Valioliiga 2004-05

  • 68 942
  • 741

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Damien
Ei se linjatuomari ainakaan 40 metriä lähempänä ollut kun siinä se oli kyttäämässä paitsioo. 40 metrin kohdilta on jo vaikea nähdä kummalla puolella viivaa pomppaa koska ilmastahan sitä ei voi nähdä.

Kaikenkaikkiaan ManU oli kuitenkin "parempi" ja heikko tuuri vei tälläkin kertaa voiton. Chelsean tuurillahan ManU ei olisi vielä tälläkaudella pistemenetystä kokenut mutta rouva fortuna on kääntänyt perseensä manulle ja hyvistäkin paikoista pistetään tolppaan tai vastustajan maalivahti pelaa unelmaottelun.

Aika puusilmäistä puhua Chelsean tuurista, tässä on tullut nähtyä useampi Chelsean peli telkkarista ja vaikka vaikeitakin pelejä on sinisillä ollut, niin ne on pystytty kääntämään voitoksi, mitä taas esim.ManU ei eilen pystynyt tekemään, osin Robinsonin hienon pelin ansiosta ja vaikka tuomaritkin yrittivät ManUnitedia auttaa. Heinzen vapari ihan lopussa olisi ollut jo täydellinen oikeusmurha, jos se olisi mennyt maaliin. Onneksi MAALIVAHTI (mitä ManUnitedilla ei ole), pelasti tilanteen.
Linjatuomari oli tuon Carrollin imuroinnin sattuessa vähän siitä kohdasta eteenpäin, mistä Mendes pallon Carrollia kohti vippasi. Vaikea tuota tilannetta on toki nähdä sieltä asti, kun Carrols kerkisi pallon nopeasti poiskin heittämään.

Kyllä, kuulun ISH:n ja Eddien kanssa samaan jengiin, jolta jäi rahat saamatta tämän episodin ansiosta. 40 euroa olisin rikkaampi, jos tuomio olisi mennyt oikein.

Ja niin ja milläs se ManUrea voitti Arsenal - pelin? Olisiko tuomarivirheellä, kun eräs puuronaama heitti komean loikan, johon Riley meni halpaan.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti calvin
Minusta tuomarivirhettä ihmeellisempää tilanteessa oli se että Carroll ei edes yrittänyt varmaa torjuntaa (pudottaa palloa eteensä eikä ottaa kiinni) vaan kaikkein järjettömimmin yrittää ottaa palloa syliin maaliviivalla...

No mutta kun se oli oikeasti niiin helppo pallo... hidastuksesta näki selvästi ettei Carroll ollut maaliviivalla, ja että mies ehti todella hyvin valmistautua koppaamaan pallon. Ehkä mies sitten oli niin huolimaton, että pallo lipsahti rysään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti 1900
Jep, näinhän se oli. Kanu teki Sheffield Unitedia vastaan 2-1 voittomaalin FA-cupissa vuonna '99. Sivurajaheitto, joka olisi pitänyt palauttaa vastustajalle heitettiin Kanulle joka pyrähti siltä seisomalta maalintekoon. Ja sehän jäi ottelun voittomaaliksi.

Höpö-höpö. Arsenal tarjosi välittömästi Sheffield Unitedille mahdollisuutta uusintaotteluun ja United tottakai myös suostui siihen. Ottelu pelattiin edellisen tavoin Highburyllä ja se päättyi samoihin 2-1 lukemiin. Ja tällä kertaa ilman epärehellisiä venkoiluja ja jälkipuinteja.

Kaskun itse en muista tuosta uusinnasta mitään, vaan ainoastaan sen että Kanulle buuaattiin ainakin yksi kausi.

edit:No löytyikin, niin ja maalin ei tehnyt näköjään Kanu, vaan Kanu syötti Overmarsille joka teki maalin.
 
Viimeksi muokattu:

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Viestin lähetti Mazza
No mutta kun se oli oikeasti niiin helppo pallo... hidastuksesta näki selvästi ettei Carroll ollut maaliviivalla, ja että mies ehti todella hyvin valmistautua koppaamaan pallon. Ehkä mies sitten oli niin huolimaton, että pallo lipsahti rysään.

Jos jollakulla on linkkiä siitä mistä tuon maalin voisi nähdä niin mielelläni katselisin.
 

Jason26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Blackburn Rovers,Englanti, Tahko
Kyllähän taas eilen tuomari puuroili oikein kunnolla ja yllättäen tämä sattui TAAS MANUN PELISSÄ.

Toivottavasti tämä ei tule ratkaisemaan kauden päätyttyä mitään sijoituksia puhumattakaan mestaruudesta.

No mutta onneksi Manun ero kärkeen kasvoi pari pistettä, jos nyt tosta pelistä pitäisi hakea jotain positiivistä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Kyllähän linjuri ehti kevyesti ainakin rankkaripilkulle saakka, joten puhumiset kaukana olemisesta on aika shittiä. Ettei vain olisi ManU'n omat tuomarit.
 

Van der Teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Mavericks, Manchester United, Klubi
Sir Alex!

Luulen, että et lue tätä keskustelupalstaa. Kuitenkin haluaisin esittää toivomuksen, että hankkisit uuden maalivahdin. Täältä kaukaisesta Suomenmaasta on muutama aika etevä maalivahti löytänyt tiensä sinne Englannin Valioliigaan asti. Ja molempia on tasaisin väliajoin yhdistetty Manchester Unitediin. Jos osoittaisit, että jompi kumpi huhuista olisi totta, ja hankkisit toisen sinne Manchesteriin. En sitten tiedä, oletko itse tyytyväinen Carrolin esitykseen Tottenham-pelissä. Minusta huippumaalivahdin kuitenkin kuuluisi ottaa puolesta kentästä lähtevät laukaukset kiinni. Sitä en osaa sanoa, miksi tuomarit eivät aivan selvää maalia hyväksyneet, mutta Chelski otti taas kaksi pistettä kaulaa.

Eli ihan vakavasti; käsittämätön tuomarivirhe, missä Carrol sai kolme pistettä anteeksi. Mutta jollei tämän jälkeen Sir Alexin luotto horju niin ei millään. Viime kaudella Howard joutui penkille Porto-pelissä tekemänsä virheen jälkeen, joka ei ollut lähellekään näin paha kuin tämä. Tsiisus, mutta toivon että tämä herätti vihdoin ManUn ja Sir Alexin..
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Niin tämä maalihan taas herätti keskustelun noista videotuomareista, ja niiden hommaamisesta Valioliigaan.
HS:n mukaan ainakin Wenger, Sir Alex ja Jol olisivat kaikki videoiden kannalla, ja ihan fiksuahan se olisi. Tosin luulen että kun tuo Arsene on tuollainen kettu niin ei sitä taida koko asia edes kiinnostaa, vaan vitutti kun Manu ei menettänyt pistettään.

Go Gunners!
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Re: Sir Alex!

Viestin lähetti Van der Teemu
Mutta jollei tämän jälkeen Sir Alexin luotto horju niin ei millään. Viime kaudella Howard joutui penkille Porto-pelissä tekemänsä virheen jälkeen, joka ei ollut lähellekään näin paha kuin tämä. Tsiisus, mutta toivon että tämä herätti vihdoin ManUn ja Sir Alexin..

Luulenpa, että Sir Alex ei ole oikein missään vaiheessa kautta täysin luottanut Carrolliin, sillä nyt mennään jo tammikuuta eikä Carrollille ole vieläkään tarjottu sopimusta ensi kaudesta. Uskoisin, että tämä maali oli sinetti sille, ettei reservimaalivahdin paikkaa kummempaa ole tulevina vuosina luvassa Carrollille.

Toinen kysymys on kannattaako uutta maalivahtia täksi kaudeksi hankkia; mestaruus on jo hävitty, mutta nykymiehistö maalivahteineen pystynee kuitenkin UCL-paikan nappaamaan. Esim. Antti Niemi saattaa olla kesällä saatavilla alennushintaan, jos Southampton tippuu. Lisäksi Sir Alexhan on todennut, että jos hän mielii hankintoja tehdä, hänen täytyy kerätä rahat siirtoihin myymällä nykyisiä pelaajia.

Luulenpa, että seuraavaksi vuoronsa flopata saa Ricardo, joka on viime aikoina istunut vaihtopenkillä. Sekä Carroll että Howard ovat molemmat pettäneet tällä kaudella, joten maaliin laitettanee mies jolla on puhtaat paperit.

Ja tuosta maalista vielä. Näin ManU-faninakin olisin todella toivonut, että kyseinen maali olisi hyväksytty. ManUn kannalta oli aivan yhdentekevää päättyikö peli tasan vai hävittiinkö se - kun Chelsea on näin paljon karussa vain voitot kelpaavat Tottenhamin tasoisista seuroista Old Traffordilla. Noin räikeät tuomarivirheet ovat aina harmittavia vaikka niistä oma joukkue hyötyisikin.
 

erzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Les Habs, Man Utd
Viestin lähetti Köpi

Kyllä, kuulun ISH:n ja Eddien kanssa samaan jengiin, jolta jäi rahat saamatta tämän episodin ansiosta. 40 euroa olisin rikkaampi, jos tuomio olisi mennyt oikein.


Kerran näinkin päin vedonlyönnin kannalta, että tuuri (ja tuomaristo) oli meikäläisen puolella! Tuo Köpin ja kumppaneiden tunne on koettu monta kertaa viimeisillä minuuteilla, vaikkei nyt ihan vastaavassa tilanteessa! Tällä kertaa meillä nimittäin kaverin kanssa oli monivedossa ManU-Tottenham-peliin ManU:lle 0,2 ja Tottenhamille 0, ja kun jo loppuneet pelit olivat jääneet kiinni, niin kieltämättä "hieman" jännitti pelin viime minuutit (mm. Carrollin hölmöily ja Heinzen vapari)... Vaikkei tuomio välttämättä mennyt tällä kertaa oikein, niin olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että tuomarin sana on laki, eikä futiksessa tarvita videotuomioita! ;)
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Joulunajan tiukka pelitahti on ohi ja Chelsea alkaa tarrata entistä vankemmin mestaruuteen, varsin vakuuttavilla esityksillään. 16 peliä jäljellä ja Arsenalin tarvitsee niistä peleistä kerätä 8 pistettä Chelskiä enemmän.

Käytännössä kuitenkin tykkimiehet on ainoa porukka joka pystyy enää Chelseaa mestaruustaistelussa haastamaan. Ja siihenkin vaaditaan Chelsean jonkunasteista kompurointia.

Blackburnin taistelu putoamista vastaan helpottui, kun joulunajan peleistä pystyttiin raapimaan kokoon 7 pistettä 12 mahdollisesta, tämä venytti eron putoamisviivaan 6 pisteeseen. David Thompsonin paluu keskikentälle on tuonut selvää juonikkuutta Roversin hyökkäyksen rakenteluun, kun vaan löytyisi Dickovin ohella joku niitä päättämään. Steadin maalihanojen ollessa tukossa ja Bothroydin sekä Jansenin ollessa loukkaantumisten takia poissa, Hughes pyrkinee vahvistamaan hyökkäyspäätä.

Benfican kroaattikärki Tomislav Sokota on Rovers-managerin kiinnostuksen kohteena. Lisäksi Robbie Savagesta käydään edelleen taistelua Birminghamin ja Blackburnin välillä.
Puolustusta Hughes vahvisti kahdella maajoukkuekipparilla, Aaron Mokoenalla (Etelä-Afrikka) ja Ryan Nelsenillä (Uusi-Seelanti).

Ehkä kuitenkin käyttäisin Savageen tähdätyt rahat johonkin todelliseen profiilitoppariin, ellei sitten Mokoena yllätä.

We'll see, Rovers-fanin on kuitenkin nyt helpompi hengittää.
 

Jason26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Blackburn Rovers,Englanti, Tahko
Viestin lähetti Köpi


Blackburnin taistelu putoamista vastaan helpottui, kun joulunajan peleistä pystyttiin raapimaan kokoon 7 pistettä 12 mahdollisesta, tämä venytti eron putoamisviivaan 6 pisteeseen.

Joo mukavastihan nämä Roversin pelit menivät.

Kaukana ei ollut ettei Blackburn olisi selvinnyt näistä joulunajan otteluruuhkista ilman tappiota, Villa teki voittomaalin aika loppuhetkillä (88).

Noita tasapelejä kun saisi välillä käännettyä voitoiksi niin nousu sarjan keskivaiheille olisi huomattavasti helpompaa.
 

Jason26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Blackburn Rovers,Englanti, Tahko
Skysportin sivujen mukaan nyt on varmistunut Fernando Morientesin siirtyminen Liverpooliin, samassa kaupassa Realin maalivahti Cesar siirtyy myös Pooliin.

Kauppahinnaksi muodostui 7 milj. puntaa, josta Morientesin siirtosumma on noin 6,5 milj. puntaa.

No itse odottelen vielä lopullista varmistusta asialle, mutta jos tämä pitää paikkaansa niin Liverpoolilla on nyt sitten hyvä kärkipari loppukaudeksi Baros ja Morientes.

Ja ensi kautta ajatellen Liverpoolilla on aika vahva hyökkäys kun tähän lisätään vielä Cisse.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
FA-Cupin kolmannella kierroksella tippui sitten myös valioliigajoukkueita, joka tosin olikin ihan odotettua pelaajien huilausvuorojen takia. Mutta se oli ainakin meikäläiselle yllätys, että niin moni valioliigan joukkue tippui. Aston Villa, Manchester City, Crystal Palace ja Norwich joutuivat nöyrtymään vastustajiensa edessä.

Kaikkihan tietävät että näillä kierroksilla usein lepuutetaan avainpelaajia. Mutta esim. ManU:lle edes avainpelaajien (Smith, Scholes, C.Ronaldo) kentälle ottaminenkaan ei riittänyt. 0-0 tasapeli Exeteriä vastaan (!?). Oikeastaan tämä ottelu kuvaa hyvin ManU:n koko kautta. Tarvittavissa paikoissa vaadittuja maaleja ei vain ole saatu survottua sisään. AC Milania vastaan "voi" käydä kylmät...
 

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
Black Cats!

Hienoa että Sunderland voitti Kotkat! Mutta nyt FA cup ei ole, niin tärkeä kun nousu takaisin Valioliigaan. Viime kaudellahan Black Cats meinasi päästä euroopan kentille, jonka Milwall teki pudottamalla Sunderlandin FA cupin välierässä viime kaudella.

Entinen Irlannin maajoukkueluotsi Mick McCarthy on tehnyt hyvää duunia entisen managerin Peter Reidin loppusähläilyjen jälkeen. Nyt taistellaan Valioliigaan pääsystä Ipsun, Wiganin, Readingin, Seff Utd:n ja West Hamin kanssa. Championship on erittäin tasainen ja kuka vain voi nousta.

Onko täällä muuten ketään muita kohtalontovereita? Harakoiden kannattajat älkää vaivautuko! ;)
 

Jason26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Blackburn Rovers,Englanti, Tahko
Re: Black Cats!

FA cup tarjosi jälleen kerran tukun yllätyksiä, suurin tottakai Manun tasuri liigan ulkopuolista Exeteriä vastaan. Ei ole varmasti kiva lähteä uusinta otteluun, aivan turha lisäottelu.

Hughesin paluu Cardiffiin ei ihan mennyt toivotusti, mutta ei sentään tullut lähtö cupista ainakaan vielä.
Blackburnin aloitti hyvin kun pallo oli jo viiden peliminuutin jälkeen Cardiffin maalissa MG Pedersenin toimesta.
Mutta ilmeisesti Friedelin sössimisestä johtuen Cardiff pääsi tasoittamaan.
Oisko jo korkea aika antaa Enckelmanille näytönpaikka ja samalla Pedersenille enemmän peliaikaa Valioliigassakin.



Viestin lähetti Hextall


Onko täällä muuten ketään muita kohtalontovereita? Harakoiden kannattajat älkää vaivautuko! ;)

Jos tarkoitat sitä että oma joukkue tippuu Valioliigasta, niin täällä on ainakin yksi kohtalontoveri.

Kaudella 98-99 Blackburn tippui alemmalle sarjatasolle.
Ensimmäinen divarikausi meni vielä podetessa ns. putoamiskrapulaa Rovers oli vasta 11. Eli pikainen paluu Valioliigaan jäi toteutunatta.
Mutta onneksi jo seuraavalla kaudella Rovers onnistui nousemaan takaisin Englannin ylimmälle sarjatasolle oltuaan heti toisena Fulhamin jälkeen.


Toivon että Sunderland, West ham ja Leeds nousivat Valioliigaan ensi kaudeksi.
No Leeds ei taida nousta joten kyllä toi Ipswich menettelee jotenkin.
 

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
Re: Re: Black Cats!

Viestin lähetti Jason26
Jos tarkoitat sitä että oma joukkue tippuu Valioliigasta, niin täällä on ainakin yksi kohtalontoveri.

Kaudella 98-99 Blackburn tippui alemmalle sarjatasolle.
Ensimmäinen divarikausi meni vielä podetessa ns. putoamiskrapulaa Rovers oli vasta 11. Eli pikainen paluu Valioliigaan jäi toteutunatta.
Mutta onneksi jo seuraavalla kaudella Rovers onnistui nousemaan takaisin Englannin ylimmälle sarjatasolle oltuaan heti toisena Fulhamin jälkeen.

Lähinnä tarkoitin muita Sunderlandin kannattajia. Rovers olikin loistava piristys mestaruuden voittajaksi. Tutkapari Shearer ja Sutton taisivat sillon paukutella maaleja Roversille.

Sunderlandin viimeisin Valioliigakausi oli aivan kamalaa katsottavaa! 38 ottelua, 4 voittoa, 19 pistettä, maalierolla 21-65.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Black Cats!

Viestin lähetti Jason26

Toivon että Sunderland, West ham ja Leeds nousivat Valioliigaan ensi kaudeksi.
No Leeds ei taida nousta joten kyllä toi Ipswich menettelee jotenkin.

Itse toivon myös samoja joukkueita. Leeds kuuluu kaikesta huolimatta Valioliigaan ja toivon sydämeni pohjasta, että joku rikas äijä tulee pelastamaan tämän hienon seuran. Wigan tuskin pärjäisi Valioliigassa...
 

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
Re: Re: Re: Black Cats!

Viestin lähetti Blackie
Itse toivon myös samoja joukkueita. Leeds kuuluu kaikesta huolimatta Valioliigaan ja toivon sydämeni pohjasta, että joku rikas äijä tulee pelastamaan tämän hienon seuran. Wigan tuskin pärjäisi Valioliigassa...

Totta turiset. Jalkapallo ei ole oikein Wiganissa yleisöön iskenyt, vaikka joukkue keikkuukin sarjan kärkipäässä. Rugby on siinä kaupungissa ehdoton ykköslaji.

Sunderland, West Ham ja Leeds olisivat puitteiltaan Valioliigatasoa. Rahatilanne on yleensä niukka alemmilla sarjatasoilla. Leedsillä on ollut paljon rahaongelmia, mutta niin perintekkään seuran haluaisin nähdä korkeimmalla sarjatasolla.

Wolvesin rämpiminen alkoi tippumisen myötä. Yksi perinteikäs joukkue, jolle toivon parempaa on Nottm Forest (on muuten tippumassa porrasta alemmas). Ipswich ja Kuqi ylös vaan, jos ja kun ei siihen Leeds kykene.
 

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
Antti Niemi

"Southampton star Antti Niemi has revealed he would revel in the chance to solve Manchester United's keeper crisis"

"Im happy at Southampton but if either Manchester United or Arsenal came in I would have to want to talk with them"

Tässähän on kokoajan huhuttu kaikenlaista, mutta nyt alkaa näyttämään siltä, että Antti saisi uralleen loistavan palkinnon.
Saintsin manageri Harry Redknapp on sanonut, että joutuu ehkä myymään lisää tähtipelaajiaan pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös