Vaasan Sport Liigaan kaudelle 2014–2015

  • 266 945
  • 859

L.Stanley

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Calgary Flames
Tomek Valtonen Sportissa, Sport liigassa...Jokereiden KHL-farmiseurakin varmistunut kauan aikaa sitten.Kyllä Harry ja Kalervo hoitavat asiat aina kotiin tavalla tai toisella...


Tähän erinomaisen vahva sama. Jääkiekko on hieno laji ja Suomessa toimii monia hienoja seuroja, mutta tämä helvetin suhmurointi pienissä piireissä on kuvottavaa.

Tuleva tilanne ei ole Sportin eikä ainakaan sen kannattajien vika, mutta seura joutuu tässä ikävään paikkaan. Venäjän raha vie ja me vikistään...
 

Ziran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Tappara ja Le Bleu-Blanc-Rouge
Pidän sormiani ristissä sen puolesta, että yllättäen onkin päästy siihen tulokseen, että auditointi on ollut erittäin onnistunut ja sen perusteella on päästy sellaiseen ratkaisuun, että kukin näistä neljästä joukkueesta voi nousta suoraan kauden päätyttyä voitettuaan Mestiksen mestaruuden, ja seuraavana vuonna edelleen samasta neljästä voi Mestiksen mestari nousta suoraan. Siitä eteenpäin sovitaan myöhemmin.
Vai kuoliko urheilullisuus sittenkin?
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Sport nousee liigaan kabinettipäätöksellä ja toimii vielä Jokereille samalla farmiseurana niin en arvosta yhtään enää koko seuraa. Myy itsensä pelinappulaksi. Ymmärrän sen että haluavat nousta mutta farmina tulisivat aina olemaan pikkujokerit.

Muutenkin kabinettipäätöksellä nostaminen olisi oksettavaa.

Tähänkin asti on karsintojen kautta mestiksen voittajalla ollut mahkut nousta, miksei siis vaan mestiksen voittaja ilman karsintoja liigaan jos talous sen sallii. Liiga avoimeksi ja jumbo karsimaan taas ensi kaudella mestiksen voittajaa vastaan.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jotenkin minusta ei tunnu kovin todennäköiseltä, että Liigapomot, joilla on kesän tapahtumien jäljiltä mitta täynnä Hjalliksen ja Kummolan suhmurointeja, olisivat valmiita nostamaan Sportin Liigaan Jokereiden farmiksi. Eikös Liigan sulkemisen ideana ollut nimenomaan se, että Liigan johto pystyy päättämään, mitä joukkueita se mahdollisesti nostaa Liigaan ja näin estämään sen, että Jokerit nostaisi jonkun seuran Mestiksestä Liigaan farmikseen.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Ketä tuokin palvelee tuo Vaasan nousu Liigaan? Tamia ja kumppaneita nyt ainakin. Onkohan Vaasassa millainen halli edes?
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Vittu mikä farssi. Sport nousee kabinettipäätöksellä suljettuun liigaan ja toimii siellä Jokerien farmijenginä. Mahtaa vaasalaiset olla ylpeitä. Ei voi käsittää miten 1üga voi paskantaa suomalaisen kiekkoilun päälle näin pahasti. RIP Mestis.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Vittu mikä farssi.

Pitkälti samaa mieltä. Ei tässä kyllä voita kukaan. Mestis on viime vuosina kehittynyt joka vuosi, kun joukkueet on panostaneet ihan uudella tavalla joukkueisiin, nyt vedettiin matto alta.

Ja vieläpä se, ettei Sportilta vaadita edes Mestiksen voittoa, niin farssihan tämä on.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jos on KHL muovisarja, niin sitä on myös Liiga tästä päivämäärästä lähtien. Isot herrat ovat jälleen lyöneet viisaat päänsä yhteen...

Joo, onnea vaan Sportille...
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Vittu mitä pelleilyä tällaiset kabinettinousut! Nyt on sitten Sportin pakko voittaa mestis, jotta saa päättäjät ja Sport edes puolet tästä farssista anteeksi. Toivotetaan vasta tuon jälkeen Sport tervetulleeksi liigaan...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ihan hyvä päätös nostaa Sport Liigaan.

Odottelen mielenkiinnolla ensi kauden otteluita!
 

ahal

Jäsen
Ika ja TuTo saa tästä farssista sopivasti buustia. Sportin kyykyttäminen on entistä makeampaa loppukaudella.

Ei helvetti tätä Kummolan ja kumppaneiden suhmurointia! Tässä päätöksesä on enimmäkseen häviäjiä.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tervetuloa Sport, vaikkakin kyllä järkyttävää paskaa tämä kabinettispedeily. Todella surulliseksi vetää kun katsoo mihin suuntaan tämä touhu on menossa.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervetulos liigaan Sport! Mielenkiinnolla seurailen ensi kautta Sportin näkökulmasta.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Harmittaa tapa mutta onnea silti Sportille paikasta Liigassa. Paras sinne pääsi.
 

JPL

Jäsen
Tervetuloa liigaan Vaasa...
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vittu mitä pelleilyä tällaiset kabinettinousut! Nyt on sitten Sportin pakko voittaa mestis, jotta saa päättäjät ja Sport edes puolet tästä farssista anteeksi. Toivotetaan vasta tuon jälkeen Sport tervetulleeksi liigaan...
Miten systeemi on Sportin vika? Näillä kriteereillä Sport oli paras ehdokas. Vai pitääkö niitten sitä pyytää anteeksi?
 

Rocco

Jäsen
Liiga on ollut meidän ainut tavoite siitä lähtien, kun ennen Liigan sulkemista taisteltiin kovia sarjoja Pelicansia ja Kärppiä vastaan. Määränpää on lopulta saavutettu. Tapa millä sinne päästiin on taas vastoin kaikkea mitä vaasalaiskannattajat ovat toivoneet. Ei puhettakaan sarjavoitosta, karsinnoista tai muustakaan. Rahapussi ja olosuhteet olivat parhaat. Urheilullisuudesta ei tietoakaan. Toki sarjapaikka otetaan vastaan, koska Mestis on Vaasassa nähty tiensä päähän. Mutta yksikään Sportin kannattaja ei tällaista nousua halunnut. Ei ikinä. Hävettää tämä Liigan toimintatapa.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Onnea Sport! Toivottavasti ei heti keuli ja saada uusia "jokerifaneja" hillumaan. Uskon kuitenkin, että loistavaa keskustelua tulee ja "liigakartalle" löytyy uusia mielenkiintoisi kirjoittajia, jotka ovat tähän mennessä olleet itseltä piilossa mestis-puolella.

Tavasta millä Sport nousi täytyy antaa 5 lampaanpersettä Liigalle, mutta eihän se Sportin vika taas ole millään tavalla.
Ehdottomasti olisi pitänyt mestarille antaa etuoikeus päästä liigaan, oli se kuka hyvänsä ja jos kyseinen seura ei olisi ollut liigakelpoinen tai ei halukas liigaan, niin oltaisiin katseltu muita vaihtoehtoja.
 

hokihoki

Jäsen
Onnea Sporalle Liigapaikasta.

Omalla kohdalla liigan seuraaminen tulee näillä näkymin päättymään tähän kauteen, sillä sarjan suunta ei ole urheilullista menestystä suosiva. Koko tiedotustilaisuus pelkkää paskaa jargonia.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Jep, eipä mitään yllättävää, mutta tervetuloa 1ügaan Vaasan Sport. Ei nyt kovin kummoisella tyylillä, mutta eihän se tietenkään vaasalaisten vika ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös