TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 891 462
  • 24 761

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
FutisFoorumilta bongattu. Helsingin ainoa sukunimi.

Psykiatri Moilanen (14 episodes, 2010-2015)
Lastenvalvoja Moilanen (13 episodes, 2015-2016)
Kaija Moilanen (7 episodes, 2007-2008)
Erkki Moilanen (6 episodes, 2011)
Kätilö Raija Moilanen-Surakka / ... (4 episodes, 2005-2015)
Sosiaalityöntekijä Moilanen / ... (3 episodes, 2009-2013)
Raisa Moilanen / ... (3 episodes, 2009-2010)
Soile Moilanen (2 episodes, 2005)
Sosiaalityöntekijä Inkeri Moilanen (2 episodes, 2013)
Hoitaja Moilanen (2 episodes, 2014)
Reija Moilanen (1 episode, 2013)
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Legendaarista oli myös Timo-Pekka Luoman (poliisi)hahmojen nimikehitys. Ensiesiintymisensä aikaan jätkä oli nimetön poliisi, sitten Raittinen ja lopuksi Polvijärvi. Luoma saisi tulla takaisin ja tottakai reinkarnoituneena. Joku komisario Moilanen olisi huikeutta, heh.

Kunhan vaan ei kävisi niin, että Lari saa tietää Kallen leikanneen hänet ja alkaa miettiä uudelleen rakkauselämäänsä. Ei jaksaisi sitä Eliaksen kitinää, joka tuollaisesta seuraisi.

LiisaKristiina veti tuolla lähestymiskiellolla uudet pohjat ärsyttävyydessä. Uskomattoman yksiulotteinen näyttelijä ja äksyilevä hahmo ei voi olla kuin huono kombinaatio. Milloin Äijö tämän tajuaa?
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Moilasen muutos on aika hieno tarina. Sama hahmohan on edustanut sossua jo pitkään. Varmaan oli silloinkin esillä kun Ossi ja Sebu kävivät kovaa taisteluaan. Oliko silloin blondi ja pyöreämpi? Työ ei ole kohdellut häntä lempeästi. Tuossa voisi olla hyvä aihe kesän nettisarjaan. Moilanen nähnyt työssään rankkoja juttuja ja se on vaikuttanut häneen, tuosta saisi helposti 20 jaksoa kuraa. Toinen vaihtoehto olisi sellainen pöpilä-special, jossa kaappajien huone Miikan, Annin ja Moilasen johdolla hulluttelisivat ja saataisiin hauskoja kommelluksia.

Joko tuon Ismon kohdalla oikeasti tuotaisiin esiin LissuKrissen kuoleman lavastukset ja se että Laitela maksoi Sannin raiskaajafaijan velat?

Lari vangittuna pinnasängyn jalkaan ja Elias aseineen kunnon Miami Vice-hengessä oli taas pelkkää kultaa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Toinen vaihtoehto olisi sellainen pöpilä-special, jossa kaappajien huone Miikan, Annin ja Moilasen johdolla hulluttelisivat ja saataisiin hauskoja kommelluksia.

Mukaan ehdottomasti myös Laura, joka näkee painajaisia Aaro/Eerosta. Ihan vaan siksi, että tähän ei koskaan kyllästynyt:

"Laura, Laura, Laura".
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viranomaistoiminta tässä sarjassa ei vakuuta. Leikkaussaliin ja kuulusteluhuoneeseen saa paukata kuka tahansa milloin tahansa, vaikka olisi millainen ohitusleikkaus käynnissä.

Tehokkuudestakaan ei voi antaa pisteitä, kun ei saada yhtä julkisessa virassa olevan henkilön osoitetta selville - saati että viitsittäisiin tutkia auto kunnolla.

Kyllähän draamaa voisi muullakin tavalla kehitellä.
 

Masentaja

Jäsen
Hieman se Larin elvytys herätti hilpeyttä. Deffaa annetaan kun käyrä näyttää suoraa, löydetty elottomana ja elvytetään luokkaa puoli tuntia ainakin koska Sanni ehti käymään "syömässä jotain" jne. Ja olis sen hengityskoneenkin voinu laittaa rytmiin Larin hengityksen kanssa. Ärsyttää kun ei ne edes yritä.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ketään ei sitten kiinnostanut ilmoittaa Larin faijalle, että poikaa on ammuttu. Ei sillä, että isää kiinnostaisi, kun erosivat niin hyvissä väleissä. Sanoiko, ettei hänellä ole poikaa enää, mutta ampumistapauksessa luulisi viranomaisten ottavan ainakin yhteyttä omaiseen.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Tässä Youtube pätkässä Ismo muistelee vanhaa taloaan Raunille. Epäilee myös, että Kallesta tuli homo, koska äiti kuoli (29:26) ja koulukaverit vaihtui kaupunkiin muuton takia. Eli edelleen väitän, ettei Kris-Liisa ole oikeasti päivääkään asunut Pihlajakadulla eikä Ulla ole pyyhkinyt vauva-Kallen persettä tai Kari kuolannut teininä Kris-Liisan rintoja rapussa yms. paskaa mitä nyt syötetään. Ugh
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ketään ei sitten kiinnostanut ilmoittaa Larin faijalle, että poikaa on ammuttu. Ei sillä, että isää kiinnostaisi, kun erosivat niin hyvissä väleissä. Sanoiko, ettei hänellä ole poikaa enää, mutta ampumistapauksessa luulisi viranomaisten ottavan ainakin yhteyttä omaiseen.

Tämä on hyvä huomio ja toivotaan että Ilkka vielä saapuisi sairaalasängyn viereen Ottawan lippiksessä ja elättelisi yhä toiveita pojan NHL-unelmasta. Aikoinaan kun Joonatan melkein menetti jalkansa, niin mutsia ei paljon näkynyt, mutta tässä Larin keississä kyse on kuitenkin elämästä ja kuolemasta.

Liisan ja Ismon yhteiseen Pihlajakadun historiaan on mielestäni viitattu jo aikoja sitten "kultaisten vuosien" aikana jopa Jukan ja Seponkin toimesta. Toisaalta olihan Camillan isäkin alunperin diplomaatti, mutta nyt onkin joku bisnesmoguli eli tarinat vaihtuvat.

Pakko muuten digata miten nopeasti ampumistapauskin on jo pistetty pakettiin joidenkin osalta ja "Elias selviää ilmeisesti sakoilla".
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Karin ja Antonin (Anttonin?) väliselle sanailulle peukkua, näitä ei ole koskaan liikaa.

"Osaaks tommonen kireehousuinen hipsteri muka kokata?"
- Joo, mä kato muutin kotoa pois ennen keski-ikää.

Tätä lisää!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Sebastian: Ei jumalauta!
Sergei: Mitä helvettiä!?

Ja vielä peräkkäin. Legendaarista.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ai että nauratti tuo loppu.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo ei taatusti ole mennyt purkkiin ykkösellä kenenkään nauramatta!

Mietin tuossa kohdassa täsmälleen samoin. Kova kohtaus, en nyt uskalla koko salkkarihistorian mitalla sanoa legendaariseksi, mutta "nykysalkkareissa" se sellainen jumalauta ehdottomasti oli. Eikä tuo Mariannan pitsihepeneisiin verhottu kroppakaan ainakaan tämän katsojan silmiä satuttanut.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Villi arvaus liittyen tämän päivän jakson loppuun ja aiemmin nähtyyn "Viisi viikkoa myöhemmin" vilahtaneeseen hautausmaakohtaukseen:

Marianna sanoi "Mitä toi täällä tekee" ja tämä kääntyy siihen että hän sanoi sen Sergeille ja tarkoitti Sebua (vaikka oikeasti nimenomaan odotti Sebua), mutta päätyy nyt osittain pakon edessä valehtelemaan ja päätyy Sergein matkaan --> paneskelu --> Marianna uudestaan raskaaksi ja nyt tosiaan Sergeille --> uusi keskenmeno ja siinä "Viisi viikkoa myöhemmin" klipissä oli Sergei laittamassa ruusun oman lapsensa haudalle. Ehkä, ehkä ei.
 

Knap

Jäsen
Vai kuoleeko Stubastian oikeasti?
Salkkareiden alku ollut koko ajan tälläistä hämäystä, niin ehkä Sergei tappaa Stuban siksi kun luulee että sillä ja psykolla olevan jotain, ja stuba vain kusettanut.. Hmm.. Mene ja tiedä.
 

Jeffrey

Jäsen
-> uusi keskenmeno ja siinä "Viisi viikkoa myöhemmin" klipissä oli Sergei laittamassa ruusun oman lapsensa haudalle. Ehkä, ehkä ei.

Menisi jo salkkari kategoriassa aika ihmeelliseksi, jos jollekin pari viikkoiselle alkusikiölle hautaa kaivettaisiin. Ei tuo keskenmeno nyt niin kummallinen juttu ole, vaikka toki asiaa koskevia koskettaakin. Ylipäänsä jonkinsortin sikiön saaminen haudattavaksi asti olisi jonkin sortin ihme. Yleensä nuo menevät ns. pesuveden mukana, kuten oli tässäkin käynyt.

Aivan huikeaa! Tuo ei taatusti ole mennyt purkkiin ykkösellä kenenkään nauramatta!

Kyllä mä olisin ainakin itse viivytellyt niin saatanasti, kun oli vetävä mimmi hepenissä edessä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Toisaalta olihan Camillan isäkin alunperin diplomaatti, mutta nyt onkin joku bisnesmoguli eli tarinat vaihtuvat.

En seuraa politiikkaa, mutta ymmärtääkseni Suomen pääministerinä on joku bisnesmoguli tällä hetkellä. Tarinat vaihtuvat.

Aika pantavahan tuo oli varsinkin takaapäin, mutta tosiaan raskaana viikolla mitä ikinä. Eikä näyttänyt ihan siltä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En seuraa politiikkaa, mutta ymmärtääkseni Suomen pääministerinä on joku bisnesmoguli tällä hetkellä. Tarinat vaihtuvat.

Täällä nyt on tuossa duunissa ollut vaikka mitä triathlonisteja.

Tämä koko Camillan suku on kuin jostain sarjakuvasta, varsinkin mutsi. Olisivat napanneet vain entisten osaavien käsikirjoittajien diplomaatti-storylinen, rakentaneet sinne jotain hämärästi saatuja lahjoituksia, josta vanhukset sitten voivat riidellä. Nämä Camillan bisnekset ovat aina vaikuttaneet hieman epäilyttäviltä. Voisiko siellä muhia jokin kunnon pyramidihuijaus, jota Eerikäinen voisi kuulusteluhuoneen lampun alla pohtia.

Mikä se Gunnarin ja Monican verinen riita nyt olikaan? Isä suuttui kun tytär meni oikikseen?

Olisivat melkein mieluummin voineet tuoda Eerikäisen, Antonin ja Violan vanhemmat esiin. Sen täytyisi olla aika mielenkiintoinen perhe hyvällä ikärakenteella, mutta taitavat käydä samoilla reissuilla kuin Jannen vanhemmat.

Katsotaan nyt mikä Eerikäisen hurja salaisuus voisi olla, jota ei Karille millään uskalla kertoa.
 
Viimeksi muokattu:

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Juttaankin viitattiin pitkästä aikaa Iidan yo-juhlien suunnitteluiden yhteydessä.

Ihan hetkeen kukaan ei olekaan valmistunut (tai ainakaan siten että valmistumisesta oltaisiin tehty numeroa) Salkkareissa ylipäätään mistään oppilaitoksesta, joten suht virkistävää nähdä tällainenkin tapahtuma.

Eilisen päätös oli tosiaan klassikkokamaa. Hyvärunkoinen Marianna, Kuulan veljekset ja legendaariset repliikit, mitä muuta tarvitaankaan.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
...jota Eerikäinen voisi kuulusteluhuoneen lampun alla pohtia.

Hämärästi muistan et tuossa taannoin oli kohtaus, missä joku Pihlajakatulainen meni koputtamatta sisään ja Linda oli siellä paperipinon kanssa yksin työn touhussa. "Moi onks sul hetki aikaa?" "Joo on, tuu vaan sisään", ja sama helvetin valaistus päällä :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös