Vaasa Arena

  • 634 473
  • 1 779

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
En jaksa selailla ketjua/Sportin osiota enempää, joten kysyn tässä: soitetaanko Vaasassa ollenkaan musiikkia pelikatkoilla? Omaan korvaan ei kuulunut taukomusiikkeja ollenkaan, vaan lähinnä fanikatsomon möykkäystä.
 

Julius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ilmeisesti töllön välityksellä seurasit. Koosteista myös huomannut joskus ettei juurikaan kuulu kuin fanipäätymöykkä.
Oisko mikit sijoiteltu sil viisiin kivasti?
Siis tulee siellä musiikkia muttei lähellekään niin paljoo kuin muualla. Jos/kun päädyssä on kunnon möykkää, niin ei pääsääntösesti musiikkia tule kannustuksen päälle.
Sitten jos koskaan alkaa voittoja tulemaan pötköön, niin voi olla että tulee musavapaita pelejä. No, eipä täällä ole tanssityttöjäkään musiikkia vaatimassa.
Näin kun ajattelee niin aika omanlaatuinen meininki. Ehkä me ollaan vähän... outoja.
 

Rocco

Jäsen
En jaksa selailla ketjua/Sportin osiota enempää, joten kysyn tässä: soitetaanko Vaasassa ollenkaan musiikkia pelikatkoilla? Omaan korvaan ei kuulunut taukomusiikkeja ollenkaan, vaan lähinnä fanikatsomon möykkäystä.
Kuulit ilmeisen oikein, sillä itse huomasin saman asian. Silloin kun katsomossa on omasta takaa tunnelmaa, niin musiikkia ei soiteta. Hieno toimintatapa, mikä ajaa eteenpäin sitä oikeanlaista kannattajakulttuuria. HIFK-ottelussa oli varmasti pari erää pelattu, kun itsekin huomasin ettei musiikkia tule. Ei sitä edes kaivannut.
 

Tiggerfic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Eilen tuli käytyä peli katsomassa Vaasassa. Onkos tuo videotaulu kauan ollut pimeänä? Pleksin takaa näkyi toiseen päätyyn hiukan heikosti, niin olisi ollut kiva nähdä tilanteita videotaululta.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eilen tuli käytyä peli katsomassa Vaasassa. Onkos tuo videotaulu kauan ollut pimeänä? Pleksin takaa näkyi toiseen päätyyn hiukan heikosti, niin olisi ollut kiva nähdä tilanteita videotaululta.
Eilen oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella pimeänä, syy tuntematon. Mun mielestä noiden kuuluisi toimia aina pelipäivinä, koska eilenkin olisi ollut kiva katsoa vaikka sitä kolmannen maalin uusintaa screeniltä, kun sitä vahdattiin videoltakin minuuttitolkulla. Joskus Mestisaikoina screenit olivat huoltotöiden takia poissa käytöstä, mutta liigassa ei kyllä tällaiseen olisi varaa, jos se oli tähän syynä.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Paljonko oli eilen yleisömäärä? Tps/Suikkanen alkaa olla pikkuhiljaa banaani ottas noiden vieraspeliensä kanssa;)
 

Tuima

Jäsen
Screenien ongelmat johtuu siitä samasta syystä, joka sammutti tulostaulun ja Sundom stån valot.
Eli sulake meni rikki. Toivottavasti ei mennyt mitään rikki.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kävinpä sitten eilen narrien matsia katsomassa kun ilmaisbileillä pääsi. Johan oli tunneköyhä ottelu. Mielummin kattelen Sportin liigavääntöjä. Mutta tapahtuma oli mielestäni muuten huikea poislukien varsin vaisu kannattajatoiminta. Hallin valoihin oli todellakin panostettu ja tämän tuosta katsomoihin pelitilannetauoilla lensi pelipaitoja Väänäsen nimppareilla varustettuna, yllättyneet katsojat saivat lämpimän pizzan eteen mediakuutiolla kuvattuna tietenkin ja näitä pusutteluhetkiä näytettiin myös. Erätauko-ohjelma oli hauskaa ja mieleen jäi varsinkin toisella erätauolla kolme miestä skabaamassa lähes sumopainija tamineet päällä juosten rataa pitkin keräten kiekkoja. Jotakin tällaista olisi mukava jos Vaasaankin saataisiin. Olihan ne mammatkin siellä joraamassa ihan hyvärunkoisia mutta niitä en Vaasaan välttämättä kaipaa. Voi kun joku opettaisi vähän meidän ottelutapahtumavastaavia tai edes vinkkaisi mistä voisi ideoita poimia.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tähän asti ollaan Kuparisaaren modernisoinnista puhuttu että se toteutuisi vuonna 2017 ja tätä myös Sport on peräänkuuluttanut. En tiedä teistä muista mutta jostakin olin näkevinäni että hanketta mahdollisesti siirrettäisiin vuoteen 2018. Onhan tämä nyt aivan kestämätöntä Sportin näkökulmasta, joten pitäisikö nyt oikeasti hankkia suhteiden avulla sitä yksityistä fyrkkaa ja vaikka lainata Kuntayhtymälle? Saataisiinko näin nopeammin valmista ja olisiko se ylipäänsä mahdollista?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mistä oot tollasen siirron saanut tietoon? Mennyt ainakin mulla täysin ohi ja olisiko yhdellä vuodella oikeastaan mitään merkitystä? Vepsu sai tosin ensi kaudelle sen uuden katsomo-osan, joten olisiko siihen investointi sitten siirtänyt tätä hanketta vuodella. Harmittavaa kyllä, jos siirtyy. Ei silti sillä, etteikö VPSn pidäkin mennä edellen tarpeineen. Sen verran paskassa kuosissa Hietalahti.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
En muista missä lehdessä on kirjoitettu, mutta tällaista esitetään Vaasan kaupungin taloussuunnitelmassa joka tulee valtuuston käsiteltäväksi maanantaina. Mitä nyt poliittista ilmapiiriä olen haistellut, niin tulee menemään läpi. En pitäisi mitenkään varmana, että hanke toteutuu edes 2018 alkaen.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
"Vaasanseudun Areenat Kuntayhtymä jäähallin kilpahallin rakentaminen siirretään vuodelle 2018."

Eiköhän tuo suunnitelma mene läpi, jolloin myös rempan siirtyminen toteutuu. Täytyy kyllä edelleen ihmetellä, miten tältä alueelta ei irtoa sitä rahaa, vaikka sitä kyllä löytyisi. Futisstadion rakennetaan ilmeisesti 2015-2016 välisenä aikana, joten heti tuon jälkeen vain painostamaan hallirempan puolesta.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvä että futisstadion toivon mukaan saadaan pian liikkeelle ja upealtahan ne suunnitelmat vaikuttivat. Silti tuo jäähallin modernisoiminen pitäisi saada alulle. Hiltunenhan jossakin kohden silloin puheli, että voisiko sen asteittainen kehittäminen olla mahdollista. En tiedä olisiko mutta olisihan se nyt hieno asia ja toivottavasti sen puolesta kampanjioivia löytyy. Pidetään nyt me ainakin huoli että asia on framilla jatkuvasti.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Vepsu sai kaupungilta tänään siunauksen Hietalahden täydellisestä saneerauksesta. Kapasiteettikin nousee 6.000 katsojaa. Kokonaisinvestointi 11 miljoonaa. Erittäin hieno uutinen, mutta pakko samalla kelailla, voiko Kuparisaari enää saada rahaa, kun muutenkin säästetään. Jopa lastensuojelusta ja koulutuksesta.
 

Jertsu#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hieno juttu että Hietalahti laitetaan kuntoon, mutta vähän tässä pelko jo hiipii että riittääkö rahaa ja tahtoa sitten siihen 2018 suunnitellulle Kuparisaaren remonttiin. Sanotaanko nyt näin että sisäinen pessimistini sanoo tässä vaiheessa että en usko että tulee toteutumaan ainakaan aikataulun mukaan. Olisiko mahdollista sitten yrittää saada sitä ulkopuolista rahoitusta tai vastaavaa mutta sen toteutumiseen en usko sekunttiakaan. Mahdollisuutena on kai se aiemmin mainittu erivaiheissa toteuttaminen mutta mitenköhän tuo nyt todellisuudessa onnistuisi. Jotain pieniä muutoksia kyllä varmasti saataisiin vielä tehtyä, mutta jos oikein olen ymmärtänyt niin kunnolliseen laajennukseen tarvitaan tuon katon purkua jotta saataisiin enemmän niin katsomopaikkoja joihinkin osiin kuin myös muitakin tiloja. No ei auta kun toivoa että ajallaan homma toteutuisi, sillä välin ei auta kun haaveilla ja katsoa läpi niitä suunniteltuja piirustuksia ja havainnekuvia.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
En myöskään jaksa uskoa, että Kuparisaaren laajennusremontti ainakaan aiotusti tulee toteutumaan 2018.
Kun itse asiassa miettii ylipäätään Kuparisaaren tarpeita, niin onko se kuitenkaan katsojakapasiteetti, vai muut fasiliteetit?
Itse näen suurimmiksi pullonkauloiksi käytävien ahtauden, vierasjoukkueen pukukoppitilat ja muutaman muun kohteen.

Muutoinhan Kuparisaari on itse asiassa suomen mittapuulla todella hyvässä kunnossa. Kaikki toimii, paikat ovat kunnossa ja puhtaat. Esimerkiksi syksyllä Porissa tuli vedet suoraan katosta läpi niskaan syksyllä, kun hieman kovempaa satoi. Mitään tällaista ongelmaahan meillä ei ole.

Kyllä mä miettisin tarkkaan, mihin rahani Kuparisaaressa käyttäisin, koska liikaa sitä ei ole missään nimessä luvassa. Joku Äijänsuon kaltainen käytävien toimivuuteen tähtäävä parannus olisi prio 1 ja lisäkatsojakapasiteetti prio 2.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Vepsu sai kaupungilta tänään siunauksen Hietalahden täydellisestä saneerauksesta.

Tarkoitus on kai että Hietalahden kenttää voisi käyttää remontin jälkeen useampi kuin vain Vepsu.

Kuparisaaren remonttiin uskon kun sen näen, sen verran tahmeaa on Vaasan investointipolitiikka ollut. Ulkopuolista rahoitusta tässä todellakin tarvittais, mutta harva yksityinen on halukas panostamaan kuntayhtymän hallinnoimaan halliin. Laajennukselle näen kyllä tarvetta. Välttämättä kokonaiskapasiteettia ei tarvi nostaa kun ehkää 5000:een (toki CHL:llä kai oli korkeampi raja?). Istumapaikkoja kuitenkin tarvitaan lisää. Moottoritien pääty tulisi muuttaa kokonaan istumakatsomoksi (mahdollisesti vierasfanien nurkkaa lukuunottamatta), mikä tarkoittaa, että myös sivuille on saatava lisää paikkoja.
 
Viimeksi muokattu:

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Ottelutapahtumassa pitää viihtyä, mitä paremmin viihtyy sitä helpommin katsoja tulee uudestaan. Siispä tärkein asia nimenomaan fasiliteetit käytävien laajennus myyntikojujen toimivuus etc. Kun kaikki kulkureitit, muuntikojut, vessa-asiat ym liikkuminen on tehty paremmaksi ja odotteluajat kaljan ostoon ja vessaan saadaan kuntoon, niin voidaan ajatella lisäkpasiteettia joka on täys sivuseikka viihtyvyyden rinnalla.

Kyllä moni on vaan sanonut, että melkein kattoo kotona mielummin, kun menee hallille jonottelemaan ja tönittäväks bisset läikkyy jne. Itseänikin kyllä vituttaa huolella kyseessäolevat puutteet.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Palstaveljet; olemme näillä näkymin tulossa 17.1. katsomaan Lugun vierailua. Hallissa on aitioita, erilaisia. Sportin sivuilla ei ole mitään mainintaa/kuvaa minkälaisia ne ovat, hinnat kylläin on mainittu :-) Olen saanut käsityksen että on olemassa noin 6-8 hengen aitioita jonkun kuppilan vieressä niin että aitioon voi noutaa bisset&skärbät itse. Onko tietoa tästä?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Joskus ennen oli ainakin kotisivuilla kuviakin aitoista. Niitä on jokatapauksessa kolmea eri kokoa. Pienin on 8 hengen, keskikoko about 12 henkee ja isoin about 20 henkee, tosin sillon sieltä ei näe kovin hyvin, jos montakin ihan jääkiekostakin kiinnostunutta. Bisseä, viiniä ja muuta suunkostuksetta tarjotaan kyllä ihan aitioon. Ei tarvi mennä minnekään. Siellä on myös minibaarit, joista voi vetää simaa ja laskutetaan sen mukaan, mitä kulutettu. Täydennystäkin saa, jos tarvii. Myös sapuskaa saa aitioon.

Kannattaa olla ajoissa matkassa varauksen suhteen. Noin kuukausi sitten yksi toimittaja tarjosi meille aition ja lähin, jonka saivat oli 20.11. Blues-ottelu. Aitioita on myyty ja myydään todella hyvin. HIFK ja Kärpät-peleihin ne on myyty jo kesällä loppuun.
 

pinball Map

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään katsomaan peliä ja nyt kysymys Vaasalaisille. Sieltä suunalta kuulut, että vierasjoukkueen fanit ei saa mennä kaljalle vieraspaita päällä??Ei kai tämä pidä paikkaansa??
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Tänään katsomaan peliä ja nyt kysymys Vaasalaisille. Sieltä suunalta kuulut, että vierasjoukkueen fanit ei saa mennä kaljalle vieraspaita päällä??Ei kai tämä pidä paikkaansa??

Tottakai voi mennä, mutta ei varmasti kannata väen vängällä änkeä fanikatsomon puoleisiin juottoloihin. Varmasti voi jotain huutelua kuulua, mutta ihan surutta vaan oluelle oman seuran paita ylpeästi päällä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös