TV-sarjaketju

  • 2 237 756
  • 9 869

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Joo, ihan hemmetin hyvää settiä! Loistavaa itseironiaa niin Hoffilta kuin Soiniltakin. Eikä Maria ja Barbaarikaan huonoja olleet. Parasta talkkaria piiitkään aikaan!
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Olisin päässyt The Hoff Shown kuvauksiin, mutta työt menivät päälle. Nyt harmittaa.

Ohjelman läpät eivät olleet mitään neronleimauksia, mutta mukavan hyväntuulinen meno ja koko homman absurdius (Hoff tekee talk showta Suomessa!) kääntää kokonaisuuden plussalle. Saa nähdä, kuinka pitkää viehätys kestää.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Ai penteles, unohdin tämän! Täytyy pikaseen katsoa näkyykö jälkikäteen netistä.

Ohjelman läpät eivät olleet mitään neronleimauksia, mutta mukavan hyväntuulinen meno ja koko homman absurdius (Hoff tekee talk showta Suomessa!) kääntää kokonaisuuden plussalle. Saa nähdä, kuinka pitkää viehätys kestää.

Juuri tämä tekee tästä EHKÄ parhaan viihdeohjelman noin 15 vuoteen. Tämä on niin huono vitsi, että väkisinkin hymyilyttää. Ja kyseessä kuitenkin lapsuusaikojen 'idoli'.
 

dayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Hilpara, kasa sympatiajoukkueita NHL:ssä
Itse sain uusimman projektini, Dexterin, päätökseen. Olihan se kova sarja, mutta melkoiseen räpellykseen lopetettiin. Mitään tietoja ei ollut huippukausien käsikirjoituksesta ja jatkuvasta jännitysmomentista Dexterin ympärillä, eikä liiemmin tunnusomaisesta mustasta huumoristakaan. Hyvää ideaa oli mutta avutonta toteutusta. No, päälimmäisenä kuitenkin erinomaista tavaraa. Kyllä sitä moni jakso sai pulssin kohoamaan kun Dexter peitteli jälkiään ja vaani uhrejaan varjoissa. Muutama juonenkäänne, etenkin neljännen kauden loppu, olivat niin hienosti toteutettuja että vieläkin tulee kylmiä väreitä niitä läpi käydessä. Hieno sarja, surkea loppu, kuitenkin plussan puolella reilusti koska jaksoista ehkä 85/96 olivat erinomaisia.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Esikuvana Loiri mutta Koomikoissa mainitsi ettei Spede-huumori naurata, olikohan Spede kussut PP:n muroihin. Offtopiccina, tietääkö joku oliko nämä suomikomedian ykköshahmot törmäyskurssilla syystä tai toisesta?
Pulttiboissin aikoihin Spede toimi kyseisen ohjelman tuottajana Spede-yhtiöidensä kautta. Kun tuli Manitboisin aika, Peteliuksella olikin jo oma tuotantoyhtiönsä, Pee Pee. Eli veikkaisin näiden kahden komediakonkarin välillä olleen rahakiistoja, jotka sitten johtivat Peteliuksen oman firman perustamiseen.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Satuinpa katsomaan TV5:n esittämää ruotsalaista Bastuklubben-komediasarjaa. Kiireisimmät ovat jo leimanneet sen raskaaksi suomalaisten pilkaksi mutta onhan "Saunaseurassa" myös todella rankkaa itseironiaakin. Minua ainakin pitkästä aikaa nauratti. Kuten parodia ruotsalaisesta kokkiohjelmasta, "Halv råtta hos mig"
 

Nick Neim

Jäsen
Toinen krapulasunnuntai putkeen, ja maikkarilla pyörivä Pop'N'Roll on päässyt yllättämään. Sopivan kevyttä ja helppoa viihdettä ihan mukavassa formaatissa. Tietysti moni dumaa Saariluoman ja Kuustosen takia koko ohjelman, mutta vierailtakin irtoaa silloin tällöin ihan kelvollista läpyskää.

Tosiaan, ei mitään täydellistä komiikkaa, mutta riittää katsomiseen. Ei darrassa jaksa ajatella liikaa.

E: Jaa tuo näyttääkin tulevan sunnuntaisin uusintana. Eipä lauantaisin tule oikein koskaan oltua kotona tuohon aikaan, en tiedä minkälaiselta tuo vaikuttaisi normaaliolotilassa.
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Siis aivan loistava jakso taas Mad Meniä! Mahtavaa, että sarjan vikat jaksot ovat nyt alkaneet ja vielä hienompaa on tuo Ruutu-palvelun tarjoama juttu, että jaksot näkee sieltä heti seuraavana päivänä jenkkien ensi-illasta.

Kyllä oli hieno jakso, nauratti vähän Donin smooth naistenkäsittely, kun juuri aiemmin oli lukenut tämän palstan peräkammarin poikien juttuja tuolta naisasiat-ketjusta.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Huomenna pitäisi Netflixiin ilmestyä Marvelin Daredevil. Odotellaan kovasti.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Walking deadin tuotantokausi loppui, kovaa tykitysta. Vikingsia on tullut katsottua ja mielestani hyva season meneillaan, mutta aivan liiaan sekavaa ja poukkoilevaa tuntuu olevan. Ihan liikaakin on juonia auki mielestani, ihmiset unohtavat vanhoja kun uusia tulee. Ragnar on ollut mielestani nakymattomissa, mika voi olla valilla hyvakin paahahmon kohdalla, koska se syventaa muita hahmoja. Mutta toisaalta olisihan se vahan hassua, etta Ragnar sekoilee kuin sienissa taustalla koko kauden ajan ja sitten lopussa sitoo juonenpatkat yhteen, kuten toisellakin tuotantokaudella. Mikahan idea oli se partaveikon vierailu kylassa? Sitten on kristinusko vs. viikinkien mytologia. Mita englannissa tapahtuu? Pari vakituista hahmoakin siis heittanyt veivinsa ja kai siella viela satoa niitetaan enemmankin. Mielenkiintoista sanoisin.

Onneksi GoT alkaa sunnuntaina!
 

Moses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Marvelin Daredeviliä odotellaan, varsinkin kun oman käsityksen mukaan kaikki kriitikot ovat sitä ylistäneet. Käsitykseni on, että tämä Daredevil on kaikkea mitä DC:n Arrow olisi pitänyt olla. Synkkää, Nolan-tyylistä mättöä.(Toki Netflix antaa tähän omat vapautensa, eikä siellä tarvitse olla the CW -networkin pakottamaa suhdedraamaa kuten Arrowissa) DeKnight on ollut tämän tekemisessä mukana, joka tunnetaan myös Spartacuksesta. Hype is real.

Muista "supersankarisarjoista" erityisen positiivisesti on yllättänyt The Flash. Erinomainen sarja, jossa suuria juonenkäänteitä on about joka jaksossa. Tämän lisäksi plussaa castingista, joka on osunut kohdilleen. Grant Gustin sopii Barry Allenin rooliin kuin valettu, ja Tom Cavanagh on ylittänyt itsensä Harrison Wellsinä. Samoin Barryn adoptioisä, Law & Orderista tuttu Jesse L. Martin esittää Joe Westiä erittäin uskottavasti. Suosittelen, jos genre yhtään iskee.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ruoka Suomi on ollut onnistunut sekoitus suomalaista ruokakulttuuria ja historiaa. Samae Koskinen on mulle aika tuntematon artisti, mutta ohjelman juontajana sopivan letkeä, paikoin jopa passiivinenkin, mutta sopii jotenkin sarjan erikoiseen leikkaukseen ja uneliaaseen tunnelmaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Better call saul tuntuu paranevan jakso jaksolta. Huikeaa settiä oli kyllä koko eka kausi ja tämä viimeinen jakso kyllä täydensi sen. Olisko jopa yksi kaikkien aikojen parhaimista sarjoista? tuntuu jopa paremmalta kuin Breaking bad. Ehkä se on tuossa että heti alkoi enemmän tapahtua, Breaking Badissa meni oma aikansa ennenkuin sarja alkoi loistaa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Mad Menin ensimmäinen uusi jakso ei kummempia tunteita herättänyt. Peruskauraa, mutta saatiinpa vikan kauden toinen puolisko käyntiin. Ei huono jakso missään nimessä, mutta suurempia tunteita se ei kuitenkaan herättänyt. Mitä nyt jaksossa esiintyneestä viiksimuodista tuli mieleen, että 60-luvun lopussa miehet eivät vissiin pahemmin paneskelleet, tollasilla viiksillä ei nimittäin pahemmin naisia kaadella. Sarjaa on vielä 6 jaksoa jäljellä, saapa nähdä miten tässä käy. Weiner on jo muutamaan otteeseen kerennyt toteamaan, että sarja loppuu Sopranosmaiseen tyyliin ja jättää paljon vastaamattomia kysymyksiä ilmoille.

Donin on monesti nähnyt harhoja, mistäköhän johtuu? Vissiin sodassa sitten traumaantunut pahemman kerran. Jotenkin on sellainen kutina, että harhat ovat vahvassa roolissa sarjan lopetuksen kannalta. Seuraavaa jaksoa odotan innolla, koska ikisuosikkini Sterling tuntuu olevan kusessa.

Better Call Saulin eka kausi saatiin päätökseen, eikä ole pahaa sanaa koko sarjasta. Jos välillä tuntui, että Breaking Bad on turhan raskasta katseltavaa, niin BCS ei sitä todellakaan ole. Viimeinen jakso oli vaikuttava ja saa kyllä täydet pisteet. Todella hyvä sarja, toivottavasti 2. kausi jatkaa samalla linjalla. Pidän siitä, että BrBa:ssa roistona esitetystä Jimmystä on annettu inhimillinen kuva. Luotan siihen, että sarja viedään kunnialla päätökseen. Paljon on vielä ammennettavaa.

House of Cardsin eka kausi lähenee loppuaan ja tässä on taas yksi sarja joka ei jätä kylmäksi. Välillä hieman "hohhoh, katsokaas kuinka ovela olenkaan" menoa Kevin Spaceylta, mutta hyvä näin. Viihdyttävä sarja ja juonikin on kohdillaan, mietinkin nyt, miksi en aloittanut katsomista aiemmin vaikka sarjaa on tehty jo iät ja ajat.

Supernatural vaikuttaa 8 jakson perusteella myöskin ihan kelpo sarjalta. jota voisi katsoa enemmänkin. Jaksot toistavat itseään hieman liikaa, ja siksi katselukokemus hieman kärsii. Veljet lukevat lehdestä jutun > lähtevät ratkomaan juttua > joutuvat pulaan > Sam pelastaa Deanin tai Dean pelastaa Samin > case solved > veljekset ajavat pois ja rock-musiikki pauhaa taustalla. Isä-kuvio tuntuu mielenkiintoiselta ja ehkä sarja lähtee tästä vielä kunnolla lentoon, erikoistehosteet ovat ainakin olleet vaikuttavia tähän mennessä. Kaikenmaailman poltergeistit ja muut on toteutettu hienosti. Supernatural menee hyvin myöhäisillan viihteenä.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
True Detectiven 2. kausi alkaa 21.6. Rima on helvetin korkealla ensimmäisen kauden jälkeen, mutta luotto on kova. Ensimmäinen teaseri tulevasta kaudesta julkaistiin tänään (linkki youtubeen): https://www.youtube.com/watch?v=4OfU7CGY5DQ

Rima tosiaan korkealla. Colin Farrell tulee olemaan loistava, miehessä on särmää, epäamerikkalaisuutta ja todentuntuista mielenvikaisuutta. Vince Vaughnia on vaikea ottaa tosissaan, on hömppärooliensa vanki, mutta nyt on näytön paikka, annetaan miehelle mahdollisuus.
Erinomainen musiikki tulee olemaan taas isossa roolissa joka on omalla mittarilla yhtä suuri tunnelman luoja kun hyvät näyttelijät. Saas nähdä miten uudet ohjaajat onnistuvat, siellä on myös rima korkealla, Justin Lin on meritoitunut ihan eri tyyppisillä elokuvilla, mm kolme Fast &Furios kaahailua.

_
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
True Detectiven 2. kausi alkaa 21.6. Rima on helvetin korkealla ensimmäisen kauden jälkeen, mutta luotto on kova. Ensimmäinen teaseri tulevasta kaudesta julkaistiin tänään (linkki youtubeen): https://www.youtube.com/watch?v=4OfU7CGY5DQ

Rima on korkealla, vaikka itselleni taytyy muistuttaa, etta kyseessa on kuitenkin eri tarinat, joten sinansa vertailla ei saisi. Nayttelijat on todellakin mielenkiintoiset. Farrellilta odotan hyvaa suoritusta. MacAdams ja Vaughn tahdittivat Wedding crashereita 2005 ja nyt 10 vuotta siita TD:ssa. Pikkasen eri meininki ja ihmettelen Vaughnin valintaa, mutta onko HBO koskaan lyonyt huti? Taylor Kitschin veikkaan lyovan lapi ja tuon trailerin perustteela. Erittain "rustmaisen" nakoinen.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Vähän popimpi esillepano vaikuttaisi olevan teaserin musavalinnan ja yleisen estetiikan perusteella, mutta muuten tulee mielleyhtymä tämmöiseen Michael Mannin tyyliseen Heat- ja Collateral -rikosmeininkiin, jossa ollaan kokoajan asian ytimessä enkelten sekä myös mahdollisuuksien kaupungissa. Ihan turhaan näyttelijävalintoja on kritisoitu, koska minusta usein juuri semmoiset nimet ovat venyneet hyviin, jopa odottamattoman hyviin, roolisuorituksiin juuri silloin kun heiltä ei ole sellaisia odotettu. Kunhan heitä vain käytetään oikein, niin heillä on mahdollisuus yllättää - Tarantinon castaukset, anyone?

Ei ensimmäisen kauden pääparikaan ole ollut aikaisemman uransa aikana kuin koomisia sidekickejä tai potaskan pääosissa, mutta niin vain viimeistään heistä kuoriutui monen silmissä kovan luokan ammattilaisia. Kunhan vain maltetaan pitää modernia Losin sykettä yllä ja sitä kautta kiehtovuutta tuova, realistinen pimeän uhka aihepiirissä mukana, niin kyllä tätä sarjaa voi jatkossakin tuhertaa loputtomiin aina uusin voimin ja ympäristöin. Sen varjopuolen kun löytää aina asiasta kuin asiasta aina kun on ihmisistä kyse.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Outlander jatkui viimeviikonloppuna, ja on näemmä tulossa YLE ohjelmistoonkin. Gabaldon faneille, ja muillekin kevyen aikamatkailuromantiikan ystäville tiadox.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Outlander on kyllä erinomainen sarja. Tullut seurattua sitä jenkkitahtiin. Suosittelen lämpimästi hyvän draaman ystäville.

-Tinke
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Katselin Netflixistä Bloodlinen tuossa reilun parin viikon aikana. Alussa en ollut aivan vakuuttunut tästä aurinkoiseen Key Westiin sijoittuvasta mutta tummanpuhuvasta draamatrilleristä, mutta kylläpä sarja edetessään parantui. Alkujaksoissa varsinkin Max Payne -pelin mieleen tuovat ylidramaattiset välähdykset tulevasta tökkivät, mutta niistä päästiin pikkuhiljaa onneksi eroon.

Minusta sarja lepäsi aika vahvasti perheen mustaan lampaan eli Dannyn hahmon varassa. Itselle tuntemattomampi nimi Ben Mendelsohn tekee tuossa aika hemmetin kovan roolin monikasvoisena reppana-Dannyna,
ja siksipä odotukset tulevaan toiseen kauteen laskee aika kovasti kun Danny on poissa kuvioista
, ja varastaa kyllä show'n nimekkäämmiltä kanssanäyttelijöiltään (mm. Sam Shepard, Sissy Spacek, Kyle Chandler, Chloe Sevigny).

Suosittelen kyllä. Eihän tämä toki True Detectiven ja Fargon kanssa samassa yhteydessä mainittava ole, mutta hyvä yritys kuitenkin.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Katselin Netflixistä Bloodlinen tuossa reilun parin viikon aikana. Alussa en ollut aivan vakuuttunut tästä aurinkoiseen Key Westiin sijoittuvasta mutta tummanpuhuvasta draamatrilleristä, mutta kylläpä sarja edetessään parantui. Alkujaksoissa varsinkin Max Payne -pelin mieleen tuovat ylidramaattiset välähdykset tulevasta tökkivät, mutta niistä päästiin pikkuhiljaa onneksi eroon.

Kesti muutaman jakson ennenkuin kunnolla alkoi, mutta tämä on niitä sarjoja joille pitää antaa vähän aikaa ennenkuin luovuttaa. Onneksi mukana on muutama hyvä näyttelijäkin, muuten olisikin voinut katselu jäädä ensimmäiseen tai toiseen jaksoon, mutta sitten pikkuiljaa sarja alkaa toimimaan mitä enemmän mennään eteenpäin. Ehdottomasti katselun arvoinen sarja kyllä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Olikohan se joskus puoli vuotta sitten, kun aloitin Castlen. Nyt mennään jo seiskakauden puolivälissä. Todella hieno sarja, menee aivan kärkeen missä tahansa vertailussa. Ei mitään True Detective -tyylistä turhaa lässytystä vaan mielenkiintoisia hassutteluja ja kaikenlaisia tapahtumia. Tietyllä tavalla se ehkä hieman häiritsee, kun tuleva keissi saattaa olla mitä tahansa, mutta eipä käy ainakaan tylsäksi. Realismia on kuitenkin mukana hyvinkin paljon.

Sitä en ymmärrä miksi ensimmäinen epäilty ei ole koskaan syyllinen, olisiko semmoinen tilanne nyt niin vaikea kirjoittaa. Vai eikö jostain syystä voi sillä tavalla toimia. Stana Katic on tietenkin myös ehkä pantavin tyttö mitä planeetta Maa on koskaan päällänsä kantanut.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Areenassa pyörii nyt taas yksi noita väritettyjä toisen maailmansodan historiarainoja. Kolmas Valtakunta -33-45.

Kolmas valtakunta 1933 - 1945 (12) | Tv | Areena | yle.fi

Yritin googlailla, kun ei tuolta löydy meikäläisen silmiin mistään informaatiota sarjan alkuperäisestä nimestä. Olen aikanaan nähnyt kait jotain muutakin saman tuotannon tekemää. Näin ulkomailla noita Areenan dokkareita ei pysty katselemaan.

Osaako joku kertoa jotain linkkiä, mistä saisi vaikkapa lontooksi informaatiota ja nimeä tuosta? Voisin piipahtaa torrentkaupassa, kun nuo aina ovat kiinnostaneet kovasti.
 

iki-ilves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Katselin juuri historiallisen Viking-sarjan 3. kauden viimeisen 10 jakson. Ja ei voi kyllä kylliksi kehua tuota sarjaa. On autenttisuutta, yllätyksellisyyttä ja fiilistä. Toivottavasti jatkuu samanlaisena mahdollisimman monta kautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös