2013 klo 13.10.

 1. Anzi Jäsen

  Noh, noh, luetaanko taas vähän huolellisemmin. Käytin sanoja "pidetään jonain suurena" ja "liioiteltujen valmennuksellisten kykyjen". Kyllähän EW on ihan kohtalainen valmentaja, ei missään nimessä paska. Mutta todella jos jotain kutsutaan suureksi tai yhdeksi kaikkien aikojen suomalaiskoutsiksi, niin kyllä siihen vähän enemmän voittoja tarvitaan kuin yksi SM tai junioreiden EM.

  Myöskin tähtipakattu Venäjä nyt on ollut olympiakisojen alisuorittaja jo kohta kaksikymmentä vuotta, ja jotain USA:ta nyt pronssimitalit vähät kiinnostaa, niin en nyt mitään Sochin pronssia ns. uroteoksi laskisi. Mutta toki 2006 Torino oli sinänsä ihan arvostettava turnaus Suomelta.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Moskovan Dynamo ja SKA on samalla tasolla, ns isoja joukkueita molemmat. Siinä on seeproilla hankala vetää kummankaan puolelle.
   
 3. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Virta olisi huhujen mukaan suuntaamassa ensi kaudeksi TPS:n päävalmentajaksi. Kuka jatkossa irivistelee vaihtoaitiossa?
   
 4. Gemondo Jäsen

  Eikö Turkuun ole huhuiltu Kaskista päävalmentajaksi?
   
 5. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kaskinen olisi kakkosvalmentaja näissä huhuissa.
   
 6. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Virta siis meneekin kakkoskoutsiksi ja Kaskinen ykköseksi. Joka tapauksessa Virta irvistelee ensi kaudella Turussa.
   
 7. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Virta kumoaa jossain urheilulehden haastiksessa koko paskan. Eli on varma siirtyjä tepsiin jos vanhat ennusmerkit pitää paikkansa.
   
 8. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus tuolta Salmisketjusta.

  Tuli vain mieleeni että oletko tutkinut oliko Aaltosen peliajalla ja Jokereiden menestyksellä mitään korrelaatiota? Mikäli Jokerit pelasi huonommin silloin kun Aaltonen pelasi vähemmän, niin ostan kritiikkisi, mutta oma veikkaukseni on että asia oli päinvastoin. Olisi joka tapauksessa äärimmäisen mielenkiintoista nähdä asiasta jotain faktaa.
   
 9. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mä olen nyt duunissa niin että perinpohjainen tarkastelu pitää tehdä myöhemmin, mutta pintapuolisesti tarkasteltuna tuossa ei ole kovin pitävää korrelaatiota.

  Jos otetaan esimerkeiksi ensimmäisen kauden 20 peliä, jonka aikana Aaltosella oli hyvä putki, mutta jonka lopussa peliajat alkoivat jo selkeästi laskea, ja toisen kauden viimeiset 20 peliä, jolloin oli niin ikään hyvä vaihe. Ja jos näitä verrataan kokonaisiin kausiin, niin

  2014-2015 pelit 1-20: voittoja 15, tappioita 5 (isoja vastaan 2-2). Koko kausi: 40 voittoa, 20 tappiota. Eli tässä mielessä tuon Aaltosen putken aikana tahti oli parempaa kuin koko kauden aikana keskimäärin, mutta tässä on tietysti muitakin muuttujia.

  2015-16 pelit 41-60: voittoja 12, tappioita 8 (isoja vastaan 3-5). Koko kausi: 36 voittoa, 24 tappiota. Eli tässä tismalleen sama suhdeluku.

  Jos nimenomaan tuota ekan kauden ekaa kolmannesta peilataan, niin ehdottomasti joudut ostoksille, mutta tätä pitäisi katsoa tarkemmin, nimenomaan siten, että mukana olisi kaikki peliaikojen raja-arvot mukana, mutta sitä en pysty täältä duunipaikalta tekemään.
   
 10. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Erkka Ufaan. Mielenkiintoista nähdä, kuinka mies selviytyy. Pieni harmituskin hiipi tässä pintaan, kun noin kovan luokan valmentajan saivat. Tuntuu pieneltä "ryöstöltä", vaikka Erkka ei ole Jokereita enää valmentanutkaan.
   
 11. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Muistankohan tämän väärin vai mitenkä, mutta mun käsittääkseni floppivaara Erkan tapauksessa on niin lähellä nollaa, kuin se nyt matemaatisen tödennäköisyyslaskennan piirissä voi olla.

  Riittääkö Erkka sitten Avaruuskannuun on eri asia...
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Erkka saa vielä LoKoMon kerättyä kasaan?

  Joo, Erkka kyllä varma haku - tietää mitä saa!
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Erkka venäläisessä ympäristössä on mielenkiintoinen kokeilu. Inhimillisten voimavarojen erikoismies ympristössä, jossa tulosta pitää tulla pelistä nro 1 alkaen.

  Millaisen paperin on tarjoneet, kun lähti vielä valmentamaan? Veikkaan, että tästä sopimuksesta jää perinnön jakoonkin melkoisesti.
   
 14. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Allhockey.ru-sivustolla lukee, että Hannu Virta siirtyisi Erkan mukana Ufaan.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Hip hurraa, meillä jää vielä hyvä maalivahtivalmentaja jäljelle! Sillä Jalonen tulee epäonnisumaan meillä sopparinsa loppuun.
   
 16. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vaihtaisikohan Ufa Hantan Omarkiin?
   
 17. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Saapa nähdä, miten Erkka saa individualistivenäläiset noudattamaan pelitapaansa. Voipi olla vaikeaakin. Ainakin Jukka Jalonen epäonnistui tässä täysin SKA:ssa. Toki Ufa saattaa olla hieman helpompi tapaus. Ja eihän tuo Jalonen toisaalta saanut Jokereidenkaan peliä minkäänlaiseen kuosiin.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ja siitä huolimatta jatkaa.
   
 19. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Erkka on varmaan valtakunnan paras pistämään puolustuspelin kuntoon. Jos Salavat yhtään osaa puolustaa ja saa kovia nimiä hyökkäykseen, niin tulee olemaan kova luu idässä. Toki Erkan ensimmäinen joukkue Suomen ulkopuolella, joten onhan tuossakin aivan uudenlaiset haasteet. Ja ehken nyt pitäisi Jalosen SKA-stinttiä täysin epäonnistuneena, kun vetäisi 15 ja 10 ottelun mittaiset playoff-keväät. Toki se kirkkain jäi saavuttamatta.

  Lainaus:
  Menee nyt offtopiciin, mutta ehkäpä toimistolla ajatellaan sellaista asiaa kuin jatkuvuus.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 09.55
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kummolan henki leijuu toimison yllä ja maajoukkueen lämpöiset sisäpiiriläiset siellä rapsuttaa toistensa selkiä , kun Jokerit maksaa.
   
 21. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Mutta olihan se SKA:n materiaali pirun kova. Ensimmäinen kausi meni ihan ok, toisella kaudellahan Jaloselta taisi karata joukkue vähän käsistä. Ja heti Jalosen poistuttua SKA sitten vihdoin voitti Gagarin-cupin. Jalonen on loistava valmentaja ja suomalaisen modernin pelikirjajääkiekon oppi-isä, mutta fakta on, että jotain jäi sinne Bratislavan kevääseen 2011. Sen jälkeen on selvästi katsonut pelitavallisia asioita enemmän läpi sormien. Sitä kautta vaatimustaso on laskenut. Sitä se leipääntyminen teettää. Nuorten maajoukkueen kohdalla se saattoi olla jopa siunaus, mutta miesten rajussa maailmassa ei vain riitä.
   
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  @Aleksandros kirjoittaa osuvasti. Etenkin SKA:n materiaalilla tulosta voi pitää vähintään isona epäonnistumisena. Jokereissa ensimmäinen -ja toivottavasti myös viimeinen- kausi oli varsin epätasainen ja haluton esitys, joka himpun parani loppua kohti. Rimaa hipoen pleijareihin ja 4-muna ulos...vahinko että päästiin PO, koska nyt toimistossa ei tarvii katsoon peiliin ja ens kausi on sitä myöten myös taputeltu. (= Jalonen,Salminen, Niemi ja Hishon jatkaa.)
   
 23. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Jos Hantta lähtee Erkan kaveriksi UFA:an, niin mites meillä menee jaottelu?! Ottaako Selin suoraan pakit haltuun, vai hommataanko siihenkin joku Kurrin kaljakaveri hoitamaan hommia? Virta toiminu kuiteskin 7 kautta meillä apukoutsina, onko pisin valmentajakausi Hjalliksen aikana?!
   
 24. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Seliniä on huhuiltu myös julleihin, joten joku Kurrin kaljakaveri on se todennäköisin vaihtoehto. Raipehan siellä jo onkin, joten pojat voivat painella porukalla bisselle.
   
 25. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Karkasi se joukkue muidenkin kuin Jalosen käsistä häntä ennen. Jalosen ongelma oli yksinkertainen: Rotenberg salli Kovalchukin viettää omaa lomaa kun muu joukkue harjoitteli ja huhujen mukaan Rotta ja Kova painoivat yhdessä Venäjän yössä... Huhujen mukaan Jaloselta ei asiasta edes kysytty. Kun venäläinen kulttuuri vaatii kunnon käskyttämistä ja valmentajalta sen verran uskottavuutta, että kun hän jotain sanoo, se on kanssa sitten niin. Case Kova söi Jalosen jo ennen sarjan alkamista. Hän oli vain hissukka jostain pohjoisesta.

  Kuri palautui Jalosen korvaajan myötä. Hän sanoi Rotalle saman vaatimuksen kuin Kekäläinen aikanaan Harkimolle: minä päätän, sinä et.