USA:n presidentinvaalit 2020 – demokraatit sotajalalla?

  • 759 774
  • 6 909

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Muuten tähän sivuun kevennys;
”Massa-su-hee”

Kuka muistaa Carrolls mainoksen?

Mitä enemmän näitä lukuja katsoo sitä paremmalta näyttää Bidenille, kerroin on kohdillaan (houkutteleva). Pitää iskeä nyt kiinni tuohon
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Pennsylvaniassa on peräti 7 miljoonaa äänestänyttä! Prosentti 77,7%. Tällä prosentilla Bidenin pitäisi voittaa, elleivät sitten riippumattomat ole kääntäneet kelkkaansa ja demarit hylänneet Bidenin. Muistetaan edelleen se, että demareita on 4,2 M rekisteröitynyttä ja rebuja 3,5 M. Toivoa siis on.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Niin lasketuista äänistähän minä puhuinkin, sanoin, että näyttää että laskettu kaupungeissa äsken oli 17%. Niin aika outo väite, että NYTimes mukaan laskettu 80%. Saati, että olisi jossain piilossa noiden kapunkien alueelta 2 miljoonaa postiääntä. Tämä siis Pennsylvaniassa.

Tuolla jenkkilän mediassa on puhuttu jo pitkään Red Mirage-Blue Shift ilmiöstä joka tullaan näkemään varsinkin Pennsylvaniassa. Eli vaalipäivän äänet lasketaan ensin ja koska Trumpin kampanja on kehottanut kannattajiaan äänestämään nimenomaan vaalipäivänä niin tuo tulee näyttämään alussa hyvin vahvalle Trumpin osalta. Vastaavasti sitten demokraatit ovat kehoittaneet kannattajiaan äänestämään postitse koronan vuoksi eikä osavaltio saanut alkaa käsittelemään noita lappuja kuin vasta vaalipäivän aamuna niin noiden laskemisessa kestää pitempään.
Tässä on Pennsylvania Early Voting Statistics ennakkoäänestysdataa Pennsylvaniasta ja nimenomaan demokraatit äänestivät erittäin vilkkaasti ennakkoon ja noita ääniä ei ole laskettu kuin murto osa tässä vaiheessa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mooses alotti twitterissä odotetun shownsa. Ovat isosti ylhäällä ja voittoansa yritetään varastaa vilpillisin keinoin. Mutta he eivät anna sen tapahtua!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Trump antaa lausunnon pian
 

Baldrick

Jäsen
Wisconsinissa Milwaukeen piirikunta laskettu vain 36% ja sieltä on ryöppy Bidenille tulossa.

Edit. Biden hypännyt jo 47,4% vs. Trump 51,1% Wisconsinissa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Pennsylvaniasta kaksi olennaista lukua, vasta 27% / 750k ennakkoääntä laskettu ja nämä menneet tähän asti 78/22 Bidenille, jos trendi jatkuu edes suunnilleen näin, pitäisi tuon olla Bidenin heiniä.
Meneekö noi niille alueille millä äänestäjät on? Tätä ihmettelen.
 

ijuka

Jäsen
Hyviä nää gallupit kyllä. Osavaltiossa 12% Bidenin voitto ennen vaaleja. Vaalitulos joku 10% voitto Trumpille. Miten voi heittää 20% jos metodologia on kohdallaan?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tadu

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Fox on perunut Arizonan deklaraationsa Bidenille, näyttää hyvin tiukalta. Georgia on veitsenterällä, mutta Michigan, Wisconsin ja Pennsylvania ovat vielä ihan hyvin kuosissa johtuen laskematta olevien äänien jakaumasta. Nyt jo tiedetään, että gallupeissa oli systemaattista virhettä Bidenin eduksi ja että republikaanien äänestysinto ei ollut mainittavasti huonompi kuin demokraattien. Tulos tuskin varmistuu tänään, ei välttämättä huomennakaan, jos oikein tiukille menee. Kiinnostavia aikoja.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Minnesota Bidenille.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ei noi aukea ilman tunnuksia ja ei mitään aikomustakaan sellaisia tuonne tehdä. Jos siellä on vastaus niin etkö voi sitä vain kertoa? Eli jos ihminen äänestää jostain piirikunnasta postilla niin osoitetaanko se ääni sinne piirikuntaan vai sinne johonkin keskuspaikkaan oletus luonnollisesti, että lasketaan sinne missä asuu, mutta kun jenkit niin ei voi tietää.
 

Tuamas

Jäsen
Ei noi aukea ilman tunnuksia ja ei mitään aikomustakaan sellaisia tuonne tehdä. Jos siellä on vastaus niin etkö voi sitä vain kertoa? Eli jos ihminen äänestää jostain piirikunnasta postilla niin osoitetaanko se ääni sinne piirikuntaan vai sinne johonkin keskuspaikkaan oletus luonnollisesti, että lasketaan sinne missä asuu mutta kun jenkit niin ei voi tietää.

Aaa, eipä tullut mieleenkään että toi olisi jonkun tunnarin takana.

Kohdistettu piirikunnittain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös