Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Valmennus ensimmäisillä KHL-kausilla: Westerlund, Virta, Ketterer & Kaskinen

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana V-G-, 04.12.2013 klo 13.10.

 1. gsjez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester City
  Lainaus:
  Ei todellakaan ole toiminut hyvin kun ajoittain, yleensä vuotanut kuin seula kun jätkät vaan seisoo paskat housussa paikallaan. En vieläkään ymmärrä miksi Hantta ei tajua, että tuolla seisomalla saadaan vaan maaleja omaan päähän kun vastustaja laukoo ja siirtelevät kiekkoa sen 2 minuuttia vapaasti. Jokereilla on Hantan aikana ollut alivoima parhaimmillaan Liigassa neljänneksi huonointa.
   
 2. Rakettipulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  On se aina näyttänyt paskalta ja on se sitä kyllä ollutkin. Kaunis ajatus kuluttaa vähän energiaa ja seisoskella keskellä katkomassa poikittaissyöttöjä ja pakottaa vastustaja pyörimään kulmissa ja laukomaan huonoista paikoista, mutta se ei ole koskaan konkretisoitunut Jokereiden alivoimassa. Parhaiten tuo näkyi 1.11.2011 areenalla pelatussa 6-5 voitossa, jossa umpisurkea TPS teki kolme ylivoimamaalia järkyttävän passiivista jokerialivoimaa vastaan.
   
 3. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vieläkö kyselet? Harmi ettei Nupe taida olla remmissä, pidän häntä parempana maailvahtivalmentajana kuin Kettereriä näin mutupohjalta. Erkan poika kuulema joukkueen videovalmentaja ensi kaudella.
   
 4. Delter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, eipä kukaan vaivautunut tai uskaltautunut vastaamaan tuohon kysymykseen tuolloin joulukuussa, jolloin ilmassa oli täysin perustellusti paljon epävarmuutta. Ja on yhä edelleen, vaikka viimeaikaiset projektit ovatkin menneet nappiin. Anteeksi vain, mutta hieman naiivia tulla avaamaan keskustelua uudelleen puoli vuotta sanotun jälkeen, kun pelikassaan on sopivasti kertynyt fyllinkiä sen SM-liigan pronssin lisäksi.

  Westerlund on kiistatta kova turnausvalmentaja ja tehnyt kelvollista jälkeä usein myös kauden mittaisissa projekteissa. Pelaajien keskuudessa pidetty ja arvostettu suomikiekon messias, joka on vanhoilla päivillään muuttunut myös persoonana ihmisläheisemmäksi. Puheet Stalinista lienevät peräisin sieltä World Cupin jälkeiseltä ajalta aina vuoteen 2007 asti, jolloin Westerlund abstrahoi suomalaisen jääkiekon luoden meille pelillisen identiteetin perustat. Vuosien 2004-2007 Westerlund oli kylmän analyyttinen kiekkoprofessori, joka kuivakalla ja ehdottomalla asenteellaan aiheutti myös paljon ristiriitoja kiekkopiireissä. Paluu mj-koutsiksi tapahtui monella tapaa hyvään saumaan, sillä Erkka on selvästi muuttunut myös ihmisenä rennommaksi, mikä tuntuu olevan nykyjääkiekon trendejä tukeva suuntaus. Ehdottomasti hyvä valinta Jokereiden ensimmäisen kauden tirehtööriksi, enkä muuta ole koskaan väittänytkään.

  Vaikka viimeaikaiset näytöt kansainvälisillä kentillä viestivät sen puolesta, että EW is back, on mielestäni edelleen oikeutettua kyseenalaistaa hänen sapluunansa toimivuus pitkässä sarjassa. Kyse ei kuitenkaan ole niinkään siitä, etteikö Erkka olisi kelvannut minulle jo tuolloin joulukuussa. Omat EW-skeptisyydet liittyivät ja liittyvät edelleen siihen, että monet tuntuvat arvottavan hänet korkealle vain koska EW:n status kiekkopiireissä on tietyllä tapaa kanonisoitu. Vielä viime joulukuussa kyseenalaistukset olivat täysin oikeutettuja, sillä esimerkiksi SM-liigakausi 2011-2012 oli kaikkea muuta kuin tasapainoinen. Siedettävästä lopputuloksesta huolimatta.
   
 5. Rakettipulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tässä tulee ilmaisiksi vinkeiksi naamioidut vaatimukset valmennukselle:

  1) Tärkein: Gunderson ja Lajunen eri pakkipareihin! Olivat aivan totaalisen pulassa yli kymmenen kertaa tänään. Fyysisyydessä ja puolustustaidossa ei yksinkertaisesti voi antaa tässä sarjassa noin paljon tasoitusta. PISTE.

  2) Linus Omark on joukkueen yksi vaarallisimpia pelaajia hyökkäyssuuntaan ja taitavimpia pelintekijöitä. Tätä pelotetta ei voida enää missään tapauksessa pimentää kuten on nyt muutaman pelin verran tehty. Joko McLean sentteriksi tai paluu samaan ketjuun Koukalin ja Moseksen kanssa, olkoonkin, että tänään ketjussa numero kolme onnistui edes jokin asia joskus toisin kuin muissa kentällisissä.

  3) Jos vastustaja hyökkää alivoimaisena, kuten tänään niin monta kertaa, yhdellä kahta tai kolmea vastaan tai kahdella kolmea tai neljää vastaan, pakit eivät voi olla vierekkäin sirklaamassa takaperin samalla korkeudella. Oli ihan naurettavaa, miten helposti Riika toi kiekon jalalla hyökkäysalueelle. Ja sen jälkeen pysyi siellä. Toivottavasti tämän illan puolustus- ja pelin avaamispelaaminen olivat vain kollektiivista vitutusta tai seksuaalista puutetta tai jotain ihmeellistä pieruilua.

  Joku Magnitogorsk olisi tehnyt joista paikoista sellaiset 14 maalia...
   
 7. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Valmennukselta tekisi mieli kysyä

  - Miksi Spenglerissä peluutettiin noin paljon KHL-miehistöä?
  - Miksi peluutettiin noin paljon parhaita miehiä, jotka pelaavat muutenkin paljon. Esim. Rita, Pöysti ja Saari tuskin tarvitsivat lepoa. Omarkille, Mosekselle ja Gundersonille sitä olisi voinut antaa.
   
 8. Scade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos loukkaantumisriski jätetään sivuun niin yksi mahdollinen vastaus tähän lienee, että valmennus seuraa pelaajien palautumista aika tarkasti erilaisin välinein ja kenties näiden herrojen osalta (vaikka paljon pelaavat muutenkin) ei ollut mitään erityistä signaalia ylirasituksesta. Tai sitten ei vaan haluttu näyttää liian selvästi, että turnaus on tarkoitus läpsytellä läpi mahdollisimman nopeasti.
   
 9. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Jokseenkin ymmärrettävä, mutta myös samalla ehkä vähän räikeä reaktio Westerlundilta dumareille. Oiskohan ottelu/pari luvassa toimitsijakieltoa?

  Kuitenkin vaikka arvostukseni Erkkaa kohtaan on valmentajana erittäin kova, nousivat ne pykälän verran kovemminsi, sekä kyllä eiliset vihjailut tuomareille osoittaa että ei kaveri ole tullut tähän liigaan kumartelemaan ketään.

  Erkka for President
   
 10. Urheilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Erkan käsi povarille ja "are you paid" -heitto menee melkeen samaan kastiin Jortikan juomapullo -episodin kanssa. Hyvä, että ilman lippuja jääneet saivat kotikatsomoon jotain viihdykettä, jota hallilla ei siinä huumassa ehtinyt huomata.

  Vakavasti ottaen valmennus on yksi suurimpia syitä, että ollaan nyt missä ollaan. Erinomaista duunia koko porukalta.
   
 11. Vakio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Man City
  Monen pelaajan tilannetta spekuloidaan, mutta mikä on Erkan sopimustilanne? Minusta hän on onnistunut tällä kaudella äärettömän hyvin. Erkan tyyli sopii KHL:ään erinomaisesti. Yksi parhaita roolittajia. Kaikilla pelaajilla on tärkeä rooli joukkueessa. On erikseen ylivoimapelaajat ja alivoimapelaajat jne. Minskillä oli aina sama kenttä kehissä riippumatta siitä pelattiinko yv:tä vai av:ta. Ei ihme, että eivät jaksaneet paljon paremmin organisoidun joukkueen vauhdissa.

  Eli Erkalle pitkää pahvia käteen, jos vaan on edelleen motivoitunut.
   
 12. faro Jäsen

  Lainaus:
  Nykyinen sopimus ulottuu kevääseen 2016.
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mites Jortikka (vitsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)?
   
 14. huihai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Valkotakkiset ovat jo tulossa (ei vitsi).
   
 15. Baroni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, sympatiaa Lukolle
  Erkka. Mitä tapahtuu? Kuinka käytät alkavan tauon?
  Olisi kiva tietää, miksi Erkka ei osaa reagoida pelin aikana tapahtumiin. Ei haittaisi jos valmennus vaihtusi jo nyt.
   
 16. Bremberg#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay
  Erkka ollut aina oma suosikki koutsi.

  Silti nyt kantani on selvä. Erkka ulos ja Jalonen tilalle, heti.

  Erkan heikkous on aina ollut kykenettämyys reagoida pelinsisällä asioihin. Välillä tarttis vähän herätellä joukkuetta.

  Ei aikalisää, ei veskaria vaihtoon. Ei mitään.

  Vittu.
   
 17. hellcop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers
  Huhtala vetämään vikaa rankkaria? Tuus Erkka nyt itte selittään. Ei jumalauta..
   
 18. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Käsittämätöntä mitä paskaa... 5-0 -johto alkaa sulaa ja lopulta paskotaan housuun neljällä kentällä, eikä valmennukselta MITÄÄN reagointia. Alla pari ilmaista vinkkiä seuraavaa kertaa varten:
  - aikalisä
  - myllyt
  Saa käyttää.
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2015 klo 20.40
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Erkan reagointikyky on kieltämättä aika oudolla tavalla jäässä. Aikalisä Riian kolmannen maalin jälkeen olisi voinut pelastaa koko jutun. Mutta että Jalonen tuo sakin peräsimeen nyt? Oletteko hulluja? Se mitä Jaloselle pitää antaa, on puhdas pöytä eikä tuota sekasortoista laumaa. Luotan vielä että Erkka saa joukkueen toimimaan
   
 20. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Se olennainen mikä Erkassa mietityttää on kysymys, että tekeekö Erkka pelaajillekaan päivänselväksi kuinka päin persettä ne pelaa välillä ja miten paljon häviön kuuluu vituttaa, varsinkin tällaisena iltana. Ulospäin annetuissa haastatteluissa jää aina valju ja jopa vähän hälläväliä asenne perseillyn illankin seurauksena. Jos siellä pelaajatkaan ei saa kuulla kunniaansa ja puhutaan jostain henkisistä kasvuista, niin en mä ole yhtään yllättynyt, jos sillä luodaan ilmapiiriä jossa voittaminen ei ole kaikki kaikessa ja on ihan ok hävitä välillä pelejä huonoilla ja haluttomilla esityksellä.

  En nyt meinaa, että haluaisin yhtäkään seuraavista Erkan tilalle, mutta en voisi kuvitellakaan Sheddenin, Summasen, Matikaisen, Jortikan, Dufvan ynnä muiden todella voitontahtoisten koutsien päästämään joukkuetta helpolla tällaisen illan jälkeen ja pystyvän piilottamaan massiivisen vitutuksensa ulospäin annetuissa haastatteluissa. Tiedän hyvin ettei Erkka ole mikään räiskyvä valmentaja, mutta mä haluun sinne penkin taakse edes vähän todellista paloa, tunnetta ja voittamisen tahtoa. Herää myös kysymys; onko Erkka kuitenkin enemmän se hyvän päivän loistava koutsi, joka tekee ihmeitä hyvän ilmapiirin keskellä, mutta ei löydä mitään keinoja selvittää hienoisia kriisitilanteita joukkueen sisällä?
   
 21. zuuzo97 Jäsen

  Valmennus on täysin kykenemätön reagoimaan otteluiden sisällä. Westerlund ei tee mitään. Kaskinen heiluu sen taktiikkataulunsa kanssa, mutta tosiasiassa Jokerit tarvitsisi penkin taakse jätkän joka pystyisi reagoimaan muuttuviin tilanteisiin. Jätkän, joka vanhan liiton malliin huutaisi tarpeen vaatiessa niin lujaa että kuuluisi yläkatsomon ylimmille riveille asti.

  Vastuuta pyritään sysäämään pelaajille. Että niinkun pelaajien peli. Kyllä joo, mutta ihan oikeasti. Ei valmennus voi vaan hiljaa seistä ja kattoo kun viiden maalin johto sulaa yhdessä erässä.

  Jääkiekossa isossa osassa on psyykkinen puoli. Hockey is a momentum game. Valmennuksen täytyy osata reagoida momentumiin. Jos sitä ei osata tehdä edes runkosarjassa, kuinka meidän käy pleijareissa, joissa psyykkinen puoli on pelien aikana entistä isommassa roolissa.
   
 22. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Valmentajan kuuluu reagoida esim. aikalisällä , jos vähänkin näyttää siltä. Tänään olisi voinut tehdä kolmannessa erässä tamit kymmenen sekunnin jälkeen aikalisä.

  Odotan, että Westerlund ja Kurri käy kehityskeskustelun tauon aikana.
   
 23. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Mun silmissä tänään pelaajien vastuu loppui 5-3 tilanteessa ja loppunäytelmästä kantaa vastuun mun silmissä Erkka. Aivan käsittämätöntä jäätymistä kerta toisensa jälkeen. Ja mitä tapahtuikaan 50s ennen loppua kun meillä oli hyökkäyspään aloitus. No ei vittu mitään! Ei aikalisää ja kentälle Ohtamaa-Lajunen sekä Huhtala-Wirtanen-Kapanen. Siis voi vittu! Missä oli valmentajan reagointi ja voitontahto? No vittu sitä ei kertakaikkiaan ole! Vitun vammanen kyrpä. Julkinen kysymys Erkka. 50s peliaikaa jäljellä ja hyökkäyspään aloitus. Miksi et ottanut aikalisää ja laittanut kentälle niitä pelaajia joilta voi odottaa ratkaisuja eli esim. Larsen-Jenssen-Jormakka-Olimb-Joensuu kombolla oli ollut perusteltua lähteä hakemaan voittomaalia. Nyt sinne laitettiin puolustuspeliin erikoistuneet hyökkääjät ja miinustilastoa johtava pakkipari. Vittu sä vedät Erkka hyvin!
   
 24. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin, tai vaihtoehtoisesti osaisi rauhoittaa joukkuetta. Erkan voisi ihan hyvin vaihtaa vaikka linnunpelättimeen tai lumiukkoon ottelujen ja erätaukojen ajaksi. Erkka on sysipaska penkkikoutsi, on aina ollut. Itse asiassa vielä huonompi kuin Hannu Arajuuri, vaikka osaakin pitää suunsa paremmin kiinni samalla, kun seisoo hiljaa paikallaan.
   
 25. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, LA Doers
  Ovatko Virta, Kaskinen ja Ketterer muuten jatkamassa valmennustiimissä ensi kaudellakin vai tuoko Jalonen omat miehensä mukanaan?