UMK ja Euroviisut 2021

  • 138 128
  • 1 166
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Myötähäpeä oli multa ehkä hieman dramatisoitu ilmaisu. Ei musta ton biisin fania tule, mutta ei tuo nyt mikään huonoin edustusbiisi vuosikausiinkaan ole.

Ärsyttävä ja tarttuva eli taattua euroviisukamaa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Ei voittanut KeiiNo Norjan Melodi Grand Prixiä, vaan joku TIX.
 

Tuamas

Jäsen
Ruotsissakin oli kaivettu jostain Dannyn viereisestä piirongista Moustachs vetämään ja kyllähän livevedon tasossa Sokean kanavan poijjaat kepitti nää ihan 100-0.

Ja nyt blondi vetää sitä samaa Euroviisua joka Ruotsissa on tehty miljoona kertaa aiemminkin.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Mustasch n. 100x kovempi veto ja biisi, kuin Suomen emohomocoreviolentpoppareilta.
 

Tuamas

Jäsen
No onhan Blind Channelin teksti aika jonneilua, eli miksei negatiivinen reaktiokaan? Hyvä jos herää tunteita.

Sehän faktisesti on emohomocoreviolentpoppia, ehkä teinin lisäisin tuonne johonkin väliin vielä laatusanaksi.

Mutta se on tarttuvaa ja lyhyellä aikavälillä mieleen jäävää emoteinihomocoreviolentpoppia, jonka vuoksi se sopii tuonne kuin nahkahousut Rob Halfordille.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Oli varmaan erittäin MIEHEKÄS fiilis tätä kirjoittaessa?
No enpä osaa sanoa, että onko tällaisia euroviisuesileikkihassutteluja katsellessa ylipäätään kovin miehekäs fiilis. Ihan ok, että Blind Channel voitti, soin sen noista Suomen edustajista mieluiten heille. Se ei tosin muuta mielipidettäni siitä, että tuo biisi oli kohtalaisen köppäistä kamaa kaikkinensa. Nu-metal ja Linkin Park (RIP Chester) oli jo aikoinaan aivan järkyttävää paskaa.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Nu-metal ja Linkin Park (RIP Chester) oli jo aikoinaan aivan järkyttävää paskaa.
Silti sillä paskalla tehtiin jokunen miljoona voittoa. Minäkään en pidä oopperasta, mutta ymmärrän, että jotkut pitävät. Tuntuisi jotenkin hoopolta arvostella Pavarotin laulantaa, vaikka se ei omaan korvaan kivalta kuulosta. Kaikelle musiikille on aina omat kuulijansa ja paikkansa. UMK:ssa oli tänä vuonna monipuolinen kattaus laadukasta musiikkia ja nyt näytti selkeästi ssuuren yleisön mielestä niistä olevan paras tämä rokkiralli.. niin myös itseni. Enemmistö ei kai voi olla väärässä? Uskon, että uppoaa myös euroopassa, ainakin raatien perusteella niin näyttäisi.
 

Tuamas

Jäsen
Ruotsalaiset pistivät hevi-viikset pihalle.

Tylsä konkaridaami ekana jatkoon, latinotuisku ja avaruusblondi jatkokarsintaan.

Toisena finaaliin samettipukumies Tusse ja pilottitakkipoika himaan.

Ei nyt näytä kauhean vahvalta Ruotsin kattaus näin ekojen katseluiden jälkeen.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Ensinnäkin taso oli todella huono koko UMK:ssa. Oikea biisi meni kyllä jatkoon. Eipä tuolta noussut esiin kuin Teflon Brothers ja Ilta joka osaa oikeasti laulaa helvetin hyvin. Iltan kappalle englanniksi niin olisi saumat jopa ollut päästä finaaliin viisuissa.

Blind Channel menee kyllä finaaliin niin, että heilahtaa. Kerrankin odotukset finaaliin pääsemiseksi ovat todelliset. Oikea valinta aivan täysin. Blind Channellilla on myös fani porukkaa eurooppaa myöten, ei mitään Lordin tasoista fanikuntaa toki.
 
Viimeksi muokattu:

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Silti sillä paskalla tehtiin jokunen miljoona voittoa. Minäkään en pidä oopperasta, mutta ymmärrän, että jotkut pitävät. Tuntuisi jotenkin hoopolta arvostella Pavarotin laulantaa, vaikka se ei omaan korvaan kivalta kuulosta. Kaikelle musiikille on aina omat kuulijansa ja paikkansa. UMK:ssa oli tänä vuonna monipuolinen kattaus laadukasta musiikkia ja nyt näytti selkeästi ssuuren yleisön mielestä niistä olevan paras tämä rokkiralli.. niin myös itseni. Enemmistö ei kai voi olla väärässä? Uskon, että uppoaa myös euroopassa, ainakin raatien perusteella niin näyttäisi.
En tiedä olenko koskaan nähnyt mitään karismattomampaa esiintymistä ns. Isoilta Staroilta livenä, kuin Linkin Parkin keikka. Mutta joo, samaa mieltä, jokainen saa tykätä eikä sinällään mitään BC vastaan. Itse en pidä taiteen saralla kilpailemista järkevänä, mutta juuri tällaisessa konseptissa jos missä se arvostelu myös astuu kuvaan.
 

Barney

Jäsen
Joo no onhan tuo Blind Channelin musagenre itsessään jo vähän jonneilua ja siihen päälle vielä melko epäkypsä teksti, joten ei tuota minään mestariteoksena voida pitää, mutta onhan tuo omassa genressään ihan kelpo biisi ja mitä sivusilmällä tuota lähestystä tuli katsottua, niin ihan hyvä lavaenergiakin jätkillä oli. Aika monesti Suomen edustajana on ollut joku suomenruotsalainen, joka on käynyt laulamassa jonkun kädenlämpöisen poppibiisin ja siinä vaiheessa kun pisteitä on käyty jakamaan, niin kukaan ei ole edes muistanut, että millainen biisi Suomella on ollut. Tämä esitys jää kuitenkin varmasti ainakin jollain tavalla mieleen.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Mä kyllä luulen, että tämä biisi on heittämällä finaalissa. Vahvin peruste on, että minä tykkäsin kyllä tämän koukusta - ja 13v täysin muuta musiikkia kuunteleva tytär lähti joraamaan.

Sanat on turhan jonnea - siitä olen samaa mieltä - mutta ensikuulemalta tykkäsin tästä enemmän kuin Hard Rock Hallelujahista - vaikka lopulta sen viisuvoiton puolesta löin vetoakin.

Toria varaamaan vaan.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
jonka vuoksi se sopii tuonne kuin nahkahousut Rob Halfordille.

Tarkkana. Halfordille sopii vain tietyt nahkapuristimet jalkaan.

Onnea tosiaan BC:n faneille. Todellisuus saattaa olla julma, terveisin Teräsbetoniin 2008 uskonut.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Ensinnäkin taso oli todella huono koko UMK:ssa.

Verrattuna mihin? Mielestäni viime vuoteen verrattuna taso oli aivan hemmetisti kovempi. Ja mitä tuossa tuli melodifestivalenia katsottua, niin ei sielläkään taivasta räjäytetty. Niin tosiaan, mikä tässä on UMK:n verrokkina?
 

TrafficIsland

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ansaittu voitto Blind Channelille. Jo etukäteen oli käytännössä selvää, että voittaja on joko BC tai Teflon Brothers, ja kun Teflareiden liveshow oli outo ufosekametelisoppa eikä laulukaan häikäissyt niin voittaja ei ollut mikään yllätys. Blind Channel tykitti oman vetonsa asenteella ja tuossa genressä ei oikein muulla ole väliä.

Nyt sitten vaan samalla konseptilla viisuihin ja pienet yksityiskohdat kuntoon niin parhaassa tapauksessa yleisöäänissä top3 ja lopputuloksissa top10 voisi periaatteessa olla mahdollista. Sijoitukseen tulee vaikuttamaan hyvin paljon se, kuinka paljon muilta mailta tulee metallia kehiin. Mitä vähemmän, sen parempi BC:lle.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Varmaan ensimmäistä kertaa reiluun kymmeneen vuoteen symppaamani bändi meni jatkoon. En ole näistä UMK-kisoista hirveästi välittänyt, koska sinne on pääosin päätynyt jotain neverhööd -artisteja, joilla ei ole ollut mitään saumaa ja kappaleet eivät ole jääneet mitenkään mieleen.

Mielestäni Blind Channelin kappaleessa oli eniten energiaa ja oli sen puolesta tarttuvin esitys. Niin kuin täälläkin on sanottu, kappale on vähän liian emo ja teinimäinen. Lopputulos lyriikoiden, käsimerkkien yms. osalta on kuin kahdenkymmenen viime vuoden kaikki numetal, emorock ja vastaavien genrejen biisit olisi laitettu puristimeen ja lopputulos oli Dark Side. Euroviisujen menestyksen kannalta tuossa on mieleenjääviä juttuja ja toisaalta raskaammalla musiikilla voi erottautua muista. Se on ihan tuuripeliä minkäläisia artisteja pääsee finaaliin asti ja millä lopulta erottuu muista, enkä jaksa liikaa mistään voittamisesta stressata. Mielestäni on kiva saada lavalla show, joka voi jollain tavalla jäädä mieleen, toisin kuin 95% Suomen Euroviisuesityksistä.. Harmi ettei ole yleisöä paikalla todennäköisesti. Voisin kuvitella, että jengi lähtisi hyvin mukaan ja haukkumaan, mikä voisi olla siistiä ja tuoda lisäarvoa esitykseen.

Lyhyet kommentit muista esityksistä:
- Oskr oli mielestäni toinen mieleenjäänyt ja jopa oikeasti hyvä kappale, joskin se sadeseinä oli lavastuksen osalta liikaa. Ei kuitenkaan jäänyt muiden mieleen kovin hyvin. Raati tykkäsi, kansa ei.
- Dannyn esitys kuuluu jonnekin iskelmälavoille tai vastaaville. Näytti jotenkin säälittävältä koko ukko, kun yritti sopia tuonne nuorten keskelle. Tuli mieleen jotkut abiristeilyillä näkyneet setämiehet, jotka yrittivät laivan yökerhossa ujuttautua 18 -vuotiaiden tyttöjen seuraan. No sehän oikeastaan kuvastaa Dannyä hyvin.
- Illan biisi kuulosti joltain Telian mainoskappaleelta. Lavaesityksestä puuttui karisma ja en ollut hänen laulutyylinsä suuri fani. Perus tylsä koko homma.
- Lauran kappaleen unohdin jo finaalin aikana. Ainoastaan se shakkinappula jäi mieleen. Sai liikaa pisteitä.
- Akselille sympatiat, kun voitti viime vuonna, muttei päässyt edustamaan ja nyt jäi jalkoihin viime vuotta kovemmassa kisassa. Itseäni miellyttävä ääni herralla, mutta ei tuo varmasti iske tai jää mieleen kovin monelle.
- Teflon Brothersien ja Pandoran setissä oli yritystä tehdä osuva Euroviisu-kappale. Korvamato kertosäe, check, ruotsalainen artisti mukana, check, omalaatuinen show, check. Annan kunniat ihan hauskasta ideasta ja jotenkin ajankohtainen kappale, kun NASA:n mönkijäkin laskeutui Marsiin tällä viikolla. Lopputulos kuitenkin todella pliisu, suorastaan Europliisu. Suomeksi räppäämisellä tuskin tulisi menestystä muutenkaan ja Pandora oli vaisu. Mauton pannukakku vähällä kermavaahdolla.

Pisteet sille Antti Tuiskun esitykselle. Nauroin vedet silmissä koko hommalle ja loppuilta meni vääntäen suomea yhtä typerällä aksentilla. Tuo puhetyyli oli otettu suoraan Ketonen&Myllyrinne -sketseistä.

Tuli katsottua noita Ruotsin viisukisoja ja hyvä huomata, että ei ne kaikki artistit siellä ole mitään erityisiä. Todella unohdettavaa perus kuraa paljon.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Ansaittu voitto Blind Channelille. Jo etukäteen oli käytännössä selvää, että voittaja on joko BC tai Teflon Brothers, ja kun Teflareiden liveshow oli outo ufosekametelisoppa eikä laulukaan häikäissyt niin voittaja ei ollut mikään yllätys. Blind Channel tykitti oman vetonsa asenteella ja tuossa genressä ei oikein muulla ole väliä.

Nyt sitten vaan samalla konseptilla viisuihin ja pienet yksityiskohdat kuntoon niin parhaassa tapauksessa yleisöäänissä top3 ja lopputuloksissa top10 voisi periaatteessa olla mahdollista. Sijoitukseen tulee vaikuttamaan hyvin paljon se, kuinka paljon muilta mailta tulee metallia kehiin. Mitä vähemmän, sen parempi BC:lle.

Metallia tuskin tulee kuin parin kolmen biisin osalta korkeintaan keskimäärin. Ei tuolla top10 päästä välttämättä, mutta finaaliin kyllä varmasti.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös