Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 314 232
  • 6 491

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Surullista, miten Seuraan tulee kaikenmaailman sankareita jotka eivät ymmärrä mitään perinteiden taikka ottelutapahtuman päälle ja luulevat voivansa keksiä pyörän uudestaan.

Aika uskomatonta, että Seura on kehdannut hehkuttaa tätä alkushowta. Olipa hirveää paskaa. Ecstacy of gold + Enter sandman on jo yhtä oleellinen osa ottelutapahtumaa kuin Hit the road Jack taikka Dirlanda. Viimekausien alkushow on myös muutenkin ollut ihan eri tasolla, biisistä viis, voi vain kuvitella kuinka komea vastaava olisi ollut näillä led-valoilla sekä tällä uudella screenillä.

Video oli laimea, jäälle ei saatu luotua mitään hienoa, se vitun ärsyttävä valomyrsky sekä viimeisempenä muttei vähäisempänä, biisi oli aivan surkea! No, en oikeastaan paljoa odottanutkaan, jokainen tietää miten käy kun Palloseuran sankarit alkavat hehkuttamaan uusia TPS-kipaleita. Hyvänä esimerkkinä tämä mahtavana TPS-anhtemina julistettu "Tämä jää", joka on tainnut pudota soittolistoilta jopa nopeammin kuin mustaa ja valkoista.

Anniskelukatsomo on hieno idea, mutta kuka apina tuonkin toteutuksesta on vastuussa? Ei jaksa edes perustella mikä tuossa nyt kusee nilkoille, koska kaikki todennäköisesti tajuavat sen muutenkin. Tuntuu, ettei näillä Seuraan tulevilla pyrkyrihermanneilla ole mitään aiempaa kytköstä taikka syvempää ymmärrystä jääkiekkoon taikka TPS:n ottelutapahtumaan. Vaihdetaan vähän logoa hei!

Kausikortitkin on niin päin helvettiä hoidettu kun olla ja voi. Kuusi eri aktivointikoodia olen nyt saanut tuohon kännykkäkorttiini. Kaksi fyysistä kappaletta postiluukusta. Syvissä vesissä on Turun Palloseuran ammattimaisuus.
Tässä kyllä ja omasta mielestä täyttä asiaa
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ajattelin jo pitkään ennen matsia, että mitä niin erikoista alkushow voi tarjota, jotta se on tuollaisen hehkutuksen arvoista. ”Kerran elämässä” joopa joo... Siisti taulu, siistit ledit ja hyvä video, mutta ei tuo sinänsä erityisemmin kulmakarvoja nostattanut. Hyvin samankaltaista settiä mitä aiempinakin vuosina, ja tuntuu myös, että joka vuosi Numppaa pitää jollain tavalla juhlistaa. Mahtava äijä, todellinen TPS-ikoni, mutta se, että miehelle aplodeerataan monta kertaa kaudessa ties minkä kiekon tiputuksen takia niin laskee tapahtumien spesiaalisuutta melkoisesti.

Monni-burger toimii, vielä kun muitakin tuotteita saataisiin riittävät määrät tarjolle niin hyvä tulee. Ihan kelvollinen avaus kaudelle kuitenkin, vaikka aina TPS tulee saman ongelman kanssa pyörimään jatkossakin, ihan sama mitä tapahtumatuottajia seuraan palkataan; syksyn runkosarjamatseihin on tällaisilla hinnotteluilla äärimmäisen vaikea nykymaailmassa saada ihmisiä. Aika pitkälti se vaatii Kakon kaltaisten supermiesten otteita kaukalossa. Ei näillä alkushow-tempauksilla tuularikatsojia saada viikolla liikkelle muutoin.
 

YOLO 1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Penguins
Alkushow oli sinänsä hieno, ison maailman mallia voisi sanoa. Tosin ennen varsinaista alkushowta puhe ei meinannut millään kuulua läpi vaan oli pelkkää muminaa ja tosiaankin summeri liian kovalla alussa, lopussa ok. Tepsin uusi hymni... ihan jees, en vaan tiedä miksi se on TPS:n, mikä siitä tekee turkulaisen, mustavalkoisen. Viimeisenä kritiikkinä, miksi ihmeessä G-puolella yläkatsomoa ei ollut anniskelua? Valotaululla oli kyllä isolla kaikki juotavat hintoineen, mutta nämä oli peitetty valkoisella läpikuultavalla pienellä paperilla "Ei anniskelua". Kyseessä kuitenkin kauden avauspeli, jossa vielä hyvin yleisöä ja tämän takia piti marssia E-puolelle yläkatsomoa jonottamaan ja hakemaan juotavaa ainoastaan todetakseen ettei ehdi seuraavan erän alkuun mennessä istumaan paikalleen. Anniskelu itsessään sujui hyvin ja jono eteni ripeästi. No ei siinä, ensimmäinen peli ja hommat varmasti paranevat kauden edetessä.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oliko tuo eilinen nyt se uusi sisääntulobiisi, vai osa showta. Jos ensin mainittu, niin oli kyllä todella lattea ja tylsä. Ei luo sellaista hyvää jännitettä siihen ottelun alkuun kuten Enter Sandman, tai joku muu räväkämpi biisi. Ennemmin fiilis oli sellainen "hohhoijaa, ai kato pelaajatkin valuu jäälle".

Muutenkin on sanottava, että kai meikäläinen on niitä vähemmistön fossiileja (vaikkakaan ei iän puolesta), joka haluaisi kuulla edes hieman sitä raskaampaakin musiikkia matseissa. Ymmärrän että valtavirran maku on erilainen, mutta on tuo omaan korvaan niin kauheaa renkutusta ettei houkuttele paikalle, vaikka sivuosassa onkin. Eikö joskus puhuttu että "jokaiselle jotain". Vain JYPin hallissa on selkeästi surkeampaa musiikkia.
 

Kulkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos halutaan jengiä halliin, pitää ottelutapahtuma luoda nuorten ympärille. Pitää nähdä vähän pidemmälle. Tapahtuman pitää herättää nuorissa tunteita, koska näin saadaan luotua heille se matseissa käyminen tavaksi, joka jatkuu pitkään. Tämän takia musiikki ei voi olla enter sandmania ja rokkia. Ikävä kyllä arvon palstapetterit, olette kaikki jo sitä sekundäärikatsojamassaa, mihin ei ole järkevää panostaa. Tapahtuma on mielestäni hieno ja musiikki menee oikeaan suuntaan. "Kerran elämässä" -hehkutus meni kyllä överiksi.
 

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siis kuuluuko siihen ravintolakatsomon lippuun yksi juoma, ei kai nyt sentään? Tosin katselinkin, että eivät ne ravintolakatsomon katsojat mitään kaksin käsin limua ja kahvia siellä vetäneet mielestäni. Mutta olisihan tuo nyt yhdellä juomalla ihan älyttömän kallis?
 

-TMA-

Jäsen
Viimeisenä kritiikkinä, miksi ihmeessä G-puolella yläkatsomoa ei ollut anniskelua? Valotaululla oli kyllä isolla kaikki juotavat hintoineen, mutta nämä oli peitetty valkoisella läpikuultavalla pienellä paperilla "Ei anniskelua". Kyseessä kuitenkin kauden avauspeli, jossa vielä hyvin yleisöä ja tämän takia piti marssia E-puolelle yläkatsomoa jonottamaan ja hakemaan juotavaa ainoastaan todetakseen ettei ehdi seuraavan erän alkuun mennessä istumaan paikalleen. Anniskelu itsessään sujui hyvin ja jono eteni ripeästi. No ei siinä, ensimmäinen peli ja hommat varmasti paranevat kauden edetessä.

TPS-peleissä ei ole tuolla G-katsomon takana tarkoitus anniskella lainkaan, sillä kyseessä on perhekatsomo ja taka-aulassa aktiivisesti toimii Projekti R (linkki Instaan).

Myös kioskien teippauksia on uusittu eli ehkä niitä ei oltu vielä ehditty korjaamaan. Selvittelen alkuviikosta tarkemmin.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos halutaan jengiä halliin, pitää ottelutapahtuma luoda nuorten ympärille. Pitää nähdä vähän pidemmälle. Tapahtuman pitää herättää nuorissa tunteita, koska näin saadaan luotua heille se matseissa käyminen tavaksi, joka jatkuu pitkään. Tämän takia musiikki ei voi olla enter sandmania ja rokkia. Ikävä kyllä arvon palstapetterit, olette kaikki jo sitä sekundäärikatsojamassaa, mihin ei ole järkevää panostaa. Tapahtuma on mielestäni hieno ja musiikki menee oikeaan suuntaan. "Kerran elämässä" -hehkutus meni kyllä överiksi.

Kyllähän tässä pointtia on ja ymmärrän ettei siellä nyt voi Panteraa ja Slayeriä tänä päivänä soittaa, mutta mielestäni hyvä DJ pystyy huomioimaan kaikki kuulijaryhmät, soittamalla esim. osin myös sellaista nykymusaa joka on ok rokkiparroille, ja toisaalta sellaista rock-musaa mikä on ok nuorille katsojille ja kevyemmän musiikin ystäville. Niitä "rajabiisejä" kyllä on, mutta niiden löytäminen vaatii DJltä taitoa. Lisäksi vähän kyseenalaistaisin onko tämä musiikki varsinaisesti nuorillekaan suunnattu(?), myönnettäköön että omaan lähipiiriin ei kuulu yhtään sellaista 16-20v henkilöä tällä hetkellä, että osaisin sanoa. Olihan siellä joku JVGn biisi, jonka (vaikka itse inhoankin) ymmärrän olevan nuorten suosiossa ja siten soittamisen. Enimmäkseen tuntuu että aika sama setti on soinut jo useamman kauden, eikä tuo IMO ihan nuorison musiikkiakaan ole. Jos sanalla pitäisi kuvata niin se sana olisi "tylsä".

Sama liittyy myös tuohon Sandmaniin. Voin pitkin hampain hyväksyä että se pitää vaihtaa tuoreempaan, vaikka en sitä haluaisikaan, mutta voisi kai se nyt olla edes hieman räväkämpää. Ei siis välttämättä raskaampaa, mutta nopeampaa ja energisempää, ei tuollaista minkä voit laittaa soimaan viimeisenä biisinä ennen nukkumaanmenoa, jos nyt laitetaan lapinlisää, vaan sellainen josta tulee heti hyvä energinen fiilis. Ja toisaalta vielä ei voi olla varma oliko tuo vain osa showta vai uusi biisi.

Siis kuuluuko siihen ravintolakatsomon lippuun yksi juoma, ei kai nyt sentään?

Itse käsitin Ticketmasterin sivuilta ensin näin, mutta kyllä tuo sisälsi virvoitusjuomat ja kahvit koko ottelun ajaksi (pl. alkoholit), kuten tuossa ylempänä olleen linkin takana oli.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
@Reverent kyllä ne hinnat muuallakin on ihan pilvissä. Esim. Raumalla nihkeä lihis maksaa sen 8e, joten ei tepsin hinnat näihin verrattuna kovia ole. Huomioitavaa myös, että ainakaan viine kaudella Raumalla ei saanut lihistä yvdellä nakilla, vaan se oli joko 0 tai 2 nakkia per lihis. :D

Ei kauheesti kiinnosta, mitä maksaa lihikset Raumalla tai Mikkelissä. Turun hinnat lähinnä kiinnostivat, eivätkä nekään enää niin hirveästi eilisen vierailun jälkeen.
 

HTEspi

Jäsen
Olen tästä aiemminkin narissut, mutta miksei käytävien kioskeissa voida käyttää jonotusnauhoja?
Nykyisellään jonot ovat kioskilta päätyseinään saakka ja jatkuvasti saa väistellä jonon läpi kulkevaa liikennettä.
Jonotusnauhat ovat joissain yksittäisissä matseissa olleet ja mielestäni homma on toiminut loistavasti. Etenkin, kun väkeä on tulossa matsiin enemmän, olisi jonojen organisointi tärkeää viihtyvyyden kannalta.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Ei kauheesti kiinnosta, mitä maksaa lihikset Raumalla tai Mikkelissä. Turun hinnat lähinnä kiinnostivat, eivätkä nekään enää niin hirveästi eilisen vierailun jälkeen.

No juu uskon sen ettei kiinnosta, mutta pitäisikö Turussa antaa ilmaiseksi verrattuna muihin paikkakuntiin. Ainahan kaikissa tapahtumissa ruuan hinnat ovat suhteellisen korkeat.
 

-TMA-

Jäsen
Olen tästä aiemminkin narissut, mutta miksei käytävien kioskeissa voida käyttää jonotusnauhoja?
Nykyisellään jonot ovat kioskilta päätyseinään saakka ja jatkuvasti saa väistellä jonon läpi kulkevaa liikennettä.
Jonotusnauhat ovat joissain yksittäisissä matseissa olleet ja mielestäni homma on toiminut loistavasti. Etenkin, kun väkeä on tulossa matsiin enemmän, olisi jonojen organisointi tärkeää viihtyvyyden kannalta.

Samaa mieltä ja keskustelen vielä asiasta, jos saataisiin etenkin pääaulan kohdalle nuo jonotusnauhat.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
No juu uskon sen ettei kiinnosta, mutta pitäisikö Turussa antaa ilmaiseksi verrattuna muihin paikkakuntiin. Ainahan kaikissa tapahtumissa ruuan hinnat ovat suhteellisen korkeat.

En ole väittänytkään, että ilmaiseksi pitäis ruokaa ja juomaa jaella, mutta onhan noi hinnat aika pöyristyttäviä. Esim. 8,5€ bissestä ja 7,5€ pikkulonkerosta ovat aika kovia hintoja. Ja jos hintataso on sama kaikissa Suomen jäähalleissa, niin se on sitten hinnoittelijoiden oma ongelma, jos haluavat nostaa hinnat pilviin. Liigan taso on sitä paitsi nykyään niin paska, että harvoin enää vaivaudun paikalle katsomaan huonoa peliä ja litkimään ylihintaista lonkeroa.
 

gnarlie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itselle kyllä kolahti ison maailman tyyliin tehty alkushow. Uudesta kaljakatsomosta kaikki sanottu, ei vaan toimi. Lipun hinta alas ja kaljamyynnistä rahat pois, yksinkertasta.

Hallin käytävät olivat ekalla tauolla aivan tukossa ja jonotusnauhat on kyllä ehdottoman tärkeät. Jostain käsittämättömästä syystä takaovesta ei päässyt pihalle ja gigantti-klubista pääovelle kesti vajaat kymmenen minuuttia talsia.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En taas ymmärrä tätä nillitystä jostain hinnoista. Juoma ja ruoka on aivan vitun kallista joka hallissa ympäri Suomen, miksi oletetaan että Turussa kaiken pitäisi olla halvempaa. Meillä on kuitenkin aivan ylivoimaisesti liigan paras halli, ottelutapahtuma aivan eri tasolla kun muualla ja aina vaan valitetaan. Pelin taso oli kyllä hirveä, siitä ei kahta sanaa.
 

hammerhill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kupittaan TPS
Äijät hei, junnut ei käy enää missään internetin keskustepalstoilla ja kyllä ottelutapahtuman ei-pelillinen viihdearvo on pistettävä johonkin muuhun ikäryhmään kuin 30v+. Kyllä sen viihteen pitää kolista haarukkaan 16-25v. Me ei seuraa pidetä enää elävänä, vaan kulutetaan sitä peliä ja mitä enemmän siellä ns. nuoria aikuisia pörrää hallilla ottamassa keskikaljaa, sitä parempi tulevaisuus on niin lajilla sekä seuralla.

Siitä, että pitää modernia musiikkia paskana, on takuuvarma merkki, että on tullut ikää. Ja kamalaa paskaahan se nykyään on. :)

Logoon ei pidä koskea ja perinteitä pitää kunnioitaa, mutta sisääntulobiisi nyt ei ole pyhä perinne. Se on ulkomaalaisen artistin megahitti, mikä ei ainakaan minusta ole sitä osaa Tepsiä, mihin ei saisi koskea.
 

TRILX

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En taas ymmärrä tätä nillitystä jostain hinnoista. Juoma ja ruoka on aivan vitun kallista joka hallissa ympäri Suomen, miksi oletetaan että Turussa kaiken pitäisi olla halvempaa. Meillä on kuitenkin aivan ylivoimaisesti liigan paras halli, ottelutapahtuma aivan eri tasolla kun muualla ja aina vaan valitetaan. Pelin taso oli kyllä hirveä, siitä ei kahta sanaa.

Hmm... TPS on olevinaan niin helvetin iso edelläkävijä kaikessa muussa, niin miksi ei hinnoissakin? Kunhan kysyn.

Ps. Miksi sisääntulobiisinä ei ole vaikka Daruden Sandstorm? Ois ihan turkulaista hei!
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämäkin on sataan kertaan yritetty, myyty lippuja polkuhinnoilla ja sillä ei ole ollut MITÄÄN merkitystä katsojamääriin. Lippujen hinnat täällä ovat ihan ok. tasolla verrattuna muihin liigajoukkueisiin.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Toivottavasti alkushown video tulee pian nettiin. Lämäriskapa olisi hyvä saada myös levitykseen, oli tällä kertaa aivan huikeaa viihdettä ja voisi kerätä valtavan määrän katselukertoja.
 

12961

Jäsen
En minä maksa teestä, kahvista ja virvoitusjuomasta katsomossa 39 euroa tai siitä 49 euroa, että saan syödä katsomossa sellaisella penkillä, jossa on pöytä vieressä. Täysin ylihinnoiteltu tämä katsomoravintola.

Se, että kaljatarjoilu pelaa kesken erän tuotuna paikoille Yonoton-palvelun kautta oli äijäporukan viikonloppukeikan avaukseen juuri sitä mitä tarvittiin. Mimmit kantoivat kaljaa nenän eteen napin painalluksella.

Ehkä tuo 39 euroa plus kuusi seurajuomaa on turhan kallis hinta pelistä, luulisi lipun hinnan joustavan alaspäin kun lisämyyntimahdollisuudet ovat erinomaiset. Täyteen katsomoon saisi kantaa 8,5€ hintaisia tölkkejä aika tahtia.
 
Viimeksi muokattu:

gnarlie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämäkin on sataan kertaan yritetty, myyty lippuja polkuhinnoilla ja sillä ei ole ollut MITÄÄN merkitystä katsojamääriin. Lippujen hinnat täällä ovat ihan ok. tasolla verrattuna muihin liigajoukkueisiin.
Taidettiin puhua ruoan hinnasta tuossa ylempänä.

Kaljakatsomon kohdalla on kyse täysin väärästä hinnottelusta. En tiiä onko tyhmä mutta mun logiikan mukaan katsomossa 2+ olutta juova katsoja tuo enemmän rahaa halliin ku nolla kaljaa juova.

Nykysellä hinnottelulla ne asiakkaat istuu halvemmalla paikalla mistä ei saa kaljaa ja kaikki hävii.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minusta riittäisi hyvin, että katsomossa olisi vähemmän näitä pöydällisiä katsomopaikkoja. Varsinkin, kun kysyntää ei näyttänyt vielä ensimmäisen pelin perusteella kovin paljoa olevan. Tietenkin hintaa laskemalla käyttöastetta saisi suuremmaksi, mutta jos hintaa ei haluta laskea, niin sitten pitäisi puolet paikoista muuttaa takaisin tavallisiksi katsomopaikoiksi. Näyttää nimittäin aika tyhmältä, kun noin paljon tyhjää tilaa on, kuin mitä eilen oli. Tietenkin nyt muutama peli kannattaa katsoa, että miten tilanne kehittyy, mutta jotenkin olen skeptinen, että näillä hinnoilla kysyntä hirveästi kasvaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös