URHOtv, siellä se lätkä on...

  • 3 638 058
  • 11 960

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sm-Liiga on tähän asti ollut käytännössä ainoa syy tilata Canalia. NHL-pelejä on vaikea seurata, koska talvisin ei ole mahdollisuutta valvoa öitä. Runkosarjaa ehtii katsomaan ehkä kaksi peliä kuussa. B-luokan leffoille ja huligaaniliigoille ym scheisselle en laske mitään arvoa. Jos SM-liigan saisi 10e tai vaikka 5e halvemmalla erikseen ostettuna niin se olisi hyvä juttu.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Todellakin ihmeellistä on se, ettei edes alalla työskentelevät tiedä asiasta mitään ja silti esittävät varmana tietona että esim MTV3:n kanavilta näkyy...

Koko hommahan oli nimenomaan siitä kiinni, että myös Maikkarin omistama yritys osti C More Groupin ja kilpailuvirasto määräsi kaupan ehdoksi SM-liigan televisiointioikeuksista luopumisen.

Eli en myöskään uskoisi kaapelimyyjän puheita ennen kuin on mustaa valkoisella...

Tuskin MTV:n kanavilta näkyykään, mutta tämä myyjä oli ilmeisesti sanonut että samassa paketissa näkyy kuin MTV:n kanavat. Eli tämähän voi tarkoittaa sitä että kyseinen kaapeliyhtiö myy MTV:n kanavat ja Urho Tv:n samassa kanavapaketissa, mutta ei itse MTV:n kanavilta tarvitse liigaa näkyä.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Canal Digital kauppaa puhelimitse vanhoille asiakkailleen antenniverkkoon Canal+Sporttia jossa "sm-liiga näkyy vain eri nimiseltä kanavalta kuin ennen"

Hinta on 23,90e/kk (+ 2,90e/kk korttimaksua). Vuoden sopimus jossa 3 ensimmäistä kuukautta maksutta. Eli kokonaishinta vuodesta on 241,20e.

Kilpailuviraston ehdot täyttynevät jos Urho on saatavissa myös muuten esim. osana PlusTV-pakettia tai jopa erikseen ja kaapelissa joko erikseen tai osana jotain pakettia.

Se että se näkyy myös Canal+:n paketissa voi olla molemmille osapuolille hyvä juttu. Urholle iso osa asiakaskuntaa jo valmiina ja toisaalta Canal+ ei välttämättä menetä niin paljoa asiakkaita.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Canal Digital kauppaa puhelimitse vanhoille asiakkailleen antenniverkkoon Canal+Sporttia jossa "sm-liiga näkyy vain eri nimiseltä kanavalta kuin ennen"

Hinta on 23,90e/kk (+ 2,90e/kk korttimaksua). Vuoden sopimus jossa 3 ensimmäistä kuukautta maksutta. Eli kokonaishinta vuodesta on 241,20e.
Todella hieno juttu mikäli liiga näkyy edelleen Canalilla tulevallakin kaudella. Pystyykö Urho sitten lähettämään ohjelmaa normiverran myös antennissa mikäli toimii ikään kuin Canalin "sisällä" vai tippuuko lähetysten määrä viime vuodesta?
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin siis urpo tv:hän ei tule missään tapauksessa näkymään canalin kanavilla millään tavalla vaan samassa paketissa kuin canal jos kaapeliyhtiöt niin päättää. Antenni verkossa siis ilmeisesti myös samoin eli se vaan liitetään canal digitalin pakettiin mihin kuuluu myös canal plus.
 

MusanMake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Suomi
Miten se nyt on?

Meillä näkyy canal+ kaapelin kautta. On kaikki leffakanavat ja urheilukanavat. Näkyykö sieltä tulevana syksynä sm-liigaa, vai sanotaanko koko roska irti ja otetaan joku toinen systeemi tohon korttiin?

En ole ollut missään yhteydessä c+:aan, mutta pian ajattelin olla mikäli ei selvyyttä asiaan tule. Hienoa olisi jos joku teistä, arvon palstaveljet, osaisi kertoa että miten se nyt oikein on, ja samalla säästäisi mut turhalta miettimiseltä. Sitäpaitsi se on epäterveellistä jos näin tyhmä mies alkaa tosissaan miettimään. Kiitos jo etukäteen.
 

Grub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse törmäsin tuossa Canal Digitalin messukojuun, josta koitettiin kovasti kauppoja saada aikaan, kieltäydyin heti vedoten siihen, että asun kaapelitaloudessa. He rupesivat sitten kuitenkin tarjoamaan HD-pakettia lautasen kautta, tulisi toi HD boksi mukana. NHL näkyy kuulemma ESPN:n kautta.. 10 peliä viikossa. Samoin Sm-liigan näkyminen kuulemma on varmaa.. huvittavinta vastauksessa oli kuitenkin se, että "riippumatta mikä kanava liigaa lopulta näyttääkin" :). Se kuva jäi, että edes se ei ole vielä selvillä, mikä kanava liigaa lopulta näyttää.. ainakaan satelliitin kautta.

Ja ei, en tehnyt kauppoja, tällainen väliaika "tiedote" tänne tuolta suunnalta. Onhan tuokin tietty yksi ihan kohtuu mielenkiintoinen vaihtoehto, vaikka tuon HD-boksin ja sitä kautta hd-lähetysten takia.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Perhana kun näistä on saatu vaikeeta taas. Itsellä ei ole ollut minkäänlaisia kaapelikanavia koskaan elämässäni. Nyt asustelen HOAS:in kämpässä ja tulee oltua viikonloppuisin sekä kesäisin muualla. Tekisi pirusti mieli hankkia etenkin tuo Urho, mikäli näkyisi sitten pari peliä viikossa sm-liigaa. Canal+ vaikuttaa hieman kalliilta, 24e + joku korttimaksu tekee jo lovea, tosin NHL kiinnostaisi myös pirusti.

Riittääkö kaapelissa vain normaali boksi missä on korttipaikka? Anteeksi nyt tyhmät kysymykset.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Riittääkö kaapelissa vain normaali boksi missä on korttipaikka? Anteeksi nyt tyhmät kysymykset.

Tarkennetaan nyt vielä ihan varmuuden vuoksi, että toki tarvitset nimenomaan kaapeliverkkoon sopivan boxin, jossa on ns. DVB-C -viritin. Oletan, että tarkoitit normaalilla boxilla antenniverkkoon sopivaa boxia DVB-T -virittimellä. Normaaleja boxejahan nuo kaapeliboxitkin ovat, mutta tulipahan nyt kuitenkin tarkennettua asia.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuoretta tietoa DVB-T verkon Canalin paketin haltijoille eli niille joille Canali tulee ANTENNIVERKON kautta. Soitin ja kysyin tilannetta koka lasku on erääntymässä ja piti tietää mitä tehdä. Sanoi että vielä nimeämätön kanava tulee Total/Sport pakettiin nykyisten lisäksi uutena mukaan (on se sitten Urho tai minkä nimen sille ikinä antavatkaan). Se näyttää jääkiekon SM-liigaa ja jotain muuta ohjelmaa mitä kyseisen luvan haltija näyttää. Hinta ei tule muuttumaan siitä mitä se on tällä hetkellä. Eli lyhyesti, verrattuna viime talveen NHL ei näy, kaikki muu on ennallaan.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
kerroin haluavani vaihtaa Canalin Viasatiin, koska lätkä hävisi kokonaan Canalilta ja Viasat aloittaa NHL:n näyttämisen. Setä tiskillä kysyi, että ihanko totta? Niinpä sitten neuvoin sedän Viasatin sivuille tarkastamaan tämän mullistavan tiedon ja kas, niinpäs perhana onkin.

Eikös Elitserien jäänyt kuitenkin Canalille?

Muuten on käymässä juuri kuten olen pelännyt ja ennakoinut: Jos haluaa saman tarjonnan kuin ennen Canalilla, se vaatii Urhon, Viasatin ja Canalin. Ennen yksi, nyt kolme. Ja kuluttaja voitti, ei varmasti! Kiitos virasto, hyvää työtä teette!

Eiköhän se itsellä tule olemaan aika pitkälti radio ja Nelosen maalikoosteet ensi kaudella SM-liigan osalta. Jos eivät Yleisradiolta sitäkin kiellä. Muuten katsellaan ehkä jalkapalloa tai sitten siirryn lentopallon faniksi... Elämässähän pitää kokeilla uusia juttuja.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Muuten on käymässä juuri kuten olen pelännyt ja ennakoinut: Jos haluaa saman tarjonnan kuin ennen Canalilla, se vaatii Urhon, Viasatin ja Canalin. Ennen yksi, nyt kolme. Ja kuluttaja voitti, ei varmasti! Kiitos virasto, hyvää työtä teette!

Oma mielipiteeni taasen on, että hyvä vain tämä uudistus. Ennen maksettiin turhasta, kun nyt voi poimia vain ne mitä haluaa. Itse olen ainakin ajatellut ottaa tuon Urho-TV:n ja sitten mahdollisesti vielä Viasatin, jos saa pelkät urheilukanavat erikseen. Viasatilta kuitenkin tulee NHL, KHL & NFL. Siihen kun lätkäistään SM-Liiga päälle, niin eipä ollut lähellekkään niin hyvä omaan makuuni vanha Canal+. Toki Viasat jää ottamatta, jos pitää ottaa kaikki kanavat ja maksaa siitä 40€/kk. Silloin maksan pelkästä SM-Liigasta.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Se näyttää jääkiekon SM-liigaa ja jotain muuta ohjelmaa mitä kyseisen luvan haltija näyttää. Hinta ei tule muuttumaan siitä mitä se on tällä hetkellä.

Niin olisihan se järjetöntä jos Canal nostaisi pakettinsa hintaa antenniverkossa SM-liigan vuoksi. Antenniverkossahan tämä tuleva uusi kanava voi näyttää 2 täyttä ottelua viikossa. Kolmeen otteluunhan ei lähetysaika oikein tahdo riittää studioineen yms. Jätän kyllä itse tämänhetkisenä antenniverkkolaisena Canalin vielä tilaamatta ja katson mikä on tilanne näkyvien pelien suhteen. Voipi olla, että pitää joku kaveri laittaa tilaamaan kaapeliverkon kautta tuleva jääkiekkokanava, jos lähetystä on selkeästi enemmän verrattuna antenniverkkoon.

Johtuuko muuten antenniverkon rajoitettu ohjelma-aika kapasiteetista, joka voidaan kotitalouksiin lähettää?
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Juttelin erään kaapeliverkkoon sisältöjä työkseen hankkivan ihmisen kanssa tällä viikolla. Hänen mukaansa ainakin hänen yhtiönsä neuvottelee Urho-tv:n / SM-liigan näkyvyydestä ensi viikon alussa. Ei vielä oikein osannut sanoa mitään, mutta toivoi asioiden selviävän ensi viikon alkupuolella.

Viasat Hockey tulee osaksi Viasat kulta -pakettia eli pelkkää lätkää tai urheilua tarjoavaa pakettia ei pysty ostamaan. Tämä tieto erittäin luotettavasta lähteestä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Reilu 3 vuotta tuli nautittua Canalin tasokkaasta lätkätarjonnasta. Kesällä lopetin Canalin tilauksen. Vielä ei ole Canalin suunnalta oltu meikäläiseen yhteydessä. Ihmeellistä, että mitään uutta tiedotettavaa ei vielä ole koskien liigan näkyvyyttä vaikka sarja alkaa about 4 viikon kuluttua. Tätä ketjua, jos uskoo niin liiga näkyisi myös Canalilta, mutta odotellaan rauhassa josko loppuviikosta olisimme viisaampia. Taidan sinnitellä tulevan kauden ilman telkkarin lätkätarjontaa. Toki nelosen kuukauden pelit katson kyllä. Jos yrittäis aktiivisemmin itsensä hallille raahata. Canalin maksu kuussa oli n. 30e. Tolla euromäärällä näkis pari matsia kuussa livenä E9 katsomosta. Taloutemme kuuluu antenniverkkoon. Soppari loppui heinäkuussa, mutta ainakin tänään Canal vielä näkyi.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itsehän nyt taidan tyytyä akseliin eurosport, espn, nasn ja kattoa ne vitun lätkät sitten ihan paikan päällä.

Eiköhän tolla tavalla saa tarpeeksi lätkää ruutuun ja jos ei saa niin aina voin heittää kiekon tosta ruudusta läpi
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pari viikkoa sitten otin yhteyttä Canal Plussan asiakaspalveluun, ja ihan saman vastauksen mitä sieltä sain, toisti minulle tänään Canal Plussalta soittanut herrasmies joka kyseli halukkuuttani jatkaa elo-syyskuun vaihteeseen päättyvää sopimustani heidän kanssaan.

Eli Urho TV ja SM-liiga näkyy jatkossakin Canal+ Sportilla antennitalouksissakin, ilman mitään satelliittilautasia sun muita virityksiä.

Niinpä sitten uusin sen tilauksen taas vuodeksi eteenpäin. Luotan siihen että telkkaristakin näen ensi kaudella SM-liigaan, muutenkin kuin Neloselta kerran kuussa.
 

JPL

Jäsen
Pari viikkoa sitten otin yhteyttä Canal Plussan asiakaspalveluun, ja ihan saman vastauksen mitä sieltä sain, toisti minulle tänään Canal Plussalta soittanut herrasmies joka kyseli halukkuuttani jatkaa elo-syyskuun vaihteeseen päättyvää sopimustani heidän kanssaan.

Eli Urho TV ja SM-liiga näkyy jatkossakin Canal+ Sportilla antennitalouksissakin, ilman mitään satelliittilautasia sun muita virityksiä.

Niinpä sitten uusin sen tilauksen taas vuodeksi eteenpäin. Luotan siihen että telkkaristakin näen ensi kaudella SM-liigaan, muutenkin kuin Neloselta kerran kuussa.

Eli sulla on ollut jo vuoden määräaikainen ja menit sitten tekemään toisen vuoden määräaikaisen perään? Onko siellä säännöt muuttuneet, kun itsellä aiemmin se 1. vuosi oli "pakko" pitää ja sen jälkeen se muuttui normaaliksi, 1kk irtisanomisajalla olevaksi palveluksi.

Ettei olisi nyt pissitty silmään Rokua?
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Eli sulla on ollut jo vuoden määräaikainen ja menit sitten tekemään toisen vuoden määräaikaisen perään?

Näin minäkin olen toiminut kun en halua kesäkuukausista maksaa.

Kun uusii määräaikaisen sopparin niin tulee taas pari kuukautta ilmaiseksi, ja canal saa taas "uskollisen" asiakkaan vuodeksi..
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Pari viikkoa sitten otin yhteyttä Canal Plussan asiakaspalveluun, ja ihan saman vastauksen mitä sieltä sain, toisti minulle tänään Canal Plussalta soittanut herrasmies joka kyseli halukkuuttani jatkaa elo-syyskuun vaihteeseen päättyvää sopimustani heidän kanssaan.

Tarkoittanet kuitenkin Canal Digitalin asiakaspalvelua ja Canal Digitalin herrasmiestä ja Canal Digitalin kanssa päättyvää sopimustasi?
(Minä en ainakaan ole löytänyt Canal Plussan sivuilta asiakaspalvelun puhelinnumeroa enkä mitään verkkokauppaa josta voisi jotain tilata. Höpisevät perkeleet jostain jakeluteistä ja operaattoreista...)
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Otin yhteyttä canal + asiakaspalveluun ja kysyin näkyykö sm-liiga ensi kaudella canalilta. Ei näy. Kehottivat ottamaan yhteyttä operaattoriini (DNA) josko he pystyvät sitä kuitenkin näyttämään. Otin yhteyttä ja heiltä pyydettiin olemaan yhteydessä canalin asiakaspalveluun, koska eivät tietenkään pysty vaikuttamaan canalin sisältöön.

En ymmärrä miten canal + paketin tilaajilla liiga edelleen näkyisi?
 

SjV

Jäsen
Otin yhteyttä canal + asiakaspalveluun ja kysyin näkyykö sm-liiga ensi kaudella canalilta. Ei näy. Kehottivat ottamaan yhteyttä operaattoriini (DNA) josko he pystyvät sitä kuitenkin näyttämään. Otin yhteyttä ja heiltä pyydettiin olemaan yhteydessä canalin asiakaspalveluun, koska eivät tietenkään pysty vaikuttamaan canalin sisältöön.

En ymmärrä miten canal + paketin tilaajilla liiga edelleen näkyisi?

Ihan villinä arvauksena. CanalDigital jakeluoperaattorina (toimii DVB-T ja -S verkoissa) korvaa ottelunajaksi Canal+Sport -kanavan Urho-TV -kanavalla. KTV-operaattorit (Welho, elisa, DNA, etc.) ei tämän suuntaista ratkaisua ole vielä päättäneet, vaan todennäköisesti yrittävät saattaa Urhon jonkinlaiseen kanavapakettiin.

Yllä olevan todennäköisyys on yhtä suuri, kuin sillä että kohta sataa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Norja vs Tshekki
  • 13.00
  • 9.00
  • 1.13
USA vs Saksa
  • 1.22
  • 6.90
  • 9.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös