Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 318 328
  • 6 498

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pressiboxi kirjoitti:
Oikeassa elämässä ravintolamyyntien tuotto maksimoidaan henkilökunnan laatuun satsaamalla. Ammattilainen myy ja rahastaa kaksi tuoppia siinä missä amatööri vaahdottelee vielä ensimmäistä. Ilmeisesti Turkuhallissa ei osata vieläkään peruskikkoja myynnin tuplaamiseksi valmiiksi valutetuista tuopeista alkaen?
Tämä on kyllä niin totta kuin voi olla. Olen kyseistä asiaa ihmetellyt 15 vuotta, mutta minkäänlaista parannusta tahi muutosta asiaan ei ole tullut. Pienikin muutos Turkuhallin ravintolatoimintaan olisi positiivista. Eikä sillä suunnallakaan niin väliä olisi...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Jaakko kirjoitti:
TPS:llä on siellä äänivaltaa, mutta kuitekin äänissä alivoima, niin että uudistuksia on todella vaikea saada läpi.

OK. Mutta ei kai tuopin hintaa ja kyypparien rekrytointia nyt sentään tarvitse yhtiön hallitukseen saakka viedä? Kai Kasi ja ravintolatoimen vastaava tälläiset muutokset voivat tehdä vaikka heti? Tämähän olisi kaikkien etu?
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Pressiboxi kirjoitti:
OK. Mutta ei kai tuopin hintaa ja kyypparien rekrytointia nyt sentään tarvitse yhtiön hallitukseen saakka viedä? Kai Kasi ja ravintolatoimen vastaava tälläiset muutokset voivat tehdä vaikka heti? Tämähän olisi kaikkien etu?

Ainakin minulle annettu ymmärtää, että asiat ei ole TPS:n käsissä. Koska sen verran harmistuneita kyseisen ravintolayhtiön toimintaan Ruissalossa ollaan. Edes popcornin ja kokiksen alennus kausikorttilaisille on uskomattoman tuskaisen työn takana.
 

pygmalion

Jäsen
Vanha kyynikko haluaa todeta kaksi asiaa:
(i) ainakin Jaakon kannattanee harjoittaa suht tarkkaa lähdekritiikkiä saamiensa tietojen suhteen. Ihan vaan lähtökohtaisesti, mitenkään viittaamatta siihen, että sinulle olisi valehdeltu tms. juuri tässä asiassa.
(ii) ainoa ymmärrettävä kieli näissä asioissa ja näissä piireissä on rahan kieli. Viesti menee perille about siinä vaiheessa, kun ne nykyiselläänkin onnettomat hallimyynnit alkavat kuihtua. Tämä on se keino, jolla maksava yleisö voi tuotteeseen vaikuttaa. Jättäkää menemättä oluelle, järjestäkää mielenilmoitus ja kalja-boikotti, syökää omia eväitänne. Jos vaikka menisi viesti perille muillekin kuin pelkkää hyvää tahtoville Kasille ja Sutelalle.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
No niin. Spektaakkelihan oli eilen taas tarjolla. Savukone antoi hyvän bonuksen sisääntulossa ja Metallicakaan ei katkennut kuten pari peliä sitten.
Ilmeisesti tulostaulun alla olevat valonheittimet tulevat joskus käyttöön.

Spektaakkelia ei tosin sitten näkynyt enään kaukalon sisällä.Vaikka tuomari yritikin välillä varastaa show.

Nyt vähän ohi ketjun asian,mutta mielestäni kiekko katsomoon jäähy on niin perseestä ja syvältä.Eilen taas mielestäni ko.jäähyt näytteli liian isoa roolia.Varsinkin se Makkosen jäähy.

Jos joku pelin viivyttämissääntö halutaan väkisin ottaa niin sama kuin NHL:n pitkäkiekkosääntö.Eli se joukkue joka lyö pitkän päätyyn ei saa vaihtaa kentällisiä. Vituttaa vaan vieläkin eilinen.Tiukat kaksinkamppailut jotka olellisena kuulu lätkää on aika harvassa kun pilli soi samantien.Ennen kun painettiin mies tiukasti seinään , niin nykyään eka jarrutetaan sitten vähän nojataan.

Oma mielipiteeni on että yleisötapahtuma nykyhockey alkaa muistuttaa kohta ringeteltä kovuuden osalta. P..SEESTÄ KOKO TUOMARILINJA....
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
John Shaft kirjoitti:
Nyt vähän ohi ketjun asian,mutta mielestäni kiekko katsomoon jäähy on niin perseestä ja syvältä.Eilen taas mielestäni ko.jäähyt näytteli liian isoa roolia.Varsinkin se Makkosen jäähy.

Jos joku pelin viivyttämissääntö halutaan väkisin ottaa niin sama kuin NHL:n pitkäkiekkosääntö.Eli se joukkue joka lyö pitkän päätyyn ei saa vaihtaa kentällisiä.
Öh... eikös nämä säännöt kuulu yhteen? Eli mikä järki on ottaa käyttöön NHL-tyylinen vaihtokielto pitkän kiekon jälkeen, jos kiekkoa saisi roiskia katsomoon ilman rangaistusta? Laitas nyt ne aivosolut hetkeksi raksuttamaan.

Parin minuutin pyöritys omassa päässä ja puolustava joukkue on aivan puhki. Pakki saa kiekon maalin takana. Lyökö hän pitkän kiekon => vaihtokielto => aloitus omaan päähän samalla miehityksellä. Vai nostaako kiekon yli reunuksen => kentälliset vaihtoon => aloitus omaan päähän tuoreilla miehillä. "Elementary, dear Watson!"

Mitä itse ottelutapahtumaan tulee, niin tulipa vierailtua ensimmäistä kertaa puoleentoista (!!!) vuoteen taas jääkiekkopeleissä; 23.09. TPS-Ässät ja 26.09. JYP-TPS. Näitä edeltävä kerta oli keväällä 2005 Hämeenlinnassa HPK-TPS -ottelu. Nähdyn perusteella tauko ennen seuraavaa ottelua saattaa kasvaa huomattavasti pidemmäksikin kuin tämä puolitoista vuotta mikäli toisena osapuolena on entinen suurseura TPS.

23.09. TPS-Ässät
Lauantaina tulin jälleen Suomeen ja Turkuun pitkähköltä työreissulta. Aikataulut sopivat kohtuullisisti yksiin Ässät-matsin kanssa, joten suuntasin hallille valmiiksi sellaisessa mukavassa pikku hönössä. Mikä olisi voinut olla paremmin: lämmin (+23) syyskuinen lauantai-päivä, muutaman päivän vapaa edessä, kotimatkalla nautitut oluet kihisi nupissa, vastakkain kaksi henkilökohtaista suosikkiani... Aivan ottelun alkuun en ehtinyt, joten pre-game -osiosta en voi sanoa yhtään mitään. TPS:n maalin kuulin radiosta, joten vielä katsomoon hakeutuessani tunnelma ei olisi voinut olla korkeammalla. Toinen erä meni kuitenkin pääasiassa istuskellessa Metropolissa. Kolmannessa erässä mietittiin vain illan kebab-paikan valintaa ja odoteltiin kärsimyksen päättymistä. Miksi näin? Olisiko kotijoukkueen esityksillä voinut olla mitään vaikutusta asiaan?

Pari hajahuomiota illan ottelusta. Onko soittolistoilla enää ollenkaan Dirlandaa? Erityisesti kolmannen erän takaa-ajovaiheessa tämä kappale on mielestäni niin olennainen osa TPS:n ottelutapahtumaa, että sen poisjättäminen on enemmän kuin syntiä. Toisella erätauolla olimme hallin edustalla haukkaamassa happea ja tarkoitus oli myös nauttia olutta seinustalle raahatuista myyntikärryistä. Ikään kuin jollekin olisi tullut yllätyksenä se, että jääkiekko-ottelun erätauolla ihmiset haluavat juoda olutta. Olut nimittäin loppui! Jonossa oli tuolloin ehkä kymmenen-viisitoista henkeä. Ilmoituksen tullessa jonottajat häipyivät kuin se kuuluisa pieru Saharaan. Kyllähän siinä tietenkin yritettiin, mutta se uusi tankki saatiin paikalle vasta noin kaksi minuuttia ennen erätauon päättymistä. Siinä vaiheessa ei enää pahemmin innokkaita ostajia näkynyt. Ehkä tämänkin asian olisi voinut suunnitella paremmin jo etukäteen.

26.09. JYP-TPS
Maanantaina lähdin keski-Suomeen ja sopivasti matkan varrelle sattui JYP-TPS -ottelu ti-iltana. B4-katsomon yllättävän hyvät istumapaikat maksoivat 16e kappale, joten suunnilleen samoissa lukemissa mennään kuin Turussakin (lauantaina E5-yläkatsomo 12e). Turku-hallissa alakatsomon pitkän sivun paikoista saisi maksaa 22e, joten ihan siedettävissä hinnoissa ollaan molemmissa halleissa. Väkeä Hippoksella oli noin kolme ja puolituhatta, mutta jo tuolla yleisömäärällä halli tuntui todella ahtaalta ja tunnelma oli katossa. Osasyynä tuohon tunnelmaan voisin epäillä JYP:n alkukauden "lentävää lähtöä" ja joukkueen taistelevaa yleisilmettä. Olin muuten tiistaina elämäni ensimmäistä kertaa Hippoksella ja elämäni ensimmäistä kertaa lähdin jääkiekko-ottelusta kesken pois... Kahden erän jälkeen lukemat 6-0 riittivät meille. Olin vielä tuolloin autolla liikenteessä, mutta paikallisen Siwan avustuksella tuli heitettyä sekä autonavaimet että aivot narikkaan loppuillaksi. Miksi näin? Olisiko vierasjoukkueen esityksillä voinut olla mitään vaikutusta asiaan?

TPS:n toisen erän vahva alku katkaistiin välittömästi ajassa 24:18 otetulla aikalisällä, vaikka tilanne oli kotijoukkueelle 3-0. Vähän vastaava oli tapahtunut lauantaisessa ottelussa Jokereita vastaan. Välittömästi Jokereiden 0-3 -maalin jälkeen (43:53) JYP otti aikalisän ja sai kuin saikin aikaan ihan kohtuullisen kirin (tilastoista päätellen). Toisin sanoen JYP:n leirissä sentään yritetään: toisinaan onnistutaan (6-2) ja toisinaan ei (2-3). Silti joukkue taistelee, valmennusjohto yrittää ja yleisöllä on hauskaa. Miten tämä sepustus sitten liittyy Turkuun ja paikallisen Palloseuran ottelutapahtumaan? Eipä oikeastaan mitenkään muuten paitsi käänteisessä merkityksessä. Montako kertaa esim. Jortikka on tällä kaudella ottanut aikalisän? Käsittääkseni tasan kerran Ässät-ottelussa ajassa 59:20.

Muita hajahuomioita Hippokselta. Jos ei Turussa olla Kobrien jälkeen nähty kunnon tanssityttöjä, niin eipä noissa Jyväskylän aneemisissa vappuhuiskanheiluttajissakaan paljoa hurraamista ole. Eikä tuo JYP:n jäälletulokaan nyt mikään ihmeellinen spektaakkeli ollut. Taukomusiikkia en sen enempää huomioinut, mutta järkyttävän huonot äänentoistolaitteet sitäkin selvemmin. Olosuhteet ovat vähän mitä ovat, mutta hattua pitää nostaa. Hienoa duunia siellä Jyväskylässä kyllä tehdään niillä resursseilla, jotka käytettävissä ovat. Tunnelma on katossa vaikka ottelutapahtuma ei ainakaan näin turkulaisin silmin ole mikään spektaakkeli.

Toistan sen tosiasian, joka on tainnut täälläkin tulla esille useammin kuin kerran. Lähtökohtaisesti loistavan tunnelman ja spektaakkelimaisen ottelutapahtuman luominen pitää lähteä taistelevasta/voittavasta/menestyvästä kotijoukkueesta. Meillä on ulkoiset puitteet kunnossa sen spektaakkelin luomiseen (toisin kuin Jyväskylässä), mutta se sisäinen palo puuttuu. 90-luvun puolivälissä ottelutapahtumat olivat jo sinällään spektaakkeleita ilman mitään turhia krumeluureja (ei kai Aarne Kärpästä voida laskea turhuuksiin?). Kasi, Sutela, Jortikka... antakaa meille edes taisteleva joukkue. Tuskinpa Hippoksellakaan on aina ollut näin hauskaa, mutta eipä meilläkään ole aina ollut näin vaikeata. Joukkueen taistelu tuo voittoja ja voitot ruokkivat menestystä. Jokaisessa vaiheessa hallin tunnelma kasvaa potensseissa. Hyvätunnelmainen halli luo jo itsessään sen ottelutapahtuman, johon on (tarvittaessa) helppo lisätä niitä elementtejä, joita seurajohto (sponsorit) haluavat. Vaikka sitten siitä urkurista lähtien...
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Mr.Fox kirjoitti:
Jos ei Turussa olla Kobrien jälkeen nähty kunnon tanssityttöjä, niin eipä noissa Jyväskylän aneemisissa vappuhuiskanheiluttajissakaan paljoa hurraamista ole.

Vastaavaa määrä kaljamahaisia äijiä, jotka pitävät ääntä, ovat aina ottelutapahtuman kannalta parempi kuin mitkään tanssitytöt. Joten loppujen lopuksi ihan sama kuka siellä rappusilla venyttelee. Itse ainakin menen aina katsomaan peliä, en niitä rappusia.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Jaakko kirjoitti:
Vastaavaa määrä kaljamahaisia äijiä, jotka pitävät ääntä, ovat aina ottelutapahtuman kannalta parempi kuin mitkään tanssitytöt. Joten loppujen lopuksi ihan sama kuka siellä rappusilla venyttelee. Itse ainakin menen aina katsomaan peliä, en niitä rappusia.

No sitten sopii olla todella huolestunut siitä mitä katsomaan mennessä on nähnyt, sillä heikko on esitys silläkin saralla vaikka kaikki päätökset ovatkin olleet oikeita ja asiallisesti noin niinkuin hoidettu.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Unohtunutkin mainita.Mikähän oli kun Jyp pelin sisääntulo oli aika ankea.Äijät pomppi jäälle vaihtoaition kautta.Onkohan savukoneen ja huvilateltan vuokrasopimus loppunut.Pientä panostusta toivoisin näinkin pieneen yksityiskohtaan. Vai meniköhän se spektaakkeli-idea jo ohi Sutelalta...
 

lavos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En tiedä miten aikaisemmin mutta sisääntuloteltan purku Pelicans pelissä näytti uskomattoman vaikealta. Jos siitä olisi siksi luovuttu?
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Sen teltta..

...touhun lisäksi mikään musiikki jäähy"animaation" ja TPS:n maalien jälkeen ei meinannut toimia millään.

Hieno parannus oli tilannekatsausten parantuminen muilta liigapaikkakunnilta ihan maalintekijöiden ja syöttäjienkin näyttämiseen. Todella hyvä asia.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Ainiin.Onko kenelläkään tietoa mikä on jo kuukausi sitten tulostaulun alle ilmestyneiden valonheittimien funktiota.Ei ainakaan lätkäpeleissä ole ollut käytössä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
lavos kirjoitti:
En tiedä miten aikaisemmin mutta sisääntuloteltan purku Pelicans pelissä näytti uskomattoman vaikealta. Jos siitä olisi siksi luovuttu?

Mulle arveltiin, että se halpisteltta yksinkertaisesti hajosi jossain pelissä. Jälkihoito oli kieltämättä koomisen näköistä ko. spektaakkelissa. Tulostaulun palveluille kuitenkin pointsit, vielä on suurin osa ottelutapahtuman työstä tekemättä mutta alkuun on sentään päästy. Oikeastihan tapahtuma ei ole muuttunut vielä kuin tulostaulun lisäpalveluiden ja urkurin poistuman verran. Muu on osastoa "same old same old".
 

pygmalion

Jäsen
Ko. "teltta" oli tosiaan hajonnut. Kovaonnisia nämä sisääntulopötkylät, edellinenhän päätyi ilmeisesti hallin väen mielestä tarpeettomana Topinojalle.

Paljon on vielä parannettavaa spektaakkelissa, mutta se on myönnettävä, että yritystä sentään on havaittavissa. Itse tykkäsin videotaulun käytössä myös niistä tv-tyylisistä pätkistä, jossa ängettiin vaihtelevalla menestyksellä ruutuun Tepsin pelaaja ja hänen kauden/illan statsinsa.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Negatiivista ottelutapahtumassa on erätaukojen musiikin ja mainosten volyymi, no onhan se toisaalta hienoa, että musa ja mainokset tulevat sellaisella äänenvoimakkuudella, että ne varmasti kuulee ja vaikut lähtee korvista, mutta olisi se hienoa myös jutella kaverin kanssa kunnolla erätauon aikana ihan katsomossakin niin ettei tarvi huutaa tai lähteä johonkin baariin tai käytävälle juttelemaan. Erän ollessa käynnissä ei ole aikaa jutella.
 

Pete*

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal Canadiens,Liverpool FC,Real Madrid
Ei kyllä antanut kovin suurta syytä riemuita tosta joukkueen sisääntulosta. Mun mielestä TPS:n tasoinen joukkue ja ton tasoisessa hallissa ei ansaitse tulla areenalle jostain honkkarin ylijäämäteltasta, joka on hankittu kesätavaroiden loppuunmyynnistä. Jos kerran se vanha putki on kärrätty topinojalle aikoja sitten niin minkä takia ei hankita samanlaista takaisin? Ei ainakaan tarttis koota ja kasata joka kerta ja tois pikkasen pirteämpää ilmettä..
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Itse olen tyytyväinen siinä vaiheessa kun musiikit voidaan jättää kokonaan pois, koska ne koetaan tarpeettomina kannattajien laulaessa kovemmin. No se ei tapahdu ihan heti, jos koskaan.

Videotaulu on mennyt paljon eteenpäin ja tällähetkellä veikkaisin, että se on informaatioarvoltaa ehdottamasti Suomen paras. Jos sitä jotenkin vielä voi parantaa, niin sitä koitetaan tehdä niin paljon kuin tekniikka antaa myöten. Veikaan, että taulusta vastaava henkilö lukee tätä palstaa joten ideoita voi tännekin laittaa.
 

cheli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Spektaakkeli

Toivottavasti TPS:n ottelutapahtumasta vastaavat henkilöt kävivät Tuton kupittaan avauspelissä. Pimeä halli, värispotteja, savua, erilaisia pyroja. Noh, ei nyt joka pelissä varmaan jatkossa pyrot pauku mutta kyllä oli hieman eri tunnelma.. Paukku-suihke pyrojen räjähtämistiiviyttä olis kyllä voinu nostaa niin olis ollut sähäkämpi, jos nyt siitäkin parannettavaa etsitään :) Mutta toimi.
 

frankeeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
takavuosien TPS, toivottavasti myös tulevaisuuden
cheli kirjoitti:
Toivottavasti TPS:n ottelutapahtumasta vastaavat henkilöt kävivät Tuton kupittaan avauspelissä. Pimeä halli, värispotteja, savua, erilaisia pyroja. Noh, ei nyt joka pelissä varmaan jatkossa pyrot pauku mutta kyllä oli hieman eri tunnelma.. Paukku-suihke pyrojen räjähtämistiiviyttä olis kyllä voinu nostaa niin olis ollut sähäkämpi, jos nyt siitäkin parannettavaa etsitään :) Mutta toimi.

Varmaan näin, mutta paikalle kutsuttujen, mielenkiintoisten haastateltavien ääni ei kantanut katsomoon. Tarkkatulosen kyssärit kyllä kuuluivat. Siinä meni Luojolan Hantat, Tamit. Ehkä myös Pappa Lindström, jolloin olin (jo?) muualla.

Ei tää voi olla niin vaikeeta.

Halli oli täysi ilmeisesti viimeistä kertaa heti avauksessa!
 
Viimeksi muokattu:

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Tänään meni kyllä jäälle tulo niin reisille kuin vain voi mennä. Miten ihmeessä voidaan saada sisääntulo biisi pätkimään niin järkyttävästi mitä se tänään saatiin, aivan uskomatonta. Luulisi, että Turkuhallissa olisi sentään sen verran hyvät vehkeet ettei tuollaista pysty tapahtumaan.
 

Jazzy76

Jäsen
Kyllä voi

Jykke1978 kirjoitti:
Tänään meni kyllä jäälle tulo niin reisille kuin vain voi mennä. Miten ihmeessä voidaan saada sisääntulo biisi pätkimään niin järkyttävästi mitä se tänään saatiin, aivan uskomatonta. Luulisi, että Turkuhallissa olisi sentään sen verran hyvät vehkeet ettei tuollaista pysty tapahtumaan.

Jykke hyvä; Turkuhallin laitteisiin tutustuneena voi vain todeta, että kyllä voi. Hallin videonajojärjestelmä nimeltään Toaster kaatui (taas), juuri ennen pelin alkua.

Muutamat eri tv-asemilla työskentelevät tuttavani ovat nauraneet usein, että kaatuminen on ohjelman ominaisuus, ei vika. Toasteria käytetäänkin erityisen paljon halpistuotannoissa, esim. yöchateissä. Kädet ristissä usein rukoillaan, että kone ei kaatuisi.

Hyvä esimerkki ohjelman toiminnasta: jotta Toaster pyörisi kunnolla, niin vehkeeseen olisi tehtävä defragmentointi joka kerta mainosten ja muiden videoiden nauhoittamisien jälkeen. Eli Turkuhallin tapauksessa esim. ottelupäivänä ei saisi koneeseen laittaa uusia videoita...

Turkuhallissa on edelleen käytössä laitteita ja kaapeleita sekä kameroita, jotka ovat vuodelta 1990 tai vanhempia. Kokonaisuus onkin varsinainen viritysten sekamelska.

Halvalla ostetaan ja halpaa saadaan - valitettavasti. Eihän Turkuhalliin mitään kuulemma kannata investoida, kun ei ole vuokralaisiakaan. Eipä tänään kenttäkuuluttajankaan ääntä oikein kuulunut - musiikki sentään kuuluu, vai kuuluuko liian hyvin?
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli kyllä huvittavan kuuloinen tuo Enter Sandman. Maidenin biisi soikin sitten jo ilman katkoja, mutta aivan saatanan kovilla diskanteilla.

Ottelutapahtuma tänään oli hyvä. Kaljaa sai melkein jonottamatta, ja Sissiryhmä veti hienosti, tosin ihan kuin siellä olisi joku muukin jo kannustanut. Onko tunnelma palaamassa Turkuhalliin? Katsellaan...
 

Powell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,New Jersey Devils,Arsenal
onko näin?

Omasta mielestäni tunnelman palaamisesta on turha puhua. Eilisiltainen jääkiekkospektaakkeli tkuhallissa muistutti enemmän hautajaisia vastaavaa tapahtumaa, kuin entisaikojen (n. 5-6vuoden takaista) viihdeiltaa, jossa oikeasti oli hyvä tunnelma. Eilen jos hallissa olisi huutanut alakatsomon alimmalta penkkiriviltä, olisi huuto todennäköisesti vihlaissut piippuhyllyn väen korvia...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Powell kirjoitti:
Omasta mielestäni tunnelman palaamisesta on turha puhua. Eilisiltainen jääkiekkospektaakkeli tkuhallissa muistutti enemmän hautajaisia vastaavaa tapahtumaa, kuin entisaikojen (n. 5-6vuoden takaista) viihdeiltaa, jossa oikeasti oli hyvä tunnelma. Eilen jos hallissa olisi huutanut alakatsomon alimmalta penkkiriviltä, olisi huuto todennäköisesti vihlaissut piippuhyllyn väen korvia...

Jep, ei sitä tunnelmaa liikaa kannata korrrrostaa kuitenkaan. Yläparvelle saakka kuului pelaajien keskinäinen kommunikaatio. Eli ei siellä yleisömeri ihan hulluna pauhannut vaikka lopussa kova yritys olikin.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tuskin tunnelma sormia napsautamalla paranee loppukaudeksi mutta positiivisista asioista voi kuitenkin iloita. Vaikkakin se sitten olisi vain yhden pelin verran ja vain hieman enemmän. Negatiivista palautetta annetaan hyvinkin hanakkaasti mutta minusta pitää huomata myös joskus mukavia juttuja...ja niitäkin voi tuoda esille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös