Mainos
  • Joulurauhan julistus
    Huomenna, jos Moderaattorit suovat, on meidän Jatkoajan armorikas joulupäivä; ja julistetaan siis täten yleinen joulurauha, kehottamalla kaikkia tätä palstaa asiaankuuluvalla kirjoittelulla täyttämään sekä muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymään sillä se, joka tämän rauhan rikkoo ja joulurauhaa jollakin laittomalla taikka sopimattomalla kirjoituksella häiritsee, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen, jonka Moderaattorit ja säännöt kustakin rikoksesta ja rikkomuksesta erikseen säätävät.

    Toivotamme kaikille Jatkoajan kirjoittajille sekä lukijoille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2025.

Tyhmien kysymysten ketju

  • 1 896 776
  • 11 247

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Johtunee siitä, ettei yhteys ole https eli suojattu vaan "normaali" http. En samantien muista foorumia, jolla olisi https käytössä. Eli vikaa ei ole ja kai tuolla hieman helpompi olisi tunnus-salasana -kombo saada selville, jos jotain se oikeasti kiinnostaisi. Mä en kirjautumista tämän takia aio vähentää.
Ensimmäisenä mieleen tulee Tappara.co joka on HTTPS-suojattu Let's Encryptin avulla. Isoista foorumeista ainakin Suomi24 näyttää olevan myös HTTPS ja Xenforo-palstoista ainakin io-tech.fi on. Ehkä @Ylläpito voisi asiaa harkita.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Syökö Petri Matikainen nyhtöpaskaa?
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
MM-kisat ja vuosi 2003, puolivälierä Suomi-Ruotsi. Suomen pelaajat paskoivat niin paljon housuun, että siinä oli yllin kyllin Petri Matikaisellekin syötävää.

Jani Hurme tiämmä paskoi ihan oikeastikin jos ei housuun, niin pöntön täyteen mitä märintä kakkaa jo aamulla. Ara kuitenkin sanoi Hurmeelle: "Pelaa Jani sä, vaikka sulla on hirveä ripuli".
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko joku pelaaja paskantanut housuun kesken matsin?
https://www.youtube.com/watch?v=aT-q65Qjy1M

Sonta on kovettunut farkkujen takasaumaan. Aurinko ei ole noussut. Rullakaihdin on vieläkin alhaalla. Olen yhä täällä sängyn alla. Väittävät varmasti seuraavaksi, että Suomi saa naispresidentin?
Linkki osoittaa paikkaan nimeltään Youtube ja erääseen surulliseen jalkapallo-otteluun.
Mitähän ne ajattelevat meistä ulkomailla?
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jos Britannian kansanäänestyksen tulos EU:sta eroamisesta olisi kääntynyt toisinpäin, niin puhuttaisiinko nyt tai silloin siis britinistä?
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kukahan saa kunnian olla miljoonas lukija ärsyttävien sanojen ketjussa?
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Kännykän Facebook-sovelluksesta on näemmä kadonnut mahdollisuus järjestää uutiset uusimmasta lähtien. Vielä pari päivää sitten tämä onnistui, kun meni oikeassa laidassa olevaan valikkoon ja painoi sieltä uusimmat mutta nyt ei sitä vaihtoehtoa enään ole. Onko tämä taas uusi luku Facebookin tavoitteessa tehdä sovelluksesta mahdollisimman paska vai enkö vaan osaa?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuinkahan monella paikkakunnalla Aku Ankan äänisaalis olisi riittänyt valtuustopaikkaan tai tainakin varasijaan? Riippuu tietysti siitäkin, minkä puolueen listoille Aku kuuluisi. Ehkä demari?
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Aku Ankka olisi voitu hyvin valita Stadin pormestariksi. En nyt varmasti muista onko sillä Ankkalinnasta kokemusta tästäkin duunista, joka on täysin turha pesti.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Perkele, kun ostin pääsiäiseksi parin kilon lammaspaistin. Hyvänmakuistahan se on, mutta hiukan sitkeätä.

Maksoi sen verran paljon ja muutenkin, ei tota viitsisi oikein roskiinkaan heittää.

Joten kysynkin, onko tuota lihaa mahdollista saada jotenkin mureammaksi? Tekee siitä vaikka laatikkoruokaa jolloin paisti saisi paistua lisää uunissa?

Kyllä mä sen ohjeiden mukaan paistoin mutta silti jäi hiukan sitkeäksi...
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Yritän postata änäripuolelle, mutta pukkaa guru meditation -erroria. Eli mitähän ihmettä? Testialueelle onnistuu postailu ihan hienosti. Ja näköjään tännekin.

sniff:
http://i.imgur.com/yRvWIfY.png

Varmaan joku random merkkijono mun viestissä aiheutti ton. Kirjotin viestin uusiksi ja postaaminen onnistui.

 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Perkele, kun ostin pääsiäiseksi parin kilon lammaspaistin. Hyvänmakuistahan se on, mutta hiukan sitkeätä.

Maksoi sen verran paljon ja muutenkin, ei tota viitsisi oikein roskiinkaan heittää.

Joten kysynkin, onko tuota lihaa mahdollista saada jotenkin mureammaksi? Tekee siitä vaikka laatikkoruokaa jolloin paisti saisi paistua lisää uunissa?

Kyllä mä sen ohjeiden mukaan paistoin mutta silti jäi hiukan sitkeäksi...
Jos tykkää ananaksesta niin ananasmehu tekee lihan mureammaksi saamieni tietojen mukaan. Toki jossain laatikkoruoka ratkaisussa saa myös sen mureammaksi.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joten kysynkin, onko tuota lihaa mahdollista saada jotenkin mureammaksi? Tekee siitä vaikka laatikkoruokaa jolloin paisti saisi paistua lisää uunissa?

Valurautaiset haudutuspadat maksavat kuutisenkymppiä. Sikäli hyvä sijoitus, koska ne ovat ikuisia. Siinä vaiheessa, kun olemme madon ruokana, niin haudutuspadat hymyilevät yhä iloisina.
Kunnon pata, ripaus öljyä, ronski loraus punaviiniä ja uuni 120-kymppiselle ja kärsivällisyyttä kolmisen tuntia.
Liha on totaalisen kypsää, kun ripsiluun saa vedettyä lähes itsestään irti.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Yllä tulikin jo hyviä. Ananas tosiaan mureuttaa, täysmehunakin, ainakin possua, Kiwi taas nautaa.
Mutta paras on tuo pitkä ja matala kypsennys. Jos ohjeessa 1,5 tuntia 170 niiin usein teen 3-4 tuntia 11-120 astetta.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Valurautaiset haudutuspadat maksavat kuutisenkymppiä. Sikäli hyvä sijoitus, koska ne ovat ikuisia. Siinä vaiheessa, kun olemme madon ruokana, niin haudutuspadat hymyilevät yhä iloisina.
Kunnon pata, ripaus öljyä, ronski loraus punaviiniä ja uuni 120-kymppiselle ja kärsivällisyyttä kolmisen tuntia.
Liha on totaalisen kypsää, kun ripsiluun saa vedettyä lähes itsestään irti.

Hauduttaminen on parhautta. Mutta keraaminen sen haudutuspadan pitää olla! Pitkäikäinen sekin jos ei paisko lattialle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös