Unelmia, unia ja utopistia haaveita (ei huhuja)

  • 1 614 000
  • 9 774

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itselläkin ensimmäinen fiilis oli, että ilman muuta sisään jos mahdollista. Mutta jos tarkemmin miettii, niin ei taida sopia kyllä yhtään Virran pelitapaan. Taitoa kyllä löytyy, mutta on hidas ja kankea. Vähän sellainen ”hiihtelijä” fiilis on jäänyt hänestä. Ja kestäisikö kunto edes pelata enää koko kautta kärkiketjujen minuuteilla? Enpä usko...

Ylivoimapeliin olisi kyllä vahvistus.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos nyt johonkin pelaajaan pitäisi vertailla, niin ehkä sitten Ilomäkeen vertaisin Kontiolaa. Mahtaiskohan näiden kahden taso olla aika lähellä toisiaan jopa tällä hetkellä? Konnalla toki huippu takana ja Ilomäellä varmaankin meneillään. Ei Kontiola ole kyllä lainkaan sen oloinen pelaaja jota Kalle ihan tosissaan tavoittelisi, mutta on tänne kuitenkin Kallen aikana tullut Sopanen, Elo ja Heikkinenkin, jotka eivät ihan sitä "menossa johonkin" fraasia täytä. Saa sitten nähdä millaisia senttereitä Lukko hankkii ja minne Kontiola päätyy. Itse veikkaan edelleenkin Tapparaa, vaikka siellä on senttereitä jo Malinen, Virta, Rauhala, Tanus ja Virolainen.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Tuo miten niin "takuuvarma" tuloksentekijä ei ole kovin hyvä argumentti tai ainakin pätee ihan jokaiseen hankintaan. Hankitaan sitten millainen pelaaja vaan niin sitä ei tiedetä miten seuraavan kauden pelaa.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Annapa joku esimerkki

Jos vain yksikin riittää, niin vaikkapa Sheldon Brookbank. Kaveri sentään tuli Stanley Cupin voittaneen ja 350 NHL-ottelun miehenä Lukkoon ja kautta ennen oli pelannut kivikovassa Kazanissa. Pelaaja oli aivan täysi lapamato ja turhake, enkä varmaan niin paskaa puolustajaa noilla meriiteillä ole ikinä ennen nähnyt Lukossa. Ihan samat sävelet voidaan lyödä vaikka Nolan Prattiin, jonka CV oli vielä Brookbankkiä parempi.

Kun mennään oman joukkueen ulkopuolelle, niin Corey Locke, Kamil Kreps, Jozef Stumpel, Bates Battaglia etc etc. Esimerkkejä varmaan löytyy yllinkyllin, jos jaksaisin kaivaa enemmän. Jussi Jokinen ihan viimeisimpänä.

Syytä on myös muistaa, että Petri Kontiola ei ole enää sama Petri Kontiola, joka dominoi vuonna 2013 kotikisoissa, eli suoraan ei voi suhteuttaa pelillistä tasoa siihen mitä Kontiola on joskus ollut. Kontiola ei saavu Liigaan lähes piste/peli KHL-miehenä, vaan pelaajana joka ei mahtunut pudotuspeleissä Jokereiden kokoonpanoon ja pelaajana joka on ollut liikkeensä kanssa auttamatta aivan kusessa kaksi viimeistä kautta. Miten liike voi riittää Liigaan, jossa luistellaan enemmän ja nopeammin kuin KHL:ssä? Taidot riittää satavarmasti, mutta kuten Jokisen kohdallakin jo sanoin, niin JJ ei pystynyt tällä kaudella enää edes peliälyllä paikkaamaan paskaa liikettä.

Toki voi olla, että Kontiola vetäisi Immoset, Kalliot tai Perrinit Liigassa ja olisi ihan kurko äijä, mutta minun mielestä riskit Kontiolan suhteen on aivan järkyttävän isot. Tämän lisäksi pelaajalla ei ole pienintäkään sidettä Lukkoon, toisin kuin näillä muilla konkareilla.

Ei jatkoon. Ennemmin se lihava tilipussi jollekin Roman Horakille, kuin Petri Kontiolalle.
 
Viimeksi muokattu:

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En kyllä millään jaksa uskoa, että Kontiola olisi Lukon sentterihankinta.
Viisi vuotta sitten olisi voinut tässä vaiheessa jo avata "Tervetuloa Konna Raumalle" - ketjua, mutta ei nykyään.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Eikös tässä ketjussa unelmoida pelaajista, jotka siirtyvät Lukkoon?

Haastattelussa Kontiola mainitsee että Tapparassa pelaaminen olisi se unelma. Jo tuon kommentin perusteella en olisi vähääkään kiinnostunut "Konnan" palveluista.

On ihan ok olla "yhden joukkueen mies" Liigassa. Se vaan sitten tarkoittaa sitä, että muut joukkueet kannattaa unohtaa sopimusneuvotteluissa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Kontiola olisi kuin lääkärin määräys Lukon ylivoimaan. Mutta riittäiskö 5vs.5-pelissä toteuttamaan Virran systeemejä?
Voi olla, että Liigan taso tulee hieman tippumaan ensi kaudella, koska se sitten alkaakaan, niin saattaisi vuoden sopimus olla ihan paikallaan. Kakkossentteriksi Pathrikin tilalle. Ykköseksi siten joku nopeajalkainen Justin Azevedodanforth.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Vahalahtikin oli liian vanha ja kankea Tepsiin.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vahalahtikin oli liian vanha ja kankea Tepsiin.
Tässä ollaan kyllä minusta lähempänä Ville Niemistä kuin Vahalahtea. Ja vielä ilman Niemisen asennetta.
On ihan mahdollista että Lukko on ollut kiinnostunut, mutta en usko enkä kyllä haluakaan että Kontiola Lukkoon tulee. Muutenkin tuo "unelmana Tappara mutta menen sit muualle" on aika huono neuvottelukeino, paitsi tietysti jos se on neuvottelukeino päästä juuri Tapparaan. Eikös se Perrinin paluu Jyppiin ja huhuilu Lukkoon mennyt aika samalla kaavalla?
 

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vahalahtikin oli liian vanha ja kankea Tepsiin.
Itse vertaisin nimenomaan Vahalahden hankitaan, toki ymmärrän myös toiset näkökulmat. Mutta on tilastot nyt kuitenkin vähän eri tasolla kuin Niemisellä..

Jos on Khl:llässä painanut noilla tehoilla nii en nää mitään syytä miksi ei olisi kova vahvistus liigajoukkueelle. Tietysti Kontiolan kanssa saattaa olla että hinta on liian kova.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eikös se Perrinin paluu Jyppiin ja huhuilu Lukkoon mennyt aika samalla kaavalla?

Aika tarkkaan juuri tuolla kaavalla se meni. Tuo on se viimeinen tapa nostaa kiinnostusta Tapparassa tai hilata palkkapyyntiä vielä hieman ylöspäin.

Palstoilla pidettiin lähes varmana tietona, että Lukko on Perrinin perässä ison rahan kanssa, mutta sittemmin se osoittautui ankaksi.
Palstatietojen mukaan Lukko on yleensä kaikkien perässä ja neuvottelut kaikkien kanssa, kuten esim. se Spink's-huhu viime talvena, jossa ei ollut mitään perää.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Crüe 13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
Ei ole Heikkinen nopea mutta erittäin kova pelipää korvaa aika paljon, osaa rytmittää peliä hyvin askissa ollessaan. Loistava pelaaja edelleen, asenne timanttia. Väitän että Heikkisen tulo lukkoon oli yksi iso syy lukon nousulle. Kyllä vuodet maailmalla miestä on koulinut. Samat sanat Vahalahdesta. Hieno ura takana ja voitti pistepörssin ekana vuonna, plus oli soturi.
En näe yhtään validia syytä miksi Kontiola ei pärjäisi lukossa, mittava KV-ura takana, samat sanat Kontiolaan kuin yllä.

Kaikki ei ole niin mustavalkoista. Niinkuin Kalle on sanonut voidaan tehdä lyhyitä täsmähankintoja jos se varmasti vahvistaa joukkuetta. Eikä kokemusta sovi ikinä väheksyä. Jos nyt vertaa PA Westerholmiin niin olisi kyllä iso upgrade.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Itse vertaisin nimenomaan Vahalahden hankitaan, toki ymmärrän myös toiset näkökulmat. Mutta on tilastot nyt kuitenkin vähän eri tasolla kuin Niemisellä..
Tätä nimenomaan hainkin.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Siis itse en epäile etteikö Kontiolan taidot olisi liigan tulosvastuuseen ihan riittävät, mutta jos pelaajan unelma on pelata Tapparassa niin se ei ole sellainen pelaaja joka Lukon pitäisi hankkia. Lukon pitää hankkia pelaajia joiden unelmat on vähän eri tasoa, eikä nyt ainakaan Lukon alapuolelle sijoittuneiden joukkueiden hylkiöitä pidä hankkia, sattuipa Ari Vuori kerran meille Villen tötöilemään tai ei.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Mielummin tuolla rahalla (oletusarvo kallis) pari nuorempaa, liikkuvaa ja eteenpäin pyrkivää pelaajaa sisään. Kontiolan tähti on jo hiipumaan päin. Lisäksi on vielä niin Tappara kuin olla saattaa, hyi helvetti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös