TV-sarjaketju

  • 2 229 180
  • 9 857
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Onkos porukka seurannut uusintoina tulevaa Villi Pohjola sarjaa, joka aikanaan tuli Maikkarilta. Sarja tulee jotenkin uusintana nyt TV5:ltä. mutta taitaavat pyörittää 1 ja 2 kauden jaksoja vaan ja ihan ihme ajoilla.

Tällä jo mainittu "Murha Paratiisissä" jatkuu vielä hetken aikaa. Sillä paikalla alkaa 2.12 uusi Sarja Tohtori Intiasta (Indian Doctor), Tuo arkipäivien esitysaika aina 17 uutisten jälkeen on olelle kai aika "tärkeä" esitysaika. Sillä paikallahan on useita kertoja esitetty sarjoja, joista ovat suomalaiset tykänneet ja odotukset sillä paikalla esitettäville sarjoille ovat kai aika kovat ? Sydämen asialla taitaa olla menestynein suomessa tuolla paikalla esitetty sarja.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Yksi kautta-aikain parhaista komediasarjoista tekee paluun...

No tosin kertomalla Hyacintin nuoruusvuosista, eikä Patricia Routledge ole mukana (ymmärettävää, 86v.)

Eli siis tietysti Pokka pitää (Keeping Up Appearances). Orginaalihan on komediassaan loistava, jotta rima on tulokkaalle aika korkealla.

Pokka pitää -suosikkisarja tekee paluun 20 vuoden jälkeen! - Viihde - Ilta-Sanomat

Erittäin mielenkiintoinen ja jossain määrin jopa tervetullut uutinen. Alkuperäinen sarja on ihan loistokamaa, eikä mielestäni sekään haittaa, että sarjassa toistetaan samoja fraaseja&kuvioita, se on ikään kuin koko homman juju. Hyvää brittihuumoria tutulla reseptillä.

Nyt oikein rupesi raksuttamaan, että onko Hyacinth tuntenut Richardin jo teininä? Entäs muut siskot? Voisin kuvitella, että Rose, Daisy ja Violet eivät ole olleet aivan Hyacinthin mieleen tuolloinkaan. Se olisi kyllä kovin juttu samaten, että saisivat jostain nuoren ja uskottavan version Onslow'sta, joka siis olisi Daisyn no good boyfriend.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erittäin mielenkiintoinen ja jossain määrin jopa tervetullut uutinen. Alkuperäinen sarja on ihan loistokamaa, eikä mielestäni sekään haittaa, että sarjassa toistetaan samoja fraaseja&kuvioita, se on ikään kuin koko homman juju. Hyvää brittihuumoria tutulla reseptillä.

Nyt oikein rupesi raksuttamaan, että onko Hyacinth tuntenut Richardin jo teininä? Entäs muut siskot? Voisin kuvitella, että Rose, Daisy ja Violet eivät ole olleet aivan Hyacinthin mieleen tuolloinkaan. Se olisi kyllä kovin juttu samaten, että saisivat jostain nuoren ja uskottavan version Onslow'sta, joka siis olisi Daisyn no good boyfriend.

Ihan hauskat idat kyllä tuossa miten sarjaa voi lähteä viemään ja jos henkilövalinnat on oikeat niin tuossa on aineksia kyllä.

Sinällään näkee mielummin näitä hyväksi kaavoiksi todettuja ohjelmia uusintaversiona ja varsinkin jos sijoittuu vielä eri aikaan kuten nuoruuteen. Kuin sitten esimerkiksi monet poliisisarjat ja vastaavat alkaa toistaan itseään ja yritetään vain vähän eri muodossa, miksei sitten vaikka suoraan matkita toista ja tehdä suoraan enemmänkin vaan uusintavirityksiä vanhoista sarjoista. Ei kaikkea tarvitse keksiä uudestaan. Oikeastaan itse tykännyt kun esimerkiksi Netflixissä muutamaa sarjaa tässä katsonut jotka käänetty jostain elokuvasta kuten hämärästä aamunkoittoon, Scream ym.. jopa näistä leffoista jotka on surkeita on tehty ainakin semmoista ihan hyvää perusviihdettä jos ei nyt ihan mitään täjynnän räjäyttävää. Ei aina jaksa mitään hienoja juonikuviota ja muuta.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
No Narcosin käsitin ihan väärin mainos kuvista. Pirun hienosti toteutettu sarja yhdestä maailman suurimmista kusipäistä. Onkohan tuosta vielä jatkoa tulossa? Kauaa se Esko ei elänyt tuon jälkeen, mihin 1. kausi päättyi.
On tulossa. Toista kautta käsittääkseni kuvataan parhaillaan. Don Pablo eli kuitenkin muistaakseni noin puolitoista vuotta "vankilasta" paon jälkeen. Kyllä siitä jahdista saa varmaankin toiset kymmenen jaksoa materiaalia kuvattua.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ohhoh, legendaarinen draamasarja Rimakauhua&Rakkautta tekee paluun! ITV on vahvistanut asian ja kertonut, että mukana paljon alkuperäisiä näyttelijöitä, muun muassa Adamia esittävä James Nesbitt.

Tämä on kyllä mielenkiintoinen uutinen, pakkohan uusia jaksoja on ainakin vilkaista. Ikävä kyllä Rachel kuoli silloin alkuperäisen sarjan lopussa, joten Adamin ja Rachelin rakkaustarina ei taida saada jatkoa.
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Homelandin viides tuotantokausi on ilmeisesti alkanut? Onko tämä vielä nähtävissä Suomessa mitään kautta? Ainakaan Netflixin tarjonnassa ei ole.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Jaaha, tuosta sarjastakin johtuen kyseinen James Nesbitt kuuluu omiin pitkäaikaisiin inhokkeihin ns. Varmaan kuitenkin rasittavin sarjahahmo ikinä. Itse en pitänyt tuosta sarjasta, kun niiden ihmisten jatkuvat toilailut kävivät hermoille. Eipä sekään ole hauskaa, että tuollainen saa miettimään jopa onko sitä misantrooppi tms. Mutta hyvä toki faneille.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Jos sitä nyt Supernaturalista taas:

Kausi 7: Dick Roman on varmaankin koko sarjan surkein vihulainen. Leviathaanit(mitenköhän suomennetaan?) olivat vain yksinkertaisesti surkeaa käsikirjoitusta ja vieläpä huonosti toteutettuja. Tuli mieleen joku satasen budjetilla toteutettu Spiderman vs Venom koko touhusta. Surkea kausi, vaikka olihan mukana tietysti kaikenlaista draamaa kuten Bobbyn kuolema, kummittelut ynnä muut. Muutama surkeampi täytejakso mahtui myös joukkoon, en tajua mitä lisäarvoa nekin muka tuovat. Lopetus oli kuitenkin hyvä ja antoi hyvät asetelmat seuraavalle kaudelle...

Kausi 8: ...josta tulikin yksi sarjan parhaimmista. Kasikausi oli todellinen parannus aikaisempaan. Kahden huonomman kauden jälkeen oli mukava huomata, että sarjasta saadaan vielä jotain irti. Men of Letters, Benny, Abaddon ja Helvetin porttien sulkeminen olivat mielenkiintoista seurattavaa. Sam jäi ehkä hieman pimentoon, mutta loppukaudesta hänenkin tarinansa lähti lentoon. Flashbackit kiirastulesta olivat hyviä, mutta ilmeisesti budjetti oli taas loppunut kesken kun siellä hengaili pelkästään tavallisia miehiä hieman erikoisimmilla hampailla varustettuna. Kevin oli alkuun todella ärsyttävä, mutta hahmo kehittyi hyvin loppua kohden. Jopa Garth oli siedettävä, Crowley sen sijaan oli täydellinen paskahattu. Kausi myös loppui hyvin siihen, kun Metatron kusetti koko porukkaa ja enkelit tippuivat taivaalta.

Kausi 9: Kausi alkoi hyvin, kun Sam pääsi jutustelemaan kuoleman kanssa ja Castiel sekoili tavallisena tallaajana jossain landella. Sitten alkoikin alamäki, kun 3/4 kaudesta meni päävihollisen vaihtuessa enkelistä toiseen. Sarja meni kauas juuriltaan, kun demonit ja enkelit kuolivat niin perkeleen helposti. Olikohan se nyt kausi neljä, kun koko taivaallinen varuskunta selvitteli hiki perseessä yhden enkelin kuolemaa. Nyt kuolemat sitten ohitettiin ihan kasuaalisti, mitäpä pienistä. Garth ja Kevin kirjoitettiin ulos sarjasta, vaikka heille olisi ollut kyllä käyttöä. Castielin puolesta tehtiin itsemurhapommituksia, Crowley jatkoi sekoiluaan huorineen ja viinoineen, Metatron vittuili kaikille ja Mark of Cain pisti Deanin pään sekaisin. Ihan hauska kausi, vaikkakin todella sekava kaikkine sotineen. Lopussa vielä oikea antikliimaksi kun Metatronia ei pistetty hengiltä.

Kausi 10: Mustasilmä-Deanin ja Crowleyn bromance, ihmis-Cass, flashbackit lastenkotiin, Charlie ja muut olivat hauskaa seurattavaa. Ei mitenkään erikoinen kausi, eikä tästä pahemmin jäänyt edes mitään mieleen. Crowleyn 400-vuotias äitikin saatiin jostain revittyä mukaan, aika karsea ämmä kyseessä. Melkein tässä alkoi jopa sympatisoimaan Helvetin kuningasta vaikka paska jätkä onkin. Paljon turhaakin mahtui mukaan. Jimmy Novakin tytär oli raivostuttavan typerä, kuten myös ihmeellisesti rakennetut sivujuonet. Parempaan oli ainesta, mutta nyt meni näin. Kuten yleensäkin, kauden lopetus oli hyvä. Siellä kuolema otti turpaan ja Castielista tuli hullu. Taivas saatiin sentään auki ja Metatron voimattomaksi.

Kausi 11: 7 jaksoa ilmestynyt, ja tuntuu että aiheet ovat loppuneet kesken. Ekoissa jaksoissa rakennettiin turhaan Samin saaman taudin varaan, ja sitten tilanne ratkesikin nopeasti ja taudista ei ole sen jälkeen kuulunut mitään. Aika monesti käsikirjoittajat tuntuvat lakaisevan sivujuonia maton alle palaamatta niihin enää koskaan takaisin. Uusi pääpahis eli tämä Amara voi olla loppukaudesta aika paha päihitettävä, ja tässä vaiheessa näyttääkin jo vähän siltä, että josko ne Lucifer ja Michael tekisivät paluun sarjaan. Yksi mahdollisuus on ainakin se, että Gabriel tulee takaisin ja ottaa Jumalan roolin. Sitten on vielä tuo Amaran ja Deanin vastentahtoinen bondailu Mark of Cainin takia, joka sekoittaa pakkaa entisestään.

Loppuasetelmissahan voi olla sitten monta pelinappulaa, jos siellä mellastaa samanaikaisesti Winchesterin veljekset, Gabriel, Michael, Lucifer, Amara, Crowley, Castiel, Metatron, Rowena ja taivaan porukat. Siinä onkin oikea soppa. Ja nythän on taas tuotu Jumala takaisin kuviohin, joten eiköhän sekin jotenkin vielä puutu peliin kun siskokin on päästetty vapaaksi. Tutulla kaavalla jos mennään, niin toinen veljeksistä sortuu taas pahalle puolelle. Viimeksi se oli Dean, joten kauden lopullahan voidaan päätyä siihen että veljekset ovat taas päätyneet "astioiksi" Michaelille ja Luciferille. Eli Sam+Lucifer, Crowley ja Metatron vastaan Dean+Michael, Castiel, Gabriel ja Jumala vastaan Amara vastaan Rowena... Tuossa sitten tapetaan pois ainakin Metatron ja Rowena, Jumala ja Amara poistuvat kuvioista ja kaudelle 12 sitten taas sisällissodat taivaaseen(Michael vs Castiel/Gabriel) ja helvettiin(Lucifer vs Crowley). Toinen pojista taas sekaisin kuin Seppo Räty, ja ennätykselliset katsojalukemat taululle.

Paljon jäi puuttumaan, sillä piti luntata IMDb:stä mitä tuolla on kerennyt tapahtumaan. Kertoo varmaan jotain sarjan tasostakin, kun ei millään saa päähän mitä helvettiä on katsonut.

Lisäksi realityn puolelta pitää sanoa, että Scotty Fucking T on ässä jätkä. Me and me lads.
 

U2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & anyone against russia...
Ohhoh, legendaarinen draamasarja Rimakauhua&Rakkautta tekee paluun! ITV on vahvistanut asian ja kertonut, että mukana paljon alkuperäisiä näyttelijöitä, muun muassa Adamia esittävä James Nesbitt.

Tämä on kyllä mielenkiintoinen uutinen, pakkohan uusia jaksoja on ainakin vilkaista. Ikävä kyllä Rachel kuoli silloin alkuperäisen sarjan lopussa, joten Adamin ja Rachelin rakkaustarina ei taida saada jatkoa.

Loistava uutinen! Tämä on kyllä mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaita TV-sarjoja, ehkä jopa paras draamasarja ikinä.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Jos sitä nyt Supernaturalista taas:

Kausi 7: Dick Roman on varmaankin koko sarjan surkein vihulainen. Leviathaanit(mitenköhän suomennetaan?) olivat vain yksinkertaisesti surkeaa käsikirjoitusta ja vieläpä huonosti toteutettuja. Tuli mieleen joku satasen budjetilla toteutettu Spiderman vs Venom koko touhusta. Surkea kausi, vaikka olihan mukana tietysti kaikenlaista draamaa kuten Bobbyn kuolema, kummittelut ynnä muut. Muutama surkeampi täytejakso mahtui myös joukkoon, en tajua mitä lisäarvoa nekin muka tuovat. Lopetus oli kuitenkin hyvä ja antoi hyvät asetelmat seuraavalle kaudelle...

Kausi 8: ...josta tulikin yksi sarjan parhaimmista. Kasikausi oli todellinen parannus aikaisempaan. Kahden huonomman kauden jälkeen oli mukava huomata, että sarjasta saadaan vielä jotain irti. Men of Letters, Benny, Abaddon ja Helvetin porttien sulkeminen olivat mielenkiintoista seurattavaa. Sam jäi ehkä hieman pimentoon, mutta loppukaudesta hänenkin tarinansa lähti lentoon. Flashbackit kiirastulesta olivat hyviä, mutta ilmeisesti budjetti oli taas loppunut kesken kun siellä hengaili pelkästään tavallisia miehiä hieman erikoisimmilla hampailla varustettuna. Kevin oli alkuun todella ärsyttävä, mutta hahmo kehittyi hyvin loppua kohden. Jopa Garth oli siedettävä, Crowley sen sijaan oli täydellinen paskahattu. Kausi myös loppui hyvin siihen, kun Metatron kusetti koko porukkaa ja enkelit tippuivat taivaalta.

Kausi 9: Kausi alkoi hyvin, kun Sam pääsi jutustelemaan kuoleman kanssa ja Castiel sekoili tavallisena tallaajana jossain landella. Sitten alkoikin alamäki, kun 3/4 kaudesta meni päävihollisen vaihtuessa enkelistä toiseen. Sarja meni kauas juuriltaan, kun demonit ja enkelit kuolivat niin perkeleen helposti. Olikohan se nyt kausi neljä, kun koko taivaallinen varuskunta selvitteli hiki perseessä yhden enkelin kuolemaa. Nyt kuolemat sitten ohitettiin ihan kasuaalisti, mitäpä pienistä. Garth ja Kevin kirjoitettiin ulos sarjasta, vaikka heille olisi ollut kyllä käyttöä. Castielin puolesta tehtiin itsemurhapommituksia, Crowley jatkoi sekoiluaan huorineen ja viinoineen, Metatron vittuili kaikille ja Mark of Cain pisti Deanin pään sekaisin. Ihan hauska kausi, vaikkakin todella sekava kaikkine sotineen. Lopussa vielä oikea antikliimaksi kun Metatronia ei pistetty hengiltä.

Kausi 10: Mustasilmä-Deanin ja Crowleyn bromance, ihmis-Cass, flashbackit lastenkotiin, Charlie ja muut olivat hauskaa seurattavaa. Ei mitenkään erikoinen kausi, eikä tästä pahemmin jäänyt edes mitään mieleen. Crowleyn 400-vuotias äitikin saatiin jostain revittyä mukaan, aika karsea ämmä kyseessä. Melkein tässä alkoi jopa sympatisoimaan Helvetin kuningasta vaikka paska jätkä onkin. Paljon turhaakin mahtui mukaan. Jimmy Novakin tytär oli raivostuttavan typerä, kuten myös ihmeellisesti rakennetut sivujuonet. Parempaan oli ainesta, mutta nyt meni näin. Kuten yleensäkin, kauden lopetus oli hyvä. Siellä kuolema otti turpaan ja Castielista tuli hullu. Taivas saatiin sentään auki ja Metatron voimattomaksi.

Kausi 11: 7 jaksoa ilmestynyt, ja tuntuu että aiheet ovat loppuneet kesken. Ekoissa jaksoissa rakennettiin turhaan Samin saaman taudin varaan, ja sitten tilanne ratkesikin nopeasti ja taudista ei ole sen jälkeen kuulunut mitään. Aika monesti käsikirjoittajat tuntuvat lakaisevan sivujuonia maton alle palaamatta niihin enää koskaan takaisin. Uusi pääpahis eli tämä Amara voi olla loppukaudesta aika paha päihitettävä, ja tässä vaiheessa näyttääkin jo vähän siltä, että josko ne Lucifer ja Michael tekisivät paluun sarjaan. Yksi mahdollisuus on ainakin se, että Gabriel tulee takaisin ja ottaa Jumalan roolin. Sitten on vielä tuo Amaran ja Deanin vastentahtoinen bondailu Mark of Cainin takia, joka sekoittaa pakkaa entisestään.

Loppuasetelmissahan voi olla sitten monta pelinappulaa, jos siellä mellastaa samanaikaisesti Winchesterin veljekset, Gabriel, Michael, Lucifer, Amara, Crowley, Castiel, Metatron, Rowena ja taivaan porukat. Siinä onkin oikea soppa. Ja nythän on taas tuotu Jumala takaisin kuviohin, joten eiköhän sekin jotenkin vielä puutu peliin kun siskokin on päästetty vapaaksi. Tutulla kaavalla jos mennään, niin toinen veljeksistä sortuu taas pahalle puolelle. Viimeksi se oli Dean, joten kauden lopullahan voidaan päätyä siihen että veljekset ovat taas päätyneet "astioiksi" Michaelille ja Luciferille. Eli Sam+Lucifer, Crowley ja Metatron vastaan Dean+Michael, Castiel, Gabriel ja Jumala vastaan Amara vastaan Rowena... Tuossa sitten tapetaan pois ainakin Metatron ja Rowena, Jumala ja Amara poistuvat kuvioista ja kaudelle 12 sitten taas sisällissodat taivaaseen(Michael vs Castiel/Gabriel) ja helvettiin(Lucifer vs Crowley). Toinen pojista taas sekaisin kuin Seppo Räty, ja ennätykselliset katsojalukemat taululle.

Paljon jäi puuttumaan, sillä piti luntata IMDb:stä mitä tuolla on kerennyt tapahtumaan. Kertoo varmaan jotain sarjan tasostakin, kun ei millään saa päähän mitä helvettiä on katsonut.

Lisäksi realityn puolelta pitää sanoa, että Scotty Fucking T on ässä jätkä. Me and me lads.

Pari vastausta spoilertageissa

Hyvää analysointia, mutta Gabriel tuskin palaa takaisin sillä Lucifer listi hänet tuossa vitoskaudella.

Vahvasti näyttää että Samin flashbackkien perusteella Lucifer ja Mikael olisivat tuolta häkistä jollain tapaa pääsemässä vapauteen ja taistelemaan Jumalan siskoa vastaan.

Saas nähdä tuleeko Jumala oikeasti kuvioihin mukaan vai mikä on homman nimi.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Pari vastausta spoilertageissa

Hyvää analysointia, mutta Gabriel tuskin palaa takaisin sillä Lucifer listi hänet tuossa vitoskaudella.

Tässä todella epäselvä vastaus edelliseen

Ei siitä montaa jaksoa ole, kun Castiel jutusteli Gabrielin kanssa. Noh, tietysti kyseessä oli harha tai jokin vastaava temppu enkelien taholta, mutta lopussa todettu "mistä huomasit että tämä ei ole todellisuus, aijaa takkisi ei ole enää rikki, kun heräät olen taas kuollut, vai olenko *silmänisku*" -repliikki pitää ainakin kohdallani yllä toiveita siitä, että temppuilija tekisi comebackin.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tällä viikolla TV-sarjoista oli vuorossa jenkki-Netflixistä löytyvä How to Get Away with Murder. Jenkkisarja on sekoitus oikeussalidraamaa ja murhamysteeriä. Pääjuoni on ylivoimaisesti mielenkiintoisinta antia ja sen käsittely on venytetty 15-jaksoiseksi kaudeksi tuomalla mukaan yksittäisiä oikeussali-keissejä. Vähän boring ratkaisu, mutta pääjuoni etenee joka jaksossa kuitenkin hyvin. Näyttelijät, eritoten Emmyn voittanut pääosan esittäjä Viola Davis vetää hyvin. IMDB:n arvosana 8,3 on mielestäni passeli. Hyvä sarja.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Tässä olisi nyt 5 viikkoa The Expansen ensi-iltaan jenkki-TV:ssä, mutta 23.11 eli kahden viikon päästä tuo pilotti tulee näkyviin eri digitaalisia kanavia pitkin.
En tiedä sitten olisiko mahdollista proxy-kikkailun avulla päästä näkemään tuolloin vai pitääkö turvautua siihen, että pitää pyytää amerikan-serkkua nauhoittamaan.

Linkkiä: ‘The Expanse’ Set For Digital Launch Ahead Of December Syfy Premiere | Deadline
(linkki vie deadline.com sivustolle)

e. korjattu typoja

The Expansen pilotti olisi nyt ilmaiseksi näkyvissä eri digitaalisia kanavia pitkin. Tosin kaikki noista Facebookia lukuunottamatta taitavat olla geoblokattuja.

Linkkiä FB-videoon: The Expanse
(linkki vie facebook.com sivustolle)
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Ei kauheasti ole keskustelua näkynyt sarjasta nimeltä The Blacklist. Täällä putoaa tämä sarja kyllä täysillä. Nyt 20 jaksoa ensimmäisestä tuotatantokaudesta katseltu. Mitäs muut sarjaa katsoneet ovat mieltä?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ei kauheasti ole keskustelua näkynyt sarjasta nimeltä The Blacklist. Täällä putoaa tämä sarja kyllä täysillä. Nyt 20 jaksoa ensimmäisestä tuotatantokaudesta katseltu. Mitäs muut sarjaa katsoneet ovat mieltä?

Muhun tuo Blacklist ei oikein iske, jaksoin katsella ehkä 12 jaksoa. Kyseessähän on tällainen klassisempi tv-tapaus, että joka jaksossa on tavallaan se oma juonensa ja jaksojen nimetkin ovat monesti näitä pahisten (joita siis jahdataan..) nimiä, The Judge, The Stewmaker, The Alchemist.

Aika sellaista perinteistä meininkiä siis, sitten se iso juoni on siinä mukana taustalla, mutta jotenkin omaan makuun liian kevyttä hupaelmaa ja sitten näitä epärealistisia twistejä.

En muuten yhtään väheksy sarjaa siinä mielessä, että ihan laadukkaasti tehty ja ymmärrän täysin, jos ja kun kerää omat katsojansa. Minuun on kuitenkin iskenyt kuin tuhat volttia tämä tv-sarjojen renessanssi, missä keskiössä on erittäin realistinen, ajassaan puhutteleva kuvaus ja laadukas kässäri historiallisilla faktoilla maustettuna. Sarjat saattavat olla jopa lyhyitä minisarjoja ja niissä saattaa olla todella tunnettuja, joskin vaihtuvia näyttelijöitä.

Tavallaan siis nykyään vaatimustasoni tv-sarjoille on noussut. Nuorempana sitä jaksoi katsella vaikka viikottain jotain CSI:tä tms. oman aikansa "Blacklistia". Sitten tulivat Boardwalk Empire, Mad Men, True Detective ja monet muut laatu(rikos)draamat ja maailma muuttui, näin ainakin omakohtaisesti koettuna.

Näistä uuden ajan sarjoista ehkäpä Homeland on hyvä verrokki Blacklistille. Ensinmainitunkin kohdalla taso on kieltämättä heitellyt (ekojen kausien pääjuoni jokseenkin epärealistinen), mutta sitten nämä viimeisimmät käänteet ovat sen verran tiukkaa tavaraa, että kyllä tuo menee omissa kirjoissani varsin paljon Blacklistin edelle.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Blacklist sarjaa kantaa ainoastaa James Spaderin hahmo Red. Oikeastaan ainoa syy miksi jaksan enää katsoa.
The bastard executioner sarjaa on katsottu 5 jakson verran. Kyllähän tätä katsoo. Taustalla SOA Kurt Sutter.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
The bastard executioner sarjaa on katsottu 5 jakson verran.

Kyttäilin tuon viikonlopun aikana kokonaan ja tosiaankin ihan keskivertoa meininkiä. Pidin kyllä. Ainoana miinuksena Wilkin Brattle, jonka ulkonäöstä tuli ajoittain mieleen posket pullamössöä täynnä oleva hamsteri:)
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Sunnuntaisin tuli tässä Yle Fem kanavalta mainio Taistelu kuoleman vedestä. Ihan mielenkiintoinen sarja, jota tuli seurattua. Viimeinen jakso on vielä katsomatta ja näyttäisi olevan Yle Areenalla vielä nähtävissä koko roska.

"Natsi-Saksa kehittelee kuumeisesti ydinpommia saavuttaakseen voiton toisessa maailmansodassa. Tiedemies Werner Heisenberg saa valita, lähteekö hän rintamalle vai tekeekö hän sitä mitä eniten rakastaa, tutkijan työtä. Hän valitsee Berliinin ja alkaa johtaa ydinaseohjelmaa. Saksalaiset tarvitsevat kuitenkin siihen raskasvettä, jota valmistetaan Euroopassa vain Norjassa, lähellä Rjukan-nimistä pikkukaupunkia. Norjalainen draamasarja. Pääosissa: Espen Klouman- Høiner, Christoph Bach, Anna Friel, Pip Torrens."

Taistelu kuoleman vedestä | TV | Areena | yle.fi
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Sillasta on jäljellä vielä kaksi jaksoa, joten aika kiire tulee jos meinaavat kaikki mysteerit selvittää:
- Murhaaja
- Murhaajan motiivi (leikkelyt ja polttomerkit)
- Miten "veli" ja Killbrothersit liittyvät tarinaan
- Sagan äidin murha
- Kuka murtautui Sagan asuntoon
- Henrikin perheen kohtalo
- Poliisi-Rasmuksen osuus koko sarjassa. Nythän kaverilla ei ole oikein mitään suurempaa roolia
- Miksi motivaatiosaarnaaja tuli lapion kanssa kotiinsa
- Miksi edellä mainittu tappoi isänsä
- Paljastuuko lapsen osto medialle
- Palataanko vanhoihin hahmoihin enää millään tavalla, esim. siihen vlogaajanaiseen jota epäiltiin murhaajan motivaattoriksi

Jotain näistä on voinut jo selvitäkin, ei vaan voi muistaa kaikkia kun uusia hahmoja ja juonenkäänteitä tulee joka jaksossa ihan riittävästi.

Tuossa omat arvaukseni ja pari juonipaljastustakin(niille,jotka eivät ole katsoneet yhdeksää ensimmäistä jaksoa vielä), joten spoilerissa.
-Murhaajakin taisi jo selvitä, mutta ei välttämättä kaikki osalliset.
- Eivätkös leikkelyt liittyneet uhrien synteihin, sydämettömältä sydän, lapsiin sekaantujalta penis,jne? Polttomerkkikoodi selvisi 9. jaksossa.
- Sagan äidin murha lienee mennyt Sagan tulkinnan mukaan, tämä oma arvaus.
- Eikös tuo motivaatiosaarnaajan isän murha ollut ihan armomurha, noin mä sen ymmärsin.
- Lapsen osto tuskin paljastuu, mutta tuota vlogaajan katoamista minäkin olen ihmetellyt. Toisaalta sen voi käsittää ihan katkenneeksi tai umpikujaan ajautuneeksi tutkintalinjaksi. Sieltähän paljastui vain se hörhö kotiapulainen, joka yritti miellyttää emäntää matkimalla murhaajaa.
- Rasmus ajaa kai vaan sen työpaikan limanuljaskan virkaa.
- Henrikin tarina jatkunee tulevina tuotantokausina.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tuli katsottua tuo Expansen pilotti internetin ihmeellisestä maailmasta ja ei voi kuin suositella...
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Töitten jälkeen tulee aina sohvalle lösähdettyä ja katsottua sarjaa. ja sama, vitutti huolella tuo etsivän kuolema, oli kuitenkin aikasta hahmo. Noh, katellaan varmaan tästä eespäinkin ja yritetään suvaita uutta etsivää.
Meikäläinen on alkanut pitää myös tuosta uudesta Murha Paratiisissa sarjan etsivästä, ja ehkä tää Humpry on ehkä jopa pikkasen parempi kuin Poole. Tosin nyt on uusi (neljä) tuotantokausi menossa ja taas vaihtui yksi poliiseista. Tällä kertaa tuli sitten silmäniloa enemmän, mutta jotenkin se Fidel hamo oli jo niin keskeinen osa sarjaa että pikkasen tääkin muutos harmittaa.

Tuli sitten googlailtua hieman lisää sarjasta ja selvis että noiden näyttelijävaihdosten takana on ollut se että sarjan kuvaukset Guadalupella vie sen verran aikaa että Poolea näytellyt Ben Miller ei halunut olla erossa perheestään niin paljoa mitä sarjan teko vaatisi. Kai sitten paratiisisaareenkin voi kyllästyä...

Mutta gooletessa valitettavasti selvis myös että tän neljänen tuotantokauden jälkeen sarjasta lähtee Sara Martines eli Cammille. Tieto oli ainakin itselle kovan luokan pettymys kun suurin syy miksi jäin aluksi tohon sarjaan koukkuun oli juuri Sara Martines. Tosin ymmärtääkseni mahdolliselle paluulle on jätetty takaovi auki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös