Välieräsarja 2004-2005 Kärpät - Lukko

  • 67 842
  • 479
Tila
Viestiketju on suljettu.

M10

Jäsen
Näin ulkopuolisen fanin silmin Kärpät-Lukko sarjasta tulee hieno taisto. Liigan taitavin joukkue vastaan Jukka Rautakorven inhottavan iso, fyysinen ja taktisesti valmis raumalaisryhmä.

Juhamatti Yli-Junnilan puuttuminen Lukon rosterista ei varmaan taviskiekkofania paljoa hetkauta, mutta sanokaa mun sanoneen; pitäis hetkauttaa. En jaksa uskoa että Teemu Normion "tähdittämä" neloskenttä jatkaisi ilman Ylliä tuota vaikuttavaa jyräystä, mitä he Ifk:ta vastaa esittivät. Yli-Junnila oli yllättävän suuri palanen tuota Rautakorven taktikoimaa kolossiryhmää erinomaisella alivoimapelaamisellaan sekä kulmatyöskentelyllään. Melko linnunluista Kärppälaumaa vastaan se olisi ollut ennalta aliarvostetussa roolissa.

Kärpät on mielestäni paperilla liigan ykkösjoukkue. Oulun miehet pelaavat mukavan vauhdikasta kiekkoa ja maalintekijöitä/pelintekijöitä löytyy vaikka millä mitalla. Kärpät on Lukolle aivan eri tason vastus kuin jo kesälomille lähtenyt ylimainostettu kissaryhmä. Siellä missä Ifk:lla löytyi turojärvisiä, löytyy Kärpiltä viktorujcikeja. Siinä on huima ero.
Kärppien puolustuspää kestää vertailun minkä joukkueen kanssa tahansa. Ilkka Mikkolalla on n.19 suomen mestaruutta, kahdeksassa eri seurassa. Tällainen pelaaja on tärkeä play-offseissa. Niklas Bäckström taasen on voittava maalivahti.

Materiaaleja verratessa Kärpät vie mielestäni hyvin niukan voiton lähinnä paremman hyökkäyksen ansiosta. Siihen ei sarja silti tule ratkeamaan minun mielestäni, vaan tähän; Jukka Rautakorpi on Kärppä-kollega Kari Jalosta parempi valmentaja, taktikko. Siksi uskonkin että Lukko tulee jyräämään (myös ilman Ylliä) fyysisesti heiveröisen Kärppälauman niukin ottelusarjalukemin 2-3. Lukko ottaa molemmat kotivoitot itselleen ja voittaa game5:n jatkoajalla, maalintekijänä pleijarijyrä Sami Torkki.

Kärppiin olisin uskonut jos heitä vastaan semifinaaleihin olisi tullut Ifk, mutta kun ei niin ei.

Pronssiottelun Raksilassa Kärpät korjaa nimiinsä Jokereita vastaan 4-0.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Re: Re: Re: Lukon nelonen hajallaan?

Viestin lähetti RolleX
Peli päivä peliaika

8.3.2005 12.59
5.3.2005 9.28
3.3.2005 10.08
1.3.2005 13.05
26.2.2005 11.22
24.2.2005 13.08
20.2.2005 9.28
19.2.2005 10.55
17.2.2005 9.59
15.2.2005 8.13

Onko vastuu kasvanut loppupeleissä, joista en muista aikoja ulkoa...

Muistitko sä runkosarja pelien peliajat ulkoa ?? Hyvä muisti;)

No tässä vastausta:

Yli-Junnila: 1.ott= 17.21, 2.ott=12,29, 3.ott=12,50, 4.ott=12,09, 5.ott=15,17. 1+1 pisteet ja tehopörssi +4, ei kertaakaan omiin, koko sarjanaikana.

Pitäisin tärkeänä neloskentän sentteriksi, etkö sinäkin?

edit. Kiitos tilastoista nimimerkille TD
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Re: Re: Lukon nelonen hajallaan?

Viestin lähetti Tumpula
Olisi tässä sellainenkin mahdollisuus, että Rautakorva pistäisi antaisi VVV:lle (V-V Vainiola), nuorten pistepörssin voittajalle mahdollisuuden. Kyllähän finaalisarjoissa on nähty junnuja ennenkin, eikä esim. viime vuodesta kannata unohtaa Tepsin Arttu Virtasta.

En oikein usko, valitettavasti. Vainiola lienee keskittynyt pelkästään tetsaamiseen sen jälkeen kun A-junnujen kausi päättyi. Ja kun kerran Jukalta ei ennenkään ole Vilsulle luottoa herunut.

Kauvosaari nousee kokoonpanoon, mutta nouseeko pelaavaksi pelaajaksi? Toinen vaihtoehto olisi siirtää Jaakko Hagelberg nelosen keskelle ja nostaa Ville Snellman takaisin Tähtisen ketjuun. Hagelberghän pelasi tuolla paikalla jossain vaiheessa - en kyllä yhtään muista miten.
 

Grohl

Jäsen
Viestin lähetti psychodad
Jos Kärpissä olisi vielä Brad Smyth, uskoisin enemmän heidän mahdollisuuksiinsa haastaa lukko maalin edustalla. Tuossa rosterissa ei taas mielestäni juurikaan ole ketään joka sinne menisi punnertamaan irtokiekkoja sisään.
Tottahan toki mikäli Smyth edelleen pelaisi Kärpissä niin hän toisi maalineteen lisää punnerrusvoimaa, mutta itse en oikeastaan ole kovin huolissani tästä asiasta. Vaikka Kärpillä ei ole lähellekkään samanlaisia maalinedusjyriä kuin Lukolla on esim. Toporowski ja Torkki, mutta yllättävän usein nämä Saarenheimot, Ujickit, Pyörälät, Viuhkolat ja Haatajat sieltä maalinedestä jollain ilveellä ovat sen kiekon tökkineet sinne maaliin. Varsinkin Saarenheimon Peksi ei keinoja kaihda saadakseen kiekon maaliin. Tästä hyvänä esim. unohtumaton Jokerit-sarja ja ECC-finaalin jatkoajan hylätty maali, jossa Saarenheimo punnersi kiekon sisään Omsk-pakki niskassaan, mutta tuomari ehti katkaista pelin. Muutenkin nyt ei ole enää edes Jokisen Jussilla varaa neppailla kulmissa, vaan nyt on jokaisen tilanteen jälkeen pyrittävä ajamaan maalille.

Kun näitä hyökkääjä jättejä ei kärpiltä nyt löydy niin kukas mahtanee toimia yv:llä maskimiehenä? Kukkonen? Vai meinaako Kärpät pelata aina klap klapin takatolpalle... Lotvonen voisi olla aika käyttökelpoinen.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ero HIFK -sarjaan on Kärppien paremmuus joukkueena. Jos tilastot pysyvät samanlaisina kuin HIFK -sarjassa, tekee Kärpät varmasti enemmän maaleja kuin IFK.
Toinen asia mikä mietityttää on Kärppä hyökkääjien nopeus. Tenkrat, Somervuori, Ujcik haastavat varmasti Lukko pakit, mikäli pääsevät vauhtiin. En usko että tätä peliä ratkaistaan maalin edessa vaan karvauksessa, Lukolla ei ole varaa päästää Kärppiä vauhtiin.
Maalin edessä Lukko on selvästi vahvempi, molemmissa päissä. Eli jos Lukko saa Kärpiltä vauhdin pois on se vahvoilla, mutta jos Kärpät pääsee kääntämään peliä vauhdilla, tulee Gillille ja muille kiire. Toisaalta Lukon laiturit tulevat olemaan agressiivisia Kärppien maalilla eli montaa reboudia ei saa tulla ja pakkien pitää pystyä siivoamaan kiekko pois maalintekosektorista. Jos Kärppä pakit joutuvat painimaan esim. Topon, Torkin tai Normion kanssa, noutaja tulee ennemmin tai myöhemmin, siis väsymyksen muodossa.
En usko tässä sarjassa myöskään Lukon selvään kunto etuun, sillä sen verran hyvää Kärppien liike oli Tappara sarjassa.
Ylilyönteihin en usko tässä sarjassa, ainakaan Kärppien puolelta ja uskon että Rautakorpi on teroittanut tätä myös omalle joukkueelle. Toisaalta eikö Aarnion kannattaisi ärsyttää alusta lähtien Gilliä, jolla jo kaksi kymppiä on??
Veikkaisin sarjassa 60 - 40 Kärppien voiton puolesta, mutta niin minä veikkasin HIFK:kin puolesta. Tosin uskoisin ettei Kärpät auta omalla sekoilulla Lukkoa niin paljon kuin HIFK.
 
Viimeksi muokattu:

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten hitaat Lukko-pakit pitävät Kärppä-kiiturit pois maalintekopaikoilta? No, veikkaisin, että samalla tavalla kuin niissä kolmessa viimeisessä kohtaamisessa, joissa se nähtävästi onnistui, koska Lukko voitti kaikki kolme... Ai niin, mutta play-offit ovatkin oma maailmansa ja runkosarja ei vaikuta. Sori.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Olisiko Lukosta pelaamaan kanuuna playoff-kevät? Eli runkosarjan vitossijalta liikkeelle ja vastustaja kerrallaan kanveesiin. Eikö Rautakorven edellinen liigakausi valmentaja mennyt täsmälleen näin?

Ilmeisesti samoilla altavastaajan aseilla jatketaan kuin kissapetojakin vastaan: tiivistä ja nöyrää viisikkopelaamista, ei isoja riskejä, isketään vastaan, luotetaan Roliin ja pidetään pää kylmänä. Mikäli Rautakorven fyysisesta ja urheilullisesta joukosta saadaan parhaat tehot irti, jalka liikkuu, paketti pysyy kasassa ja maalivahti on yhtä kuuma kuin edellisessä sarjassa, on Lukolla mahdollisuus pistää hallitseva mestari ahtaalle.

Eritoten, mikäli Kärpät hallitsee peliä, Lukko sumputtaa, Roli kestää, Lukko iskee paikoista maalit ja Kärpät tuskastuu. Tuska sekä kipsi murtaisivat pelihuumorin eikä mikään onnistuisi. Raumalla on kiekkokuume kohoamassa ja draivi päällä, Oulussakin ollaan varmasti vesi kielellä mutta paineetkin ovat astetta kovemmat. Lukolla on onnistuessaan realistiset mahdollisuudet haastaa mestari. Vähän kuin Suomi-Slovakia 2000 Pietarissa: Suomella oli ennakkosuosikin paineet, vaikka todellisuudessa Slovakian maailmanluokan hyökkääjät ja nouseva kiekkotrendi tasoittivat puntteja selkeästi.

Oman maalin edusta pitäisi olla Lukolla hyvissä käsissä. Toisaalta, pakistossa ei Eepiä lukuun ottamatta ole playoff-menestyjiä. Kokeneita pakkeja tosin mutta edelleen, pysyykö paketti kasassa ja pää paketissa yhtä hyvin kuin aiemmin? Kuten nähtyä, tiukoissa playoff-otteluissa pienet virheet ratkaisevat. Tyhmät jäähyt on karsittava ja porrastuksen on toimittava. Muuten nopeat kärpät porhaltavat ohi oikealta ja vasemmalta ja Kärpät jyrää ylivoimalla.

Jos fyysisyys, tiivis puolustus ja kova onnistumisprosentti maalipaikoissa on Lukon aseita, iskee Kärpät jaloilla ja käsillä. Sekä kokemuksella. Menestymisestä. Hyökkäys on väärällään omia kasvatteja jotka ovat keväästä 2001 alkaen päässeet vääntämään kovia playoff-sarjoja. Viuhkola ja Jokinen ovat tehneet nousuaan a-luokkaan mutta taustalta iskevät myös Pyörälä, Pesonen, Saarenheimo, Haataja ja Juntunen. Ei suuria otsikoita kovassa joukkueessa mutta perustaidot ovat kuitenkin kehittyneet siihen pisteeseen, että kykenevät olemaan hyödyksi niin puolustavina duunareina kuin hyökkäyspään ratkaisijoinakin. Kokeneet kahdensuunnan sentterit Palsola-Sihvonen saattavat ratkasevilla hetkillä olla hekin kullanarvoisia. Huipputaitavalla Eerolla olisi tilaisuus nousta onnistujaksi myös playoffseissa, yksi kaikkien aikojen vahvistuksista eli Tenkrat on sen jo osoittanut. Ujcik on hänkin lopulta osoittautunut hyväksi hankinnaksi. Aarniolle jää kovan taklaajan sekä provosoijan rooli. Peliaikaa tuskin älyttömästi kertyy joten potkua pitäisi riittää joka vaihtoon.

Lukkoa pidetään fyysisempänä joukkueena. Romuluisia äijiä joukkueesta löytyykin. Ei Kärppienkään pakisto ekassa väännössä hyydy. Boumedienne, Niinimaa ja Kukkonen ovat haalineet änärikokemusta ja osaavat kovan pelin metkut, Lehtonen jakelee pommeja useammassakin eri mielessä ja Lotvonen on ainakin iso. Mikkola voittaa aina ja Vallinkin on hyvänä päivänä mallikelponen. Laatua ja kokemusta löytyy niin paljon ettei hädän pitäisi kovassa paikassa tulla heti käteen.

Hyvänä päivänä...kuinka paljon päivän kunto ratkaisee? Jatkuuko Rolin huikeat otteet? Syttyykö viime kevään sankari Kärppämaalissa parhaimmileen kun suuret pelit alkavat? Pysyvätkö kärppätaiturit pihdeissä vai alkaako karuselli pyörimään ja kaikki valot vilkkumaan? Marginaalit ovat tunnetusti pienet, erikoistilanteet ratkaisevat, maalivahtipeli, lapa jäähän ja nimi lehteen...

Tahdollakin on merkityksensä. Lukko ei ole koskaan mitään voittanut ja viimeisistä finaalipeleistä on 17 vuotta aikaa. Kärppien pitkä korpivaellus on tuottanut huikean nousun jälkeen ensin hopeaa ja sitten makean mestaruuden. Nälkää riittää silti edelleen. KJ haluaa hänkin nousta menestyvien päävalmentajien kastiin.

Huikea vääntö kenties? Pienten joukkueiden puolta pitäisi teoriassa pitää mutta suuria yhtymäkohtia tämän päivän Ässien ja Lukon välille en juuri nyt keksi. Mitä sillä nyt ikinä tarkointankaan.

Syntymäkaupunkini huippujengi nappaa kaksi ekaa koitosta, kolmannen vie Lukko Oulussa maalein 1-2 ja lopulta raumalaiset lähetetään pronssimatsiin neljännessä matsissa Raumalla. Voitot siis Kärpille 3-1.
 

reila

Jäsen
Suosikkijoukkue
lukko
Lukon puolesta

Siitä on kulunut jo liikaa aikaa kun Lukko oli viimeksi finaaleissa. Pitkän matkan takana tuokin tavoite vielä on, mutta toivo elää. On hienoa mennä taas seuraamaan peliä pääty katsomoon rummun päristyksen sekaan.

Peleistä tulee erilaisia kuin Hifk peleistä,sillä Kärpät osaa pelata paremmin joukkueena. Materiaaliltaan Kärpät on samaa tasoa kuin edellinen vastustaja. Yksi tärkeä asia on pysyykö Lukko Kärppien vauhdissa ja pystyykö Kärpät vastaamaan Lukon fyysisyyteen. Maalivahdit ovat hyvät, en usko että siihen kaatuu kumpikaan. Puolustus on Kärpillä selvästi liikkuvampi ja Lukolla iso ja fyysinen. Avain asia Kärppien pakko pitää liike kovana, sillä nyhjättäessä mies miestä vastaa Lukko on parempi. Eli suomeksi pääseelö Kärpät vauhdilla ohi Lukon keskialueen? Isot pakit ovat vaikeuksissa jos merkkaus alkaa pikkaisenkin rakoilla.

Kärpät hyökkää varmasti enemmän. Varmasti myös Raumalla. Lukko tuskin peruuttelee enää Raumalla. Lukon on pystyttävä hyökkäämään enemmän kuin viime sarjassa, paitsi jos vastustajan maalivahti tarjoilee taas almujaan. Ja tuskin näin käy.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Lukkoon uskovat saavat rahansa perjantain kamppailusta 3,8 kertaisesti takaisin, jos se nyt sinkkuna oli. Veikkaanpa, että myös veikkausvihjeitä tarjoavat tahot tulevat tätä lukon voittoa tarjoilemaan. Eli ei muutakuin säästöpossuja tyhjentämään kaikki te Lukkoon uskovat.
 

Basso75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lukkoon uskovat saavat uskoa siihenkin, että lehmät lentävät.

HIFK kaatui stadilaisten sekoiluun (hermokontrollin pettäminen, ylimielisyys).

Me emme siihen sorru.

Mitali se on pronssikin, Raumalla.

Kultaista kevättä odotellen.

TIE
TOTUUS
KUNNIA
KÄRPÄT
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Markku Kruus

En ainakaan huomannut, että olisi jo joku tän kertonut, mutta tämä mies viheltää ekan välierän perjantaina Oulussa...ja hyvä näin...
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Re: Markku Kruus

Viestin lähetti Mato
En ainakaan huomannut, että olisi jo joku tän kertonut, mutta tämä mies viheltää ekan välierän perjantaina Oulussa...ja hyvä näin...
Tiedossahan tuo on. Näemmä päätetty SM-Liigan toimesta, että Lukko päästetään välieristä vaikka tällaisilla päätöksillä.

Kruus sopii Lukolle, ei jääkiekolle.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Re: Re: Markku Kruus

Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Tiedossahan tuo on. Näemmä päätetty SM-Liigan toimesta, että Lukko päästetään välieristä vaikka tällaisilla päätöksillä.

Kruus sopii Lukolle, ei jääkiekolle.

Tässä taidetaan pohjustaa jo Kärppien ensimmäistä tappiota. Levonen viheltää sitten sen teidän pronssi-ottelun. ;-) Eiköhän tuo Kruus nyt sentään ole sieltä liigatuomarien parhaasta päästä.

Mitäs se Lukko sitten tekee ellei jääkiekkoa pelaa?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Mitä enemmän lukee fanien kommentteja, ja joitain kirjoituksia netistä, saa sellaisen kuvan että tuomarien pitäisi pakottaa lukko johonkin pikaluistelukilpailuun. Gill ja Porkka seisomaan keskialueelle, ja siitä sitten kiekko Tenkratille täyteen vauhtiin ja saadaan miehekäs ja reilu, oikean jääkiekon henkinen pikaluistelukilpailu. Kaikilla muilla tavoin voitetut ottelut ovat synti ja kauhistus. Taklaaminen ja kaksinkamppailujen voittaminen voimalla on ilmeisesti jääkiekon irvikuva, pikaluistelua sen tulee olla. Jos ei pärjää Tenkratille pikapyrähdyksessä, ei saa myöskään voittaa ottelua, tai jääkiekkoilu kärsii.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Re: Re: Re: Markku Kruus

Viestin lähetti Rommeli
Tässä taidetaan pohjustaa jo Kärppien ensimmäistä tappiota. Levonen viheltää sitten sen teidän pronssi-ottelun. ;-) Eiköhän tuo Kruus nyt sentään ole sieltä liigatuomarien parhaasta päästä.
No Kruus nyt on, sellainen, sanottakoot kiltisti... "Kahvapositiivinen"? Mistään ei vihelletä, muuten kuin kuolemantapauksista tai jäsenten irtoamisista.

Ja paljastettakoot se karmea luuranko kaapista, minun henkilökohtainen kausiveikkaus Kärppien osalta, on 4. sija. Iik. Mutta ei silti, vaikka veikkaukseni tuo on, olisihan se suotavaa, että matkalla tuota sijaa kohti, olisi tasaväkinen kohtelu.

Viestin lähetti Rommeli
Mitäs se Lukko sitten tekee ellei jääkiekkoa pelaa?
Hillitsen itseni, vaikka herkullinen baitti onkin. hymiö.
Sanottakoot näin, että totuuden tietävät monet, osa siltä silmänsä sulkee... runollista.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viestin lähetti Sniper
Nyt kun on liki yhdeksän sivua arvioitu perinteisiä hyökkäys vs. puolustus ja nopeus vs. fyysisyys -asetelmia, niin kenelle menee ratkaisupeleissä usein arvoon arvaamattomaan nousevat seikat?

Pikkusika/hiillostus?
Hermojen kurissapito?
Filmaaminen?
Tuomareiden psyykkaus (valmentajat, kapteenit)?
Kotiyleisön "Heeii!"-huudot?
Mediapeli?


Pakko huudella vieraista pöydistä kun oma joukkue on piitsillä ja tuleva valmentaja kouluttaa toimaria ja Pj:aa pää entistäkin punaisempana.

Pikkusika:
- Torkki

Avainpelaajien hermojen kurissapito
+ Torkki (ainakin 4. IFK-ottelun perusteella)
+ Saarela ei pahemmin hermostu
- Toporowski

Filmaus
- ??

Tuomareiden psyykkaus
- Jos KJ on kehittynyt TPS-ajoista (Z:n teloituslaukaus Nurmisen jalkaan ym potaskaa) niin sitten ei tule Tukalle puhdasta voittoa, muuten kyllä

Kotiyleisö
- kaksi täyttä noidankattilaa ==> tasan

Mediapeli:
- Suur-seura pohjoisesta vs. Tuppukylän miehet Raumalta ==> 65/35 Kärpille
 

Filyo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tätä tunnetta on odotettu. Pitkästä aikaa vatsassa kihelmöi jo paria päivää ennen peliä. Tämä ketjukin on jo nyt kerännyt paljon enemmän viestejä kun Kärpät-Tappara -ketju, vaikka kiekko pudotetaan ensimmäisen kerran jäähän vasta parin pitkän vuorokauden kuluttua.

Maalivahdit:
Aika tasan. Tämä on kuitenkin se osa-alue, jolla Lukko voi Kärpät yllättää. Bäckström on pelannut viime aikoina todella hyvin, enkä edes muista koska viimeksi on mennyt helppo maali Niken selän taakse. Rolosonin unelmapelillä Lukolla on mahdollisuus voittaa pelejä 0-1/1-2 -tuloksilla. Kahta maalia enempää Niken taakse ei mene, näin uskon. Poikkeuksena ehkä ensimmäinen peli Äijänsuolla.

Puolustus:
Selvästi Kärpille. Kärpillä on tällä hetkellä huomattavasti kovempi puolustus kuin viime kaudella. Jo silloin vastustajan oli todella vaikeaa päästä hyville maalintekopaikoille. Varsinkin ylivoimiin kaksikko Niinimaa-Boumedienne tuo huomattavasti tehokkuutta. Lukon puolustus on hyvin kaksijakoinen. Puolustussuuntaan erinomainen - hyökkäyssuuntaan korkeintaan kohtalainen.

Hyökkäys:
Tämäkin Kärpille. Kirkkain kärki on suht tasoissa, ehkä hieman Lukolle. Pirnes-Saarela-Torkki vs. Tenkrat-Viuhkola-Pyörälä. Kolmos- ja nelosketjut sen sijaan menevät selvästi Kärpille. Yli-Junniloiden sun muiden sutaisut ö-luokan maalipaikoista pleksin vierestä ei enää uppoa tässä sarjassa.

Ainoa uhkakuva jonka löydän Kärppien finaaliin pääsylle on ratkaisijoiden puute. Herroilla Jokinen, Pesonen, Pyörälä, Saaranheimo on ollut paha tapa jäätyä täysin ratkaisupeleissä. Viime kaudella Kärppien ratkaisijat koostuivat pääosin nimistä Tenkrat, Lievers, Machulda, Smyth. Ujcik, Somervuori ja Sihvonen ei hyvällä tahdollakaan korvaa menetettyä kolmikkoa. Noista ehkä Ujcikin uskon pystyvän ratkaisemaan pelejä, mutta S&S ei noita paikkoja täytä. Tässä on Jokisella&kumppaneilla isot saappaat täytettävinä.

Tuleeko tästä ensimmäinen puhtaasti voitettu sarja Kärpille tällä vuosituhannella? Centrebetin asiantuntijoiden tapaan veikkaan Sarjan menevän Kärpille 3-0 tai 3-1. Muut tulokset olisivat mielestäni yllätyksiä.

Terv. Omaan joukkueeseen luottava
 

Vertical

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti psychodad
Taklaaminen ja kaksinkamppailujen voittaminen voimalla on ilmeisesti jääkiekon irvikuva, pikaluistelua sen tulee olla. Jos ei pärjää Tenkratille pikapyrähdyksessä, ei saa myöskään voittaa ottelua, tai jääkiekkoilu kärsii.

Höh, tässähän on päivänselvä taktiikka oululaisilla, jos joukkue nyt sattuu sarjaan häviämään voidaan haukkua tuomari joka sallii täydellisen kiekottoman miehen estämisen ja sanoa kahvaamisen olleen rajuinta koskaan ikinä missään, unohtamatta haukkua Rautakorpi lyttyyn.

Noh, Tenkrat voi urheilullisuuden nimissä antaa Gillille metrin etumatkaa ;)

Iteasiassa minulla on pelko perseessä että tässä sarjassa käy kylmät, Lukko on vastuksena aivan toista maata kuin Tappara, ja Kärppien hyökkääjien kaksinkamppailu voima on niin ja näin.

Eka peli tulee ratkaisemaan nähdäkseni paljon miten sarja rupeaa kääntymään.
 

ruukeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät / Canucks
Ei auta tenkratin antaa Gillille metrin etumatkaa. Muistetaan, että Rautakorpi on tuonut paimensauvat myös Lukko pelaajien pelityyliin, joten koukkua on odotettavissa!

Miksei kukaan ole muistanu (jo liian) vanhaa ystäväämme, Eepi Hämäläistä! Tenkrat on miehen muutaman kerran urallaan kiertänyt. Tässä sarjassa Eepiä vietäneen hänen koko uransa edestä.

Tsemppiä myös Lukolle tulevaan sarjaan! Tunnetta tästä ei tule puuttumaan.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Santalan mukaan liiga korvaa pudotuspeleissä kustannuksia, jos oululaiset ovat mukana." Lansi-suomi 30.3.05

Tarkoittaa siis matkakustannuksia mutta saisi kattaa myos tuon rehvastelun aiheuttamat tunnetilat :)

Karppien puolustukselta toivon Niinimaan kompastelua, Bumen kuumenemista ja Lotvoselle vaikka ripulia.

Filyo tuossa mainitsi ratkaisijoiden jaatymisen ratkaisuhetkilla. Itse uskon myos vahvasti etta mikali Tenkrat ja Uhcik saadaan pidettya on puolet joukkueen kapasiteetista Lukkoa vastaan pihdeissa.

Otin myoskin neuvosta vaarin ja sijoitin muutaman lantin lukon vierasvoitolle perjantaina.. Rikastu nyt ei varmaankaan, mutta saapaahan samppanjaa.
 

JPL

Jäsen
Viestin lähetti Pronger
Karppien puolustukselta toivon Niinimaan kompastelua, Bumen kuumenemista ja Lotvoselle vaikka ripulia.

Eipä paljon Lobsterin ripulit peliä heilauta. Mies istuu ylimääräisenä pakkina läpi sarjan, jos muut pelaavat omalla tasollaan. Kärpät pelaa kuudella puolustajalla ja Lobster on seitsemäs. Jaakolan Topias on kahdeksas, mutta ei varmaan pääse edes penkille, ainakaan jos Lobsterilla (tai jollain muulla) ei oikeasti ole ripulia.

Sinänsä hauska tilanne, kun molemmat pakit mahtuisivat lähes minkä muun tahansa liigaryhmän pelaavaan kokoonpanoon.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti JPL


Sinänsä hauska tilanne, kun molemmat pakit mahtuisivat lähes minkä muun tahansa liigaryhmän pelaavaan kokoonpanoon.

Ei mitään asiaa Jokereiden, eikä Hifkin kuuteen ekaan pakkiin, ainakaan Jokereilla ei menisi edes seitsemään ensimmäiseen puolustajaan. Tuskin Lukollakaan menisi kuuden ensimmäisen puolustajan ohi kumpikaan noista ja terveessä Tepsissäkin tekisi tiukkaa. Kerhoon saattaisi ehkä mahtua niukin naukin.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Kärppien potentiaalista..

Tällä keskustelupalstalla ollaankin jo joidenkin Kärppä-kirjoittajien toimesta mainittu ettei Kärppien koko potentiaali ole tullut vielä esiin.

Tätä asiaa olen itsekin miettinyt. Jollain tavalla Kärppien joukkue ei vakuuttanut minua runkosarjan aikana. Esitykset eivät olleet edellisien kausien tapaan "loistokkaita", mutta sivussa tuli kuitenkin runkosarjan voitto. Hämmästyttävää.

Onko tässä sitten tullut "menestyskrapulaa" itsellekin, että alkaa odottamaan Kärpiltä aina vain kovempia tuloksia.

Olen sitä mieltä, että Kärppien koko potentiaali ei ole vielä tullut esiin. Varsinkaan hyökkäyksen osalta. Se tässä hieman pelottaakin, jos Nokka saa koko arsenaalin pelaamaan omalla tasollaan Lukkoa vastaan...

Toisaalta luotan Lukkoon ja Rautakorpeen joukkueena, joka pystyy eliminoimaan vastustajan parhaimmat aseet. Näin kävi Hifkiäkin vastaan, tosin Hifkin omalla avustuksella.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Viestin lähetti JPL
Eipä paljon Lobsterin ripulit peliä heilauta. Mies istuu ylimääräisenä pakkina läpi sarjan, jos muut pelaavat omalla tasollaan. Kärpät pelaa kuudella puolustajalla ja Lobster on seitsemäs. Jaakolan Topias on kahdeksas, mutta ei varmaan pääse edes penkille, ainakaan jos Lobsterilla (tai jollain muulla) ei oikeasti ole ripulia.

Sinänsä hauska tilanne, kun molemmat pakit mahtuisivat lähes minkä muun tahansa liigaryhmän pelaavaan kokoonpanoon.

Tähän on todettava, että harvoin olen ollut jonkun pelaajan lähdöstä niin iloinen kuin Lössö Lotvon. Ei todellakaan ole kummallakaan mitään asiaa näihin Oivan mainitsemien joukkueiden 3 ekaan pakkipariin. Eikä välttämättä edes siihen neljänteen.

Lippukauppa on käynyt Raumalla aika vilkkaana, seisomapaikatkin myydään vissiin loppuun jo ennakkoon. Sitä mietin, mahdetaanko ottaa sisään 5400 vai virallinen 5867 katsojaa. Minusta enempi parrempi, pirullinen mökä vaan päälle ja useampi huutojäähy kylkiäisenä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös