Väkivallanteot ja terrori-iskut meillä ja maailmalla

  • 921 465
  • 6 170

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
604 tappoa reilussa puolessa vuodessa, aivan vitun sairasta!
On sairas määrä, mutta pitää muistaa myös toinenkin puoli, eli miksi poliisit USA:ssa ovat niin liipaisinherkkiä. Viime vuonna ammuttiin kuoliaaksi 39 poliisia ja tänäkin vuonna jo 21, ennen viimeisiä ampumisia.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Viides poliisi kuollut ja parkkihallin epäilty ampunut itsensä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Twitterissä levisi joku kuva mustaihoisesta epäillystä, jonka Dallas Police Department oli tuonne ladannut. Kuitenkin, mies ei ilmeisesti olekaan epäilty. Ei varmaan auta hänen keissiään kun kulkee tuollaisen rynnäkkökiväärin kanssa kaduilla.

Miten vitussa on edes mahdollista kulkea noin kadulla aivan vapaasti?
 

Liitteet

  • IMG_20160708_111611.jpg
    IMG_20160708_111611.jpg
    278,6 KB · kertaa luettu: 586

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Dallasissahan tuo tarkka-ampuminen osataan.
 
Ei ole vielä tarpeeksi turvallisuutta lisääviä aseita niin kaikkea tällaista pääsee helposti tapahtumaan. Toisaalta sekin aiheuttaa vahinkoja kun aseita on povessa: THE KILLING OF PHILANDO CASTILE - YouTube

Ehkä niitä kyttiä ja mustaa kansanosaa voisi alkaa vaikka kouluttaa. Mutta liekö yhteiskunta-paralla sitten mitenkään varaa. Siinähän pitäis kerätä veoja ja muuta kommunistista paskaa! Meneehän se näinkin että Obama pyörittää repeatilla samaa levyä joka viikko vuodesta toiseen mutta mikään ei muutu.
 
Yhtä lailla taas ihmeellisen pieni uhriluku.
Ei ole. Yhtätoista poliisia ammuttu ja heistä viisi siis kuollut, joten yllättävän hyvällä prosentillahan tuo onnistui. Ja yleensä kun paniikki iskee ja ihmiset juoksevat, on varmaan vaikea osua. Vaikka ne poliisit tuskin tajusivat laukausten tulevan jostain edullisesta paikasta.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
No eipä ollut vaikeaa arvata mitkä nimimerkit täällä pitää ääntä.
Sen enempää puolustelematta jenkkien poliiseja kannattaa katsoa esim. Cops-showta,saa jonkinlaisen käsityksen rapakon takaisista asiakkaista.
Hullua menoa se on puolin ja toisin siellä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No eipä ollut vaikeaa arvata mitkä nimimerkit täällä pitää ääntä.
Sen enempää puolustelematta jenkkien poliiseja kannattaa katsoa esim. Cops-showta,saa jonkinlaisen käsityksen rapakon takaisista asiakkaista.
Hullua menoa se on puolin ja toisin siellä.

Käytät siis viihdeohjelmaa käsityksesi perusteluna? Kai ymmärrät, että kaikki Poliisit yms. sarjat leikataan ja mukaan poimitaan mediaseksikäimmät kohtaukset? Jenkkipoliisin ammatti on vaarallinen, asiakkaat ovat epätoivoisina vaarallisia.
 

Isaa

Jäsen
Kertoo kyllä näiden ihmisten älyllisestä heikkoudesta nämä mellakat ja riehumiset tässä vaiheessa, kun näistä viimeisimmistä tapauksista ei ilmeisesti yhdestä ainoasta voida vielä varmasti sanoa, oliko kyseessä poliisin osalta rikos vai ei. Yhden videon laatu on pikselimössöä, seuraavassa ei näy epäillyn toista kättä ja kolmas alkaa vasta ampumisen jälkeen. Toivottavasti ainakin osalla oli bodycamit käytössä ja niistä saataisin selvyys tapahtumiin.

Olen nyt klikannut auki muutamankymmentä viimeisintä tuolta, eikä noita hengenvaarallisia tilanteita siellä ihan liikaa ole ollut...
Heh, aijaa. Itse avasin juuri kymmenen viimeisintä. Tässä saldo:

Ammuttu epäilty:
- Ampui kohti poliiseja x2
- Hyökkäsi kohti poliiseja puukon kanssa x2
- Uhkasi sivullista puukolla x1
- Uhkasi poliiseja käsiaseella x2
- Törmäsi sivullisiin takaa-ajon päätteeksi x1
- Kohuiksi päätyneet vielä epäselvät tapaukset x2
 
Viimeksi muokattu:

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ilmeisesti jonkin sortin ammattilaisia ollut asialla. Poliiseille osui pirullinen keikka. BLM:n voisi melkeinpä kieltää.

Kuten todettu, kun johtotasolla pelleillään se näkyy alemman tason signaaleina, jotka ovat jo luokkaa hälyttäviä.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Kertoo kyllä näiden ihmisten älyllisestä heikkoudesta nämä mellakat ja riehumiset tässä vaiheessa, kun näistä viimeisimmistä tapauksista ei ilmeisesti yhdestä ainoasta voida vielä varmasti sanoa, oliko kyseessä poliisin osalta rikos vai ei.

Näitä juttuja vain on tapahtunut niin paljon, ettei mikään ihme, jos jollain on keittänyt yli. Kun käytössä on tuollainen aselainsäädäntö yhdistettynä väkivaltaiseen ja rasistiseen historiaan, ei tämänlainen isku mikään yllätys ole. Tekoa ei voi puolustaa millään lailla, mutta sen yhdistäminen älylliseen heikkouteen kertoo enemmän asenteesta kuin objektiviisesta tulkinnasta.
 

Rushlow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä, suvakkimedian propagandaa.

En tiedä mistä repäisit suvakkimedian keskusteluun mukaan, mutta mikäli se käyttäisi tuttua logiikkaansa niin se ei löytäisi jenkkipoliiseista kritisoitavaa. Suurin osa - yli 99,9% - poliiseista ei ole ampunut kuoliaaksi ketään ilman hyvää syytä. Yksittäistapauksia toki sattuu.

Oma mielipiteeni sen sijaan on se, että Yhdysvaltojen poliisilla on iso ongelma käsissään. Siihen lienee syynä poliiseiksi pääsevien vähäinen ennakkokarsinta (epäsopivia pääsee läpi) ja koulutuksen huono taso. Toki toimintaympäristökin on vaarallisempi kuin Suomessa, joten ampumavälikohtauksia tapahtuu useammin vaikka kuinka olisi itse rauhallinen. Ja kun välikohtauksien määrä kasvaa niin niissä tapahtuvien virheiden määrä kasvaa myös.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Yllättäen leftistit ovat tekemässä tästä tapauksesta jotain aseiden lupa-asiaa, vaikka kyseessä oli terroristinen rasistisella motiivilla hyöstetty terrori-isku.

Tuomas ja leftistit kumppanit voivat tutkia kuinka moni niistä 39:stä viime vuonna tapetusta poliisista oli tapettu mustien toimesta. Vastaus tuskin yllättää ketään, mutta silti historian surkein presidentti on itse lietsomassa rotusotaa maahan.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Valkoisten tappaminen ei kait millään mittapuulla ole rasismiksi laskettavaa
 
USA:n vastakkainasettelu on jatkunut jo pitkään, enkä ihmettelisi, jos kymmenen vuoden sisällä ajaudutaan aina vaan pahempiin kahakoihin ja suuriin mellakoihin. Aseita on mahdoton alkaa ottaa pois, sillä monille aseet ovat niin tärkeitä, että he eivät elävinä niistä luovu, joten poliisien otteet jatkuvat samoina, kuten reaktiotkin.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yllättäen leftistit ovat tekemässä tästä tapauksesta jotain aseiden lupa-asiaa
Mitä keinoja itse keksit näiden toistuvien massamurhien estämiseen? Kaikki neekerit vankilaan?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
On se näillä persu-rasisti-järjenjättiläis-mittapuilla toki.
Vaikka tuo aikaisempi viestini oli sarkasmia niin jos nyt ihan oikeasti ajatellaan asiaa niin eikö se sitten suvakkien mielestä ole rasismia jos tummaihoinen ampuu valkoihoista SIKSI että tämä on valkoinen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös