TV-sarjaketju

  • 2 220 068
  • 9 825

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kyllä, ja nythän Muonio vaikenee, mutta vain hetkeksi.

Muonio on itseasiassa vaiennut jo syksyllä kuvausten jälkeen. Tuo kalskahtaa korvaan. Posiolta tuli tosiaan lähes reaaliajassa päivän tapahtumat.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
YLE:n islantilainen Hankala perintö on mielestäni huikea tarina. Lievästi Kaurismäkeläistä tunnelmaa välillä, mutta tarina kestää hyvin kaikki jaksot. Iso peukku tälle!
Katselin sarjan kahden päivän aikana. Jaksoja oli kuusi joten mistään jättiurakasta ei ole kyse.

Voisin jakaa sarjasta plussia ja miinuksia. Plus-puolelle sarjan pääosien esittäjät eli perheen lapset olivat kaikki mielenkiintoisia sarjahahmoja ja hyviä näyttelijöitä. Plussan annan myös sarjan musiikille joka ainakin alkuvaiheissaan oli paljolti miellyttävää pianomusiikkia.

Miinuksia. Vaikka juuri kehuin sarjassa esiintyviä perheen lapsia, henkilökuvauksensa jäi omaan makuuni liian ohueksi. Vähän enemmän olisin kaivannut. Lisäksi eteneminen oli hidasta joskin kohtaukset aika lyhyitä josta syystä tylsyyden tuntua ei tullut juurikaan. Pariin otteeseen sarjassa tuli joku yllättävä käännös josta muodostui mielikuva että käsikirjoitusta oli muutettu kesken kaiken, kuvausvaiheessa. Myöskään sarjan aikana ei tullut "mitenkähän seuraavaksi tulee käymään, kuinka tästä tilanteesta selviydytään" fiilistä.

Areenassa kerrotaan että kyseessä on Tuotantokausi 1. Josta voisi päätellä että lisääkin on luvassa. Jos sellaista tulee niin en oikein usko että tulen katsomaan niitä jatkokausia vaikkakin sarjalla on hyvätkin puolensa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Laadukkaan keskustelun väliin yksi tyhmä kysymys koskien kotimaista realitya, jolle en äkkiseltään löytänyt omaa ketjua:

Muistelenko ihan omiani vai olikos alkuperäinen Suuri Seikkailu toteutettu niin, että sitä esitettiin noin kuukauden ajan päivittäin?
Hyvä nosto.

Tykkäsin todella paljon alkuperäisestä Suuri Seikkailu -formaatista. Se oli hyvin poikkeuksellinen ja kestää hyvin katselua jopa näihin päiviin saakka.

Ohjelmaa tehtiin loppukeväästä/alkukesästä ja sitä seurattiin lähes livenä. Jaksot tulivat päivän viiveellä, esimerkiksi tiistai-illan jaksossa käsiteltiin maanantain tapahtumat. Siinä välissä pääsi seuraamaan jotenkin myös netin kautta striimiä, mutta se oli köykäistä nykyaikaan verrattuna. Ohjelmassa pudonneet kilpailijat valittiin muistini mukaan yleisön tekstiviestiäänestyksellä. Puheet Posion vaikenemisesta, mutta vain hetkeksi liittyivät juuri tähän, että ohjelma oli oikeasti käynnissä koko ajan, vaikka TV-lähetys sammuikin hetkeksi.

Kilpailijat olivat kaikki taviksia ja tästä ohjelmasta ponnisti mm. Jutta Sukunimenvahtaja julkisuuteen. Tuotesijoittelu oli ankaraa jo alusta alkaen, mieleen ovat jääneet Haltin takit ja johonkin juoksutehtävään kilpailijat starttasivat Battery-tölkit käsissä. Viimeisellä kaudella (Hämeenlinnan ritarikausi?) tuotesijoittelu meni sen verran överiksi, että katsojat äänestivät jaloillaan ja neljäs(?) kausi jäi tulematta.

Uutta Nelosen tuottamaa kautta en ole jaksanut edes katsoa, koska sen verran paljon poikkeaa alkuperäisestä julkkisvieraiden ja tuon syksyllä kuvaamisen vuoksi. Näistä kahdesta riesasta tuskin pääsemme eroon nykyisessä tv-skenessä. Tunnetut julkkisvieraat tuntuvat olevan pakkorako näille realityille, koska sieltä saa "ilmaista mainosta" sarjalle julkkisten someista. Foliohattuni tietää myös kertoa, että leikkauspöydällä saadaan aikaan entistäkin enemmän käänteitä, vastakkainasettelua ja jännitystä, kun siinä on koko kausi ja pitkä talvi aikaa miettiä leikkauksia ennen jaksojen ulostuloa. Varmasti melko stressaavaa ja kallista ollut tuollainen "tänään purkkiin ja huomenna töllöstä ulos"-malli.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Foliohattuni tietää myös kertoa, että leikkauspöydällä saadaan aikaan entistäkin enemmän käänteitä, vastakkainasettelua ja jännitystä, kun siinä on koko kausi ja pitkä talvi aikaa miettiä leikkauksia ennen jaksojen ulostuloa. Varmasti melko stressaavaa ja kallista ollut tuollainen "tänään purkkiin ja huomenna töllöstä ulos"-malli.
Ei se fljohattuilua ole, vaan Survivorista opittua tekemistä. Survivor, eli selviytyjät, pyörii jo kaudessa 46 ja on kestänyt siis aikaa jo 24 vuotta, joten kai ne tekee jotain oikein.. eli samoin kun Suuri Seikkailu nyt, kuvaamalla etukäteen ja sitten leikkaamalla ja editoimalla draamaa rakentaen.


..ikävästi sitä tavisaspektia ei kuitenkaan ole kopioitu, ei edes Suomen Selviytyjiin. Se kuitenkin tekee noista org survivoreista mielenkiintoisia.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Shining Girls (Apple TV)

Shining Girls löyty kun sarjoja selatessani huomasin pääosassa olevan Elisabeth Moss (eli must see osastoa). Sarja perustuu Lauren Beukesin kirjaan. Tää on jo siis vanhempi sarja, vuodelta 2022.

Se sijottuu chicagolaisen sanomalehden toimitukseen 1990-luvulla. Ajankuvana tavallaan hienoa nykyajasta katsoa, kun internetiä ei varsinaisesti vielä ole ja tiedonhankinta on paljolti soittelua ja ihmisten tapaamista kun toimittajat lähettävät arkisto-osastolle tiedonhakupyyntöjä ja saavat sitten joskus vastauksena paperilappusia.

Tarinan pääosassa on Kirby (eli Moss) joka joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Sen seurauksena Kirbyn maailma ei ole enää vakaa: asiat saattavat muuttua yllättäen. Kukaan muu ei näe muutoksia, muille maailma on sellainen kuin se on aina ollut. Kirby lyöttäytyy yhteen toimittaja Dan Velazquezin kanssa ja alkaa selvittää, mistä on kyse. Käy ilmi, että kyse on sarjamurhaajasta, joka tappaa naisia Chicagossa. Tapahtumat ovat alkuun vaikeaselkoisia, eikä kaikkea ymmärrä ekojen jaksojen aikana. Sarja toimiikin hyvin bingettämällä.

Toki juonessa on väsyneiden sarjamurhaajakliseiden tapaan paljolti kyse kuolleista nuorista naisista, mutta silti se onnistuu ihan kauhemmat kliseet välttään (ehkä johtuen kirjasta taustalla).
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Vielä Suuresta Seikkailusta...

Jotain aikojen kehittymisestä kertoo sekin, että vuonna 2002 Suuren Seikkailun voittaja sai 30 000 euroa (nykyrahassa noin 45 000 euroa). Nyt Nelosen aikana palkintopotti on vain 20 000 euroa. Oli se alkuperäinen ohjelma kyllä merkittävä panostus Maikkarilta.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kulttiklassikko. Tätä joskus kyselin muistaakseni täällä, kun hakusessa oli. Outo ja hauska.

Mahtavaa, että vihdoin jossain katsottavissa! Katselin tämän läpi joskus vuosikausia sitten ja silloin tällöin on tullut tähyiltyä, että löytyisikö tätä jostain striimauspalvelusta.

Sarja on todella kevyttä viihdettä, mutta saa oikeasti nauramaan ja viihtymään. Liian vakavasti tätä ei saa ottaa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuohan oli ihan päällikköohjelma. Kuinkakohan paljon kalliimmaksi tuollainen tuotanto tuli kuin tämä nykymuotoinen "nauhoitetaan syksyllä-esitetään keväällä" tai päinvastoin. Kyllähän nuo nauhoituksetkin aikansa ottavat. Jälkitöitä ja draamaa pystyy toki tekemään huolellisemmin.

Mä tykkäsin tuosta alkuperäisestä tyylistä tehdä Suuri seikkailu, ei tämä uusikaan huono ole. Virkistävä konsepti.

Niin ja pitää muistaa että vaikka kulutkin tuommoiselle jokapäiväiselle näyttämiselle varmaan kovemmat niin siinä saa kuitenkin jokaiselle päivälle ison tuotannon ohjelmistoon. Tuossa kun nelosen omaa ohjelmistoa katsoo niin ensiviikolla ensimerkiksi ohjelmistossa Mies ja Alaston ase. Kyllähän se halpisohjelmisto jossain kohti alkaa kääntyä itseä vastaan. Lisäksi varmasti oma paikkansa on BB tyylisillä ohjelmistolla Ruudun suoratoiston kasvatuksessa, tätä asemaa varmaan Suuri Seikkailu olisi varmaan paikannut.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Vähän aihetta sivuten, onhan se nyt todella koomista (vai surullista?), että jossain Salkkareissa on nykyään enemmän "realityä" kuin näissä "reality-tv"-virityksissä. Kässärit, editointi ja roolihahmot ihan suoraan jostain tusinasaippuaoopperasta. Aika kauas on tultu siitä alkuperäisestä tosi-tv -konseptista, jossa oltiin livenä tai lähes livenä tavallisten ihmisten edesottamusten äärellä, eikä jossain studiossa luodussa b-luokan julkkisten näyttelemässä mukarealityssä. Ihan järkyttävää paskaa, onneksi ei tarvitse katsella. Käsittämättömän suosittua tämmöinen roska kuitenkin on, kun sitä kerran joka tuutista tuupataan jatkuvalla syötöllä.

Ja jotain ihan muuta, Shogun aloitettu ja onhan se kova. Ainoastaan köyhän miehen köyhän miehen Tom Hardy (Hardy -> Logan Marshall-Green -> Cosmo Jarvis) pääosassa örisemässä vähän hymyilyttää, mutta sekin ihan hyvällä tavalla. Mun LG:n töllössä tekstitykset menee jotenkin oudosti ja joutuu välillä vähän kelailemaan että mitähän helvettiä, mutta se ei ole sarjan vika.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Ja jotain ihan muuta, Shogun aloitettu ja onhan se kova. Ainoastaan köyhän miehen köyhän miehen Tom Hardy (Hardy -> Logan Marshall-Green -> Cosmo Jarvis) pääosassa örisemässä vähän hymyilyttää, mutta sekin ihan hyvällä tavalla. Mun LG:n töllössä tekstitykset menee jotenkin oudosti ja joutuu välillä vähän kelailemaan että mitähän helvettiä, mutta se ei ole sarjan vika.

Sama vika täällä LGn töllössä välillä pitää kelailla takas kun tekstit putosi jonkun puhuessa ja tuli takaisin vastauksessa.

Naurahdin myös että itsekin nimesin John Blackthornen köyhän miehen Tom Hardyksi. Onkohan kaikki tehneet saman tuomion?

Olen katsonut koko sarjan läpi ja mielestäni mies teki erinomaista jälkeä mutta jäi Anna Sawain ja Tadanobu Asanon jalkoihin.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Hyvä nosto.

Tykkäsin todella paljon alkuperäisestä Suuri Seikkailu -formaatista. Se oli hyvin poikkeuksellinen ja kestää hyvin katselua jopa näihin päiviin saakka.

Ohjelmaa tehtiin loppukeväästä/alkukesästä ja sitä seurattiin lähes livenä. Jaksot tulivat päivän viiveellä, esimerkiksi tiistai-illan jaksossa käsiteltiin maanantain tapahtumat. Siinä välissä pääsi seuraamaan jotenkin myös netin kautta striimiä, mutta se oli köykäistä nykyaikaan verrattuna. Ohjelmassa pudonneet kilpailijat valittiin muistini mukaan yleisön tekstiviestiäänestyksellä. Puheet Posion vaikenemisesta, mutta vain hetkeksi liittyivät juuri tähän, että ohjelma oli oikeasti käynnissä koko ajan, vaikka TV-lähetys sammuikin hetkeksi.

Ainakin ensimmäisillä kausilla katsojat äänestivät joukkueiden kapteenit, ja kapteenit valitsivat putoajan. Saattoi kyllä olla että formaattia muutettiin viimeisillä kausilla, en ole niistä ihan varma kun en enää juurikaan sitä Hämeenlinnan typerää ritarikautta seurannut. Kyllähän tuota tehtiin kaikkiaan viisi kautta, joista parhaat olivat pari ekaa Posiolla käytyä seikkailua juontajanaan ihana Taru Valkeapää.

Miten minä muistelin, että ne päivän tapahtumat näytettiin jo saman illan jaksossa mutta en tuota nyt vannomaan mene.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Ainakin ensimmäisillä kausilla katsojat äänestivät joukkueiden kapteenit, ja kapteenit valitsivat putoajan. Saattoi kyllä olla että formaattia muutettiin viimeisillä kausilla, en ole niistä ihan varma kun en enää juurikaan sitä Hämeenlinnan typerää ritarikautta seurannut. Kyllähän tuota tehtiin kaikkiaan viisi kautta, joista parhaat olivat pari ekaa Posiolla käytyä seikkailua juontajanaan ihana Taru Valkeapää.

Miten minä muistelin, että ne päivän tapahtumat näytettiin jo saman illan jaksossa mutta en tuota nyt vannomaan mene.
Okei, saattoi olla noinkin, että kapteeni teki päätökset. Taisi olla siis niin päin, että porukka äänesti suosikkiaan, eikä putoajaa. Joka tapauksessa katsojien äänestystulos vaikutti ohjelman kulkuun.

Minullakin oli jotain muistikuvia siitä, että saman päivän tapahtumat olisi näytetty jopa samana iltana, mutta voiko se oikeasti olla mahdollista? Tuosta on kuitenkin aikaa jo lähes neljännesvuosisata, eikä edes nykypäivänä moiseen yltäisi kuin harva tv-formaatti. Jos joku tämän jaksaa tarkistaa/vahvistaa, niin kiiinnostaa kyllä kuulla.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Minullakin oli jotain muistikuvia siitä, että saman päivän tapahtumat olisi näytetty jopa samana iltana, mutta voiko se oikeasti olla mahdollista? Tuosta on kuitenkin aikaa jo lähes neljännesvuosisata, eikä edes nykypäivänä moiseen yltäisi kuin harva tv-formaatti. Jos joku tämän jaksaa tarkistaa/vahvistaa, niin kiiinnostaa kyllä kuulla.
Näin oli ainakin jos Seuran artikkelia on uskominen. Lainaus Seuran jutusta:
"Alun perin kunkin päivän tapahtumat puristettiin joka ilta nähtävään jaksoon ja pudotukset nähtiin suorana.”
Jossain muulla oli, että aamupäivä kuvattiin, 6-8 h editoitiin ja illalla jakso ulos.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Minullakin oli jotain muistikuvia siitä, että saman päivän tapahtumat olisi näytetty jopa samana iltana, mutta voiko se oikeasti olla mahdollista? Tuosta on kuitenkin aikaa jo lähes neljännesvuosisata, eikä edes nykypäivänä moiseen yltäisi kuin harva tv-formaatti. Jos joku tämän jaksaa tarkistaa/vahvistaa, niin kiiinnostaa kyllä kuulla.
Tuota en muista, oliko ihan samana iltana, mutta kyllä tuo ihan mahdollista oli tuolloin jo. Enemmän muuttunut se, että nykyisin jälkituotantoon ja editointiin panostetaan enemmän ja halutaan kaivaa ja rakentaa sitä draamaa. Tuolloin toimittiin toisin, eikä se pätkiminen kauaa vie sinänsä. Tulos oli kotikutoisempi, mutta toisaalta autenttisempi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kovan viikon ilta. Vähän Vornasta, itsekeksittyjä podcasteja ja vieraana Heikki Silvennoinen.

Annetaan...ihan ok +. Eka kerta kun katsoin kokonaan pieneen toviin. Saatanpa katsoa toistekin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kovan viikon ilta. Vähän Vornasta, itsekeksittyjä podcasteja ja vieraana Heikki Silvennoinen.

Annetaan...ihan ok +. Eka kerta kun katsoin kokonaan pieneen toviin. Saatanpa katsoa toistekin.
On ihan hyviä juttuja, mutta se paneeliosuus Lahtisineen ei oikein lähde, Noin viikon uutisissa rakenne oli parempi. Tais olla muuten vika jakso, mutta Areenassa tietty löytyy.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pitkästä aikaa aidosti nauroin tämän ohjelman jutuille. Lahtinen ja muut on tämän ohjelman syöpä.

Lahtinen on ihan hurmaava persoona, mutta. Löysän impron ja tiukasti käsikirjotetun - ja laadukkaasti Lindströmin toimittaman - komedia/satiiri/huumorin välillä on vissi ero.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Shardlake (Disney+)

C.J. Sansom, joka juuri kuoli 71 vuotiaana, kirjasarjan ekaan perustuva Shardlake tuli bingetettyä tässä viikonlopun aikana.

Ensimmäisestä kirjasta on kulunut senverran aikaa, että yksityiskohtaiseen kirjarunkkaukseen en tässä pysty, mutta itse ajattelin Barakin isommaksi mieheksi ja Shardlaken rumemmaksi.. mutta … siis

1500-luvun Englantiin sijoittuva tarina kertoo Matthew Shardlakesta, jonka elämä asianajajana tulee muuttumaan, kun Thomas Cromwell lähettää hänet tutkimaan murhaa syrjäiseen Scarnsean kylän luostariin. Siellä murhattu asiamies oli keräämässä todisteita luostarin lakkauttamista varten, ja Cromwellin oman poliittisen selviytymisen kannalta on nyt välttämätöntä, että Shardlake sekä selvittää murhan että sulkee luostarin. Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto, ja Cromwell vaatii, että Jack Barak lyöttäytyy Shardlaken mukaan Scarnseaan, jossa kaksikko kohtaa vihamielisyyttä, epäluuloa ja vainoharhaisuutta munkkien taholta. Luostarin munkit pelkäävät tulevaisuutensa puolesta ja ovat valmiita tekemään mitä tahansa säilyttääkseen asemansa.

Taustalla on historian aikakausi, jolloin Thomas Cromwell on isossa valta-asemassa ja kuningas Henrik VIII:n tehtailemat rajut muutokset kirkon asemaan kuohuttavat englantia. Kaikki muistanevat,.. tai jos ette, niin Henrik VIII aikakausi on täynnä tarinoita petoksista, sodista, mestauksista ja jne.. Henrik oli se kunkku, joka meni 6 kertaa naimisiin….

Neliosainen sarja pohjaa siis kirjasarjan ensimmäiseen romaaniin. Kirjat itseasiassa paranevat tästä eteenpäin, ja varsinkin viimeinen on huikea isojen tapahtumien mammutti, joka ei neljään jaksoon enää mahdu. Toivottavasti näitä nyt siten Disney tuottaa enemmänkin, kun kirjailijalta ei sitten enää uusia tule (ellei pöytälaatikkoon jotain jäänyt)
 

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ



Rankka kuvaus naapurimme jengitodellisuudesta. Lapset tekevät upeaa työtä näytellessään roolejaan. Vanhempien voimattomuus näiden jengikuvioiden ympärillä välittyy myös upeasti. Se tuska kun et voi antaa turvaa edes omalle lapsellesi. Sarja pitää otteessaan, ja periaatteessa syyllisiä löytyy jokaiseen junaan, mutta tämä onkin syvempi katsaus siihen mikä tilanteeseen vei. Herätti paljon keskustelua omassa kaveriporukassa jossa monella teini-ikäisiä lapsia.



6/5
 

mekabyte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmajoki HT, sympatiat Kärpille
Shardlake (Disney+)

C.J. Sansom, joka juuri kuoli 71 vuotiaana, kirjasarjan ekaan perustuva Shardlake tuli bingetettyä tässä viikonlopun aikana.

Ensimmäisestä kirjasta on kulunut senverran aikaa, että yksityiskohtaiseen kirjarunkkaukseen en tässä pysty, mutta itse ajattelin Barakin isommaksi mieheksi ja Shardlaken rumemmaksi.. mutta … siis

1500-luvun Englantiin sijoittuva tarina kertoo Matthew Shardlakesta, jonka elämä asianajajana tulee muuttumaan, kun Thomas Cromwell lähettää hänet tutkimaan murhaa syrjäiseen Scarnsean kylän luostariin. Siellä murhattu asiamies oli keräämässä todisteita luostarin lakkauttamista varten, ja Cromwellin oman poliittisen selviytymisen kannalta on nyt välttämätöntä, että Shardlake sekä selvittää murhan että sulkee luostarin. Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto, ja Cromwell vaatii, että Jack Barak lyöttäytyy Shardlaken mukaan Scarnseaan, jossa kaksikko kohtaa vihamielisyyttä, epäluuloa ja vainoharhaisuutta munkkien taholta. Luostarin munkit pelkäävät tulevaisuutensa puolesta ja ovat valmiita tekemään mitä tahansa säilyttääkseen asemansa.

Taustalla on historian aikakausi, jolloin Thomas Cromwell on isossa valta-asemassa ja kuningas Henrik VIII:n tehtailemat rajut muutokset kirkon asemaan kuohuttavat englantia. Kaikki muistanevat,.. tai jos ette, niin Henrik VIII aikakausi on täynnä tarinoita petoksista, sodista, mestauksista ja jne.. Henrik oli se kunkku, joka meni 6 kertaa naimisiin….

Neliosainen sarja pohjaa siis kirjasarjan ensimmäiseen romaaniin. Kirjat itseasiassa paranevat tästä eteenpäin, ja varsinkin viimeinen on huikea isojen tapahtumien mammutti, joka ei neljään jaksoon enää mahdu. Toivottavasti näitä nyt siten Disney tuottaa enemmänkin, kun kirjailijalta ei sitten enää uusia tule (ellei pöytälaatikkoon jotain jäänyt)
Kaikki kirjat innolla lukeneena vähän jännittää, että mitä on tarjolla. Shardlake ei tosiaan ole mikään komistus kirjan mukaan ja Jack Barak oli ihan kunnon karpaasi tai näin minä sen kirjoista muistan. Pitänee laittaa listalle. Kirjat on tosiaan mainioita, etenkin sen ensimmäisen jälkeen.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä myös ihan huikea jakso, juuri tänään meni tuo viimeisimpänä. Toisaalta tässä se ehkä ainoa pieni harmituksen aihe sarjassa, kun ei se kylmyys oikein tekolumen keskeltä ihan täysin välity, suomalaista ei voi kusettaa tällaisessa. Mutta ei tuokaan nyt oikeasti iso miinus ole.

Tuli parissa päivässä katsottua sarja uudestaan. Loistava sarja, mutta Bastogne-jakson tekolumi ja kylmässä(20 asteen pakkasessa) toimiminen aiheutti toisellakin kerralla harmitusta.

Bastogneen avattiin muuten juuri uusi museo. Tuolla voisi käydä piipahtamassa kesän aikana: Nuts! New museum in Bastogne commemorates famous symbol of WWII resistance
 
Tuli tuossa vähän aikaa sitten katsottua The Shield alusta loppuun ensimmäistä kertaa. Toki huomasin tuossa katsellessa että pari ensimmäistä kautta olin nähnyt aikoinaan jaksoja sieltä täältä kun töllöstä tuli, mutta en juurikaan silloin sarjasta niin isosti pitänyt.

Nyt kyllä tykkäsin ja nousee sinne kirkkaimpien helmien joukkoon. Vic Mackeyn porukan toilailuista riitti jännitettävää ihan loppuun asti ja lopetuskin oli ihan tyylikäs. Olin aina ajatellut, kuten esimerkiksi 24-sarjan kohdalla, että tässä on sarja josta en välitä, mutta aina kannattaa näköjään antaa mahdollisuus. Ehkä 24:llekin pitää joskus antaa tilaisuus näyttää mikä on sarjojaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös