Vaasan Sport 2006-2007

  • 310 523
  • 1 370

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Julle51 kirjoitti:
Pidä nyt tämä oma "löytösi" aivan omana tietona, äläkä heittele muiden ehdotuksena.

Kerro minulle kuinka monta kertaa olet nähnyt Salosen pelaavan Mestiksessä Sportia vastaan. Analysoi myös minkälainen pelaaja hän on. Ja ennenkaikkea kerro mikä tekee KalPasta Ässiä paskemman jengin.

Tosiaan jos puolustajaakin ollaan hankkimassa, niin Peton voisi ottaa kokeelle. Toisaalta ainut mitä tarvitaan peräpäähän on selvä kiekollinen liideri.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Timer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport....vain ja ainoastaan.
Silloin kun viimeksi KalPan Vaasassa näin, niin mielestäni Salonen oli yksi joukkueen parhaimmista. Itseluottamus ei varmaan ole parhain mahdollinen juuri nyt, mutta ei taidot ole varmaan mihinkään kadonneet ja mestistasolle kunnossa ollessaan ihan parasta A-luokkaa...ainakin ollut. Jos nyt olisi Vaasaan tulollansa, niin ilman muuta kannattaisi kokeilla. Usein maisemanvaihdis on tehnyt hyvää...onpa monta kaveria esim. Sportissa yrittänyt suuremmin onnistumatta ja kun on siirtynyt muualle, niin johan on lähtenyt kulkemaan....tiedä vaikka toisinpäinkin menisi vaihteeksi.

Mutta kattellaan .....
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Julle51 kirjoitti:
Hirvonen voi olla kyllä kova luu, mutta jos ei kerran ole kunnon liigapelaajaan varaa, niin aivan turha hänestäkään on unelmoida. Ottajia löytyy varmasti.

Logiikka, missä pelaa?

Liigajumbosta potkut saanut Ville Hirvonen, joka tunnetaan toki näppäränä pelaajana, mutta ennen kaikkea liiankin tasaisena puurtajana, olisi kova luu. Samaan aikaan Sami Salonen olisi puukäsi ja a-junnulla korvattavissa oleva pelaaja, jonka hankinta olisi käsiensä lyömistä paskaan. Mielenkiintoista.

Salonen on kuitenkin Hirvosta kokeneempi ja myös yleisesti lahjakkaampana pidetty. Salonen myös tehnyt kovemmat pistelukemat sekä Mestiksessä että liigassa. Divaritasolla lähes dominoinut (Mestis, Allsvenskan) ja Norjan liigassa hyvää jälkeä tehnyt Salonen on näyttänyt pystyvänsä pelaamaan myös liigaa, jos peli kulkee. Nyt peli ei ole tosin kulkenut alkuunkaan.

Mielipiteitä on monta, mutta kerrotko millä perusteella Hirvonen on kova luu ja Salonen täyttä paskaa? Tilastot ja esitykset kentällä osoittavat toista. Selitätkö tätä tosiaan sillä, että Hirvonen pelasi Ässissä ja Salonen KalPassa? Sportin onneksi seurajohdossa taidetaan pelaajahankintoja tehdään enemmän sillä perusteella, että miten kyseinen pelaaja sopisi joukkueeseen ja miten hän joukkuetta nykyisellä sarjatasolla vahvistaisi, eikä sen perusteella, että kaveri on pelannut joukkueessa, joka on yleisesti vain paska ja vituttaa.

Ei Salosen taidot ole kadonneet, eikä fyysinen kuntokaan. Itseluottamus on nollissa ja liike on tervaista. Salonen on sen verran pehmeä, että liigassa pärjätäkseen hänen liikkeensä pitäisi olla maksimaalista, jotta puutteet tilannekovuudesta paikataan, nyt liike on ollut kaukana parhaasta. Mestiksen tilannekovuus ei ole niin kova, joten Salosella olisi kaipaamaansa tilaa ja aikaa.

fågel kirjoitti:
Tosiaan jos puolustajaakin ollaan hankkimassa, niin Peton voisi ottaa kokeelle. Toisaalta ainut mitä tarvitaan peräpäähän on selvä kiekollinen liideri.

En usko, että Petosta on kiekolliseksi liideriksi edes Mestikseen. Miehessä on kyllä potentiaalia, mutta Kyle tuntuu olevan koko ajan varpaillaan ja hyvin arka. Pelinlukemisessa on paljon petrattavaa. Oma mies unohtuu herkästi. Toisi varmasti leveyttä Sportin peräpäähän ja avittaisi varmasti kiekollisessakin pelaamisessa, mutta onko se riittävästi? Tuskinpa.

Petolla oli hyvät statsit yliopistosarjasta. Heikoimmallakin tilastoilla on liigaan tullut puolustuspään kiekollisia liidereitä. Petolle ei vaan eurooppalainen pelityyli tunnu sopivan. Varsinkin Niiralan montun lentokentällä (Mestis-ajoista kasvatettu kaukalo) on Kylelle vaikea paikka. Ei se Mestiksessä paranisi, Kouvola ja Turku olisivat todella vaikeita paikkoja.

Eiköhän Peto palaa kotiin, yliopistotutkintokin jäi kesken. Ammattilaisura ei ainakaan vielä auennut. Mahdollisuuksia kyllä on, mutta ei tuolla rohkeudella ja räväkkyydellä.

Salosen siirtymistä Sportiin en sen sijaan pitäisi ihmeenä. Sport pystyisi kuitenkaan miehestä jotain maksamaan ja Samia ei enää kannata penkillä tai katsomossa istuttaa. Lisäksi hän itse haluaa muihin maisemiin ja joukkueeseen, josta vastuuta on tarjolla. Liigassa tälläistä paikkaa ei tarjolla ole, eikä myöskään Ruotsin pääsarjassa. Mestis ja Ruotsin divari ovat vaihtoehtoja, ensimainitusta tuskin kyseeseen tulisi kuin tämä yksi seura.

Eiköhän ole aika jättää tämä hiekkalaatikko, katsellaan sitten, jos Salonen nyt oikeasti aurinkokaupunkiin siirtyy.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Micco! kirjoitti:
Mielipiteitä on monta, mutta kerrotko millä perusteella Hirvonen on kova luu ja Salonen täyttä paskaa?
Veikkaanpa, että seuraavaan kuukauteen et ainakaan vastausta saa. Tiedä sitten..

Salonen on todella hyvä sentteri, mutta pikkulinnut lauloivat aamulla, että jätkä ei olisi tänne tulossa. Eikä kukaan muukaan KalPasta.

Saas nähdä, että minkälainen kaveri tänne Cooperin tilalle vielä rahdataan. Tammikuussa tulee? Toisaalta nythän se on sitten ihan sama, että koska tulee jos tulee kun pääsee artistiverolla sisään.
 
Suosikkijoukkue
Vaasa
Micco! kirjoitti:
Kuopiossa liikkuvien tietojen mukaan juuri Salonen on tämä Sportiin tarjottu kaveri.
EDIT: Poistin kirjoitukseni, koska kyseessä ei sittenkään ilmeisesti ole tämä mies. Suhteellisen varma tieto. Olisin kyllä ukon huolinut.
 
Viimeksi muokattu:

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Jaahas, huhut lähti vihdoinkin kunnolla käyntiin meidän omilla sivuilla. Tällä kertaa täytyy sanoa että olen ulkona kuin lumiukko, siis ei mitään tietoa tuosta nilkasta. Taitaa tulla mielenkiintoinen viikonloppu lentokentällä...
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Nyt näyttää jollain olevan tarkempaa tietoa, tai ainakin jutut kuulostivat siltä. Saas nähdä kuka tulee, vai tuleeko kukaan. Ei kyllä tuo nilkan kuva saa edes joukkuetta mieleen.
 

667677

Jäsen
Aniket lähti Ranskaan

Harmi että Aniket valitsi Ranskan, Svetsin pikavisiitin jälkeen, ois saanut tulla takaisin kotiin.

Dhadphale nach Frankreich

Datum
06.11.2006

Der beim SC Langenthal nicht mehr benötigte Stürmer Aniket Dhadphale wechselt nach Frankreich zu Villard-de-Lans.
Dhadphale hat trotz zweier Angebote von NLB-Clubs sich entschieden nach Frankreich zu wechseln. (Lähde SC Langenthal kotisivu)
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Jos nuo spekulaatiot Sportin sivuilla pitää paikkansa, niin *GÄÄSP* (=haukotus på svenska)

Edit: Mitä enemmän katson miehen statseja, sitä enemmän olen varma että se on oltava huono pila?

Edit2: Ja olihan se todella huono pila.
 
Viimeksi muokattu:

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kummallista että Jeppe päästettiin loppukaudeksi Hermekseen. Ei tuo puolustajien määrä mitenkään suuri ole, varsinkaan nyt. Kaiken lisäksi Laine on (valitettavasti) ollut välillä jopa surkea, uskon jopa että Jeppe olisi tällä hetkellä parempi vaihtoehto.

Nyt jos pakkiosastolle tulee kaksi loukkaantumista niin siinä on seurajohdolla miettimistä...

Edit: Ja nyt sitten jostain syystä Laine puuttuu tämän päivän kokoonpanosta FPS:ää vastaan. Onko kenelläkään tietoa miksi?
 
Viimeksi muokattu:

tuppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Eepee, Matti Höylä
A-juniorit

Edit: siirsin viestin oikeaan paikkaan..
Mikähän blackout toi nyt sitten oli, sinne A-junnu ketjuun mä luulin kirjoittavani.. =)
 
Viimeksi muokattu:

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
fastasashark kirjoitti:
Ja nyt sitten jostain syystä Laine puuttuu tämän päivän kokoonpanosta FPS:ää vastaan. Onko kenelläkään tietoa miksi?
Ei ole tietoa, miks puuttui. Mutta Laineen huono peli johtunee ainakin suureksi osaksi siitä, että miehellä riittää stressiä koulun kanssa. Hänhän aloitti reilu vuosi sitten koulun ja pelasi sitä ennen käsitykseni mukaan työn ohella "ammatikseen". Eli miestä viedään ensin aamu-kahdeksasta kouluun ja päivätreenit Sportin kanssa ja vielä kouluun, ja mahdollisesti ilta-treenit. Kyllä siinä on päivälle hommaa ja kuupa menee vähemmästäkin sekaisin. Lähes jokaisella Sportin pelaajalla on joko siiviilityö tai opiskelu lätkän lisäksi, mutta ehkä se ei sovi Markukselle yhtä hyvin.
 

667677

Jäsen
Takki auki tulee noutaja...

Kyllä oli surkee peli tänään Vaasassa. En ole 20 vuoteen nähnyt yhtä huonoa peliä Vaasassa. Sport ei edes yrittänyt voittaa. Kyllä 2000 pettynyttä kannatajaa miettii kaksi kertaa lähteekö torstaina hallille. Umpisurkeeta!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
kankkis maalivahtiongelma-ketjussa kirjoitti:
Miks helvetissä pitää pelin ollessa kolmannessa erässä 0-4 ja vielä jopa 0-5 laulaa että "ei meitä kukaan pysty koskaan voittamaan".. Haloo!

Muutenkin jos joukkuetta ei kiinnosta sen kummemmin niin ei liene syytä olettaa että yleisöäkään kiinnostaisi.. Ja tommosen esityksen jälkeen pelaajien poistuessa pienimpäänkään taputtamiseen ei minkäänlaista syytä.
---
Ei paskasta makseta ja vielä kiitetä.
Tässä on täyttä asiaa, samaa ihmettelin viimeisessä erässä itsekin. Varsinkin tuo viimeinen tummennettu osa.
 
Sportin viimeisen kuuden pelin saldo on murheellinen: 4 kertaa otettu turpaan, josta 3 kotona! Toki väliin mahtuu taukoa ja koko maalivahtirumba mutta eipä tässä taas hyvältä näytä tällä hetkellä.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Peli kentällä on paskaa, osakeyhtiöllä on riittävästi velkaa ja liiga on käytännöllisesti katsottuna suljetussa tilassa. Mutta me mennään keväällä liigaan!
 

yypee74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mamban asema

Kirjoitin tuonne otteluketjuunkin, mutta pistetään tännekkin.

Mielestäni mambasta ei ole viemään meitä liigaan. Mamballa ei ole taktisesti annettavaa tarpeeksi joukkueelle. Kyllähän alkukausi meni hyvin. Mutta paperillahan/budjetilla sport on ykkönen mestiksessä. Kun peli kulki aluksi, niinkuin tuolla materiaalilla pitääkin, sama kuka valmentaa (hiukan liioiteltuna tietenkin),mutta kun peli ei kuljekkaan,niin Mambasta ei ole aukaisemaan solmua... Mamba olisi hyvä kakkoskoutsi, kunhan se ykköskoutsi tekisi tämän kuuluisan pelikirjan :o)
Toki sportin tilanteeseen vaikuttaa nämä maalivahtiogelmat yms, ja toiseksi, ei kai sinne liigaan tosisaaan yritetäkkään, joten kai on perusteltua pitää Mamba ykkösenä, halvalla keskitason koutsi mestiksessä...
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
yypee74: Tämä syyskriisi tulee joka syksy. Sitä sietäisi pohtia miksi, mutta anyways se tulee. Mamba on ollut siinä osallisena nyt aika monta kertaa ja nostanut Sportin sieltä montusta pois. Ja nostaa varmasti nytkin.

Liigaan viemisestä voidaan olla montaa mieltä, mutta kannattaako sitä murehtia nyt, kun pelataan Mestistä?
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Jokseenkin samoilla linjoilla yypeen kanssa.

Vaikka ennen näitä muutamaa peräkkäistä tappiota voittoja tuli mukavasti, niin peli ei silti ole ollut sitä mitä moni on odottanut. Heikkojakin jengejä vastaan ollaan oltu välillä aivan yössä. Kyllä tuolla materiaalilla pitäisi pystyä pelaamaan paremmin, sitä tuskin kukaan kieltää. On se niin selvästi paras tässä sarjassa vaikka kuinka päin asiaa pyörittelisi.

Ei, en ole potkimassa Mannerta pihalle, mutta pelkään sitä hetkeä jolloin kriisi todella alkaa ja ennen kaikkea saako Mamba junan jälleen raiteille. Launtai näyttää mielestäni suunnan hyvin pitkälle.
 

yypee74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Stone kirjoitti:
Muisteleppa viime kautta vähän? Vai olitko edes katsomassa pelejä?

Viimekaudella toki valmentajan vaihto auttoi, niinkuin se tuntuu auttavan melko usein joksikin aikaa (liigassakin monesti näin)
,Jos voittoputken saa päälle (kun on hyvä joukkue) voi mennä pitkällekkin,vaikka valmentaja ei ole viimeisen päälle.

Mutta viimekaudellakin sportilla oli mestiksessä vahvin materiaali, eipä mamba johdattanut meitä voittoon kalkkiviivoilla, jukurit vei... Ei tässä nytkään varmaan haeta hopeasijaa, sportin budjeteilla ja materiaalilla pitää voittaa... jos mamba ei sporttia siihen pysty luotsaamaan,niin mies vaihtoon. Urheilussa on kyse voitoista... Ja mielestäni edelleen mamban taktinen osaaminen ei ole riittävää, eikä hän tule viemään meitä mestiksen voittoon.

Ja nämähän on vain minun henk. koht. mielipiteitä...

ps. Niin olin katsomassa myös viime vuonna sportin pelejä

Lisäys vielä: Toki, jos sinne liigaan ei oikeasti haluta tai ei ole resursseja, niin sitten mamba on hyvä vaihtohto. Varmasti edullinen valmentaja. Mutta Välimäkikin haastattelussa ilmoitti,että liigaan yritetään jo tällä kaudella,siihen tarvitaan parempi valmentaja.
 

Ihmemies

Jäsen
Mua ärsyttää eniten tällä hetkellä Sportin pelisssä munattomuus. Mamba hehkutti ennen kautta että joukkue lähtee taistelevalla asenteella kauden joka peliin ja äijää laitetaan seinälle vaikka joukkueen koko oli lähinnä luokkaa Kalpa. Nyt sitten kun ollaan about puolessa välissä kautta niin taklauksia voi laskea yhden käden sormilla. Meillä ei ole yhtään fyysistä puolustajaa kuin Varakas, jota Mamba sitten istuttaa penkillä (?) Jos puolustajat ei edes viitsi taklata niin kai sitä nyt äijää menee ohi molemmin puolin. Sama hyökkäyspäässä. Pahkala jaksaa välillä vieläkin ilahduttaa, mutta liian usein kun olisi paikka puristaa ja psyykata vähän vastustajasta mehut pihalle niin luistellaankin ohi tai jarrutellaan ja vähän tökätään.

Semmonen mua ärsyttää. Helvetin ärsyttävää katsoa kotona peliä missä Sapko taklaa enemmän ja jätkät luistelee pää pystyssä. Helvetin munaton ilme jengillä tällä hetkellä. Samat äijät sielä on kuin alkukaudestakin. Samoilla ukoilla voittoja tuli peli toisensa jälkeen. Silloin ei ollut suurempia ongelmia mun mielestä millään osa-alueella, mutta silloin pelattiinkin lätkää. Nyt vähän sitä pääkoppaa kuntoon jollain konstilla. Mun mielestä yks apu siihen olis mieletön tunne peleihin ja ajetaan kaikkea mikä liikkuu.

Pelkkä ajatuskin tästä tuo hymyn huulille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös