Urheiluaiheisten tavaroiden myynti- ja ostoilmoitukset

 • 776 566
 • 2 194
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, LA Kings, ManU
Ostetaan SaiPa-paitoja Game wornina. Tarjoa ihmeessä jos vähänkään on kiinnostusta luopua sopivaa hintaa vastaan.
Sen lisäksi kaikkea muuta SaiPaan liittyvää materiaalia. Kausioppaita, asusteita, hattuja, kiekkoja pelaajien kuvalla... aivan kaikkea.

Olisin kiinnostunut myös Veikkaaja-lehdistä, sekä Urheilusanomista ja Urheilulehdistä. Eli jos jollain on kaapin pohjalla pölyttymässä, niin eikon kauppoja tekemään.

Kaikkea saa ja pitää tarjota.
 
Viimeksi muokattu:

Jorme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ostetaan Jokereiden game worn pelipaitoja. Erityisesti vanhemmat paidat kiinnostavat, mutta kaikkea saa ja kannattaa toki tarjota.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Myyn Ranskan vuoden 1998 jalkapallon maailmanmestarijoukkueen fanipaidan. Koko L 100 % polyester, hintapyyntö 35 € + mahdolliset toimituskulut

EDIT: Ostettu Pariisista virallisesta fanikaupasta, logot brodeerattu
 

Liitteet

 • IMG_1939_2.jpg
  IMG_1939_2.jpg
  960,6 KB · kertaa luettu: 396
Viimeksi muokattu:

JAgE

Jäsen
Myyn kahden kuukauden katseluoikeuden Ruutu+ -palveluun (arvo 19,90€) hintaan 10,00€.

Tämän jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana Ruutu+ -tilauksena 9,95 € / kk ellei sitä irtisanota. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa päättymään käynnissä olevan laskutuskauden loppuun.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Ostetaan SaiPa-paitoja Game wornina. Tarjoa ihmeessä jos vähänkään on kiinnostusta luopua sopivaa hintaa vastaan.
Sen lisäksi kaikkea muuta SaiPaan liittyvää materiaalia. Kausioppaita, asusteita, hattuja, kiekkoja pelaajien kuvalla... aivan kaikkea.

Olisin kiinnostunut myös Veikkaaja-lehdistä, sekä Urheilusanomista ja Urheilulehdistä sekä näiden mukana tulevista kisaoppaista. Eli jos jollain on kaapin pohjalla pölyttymässä, niin eikon kauppoja tekemään.

Kaikkea saa ja pitää tarjota.

Hieman myöhässä tulee, mutta jos kiinnostusta edelleen on, niin minulla olis jonkinlainen läjä veikkaaja lehtiä, sekä jonkin verran kisa/ kausi oppaita. Lajittele yv: tä, jos haluat jonkinlaista listaa mitä minulla on.
 

anarimanari7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkarhut
Myydään Carolina Hurricanesin täysin käyttämätön pelipaita Tuomo Ruudun nimmarilla. Laittakaahan tarjouksia/kyselyjä tulemaan yksityisviestein.
 

Liitteet

 • 20180724_005203.jpg
  20180724_005203.jpg
  194 KB · kertaa luettu: 337
 • 20180724_005157.jpg
  20180724_005157.jpg
  167,6 KB · kertaa luettu: 369

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lätkän pelaaminen olisi tarkoitus aloittaa taas nyt syksyllä, joten jos sinulta löytyy kamat (~SR M 179/75kg) vailla käyttöä, laita YV.
 

Lätkäkala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
Myyn IFK Zipon. Täyttää mielestäni aitouden kriteerit, tuli itselleni stenkkukasasta ja kun en kyseistä seuraa fanita niin katsotaan jos täältä löytyisi uusi koti hänelle.
Pientä perus käytönjälkeä, hyvässä kunnossa mutta ei uusi. Ei anna liekkiä, vaatii siis bensaa. Kipinä tuli kun vaihdoin jämäcoltin kiven. Lankaa on hyvin jäljellä ja pumpuleissa ei moitetta näkynyt.

Mikään zippotietäjä en ole. Kuoren kirjain/numero (sarjanro/ valm.vuosi? lähde: Google) on G/15. Itse vehkeen L/14. voiko olla eri Zipoista vekslatut? Lisätietoa saa antaa kyseisesta asiasta jos joku tietää näistä enemmän - En kuuklella löytänyt.

Hinta: Tarjoa. En odota rikastuvani, mutta odotan enemmän kuin perus Ziposta. Postitus kirjeenä käy rahojen tultua tililleni ja Loviisasta saa hakea.

Edit: Siirsin huutonettiin.
 
Viimeksi muokattu:

Mastokaupunki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisin halukas ostamaan Detroitin paidan Pavel Datsyukin nimellä, joten jos sinulta löytyy kyseinen paita ja olisit valmis myymään sen, laita YV.
Koko L tai isompi.
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Myydään hyväkuntoinen musta Tuomo Ruudun Chicagon #15 Koho authentic on- ice game jersey koko 48.

YV:llä tiedustelut.

Hintapyyntö 130€
Paita sijaitsee Espoossa
Nouto/ postitus ( postikulut lisätään)
 

kthxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Bruins, Nikko Icebucks
Ostetaan Tappara & Jukuri game worneja. Jukureilta käy mestis aikainen pelipaita myös.

Tarjoukset YV:llä.
 

M10

Jäsen
Ostetaan vuonna 1989 julkaistu "Hyvän Pelin Kerhossa" 60v historiikki-kirja.
Ostetaan myös HPK game worn paitoja joilla pelattu ennen 2000-lukua.

Ilmoitus ei vanhene.
 

BLG#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
Ostan juniorille sopivan kärppien pelipaidan. Ainot kriteerit oikeastaan on koko 130-150 ja, että tuote on ehjä.
 

Nati

Jäsen
Haluan ostaa tai vaihtaa Kai Nurmisen TPS game worn -pelipaidan. Jos joltain moinen sattuu löytymään ja on halukas luopumaan niin saa laittaa YV:tä. Myös vinkit kelpaavat.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers
Myyn seuraavat kansainvälisen jääkiekkoliiton vuosikirjat pakettihintaan 40 e kolme kirjaa + postimaksu jos pitää lähettää. Kirjojen kansissa taitoksia, mutta muuten ehjät sisältä eikä sivuja puutu..
 

Liitteet

 • läde.jpg
  läde.jpg
  568,5 KB · kertaa luettu: 505

Royal-E

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa, JJK, HJK +/- HPK
Lauantaina 23.2.2019 järjestetään Hämeenlinnassa Ritari-areenalla Hämeenlinnan ja Tampereen nuorkauppakamareiden järjestämä hyväntekeväisyyshuutokauppa HPK - JYP liigaottelun jälkeen (n. klo 19.30 Kerho-ravintolassa). Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Tampereen lasten klinikoiden tuki Ry:lle käytettäväksi pienille syöpäpotilaille Tampereen Yliopistollisessa keskussairaalassa.

Tuotteista on mahdollisuus jättää ennakkotarjous. Ennakkohuudot tehdään sähköpostin välityksellä ja aikaa tähän on lauantaihin 23.2.2019 klo 17.00 saakka. Kun haluat tehdä ennakkohuudon tietystä kohteesta, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteella jci.kiekkohuutokauppa2019(at)gmail.com, sähköpostista tulee selvitä kohteen numero, ennakkohuudon summa sekä omat yhteystietosi. Mikäli huutokaupan aikana ei tule ennakkohuutoasi korkeampia huutoja sitoudut maksamaan huutamasi kohteen, jonka jälkeen kohde toimitetaan sinulle.

Huutokaupattavat kohteet ovat:

1. JYP - Niklas Friman CHL 2016 pelipaita (game worn) nimikirjoituksella
2. Tappara - Joona Luoto CHL pelipaita (game worn) nimikirjoituksella
3. Tappara - Matti Järvinen CHL pelipaita (game worn) nimikirjoituksella
4. Suomen EHT pelipaita (replica) joukkueen nimikirjoituksilla
5. TPS - kausikirja joukkueen nimikirjoituksilla
6. HPK - Niemeläinen (gameworn) pelipaita koko joukkueen nimikirjoituksilla
7. HPK - Laatikainen (gameworn) maila koko joukkueen nimikirjoituksilla
8. Winnipeg Jets - Patrik Laine pelipaita nimikirjoituksella

Tapahtuman löydät Facebookista:
https://www.facebook.com/events/2102853563107361/?ti=cl
 
Myynnissä olisi kaksi kappaletta Tepsin monivuotisen kapteenin Mika Alatalon game worn paitaa.

Paita 1: Kauden 2006-2007 vieraspaita. Peleissä tullutta kulumaa jonkun verran (kuvia saa pyytämällä).

Paita 2: SM-Liigan 30v juhlapelistä 30.1.2005 TPS-Blues huutokaupasta pelin jälkeen ostettu. Lähes täydellinen replica Tepsin mestaruuskauden 1975-1976 (samalla siis SM-Liigan ensimmäinen kausi) komeista paidoista. Paidalla pelattiin juhlapelin ensimmäinen erä. Alatalon nimmari myös selässä. Kyseessä täsmälleen sama paita kuin Alatalolla päällä tässä Turun Sanomien otteluennakossa:

TPS-paita 30 vuoden takaa vakuuttaa aitoudellaan

Tarjoa! Myydään yhdessä tai erikseen.

E: Vaihdossa voi tarjota TPS:n kausikirjoja, tai Kai Nurmisen mitä tahansa peli-/fanipaitaa. Niiden osalta ilmoitus ei vanhene.
 
Viimeksi muokattu:

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kapitalistin funktio on vain omistaa ja toimia kehityksen jarruna. Työläiset ovat kaiken taloudellisen arvon lähde. Kaikki yhteiskunnassa on työväestön rakentamaa. Silti heidän työnsä arvo menee kaikki kapitalistin pussiin yksityisenä voittona. Ei ole mitään järjellistä perustetta, miksi kapitalistien, siis toisin sanoen henkilöiden jotka eivät tuota mitään, pitäisi saada elää häikäilemättömästi työläisten kustannuksella. Tulee vielä aika, jolloin valta Suomalaisessa yhteiskunnassa otetaan työväenluokan ja proletariaatin käsiin. Tulevaisuutemme ei ole nykymuotoinen kapitalismi, vaan sosialistisen vallankumouksen uusi maailma ja sosialismin-kommunismin rakennustyö. Toisin kuin aikaisemmat marxilaiset vallankumoukset maailmassa, jotka johtivat vain riiston muotojen vaihtumiseen, tämä sosialistinen vallankumous aloittaa poliittisen vallan ottamisen työväenluokan käsiin. Proletariaatin diktatuurin muodostaminen on välttämättömänä vaatimuksena työväenluokan voitolle jatkuvassa kamppailussa sosialismin ja lopulta täyden kommunismin rakennustyössä, vallasta syöstyjen riistäjäluokkien ja vastavallankumouksellisten elementtien vastarinnan murentamisessa. Tuotantovälineiden, pankkien, voimaloiden ja muun infrastruktuurin sekä viljelysmaiden ottaminen yhteiskunnalliseen omistukseen on eräs sosialistisen vallankumouksemme tärkeimmistä tavoitteista. Työväenluokan vallan taloudellisen perustan luominen, vahvistaminen ja kehittäminen proletariaatin diktatuurin muotona on tuotantovälineiden yhteiskunnallista omistusta, käyttöarvojen tuotantoa, jonka tarkoituksena on turvata täysi sosiaalinen hyvinvointi ja kaikkien yhteiskunnan jäsenten vapaa ja kaikinpuolinen kehitys. Näin Suomesta tulee marxilasen opin mukainen kommunistinen yhteiskunta, jossa me kaikki olemme tasa-arvoisia ja nykyisen kapitalistisen yhteiskuntamallin aikaansaama vääristynyt epätasa-arvoisuus jää historiaan.

Ja nyt, ottakaa huumorintaju käteen ja pää pois perseestä. EI kaikki ole niin vakavaa. ;)
Eli tämä osto-ja myyntipalsta pitäisi poistaa, koska se mikä on sun, on myöskin mun.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jos jollain palstalaisella on pakoittavaa tarvetta joskus luopua J. Ruudun, Calounin tai Mikko ja Kalle (ei sukua) Mattilan paidoista, niin olen kiinnostunut. Dear Eki, ilmoitus ei vanhene ja kuva olisi kiva.
 

Kellukkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tarmo
Jos jollakulla tulee käteiselle tarve, olen halukas lunastamaan HPK Talvisotateemaisen pelipaidan itselleni.

Laita hintapyyntiä tulemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös