Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus
 1. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Avataan nyt oma ketju näille spekuloinneille.

  Upi saa jostain kumman syystä jatkaa joukkueen peräsimessä vaikka tämän kauden esitykset ovat olleet luokattomat eikä vihiä paremmasta ole näkynyt missään vaiheessa..

  Seura ei ui rahoissa joten se voi osaltaan vaikuttaa tähän asiaan.. Mutta mitä mieltä on, tuleeko Upin vetää loppukausi täällä vai ei?

  Ja siihen tärkeimpään, Karhula tuskin tuskin tuskin (ei vaan voi) jatkaa täällä ensi kaudella. Kuka tilalle? Kenet sinä haluaisit nähdä Kokkolassa päävalmentajana ja MIKSI?
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  En usko että tällä kaudella enää vaihdetaan, maksimissaan siirretään syrjään. Oon okei senkaa jos tuo Malkamäki sais järkee tuohon alakerran peliin.

  Miikka Kuusela LeKistä ens kaudeks olis mahtava, tai Juujärvi Tapparan junnuista. En kyllä tiiä herrojen soppareista tai halusta siirtyä, mutta ainahan saa toivoa. Mutta vaihto TÄYTYY tulla kauden päätteeks!
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mie jo otsikosta luulin, että nyt on aloitettu joku kampanja. Ja vähän jo ajattelinkin, että mitä vaasalaiset ensin niin sitä sitten kokkolalaiset perässä...

  Mutta voihan se olla, että Karhulan eväät on syöty ja valkku on pian pakko panna vaihtoon. Veikkaan kyllä, että ainakin joulutaukoon asti annetaan vielä aikaa kääntää kurssia.
   
 4. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Karhulan eväät on syöty jo aikoja sitten! Pelikirja jos sellaista nyt on ollutkaan on takakanteen asti katsottu! Pelitapa on ollut tasan tarkkaan sama joka vitun kauden ajan. Juha Juujärvi Kokkolaan jo vihdoin viimein kiitos
   
 5. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Vähän kyllä naurahdin tälle otsikolla jo. Onkohan täällä porukka tajunnut että tässä pyöritetään mestisseuraa eikä mitään öljybisneksellä pyörivää KHL-organisaatiota. Elikkä jos täyspäiväisesti palkattu valmentaja ollaan kotia laittamassa niin jostain täytyy saada rahaa uuteen valmentajaan. Ja kun ottaa huomioon että viimeisimmät pelaajahankinnat ovat ulkopuolisella rahoituksella rahoitettuja niin kertoohan se karua kieltä että rahakirstu on tällä hetkellä tyhjä joten mistähän löytyy rahat uuteen vaatimukset täyttävään valmentajaan? Pelissä on ollut merkkejä paranevista otteista ja sen sijaan että itse jatkaisin tätä #upiout rääkymistä täällä niin keskityn tukemaan ja kannustamaan niin joukkuetta kuin valmentajaakin.
   
 6. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  On ne mestisseurat ennenkin vaihtanut valmentajaa. Mä en ymmärrä ollenkaan tuota että ei saisi kritisoida ja vaatia että mies lähtee vaihtoon. Jos se on käytännössä mahdollista, se on sitten eri asia.

  Hermes on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä sarjassa. Pitäisikö meidän vuoron perään mennä silittelemään Upin selkää ettei tule paha mieli?

  Tulos tai ulos, Upi Karhula!!
   
 7. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  En jaksa millään uskoa ettei valmentajan vaihto ole käynyt seurajohdon mielessä kun tämä alkukausi on mennyt näinkin päin persettä. Jos minulla itselläni olisi niin paljon rahaa että voisin itse sen uuden valmentajan Hermeksen kustantaa, sen varmasti tekisin. Mutta kun ei ole eikä varmasti ole rahaa seurallakaan. Seuran hallituksen puheenjohtajana Myllymäki on vielä varmasti sen verran tarkan markan mies ettei tuolla rueta taloudellista tappiotakaan tekemään.
   
 8. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Kolme peliä, kaksi voittoa! Voidaanko puhua Malkamäki-efektistä?
   
 9. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Niin raskaalta kuin päätös tuntuukin, niin Upi sivuun siirto on ainoa oikea ratkaisu minkä tässä tilanteessa voi tehdä! Tämä rämpiminen heijastuu myös tulevalle kaudelle/ kausille! Satunnaisesti katsoja saattaa miettiä tämän rämpimisen jälkeen siten että, katsotaan ny ensin kauden alku,et pärjääkö joukkue, ennenkuin vaivautuu hallille lähtemään... Usko joukkueeseen ja seuran tekemiseen on palautettava nopeasti, tiedän että seura ei rahassa ui,mutta jotain pitäisi tehdä!
   
 10. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tämä. Lisäksi voi vain kuvitella sitäkin kuinka paljon illasta toiseen seura tekee tappiota näillä yleisömäärillä. Radikaaleja muutoksia on tehtävä!
   
 11. HokiJallu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes / TPS
  Äijä olis pitäny laittaa aikaa sitten pihalle. Tiedossa toki on, että rahasta varmasti on pitkälle kysymys. Mutta tällä menolla pitää olla aika kovapalkkainen kaveri, ettei kannattais laittaa pihalle. Jos 200 katsojaa puuttuu illassa niin se tekee n. 3000e/peli.
   
 12. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Joo o, ukkoja, ovia, ikkunoita ja taktiikoita vaihdettua mutta mikään ei muutu.. Ei voi yksistään Upin niskoille laittaa tämän kauden epäonnistumiset onhan myös pelaajien peliesitykset tosi ailahtelevia.. Mutta tuo joukkue pitäisi jotenkin HERÄTTÄÄ HENKIIN ja siihen tehtävään ei Upi ole pystynyt! Ulos nyt ja heti ja yritetään pelastaa kausi pelillisesti mutta myös taloudellisesti sillä nyt tehdään kyllä pitkää miinusta näille yleisömäärillä.. Ja kyllähän sen ymmärttää että porukka protestoi ja jää kotiin sen sijaan että raahautuu hallille ja lähtee pääjumissa kotiin..
   
 13. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Noniin ja niin se valmentaja vaihtuu! Aivan oikea ratkaisu tähän väliin ja mielenkiinnolla odotan kuka tulee tilalle.
   
 14. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Se on siinä!
   
 15. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Aivan Vitun loistava uutinen!!!!
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  #kukatilalle?
   
 17. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Ihan sama vaikka otetaan joku paikallinen deeku jostain. Sekin osaa sanoa jotain muuta kun "en tiiä mitä pitäis tehdä?". Ja ehkäpä joukkue alkais vihdoin harjoittelemaan. Oma veikkaus on että uusi mies tulee etelästä. Ja on nuori ja eteenpäin janoava tulevaisuuden nimi. Toivottavasti sopimus on myös jotain muuta kun loppukauden mittainen. Että on valmentajalla motivaatio varmasti kunnossa.
   
 18. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tästä tuli jotenkin mieleen kuuden vuoden takainen tapaus Janne Pelkonen. Toivottavasti ei ihan niin metsään mene tämänkertainen hankinta kuin sillon meni. Itse voisin kans kuvitella että joku nuori koutsin alku sieltä hyppää puikkoihin.
   
 19. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Etelän lämmöstä kenties, tai vaan Jeppiksestä... Kans et joku sata kilometriä mennään eteläänpäin, ja sieltä veikkaan tulee yllättävän kova valkku, ja nimi on jo tiedossa SEURALLA ja huomenna julkistetaan jo tää minun veikkaus...

  Ja kiitos Upille kuitenkin näistä vuosista, olemme kumminkin saaneet kokea hänen kanssaan myös hiton hienoja hetkiäkin, kaikkea hyvää jatkoon!
   
 20. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Mites tää Laukkanen?
  Kunhan rauhassa harkitsevat, minkälaisen valmentajan haluavat tänne. Minkälaista jääkiekko seurassa halutaan pelata? mitä arvoja kunnoitetaan? Näitten kautta haetaan sitten oikea henkilö töihin, eikä niin että otetaan ensimmäinen vaihtoehto ja häneltä vaaditaan sitten kaikkia näitä..
   
 21. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Itse en noin suoraan Kärppien miestä tänne haluaisi, vaikka Kärpät hänet EHKÄ voisi päästääkin...
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Yksi nimi jonka voisi heittää ilmoille, niin Juha Juujärvi.

  Jari Laukkanen voisi olla vaihtoehto, mutta siinä näkisin riskejä. Kun joukkue kyntää niin olisiko Laukkasesta kurssin kääntäjäksi? Mielestäni ei ole sellaiseen projektiin oikea valmentaja. Jos mihinkään.
   
 23. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Juha Juujärvi 1+1 kiitos. Laukkasen tulo tänne olisi jo liian farmia.
   
 24. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Juujärvi olisi loisto mies tähän paikkaan,mutta pelkään että meillä ei "oravan nahkat" riitä kyseiseen mieheen,toivon että riittää!
  1+2 sopimus hänelle jos hänet tänne saadaan
   
 25. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Lainaus:
  Sitä saa mitä tilaa, tosin joukkue on toinen: Juha Juujärvelle jatkosopimus | Tappara
  Jatkaa siis A-nuorten parissa ja sitten nähdään onko seuraava askel edustuksen puolella.