Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

#UpiOUT

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana Mahika7, 01.12.2017 klo 14.10.

 1. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lainaus:
  Vaikea arvioida mutta munmielestä jos valmentajaa haetaan pitemmälle pestille?
  Ajattelen asiaa sillä periaatteella että vähän "heikompi" valmentaja maksaa vähemmän?,
  Mutta pelaajat joutuu osatamaan joukkueeseen?
  Kun taas enemmän kokemusta ja nimeä omaavalle, joutuu maksamaan enemmän?
  Mutta hän tuonee autolastin pelaajia mukanaan?
   
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Hienostihan se kurssi näyttäisi kääntyvän, kun saatiin upiout.

  Aina se homma ei ole valmentajastakaan kiinni. Joskus vaan joukkue on paska ja sillä sipuli. Kestämisiä.
   
 3. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eihän Hermeksellä ollut tuossa tilanteessa käytännössä muuta vaihtoehtoa. Paperilla Hermeksen kokoonpanolla olisi heittämällä pudotuspelimateriaalia, mutta jotain tuolla on nyt pielessä. Joko kesällä reenaaminen on unohtunut ja/tai (jos täällä pyörineet huhut pitävät paikkansa) on reenaaminen jäällä ollut vähän niin ja näin.

  Lisäksi mieleen tulee myös ajatukset heikosta joukkuehengestä. Ja lumipallo kun lähtee väärään suuntaan pyörimään, niin vaikea sitä on pysäyttää.
   
 4. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Aina se ei, ystävä hyvä, vaan mene niin, että hyvistä yksilöistä tulee joukkue. Toki tässä suurin vastuu on valmennusjohdolla, mutta kyllä pelaajillakin on vastuu tekemisistään. En tiedä tästä tapauksesta sen enempää, mutta turhan usein näilläkin palstoilla vedetään isännänviiriä salkoon kun valmentaja vaihtuu, ja sitten tosiasiassa loppukausi menee ihan yhtä paskasti - jos ei vieläpä paskemmin - kuin mitä siihenkin saakka.

  Voin lyödä vetoa että Hermes ei tuolta enää playoffeihin nouse. Kätelläänkö?
   
 5. Lätkä Jäsen

  Vaikea tilanne Herpalla!

  Karhula on vetänyt pitkään Herpaa varsin hyvin, mutta... aikansa kutakin. Ehkä olisin itse vielä hetken katsellut, mutta yhtä hyvin ymmärrän paniikkinappulan painamisen.

  Nyk. tilanteessa Herpa tulee olemaan mahd. karsinnoissa täysin kusessa SS-sarjan kärkijoukkueiden.
   
 6. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tutkimuksien mukaan valmentajan vaihdos piristää otteita yleensä noin 4-8 pelin ajan, sen jälkeen pistekeskiarvo tyypillisesti palautuu alkukauden tasolle. Mutta nythän Hermes ei vielä varsinaisesti ole edes vielä valmentajaa vaihtanut, kun puikoissa on ns sijaiset joukkueen sisältä.
   
 7. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  No jos nyt ei kumminkaan
   
 8. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kyllä se on ihan vaan tosiasia että tällä nykyisellä suorittamisella tulee sarjassa pysyminen olemaan aika helvetin vaikeaa.
   
 9. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  No ei tietenkään mene. Helppo näitä silti jälkeenpäin on ennustaa. Jos Hermes olisi sijoilla 4-8, kuten ennen kauden alkua ounasteltiin, tuskin olisit sinäkään huutelemassa mitään tuonkaltaista. Ennakkospekulaatiot kun usein nimilistojen perusteella tehdään, ei summittaisten arvailujen. Ja tuskin sinäkään olisit kieltäytynyt jos ennen kauden alkua Jokipoikiin oltaisiin tarjottu Sammalmaata, Markkulaa, Virtasta, Jukuria jne.?

  Ei ole selvää, että valmentajanvaihto olisi mikään taikaisku, eikä se olekaan. Jotain on kuitenkin pakko tehdä ja todennäköisesti olet kuullut siitä, että koko joukkuettakaan ei voi vaihtaa. Silloin lähtee yllätysyllätys valmentaja. Eikä tämä tarkoita sitä, että pelaajat voisivat henkseleitään paukutella, paska kausi koko joukkueelta, vähän tulee viime kauden Hokki mieleen. Ja Hermes ei todellakaan tule pääsemään enää pudotuspeleihin, enkä ole sellaista väittänytkään. Sen pitäisi kerätä loppukausi pisteitä noin kahden pisteen keskiarvolla ja siihen tuskin kukaan uskoo.
   
 10. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Hyvin paljon viime kauden Hokin piirteitä tilanteessa kieltämättä on. Kärkeen veikattu valahti karsintoihin. Toki se ero että Hermeksen taloustilanne ei ole yhtä totaalisen lohduton jossa velkaa paikattiin velalla kunnes kupla puhkesi. Ja näin ollen oli mahdollista vaihtaa valmentajaa. Täällähän mentiin samoilla loppuun asti kun ei mitään muutakaan mahdollisuutta ollut.

  Tämä on fanille aika paska tilanne. Odotukset korkealla ennen kautta mutta joukkue vetää alatyylisesti illasta toiseen. Välillä aina pari suonenvetovoittoa joiden aikana taas toivo herää lopahtaakseen seuraavan tappioputken aikana. Eikä varmasti herkkua ole toki joukkueen ja seuran pyörittäjienkään tilanne kun menestys lopahtaa, katsojat kyllästyy ja oravanpyörässä vauhti vaan kiihtyy.
   
 11. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Lainaus:
  Kyllä ite väittäisin kans, että tämän hetken Hermes sais kylmää kyytiä tämän hetken JHT:lta. Sääli että naapurissa on pakka nuin sekasi! Toivotaan että löytyy sellainen valmentaja, joka saa Hermeksestä kaiken irti. Muuten kyllä karsinnoissa nähdään.
   
 12. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Joo, joo, joo. Rankkasin itse ennen kautta Hermeksen kovastikin korkeammalle, eli en ollut sinällään pekkaa parempi ja myönnän auliisti olleeni väärässä. Kuitenkin tuon viestini pointti oli se, että Karhulan potkuja seuranneet juhlat täällä olivat täydellisen ennenaikaiset. Ja tuo että, kun ei koko joukkuetta voi vaihtaa jne. on täyttä paskaa. Itse olen melkein kategorisesti sitä mieltä, että antaa valmentajan tehdä koko kausi alusta loppuun ja that's it. Ihan ääriharvinaisena poikkeuksena se, jos välit ovat joukkueen ja valmennuksen välillä täysin menneet. Ja tähän ei todellakaan riitä se, että joku tai jotkut tai vaikka puolet joukkueesta narisee, tuon kokoisessa porukassa naristaan aina. Nyt tällä kertaa mentiin näin, ja toivoa sopii että Hermeksen nokka pysyy jollain tapaa veden yläpuolella plus Karhula löytää itselleen sopivan paikan koutsata.
   
 13. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kyllä on surullista. Jos hermes karsinnoissa tippuu s-sarjaan, niin on se kuolema jääkiekolle Kokkolassa. Nytkin halli notkuu tyhjyyttä, niin miten sitten sarjaporrasta alempana.
   
 14. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Ei välttämättä. Juuri näin luultiin viime keväänä täälläkin. Lopputulos olikin juuri päinvastainen, Hokin touhu on paremmalla pohjalla kuin vuosikausiin, monin tavoin parempaa kuin koskaan. Yleisömäärä on tilastoissa pienempi mutta todellista eroa on melko vähän.
   
 15. daerok Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki,Kalpa Kuopio
  Ei se ole maailmanloppu jos joukkue tulee alas, se on vain urheilua ja niin pitää ollakin.
  Onneksi Mestis ei ole tällä hetkellä suljettu, kuten Liiga, ja näin ollen jokainen divari porukka tekee kaikkensa välttääkseen karsinnat.

  Liigassa taas on toisin, oikeinko?
  Älkää hätäilkö Kokkolassa, ei ole mitään menetettävää, tuolla materiaalilla mikä Herpalla tällä hetkellä on, ei yksikään ss-joukkue tule olemaan lähelläkään Hermeksen tasoa!

  edit. poislukien Kajaanin Hokki ;)
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2017 klo 02.05
 16. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Tämän haluisin kyllä nähdä kun nämä joukkueet kohtasivat karsinnassa vastakkain! Mutta ensin tietty Junkkareiden pitäisi päästä niin pitkälle omassa sarjassaan ja tietty Hermeksen jäädä omassa sarjassaan niin alas...

  Ilmeisesti hallilla "pyörineet vieraat" jääkiekko miehet, eivät liity valmentajan vaihtoon mitenkään, JOS valkun etsintä aloitetaan puhtaalta pöydältä... Tai sitten pluffataan tosi hyvin...*PETTYNYT*
   
 17. Lätkä Jäsen

  Lainaus:

  No tuota ei nykymenolla tarvitse kovin kauaa odotella!

  Vieläpä, jos Herpa luisuu pisteautomaattina karsintoihin, niin on se vaan kova paikka henkisesti lähteä voittamaan esim. Junkkareita, joka apinanraivolla painaa päälle. Eikä Junkkarit ole edes se ainoa, vaan kaikki muutkin ylöspäin tavoittelevat SS-joukkueet.

  Omakohtaisesti ollut AINA täydet sympatiat Herpaa kohtaan, joten toivon sen hoitavan jo runkosarjassa paremmat sijoitukset, jottei karsimaan tarvitsisi lähteä.

  Summa summarum.. Tämä on urheilua ja parempi voittakoot.
   
 18. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Suomisarjaan hankkimaan yhteisöä muutamalla kannulla ja kasvattamaan omia pelaajia edustukseen. Tekis Herpalle hyvää
   
 19. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  En menis vielä sanomaan mitään valmentajan vaihdosta kun sitä vaihtoa ei oo vielä tapahtunut, potkut pelkästään. Toivon ja uskon että saadaan valmentaja joka vaatii pelaajilta enemmän kuin tähän asti, sais pelaajien päät edes sen verran kuntoon että karkeimmat syöttö ja merkkausvirheet saatais pois sekä päästäis noilta karsintasijoilta pois. Paljo on vielä tekemistä pelin kanssa jos halutaan välttää karsinnat. Ehkä se uusi vuosi tois tarvittavan muutoksen. :)
   
 20. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onko hajua kuka tulossa valmentamaan? Ketä olisi edes vapaana?
   
 21. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Nyt alkaa vähä ihmetyttämään kun ei valmentajaa vielä ole julkaistu, onko aiemmin ilmeisen halukas tulija kieltäytynyt???
   
 22. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Vaikea ottaa kantaa kun et kerro nimeä.. :D
   
 23. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kertoisi jos tietäisi; )
   
 24. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Toivotaan nyt vain että seuraa uskaltaa ja osaa pyytää taloudellista apua yhteistyökumppaneilta koskien valmentajan palkkausta! Ja tietenkin toivotaan että yhteistyökumppanit ymmärtävät tilanteen ja lähtevät jeesaamaan.
   
 25. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Milloinhan julkistavat uuden valmentajan nimen? Eilen oli uusi valkku käymässä. Nimikin on tiedossa, mutta ei ole minun tehtäväni sitä tiedottaa.