Pääsikö Khovanov edes kisoihin? Ei lue Venäjän joukkueessa, mutta toisaalta hyökkääjiä on listassa vain 11.
Venäjä sekoilee valintojen kanssa, mutta Khovanov ilmeisesti oli eilisen perusteella tässä ”kisajoukkueessa”, josta ei kaikkia vielä nimetä.
Pääsikö Khovanov edes kisoihin? Ei lue Venäjän joukkueessa, mutta toisaalta hyökkääjiä on listassa vain 11.
Ensimmäisen päivän saalis:Team Salming World Juniors 2019 (suluissa pistetavoite):
Klim Kostin (10) - Barrett Hayton (8) - Jack Studnicka (8)
Sayan Daniyar (4) - Pontus Holmberg (6) - Fabian Zetterlund (5)
Erik Brännström (7) - Samat Daniyar (3)
Nico Gross (3)
Mads Søgaard (4)
= 58 pistettä tavoitteena ja sillä oltaisiin varmasti TOP3:ssa.
Lundell jäi kiikareille ja eikös tuosta yhteenlaskettuna tule sitten viisi pistettä? Ja Setkov on jäänyt tummentamatta, joten tarkoittanet viisi pistettä kuudelta pelaajalta?Anton Lundell 0+1
Seitsemän pistettä viideltä pelaajalta on ihan hyvä.
Just muokkasin samaan aikaan sanoit :D. Katoin uudestaan herättyä, että syöttöpiste oli Lundelille merkattu ja nyt tarkistin vielä uudelleen ja oli laitettu Ylöselle. Joo ja viis pinnaa, oot ihan oikees.Lundell jäi kiikareille ja eikös tuosta yhteenlaskettuna tule sitten viisi pistettä?
Vois sanoa, että peli on menetetty. Khovanov ei pelaa, Drury ei pelaa, Smith ja Lafreniere saivat yhteensä 0 tehopistettä 14-0 ottelussa. Oikeastaan pisteitä voi odottaa vain Glassilta.
Kostin 0+2Ensimmäisen päivän saalis:
Hayton 0+2
Studnicka 1+1
Holmberg 0+0
Zetterlund 0+0
Brännström 2+0
Gross 0+0
Sogaard 0p
= 6p
Kuusi pistettä seitsemällä pelaajalla. Kohtalainen alku. Gross on hutivaraus jo nyt, koska hän ei mahdu edes ylivoimalle. Ruotsalaishyökkääjäkaksikko pääsi paikoille, mutta viimeistely oli roskaa. Kanadalaisilta odotusarvon mukaiset kahden pisteen illat Tanskaa vastaan ja he ovat hyvin aikataulussa tavoitteen suhteen. Brännström ei pettänyt, vaan osoitti olleensa ykköskierroksen varauksen arvoinen.
Tänään sitten Kostin ja Kazakstanin veljet ensi kertaa kaukalossa. Kostinilta odotan kolmea pistettä väsynyttä Tanskaa vastaan, kaikki muu on alle riman. Daniyarit puolestaan voisivat alistaa edes kerran Suomea.
Tutuksi, toimivaksi sekä turvalliseksi koettu taktiikka puri jälleen, sillä olen enemmän kuin tyytyväinen valitsemaani joukkueeseen. Tämä "puolustus edellä"-taktiikka on tuonut aikaisemminkin menestystä ja kun laariin satoi heti avaukseen kisojen paras puolustaja varausnumerolla #2, tiesin jo lähteväni takki auki soitellen sotaan.
Lopullisesta joukkueesta löytyy amerikkalaisia, ruotsalaisia sekä kanadalainen. Pitkälti viime vuotiseen tapaan siis ennustettiin välieräjoukkueita ja jollain tapaa sekä Slovakia että Kazakhstan oli helppo arvioida lohkonsa heittopusseiksi. Suomi vähän pelottaa vakuuttavan Kanada-ottelun jälkeen, mutta intuiitiolla mentiin. Yli viikko sitten tein listan, jota tänään päivittelin sen mukaan miten roolit kullakin pelaajalla on mennyt. Syteen tai saveen mennään, seuraavaksi ennustukseni.
Nick Suzuki (10p)
Turnauksen kolmanneksi paras hyökkääjä pelaa mielenkiintoisten kavereiden kanssa ja ainakin tällä haavaa sentteröi heitä. Kakkosylivoiman kapellimestari on todella monipuolinen, taitava ja edustaa mielestäni nykyjääkiekkoa äärimmäisen hyvin. Owen Sound Attackin ykköstykki on tehnyt vakuuttavaa jälkeä OHL:ssä ja nakuttelee tässä turnauksessa lopulta kymmenen pistettä vieden Kanadan aina finaaleihin asti häviämään kotiyleisön eteen.
Josh Norris (8p)
Norriksen nimi velvoittaa. Tulee todennäköisesti pelaamaan nimellisenä ykkössentterinä oikein mainiossa ylivoimakoostumuksessa. Norris tarjoaa Hughesille mahdollisuuden hieman helpompiin minuutteihin, mutta Norris ei todellakaan ole kädetön, päinvastoin. Siirtyi kesällä Ottawa Senatorsin organisaatioon isossa Karlsson-treidissä ja pian näette kaikki miksi.
Sasha Chmelevski (7p)
Suurimmalle osalle tuntematon, tämän turnauksen jälkeen jokaisen huulilla. Amerikkalainen Sasha Chemelevski pääsee pelaamaan todennäköisesti OHL:n parhaan pistemiehen Jason Robertsonin kanssa eikä se millään tavalla tarkoita sitä, ettäkö olisi mikkorantasmaisesti vain matkustajana ketjussa. Päinvastoin, Sasha on laadukas pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä sentterinä että laidalla. Iso turnaus tulossa ja on johdattamassa Yhdysvallat mestaruuteen. Turnauksen suosikkipelaajani.
Rickard Hugg (7p)
Varaamaton ruotsalainen, joka pääsee pelaamaan Ruotsin ykkösylivoimassa. Heikossa Kitchener Rangersissa OHL:ssä yli piste per peli. Taitava, pieni hyökkääjä, joka osaa tehdä maaleja sekä rakentaa peliä. Kazakhstania vastaan tekee todennäköisesti puolet pisteistään, Ruotsi ei maaleilla juhli turnauksessa, mutta totutusti ruotsalaiset nähdään mitalit kaulassa turnauksen päätyttyä.
Jacob Olofsson (7p)
Tämä kausi on ollut Olofssonille pettymys, mutta aloittaa turnauksen ykkösketjussa Zetterlundin sekä Lundeströmin kanssa viimeisimpien treenien perusteella. Kuten Huggikin, kazakkeja vastaan puolet pisteistä (peli päättyy 13-0) ja muissa otteluissa tasaisen varmaa työskentelyä. Profiililtaan hyvä kahden suunnan sentteri, mutta aloittaa laitahyökkääjänä vapaammassa roolissa.
Noah Cates (6p)
Viimeisimmässä harjoitusottelussa tämä vauhtikone pelasi Jack Hughesin sekä Oliver Wahlstromin kanssa samassa ketjussa, jossa odotan hänen myös aloittavan turnauksen. Taitava maalintekijä, joka pääsee nauttimaan tulevan ykkösvarauksen tarjoilusta, kun Wahlstromia vastustajat seuraavat tarkemmin. Rooli saattaa muuttua nelosketjun pelaajaksi turnauksen edetessä.
Quinn Hughes (10p)
Turnauksen paras puolustaja.
Adam Boqvist (9p)
Turnauksen toiseksi paras puolustaja.
Jack St. Ivany (3p)
Viimeinen varaukseni. Isokokoinen, ampuu oikealta. NCAA:ssa kohtalaiset tehot tällä kaudella, mutta täysin tuntematon nimi enkä edes yritä esittää tuntevani häntä.
Olle Eriksson-EK (6p)
Ruotsin ykkösmaalivahti ei pelaa kahdessa ensimmäisessä matsissa, mutta voittaa Kazakhstanin, puolivälierän sekä pronssiottelun.
Yhteensä: 73 pistettä.
Ylivoimainen voitto.
Odotetaan USA:n tykeiltä, tai ainakin herroilta Poehling ja Farabee, kunnon tehoja ensi yönä suomalaisten väsyttämiä kazakkeja vastaan.