Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Vain elämää – viihdeohjelma

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana finnjewel, 09.06.2014 klo 19.17.

 1. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Moni toiveeni on ilmaissut, ettei tähän halua lähteä, joten sinänsä en heitä tähän jaksa listata. Vaikka moni palstalainen näyttää samoja luetelleen.

  Tuo Matti ja Teppo olisi jotenkin upea nappaus. Kunnon iskelmää, ja heistä irtoisi mukava räväkkyys kuitenkin. Eikös heillä viimeinen juhlakiertuekin tänä vuonna. Tuttuni heistä juuri jutteli, kuinka eivät vaan voi esiintyä ilman toinen toistaan. Joten nämä herrathan eivät suostu mihinkään JVG-tyyppiseen ratkaisuun, että vain toinen esiintyisi.

  Minulle toki Kaarle Viikate olisi se supersuosikki, mutten oikein tiedä, jaksanko kuulla Viikate-biisejä jonkun vinkumana. Tosin Kaarlea verrastan usein Ville Valoon, taipuu hyvin iskelmän suuntaan. Eli Ville Valo olisi oiva vaihtoehto.

  Naissolisteissa ei enää montaa mieluisaa ole, mutta tuo Elli olisi melko pakko kaapata, koska Haloo Helsinkiä on radiossa soitettu niin paljon, että musiikkia ainakin tunnistaisi. Paria biisiä jopa allekirjoittanut sietää.
   
 2. Uncle Leo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat altavastaajille
  Lainaus:
  Musiikin puolesta ehdoton KYLLÄ, mutta häiskällä on paha tapa yrittää olla jatkuvasti hauska. Ja kun yritys epäonnistuu 10/10, niin lopputuloksena on rasittava mukahassuttelija. Tyyli toimii ehkä Jatkoajassa mutta ei tuolla. Vieläkin pistää vihaksi miehen esitys Kymppitonnissa joskus vuosia sitten!
   
  UnenNukkuja tykkää tästä.
 3. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Mariska olisi myös.mielenkiintoinen. Kuitenkin tehnyt monenlaista musiikkiakin: räppiä, iskelmää ja poppia ainakin.
   
  UnenNukkuja ja benicio tykkäävät tästä.
 4. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Masa tuskin lähtisi ohjelmaan mistään hinnasta. Toisaalta olisi hauskaa nähdä joku Tuure Boelius vetämässä Masan "Huomiohuoraa". Paperi T olisi toinen kova vaihtoehto, mutta ei varmastikaan lähde mukaan, vaikka pyydettäisiin. Tai ainakin toivon niin.
   
  Individual tykkää tästä.
 5. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Samaa toivon. Jotenkin nurinkurisesti omalla kohdalla Vain Elämää on alusta saakka ollut sellainen ohjelma, että on poikkeuksetta vituttanut kun osallistujana on ollut artisti joka itselleni on jollain lailla tärkeä tai jota arvostan muuten vain. Vaikka Pyhimystä osasin aikanaan odottaakin ohjelmaan osallistujaksi, niin harmitti silti, vaikka siellä eivät muut osallistujat tainneetkaan versioida mitään itselleni tärkeitä biisejä. Joka tapauksessa kävi jotenkin järkeen, että "Teflon Brothers/levy-yhtiöhefe -Pyhimys" ohjelmaan osallistui. "Ruger Hauer -Pyhimystä" tai Lika-Akia taas olisi kovin vaikeaa kuvitella tuohon formaattiin. Vähän sama kuin Teflon Brothersin Heikki Kuula voisi varmaankin ohjelmaan osallistua, mutta soolo-Heikkiä olisi todella vaikea tuonne kuvitella. Vaikka olisihan se varmaankin mielenkiintoista nähdä ja kuulla joku Annejennisannijanna versioimassa Subutexprinssiä. Onneksi voin aikamoisella varmuudella sanoa, että suomiräpin tekijöistä eniten arvostamani ja Ruger Hauerin timanttisen Se Syvenee Syksyllä -levynkin biiteistä ja tuotannosta vastannut Huge L ei tule tähän ohjelmaan ikinä osallistumaan. Suomiräpkokoonpanoista eniten arvostamani Ritarikunnan räppikaksikkoa en kanssa usko kumpaakaan tässä ikinä näkeväni ja hyvä niin. Toki Hugen, Chyden tai Lempi-Joen osallistuminen tuskin kaatuisi vasta artistin kieltäytymiseen. Kun eivät soi radiossa eikä suuri yleisö näitä varmaankaan tunnista, niin tuskin heitä ohjelmaan ikinä edes pyydettäisiin.

  Eikä todellakaan rajoitu pelkästään räppäreihin tuo suhtautumiseni, olin aikoinaan pettynyt kun Pauli Hanhiniemi lähti ohjelmaan mukaan ja vielä pettyneempi - joskaan en yllättynyt -, kun Hector lähti ohjelmaan. Tässä mielessä voi sanoa, että onneksi Sorsakosken Topi on jo kuollut, niin ei tarvitse ikinä pelätä hänen osallistumistaan tähän ohjelmaan.

  Mietin tuota, että kenet suomiräppärin tuonne voisi seuraavaksi pyytää mukaan ja todennäköisimmäksi nimeksi päästäni nousi Paleface, en sitten tiedä suostuisiko mukaan, varmaankaan ei. Toinen mikä tuli mieleen oli joku Gasellien porukasta.
   
 6. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Minä ajattelen asiaa ihan toiselta kantilta kuin te. Minulle on tärkeämpää kuulla itselleni tärkeää artistia versioimassa muiden lauluja kuin muut versioimassa omia suosikkejani.
   
 7. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Samoin. Esim. jotkut Pyhimyksen viime syksyn versiot soivat jatkuvasti soittolistoillani, kun taas muiden versioita Pyhimyksen biiseistä en ole kuunnellut kertaakaan jaksojen jälkeen.
   
  Brother Whisper tykkää tästä.
 8. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Näin minäkin ajattelen. Juurikin tuo Kaarle varmasti tekisi loistoversioita muiden biiseistä. Apulantaa pitkään fanittaneena arvostin Tonin monia vetoja. Toisaalta, edelleen voisin renkuttaa suuresti esim. Samuli Edelmannin Teit Meistä Kauniin -vetoa. Ja Loirin Armo, olihan se hieno.
   
 9. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tuo osallistujamäärä toteutuu oletettavasti sillä, että mukana on yksi duo, näin on ollut ainakin ruotsalaisessa versiossa. Itse heitän tähän arvauksena, että saamme nauttia menevistä disco-tyyppisistä versioista, joita meille tarjoilee CatCat.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 11. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
 12. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Koivuniemi/Danny ja Elastinen ovat kuulemma vielä vähän epävarmoja nimiä, näin kertoi postiluukusta tipahtanut Seitonen. Heitähän IL ei maininnut.

  Jaa-a. Elastinen, Robin ja Tuisku ehdottomasti kyllä sekä Tähkälle ja Erinille varovainen littipeukku, mutta muuten mietityttää kyllä. Danny oli ihan hauska veikko ja veti yhden hienon tulkinnankin mutta riittäisikö enää? Vilkkumaa ja Chisu menevät liian helposti ärsyttäviksi tai muuten vaan mitään sanomattomiksi, ja Koivuniemen kähinästä juna oli ajanut ohi jo silloin viisi vuotta sitten.
   
 13. kimbe66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Minä luulen, että tuo kahdeksan artistin kausi liittyy tasa-arvoon. Tähän astihan ohjelmassa on aina ollut 4 miestä ja 3 naista. Jatkossa menisi tasan.

  Tosin sitten en osaa sukupuolineutraaleja laskea kumpaankaan kategoriaan, eli saatan olla hirvittävän väärässäkin.
   
 14. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Ei todellakaan mitään Elastista. Siinä on artisti, jolla ei ole mitään kosketuspintaa uransa alkuajan biiseihin. Nykyään vetää mattijateppo -linjaa, kun kertoo biiseissään lähinnä painavansa duunia selkä vääränä. Kaiken lisäksi se vielä yrittää laulaa varsin vaatimattomalla äänellään.
   
 15. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Oli tosiaan hauska kuunnella Ison Deen juttuja, eivätkä ne biisiversioinnitkaan tainneet ihan sitä mustinta paskaa olla, toki tässä voin muistaa väärinkin. Joskus aikoinaan taisin tänne kirjoittaakin, että oli kyllä hienoa kuunnella Dannyn ja sittemmin Pepen tarinoita vuosien varrelta. Erityismaininta molempien harjoittamalle namedroppailulle. En muista kumpi se oli, taisi olla Willberg joka jostain biisiversiostaan kertoi sille alkuperäiselle biisin esittäjälle jota en enää muista, että "kun mä kuulin että tässä on Vexin sanat, niin soitin suoraan Vexille" tjsp. Muita esimerkkejä namedroppailuista en enää muista, mutta muistan molempien sitä tehneen. Vaan mikäs siinä on pudotellessa, kun on mistä pudotella.
   
 16. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Tuo uumoiltu Robin olisi kyllä aika erikoinen veto. Tuossahan palataan (myös) hänen suomenkieliseen materiaaliinsa, toki muiden esittämänä, mutta silti. Ihan kuin tässä olisi se kuvio taustalla, että Robinia alettaisiin taas markkinoida suomalaiselle yleisölle. Tai ajamaan sisään, olisi kai oikeampi termi, jos kohta muutamasta väsyneestä ilkkujasta huolimatta nuori mies otetaan avosylin vastaan. Koko ajan ollaan puhuttu, että ulkomaanvalloitusta on valmisteltu vuosikausia ja että artisti itse on valmis hyppäämään tuntemattomaan ja käyttämään aikaa ulkomaan uran toteuttamiseen, mutta onko asia kuitenkaan niin? Onko taustajoukoilla loppunut se kuuluisa kärsivällisyys jo alkumetreillä? Noh, tämähän on vasta huhu ja totta kai toivon, että ko. artisti saavuttaisi unelmiaan myös kansainvälisessä musiikkimaailmassa, eikä siinä yksi Vain Elämää tietenkään haittaa, tai ole noloa, tai jotain muuta.
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2019 klo 20.16
 17. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Jotain keikkojahan nuo myös vertailivat. Muilla kovimmat kokemukset taisivat olla tyyliin Linkin Parkia ja Metallicaa, eli erittäin tunnettuja tekijöitä, niin Danny iski pöytään Jimi Hendrixin. Siitä paremmaksi on aika paha laittaa.

  Lipsasesta ei ihan heti uskoisi, että mies on tehnyt uraa "vain" Suomessa. Minulle kun hän oikein huokuu kansainvälisyyttä. Enkä nyt tarkoita niitä Armin (RIP) kanssa laulettuja duettoja, vaan koko olemusta.
   
  Walrus21 ja Trenchtown tykkäävät tästä.
 18. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Jos joku heittäisi Elviksen niin silloin olisi varmaan vielä paremmaksi pistetty. Jimi kuitenkin kävi Suomessakin esiintymässä, Elvis ei sitä tehnyt vaikka toki pidempään elikin.

  No Beatles voisi olla kanssa sellainen.
   
 19. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Vexi Salmi kuvasi romaanissaan Irwinin ja itsensä nuoruusseikkailuja Saksassa ja siinä ne meni Reberbahnilla johonkin kapakkaan kuuntelemaan englantilaista bändiä. Totesivat että Irwin on parempi, tämä bändi oli The Beatles. Totuutta tai ei, hauska tarina.
   
  Individual tykkää tästä.
 20. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Iltalehdessä:

  "Suosikkiohjelman uudella kaudella ovat mukana Samu Haber, VilleGalle, Vesala, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Antti Tuisku."

  En voi muutamia artisteja ymmärtää. Ei ole mitään annettavaa ohjelmaan.
   
 21. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  VilleGalle olisi saanut jäädä pois. Hänellä on loistava preesens ja vaikuttaa olevan muutenkin huipputyyppi, mutta viime kerta kuulosti sen verran hirveältä, että ei enää. Yksi räppäri olisi riittänyt, ja Elastiselle se paikka olisi kuulunut itseoikeutetusti.

  Maija Vilkkumaalle on nostettava hattua, että sai vielä pelastettua uransa. Minäkin naureskelin sille muutama vuosi sitten tehdylle comebackille, joka kuulosti (varmaankin yhteisen tuottajan takia) enemmän Sannilta kuin Maija Vilkkumaalta ja meinasi tehdä Maijasta väsähtäneen vitsin.
   
 22. Kyle Jäsen

  Lainaus:
  Ohjelman alkuperäinen formaatti kärsii, koska alun perin sekoitettiin eri genrejä ja vuosikymmeniä. Nyt on vaikea kuvitella että Erin tai Maija Vilkkumaa toisi mitään uutta Vesalan biiseihin/päinvastoin. Tai kuinka omaperäiseltä kuulostaa kun Elastinen ja VilleGalle vetää toistensa kappaleita.

  Katsojaluvuissahan vedetään varmaan jonkin sortin ennätyksiä, kun tässä on kuitenkin aika lähelle otettu mukaan nelosen omistamien radiokanavien tämän hetken suosituimmat artistit. Ja eiköhän tässä Nelonen järkkää jokaisen artistin jatkossakin festareiden pääesiintyjiksi ja radion soitetuimmiksi artisteiksi.
   
 23. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Pikku G lienee mukana ensi kevään setissä tai ylipäätään seuraavalla kaudella. Uusi levy on ehtinyt olla julki ja on tarjota muutakin kuin nostalgiaa. Väitän että kaveria pyydettiin jo tälle kaudelle. Harva muistaa millainen superstara Pikku G oli, mutta moni yllätyi miten kovaksi sukupolvikokemukseksi Pikku G lopulta muodostui. Yleinen pilkan kohde on näköjään ollut jotain muutakin.
   
  Oskar tykkää tästä.
 24. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  Tähän vahva tykkäys. Pikku-G ehdottomasti mukaan ilman mutinoita. Hän olisi ollut suurempi kuin Cheek jos olisi jaksanut panostaa samalla voimalla kuin Jare.
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voihan olla että ei ole itse halunnut mukaan ohjelmaan, kyllähän tuo kuitenkin tiettyä sitoutumista ja formaatin pyörteissä olemistä olisi seuraavat vuodet. Käsittääkseni ainaksin aluksi ei ole nykyinen paluu ollut tarkoitettu niin tosissaan, jos lähtee ohjelmaan niin se on periaatessa ainakin vuosi täysipäiväisesti keskityttävä musiikkiin.