Välieräsarja Jukurit-Sport

  • 74 916
  • 564

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Viestin lähetti sähköjänis
Puhu sinä vain sitä kotimaista, jota kuulet kylänne kujilla. RYSSÄ

Kannattaa joskus ottaa Suomen kartta esille ja katsella kaupunkien sijaintia,esim Jyväskylä on keskellä suomea,yllättävän helppo huomata jos katsoo vähän tarkemmin.
Täällä päin tuo "ryssittely" naurattaa,olen siitä muutamalle sanonut/kertonut eikä kukaan ole sitä tajunnut mikä siinä on ideana,itärajalle on piiiiitkä matka.Tuon saman huutelu tuolla itärajan pinnassa voi saada aikaan sairaala reissun ja hampaiden etsintä operaation.
Onnea Jukureille illan otteluun,mielenkiintoista kumpiko jaksaa,toinen ottelu heti perään.Sportilla hyvä mahdollisuus nousta tasoihin kotona jos saa hurmoksen päälle ja sitten mikkelissä kaikki auki taivasta myöten.
 

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
Viestin lähetti Jugorov
Harmi vain, että Laitisen piti ratkaista peli, olisi ollut molempien osalta reilua, että linja olisi pitänyt loppuunasti.

Sport otti voiton ja sillä sipuli. Joukkueena Spåra oli parempi ja ansaitsi voittonsa, mutta Tommi T Laitinen ("vara-Virolainen") olisi vonut onnistua paljon paremmin.

Puntit tasan?

Vaasassa ei hyväksytty Fandulin maalia, joka muuten on katsottu videolta monesti maaliksi. Jossittelua sinänsä koko tilanne, mutta kyllä 2-0 on parempi kuin 1-1.
Nyt ilmeisen linjaton puhallus vähän sovitti tuota virhettä. No, olihan siinä 11min Jukureilla ylivoimaa Sportin 6min vastaan.

Nyt pelottaa taas, tuli meinaan niin saatanan hyvä fiilis eilen, että nyt on todella suuri tunnemyräkkä tiedossa tämänpäivän peliin.

Mites nämä Jukuri- herrat jotka loukkaantui? Oliko Suoraniemen taklaus törkeä, vai vahinko? Entä nämä käsillelyödyt?
 

Scotty

Jäsen
Muutoksia permanenttiin

Sportin peliä taisi kohentaa "permanenttiin " tehdyt muutokset. Tami on kovasti kuuluttanut mantraansa "voittavaa joukkuetta ei muuteta".
No, nyt muutokset tehtiinkin hävinneeseen joukkueeseen vaikka moni katsomovalmentaja Sportin kotisivuilla peräänkuulutti jo muutoksia Hermes-sarjan jälkeen.
Mielenkiintoista että voitto saatiin kun ykkös- ja kakkosketjujen vaasalaisutta lisättiin (Suoraniemi siirrettin kakkosesta neloseen ja Fandul suihkuun - tilalle Nabb ja Fogström).
Ratkaisevaa aikaisempiin Jukurit-otteluihin oli kaiketi Westerbackin ketjun piristyminen ja maalivahtipelin onnistuminen.

Limnell jatkanee maalissa ja varmaan Westerbackin ketju on ennallaan tänäänkin mutta pelaako Fandul tänään vai saiko pelikiellon?
Pääseeköhön Osala avauskokoonpanoon?
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Kiitos Sport!

Huhhuh! Eilen tuli taas tunne, että on uskomattoman hienoa olla fani. Kiitos Sport! Monta sataa kilometriä autossa, mutta kyllä oli sen arvostakin. Olis saattanut olla aika möksyilyä takasintulomatka, jos lopputulos olisi ollut toinen. Viimeksi Turussa harkkamatseissa meinasi olla yhtä hieno fiilis kun kyykytettiin liigajengejä, mutta eilen oli kuitenkin kyseessä tosipelit, joten aika sanoin kuvaamaton pöhinä oli!

Itse pelistä vielä muutama sekalainen huomio:

-Hienoa oli nähdä, että Sportkin osasi pelata ajoittain "taviskiekkoa". Ei höntsäilty liikaa, aina oli ukkoja pelin alla, ei päästetty vastustajaa moniinkaan ylivoimahyökkäyksiin jne.

-Cloutier oli paska. Taas. Tulee jotenkin mieleen Halloun; ekassa matsissa aivan huikee esitys ja kun nimi on paffissa, osoittautuu ukko täydeksi flopiksi. Uskomatonta, että Tamilla löytyy luottoa vieläkin. Pelaa kuitenkin varmaan puolet pelistä...

-Aku oli hyvä. Tack!

-Ensimmäistä kertaa näin, että puhumalla saadaan pelaajalle rangaistus ja vielä suihkukomennus. "Voi kun käsi on pipi, melkein jäi jälkikin." Minuutin antoi Laitinen robottien selitellä ja sitten Fadu suihkuun. Ei näin. Eikös rangaistus kuuluisi tulla teosta eikä seurauksesta? Mitä muut mieltä? Itse en tilannetta nähnyt, joten tästä kai pitäisi olla aivan hissukseen, mutta jotenkin tuntui tilanne kovin koomiselta. Voisi joku paremmin tilanteen nähnyt hieman kertoa mitä siinä oikeastaan tapahtui.

-Samaa mieltä Jukuri-kirjoittajien kanssa, että jäähy jatkoerässä oli linjasta poikkeava. Sport kiittää, Sport tackar. Molemmille olisi voinut jo paljon aikaisemmin viheltää, mutta linja oli sentään pitkän tovin ottelussa tasapuolinen. Siihen harva tuomari nykypäivänä yltää :)

-C´mon RED ARMY! Harkkapeleihin lähtee bussi, mutta ei silloin kun joukkue eniten tukea ja kannustusta kaipaisi. Onhan se nyt hanurista! Tuli vaan mieleen, että olisi järjestäjä voinut vaikka Saarelle tai Tamille soittaa, että: "Nyt tarttettais satanen hyvään tarkotukseen; Pitäis saada bussi starttaamaan. RA kuitenkin muutaman latin Sportin kassaan tuonut, että pieni vastapalvelus olisi paikallaan" Ei meitä hallilla kyllä liian montaa ollut. Toivottavasti kuitenkin porukka tänään eksyy Kuparisaareen. Paska fani kun itse olen, en täältä PK-seudulta matsiin pääse eli laulakaa ny saakeli sitten munkin puolesta.

Ei kai mulla muuta, kun kovasti toivotan Sportille onnea tän päivän matsiin. Toivottavasti saa taas itekki tiistaina suunnata Mikkeliin!

Vielä lisäysedittiä: Kalevankankaalla oli suhteellisen huonosta yleisömäärästä huolimatta ihan OK tunnelma. Vaasalaiset istumapaikkaporvarit vois ottaa mallia Mikkelin vastaavista, että kun hallissa aletaan taputtaa, taputtaa myös istujatkin (tai kaikkihan hallissa näyttää istuvan meitä lukuun ottamatta, mutta tarkoitin reunakatsomoita). Siitä propsit Mikkeliin! Harppa-Sedän(?) musiikki valinnat oli suhteellisen jees, mutta jotku pikkukakkosen tunnarit ja muut vastaavat iskelmät vois jättää äijäilypelistä pois. Fanitkin voisi hieman laajentaa kannustuslauluvalikoimaansa. Aika yksipuoliselta näin vieraspaikkakuntalaisen korvin kuulosti. No pääasia, että edes yritätte...
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

ToniKopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Viestin lähetti Juuba
Voi jumalauta mikä idiootti! Eikö sitä perkele saa omiaan kehua, jos siltä tuntuu. Jatkoajan lukijoista puolet taitaa olla täällä vaan vittuilemassa, jos joku erehtyy kehumaan omaa joukkuettaan.

Niin, hyvä Jukurit! Hyvä Kalpa! Finaaleissa törmätään :)

Anteeksi vaan Jukurifanit jos oon kritisoinut joukkueenne pelityyliä, mutta mielestäni kaikilla on täällä mielipiteeseen oikeus!
Ja toi hehkutus nyt vaan sillä hetkellä otti päähän, kun itse ollaan täällä biitsillä ja ollaan näin pohjalaisena(keski) aika vaatimatonta porukkaa=)
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Toivottavsti eilinen voitto, vielä jatkoajan jälkeen nosti itseluottamusta uudelle tasolle.

Voin vain kuvitella kuinka isot paineet kerääntyy Jukuri-porukan harteille, todella turhauttavaa hävitä kotona, jatkoajalla ja heti perään pitkä bussimatka, ei ollenkaan ehditä analysoida tappiota!

Uskon ja toivon että tämä on ottelusarjan käännekohta.

Aikasemmin ketjussa esitettiin kysymys jos maalikoostetta löytyy??? olisi kiva nähdä.
Tietääkö joku jos Fandul saa pelata tänään??? Vaikka tuntuu että voidaan voittaa ilman häntäkin..
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Karavaani palasi sitten Vaasaan täksi päiväksi.

Pete Suonpää teki sitten sen, mitä ottelusarjan alla ennakoin, eli ratkaisi Jukureita vastaan...Ehkä pitäisi jatkossa olla ihan hiljaa :)

Molempia joukkueita koetellaan nyt oikein kunnolla. Ensinnäkin palautumisaika on lyhyt ja toiseksi eilinen pitää saada pois korvien välistä. Sekä Jukureiden että Sportin valmentajat ovat omalla tavallaan hyviä henkisiä valmentajia, joten ajukopan pitäisi molemmilla osapuolilla olla taas tässä päivässä.

Fyysisellä puolella ei varmasti tapahdu muutoksia, tänäänkin mennään lujaa. Näitä pelejä varten on kesällä treenattu, kuten on moneen kertaan todettu.

Illan ottelussa Jukureiden aseena on, kuten torstainakin, pelin pitäminen tasaisena mahdollisimman pitkään. Kello tekee työtään Jukureille, jos mikkeliläiset pääsevät johtoon, tai peli on pitkään tasan.

Sport on se, jonka pitää tänäänkin onnistua. Pakko-onnistumisen painolasti on henkisesti pienempi kuin eilen Mikkelissä, mutta sama taakka on edelleen joukkueen harteilla. Saa nähdä, pelasiko Spåra voitollaan itselleen lisää paineita, kun yleisön odotukset läsähtävät niskaan?

Jukureiden onnistuminen lepää rauhallisuudessa. Meteliä hallissa piisaa ja kentällä tulee hiki ja mustelmia. Jukurit on ennenkin pelannut kovassa paineessa. Uskon, että henkisellä puolella Jukurit kestää tämänkin koetuksen. Eikä Jukureiden tarvitse hävetä kentällä taitotasossakaan.

Kova vääntö on luvassa. Jukureilla on nähdäkseni edelleen etulyöntiasema juuri tuon vaasalaisten pakkovoittamisen vuoksi. Tilanne olisi ihan eri, jos Jukurit tulisi Spåran vieraaksi silloin, kun sarja olisi Sportille katkolla. Tänään homma hoituu Mikkeliin luvuin 2-4. Viimeinen tyhjiin :)

Kädet hikoaa jo nyt, mitähän meininki on viiden aikaan?
 

ViVa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti fastasashark
Tietääkö joku jos Fandul saa pelata tänään??? Vaikka tuntuu että voidaan voittaa ilman häntäkin..

Eiköhän mies pelaa. Selvitä voitaisiin hyvinkin, mutta faktahan se on, että eilen henkisesti tärkeä avausmaali lähti tämän herran lavasta. Kuriositeettina mainittakoon, että jos Fandul vielä yhden käytösrangaistuksen (10 tai 20 min) hankkii, on miehellä edessä yhden ottelun pelikielto. Edellisethän ovat eilisestä ottelusta ja Hermes-vierasottelusta.

Täytyy sanoa, että kumma pelaaja tuo Fandul. Yleinen mielipide on häntä vastaan, teki hän mitä tahansa. Tehoilla 1+1 mies on vielä toivoton surffari, vaihdettaisiin jo pois kokoonpanosta. Toisaalta Fadu välillä todella surffaa kaukalossa, pelaa laiskasti ja luistelee aikaisin vaihtoon. Alkukaudesta Tammelin-episodin jälkeen aivan yössä, ja nyt alkanut vähän heräillä kahdellakin tavalla.
 

Tero Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Tuossa vähän aiemmin Åpa kyseli, että mitä tapahtui siinä Fandulin ulosajotilanteessa. Näin omalta hyvältä paikaltani, kun Silvander tuli vaihtoaitioon kättä pidellen ja näytti Ristolle oikean käden peukaloaan joka oli pois paikoiltaan "tyvinivelestä", mikä sen lääketieteellinen termi nyt sitten liekään. Joten jälki jäi ja aika iso vielä. Dufva huusi Laitiselle, että "kato nyt, se on poikki tuo sormi!" Eihän se poikki onneksi ollut vaan tosi näyttävästi pois paikoiltaan. Joten kyllä siinä melko kovaa mailaa Fandul käytti, kun hanskan läpi lähtee peukalo sijoiltaan. Tämmöinen episodi oli se. Ja kaikki on faktaa, ei fiktiota. Laitisesta sen verran, että erätauolla tami ripitti sitä pukukoppiin mennessä useita minuutteja jonka jälkeen tommi t ei paljon Sportille puhallellut. Munaton mies. Sport oli aktiivisempi ja sai ansaitun voiton. Jukureilla oli aikaa hoitaa homma kotiin ihan tarpeeksi, mutta katkaisupelikö jännitti niin pirusti vai mikä mätti. Kaksi erää Kalevankankaalla ja vastustajan maalivahdilla kokonaista 4 torjuntaa, ei päästettyjä, tähän sisältyen 5 minuutin ylivoima, jossa 1 laukaus. Ei välierissä näin pelata. Synkkiä hetkiä. Vaan ne ovat eilisiä ja menneitä ja omiin uskon ja luotan kuin vuoreen. Bussimatka on ollut pitkä ja pimeä, mutta siltikin. Ainakin herra Strömberg oli sen näköinen koppiin mennessään, että homma hoidetaan Vaasassa kotiin, samoin muutkin jätkät. Sportin pelistä sanon vielä sen, että tässä ottelussa oli sitä intensiteettiä mitä odottelin ensimmäisestä pelistä alkaen. Illalla joutuu taas elämään pulssi koholla monta tuntia! Mutta meillä on vieläkin kaksi ottelupalloa sarjan voittoon. Siihen uskoen
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Viestin lähetti ViVa
Täytyy sanoa, että kumma pelaaja tuo Fandul. Yleinen mielipide on häntä vastaan, teki hän mitä tahansa. Tehoilla 1+1 mies on vielä toivoton surffari, vaihdettaisiin jo pois kokoonpanosta. Toisaalta Fadu välillä todella surffaa kaukalossa, pelaa laiskasti ja luistelee aikaisin vaihtoon. Alkukaudesta Tammelin-episodin jälkeen aivan yössä, ja nyt alkanut vähän heräillä kahdellakin tavalla.
Faktaa on se että Fadu oli sportin paras pistemies runkosarjassa JA tähän asti playoffeissa...
Siis onhan se kaveri kumminkin tärkeä pelaaja.
Mutta näyttäähän sen liikkeet kaukalossa välillä aika aneemisilta....
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureiden plussat ja miinukset eilen:

-Tappio
-Kaksi ensimmäistä erää ihan perseestä
-Liian vähän yleisöä
-Toipilas joukkue (flunssainen, mm. Koposella edel.iltana 38 kuumetta)
-Loukkaantumiset

+kolmas erä
+MIKKO STRÖMBERG
+yllättävän hyvä meteli yleisömäärästä huolimatta

Koko ottelun suurin miinus; ISO PELLE NIMELTÄ TOMMI K. (ennen T) LAITINEN, että osaakin olla tyhmä mies

No tänään uusi peli ja uudet kujeet. Toivottavasti Vaasassa on erotuomari koko ottelun ajan. Mikkelissä ei ollut.

Suurin kysymys illan pelissä lienee, miten Jukuripakka on pysynyt terveenä. Onko uusia tautitapauksia/loukkaantuneita? Jos kaikki suurinpiirtein pelikuntoisia, niin tiistain ottelua ei tarvita. Sport puristaa taas mailaa liikaa ja Jukurit vie 1 - 3.

Westerpakki ei VIELÄKÄÄN mua vakuuttanut. Sport oli kyllä paras Sport mitä olen aikoihin nähnyt, se osasi jopa pelata reilusti Duffaa. Pitkätkiekotkin lähti kuin Jukureilla konsanaan. Ihme, ettei täällä kukaan puhu niistä...
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Viestin lähetti Ben_D
Onko Sportilla tänään poissaolijoita? Jukureillä todennäköisesti ainakin Hakkarainen ja Silvander.
No ainakin Luotonen, Heikkinen ja Myllyaho edelleen...
Onko nuo Hakkaraisen ja Silvanderin poissolot joku kutina, vai oletko saanut tieto jostain?
Kohtahan finhockeylta varmasti näkee kokoonpanot..
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Viestin lähetti fastasashark
No ainakin Luotonen, Heikkinen ja Myllyaho edelleen...
Onko nuo Hakkaraisen ja Silvanderin poissolot joku kutina, vai oletko saanut tieto jostain?
Kohtahan finhockeylta varmasti näkee kokoonpanot..

Hakkarainenhan jätti pelin eilen ensimmäisessä erässä kesken Suoraniemen taklauksen jälkeen. Kysessä saamani tiedon mukaan aivotärähdys. Silvander oli saanut mailaa käsille, pelannut silti loppuun. Mukanaolo tänään epävarmaa.
 

aku ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JUKURIT ja Jokerit
Re: Kiitos Sport!

Viestin lähetti Åpa

Vielä lisäysedittiä: Kalevankankaalla oli suhteellisen huonosta yleisömäärästä huolimatta ihan OK tunnelma. Vaasalaiset istumapaikkaporvarit vois ottaa mallia Mikkelin vastaavista, että kun hallissa aletaan taputtaa, taputtaa myös istujatkin (tai kaikkihan hallissa näyttää istuvan meitä lukuun ottamatta, mutta tarkoitin reunakatsomoita). Siitä propsit Mikkeliin! Harppa-Sedän(?) musiikki valinnat oli suhteellisen jees, mutta jotku pikkukakkosen tunnarit ja muut vastaavat iskelmät vois jättää äijäilypelistä pois. Fanitkin voisi hieman laajentaa kannustuslauluvalikoimaansa. Aika yksipuoliselta näin vieraspaikkakuntalaisen korvin kuulosti. No pääasia, että edes yritätte...

Hyvä kun Kalevankankaan tunnelma kelpasi. Todellakin täytyy kiittää näitä "porvarikatsomon" ihmisiä sillä he olivat TODELLA hyvin pelissä mukana ja taputtivat ajoittain yhtä hyvin kuin fanipäätykin, kiitos! :)
Tuosta katsojamäärästä sen verran että kalevankankaan halli on sen verran pieni että siellä tuollainen pari tuhatta ihmistä saa ihan kohtalaisen tunnelman aikaseksi.
Kuulin tuossa kavereilta jotka olivat Vaasassa että siellä länsirannikolla oli ollut mahtava tunnelma hallissa, sitä täälläkin tavoitellaan tulevaisuudessa, ja koitetaan saada tännekkin lisää fani toimintaa jotta päästäisiin Vaasalaisten kanssa samalle tasolle (sitten joskus) :D
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Silvanderin kausi on melko varmasti ohi, HAISTA VITTU FANDULS!

Silvanderin sanoin ensin muutaman kerran mailanpäätä kylkeen ja sitten kirvesisku käsille..

Suoraniemi veti Hakkia päähän ja mies sivuun ja sitten tuo rahastajaryssän teko, hienoa Sportti.
 
Viimeksi muokattu:

jaetski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hmm..näitä sattuu, on sattunut myös Sportille. Jos törkeyksiä on tapahtunut niin tekoja varmasti rankaistaan pelikielloilla, niin pitääkin.

Rahastajaryssä sanonta aiheutti muuten minulle pienet naurut, kiitos siitä. Aika hyvin ilmaisee Fandulia!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Viestin lähetti jesse72
Silvanderin kausi on melko varmasti ohi, HAISTA VITTU FANDULS!

Silvanderin sanoin ensin muutaman kerran mailanpäätä kylkeen ja sitten kirvesisku käsille..

Suoraniemi veti Hakkia päähän ja mies sivuun ja sitten tu rahastajaryssän teko, hienoa Sportti.
Tosi asiallista juttua jesse! Alkaako pelottaa tappio kun tulee tämmöistä tekstiä???

Epäilen että Suoraniemi vahingoittaisi tahallaan, voisin kuvitella että kyseessä on ollut karvaustilanteen taklaus, ei ainakaan kommentit mikkelin suunnasta ole olleet sellaisia että olisi yrittänyt "tappaa" hakkia...!??!!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Viestin lähetti fastasashark
Tosi asiallista juttua jesse! Alkaako pelottaa tappio kun tulee tämmöistä tekstiä???

Epäilen että Suoraniemi vahingoittaisi tahallaan, voisin kuvitella että kyseessä on ollut karvaustilanteen taklaus, ei ainakaan kommentit mikkelin suunnasta ole olleet sellaisia että olisi yrittänyt "tappaa" hakkia...!??!!

Ok, vähän kärkkäästi mutta..Suoraniemellä kädet korkealla ja kolahti päähän sen verran pahasti että mies sivuun, ei varmasti tahallinen teko, mutta näitä sattuu..

Rahastajaryssä sen sijaan osoitti tasonsa, näätä mikä näätä..
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Harmi homma nuo loukkaantumiset. Suoraniemen kohdalla olen vakuuttunut, vaikka en tilannetta olekaan nähnyt, että se oli vahinko. Sellaisen kuvan olen vuoden aikana saanut hänestä, että on "herrasmiespelaaja". Näitä kuitenkin sattuu kun vedetään sata lasissa.

Fandul lensi vastaavasta tilanteesta ulos Hermes -sarjassakin. Nyt taas. Jaa-a. Pitäisi nähdä videolta.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Viestin lähetti Shearer
Harmi homma nuo loukkaantumiset. Suoraniemen kohdalla olen vakuuttunut, vaikka en tilannetta olekaan nähnyt, että se oli vahinko. Sellaisen kuvan olen vuoden aikana saanut hänestä, että on "herrasmiespelaaja".

Suoraniemi pelasi kaikkea muuta Mikkelissä kuin "herrasmies". Hakki jatkoi pakin syötön punaiselta hyökkäyspäähän ja tilanne oli jo ohi kun Suoraniemi tulee ryntäämällä kädet ylhäällä Hakkia päähän!
Tilanteesta olisi varmsti selvinnyt vähäisin vammoin jos olisi osannut odottaa taklausta ennen vaihtoon menoa tilanteen jälkeen.

Suoraniemi oli muutenkin koko ajan kuumana. Tilanteiden jälkeen äpöstelyä, huitomista ja ylimielistä käytöstä. Sport pelasi eilen hyvin,mutta jäi paska maku noista tempuista joilla kolmelle pelaajalle aiheutettiin vammoja. Niinkuin jo aikaisemmassa viestissäni totesin fyysinenkiekko ei ole sama asia kuin rottakiekko.
 

Viikatemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Hifk
Hienoa,että Sport on vihdoin siis löytänyt sen pleijaripelivaihteen.Ukkoa seinille ja läski tummumaan.
Saattaahan siinä muutama maalikin tulla kun oikein hosutaan,rapatessa roiskuu.
Kohta hallille katsomaan,puhuuko Mikkelin pojat totta,vai löytyykö sieltä sittenkin lauma väsyneitä minnihiiriä.
Taas pikkasen jänskättää...
 

Salama44

Jäsen
Su 27.3 välierässä Sport tarvitsee onnistuneen maalivahtipelin Jukureita vastaan. Täyden kotihallin kannustamana hyökkäyspeli tulee olemaan yhtä aktiivista kuin lauantaina Mikkelissä. Jukurit keskittynee lähinnä vastaiskuihin.

Muistuu mieleen Salamoiden puolivälieräpeli 15.3 Kirkkonummella. Kaksi erää oli tasaista ja ottelu oli voinut kääntyä kummalle tahansa, mutta Simo Vehviläisen huono maalivahtipeli ratkaisi sen osaltaaan Jukureille. Jos Aku Limnell onnistuu yhtä hyvin kuin lauantaina, Sportilla on kaikki mahdollisuudet siirtää ratkaisu viimeiseen otteluun.

Edit: ... lauantaina Mikkelissä
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös