Valioliiga & Football League 2021–2022

  • 153 808
  • 1 697
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Everton ansaitsisi ehdottomasti pudota, syyt on täällä miljoona kertaa sanottu.

Toki harmittaa että Burnley kenki Dychen mutta ei tuota organisaatiota hirveästi muuten pysty kritisoimaan, kyllä siellä kaikki revitään irti mitä on revittävissä.

Watfordiin pätee samat kuin Evertoniin, urheilujohtaminen on täysi vitsi eikä edes Roy tuota porukkaa pysty pelastamaan. Tervemenoa alas.

Norwich sai vähän eloa valmentajanvaihdosta mutta ihan ei vaan riitä, mitään romahdusta joukkueelle ei voi ennustaa. Hyvin samassa tilassa oleva joukkue kuin Fulham, eli liian hyvä tsämppäriin mutta ei tarpeeksi hyvä Valioliigaan. Molempia joukkueita yhdistää myös pidempiaikainen loistava kärkipelaaja.

League onen puolelta Sunderland on kiinni nousukarsintapaikassa, samoin Wycombe. Olisihan se mahtavaa jos Akinfewa päättäisi uransa Wembleyllä nousujuhliin…
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Nykyinen valmentaja March sanoi suoraan, että pelaajia oli treenautettu aivan liikaa.
Bielsa on raskas valmentaja. Täysin omistautunut 24/7 futikselle mutta ei ymmärrä että pelaajat ei ole robotteja. Joka seurassa on tie tullut päätökseen kun pelaajat on ajettu loppuun. Ei tunnu oppivan ja nyt lienee myöhäistä. Arvostan Bielsan intohimoa mutta en arvosta sitä ettei käsitä pelaajien fysiikan rajoja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Ja sieltä vielä vuoden joukkue.
 

Liitteet

  • 3EC9BCA0-4764-4BF2-9AEE-F0C7D0B0299D.jpeg
    3EC9BCA0-4764-4BF2-9AEE-F0C7D0B0299D.jpeg
    158,6 KB · kertaa luettu: 91

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Stevie G:n valmentajauran alku Valioliigassa ei ole kyllä ollut kovin hyvä. Ovat sijalla 15 tällä hetkellä. 8 voittoa, 3 tasapeliä ja 10 tappiota saldona. Varmaan saa ensi kauden vielä aikaa, mutta tällä hetkellä ei näytä että olisi Jykän korvaaja, kun hänen soppari loppuu.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Stevie G:n valmentajauran alku Valioliigassa ei ole kyllä ollut kovin hyvä. Ovat sijalla 15 tällä hetkellä. 8 voittoa, 3 tasapeliä ja 10 tappiota saldona. Varmaan saa ensi kauden vielä aikaa, mutta tällä hetkellä ei näytä että olisi Jykän korvaaja, kun hänen soppari loppuu.
Eniten ehkä tuossa Gerrardin duunissa mietityttää se, että miten Stevie G haluaa Villan pelaavan ja mikä on pitkän tähtäimen suunnitelma. Coutinhon taso hyvän alun jälkeen taantunut ja ei nyt oikeastaan Dignenkään otteita voi hirveästi kehua. Varmasti saa ensi kaudelle aikaa vielä ja täyden kesän, mutta en mä jotenkin näe että Gerrardin alaisuudessa Villa on ottamassa sitä seuraavaa askelta. Jotenkin tulee mieleen pelaamisesta ja joukkueesta ja siitä mitä Gerrard on tuonut, vain selviäminen. Ja Villan kulutuksella se selviäminen ja keskinkertaisuus ei riitä.
 
Viimeksi muokattu:

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Tietääkseni ei Gerrardia vakavissaan olla suunniteltukaan Kloppin seuraajaksi. Kyseessä on lähinnä kannattajien päiväuni.
Kloppin oma suosikki seuraajakseen on Pep.
Nimittäin Pepijn Lijnders.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Exeter City varmisti myös eilen nousunsa ykkösliigaan aiemmin saman varmistaneen Forest Greenin kanssa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Sama taho, joka tekee vuonna 1892 perustetusta Newcastle Unitedista ihmisoikeusrikospesukoneen.
Sä kyllä pystyt parempaan hei.

Pointtina mulla vaan että esim. Red Bullit ovat selvästi muoviseuroja, öljyrahasta voi sitten kukin itsekseen kuittailla miten haluaa. Tai sitten voi olla kuten ManU-fanit, eli yhtäkkiä loppuu kiinnostus jalkapalloon ja nykyjalkapallossa on liikaa likaista rahaa jne. Sattumaa tietysti myös vain että se osuu samaan kohtaan kun ManU ei ole voittanut pokaalin pokaalia viiteen vuoteen ja alkamassa on taas uusi projekti. Mä ainakin olisin ManU-fanina innoissani. Paskojen vuosien jälkeen on saatu puikkoihin yksi Euroopan tavoitelluimmista managereista ja punainen lanka alkaa myös ehkä löytyä. Tietty jos fanittaminen perustuu menestykseen niin silloin voi aina jutella itselleen että se on tää nykyjalkapallo jne. Ei se montaa tuntunut haittaavan kun Fergusonin aikana ManU osti kalleimmat pelaajat ja hallitsi Valioliigaa ylivoimaisesti. Ja tähän mutta öljyrahat jne.
 

Jeffrey

Jäsen
Sä kyllä pystyt parempaan hei.

Sen lauluja laulat....

Alla oleva Örebrossa asuvan Tommi -veljeni runo kuvastaa meille ah niin ihanasta kuvakulmien harmoniasta.

Vaan Jokerin perään huuto muotia on, haikaus muovin - monelle korvaamaton.

Insinöörinä kyllä tässä on huomioitava se seikka, että muovin oleellisin raaka-aine on öljy. On sanomattakin selvää, että myös Cityn nykyisyyden oleellisin raaka-aine on öljy. Sama prosessi alkanut nyt myös Newcastlessa. Öljystä valmistuu muovi, joten mitä enemmän öljyä - sitä enemmän muovia. Comprende.
 

Liitteet

  • gettyimages-589508912-1024x1024.jpg
    gettyimages-589508912-1024x1024.jpg
    107,2 KB · kertaa luettu: 72

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Mikä tekee vuonna 1894 perustetusta Manchester Citystä muoviseuran?
Perinteisestihän kun rahaa alkaa tulla seuran taakse, niin alkaa tämä muovin huutaminen. Tätä olen itsekin monesti ihmetellyt, että mikä siinä rahassa niin ahdistaa? Toki, pakkohan siinä on olla ainakin jollakin tasolla myös kateutta tai pelkoa tulevasta mukana. Jalkapallon puolella on voinut myös huomata, että öljyraha on jostain syystä aina huonompi asia kuin muilla toimialoilla luotu varallisuus.

Jatkoajassa ollaan myös tarkkoja siitä, ettei kovin isoa persnettoa saisi tehdä, jotta ei saa muoviseuran tai ostoseuran leimaa. Tuolla Liigan puolella tuntuu melkein siltä, että siellä jaetaan vielä itse mestaruuden lisäksi myös kustannustehokkaimman tai vähimmälllä toimeen tulleen seuran pokaali. Usein myös kinastellaan siitä, kenellä on halvin joukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös