Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Turun Toverit
Ostan TPS game worn -pelipaitoja.

Pääpaino on 90-luvun pelipaidoissa, mutta kaikkea saa tarjota. Haussa erityisesti isot nimet.

Ostan rahalla tai vaihdan muihin paitoihin. Ota yksityisviestillä yhteyttä.
 
Taidan joutua kohta PSYKOOSIIN.

FatherBear

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo Hockey
Etsin nimellä ja numerolla varustettua Tepsin pelipaitaa 80-luvun lopusta tai 90-luvun alusta. Kokoluokitus L tai XL. Kyseisessä paidassa on hihanumerointi ja ommellut Pohjolat kyljissä. Yhteydenotot YV:llä. Maksan hyvän hinnan paidasta. #Ketterer #Jalonen #Hirsimäki #Vuori #Davis #Leime #Narvanmaa #Harila #Mikkolainen #Vilander
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Myyn/annan 2 jääkiekkoaiheista lautapeliä.

Strat-O-Matic Hockey. Sisältää NHL-joukkueet ainakin kausilta 2005-06, 2009-10, 2013-14.

Hockey Blast Pro Hockey Board Game. Sisältää NHL-joukkueet 2017-18, pari vanhempaa NHL-joukkuetta, olympiajoukkueet 1972, 1980, 2010, 2014 ja tiettyjen maiden All-time allstars joukkueet.

Kumpaakaan ei ole koskaan pelattu. Kaikki osat tallessa. Lisäjoukkueita voi käsittääkseni ostaa/printata itse netistä. Tästäpä hyvä joululahja kiekkoniilolle, joka tykkää lautapeleistä. Haku Oulusta. Voin kyllä postittaakin, mutta etenkin Strat-O-Maticin paketista tulee iso, painava ja kallis, postimaksut vastaanottaja maksaa. Pelit saat ilmatteeksi tai voit maksaa omantunnon mukaan.
 
Tekijä ei vieläkään kirjaimellisesti mainitse Rylleä hevoseksi. Torjumme kuitenkin liian mielikuvituksellisena vääristelevän olettamuksen, että häntä olisi korpitiellä vetänyt kesy strutsi.

Kiplari

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Myynnissä kolme käyttämätöntä koristeena seinällä roikkunutta Jenkeistä tilattua pelipaitaa. Fanaticin valmistama punainen Sebastian Ahon Carolina Hurricanes pelipaita, koko M (160€). Fanaticin valmistama sininen vintage New York Rangers pelipaita Mark Messier, koko M (160€). Adidaksen valmistama Nealin Las Vegas Golden Knights pelipaita, koko 50 (120€).
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Uutta kotia etsii Jääkiekkolehdet esittelylehdestä 1993 kesäkuulle 2019, yhteensä lähes 250 kpl. 1990-luvun lehdistä puuttuu 17. Lehdet on pahvisissa suojakoteloissa vuosittain lajiteltuina. Kunto vaihtelee kohtalaisesta priimaan.

Hintapyyntönä koko isolle setille on 200 euroa, mutta vapaasti voi tarjota. Löytyy Tampereelta, mutta voidaan myös postittaa tai lähettää Matkahuollon kautta (nämä sitten painavat).

EDIT: Hukassa ollut tammikuun 2019 lehti löydetty.
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
In Janne We Trust.

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Jos jollain sattuu pyörimään nurkissa käyttämätön viaplay total lahjakortti, voisin ostaa sen pois kuleksimasta.
 
Olet vanha, kun joudut laittamaan huutomerkin sijaan kysymysmerkin lauseen 'Mitä minä sanoin' loppuun.
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansin game worn paidat kiinnostavat aina. Jos em. paitoja nurkistasi löytyy ja haluat niistä kenties eroon niin ota rohkeasti yhteyttä. Jos kokoelmasta uupuu ja paidan hintapyyntö kohtaa omia ajatuksiani niin hyvinkin saatetaan päästä kauppoihin.

Spessupaidat ( Tallinna, Suomi 100v jne. ) kiinnostavat eniten !
 
Pellaillaan.

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Myydään seuraavat paidat (postikulut joko S / M postin pakettiautomaattitoimitus):

- Selänne-pelipaita (aito CCM XL) 65€ + pk


- Kimi "Leave me alone" huppari XL 25€ + pk

 
Viimeksi muokattu:
Ville Nieminen (2004): "We play hospital hockey - we have lots of patients..."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy