UMK15 / Euroviisut 2015

  • 111 266
  • 848

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Suomen kovimmat viisufanit lienevät Viisukuppilassa. Heidän äänestystuloksensa on linkitetty alle. Minäkin olisin nostanut OS:n ykköseksi. Uskon, että sillä olisi ollut todellinen mahdollisuus menestyä, vaikkakin se olisi todennäköisesti jakanut äänet.

UMK 2015: finaali, la 28.2. • Viisukuppila

No kyllä minulle tuokin olisi käynyt, siinähän on se perus euroviisujumputus ja strobovalot pumppaavat taustalla. Noilla ei välttämättä mitään voita, mutta kerää irtopisteitä sieltä täältä.

Lisäisin muuten vielä @Delter :n pohdintoihin sen, että paitsi viisuvoittoon tarvitaan useimmiten jos ei hyvä, niin ainakin tarttuva biisi, on myös kohtuullisen tärkeää laulaa vähintään semi puhtaasti livenä. Näin ei ihan joka kerta ole, esim Saksan tyttö muutama vuosi sitten oli siinä rajoilla, mutta jos miettii Norssiin viulistipoikaa tai vaikka viime vuoden Conchitaa, niin kyllähän he myös veisata osasivat.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Toki jos homoerotiikasta pitää niin se miellytti.

Mitä sinulla on homoerotiikkaa vastaan? Kyllä luulisi suvaitsevaisuuttaan jatkuvasti julistavan, vasemmistolaisen sivarin hyväksyvän, että Euroviisuissa on homoeroottisia elementtejä.

Huutonaurua tuo PKN menestys lähinnä aiheutti, kun kävin vähän somettamassa. Keski-ikäiset jakkupukurouvat julistavat punkin sanomaa ja aitoutta. Ja tykkäyskohteista ehkä rankin bändi oli Sunrise Avenue. Olisi laitettu perkele Shitter Limited työntämään icepoweria perseeseen ja vetämään vaikkapa pääministerin tappamisesta vesurilla kertovaa biisiä, niin oltaisiin nähty vähän toisenlaista paatosta näiltä aidoilta punksuvaitsevaisilta, joidenka rakkaus tähän aitoon ja suoraan musiikkityyliin tulee nuupahtamaan kuin erektio avannossa, kun viisut on ohi tai sitten kun löytyy uusi joukkopsykoosin aihe julistettavaksi Facebookiin.

Angelosta minäkin näistä eniten tykkäsin, tällaisena paatuneena armeijan käyneenä ja persuja äänestäneenä taantumusheterona. Oli siinä sitten homoerotiikkaa tai ei.

Mutta lykkyä pyttyyn Kurikoille Wieniin.
 

Soilworker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Preds
PKN on sinänsä ihan mielenkiintoinen kokeilu Euroviisuihin. Vaikka bändi ei uppoa siihen peruskohderyhmään, jotka finaalissa yleensä rahaa ovat äänestämiseen käyttäneet, voi heillä olla ihan realistiset mahdollisuudet pärjätä. Tämä siksi, että varmasti television äärestä löytyy lauantai(?)-iltana näitä keski-ikäisiä ihmisiä, jotka nuoruutensa ovat punkin kulta-aikana eläneet, ja katsovat kisoja lähinnä ajankuluksi.

Punk on kuitenkin tuon alkuaikojen kapinan rauhoituttua ollut aika itseääntoistavaa ja täten vain pienten marginaalien intohimon kohde. Nyt PKN kuitenkin tarjoaa näille keski-ikäisille kunnon nostalgiatripin nuoruuteen tuomalla "skeneen" uutta tuulahdusta aidolla punk-hengellä ja rehellisyydellä itseääntoistavassa Euroviisu-yhteisössä - sympatiasta nyt puhumattakaan.

Jos nuo kaksi yhdistetään kunnon hypeen mediassa, joka tästä altavastaajatarinasta hyvin todennäköisestä syntyy, voi sijoitus olla yllättävän korkea kaikille musiikkia pinnallisesti kuluttaville.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Mielestäni erikoisin ilmiö nämä sellaiset ihmiset, jotka ilmoittavat heti ensialkuun, että inhoavat viisuja eivätkä aio katsoa niitä, mutta kuitenkin äänestivät tai toivoivat muuten vaan PKN:ää piruuttaan Suomen edustajaksi.

Seuraava ehkä voi selittää hieman asiaa.

Vihapuhe on jo alkanut netissä.

Mike Oboe
2 viikkoa sitten

Finish don´t make a mistake choosing this, Ostarrilla, Norlan... There are really good songs like Crossroads, Mustelmat, Hold your colours, Lions and Lambs

Mike Oboe

2 tuntia siten (muokattu)

FUCK YOU FINLAND!!! Last year was one of your best results in Eurovision and this year you send this fucking shit???? I hope Eurovision disqualificate it because it last less than 2 minutes!!!

Mike Oboe

1 tunti sitten (muokattu)

and you know they´re down syndrome, it´s so hard to make that a down-syndrome person remember a song longer than 2 minutes and remember it to May, it´s so difficult...

Mike Oboe

48 minuuttia sitten

aah okey, no problem, but I see fair that if people """have vote the song""" and this is disqualificate, they should choice the 2nd fav of the televoting, that what I see fair, because the second is Satin Circus with 26%, that´s a lot of people who have spend their money in that song

Tuollaisten "mike oboeiden" takia näissä euroviisuissa on mieltä.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Suomen kovimmat viisufanit lienevät Viisukuppilassa. Heidän äänestystuloksensa on linkitetty alle. Minäkin olisin nostanut OS:n ykköseksi. Uskon, että sillä olisi ollut todellinen mahdollisuus menestyä, vaikkakin se olisi todennäköisesti jakanut äänet.

UMK 2015: finaali, la 28.2. • Viisukuppila

Totesinkin jo aiemmin näistä tosifaneista jotakin. Yllättäen kiekuja ylivoimaiseen voittoon.
Narsistisen omahyväisiä viisulahkolaisia joille kiiltokuva Suomesta merkitsee koko elämää. Että voi heiluttaa Suomen lippua viisufinaalissa ratkiriemukkaasti. Toivottavasti tulevat häpeämään siellä nyt kunnolla.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Diggiloosta lähtien tullut seurattua viisuja suhteellisen aktiivisesti ja vaikka usein on mm. juuri Suomen viisuvalintojen kohdalla vituttanut niin tämän kokoluokan vitutusta en muista aiemmin kokeneeni. Tää Kurikan valinta on oikeasti niin perseestä, että en osaa sitä tunnetta sanoiksi pukea. Mitä luin eri medioiden kommenttiosioita niin kyllähän nyt viisumaailmaa vihaavat pääsivät potkaisemaan tätä vihaamaansa viisumaailmaa kunnolla munille kun siihen tsäänssi annettiin. "Koskaan en ole viisuja voinut sietää, mutta nyt on pakko seurata, kerrankin Suomi teki oikean valinnan". Tollaisia kommentteja kun lukee niin aika hyvin selville tulee mikä osasto on Kurikkaa äänestänyt ja miksi.

Kuulemma biisi on tosi hyvä ja jätkät aitoja ja tosissaan ja tässä ei kuulemma ole mitään tekemistä kehitysvammaisuuden kanssa. Okei no jos näin niin heitänpäs vastapalloon kysymyksen, että entä jos joku ei-kehitysvammaisten bändi olisi tehnyt 90 sekunnin Aina Mun Pitää biisin, olisiko edes päässyt näin pitkälle? Kyllä suurin syy tähän fiaskoon on tämä UMK-koneisto joka edes salli tälläisen perseilyn läpipääsyn.

"Paras biisi voitti" kommenttien edustajat voisi oikeasti viedä pään sisäisiin tutkimuksiin välittömästi.

Onneksi jälleen kerran on viisuista tulossa hieno show ja saa nauttia oikeasti hyvistä biiseistä ja esityksistä miettimättä sitä mitä paskaa meiltä Suomesta kisoissa on mukana. Viime vuonnakin olin täysillä Ruotsin puolella ja ei pehmeämoottorin menestys kiinnostanut tippaakaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näkisin että isoin mahdollisuus pärjätä tulisi siinä että PKN saisi aiheutettua vähän kohua maailmalla niin saisi vähemistöt tukemaan. Kuitenkin kehitysvammaisia on pitkin europpaa ja joku tuntee varmaan aina jonkun jonka perhepiirissä joku on, toki kaikkialla euroopassa ei varmaan vammaisiin suhtauduta hyvin, mutta silti varmaan mahdollisuus saada tasaisesti ääniä useassa maassa on mahdollista juuri tuon takia. Riipuen nyt miten ihmiset esitykseen suhtautuu. Olisikin hyvä tietää mitä ne nyt maailmalla meistä puhuu.
 

CtrlZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maalivahdit
Hyvin kuvaavaa tuohon liittyen, että lapsiraati ei antanut oikein mitään PKN:lle (jättikö jopa nollille, en muista enää)
Tai sitten lapset, joihin ennakkoluulot ihmisten erilaisuuden suhteen eivät ole vielä ehtineet täysin iskostua, arvioivat esityksiä yhtäläisistä lähtökohdista esiintyjien poikkeavuutta katsomatta. Toisin sanoen, toisin kuin ilmeisesti suurin osa aikuisista, eivät äänestäneet kilpailun ylivoimaisesti huonointa kappaletta pelkästään esiintyjien erilaisuuden vuoksi, koska se erilaisuus ei merkitse mitään.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvin kiehtovaa miten kahtiajakautuneita olemme esimerkiksi tässä langassa. Pinnat niille jotka kehtaavat ilmaista näitä "hyi vittu mitä vammaispaskaa"-mielipiteitään, mielipiteitä saa ja tuleekin olla ja niitä saa ja tulee myös ilmaista. En silti henkilökohtaisesti allekirjoita tätä kritiikkiä.

PKN välittää edustajana tiettyä viestiä Wienissä. Samoin kuin Conchita Wurst välitti viime vuonna. Erotuksena on että Conchitan kappale oli ylivoimaisesti kilpailujen paras, mutta useimmiten Euroviisut ovat aivan jotain muuta kuin musiikillinen kilpailu, viime vuosi taisi olla se säännön muodostava poikkeus tämän suhteen. PKN on kannanotto ja erinomainen tekele syrjimisen vastaisella agendalla. Ja hyvä niin. Olen ylpeä siitä että nämä lähtevät Wieniin.

Miksikö PKN oli muutoinkin oikea valinta? No, koska UMK:n finaalissa vuonna 2015 nyt ei sattunut olemaan yhtä ainoata musiikillisestikaan välttävää kokonaisuutta. Hyviä aihioita oli, mutta semeissä nollat tauluun-potentiaalia silti jokainen. Yllätysvalintana olisi kelvannut UMK:n pistelaskun aikaan huikean esityksen vetänyt Softengine, joka olisi aivan hyvin voinut lähteä toista vuotta putkeen tuonne (mikäli säännöt sallivat tällaisen). Sirensilla olisi oltu finaalissa heittämällä.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Yön yli nukuttuani olen päätynyt sellaiseen tulokseen, että Pertti Kurikan Nimipäivät on paras valinta siksi, että nyt myös Jorma Hietamäki osaa lausua sekä yhtyeen että kappaleen nimen.

UMK on siitä huono kilpailu, että siihen osallistuu laulajia tai yhtyeitä, joille oman laulun esille nostaminen on tärkeämpää kuin Euroviisuihin pääsy. Luuleeko joku oikeasti, että Suomi pärjäisi suomeksi lauletulla kappaleella, vaikka se meidän korvaamme kuulostaakin viihdyttävältä. Osallistujien joukossa oli aivan liian monta suomenkielistä kappaletta, mutta Pertti Kurikan Nimipäivissä on sentään jotain muuta ideaa kuin laskelmoitu intialainen hippishow tai joku kitarapoppia soittava poikabändi, jota ollaan jo kokeiltu.

Ei Suomi parasta mahdollista kappaletta valinnut, mutta ei tämä huonoinkaan vaihtoehto ole. Paras suomenkielisistä ja paras yhtyeistä.
 

Byvajet

Jäsen
Totesinkin jo aiemmin näistä tosifaneista jotakin. Yllättäen kiekuja ylivoimaiseen voittoon.

Melko hyvin tuon foorumin mieltymykset kuitenkin toteutuvat varsinaisessa viisufinaalissa. Jos tuon poppoon mielipiteen mukaan valittaisiin Suomen edustaja, hän todennäköisesti menestyisi keskimääräistä paremmin.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Diggiloosta lähtien tullut seurattua viisuja suhteellisen aktiivisesti ja vaikka usein on mm. juuri Suomen viisuvalintojen kohdalla vituttanut niin tämän kokoluokan vitutusta en muista aiemmin kokeneeni.

Taidat muuten pitää Diggy-Loota hyvänä valintana? Minusta Ruotsista kertoo paljon, että he yrittävät maanisesti voittaa tämän huonon musiikin kilpailun. Melodifestivalen on kuin jumalanpalvontaa siellä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Vittu mitä paskaa. Bändinä ok mutta biisi oikeesti vitun perseetä. Toivottavasti saa 0 pistettä semeissä niin saa Suomi-ääliöt äänestäjät huomata miten tyhmiä ovat

Ymmärrän että nakertaa, mutta nyt ei valitettavasti ollut homoja tai heidän asiaansa paasaavia ehdokkaita. Ehkä taas tulevaisuudessa saamme nuo "oikeat" vähemmistöt edustamaan meitä. Nyt muka suvaitsevaiset joutuvat hyväksymään tällaisen valinnan.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tai sitten lapset, joihin ennakkoluulot ihmisten erilaisuuden suhteen eivät ole vielä ehtineet täysin iskostua, arvioivat esityksiä yhtäläisistä lähtökohdista esiintyjien poikkeavuutta katsomatta. Toisin sanoen, toisin kuin ilmeisesti suurin osa aikuisista, eivät äänestäneet kilpailun ylivoimaisesti huonointa kappaletta pelkästään esiintyjien erilaisuuden vuoksi, koska se erilaisuus ei merkitse mitään.

Olet varmaan ihan oikeassa, lapset luultavasti eivät ole tajunneet, että pojat ovat vammaisia, kuulleet vain heidän esityksensä.

Minä en ihan ymmärrä, miksi mm. tällä palstalla ja mediassakin muutama toimittaja on hehkuttanut, että pojat ovat niin "aitoja" tai "raikkaita" tai "aidosti onnellisia". Siis mitä ihmettä, kyllä minä olen varma, että jos vaikka Opera Skaala tai Satin Circus olisi voittanut, niin he olisivat olleen hemmetin onnellisia samaten. Ja niin edelleen. Ilmeisesti voit olla täysin "aito" vain kyselemällä voileipiä takahuoneessa.

Sitten vaikka tuo @Radiopää :n yllä esittämä pointti siitä, että heidän shownsa ei ole laskelmoitua, kuten monella muulla. Minä näen viisut kilpailuna, en ymmärrä miksi Suomen pitäisi lähettää täysin puskista joku ei -laskelmoitu esitys, kun kaikki muut tekevät juuri niin. Suomi, jonka viisupärjääminen on muutenkin vähän heikkoa, antaa omalla toiminnallaan tasoitusta.

Kaikkein eniten ärsyttää se, että jos sanoo esityksen olevan surkeaa kakofoniaa, niin saa syytöksiä siitä, että vastustaisi jotain vammaisten oikeuksia. Mikä siis ei pidä paikkaansa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Minä en ihan ymmärrä, miksi mm. tällä palstalla ja mediassakin muutama toimittaja on hehkuttanut, että pojat ovat niin "aitoja" tai "raikkaita" tai "aidosti onnellisia". Siis mitä ihmettä, kyllä minä olen varma, että jos vaikka Opera Skaala tai Satin Circus olisi voittanut, niin he olisivat olleen hemmetin onnellisia samaten. Ja niin edelleen. Ilmeisesti voit olla täysin "aito" vain kyselemällä voileipiä takahuoneessa.

Mutta mikä hinku sinne viisuihin olisi taas saada Softengine look a like? Minusta on todella upeaa että useasti vihkoon vetävät äänestäjät eivät nyt sortuneet perseilyyn. Tai itsensä toistamiseen.

Kaikkein eniten ärsyttää se, että jos sanoo esityksen olevan surkeaa kakofoniaa, niin saa syytöksiä siitä, että vastustaisi jotain vammaisten oikeuksia. Mikä siis ei pidä paikkaansa.

No ainakin hyvin teette työnne sen suhteen että tämä pitäisi paikkaansa. Partanaisen kohdalla mm. oma kaveriporukkani inisi sitä miten AIVAN JOKAISELLA on oikeus olla sitä mitä on ja edustaa vaikka viisuissa maataan. Vuosi myöhemmin onkin toinen ääni kellossa kun vähemmistöpuheet eivät koskekaan homoja.

Ja naurettava tähän lopuksi vielä noille puheille että biisi olisi muka erityisen paska. Tuolta osin aivan samaa settiä mitä ennenkin viisuihin lähetetty. Lordista, Waldon kautta Pernillaan ja paratiisioskuun. Nyt ei vain kyseessä ole radioystävällinen hittityylilaji. Viime vuonna voitettiin oksettavan juustoisella muka voimaballadilla ja en näe mitään syytä miksei toinen ääripää voisi toimia tänä vuonna. Missio myös kunnossa tässäkin.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Sitten vaikka tuo @Radiopää :n yllä esittämä pointti siitä, että heidän shownsa ei ole laskelmoitua, kuten monella muulla. Minä näen viisut kilpailuna, en ymmärrä miksi Suomen pitäisi lähettää täysin puskista joku ei -laskelmoitu esitys, kun kaikki muut tekevät juuri niin. Suomi, jonka viisupärjääminen on muutenkin vähän heikkoa, antaa omalla toiminnallaan tasoitusta.

Ei laskelmoidussa ole mitään huonoa, jos se on tehty hyvin. Esimerkiksi eilisen kilpailun ensimmäinen kappale on todella huono. Minusta se kuvasi, että bändi on ajatellut, ettei biisillä ole mitään väliä, kunhan maskit ja valot näyttävät euroviisuilta. Pertti Kurikan Nimipäivissä on se hyvä puoli, että siinä ei ole mitään laskelmoitua. Bändi on niin aito kuin olla ja voi. Biisi ei ole hyvä, mutta parempi edustuskappale kuin se ensimmäinen renkutus.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Anteeksi nyt vaan kaikilta, mutta mitä vittua täällä taas tapahtuu? Eihän tuossa vammaisten huutamisessa ole ihan oikeasti mitään järkeä.

Niin ehken nyt ihan noin voimakkaasti ilmaisisi mutta kun kyseessä pitäisi olla musiikki/kappalekilpailu eikä satunnainen freakshow niin pointti on tässä viestissä. Haluan korostaa että en väheksy tässä mitenkään kehitysvammaisuutta. On tämä Suomi kummallinen maa.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ei laskelmoidussa ole mitään huonoa, jos se on tehty hyvin. Esimerkiksi eilisen kilpailun ensimmäinen kappale on todella huono. Minusta se kuvasi, että bändi on ajatellut, ettei biisillä ole mitään väliä, kunhan maskit ja valot näyttävät euroviisuilta. Pertti Kurikan Nimipäivissä on se hyvä puoli, että siinä ei ole mitään laskelmoitua. Bändi on niin aito kuin olla ja voi. Biisi ei ole hyvä, mutta parempi edustuskappale kuin se ensimmäinen renkutus.
Näin olen minäkin hahmottanut punk-kehareiden aktin osana viisukisoja. Lisäksi painottaisin PKN:n toistaiseksi melko ainutlaatuista bändi-ideaa nimen omaan manifestoivana konseptina, joka ei rakennu ainakaan viisutraditiolle ominaisen laskelmoinnin varaan, jos nyt sitten ylipäätään minkään sortin laskelmoinnin varaan. Jos joku on PKN:n tapauksessa laskelmoinut, niin todennäköisesti kaikkein vähiten bändi itse, ja tuskin lähipiiriäkään voi tästä soimata. Olen ymmärtänyt, että Pertti Kurikan Nimipäivät toimii varsin pitkälle soittajien omilla ehdoilla, ilman että heitä ohjattaisiin ulkoa johonkin sellaiseen mitä he eivät välttämättä ja vilpittömästi halua. Siitä kai tuo aitous kumpuaakin.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Tässä illalla ja aamulla vähän somea selailleena en pysty ymmärtämään, miten vakavasti jotkut ottavat tämän euroviisupaskan. Varsinkaan, kun musiikki tai mikään muu taide ei ole urheilua, eikä näin ollen mitenkään kilpailutettavissa. Euroviisuthan on oikeasti pelkkä hassunhauska kavalkaadi mauttomasta paskasta ja ne pisteet on ihan täysin hatusta vedettyjä. Se ei ole kilpailu, eikä pidäkään olla. Niin siihen nähden, jengi on oikeasti huolissaan, että nyt valittiin tällainen EDUSTAMAAN SUOMEA euroviisuihin. No näinhän oli jäykkäpaskataantumussuomessa myös Lordin kohdalla, ja sitten kun Lordi voitti, kaikki liittyivät isoon iloiseen munanimurinkiin. Ihan oikeasti, onko se hyvää "suomi-kuvaa", että lähetetään taas kerran joku ihanasti stailattu, tukat nätisti pöyhitty maailman mitäänsanomattomin gay-akti luokkaa Oradise Paskar, Soft Paska ja tänä vuonna olisi ilmeisesti pitänyt lähettää Satin Paska. Tai se masokistin valinta, Ooppera Paska. PKN nyt välittää oikeasti sellaista kuvaa, että suomesta on vittu mahdollista lähettää vaikka kehitysvammainen punk-bändi sinne, piditte tai ette ja sellainen jos mikä on arvostettavaa. Itse en ole suomi-kuvasta huolissani, koska tämähän on oikeasti vitun nihkeä ja takaperoinen maa pääkaupunkiseutua lukuunottamatta ja täälläkin on liikaa juntteja umpimielisiä punaniskaidiootteja.
Anteeksi nyt vaan kaikilta, mutta mitä vittua täällä taas tapahtuu? Eihän tuossa vammaisten huutamisessa ole ihan oikeasti mitään järkeä.
Melko vammainen mielipide, taitaa olla jostain rybyjen trollitehtaalta.
 

Byvajet

Jäsen
Tässä illalla ja aamulla vähän somea selailleena en pysty ymmärtämään, miten vakavasti jotkut ottavat tämän euroviisupaskan.

En minä sitä vakavasti ota. Se on viihdettä, joka tuo iloa arkeen. Toivon kuitenkin, että kilpailu säilyisi musiikkikilpailuna, mitä se tähän saakka on ollutkin. Menestyneet biisit ovat harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta erottuneet joukosta musiikillisesti.

Musiikkia sopii säestää hassunhauskoilla puvuilla, ylilyönneillä, seksillä sun muulla, mutta musiikillisesta perustasta ei pitäisi luopua.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Taidat muuten pitää Diggy-Loota hyvänä valintana? Minusta Ruotsista kertoo paljon, että he yrittävät maanisesti voittaa tämän huonon musiikin kilpailun. Melodifestivalen on kuin jumalanpalvontaa siellä.

Itse asiassa eivät yritä. Melodifestivalen on maan suosituin viihdejuttu, mutta se on nimenomaan se juttu. Viisuihin meno on sivutuote.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ei tuo biisi nyt kuunneltuani ollut läheskään niin paska kuin täällä olisi voinut olettaa. Melodisesti toki yhtä sointua, mutta sanoitus oli yksinkertaisuudessaan oivaltava. Ja tyyli/asenne on bändillä kohdillaan.

Näitä seikkoja paljon isompi asia on se mitä bändi edustaa, ihmisen perusoikeuksia toteuttaa itseään ja nauttia elämästä omalla tavallaan ilman toisten tuomitsemista.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Menestyneet biisit ovat harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta erottuneet joukosta musiikillisesti.
Tästä täysin eri mieltä. Kuuntelen itse todella laajalla skaalalla musiikkia enkä koskaan muista törmänneeni sellaiseen euroviisumenestyjäbiisiin, jota suostuisin kuuntelemaan omasta tahdosta. Eli kertaakaan enää viisujen jälkeen. Conchita Wurstin parta voitti 2014 ja sen sanoma. Se biisi oli sellainen tekemällä tehty pastissi. Jos ajattelee esim. tämän vuoden UMK:ta, niin lähimpänä artisteja, joita pystyisi jotenkin diggaamaan, olisivat Shava ja PKN. Enkä mitenkään pysty näkemään tuota kilpailuna, eikä musiikissa edes voi kilpailla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös