Urheilun nostalgiaviikonloppu YLE:llä 21.–22.3.2020

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ois pitäny toivoa Suomi-Ruotsi 2001 kisoista. Oliko ny alku- vai jatkosarjaa. Tommy "Salt Laken Ihme" Salo tako Rudia kilvellä kupoliin, mutta tämä kuittas ohjaamalla voittomaalin.
 

Thoma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Leijonat
Noista kisoista muistetaan erityisesti Granlundin ilmaveivi, mutta kun päätettiin näyttää vain finaalia.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Itse olisin toivonut 2018 ampumahiihdon mc:n ratkaisua. Vaikka varsin tuore, tuossa oli fiilistä.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voisihan kesälajeista näyttää esimerkiksi Jani Tanskasen maailmanmestaruuden ja Keken voittoja. Keken aikaan kun Yle vielä kisoja näytti, ja kiinnostaisi kuulla niitä Juha Jokisen/Jussi Varjosaaren/whoever selostuksia Maikkarin väsyneiden jälkiselostusten sijaan.

Sievisen ja Kasvion kullat tietysti aivan itsestäänselvyys, siihen vielä päälle Kankkusen, Mäkisen ja Grönholmin voittoja niin kyllä yksi viikonloppu menisi. Futiksestakin voisi vaikka Espanja-tasurin näyttää. Tai sitten HJK:n UCL-koostetta, sillä vaikka kyseessä onkin seurajoukkue, on kyseessä edelleen ainutlaatuinen saavutus suomalaisessa urheilussa.

Ja Kolehmaisen melontakulta Barcelonasta. Urheilukulttuuria vie eteenpäin myös sellaisetkin historiapätkät jolloin menestystä ei välttämättä ole niin paljoa tullut. Pohjia kuitenkin silloinkin luotu. Itseä kiinnostaisi korishistoria mm. Liimon otteet.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Saattaa olla että jossain vanhainkodissa on tänä vkon.loppuna juotu muutamat kymmenet mitalikahvit. Voip vähän mahassa kiertää.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
En uskonut edes Östersundin viikonlopun jälkeen, että Mäkäräisestä voisi kestotähteä tulla. Hanti-Manjiskin MM-menestyksen jälkeen se oli lopullisesti uskottava, ja kauanhan Kaisa siellä pyöri.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jaa joo. Gössner on Neureuther. Mietin mihin katos.

"Vähän liikaa Kaisan varassa. Olisi odottanut hieman enemmän Mari Laukkaselta". Ikuinen tuli.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Samaan aikaan Mäkäräisen takaa-ajon kanssa Juha Lallukka valmistautui kohti viidenkympin iskuaan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hanti-Manjiskista milteinpä mielenkiintoisempia olisivat olleet Puurusen ja Hietalahden mitalit 2003. Niistä kisoista kun on pirun vaikea löytää mitään materiaalia, eikä urheilija lopettanut viikko sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös