Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus
 1. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Totta on se,etten tiedä kenen kanssa on oltu yhteydessä jo aiemmin, kun oli se syvin kuoppa... Mutten varmasti ole ainut joka on nähnyt mielenkiintoisia henkilöitä katsomossa/ käytävillä...
   
 2. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Hyvä juttu, JOS näin on, silloinhan on asia hoidossa... Jos näin on tiedotetaan varmasti tänään, koska ei ole mitään syytä olla tiedottamista( "sahata omaa jalkaansa")
   
 3. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Nojoo Maukka nyt vetänyt Kokkolassa jonkin aikaa, mitä mieltä porukka on? Onko laiva lähtenyt nousuun vai ei?

  Mulla ainaki oli vähän tällainen fiilis, Upin eväät oli syöty ja se näkyi tuloksissa.. Uusi koutsi ja uudet kujeet, pisteitä on alkanut tulemaan mutta ei Hermes nyt todellakaan ole vakuuttanut.

  Summa sumarum, alkukaudesta alisuoritettiin reilusti, mutta kyllä joukkue on aika heikosti rakennettu tänä vuonna.. Nyt on saatu tiettyjä osa-alueita pelissä toimimaan paremmin ja sitä kautta pisteitä tulemaan, mutta maalinteko on vaikeata..