UMK ja Euroviisut 2022

  • 145 057
  • 1 505

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Spontaanit huutonaurut kyllä irtosi kun Rasmuksen pisteet julistettiin. Illan heikoimmalla laulusuorituksella kisan voittoon, ihan vähän on sellainen kutina että kansainvälisillä kentillä Ylösen epävireisyyttä ei saada anteeksi vanhoilla meriiteillä kuten tänään kävi.

On tässä 2kk aikaa saada vire kuntoon. Pitää nyt sen verran ammattiylpeyttä olla ettei sinne mennä Pandoroita vetään.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Onko Euroopassa tarpeeksi The Rasmus-faneja?
Vaikka olisikin, niin ei noilla vanhoilla faneilla ole ennenkään pärjätty vrt. Bonnie Tyler, DJ Bobo, Cascada yms. Katsojia on se 100 miljoonaa, joista Bonnie Tylerin faneja on promille. Rasmuksen tapauksessa sen promillenkin voi halkoa aika paljon pienemmäksi.

Eikä siis mitään The Rasmuksen hienolta työltä pois. Edelleen soi mm. brittisaippuaoopperassa In The Shadows , mikä on suomalaiselle kova saavutus. Biisi ei ihan uusin ole... Ja onhan näitä mukamas breikanneita saraforsbergeja olemassa, eivät kelpaa edes Laurin mikin pitelijäksi.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Suomen lähetys tuli 2.0 stereona, Ruotsin 5.1 dolby digitalina. Tv kajareilla eroa ei huomaa, mutta kotiteatterin kautta ero on aika huima.

Huomaa ilman kotiteatteriakin..

Samaan kritiikkiin ihmettelen miksi Cyan Kicksillä "show" oli mustavalkoinen rivi viivoja. Kaikki bändin vetovoima oli saatu kyllä hyvin haudattua tuohon surkeuteen. esimerkiksi kauniin laulajan kasvoja ei näkynyt tuossa migreenivälähdyksessä kuin vilaukselta
 
Viimeksi muokattu:

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
IS:n Iida Tanilla meni UMK näemmä pahasti huuruun. Niin pahasti, että journalismin sijaan toimintaa ohjaa agenda.

Ennen kisaa hän kommentoi The Rasmusta näin: "en muista kappaleesta mitään muuta kuin Ylösen hiuksissa olevan sulan. Ennakko-odotuksiin verrattuna suurin pettymys ja ainoan yllätyksen itselleni tarjosi se, että The Rasmus on enää ylipäätään olemassa. Voisiko Italiaan lähettää tästä kokoonpanosta vain Empun ja mielellään myös loput TikTakin naiset?"

Ja näin BESSiä: "Nyt Ram pam pam on yksi ehdottomista suosikeistani, jonka uskon pääsevän aina Italian viisulavalle asti. Uskon tähän enemmän kuin Rasmukseen! Tämä on mielestäni kappaleista ainoa, joka jää oikeasti soimaan päähän heti ensikuulemalta. Eikö täydelliseltä viisulta juuri sitä kaivata?"

Noh, kesken kisan sitten piti äkkiä julkaista tällainen uutinen, jossa hehkutettiin BESSiä äänestyksen aikaan. Kyllä siellä todella moni muukin sai kehuja.

Sitten kun tyhmät miehet (ja TikTakin Emppu) voittivat, niin piti saada purkaa paineita tällaisella "uutisella".

Tanin puolustukseksi voidaan sanoa, että kyseessä on vain viihteelliset Euroviisut eikä elämää sen suurempi asia. On silti todella surkeaa ja puolueellista "journalismia".

Ettei jäisi väärää käsitystä muille, niin sanon että minäkin kyllä tykkäsin BESSistäkin. Hyvä laulaja ja esiintyjä, mutta tällä kertaa The Rasmus ja Cyan Kicks ansaitsivat olla ylempänä.
 

Zhaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Synkkää että Ruotsin keräilyerä oli nyt kovempitasoisempi kuin UMK-finaali. Taattua euroviisulabraahan siellä tehdään, mutta kyllä useimmilla sentään lauluääntä löytyy.

Josta tullaankin siihen että kyllä Rasmus todennäköisesti finaaliin pyristelee, mutta jämäsijoille jäädään siellä vääjäämättömästi. Hieno spektaakkeli silti tulossa niinkuin joka vuosi. Kevät on muutenkin hienoa aikaa.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Younghearted ryöstettiin. Niillä oli selvästi paras ja kliinisin live-esitys! En voi käsittää, että suomen kansa oikeasti äänesti noin has-been bändin viisuihin. Kuka vaan muu olisi ollut parempi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Makuasioita, mutta kyllä mielestäni tämä Olivera oli heittämällä paras laulamaan livenä, toki olihan se rauhallisin ja sillä tavalla ehkä pääsi etulyöntiasemaan livessä. Noh, eipä silläkään luultavasti oltas kovin pitkälle pötkitty.

En ole samaa mieltä etulyöntiasemasta, ennemminkin päinvastoin. Biisi oli niin pelkistetty varsinkin taustalaulujen osalta että niiden taakse ei päässyt yhtään piiloutumaan kun niitä ei juuri edes ollut. Eli todella yksin oli Olivera tuossa äänensä kanssa, ja sitä suuremmalla syyllä veti kyllä mielestäni kisan kovimman laulusuorituksen, vaikka biisistä olisi mitä mieltä tahansa.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Rasmus ja Cyan kicks ihan ok (olisiko Elize Ryd viimein tuonut Suomeen pisteitä Ruotsista?) mutta ovatko liian samankaltaisia viime vuoteen nähden. Oliveira veti livenä erittäin hyvin. Uhkea Bessi oli hyvä myös, en välttämättä olisi pistänyt pahakseni kokeilla mennä suomellakaan tällä kertaa. Mutta joo, Torinon hopea lienee taas tavoitteena, eiköhän Ukraina vie.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Huomaa ilman kotiteatteriakin..

Samaan kritiikkiin ihmettelen miksi Cyan Kicksillä "show" oli mustavalkoinen rivi viivoja. Kaikki bändin vetovoima oli saatu kyllä hyvin haudattua tuohon surkeuteen. esimerkiksi kauniin laulajan kasvoja ei näkynyt tuossa migreenivälähdyksessä kuin vilaukselta

Jep. Tuo Cyan Kicksin show oli aivan järkyttävää paskaa ja meinasi tulla huono olo siitä mustavalko hässäkästä. Musavideossa olisi ollut täydellinen show siirrettäväksi lavalle suoraan. Nyt jäi kaikki bändin energisyys jotenkin piiloon.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Ääniteknikot tänään illan suurin häpeäpilkku. Vaikkakaan Ylönen ei ole kummoinen laulaja, niin ei laulu voi tuolla tavalla jäädä täysin taustalle.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ääniteknikot tänään illan suurin häpeäpilkku. Vaikkakaan Ylönen ei ole kummoinen laulaja, niin ei laulu voi tuolla tavalla jäädä täysin taustalle.

Tämä tuhosi jokaiselta livelaulua, mutta kyllä tuosta erotti myös ne ketkä saivat nauhoitetut versiot edes vähän samalle tasolle livenä.

Heitetään nyt sohvavätyksen analyysit vielä.

BESS oli itselleni high risk, little reward ja ei toteutunut lopulta. Esiintymisestä puuttui se musavideon bosslady meets bad girl ote ja laulu ei edes mikin ollessa kovemmalla olisi ollut kuin perushyvää. Pettymys monille kun odotusarvoa oli ihan tilastojenkin pohjalta.

Isaac Senen kohdalla junnu maksoi oppirahoja. Esitys ei ollut päällekäyvän kuuma ja lopun kruunasi ettei mikki ollut riittävän kovalla. Tässä genressä on oikeasti tärkeää saada kaikki äänelliset nyanssit esiin, koska ei puhuta mistään voimalla tuutattavasta musiikista.

Cyan Kicks oli ainoa joka sai tasapainoisen esityksen, mutta ehkä tuo kehuistani huolimatta oli vain tasalaatuinen. Ongelma biisissä eikä niinkään muualla.

Younghearted ei ollut lähelläkään tilaamaani Coldplay meets Iltaa kun tuo nostatus lopussa oli biisin The juttu. Tasapaksua ja enkä tiedä olisiko mikään äänitekniikka tätä lopulta pelastanut.

Oliveran kohdalla puhuttiin että mentiin teksti edellä biisissä ja kivasti tuhottiin jopa mimmin viisuedustus jo biisin musiikkiosalla. Selkeästi daamilla olisi ääni riittänyt voimaballadiin ja ihmettelen miksei noin vahvan tekstin biisiin haluttu voimakkaampaa rakennetta musiikin sekä laulun osalta.

The Rasmus oli kuittailustani huolimatta tylsän solidi, vetivät ihan ok ja nimi kantoi viisuihin. Olivat ehkä RD:ta mukaillen paras paikallaolijoista kun huomioi tasapaksuuden, nimen ja rutiinin.

Tommi Läntinen oli Tommi Läntinen. 6/5, as usual.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
No vähän tämä lässähti, vaikka sanoinkin että Rasmus varmastikin voittaa.. mutta olipahan musertavaa ylivoimaa, en olisi odottanut.. kenelläkään muulla ei ollut edes pientä mahdollisuutta

No ei se ollut niin musertavan ylivoimainen, kuin Blind Channelin viimevuotinen UMK 2021 voitto:). (lähes 400 pisteen ero Teflon Brothersiin + Pandoraan.)
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tätä kun tässä nyt on aamutuimaan vielä katsellut, niin paha mennä sanomaan paljonko tästä kiistatta heikohkosta laulusuorituksesta menee ääniteknikoiden piikkiin (koska monella kilpailijalla oli niin pliisua) ja paljonko sen piikkiin, että Ylönen ei vain ole mikään ihmeellinen laulaja. Loppua kohti paranee koko ajan.. ja kyllähän se nyt musiikin historiasta tiedetään, että vokalistin äänen ei tarvitse olla kummoinen, ja silti kansainvälinen ura on täysin mahdollinen. Rockmusiikissa varsinkin livetilanteessa keikoilla ja festareilla, ei siellä yleisössä ketään kiinnosta meneekö laulajan suoritus täysin nappiin vai ei..





Eniten lopulliseen sijoitukseen finaalissa tulee vaikuttamaan se, paljonko nimi sitten vielä painaa, kun suuruuden päivistä on kuitenkin jo yli 15 vuotta. Daruden floppiin on sinällään turha verrata, koska hänellä kyseessä oli vain yksi ainoa biisi joka oli kansainvälisesti tunnettu. Rasmus on kuitenkin tehnyt oikean uran, toki voinee luvalla todeta heidän kansainvälisen uransa perustuvan käytännössä kahteen levyyn: Dead Letters (2003) ja Hide From The Sun (2005), jotka ovat myyneet Euroopassa yhteensä kaksi miljoonaa kappaletta. Siksihän tässä viisubiisissä on varmasti haettukin taas tuon aikakauden soundia
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Niinhän siinä sitten kävi että se kaikista tylsin ja varman päälle pelaavin vaihtoehto äänestettiin ykköseksi, ja mitä ilmeisemmin vain siltä että pohjalta että no kun se Rasmus nyt on vaan ollut joskus suosittu ja kansainvälisesti tunnettu pauttiarallaa 20 vuotta sitten. Ikäviä fläsäreitä sinne Darude/Saara Aalto-akseleille kun otettiin mukamas se kokenut ja tunnettu artisti, ja lopputulos oli lopulta aikamoinen fiasko. Fakta on se että noissa skaboissa pärjätäkseen pitää olla joko a) ihan pirun hyvä biisi tai b) muistettava esiintyminen, mielellään toki molemmat. Rasmukselta ei löydy näillä näkymin kumpaakaan, joten vaikea nähdä että tällä paketilla olisi mitään todellisia menestysmahdollisuuksia. No, leikkiähän tämä lopulta vaan on mutta harmittavan tylsä tämän skaban loppuratkaisu oli.

Otetaas sitten omat pikaiset ajatukset nähdyistä esityksistä:

The Rasmus
Kuten sanottua, ei oikein mitään mieleenpainuvaa tai erikoista ellei lasketa Ylösen erittäin tuskallisen oloista laulusuoritusta. En tiedä oliko korvamonitorien kanssa jotain häikkää vai mikä oli ongelma, mutta esimerkiksi ensimmäinen säkeistö meni raastavan epävireisesti, ja sama tuskailu tuntui jatkuvan koko biisin ajan. Tuo käheä ja korkealta menevä laulu on ollut aina Ylösen tavaramerkki, mutta nyt tuntui että joko biisi menee liian korkealta tai sitten ukko on sen verran piipussa että ei enää vaan irtoa. Tragikoomisella tavalla myös toinen Desmond Childin liikekumppani eli Jon Bon Jovi on tuskaillut jo vuosia saman ongelman kanssa. Pirusti jää kyllä petrattavaa jatkoon.

Isaac Sene
Etukäteen vähän mietitytti kuinka noin vahvasti pikkutarkkaan dynamiikkaan pohjautuva laulusuoritus toimii livenä, ja eihän se ihan lapaseen mennyt. Biisissä mennään jatkuvasti kuiskailusta normivolaan ja takaisin, ja livetilanteessa balanssia ei oikein löytynyt. Paikoitellen myös Isaacilla oli vireongelmia. Esityksessä oli aika pirun nokkela idea mutta toteutus jäi vähän kömpelöksi. Tämä oli etukäteen oma suosikkini, ja studioversioista edelleen kirkkaasti ykkönen, mutta esitykseen taisi homma kaatua. Harmi.

Olivera
Tästä ei jäänyt kyllä käteen yhtään mitään, 3 minuuttia pikkukivaa lallattelua jonka kärkeen mimmi polttaa tulitikkua ja istua nököttää loput ajasta paikallaan. Siinäpä se.

Bess
Laimean startin jälkeen odottelin vähän että Bess olisi räjäyttänyt pankin, mutta aika kauas jäätiin siitä musavideolla mukavan röyhkeästi ja itsevarmasti esiintyneestä femme fatalesta. Liekkö kokemuksen puutetta vai mitä, mutta jäi jopa vähän epävarma fiilis eikä tuota vähentänyt myös hetkittäin pahasti nuotin vierestä mennyt laulu. Itse esitys oli tungettu vähän liiankin täyteen kaikkea, ja punainen lanka jäi vähän pimentoon. Mukaseksikkäitä muuveja, toppatakkeja, pyroja ja kaikkea mahdollista oli mukana, mutta mikä oli pointti? Vaikea sanoa. Vähän tuli semmoinen Pirkka-versio Lady Gagasta mieleen.

Younghearted
Tämä biisi nosti ehkä eniten osakkeitaan livetilanteessa, mutta eipä silti toisaalta mitään kovin ikimuistoista. Biisissä on kivasti kasvava draamankaari ja lopussa saadaan ihan kiva "räjähdys", mutta kokonaisuus on silti vähän turhan kliininen ja steriili ollakseen aidosti koskettava. Yleisön mukaantuonti kääntämällä kuvakulmaa oli kiva idea.

Cyan Kicks
Epileptikon märkä uni. Etukäteen vähän uumoilin että laulusuoritus olisi ollut aktin heikoin lenkki, mutta hyvinhän tuo mimmi veti ilman turhaa arkailua. Muu bändi jäi kyllä pahasti paitsioon, ja etenkin kielisoittajien kömpelö koreografia pisti hymähtelemään tuosta tuosta. On rajua joo. Kitaristin "nollat taulussa"-toljottelu ihmetytti jo musavideolla, samoin tässä.

Tommi Läntinen
Aikamatka jonnekin 90-luvun kotimaisiin livelähetyksiin. Länä oli varmasti skaban paras solisti, mutta minkäs teet kun biisi on aivan onnetonta jämäkamaa jostain Haloo Helsingin pöytälaatikosta. Musiikillinen vastine Ikean steriilille tuotemuotoilulle.

Eipä siinä, itse pääskabaa vain odottelemaan. Vähän kyllä jäi tuhnuksi tämä koko parituntinen, etenkin kun etukäteen potentiaalia tuntui olevan paljon mielenkiintoisempaan ja jännittävämpään kisaan. Karulla tavalla myös paljasti kuinka heikkoja laulusuoritukset olivat studiolaboratorion ulkopuolella. Vesalan mielipuolinen esitys oli kyllä aidosti riemastuttava, pitkästä aikaa tuli sellainen kunnon "mitä helvettiä?"-fiilis ja vielä hyvällä tavalla.
 

Lystikäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
IS:n Iida Tanilla meni UMK näemmä pahasti huuruun. Niin pahasti, että journalismin sijaan toimintaa ohjaa agenda.
On muuten surkein kolumnistin kaltainen yksilö jonka tiedän… eikä kilpailu tittelistä ole edes tiukka, vaikka huonoja kolumnisteja löytyy paljonkin. Erittäin idealistinen ja seksistinen henkilö, jolla on erittäin värittyneet mielipiteet, ilman minkäänlaista taitoa tai halua perustella niitä. Ymmärrän, että hänen kaltaisensa kärjistynyt paskansuoltaja saa klikkejä ihmisten uteliaisuuden takia, ja siksi hän saa palkkaa. Mutten mitenkään ymmärrä miksi IS poimii tällaisen ”tapauksen” osaksi jonkinlaista asiantuntijaraatia - jos siis haluavat ylläpitää minkäänlaista uskottavuutta.

Itse UMK:sta sen verran, ettei yksikään biisi ollut mielestäni sellainen, että sillä mennään heittämällä viisufinaaliin. The Rasmuksen biisi oli kuitenkin ehkä potentiaalisin, vaikka laulu olikin miksattu vähän persiilleen tuossa vedossa, jonka saattoi häiritä myös Lauria. Mene ja tiedä. Itselläni ei ollut omaa suosikkia, joten pystyin kuuntelemaan kaikki biisit aika neutraalien korvien kanssa. Jokaisella biisillä oli minulle vain yksi kuuntelukerta alla, poislukien Bess, joka kiinnosti minua artistina hieman enemmän. Biisissä oli potentiaalia muodostua kunnon korvamadoksi, mutta live-veto oli melkoinen sekamelska, joka söi mielestäni sitä vahvaa rampampam-koukkua. Cyan Kicks onnistui parhaiten live-vedossaan, mutta biisi itsessään oli vähän liian peruskauraa, jotta olisin uskonut isompaan menestykseen. Yksikään biisi ei kuitenkaan ollut huono. The Younghearted oli oikeastaan ainoa kipale, joka oli minulle henkilökohtaisesti niin tylsä, että oli pakko kanavasurffailla muualle hetkeksi, mutta tunnistin kyllä kyseisenkin biisin laadukkaaksi kohdeyleisölleen.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Samaan kritiikkiin ihmettelen miksi Cyan Kicksillä "show" oli mustavalkoinen rivi viivoja. Kaikki bändin vetovoima oli saatu kyllä hyvin haudattua tuohon surkeuteen. esimerkiksi kauniin laulajan kasvoja ei näkynyt tuossa migreenivälähdyksessä kuin vilaukselta

Yllättävästi herätti tunteita itsessäni tällainen leikkimielinen laulukisa ja meinasi vähän huurahtaa. Nyt kun uudestaan katoin nuo esitykset, niin ei ne nyt ihan niin järkyttävää paskaa olleet kuin eilen vielä tuntui. Cyan Kicksin viivahässäkkää ymmärrän tänä aamuna vähän enemmän. Oli siinä jotain ideaa, mutta silti sitä oli aivan liikaa ja välillä kävi ihan fyysisesti silmiin kipeää katsoa. Odtukset oli jossain ihan muualla lyriikkavideon perusteella. Siitä ei siirtynyt yhtään mitään elementtiä live-esitykseen. toimiva värikäs video pistetty viemäristä alas ja korvattu mustavalkoisella vähän halvan näköisellä showlla. Oliko tuossa nyt sitten jotain "mitä ei ole rokki bändiltä livenä ennen nähty" Kuten bändi ja yle moneen otteeseen hehkutti.

Biisi olisi voinut voittaa Jezebelin, jos Liveshowssa olisi ollut punainen lanka, kuten Rasmuksella oli. Vaikka Ylönen laulaa vähän huonosti kriittisessä kohdassa heti biisin alussa, niin on tuo kokonaisuutena sellainen esitys että hyvillä mielin voi olla bändin takana euroviisuissa. Hienosti toimi nuo animaatiot jossa empun kaksoisolento hengaili bändin mukana. Pari kuvakulmaa olisi saanut olla oikeasta Empusta lisää mielestäni ja vähän vähemmän Lauria. Varsinkin biisin alussa. Onneksi lyriikkavideosta oli siirretty paljon elementtejä liveen ja Emppu nostettu suureen rooliin.. ja onhan tuolla naisella karismaa.
 

Laiskiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
The Rasmus on kuulunu vanhoihin suosikkeihini, ja olen sinällään iloinen, että voittivat, vaikka esitys jäikin piippuun. Ei sieltä toisaalta mikään muukaan onnistunut pankkia räjäyttämään, joten kaipa Rasmuksen voitto on sinänsä oikeutettu. Veikkaan muutaman muun nimimerkin tapaan häntäpään sijaa finaalissa

Mitä taas tulee toiveisiin Laurin äänen parantumisesta Viisuihin mennessä, niin en valitettavasti laskisi kovin paljoa sen varaan. Laurin laulu kun ei kuulostanut kymmenen vuotta sittenkään heidän esintyessään ensimmäisessä (?) UMK:ssa paljoa paremmalta

 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Täytyy kyllä seurata, missä Läntistä näkisi keikoilla. Akustisena saa tuon äänensä kuulostamaan vielä miellyttävämmältä. Kunnia Tommille! Twitterissä morkataan aivan liiaksi.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Näkökulma: The Rasmuksen voitto on UMK:n ainoa ”pettymys”

Iltalehden toimittaja on näemmä samaa mieltä mitä itse sanoin: Rasmuksen voitto oli aika lässähdys ihan vain siksi, koska koko ajan oli aivan varmaa, että se tulee voittamaan. Muut kilpailijat olivat lähestulkoon muodon vuoksi mukana kisassa..

Tästä on ennenkin kait käyty keskustelua, että liian isot nimet eivät oikein mielellään saisi osallistua UMK:n kaltaiseen formaattiin. Mutta kolikon kääntöpuolena on nähty, että sitten kun kisan voittaa joku random kirkkonummelainen Paradise Oscar, joka sitten menee viisuihin floppaamaan, niin sen jälkeen itketään että miksei lähetetä kunnon artisteja vaan kaikenmaailman mitättömyyksiä. Ei ole formaatilla helppoa Suomessa, ei..
 

Bronco

Jäsen
Euroviisut eli Eurovision Song Contestin voittaa laulu (lue: kappale), joka saa eniten pisteitä äänestyksessä. Mulla on mennyt ohi, että missä vaiheessa näistä on tullut laulukoe mallia "kuka osuu parhaiten nuottiin"? Tai no, kyllähän Lordin voitto todisti että tässä pärjää vain puhtaalla laulusuorituksella.

Onnea The Rasmukselle reissuun. En usko minäkään voittoon, mutta miedompaan menestykseen kyllä.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Rasmukselle se voitto sitten meni eli ei mitään mullistavaa tapahtunut.

Paikan päällä olin katsomassa ja pitää kyllä kehua kaikkia esiintyjiä ja koko showta. Hieno tapahtuma kertakaikkiaan.

Noh, eipä se Tommi Läntinen sitten päässyt lähellekkään kärkeä. Oli muuten jännä tilanne, kun kaikkien muiden fanituotteita oli myynnissä paitsi länän ja sitten kun kysyin, että missä kaikki länän fanipaidat on, niin aspa vastasi "sitä voi kysyä Tommilta itseltään". En alkanut enempää siitä sitten kyselemään, mutta jäi jotenkin outo fiiis. Oliko länällä mennyt sukset ristiin UMK:n kanssa vai mikäköhän homma?
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Euroviisut eli Eurovision Song Contestin voittaa laulu (lue: kappale), joka saa eniten pisteitä äänestyksessä. Mulla on mennyt ohi, että missä vaiheessa näistä on tullut laulukoe mallia "kuka osuu parhaiten nuottiin"? Tai no, kyllähän Lordin voitto todisti että tässä pärjää vain puhtaalla laulusuorituksella.

Onnea The Rasmukselle reissuun. En usko minäkään voittoon, mutta miedompaan menestykseen kyllä.

Jos Laurin vire on semissä hyvä ja on muita huonompia biisejä niin nippanappa finaaliin ja siellä max sijoitus noin 18 tietämillä.

Mikään noista seitsemästä ei kuulostanut menestyjältä joten odotukset viisuista vähäiset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös