U-20 MM-kisat

  • 17 579
  • 110

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Re: Taas Aran turhaa ruikutusta

Viestin lähetti Skaba
Olin Slovakiassa paikan päällä katsomassa -84 ikäluokan MM-18 kisoja v. 2002. Ero ei ollut suuri Suomen ja USAn, Kanadan, Venäjän ja Tsekin joukkeisiin verrattuna. Suomi hävisi USA:lle, joka voitti MM kultaa, ilmiselvän peluutusvirheen takia.

On siksi täyttä paskaa kun Ara inttää eron olevan suuri USAn, Kanadan, Venäjän tai Tsekin vastavaan ikäluokkiin.

Se oli silloin ja nyt on nyt. Suomi on vuosikaudet pärjännyt paremmin 18-vuotiaiden kisoissa kuin kaksikymppisissä.

Kanadalla ei ole 18-vuotiaiden kisoissa käytössä parhaat pelaajat, kun siellä pelataan siihen aikaan omien junnusarjojen pudotuspelejä. Kaksikymppisten kisoihin he lähettävät parhaan joukkueen, josta puuttuvat ainoastaan NHL:ssä pelaavat teinit.

Olitko muuten marraskuussa Varkaudessa tai Mikkelissä katsomassa tämän hetkistä tilannetta? Taitoero Tsekin ja Suomen välillä oli selvä ja Suomi selvisi tasapeliin tuomarin "hiinä-ja-hiinä" vihellysten avustamana. Tosin Tsekki-valmentajan väite, että tuomari olisi ollut Suomen paras pelaaja oli kyllä liioittelua. Kyllä Piispanen oli paras ja tuomari vasta toiseksi paras.

Tsekki saa Pohjois-Amerikasta vahvistusta fyysiselle puolelle, mikä ainakin Mikkelin turnauksessa oli heidän heikoin kohtansa. Tosin OHL/WHL/QMHJL:stä tulevien pelaajien asenne ja kunto on aina kysymysmerkki. Suomen kannalta parhaassa tapauksessa Tsekkien europelaajat ja kanukkipelaajat alkavat riitelemään keskenään ja munaavat mahdollisuutensa lohkovoittoon tai kakkossijaan.

Suomen ero Venäjään on niin iso, että Mikkelissä venäläiset voittivat ottelun puolella vauhdilla pelaillen. Ja Venäjältä puuttui siitä joukkueesta Ovechkin ... . Onneksi Suomi kohtaa heidät tai USA:n aikaisintaan puolivälierissä.

Se on totta, että kaikki lähtevät turnaukseen nollasta nollasta, mutta sellaisen väittäminen että Suomella olisi käytössä yhtä hyvä materiaali kuin muilla joukkueilla on skeidaa. Kyllä Suomi lähtee kisoihin altavastaajana ja haastajana ja se asetelma on sopinut suomalaisille aina paremmin kuin kullasta uhoaminen.

Ainoastaan yhdellä osa-alueella - valmennuksessa - Suomi on vahvoilla, eikä nykyistä kolmikkoa (+ Bäckman) parempia miehiä voi joukkueen johtoon kuvitella. Kisavalinnatkin osoittivat triumviriaatin olevan hereillä, sillä Salmelan vaihtaminen Heikkiseen tai Lappalaisen lisääminen joukkueeseen ovat ihan marginaalisia muutoksia.
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Re: Taas Aran turhaa ruikutusta

Viestin lähetti Skaba
Hesarissa tänään (9.12) Ara ruikuttaa jo, että joukkue ei ole ennakkosuosikki, ja pääseminen välieriin on jo saavutus.

Mitä Aran tämän aamuisiin kommentteihin tulee, niin realistisuus on aina ollut miehen hyveitä, ja vaikka kuinka olisi ennakkosuosikin viittaa soviteltu, niin ennakkouhoaminen ei koskaan palauta voittoja. Eihän tässä nyt mitään uuttaa ole. Ennakko-odotukset ja niiden luominenhan se erottaa ammattivalmentajat kaukalon laidalla toimivista kollegoistaan.

Viestin lähetti Skaba
Cosmo jaksaa vouhottaa Bluesin A-junnuista.

Vai että oikein jaksan! Kai aiheesta saa "vouhottaa"? Toinen juttu taas on aiheeton vouhotus. Onhan Töykkälä-Immonen-Lappalainen selvästi ehjin ja laadukkain _kokonaisuus_ koko suomen kasinelosista, tai ylipäätään 80-luvulla syntyneistä, vai oletko kenties eri mieltä? Onko "vouhotukseni" jotenkin turhaa ja aiheetonta? Kuinka minä jaksankaan, enkö koskaan lopeta? Voimaa kuin pienessä kylässä!

Viestin lähetti Skaba
Töykkälä oli MM-18 joukkueen varsinainen alisuorittaja vaikka oli kapteenina mukana, eikä odotettua draftausta tullut viime vuonna. Kaveri on ollut vakipelaaja MM-18 jälkeen Suomen huonosti menestyneessä -84 joukkueessa, eivätkä pelit Bluesin liiga-joukkueessa eivät ole mitenkään säväyttäneet. Toivottavasti Töykkälän kotikisat sujuvat huomattavasti paremmin ja kaveri kestää paineet, koska joukkue tarvitsee jokaiselta pelaajalta onnistuneita suorituksia.

Nojohanon. Mainitsithan jo yhdeksi syyksi joukkueen epäonnistumiseen peluutuksen noissa kisoissa ja pelaajavalinnatkin pitkin kautta täysin virheellisiksi. Siinähän sitä olisi syytä kerrassaan alisuoritukseen, jos kerran pelaajan paikka ei ole joukkueessa tai siinä roolissa missä missä pitäisi.

Muilta osin jätän tuon tekstisi kommentoimatta kun en oikein saa siitä kiinni sen tarkoitusperää. Dissaatko nyt Töykkälää vai koko "Suomen huonosti menestynyttä -84 joukkuetta", jolla on mielestäsi mahdollisuudet kaikesta huonoudesta huolimatta joulun kisoissa kultaan? Olen todellakin äimänä.

Viestin lähetti Skaba
Lappalaisen ja Pihlströmin putoaminen oli aika odotettua, Bluesin A-junnujen pelit ovat olleet kovin ailahtelevasia verrattuna esim. JYPiin ja HIFKiin.

Jahas. Lappalainen ei ole Bluesissa tällä kaudella edes pelannut (tietoisku: siirtyi kesällä Kerhoon), ja Pihlströmkin on ollut valtaosan ajasta liigan mukana. Jos nyt valintoja Bluesin A:n ailahtelevia otteisiin haluaa peilata, niin mahtuihan sieltä Immonen ja varamieheksikin Matti Uusivirta. Mutta sehän ei varmaan tullut sinullekaan yllätyksenä vaan oli suorastaan odotettavaa.
 

Vaicci#63

Jäsen
Hieman ärsyttää, jos nyt olen ymmärtänyt oikein, se että otteluista ei tule suoria TV-lähetyksiä. Jotain kesken ottelun mukaan- lähetyksiä sieltä kai tulee. Ja myös koosteita.

Eikös viime vuonna ollut suorat lähetykset?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En tiedä viime vuodesta (muistaakseni ei ollut suoria) mutta kun kisat edellisen kerran pelattiin Suomessa, 1998, niin silloin suoria lähetyksiä nähtiin. Nekin tosin vasta sitten kun alkoi näyttää siltä että Suomi menestyy, eli Suomen välierä ja loppuottelu nähtiin suorana.

Nuo lähetykset tulevasta turnauksesta ovat alustavan suunnitelman mukaan pääasiassa koosteita. Kesto noin 70-90 minuuttia per lähetys. Tuosta loppuottelun aikataulusta en tiedä, mihin aikaan se alkaa mutta lähetys alkaa ainakin 5.1. kello 19.30, ja kestää kello 21.45 saakka, välissä tulee luonnollisesti uutiset. Eli se taitaa olla suora.

Näin tuosta uusimmasta Jääkiekkolehdestä katselin...
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Finaaliotteluhan alkaa klo 19, joten ilmeisesti ei ole täysin suora lähetys? Itsehän toki aion olla 5.1. aivan muualla kuin kotona tv:n ääressä...

Todella harmi nuo loukkaantumiset näin jyväskyläläisenä. Tenkanen, Viljanen ja Kovanen kaikki kolme loukkaantuneina. Ei taida kovin montaa kertaa tulla vastaan tätä tilannetta, että nuorten kisat pitää pelata ilman meitien paikallisia vahvistuksia. Ellei nyt Piispasesta halua hakea säälirojalteja..
 
Re: Re: Taas Aran turhaa ruikutusta

Viestin lähetti Cosmo


Onhan Töykkälä-Immonen-Lappalainen selvästi ehjin ja laadukkain _kokonaisuus_ koko suomen kasinelosista, tai ylipäätään 80-luvulla syntyneistä, vai oletko kenties eri mieltä?

Tämä pitää täysin paikkansa! Joku innokas voisi tietysti vielä metsästää aikaisemmat tilastot ja todistaa niidenkin avulla väittämän todeksi!? Kyllähän tuo ketju on saanut sellaista tulosta aikaan, että ihmettelen suuresti miten tuollainen kokonaisuus voidaan sivuuttaa? (Katsokaa esim. tilastot 18 v. MM-kisat sekä viime kauden A:n SM-sarja)

Ei muuta kun halloota Aravirta!
 

Pluto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Taas Aran turhaa ruikutusta

Viestin lähetti Tarkkailija
Tämä pitää täysin paikkansa! Joku innokas voisi tietysti vielä metsästää aikaisemmat tilastot ja todistaa niidenkin avulla väittämän todeksi!? Kyllähän tuo ketju on saanut sellaista tulosta aikaan, että ihmettelen suuresti miten tuollainen kokonaisuus voidaan sivuuttaa? (Katsokaa esim. tilastot 18 v. MM-kisat sekä viime kauden A:n SM-sarja)

Ei muuta kun halloota Aravirta!


Minä en kyllä ymmärrä tätä hehkutusta, jota tämä ketju saa Espoon suunnalta osakseen. Omasta mielestäni Jokereilla oli viime vuonna ja on tänä vuonnakin paremmat -84:set. Tämänhän osoittivat jo viime kauden A:n SM-sarjan välierätkin.

Pelkästään Bergenheim ja Filppula muodostavat laadukkaamman kokonaisuuden. Siihen sitten voi valita vielä toisen laiturin ihan vapaa valintaisesti.

Tuntuu uskomattomalta, että kukaan voi tosissaan edes ajatella, että kyseinen ketju voisi olla 80-luvulla syntyneistä laadukkain ketjukokonaisuus. Ehjä se toki voi olla, mutta ei kyllä todellakaan laadukkain. Esim. edellinen ikäluokka oli noin valovuoden edellä -84:sia. Ne painivat ihan eri sarjassa. Itse en ainakaan muista, että tämä ketju olisi esiintynyt WJC20 kisoissa viime vuonna. Miksei se sitten olisi, jos se kerran on niin mahtava ja suuri ketjukokonaisuus?
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
bonkke tippui juu

Elikäs Heikkinen ja alkuksi hiukan kyllä ihmetytti, mutta kun tuota pakkien listaa tuossa katselee niin kenet sieltä sitten tiputtaisi pois? varsinkin kun Bono on ns. hyökkäävä pakki. Vittuako piti mennä heittämään lekkeriksi? Jumalauta nyt pitäisi ottaa ihan saatanallinen syke päälle ja pelata ensi kautta ajatellen ihan hemmetin moisella asenteella loppukausi ja sitten edustukseen paikkailemaan mahdollisen Niskalan häipymistä tuonne maailmalle (tuskin pelaa montaa vuotta kettupaidassa)
 
Re: Re: Re: Re: Taas Aran turhaa ruikutusta

Viestin lähetti Pluto
Pelkästään Bergenheim ja Filppula muodostavat laadukkaamman kokonaisuuden. Siihen sitten voi valita vielä toisen laiturin ihan vapaa valintaisesti.

Sekös sitten riittää, että Suomella on vain yksi yhtenäiseen ja hyvään hyökkäyspeliin kykenevä kentju?

Olisi luullut olevan valmennuksellekin helppo homma, kun ei olisi tarvinnut miettiä vaihtoehtoja...
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tämän viikon Veikkaajassa oli oivasti puettu sanoiksi se, mitä en itse ole osannut sanoa: Aran suuri heikkous on se, että hän hyppää joukkueensa eteen vasta, kun paskat on jo housussa. Eli joukkuetta aletaan johtamaan, vasta sitten kun mitään ei ole enää tehtävissä.

Aravirran pelaajavalinnat ovat kismittäneet kautta aikojen. Pahimpana mokana tietysti Kaitsu Nurmisen valitsematta jättäminen silloin +40 maalin kautena. Olisi ollut valmis ketju kasassa Nurminen-Rintanen-Kallio. Mutta kun ei kelpaa niin ei. Kentällisiä rakentaessaan Ara yrittääkin olla fiksumpi, kuin onkaan. Valmiita liigapeleissä hyviksi havaittuja tutkapareja/ketjuja ja pakkipareja ei tietenkään voi käyttää, vaan pitää väen väkisin rakentaa jotain ihme yhdistelmiä.

Nuorten joukkueessa olisin tietysti halunnut nähdä KalPan Aki Keinäsen, joka oli kyllä mielestäni suurin yllätys poisjääneistä. Parivaljakon Salmela/Kantee olisin vaihtanut Ilkka Heikkiseen ja Ville Mäntymaahan, ja ehkä vielä Vuorion Miika Wiikmaniin. Mutta, jos näillä mennään, niin sitten:

Bergenheim - Filppula - Nokelainen
Tukonen - Töykkälä - Immonen
Marjamäki - Piispanen - Oksa
Nurmi - Kontiola - Junnila/Petrell

Lepistö - Kalteva
Jalasvaara - Korpikari
Kantee - Vararas
Salmela -

Toivonen/Vuorio
 

Ferris

Jäsen
Venäjä

antaa tasoitusta jo ennen kuin kisat ovat edes alkaneet:

Los Angeles Kings prospect Konstantin Pushkarev suffered a knee injury and will undergo surgery this week to repair the damage. The young winger will be out for at least six weeks and will not play for Kazakhstan in the U20 WJC.

12/10/2003
Ottawa Senators prospect Igor Mirnov suffered a knee injury during Dynamo's game against Salavat Yulayev. The young forward will miss the U20 WJC due to the injury.


Mirnov oli Mikkelin turnauksessa todella hyvä, röyhkeä ja vauhdikas laituri, joka jätti allekirjoittaneelle itsestään paremman kuvan kuin esim. Zherdev, joka veti välistä lonkkaa. Selkeästi joukkueen parhaimmistoa, ja mielestäni menetys Venäjälle.

Puskarev ei ollut Mikkelissä, mutta kyseinen hemmo varattiin viime kesänä kakkoskiepillä Losiin, joten ei varmasti mikään heikko kaveri hänkään. Luulisin, että kisajoukkueessa varmaankin olisi ollut mukana.
 

Ferris

Jäsen
Venäjä

Courtesy of RussianProspects.com

Russia's official roster has not yet been released, but below is what the roster will most likely look like. Most of the players below have received invitations to Russian's training camp. There may be additional players invited to the training camp as well.

Goalies
Denis Khudyakov - Severstal Cherpovets (undrafted)
Kosntantin Barulin - Gazovik Tyumen (St. Louis Blues)

Defensemen
Konstantin Korneev - Ak Bars Kazan (Montreal Canadiens)
Sergei Gimayev - Severstal Cherpovets (Ottawa Senators)
Dmitri Vorobiev - Lada Togliatti (2004 NHL Entry Draft)
Grigori Panin - Lada Togliatti (2004 NHL Entry Draft)
Dmitri Kosmachev - CSKA Moscow (Columbus Blue Jackets)*
Denis Ezhov - Metallurg Nk. (Buffalo Sabres)*
Denis Grot – Lokomotiv Yaroslavl (Vancouver Canucks)*
Anton Kadeikin – Sarnia Sting (New Jersey Devils)**

Forwards:
Sergei Anshakov - CSKA Moscow (Pittsburgh Penguins)*
Vladislav Evseev - Dynamo Moscow (Boston Bruins)*
Evgenii Issakov - Severstal Cherpovets (Pittsburgh Penguins)
Konstantin Glazachev - Lokomotiv Yaroslavl (Nashville Predators)*
Dmitri Kazionov - Lada Togliatti (Tampa Bay Lightning)
Ilya Krikunov - Khimik Voskresensk (Vancouver Canucks)*
Evgenii Malkin - Metallurg Magnitogorsk (2004 NHL Entry Draft)
Alexander Ovechkin - Dynamo Moscow (2004 NHL Entry Draft)
Pestunov - Metallurg Magnitogorsk (Phoenix Coyotes)
Alexander Semin - Washington Capitals***
Grigori Shafigullin -Lokomotiv Yaroslavl (Nashville Predators)*
Evgenii Tunik - SKA St. Petersburg (New York Islanders)
Yuri Yermolin - Avangard Omsk (2004 NHL Entry Draft)
Marat Vailulin - Ak Bars Kazan (2004 NHL Entry Draft)
Nikolai Zherdev – Columbus Blue Jackets****

* Unconfirmed.
** If Kadeikin has fully recovered from his leg injury.
*** If Semin receives permission to leave the NHL club.
**** Nikolai Zherdev's presence in the lineup is very unlikely as there are more things in motion then simply the NHL club's permission.
Note: Igor Mirnov has injured his knee and will not play in the WJC.
 

Ferris

Jäsen
Re: Venäjä

Viestin lähetti Ferris

*** If Semin receives permission to leave the NHL club.

Tämän päivän Washington Timesista:

GM McPhee said rookie left wing Alexander Semin will probably join Russia's World Cup team today and not return until early January.

Eli Semin mukana jos ei tule loukkaantumisia ja mahtuu joukkueeseen... :)
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Jos ei joku tiennyt vielä, niin uusimmassa Jääkiekkolehdessä oli lista YLE:n ottelulähetyksistä. Suomen otteluista tulee runsaan tunnin koosteet joista viimeinen erä on suora. Näillä näkymin loppuottelun lähetys alkaa 19.30 (ottelu alkaa 19.00) TV 1:n puolella. Uutisten takia tulee pakollinen puolen tunnin tauko. Vaikka Suomea finaalissa tuskin nähdään, niin on tuo taas todellista lätkäkulttuuria. Onneksi ottelut tselostaa Antsa I, eikä se viime vuosina itsensä nolannut kaveri.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Crosby & Kanada

Suomessa Sydney Crosby ei vielä ole näköjään saanut minkäänlaista hypeä aikaan. Kanadassa kaveri paistattelee päivittäin suunnilleen jokaisen tv-kanavan haastattelussa. Hirveä arvuuttelurumba kyselee, mahtuuko Crosby Kanadan kisajoukkueeseen. Todellisuudessa lähes jokainen pitää kaveria varmana tapauksena ja kisojen supertähtenä. Gretzky on kuitenkin ainoa näistä 16-vuotiaista kanukeista, joka on MM-kisoissa loistanut. Lindros piti paikkansa, mutta Spezza ja Bouwmeester olivat enemmän tai vähemmän statisteja.

Crosby-huuma ei tietenkään ole tuulesta temmattua. Poika johtaa QMJHL:n pistepörssiä täysin suvereenisti, eikä Pat LaFontainea (muistaakseni...) lukuun ottamatta kukaan ole samanlaisiin pistekeskiarvoihin tulokkaana koskaan kyennyt.Tällä hetkellä Corsbyn tehotilasto Rimouskissa näyttää seuraavaa: GP 33, G 33, A 43, PTS 76. Crosby oli luonnollisesti mukana myös, kun QMJHL-tähdistö otti mittaa vastaavasta venäläisestä all-stars-yhdistelmästä kahdesti marraskuussa. Sydney keräsi peleissä yhteensä tehot 1+3 ja palkittiin kerran kolmos- ja kerran ykköstähtenä.

Sitten Kanadan joukkueeseen. Ferrikselle tuli ikäviä uutisia enemmänkin. Sekä Daigneault että Fehr lähetettiin kotiin viiden ensimmäisen pudotetun joukossa. Kanadan kaksi leirijoukkuetta ovat pelanneet nyt pari peliä vastakkain. Näistä nyt ei hirveästi johtopäätöksiä kannata tehdä, mutta mainitaan nyt, että Minnesotan Brent Burns on näpäyttänyt siellä neljä maalia ja Crosbylla on kasassa ilmeisesti yksi syöttöpiste.

Leiriseurantaa:
Hockey Canada
TSN
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Kanada pelasi nyt Ontarion yliopistojen tähdistöä vastaan, toki niin, että vastustajan veskarit olivat näitä leiriläisiä. Team Canadan 2-0 -voittoon päättynyt ottelu ei mikään jääkiekkoilun riemujuhla ollut mutta ihan mielenkiintoista seurattavaa siitä huolimatta.

Crosby oli luonnollisesti erikoistarkkailussa, kun ensimmäistä kertaa kaverin näin highlightien ulkopuolella. Ilman muuta kisoihin! Tuohon kiekonkäsittelyyn ja pelinlukuun ei löydy vastaajaa leiriryhmästä. Potentiaalia on iskeä kovatkin pisteet ja pelottaa ajatellakin vaikka Crosby-Burns-White -yhteistyötä ylivoimapelissä. Toinen mieleen jäänyt pelaaja oli Rangersin 5. kierroksen varaus Nigel Dawes.

Huomenna peli samaista vastustajaa vastaan uusilla miehillä.
 

ShannyBoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Tappara, Newcastle
Kisat radiossa

Onko kellään tietoa, voiko pelejä kuunnella suorana radiosta tai netistä?

Sen verran paljon kiinnostaa pelit, että lähetystyä pitäisi saada. Ilmeisesti YLE ei mitään alkusarjan otteluita suorana lähetä.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Re: Kisat radiossa

Viestin lähetti ShannyBoy
Onko kellään tietoa, voiko pelejä kuunnella suorana radiosta tai netistä?

Sen verran paljon kiinnostaa pelit, että lähetystyä pitäisi saada. Ilmeisesti YLE ei mitään alkusarjan otteluita suorana lähetä.

Eiköhän ainakin Suomen matseissa käydä Radio Suomen Urheiluradion lähetyksissä, n. 5 min ennen tasatuntia?
 

Viljo

Jäsen
Oma veikkaukseni:

1. Tshekki: Kova nippu, joka vielä vahvistuu jos Jiri Hudler pääsee kisoihin. Kannattaa seurata myös Ladislav Oleszin pelejä. Hän on korkealla ensi kesään draftissa.

2. Venäjä: Joukkue ei ole yhtä hyvä kuin kahtena edellisenä vuonna, jolloin se voitti kultaa molemmilla kerroilla. Silti hyvä joukkue edelleen. Maalivahtipelin pitäisi olla kunnossa, kun Barulin on maalissa. Puolustus on heikoin osa-alue, eikä siellä oikein ole yhtään todellista johtajaa. Hyökkäyksestä löytyy Ovechkin, Mirnov, Semin, Malkin ja Krikunov. Nämä kaikki ovat niittäneet mainetta miesten peleissä, joten pelirutiinia pitäisi löytyä paljon.

3. Kanada: Perinteinen voittajasuosikki Venäjän ohella. Ei ehkä yhtä kova kuin viime vuonna, mutta Sidney Crosbyn otteita kannattaa seurata. Ainakin Kanadassa häntä tullaan seuraamaan todella tarkkaan, ja vertaukset Venäjän Ovechkiniin ovat varmaan pinnassa. Tosin Ovechkin on puolitoistavuotta Crosbya vanhempi, joten hänellä lienee lievä etulyöntiasema ikänsä puolesta.
 

Ferris

Jäsen
Re: Crosby & Kanada

Viestin lähetti Hielo

Sitten Kanadan joukkueeseen. Ferrikselle tuli ikäviä uutisia enemmänkin. Sekä Daigneault että Fehr lähetettiin kotiin viiden ensimmäisen pudotetun joukossa. Kanadan kaksi leirijoukkuetta ovat pelanneet nyt pari peliä vastakkain. Näistä nyt ei hirveästi johtopäätöksiä kannata tehdä, mutta mainitaan nyt, että Minnesotan Brent Burns on näpäyttänyt siellä neljä maalia ja Crosbylla on kasassa ilmeisesti yksi syöttöpiste.

Leiriseurantaa:
Hockey Canada
TSN

Juu, tuota Daigneaultin tippumista osasinkin oottaa, mutta Fehr tippui kyllä yllättävän aikaisin. Joku tiesi kertoa, että Fehr olisi kisannut ns. samasta pelipaikasta Burnsin kanssa ja kun tämä on pelannut kaudella NHL:ää sekä iski maaleja leirillä enemmän, niin paikka meni varmaankin ansaitusti hälle. Olisihan se ollut mukava nähdä Fehr ihan omin silmin, mutta ei mahda mitään.

Ymmärsinkö oikein, että olet käynyt noita harkkaleiripelejä/treenejä katsomassa? Millainen kuva sinulle Fehristä jäi vai osuiko silmiin ollenkaan? :) Lähinnä kiinnostaa kaverin fyysisyys ikäistensä joukossa.

Nopeasti oli kaveri palautunut mahdollisesta pettymyksestä, sillä hän syötti jo sunnuntai-iltana joukkueensa kummatkin maalit Brandonin hävittyä Kelownalle 5-2.
 

Ferris

Jäsen
Viestin lähetti Viljo

Hyökkäyksestä löytyy Ovechkin, Mirnov, Semin, Malkin ja Krikunov. Nämä kaikki ovat niittäneet mainetta miesten peleissä, joten pelirutiinia pitäisi löytyä paljon.

Pientä pilkun mulkerointia, mutta Mirnov loukkaantui jokin aika sitten eikä tule pelaamaan kisoissa, valitettavasti. Kaveri oli yksi Venäjän parhaista ellei paras Mikkelin neljän maan kisoissa.
 
Kanadan joukkue tulee olemaan tänä vuonna nuorempi kuin aikoihin. Tällä hetkellä treenileirin rosterissa (josta lopullinen porukka tänään tiistain valitaan) puolet pelaajista on syntynyt vuonna 1985 tai myöhemmin. Puolet pelaajista on siis vielä 18-vuotiaita.

Kanada ei saanut mukaan parhaita alle 20-vuotiaita junnujansa. Esim. NHL:n paras maalintekijä tällä kaudella (tällä hetkellä) Rick Nash (19 maalia plakkarissa) kelpaisi ikänsä puolesta junnukisoihin. Samaten Eric Staal Carolinasta voisi osallistua rientoihin mikäli Canesit vain miehen mukaan päästäisivät. Näillä ukoilla vahvistettuna kanukit olisivat varmasti mestariainesta.

Joukkue saapuu perjantaina Suomeen ja leireilee vajaan viikon verran Kisakalliossa. Treeniottelut pelataan Ruotsissa Ruotsia vastaan 21.12 ja Riihimäellä Itävaltaa vastaan 23.12.
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kanadan jääkiekkoliiton sivuilta löytyy Kanadan MM-joukkue:

Goaltenders/Gardiens de but
1 Fleury, Marc-André L/G 6'1.5 173 11/28/84 Sorel, QC Pittsburgh (NHL) PIT '01 (1, 1)
35 Harding, Josh R/D 6'1 183 06/18/84 Regina, SK Regina (WHL) MIN '02 (2, 38)
Defence/Défense
2 Meech, Derek L/G 5'11 194 10/21/84 Winnipeg, MB Red Deer (WHL) DET '02 (7, 229)
3 Phaneuf, Dion L/G 6'2 205 04/10/85 Edmonton, AB Red Deer (WHL) CGY '03 (1, 9)
5 Gorges, Josh L/G 6'0 188 08/14/84 Kelowna, BC Kelowna (WHL) SJ '02 (FA/JA)
6 Klein, Kevin R/D 6'0.5 197 12/13/84 Kitchener, ON Guelph (OHL) NSH '03 (2, 37)
29 Coburn, Braydon L/G 6'5 217 02/27/85 Shaunavon, SK Portland (WHL) ATL '03 (1, 8)
32 Seabrook, Brent R/D 6'2 225 04/20/85 Tsawwassen, BC Lethbridge (WHL) CHI '03 (1, 14)
37 Belle, Shawn L/G 6'1 221 01/03/85 Edmonton, AB Tri-City (WHL) STL '03 (1, 30)
Forwards/Avants
8 Brent, Tim 'A' R/D 6'0 186 03/10/84 Cambridge, ON Toronto St. Michael's (OHL) ANA '02 (2, 37)
9 Carter, Jeff R/D 6'3 202 01/01/85 London, ON Sault Ste. Marie (OHL) PHA '03 (1, 11)
12 Stewart, Anthony R/D 6'1 230 01/05/85 Scarborough, ON Kingston (OHL) FLA '03 (1, 25)
15 Getzlaf, Ryan R/D 6'3 206 05/10/85 Regina, SK Calgary (WHL) ANA '03 (1, 19)
16 Paillé, Daniel 'C' L/G 6'0 203 04/04/84 Welland, ON Guelph (OHL) BUF '02 (1, 20)
18 Richards, Mike L/G 5'11 195 02/11/85 Kenora, ON Kitchener (OHL) PHA '03 (1, 24)
19 Tambellini, Jeff L/G 5'10 190 04/13/84 Port Moody, BC U. of Michigan (CCHA) LA '03 (1, 27)
21 Colliton, Jeremy R/D 6'1 194 01/13/85 Blackie, AB Prince Albert (WHL) NYI '03 (2, 58)
22 Burns, Brent R/D 6'4 200 03/09/85 Ajax, ON Minnesota (NHL) MIN '03 (1, 20)
24 Dixon, Stephen L/G 5'11 188 09/07/85 Halifax, NS Cape Breton (LHJMQ) PIT '03 (7, 229)
25 Talbot, Maxime 'A' L/G 5'10 181 02/11/84 St-Bruno, QC Gatineau (LHJMQ) PIT '02 (8, 234)
27 Dawes, Nigel L/G 5'8 176 02/09/85 Winnipeg, MB Kootenay (WHL) NYR '03 (5, 149)
28 Crosby, Sidney L/G 5'9 185 08/07/87 Cole Harbour, NS Rimouski (LHJMQ) 2005 Dft/Rep.

...ja onhan se Crosbykin siellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös