Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

#UpiOUT

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana Mahika7, 01.12.2017 klo 14.10.

 1. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Totta on se,etten tiedä kenen kanssa on oltu yhteydessä jo aiemmin, kun oli se syvin kuoppa... Mutten varmasti ole ainut joka on nähnyt mielenkiintoisia henkilöitä katsomossa/ käytävillä...
   
 2. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Hyvä juttu, JOS näin on, silloinhan on asia hoidossa... Jos näin on tiedotetaan varmasti tänään, koska ei ole mitään syytä olla tiedottamista( "sahata omaa jalkaansa")
   
 3. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Nojoo Maukka nyt vetänyt Kokkolassa jonkin aikaa, mitä mieltä porukka on? Onko laiva lähtenyt nousuun vai ei?

  Mulla ainaki oli vähän tällainen fiilis, Upin eväät oli syöty ja se näkyi tuloksissa.. Uusi koutsi ja uudet kujeet, pisteitä on alkanut tulemaan mutta ei Hermes nyt todellakaan ole vakuuttanut.

  Summa sumarum, alkukaudesta alisuoritettiin reilusti, mutta kyllä joukkue on aika heikosti rakennettu tänä vuonna.. Nyt on saatu tiettyjä osa-alueita pelissä toimimaan paremmin ja sitä kautta pisteitä tulemaan, mutta maalinteko on vaikeata..