Vahvistuksien tarve kaudella 2011-2012

  • 334 855
  • 1 001

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Minusta Dehner oli tänään luokaton ja tästä Masto - Dehner pakkiparista se enemmän kahvilla ollut. Yleensä Dehner on todella varma, mutta tänään tuli ihan järkyttäviä syöttöjä suoraan Kalpan pelaajien lapaan. Ja muutenkin kiekko hukkui. Yhdyn siihen että Kerälä oli tänään heikko mutta niin oli minusta hurjasti töitä tehnyt Lahtikin, Jaska hukkasi kiekkoja hirveästi ja ei saanut edes helppoja syöttöjä itselleen. Työmäärää en moiti, yrittämisen puutteesta en Jaskaa syytä mutta tänään ei vain ollut Jaskan päivä. Filppula taas oli erittäin vahva ja oli tällä kertaa se ketjunsa vahvoin lenkki, harmi vain että Eaves ei ollut Blues pelin vireessä ja Hardt pörräsi lähinnä pelin ulkopuolella.

Nyt kun Kilpeläinen palasi heti loistavassa vireessä maalivahtiosasto on kunnossa, jos Kilpeläisen paikat kestää pelaamista. Puolustuskin menettelee tosin Maston pitää alkaa osumaan maalipuiden sisään. Hahlin paluu olisi toivottava koska Hahl osaa tehdä peliä vaikka profiloituu puolustavaksi sentteriksi, sen sijaan Heino ja Mäki on aika pitkälle vain puolustustavia senttereitä ilman pelintekotaitoja. Kerälän pitää nostaa tasoaan ja auttaa Lahtea, tai sitten Eaves pitää siirtää johtamaan tuota ketjua ja Kerälä vaikka siirtyy laitaan ja Teräväinen nousee Eaves paikalle ykköseen. Ainakin niin pitkäksi aikaa kunnes saadaan Pulu takaisin jolloin voidaan jälleen kokeilla josko LKP alkaisi taas toimimaan - ainakin L ja P osa siitä toimii.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Samaa mieltä Ikijokerin ja muutaman muun kanssa, ellei Kerälä pysty nostamaan tasoaan huomattavasti Jokerit tarvitsee uuden kakkossentterin. Oma suosikkini on tuolle tontille edelleen SaiPan Koskiranta, jos hän on saatavilla, sillä tässä vaiheessa kautta mielestäni on parempi hankkia sellainen pelaaja, josta tiedetään suht. varmasti mitä saadaan kuin joku ulkomaalainen, joka saattaa hyvinkin osoittautua tyhjäksi arvaksi. Kauden jälkeen voisi sitten tarjota jatkoa riippuen siitä onko mies onnistunut vaiko ei.

Puolustukseen tarvitaan edelleen se ylivoimaosaaja, tämäniltainen ei tuonut mitään uutta siihen liittyen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Enemmän, kuin Kerälän vaisuus minua huolestuttaa Hahlin tilanne, tai oikeastaan näiden ongelmien summa. Niin vain ei voi jatkaa, että kakkossentteri on "paska" ja kolmossentterinä nelosen laituri. Tämä siis ilman mitään paniikin lietsontaa, tai Kerälä-Mäki akselin väheksymistä, mutta Hahlin ollessa poissa tarvitsee jokerit tukea sentteriosastolle Filppulan takana. Alkukaudesta Kerälän oli hyvä olla Filppulan ja Hahlin takana kolmosena, mutta nyt miehellä on paikka ja tarve nousta esiin. Jos tätä ei nähdä ja etenkin, jos Hahlin loma venyy tarvitaan se yksi sentteri. Kerroohan se jotain hyökkäyksen haavoittuvuudesta, kun kaksi jätkää on poissa avauskokoonpanosta on tilanne se, että saadaan yksi ehjä ja toimiva kokonaisuus jäälle. Keväällä leveys on kuitenkin kaiken a ja o. Pakisto huutaa selvästi sitä yhtä kaveria, josta on jo yli vuosi jauhettu kaikki tarpeellinen ja tarpeeton.

Kun tässä on Keklulle sadellut risuja Nordlundin hankkimisesta, nin kyllä ruusuja pitää antaa Kilpeläisestä. Loukkaantumiselle ei voi mitään, mutta muuten mies on ollut loistava. Maalivahtirintamalla kaikki jälleen hyvin.
 

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Ei mitään uutta auringon alla ja Kekäläisen pelimerkit ovat loppu. Muuten jotain olisi jo tehty.

En usko että näin on. Edelleenkin siirtorajaan on vielä lähes 4vkoa, miksi pitäisi hosua, kun tilanne ei kuitenkaan ole mikään totaalinen katastrofi. Kilpeläisen paluu helpottaa tilannetta jonkun verran, katellaan nyt ihan rauhassa se sopivin hankinta, eikä osteta sikaa säkissä.

Ja eikös hinnat yleensä laske, mitä lähemmäksi "viimeinen myyntipäivä" tulee. Tuskin itsensä ylihinnoitelleet pelaajat haluavat olla loppukauden pelaamatta? Tai jos joku seura haluaa luopua omasta "flopistaan", niin viimeisinä päivinä voi kelvata pienempikin summa.
Tuskin markkinoilla on hirveästi niitä "isoja, nopeita, ilkeitä ja taitavia rightin pakkeja" tarjolla.
 

Sambody

Jäsen
Nyt on tultu siihen pisteeseen, jossa jopa minä annan sen puolen suomen kokoisen lampaanperseen Kekäläiselle, jos ei Kerälän tontilla huseeraa parempaa pelimiestä siirtorajan jälkeen. Tässä vaiheessa viimeistään odottaa sitä, että toimari toimii, kun kaikki näkee ettei Kerälän pelistä tule vittuakaan ja tämä ratsastaa tällä hetkellä ihan täysin Lahden ja Pulun siivellä samalla jo valmennuksenkin osoittaessa tyytymättömyyttään pelaajan otteisiin.

Pakkipuolen hankinta onkin sitten jo kimurantimpi homma. Kivistö näyttää taas parantavan peliään ku sika juoksuaan keväämmäksi mentäessä, joten sinänsä ihan laadukas pakisto meillä. Nordlund nyt aiheuttaa vähän joka pelissä harmaita hiuksia ja olisihan se ihan kiva, jos Maston paikalla olisi joku jolla ei ihan noin useasti menisi polla jumiin, kun ratkaisunpaikat tulee. Eilen lähinnä muistuu mieleen se kaverin sähläys hyökkäyspäässä, missä teki ihan oikein valelaukauksen, mutta nähtyään Tyrväisen vapaana takatolpalla sekosi omaan näppäryyteensä ja lopulta ei nähty laukausta eikä syöttöä vaan lerppakiekko kulmaan.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Filari tarvitsee rinnallensa miehen joka pystyy tekemään maaleja niistä maagisista passeista.

Kerälä voitaisiin vaihtaa vaikka Santalaan.

Pakisto tarvitsee viivapeloitteen ja vaihdossa annetaan Masto.


Kekäläinen sanoi eilen haastattelussa, että silmät ja korvat on koko aika auki. Puhelimessa puhutaan päivät pitkät ja töitä tehdään vahvistusten eteen. Tai sitten oikeasti Keklu vaan puhuu lämpimikseen rauhotellakseen faneja ja pelimerkit on käytetty jo kauvan aikaa sitten.
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Samaa mieltä Ikijokerin ja muutaman muun kanssa, ellei Kerälä pysty nostamaan tasoaan huomattavasti Jokerit tarvitsee uuden kakkossentterin.

Oikeastaan Jokerit tarvitsee joko kakkossentterin tai ykköskorin laiturin, sillä mielestäni Eaves voitaisiin laittaa Lahden ja Pulkkisen väliin ja näin ollen tuleva hankinta menisi laittamaan Filin passeista laattaa pussiin.

Ideaali hankintahan olisi laituri/sentteri ja sopivasti KHL:stä vapautui yksi loistava tälläinen pelaaja: Peter Olvecky. Moni muistaa miehen varmasti Kalpasta viime kaudella ja olisi mielestäni loistava ratkaisu Kerälän tilalle kakkosvitjaan ja häntä voitaisiin myös kokeilla Filppulan ketjun laitaan. Lisäksi kyseessä ilmeisesti on loistava aloittajakin, koska oli 08-09 kauden MM-kisojen paras aloittaja :)

Joka tapauksessa ei tämä nykyinen hiljaiselo voi ainakaan markkinoiden tyhjyyydestä johtua. Tekosyitä moiset sanon minä...(vaikken mistään palkkapyynnöistä mitään tiedäkään).
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Oikeastaan Jokerit tarvitsee joko kakkossentterin tai ykköskorin laiturin, sillä mielestäni Eaves voitaisiin laittaa Lahden ja Pulkkisen väliin ja näin ollen tuleva hankinta menisi laittamaan Filin passeista laattaa pussiin.

Ei mielellään näin, sillä tuossa skenaariossa jos Eaves loukkaantuu (ihan mahdollista), meidän sentterit olisivat Filppula-Hahl-Heino-Mäki. Ei siinä, onhan tuollakin nelikolla mahdollista mennä päätyyn asti sopivan flow-tilan löytyessä, kuten viime keväänä nähtiin (HIFK:n sentterinelikko playoffeissa oli Granlund-Wirtanen-Töykkälä-Liivik), mutta huomattavan paljon todennäköisempää se on kvartetilla Filppula-X-Hahl-Heino, jossa X on vähintään ihan kohtuulliseen hyökkäyspeliin pystyvä pelimies.

Olvecky voisi olla ihan jees vaihtoehto kakkosen keskelle, vaikka ei KalPassa mitenkään hirveän hyvin onnistunutkaan. Toisena mielenkiintoisena nimenä heitän ilmaan Niclas Luceniuksen, jonka perässä Kekäläinen taisi olla jo viime keväänä. Lucenius ei ole onnistunut kovinkaan hyvin KHL:ssä, ehkä miehen seura Dinamo Riga haluaa luopua hänestä?
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Toisena mielenkiintoisena nimenä heitän ilmaan Niclas Luceniuksen, jonka perässä Kekäläinen taisi olla jo viime keväänä. Lucenius ei ole onnistunut kovinkaan hyvin KHL:ssä, ehkä miehen seura Dinamo Riga haluaa luopua hänestä?

Jos sentteriä meinasitte hankkia, niin kannattaa Lucenius unohtaa. On yhtä sentteri kuin esim. Jakub Sindel tai Joey Tenute eli ei juuri ollenkaan. Luce on taitava ja itsekäs pelaaja, jonka puolustuspeli on ala-arvoista, joten tuskin olisi mikään ihanne kakkossentteri.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toisena mielenkiintoisena nimenä heitän ilmaan Niclas Luceniuksen, jonka perässä Kekäläinen taisi olla jo viime keväänä. Lucenius ei ole onnistunut kovinkaan hyvin KHL:ssä, ehkä miehen seura Dinamo Riga haluaa luopua hänestä?

Mistä sä revit näitä kauheuksia? Musta on ihan tarpeeksi kestämistä katsoa, kun ykkössentterinä löysäilee Flegu-Filu. Siihen kun isket vielä kakkoseksi Luceniuksen, niin voin taata, että ärräpäät lentelee. Luceniuksen hyökkäyspään kyvyt eivät kuitenkaan ole sillä tasolla, että löysäilyä voisi katsoa läpi sormien. Filunkin kohdalla se on siinä ja siinä.

Voisin lyödä vaikka vetoa, että yhtään korkean profiilin hankintaa ei tämän(kään) siirtoikkunan aikana tule. Joten jätetään haihattelut sikseen ja keskitytään nykyiseen joukkueeseen. Ehkä ne alisuorittajat siitä vielä vertyvät kevään lähestyessä. :)
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kekäläinen sanoi eilen haastattelussa, että silmät ja korvat on koko aika auki. Puhelimessa puhutaan päivät pitkät ja töitä tehdään vahvistusten eteen. Tai sitten oikeasti Keklu vaan puhuu lämpimikseen rauhotellakseen faneja ja pelimerkit on käytetty jo kauvan aikaa sitten.
Missä haastattelussa? Ja kyllähän viime vuonnakin samaan aikaan oli verkkoja vesillä, mutta se ei vaan riitä. Jos helmikuun vaihteessa Kekäläinen kertoo samat stoorit kuin vuosi sitten niin en tiedä itkeä vai nauraa.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Onkos kukaan pyöritellyt mielessä, että meillähän on yksi aika pirun hyvä sentteri jengissä, mutta joka pelaa tällä hetkellä ykkösen laidassa, eli Ben Eaves.

Kakkosketju muodossa Lahti-Eaves-Pulkkinen voisi olla aika toimiva. Toki tällöin pitäisi hankkia joku maaliruisku ykkösen laitaan, mutta tilanne antaa Kekäläisselle enemmän mahdollisuuksia mikäli hän hyökkääjää sattuu markkinoilta katselemaan.

Voi katsella sentteriä tai laituria.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Missä haastattelussa? Ja kyllähän viime vuonnakin samaan aikaan oli verkkoja vesillä, mutta se ei vaan riitä. Jos helmikuun vaihteessa Kekäläinen kertoo samat stoorit kuin vuosi sitten niin en tiedä itkeä vai nauraa.

Aaaa niin eilisessä haastattelussa pelin aikana öö oliko erätauvolla vai ennen peliä joka näytettiin siis hallilla.

Itse alan epäilee myös, että samat stoorit sieltä on tulossa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
IFK palkkasi Redenbachin - saadaankohan me Hirso takaisin Ilmalaan?

Hyi.

Jullit ne vaan polttaa rahaa pelaajiin samaan aikaan, kun pari kilsaa pohjoisempana on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Toista se oli Masan aikana...

En kyllä ymmärrä Redenbachin hankinnan tarpeellisuutta, mutta toisaalta, ei ole mun päänsärkyni. Onneksi ei tullut meille.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
IFK palkkasi Redenbachin - saadaankohan me Hirso takaisin Ilmalaan?

Ei helvetti, älä edes pelottele. Ei sillä etteikö Hirso vahvistaisi sentteriosastoa, mutta jos rahaa on pfenninkiäkään kukkaron pohjalla niin käytetään se nyt hemmetti hiukan järkevämmin kuin fleguun ja kalliiseen syöttelijään.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hiljalleen johtopäätösten aika

Tämän illan hyökkäysketjut:

Hardt - Filppula - Eaves
Lahti - Mäki - Teräväinen
Ruutu - Kerälä - Rita
Henritius - Heino - Tyrväinen

Aika hento on hyökkäyskalusto ilman Pulkkista ja Hahlia. Etenkin Hahlin puuttuminen heikentää joukkuetta aivan kamalasti. On melkein pakko nyt myöntää, että särkymävaraa joukkueessa on vähemmän kuin olen halunnut aiemmin myöntää. Osittain tähän vaikuttaa sekin, että Kerälä on pelannut vaisummin kuin odotin. Toisaalta valmennus ei ole onnistunut alkukauden hurmoksen jälkeen löytämään yhtä tulikuumaa kenttää. Sellainen olisi enemmän kuin tarpeen. Veturi pitää nimittäin junassa olla, vaikka sen perässä olevat vaunut olisivat kuinka luksusta.

Sitten harmittaa näiden poissaolojen myötä se, että Lahti jää ketjussaan jatkuvasti aivan yksin. Vähintään se Pulkkinen pitäisi vierellä olla, mieluummin oikein laadukas sentteri. Lahden peli on nyt mennyt viime peleissä aikamoiseksi puskemiseksi. Hän on liian hyvä pelaaja hukattavaksi. Aivan itkettää, että hän joutuu pelaamaan tänään nelosketjun laituri sentterinään ja 17-vuotias poikanen toisena laiturina.

Jos Hahlin kuntoutumisessa on mitään epävarmuutta, Kekäläisen on melkein rynnättävä hyökkääjäostoksille. Puolustus on muuten hyvä, mutta se kaikkien peräänkuuluttama ykkösylivoimapakki meiltä puuttuu. Pakko on tunnustaa se, että Nordlundista siihen ei tällä kaudella ole, ei ole Dehneristä eikä vielä Erosestakaan. Ei ole ollenkaan perusteetonta, että viivassa on pelannut Niemi ja Väänänen, he ovat paikkansa ansainneet ihan peliesityksillään - tai paremminkin muiden vaisuilla esityksillä.

Ennen kauden alkua olin sitä mieltä, että hankintoja on viimeiseen asti vältettävä, jos pakottavaa tarvetta ei ole. Roolitus näytti niin hyvältä ja potentiaali suurelta. Runsas pelaajaruletti on lisäksi näyttänyt liigakaukaloissa sekoittavan helposti joukkueen peliä. Parempi hyvä harmonia hieman pienemmällä potentiaalilla kuin epäharmonia suurella potentiaalilla.

Nyt se odotettu potentiaali ei ole kaikkien pelaajien osalta realisoitunut ja roolituskin on sekavoitunut, kun osa pelaajista ei ole kantanut tarpeeksi hyvin rooliaan ja osa on joutunut vähän vääriin saappaisiin.

Eli: tarvetta näyttää olevan 1-2-ketjun hyökkääjälle ja ylivoimapakille. Ei helppo tehtävä Kekäläiselle, ei ollenkaan. Toinen vaihtoehto on mennä sitkeästi näillä. Se voi kantaa tulevaan, mutta realismia on silloin jääminen tällä kaudella runkosarjassa neljän ulkopuolelle ja finaalipaikkakin olisi komea saavutus. Kauden lähtökohtiin nähden nykyinen tilanne on pienoinen pettymys. Turha sitä on kieltää, vaikka kirves ei kaivossa olekaan.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Asiallista pohdintaa yllä Oivalta, mutta pelaajatilanteen pitäisi helpottua jo huomattavasti sillä että nuorten kisoissa olevat Ruuttu, Klingberg, Hännikäinen ja Pulkkinen palaavat kotiin. Erityisesti kaksi ensiksi mainittua ovat todennäköisesti saaneet kisojen aikana kadoksissa ollutta itseluottamustaan takaisin onnistumisten kautta ja heistä voi olla jopa yllättävänkin paljon apua rooleissaan.

En olisi halunnut Redenbachia Jokereihin, joten ei hänen menemisensä naapuriin sinällään kirpaise, mutta pikkuhiljaa alkaa ottamaan pannuun tämä reagoinnin puute, vaikka tavallaan homma toimii nykyisilläkin miehillä vähintään kelvollisesti ja sarjakärkeäkin vastaan pelattiin tiistaina tiukkaakin tiukempi peli. Viimeistään lokakuun lopusta asti on on ollut selvää että yksi puolustaja tarvitaan jotta mestaruushaveet olisivat realistisia ja nyt myös uuden kakkossentterin tarve alkaa vaikuttaa ilmeisestä. En todellakaan kaipaa Masan aikoja tai edes HIFK:n tämän kauden pelaajakarusellia, mutta ikuisena optimistinakin mieleeni alkaa pikkuhiljaa hiipiä ajatus siitä että tänä(kään) vuonna ei siirtotakarajalla ole ihmeitä luvassa. Vilpittömästi toivon olevani väärässä pelkoni suhteen.
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
En tiedä huomasiko kukaan muu mutta Klingberg on pelannut todella hyvät kisat tähän mennessä. Toivon mukaan mies saisi vielä yhden mahdollisuuden Erkan ja Lämsän alaisuudessa. Nimittäin noilla otteilla mitä mies on esittänyt kisoissa uskoisin miehen varmasti mahtuvan pelaavaan kokoonpanoon Jokereissa.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä huomasiko kukaan muu mutta Klingberg on pelannut todella hyvät kisat tähän mennessä. Toivon mukaan mies saisi vielä yhden mahdollisuuden Erkan ja Lämsän alaisuudessa.

Kieltämättä tätä korttia on syytä vielä kerran kokeilla ihan huolella. Potentiaali on valtava hyökkäyssuuntaan. Toivotaan todella, että Klinberg kertakaikkiaan ottaa sen paikan kokoonpanosta ja ylivoimasta. Ei sitä tarvitse erikseen tyrkyttää, jos mies itse sen päättää lunastaa.
 

Stemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Vancouver Canucks
Kieltämättä näyttää aika surkuhupaisalta tuo Jokereiden kakkosvitja. Joko Keklu oikeasti hakee jotain vuosituhannen jymypommia Jokereihin tai sitten kaveri on täysin öissä toimiston puolella. Naapuri polttaa rahaa sellaseen tahtiin että ei kyllä vähään aikaan ole nähty. Eikai nyt sentään taalat voi olla loppunut? Eihän se voi olla mahdollista Jokereissa, vai voiko..? Se nyt on täysin kylmä fakta kumminkin että viivalle tarvitaan Mastoa kovempi nimi. En tiedä tarvitaanko hyökkäykseen ketään ellei Eaves taas onnistu teloomaan itseensä ja Hahl lomailee liian kauan. Ainakin U20 joukkueen palattua ketjut voisivat olla:

Hardt - Filppula - Rita (Filulle maalintekijä laitaan)

Lahti - Eaves - Pulkkinen

Ruutu - Kerälä - Ruuttu/Teräväinen/Hännikäinen jne.

Mäki - Heino - Tyrväinen
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikai nyt sentään taalat voi olla loppunut? Eihän se voi olla mahdollista Jokereissa, vai voiko..?
Tuskinpa on rahojen loppumisesta kyse. Vaikka Hjallis ei omistaan hankintoja enää rahoittaisikaan, niin yleisökeskiarvon tavoitettakin taidetaan olla yli tuhannen katsojan verran plussalla. Se on sitten toinen asia yritetäänkö nuo rahat jättää sukanvarteen vai laittaa kiertoon uusien hankintojen muodossa.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
En tiedä huomasiko kukaan muu mutta Klingberg on pelannut todella hyvät kisat tähän mennessä.
Ainakaan Ruotsin valmennusjohto ei ole huomannut. Klingberg oli viltissä kaksi ensimmäistä erää Suomea vastaan, oletettavasti samasta syystä kuin ei Jokereissakaan mahdu pelaamaan: omien (kiistämättä poikkeuksellisten) taitojen esittely kiinnostaa enemmän kuin joukkueen pelisysteemin mukaan pelaaminen, huippusuoritusten vastapainoksi koomailutkin ovat ovat kardinaaliluokkaa.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ainakaan Ruotsin valmennusjohto ei ole huomannut. Klingberg oli viltissä kaksi ensimmäistä erää Suomea vastaan...

Niinhän tuo oli, mutta kun pääsi kentälle kolmannessa erässä, oli ruotsalaisten vaarallisin pelaaja hyökkäyssuuntaan. Mutulla sanoisin, että pelasikin aika paljon viimeisessä erässä. Mutta viestissäsi olet sataprosenttisen oikeassa. Sitä en kiistä lainkaan.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä huomasiko kukaan muu mutta Klingberg on pelannut todella hyvät kisat tähän mennessä.

Niin, kuitenkin kaveri oli Venäjä pelin lopun kokonaan penkitettynä samoin kuin Suomi-ottelun kaksi ja puoli(?) erää. Venäjä-ottelusta jäi myös mieleen Klinbergin järkyttävä avaussyöttö omalla alueella suoraan venäläishyökkääjän lapaan ja siihen päälle vielä liukastuminen. Venäjä iski tuosta ottelun avausmaalin. Suomi-otteluun Klinberg olikin sitten siirretty kakkospakkiparista 7. pakiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Saksa vs Ruotsi
  • 9.75
  • 7.25
  • 1.20
Sveitsi vs Tshekki
  • 2.52
  • 4.30
  • 2.30
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös