heavylutaa18
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Saimaan Pallo, Seattle Kraken
"yhteys ei ole suojattu" nykyään kirjautuessa jatkoaikaan. Mozilla käytössä. Onko minun vai jatkoajan päässä vika ja onko vaarallista
"yhteys ei ole suojattu" nykyään kirjautuessa jatkoaikaan. Mozilla käytössä. Onko minun vai jatkoajan päässä vika ja onko vaarallista
Ensimmäisenä mieleen tulee Tappara.co joka on HTTPS-suojattu Let's Encryptin avulla. Isoista foorumeista ainakin Suomi24 näyttää olevan myös HTTPS ja Xenforo-palstoista ainakin io-tech.fi on. Ehkä @Ylläpito voisi asiaa harkita.Johtunee siitä, ettei yhteys ole https eli suojattu vaan "normaali" http. En samantien muista foorumia, jolla olisi https käytössä. Eli vikaa ei ole ja kai tuolla hieman helpompi olisi tunnus-salasana -kombo saada selville, jos jotain se oikeasti kiinnostaisi. Mä en kirjautumista tämän takia aio vähentää.
Onko joku pelaaja paskantanut housuun kesken matsin?
MM-kisat ja vuosi 2003, puolivälierä Suomi-Ruotsi. Suomen pelaajat paskoivat niin paljon housuun, että siinä oli yllin kyllin Petri Matikaisellekin syötävää.
https://www.youtube.com/watch?v=aT-q65Qjy1MOnko joku pelaaja paskantanut housuun kesken matsin?
Jos Britannian kansanäänestyksen tulos EU:sta eroamisesta olisi kääntynyt toisinpäin, niin puhuttaisiinko nyt tai silloin siis britinistä?
Jos Britannian kansanäänestyksen tulos EU:sta eroamisesta olisi kääntynyt toisinpäin, niin puhuttaisiinko nyt tai silloin siis britinistä?
Eikö se olisi Bremain?
Kuinkahan monella paikkakunnalla Aku Ankan äänisaalis olisi riittänyt valtuustopaikkaan tai tainakin varasijaan? Riippuu tietysti siitäkin, minkä puolueen listoille Aku kuuluisi. Ehkä demari?
Jos tykkää ananaksesta niin ananasmehu tekee lihan mureammaksi saamieni tietojen mukaan. Toki jossain laatikkoruoka ratkaisussa saa myös sen mureammaksi.Perkele, kun ostin pääsiäiseksi parin kilon lammaspaistin. Hyvänmakuistahan se on, mutta hiukan sitkeätä.
Maksoi sen verran paljon ja muutenkin, ei tota viitsisi oikein roskiinkaan heittää.
Joten kysynkin, onko tuota lihaa mahdollista saada jotenkin mureammaksi? Tekee siitä vaikka laatikkoruokaa jolloin paisti saisi paistua lisää uunissa?
Kyllä mä sen ohjeiden mukaan paistoin mutta silti jäi hiukan sitkeäksi...
Joten kysynkin, onko tuota lihaa mahdollista saada jotenkin mureammaksi? Tekee siitä vaikka laatikkoruokaa jolloin paisti saisi paistua lisää uunissa?