Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Vain elämää – viihdeohjelma

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana finnjewel, 09.06.2014 klo 19.17.

 1. Spede Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Viime kaudella säväytti Danny ja nyt Pepe. Joko musta on tulossa vanha, tai sitten oikeasti nämä vanhat veturit vaan osaa tuon duuninsa laulamalla kuuntelijan tunteet pintaan. Ainoa pettymys aiempina kausina näistä kokeneen kaartin kavereista, on ollut Hector.
   
 2. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jee, taas tämä touhu alkaa! Harmi että eka jakso jo oli Rasmus-Laurin, oli vähän jäinen ja tönkkö meininki niinku yleensä ekana päivänä muutenkin. Ekana pitäisi olla sen kaikista kovimman suupaltin päivä niin homma lähtisi heti käyntiin, Lauri nyt noista toki on isoin starba mutta persoonana tommonen vähän arkakin niin oli vähän väkinäistä. En nyt tosin tiiä kuka noista tuolla ois ollu parempi valinta, mutta nyt meni parhaan artistin päivä vähän niinku vasemmalla kädellä ohi.

  Ei sitä kyllä muistanut miten kova tuo The Rasmuskin oli aikoinaan, Spotifystä täytyi laittaa heti bändin tuotantoa soimaan kun tuo jakso oli katsottu ja olihan siellä paljon hyviä biisejä. Monta hyvää jäi tuon kuuden valitun ulkopuolelle.

  Ennakkoon aattelin että jompikumpi noista nuoremmista tytöistä voisi olla aika kovia, koska nuo tommoset tuoreet nobodyt on usein aika kovia laulajia, mutta että Pepe veti ekana päivänä maton alta, sitä en ois osannu odottaa ollenkaan. Muutenkin jotenkin huikean oloinen hahmo koko Pepe, istuskelee vaan hiljaa, jos sanoo jotain niin sanoo että mä lähen kotiin täältä ja sit menee pokkana vetäsee kuningasversion. Harmi kun se ei sanonu "Toukokuu... toukokuu! Mitä?" Toivottavasti Pepen päivänä joku versioi tuon tietovisapläjäyksen.

  Laurilta en jostain syystä odota mitään tajunnanräjäyttävää versiota muiden biiseistä, en tiiä miks. Toivottavasti oon väärässä.

  Pyhimys vaikuttaa mukavalta heebolta, ja saattaa uida todella syviinkin vesiin muiden versioissaan. Sieltä voi jotain jännää vielä tulla.

  Karita vai mikä lie Mattila olikaan ja Tuure vaikuttaa aika mitäänsanomattomilta ekan päivän otannalla. Mattila on aika daiju ja tylsän mukava, Tuure ihan liian hipsteri. No, jospa ne tosta tokenevat nekin.
   
 3. Schadowan Jäsen

  Voi morjens, nyt on farssin ainekset. Faslapsi tuossa jo mainitsi, että meininki oli aika jäinen, ja Ellinooran jaksossa homma jatkuu vieläkin jäisempänä. Tiivistettynä:
  Lauri: Hymyilee ja katselee.
  Pepe: Pepe on Pepe.
  Ellinoora: Ihana tyyppi,joka valitettavasti joutuu käyttämään kaiken energiansa keskustelun ylläpitämiseksi. Avasi sydäntään ja jengi vaan tuijottaa. Varmaan siistiä.
  Tuure: Mukavan olonen tyyppi, mutta ei mikään suupaltti, enemmänkin tarkkailee.
  Pyhimys: Ihan hyviä juttuja heittää, mutta myös aika tarkkailija-tyyppi.
  Evelina: Ei ole vielä puhunut.
  Mattila: Hymyilee.

  Liian samanlaisia tyyppejä, puuttuu ne pari moottoriturpaa. Castaus mennyt aika persiilleen, vrt edelliset kaudet joissa oli aina sen hiljaisen anssikelan vastineeksii pari villegallea ja anttituiskua.

  Erittäin, erittäin awkward jakso, jota oli tosi vaikea katsoa. Musiikillisestikkaan ei päästy kovin kaksiselle tasolle.
   
 4. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peksin Puhdas Pöytä
  Pakko tämäkin oli aloittaa katsoa vaikka kokoonpano tuntuikin aika karismavapaalta näin etukäteen.

  Ensimmäinen jakso joka äly-TV sovelluksesta oli Laurin päivä. Koko viba oli että Ylönen oli starba joka kiersi stadioneita kun tuurekilpeläiset voivat olla onnellisia jos saavat Hollolan nuorisoseuran puolilleen.

  Se purkanvaaleanpunaisen-tukkainen paksu tyttö oli tosi hyvä.

  EDIT: Pepe Wilbergin Survivor-Eye-Of-The-Tiger ääni tuli vähän puun takaa. En tajunnut että se on noin hyvä laulaja.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2018 klo 01.21
 5. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Anne Mattilan veto ”Carrie”sta laulamisen suhteen ihan OK, mutta miksi hemmetissä sen esiintyminen pitää olla tuollaista ihme virnuilua, vähän niinku se Trolololo-jätkä siinä vanhassa, Neukkulan aikaisessa videossa??
   
 6. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Onhan tämä melkoista mjäh-settiä ollut toistaiseksi. Ellinoora on yllättänyt positiivisesti. Olin perustanut tästä alitajuisesti negatiivisen kuvan puhtaasti hittien loputtoman radiokierrätyksen perusteella, mutta neiti on kyllä ikäisekseen harvinaisen syvältä asioita ruopinut, fiksu tapaus, joka liidaa koko porukkaa. Lisäksi hiton hyvä laulaja ja onhan noissa lyriikoissakin ajatusta. Muu sakki onkin sitten tasan tympeätä porukkaa. Pepe pääsee toki aina iskemään puskista mikin käteen ottaessaan, mutta muuten kastin kesken ei tahdo syntyä mitään kiinnostavaa.

  Saiko joku muu selvää Laurin lauluntapaisesta muminapuurosta tämän vetäessä Elefantin painon? Vaikka kuinka oli Rasmusta lavalla, niin tämä oli heikoin suoritus toistaiseksi.

  Erillishuomio vielä Evelinan sonninrenkaasta. Hyi vittu, että sinänsä mukavan näköisestä naamasta saa helposti luotaantyöntävän näköisen.
   
 7. koukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä. Koko ajan tekisi mieli ottaa renkaasta kiinni ja taluttaa tyttö aitauksen puolelle.
   
 8. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Pyhimys yllättänyt positiivisesti, ei pelkästään biisien takia, vaan fiksu ja tasapainoinen äijä. Huomatkaa kaverin "mitä vittua?" ilme, kun Ellinoora alkaa selittää, kuinka ensilevy oli matka kohdusta jonnekin(en saanut selvää lopusta).
   
 9. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Tylsin kausi ever?
   
 10. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  On.

  Harmi koska voisi olla todellakin parempi.
   
 11. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Lainaus:
  Kyllä. Tuurelle, Pepelle ja Ellinooralle isot peukut. Muut kyllä niin.. Out of order. Varsinkin Lauri on kyllä surkea ja Eveliina vaan... Ehkä joskus vuonna 2030.
   
 12. Sampr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NHL, Liverpool
  Lainaus:
  Joo on kyllä.
  Persoonia ei oikeastaan ole lainkaan, ehkä Pyhimys ainoa mielenkiintoinen. Eikä biisitkään ole oikein säväyttäneet, ellei Pepen In my life vetoa lasketa.
   
 13. Anonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, FC Barcelona
  Lainaus:
  Pyhimykselle ja Ellinooralle itse antaisin peukut. Ellinooran Aina ku Aira kauden kovin veto tähän mennessä. Eveliina on kyllä niin HMV tasoa että huhhuh. todella mitäänsanomattomia hahmoja.
   
 14. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Lainaus:
  Sama. Ellinoora ja tuo biisi rock. \m/
   
 15. Lainaus:
  Juuri ennen kuin tulin tähän ketjuun, totesin nämä sanat puolisolleni. Aika tiuhaan saa kelailla eteenpäin.

  Tuure on ihme heebo, mutta varmaan oma itaensä ja tykkään kovasti hänen äänestään ja karavaaninsa ilmavasta soitosta.

  Ellinoorasta on tullut uusi suosikkini, ihan saakelin lahjakas ihminen ja vaikuttaa hyvältä persoonalta. Aika vahvat maneerit oikeastaan ainoa vähän häiritsevä seikka. On toki tyylilleen uskollinen, mutta kaiken ei tarvitsisi kuulostaa ihan niin samalta, lauloipa Ukko Nooaa tai Autiosaarta.

  Pyhimys on myös fiksun oloinen kaveri, ja ehdottoman lahjakas alallaan.

  Pepe on hauska jököttäjä.

  Anne on identiteettikriisissä ja päättänyt tosissaan karistaa iskelmätyttösen maineen. Sen verran korostaa omaa synkempää puoltaan joka käänteessä. Hänen lauluaan kestää toki kuunnella, mutta katsominen tekee jo tiukkaa. Juttujensa perusteella Karvian tyttö taitaa kuulua ns. vanhana syntyneiden ihmisten sarjaan.

  Eveliina...

  Oliko siellä vielä muita.

  Edit. Onhan siellä tosiaan vielä Rasmus-Lasse. Unohdin hänet varmaan siksi että olen joutunut säännönmukaisesti skippaamaan hänen esityksensä n. 10 sekunnin kuuntelemisen jälkeen. Ääni tulee aika vahvasti nenästä, missä toki pitää myös mikrofonia.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2018 klo 23.27
 16. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Kyllä Tuure kehut ansaitsee. Vihaan tuota svengijammailua, mutta nyt on toiminut. Jättiläinen on saatanan upea biisi ja Tuure vain vähän raiskatessaan sitä pöllytti orig. kertsin vetäjää huolella.

  Noin muutoin täysin Ellinooran dominointia. Pyhimys kyllä myy brändiään taidokkaasti. Respect.
   
 17. Lainaus:
  Tätä olen minäkin ihaillut. Todennäköisesti häntä enimmäkseen vituttaa olla tuolla, mutta kyllähän tällä keikalla turvataan perheelle leipä vielä monta vuotta eteenpäin.
   
 18. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Ja tässähän on hauskinta että Mikko-Pyhimys voisi jo ottaa iisisti. Hänen yhteiskunnallisuus-kryptisyys-bilemikko-uskottavuus -bisnesmikko -viisikko on paljastettu. Jotenkin tuo tekstinero ei vain itse tajua asiaa ja uskalla myöntää itselleen. Juurihan tuo paskassa Gaalaohjelmassa heilui Hirviniemen kanssa. Rakentaisi nyt perheelleen sen talon ja hyväksyisi viihdetotuuden.
   
 19. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Miksi levy-yhtiön palkkalistoilla olevaa duunaria vituttaisi tuo työtehtävä?
   
 20. Lainaus:
  Joskus töissä tulee vastaan tilanteita joissa joutuu perustelemaan mukanaoloaan itselleen puhtaasti työnantajan direktio-oikeuden ja tilipäivän kautta.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä, mietin vaan, miksi Mikkoa vituttaisi juuri tämä työtehtävä.
   
 22. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Lainaus:
  No et kyllä ihan penaalin terävin kynä ole, jos tämä tulee yllätyksenä. Joku voisi siitä jo päätellä, että kun tätä vuodesta toiseen tehdään, niin katsojia jonkin verran riittää.

  Pyhimys on ollut loistava, mutta se ei tullut yllätyksenä. Ellinoora on ollut hyvä, mutta se oli ehkä myös odotettavissa. Pepe on kyllä positiivinen yllätys, Lauri negatiivinen. Eveliina ja Mattila niin mitäänsanomattomia kuin pelkäsinkin. Kaihon karavaanarista en ole vielä ottanut selvää.
   
 23. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Pepe veti aika helvetin kovan vedon Pyhimyksen päivänä.
   
 24. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Vaimon seurana olen pari jaksoa nyt vilkuillut ja sivukorvalla kuunnellut, vähän on tosiaan tylsän oloinen tämä kuluva kausi. Omilla soittolistoillani esiintyvistä artisteista tuolla ei ole kuin Pyhimys, muut ovat Pepeä lukuun ottamatta täysin HMV-kamaa mulle, toki pakko on myöntää, että Ellinoora on lahjakas laulaja.

  Rasmus-Laurin piipittävää yninää en jaksaisi kuunnella hetkeäkään, mutta varmasti joku diggaa ja onhan tuo kotimaisella mittapuulla tehnyt menestyksekkään kansainvälisen uran, propsit siitä vaikkei laulajana uppoa mulle ollenkaan. Anne Mattila vaikuttaa olevan juuri niin tylsimys kuin jotenkin saattoi olettaakin, mutta suorastaan räiskyvä ekstrovertti Eveli(i?)naan verrattuna. Noh, nuori tyttöhän tuo Eveliina vielä on ja ikä saattaa selittää sitä, että mimmi on ottanut tuollaisen syrjäänvetäytyvän kuuntelijan roolin, tai sitten ohjaaja ei hänen juttujaan katso televisioinnin arvoisiksi. Tuure Kilpeläinen vaikuttaa rasittavalta jätkältä, mutta laulamisensa on yllättänyt positiivisesti. Ne Kaihon Karavaanin radiolallatukset eivät tee hänelle laulajana oikeutta.

  Pepe Willberg on ollut ihan parasta, diggaan tuollaisesta meiningistä että kun kilsoja on jo tarpeeksi takana, niin ei tarvitse suuremmin nostaa itseään esille, läsnäolo riittää. Onko se sitten itseluottamusta vai oman arvonsa tietämistä, ehkä molempia. Artistina Pepe ei kuulu eikä ole ikinä kuulunut suosikkeihini, vaikka joskus tykkään tuollaisia wanhoja iskelmäpartoja kuunnellakin, mutta onhan hänenkin laulantansa komeaa kuunneltavaa. Jossain jaksossa pisti korvaan puolihuoleton namedroppailu viitaten Veksi Salmeen, "kun mä kuulin että tässä on Veksin sanat, niin soitin suoraan Veksille...". Oliko se nyt viime kaudella kun Danny harrasti samaa, hymyilytti silloin ja hymyilytti tuo Willbergin heitto. Mikäs siinä nimiä pudotellessa, jos on mistä pudotella.

  Plussalle siis minun papereissani ovat tähän mennessä jääneet Pyhimys ja Pepe, miinukselle Mattila, Kilpeläinen, Eveliina ja Rasmus-Lauri. Ellinoora on vaikeampi tapaus, meinasin hänetkin mainita miinukselle jääneenä, mutta tarkemmin mietittynä aika neutraalin, ehkä jopa hienoisesti positiivisen kuvan on itsestään jättänyt.
   
 25. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Tähän asti on tullut katsottua avausjakso, Pyhimyksen päivä ja Pyhimyksen vedot kaikkien päivistä. Sen verran pitää kommentoida jo tuota ensi viikon jaksoa, että siinä on Pyhimyksen ensimmäinen kova veto tässä ohjelmassa. Itse Pyhin päivä oli positiivinen yllätys, sillä omat odotukset olivat Jättiläinen ja loput sitten teflonhassuttelua. Biisilistalla olisi ollut siisti nähdä vielä Paranoid (13) ja joku kipale Ruger Hauerin Mature-levyltä. Ellinooran Aina ku Airalle sekä Tuuren Jättiläiselle ainakin yhden kuuntelun perusteella varovainen peukku. Molemmat toki kaukana alkuperäisten versioiden tasosta.