TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 894 084
  • 24 761

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Arvasin, että tämä LiisaKristiina saadaan vielä väkisin raskaaksi, tosin se nyt luultavasti menee kesken tai jotain muuta draamankaareen sopivaa ongelmaa tulee. Mutta pointti onkin se, että nyt tässä on lopullisesti lähtenyt lapasesta: kuusikymppinen ei voi olla raskaana, se on biologinen mahdottomuus. Naisen hedelmällinen aika kestää aivan maksimissaan 35 vuotta, eli vaikka hahmo olisi kymmenen vuotta nuorempikin niin hän ei siltikään voisi olla raskaana..

Salkkareita tulee katsottua silloin, jos ei muuta oleellisempaa hommaa arki-iltana ole. Mutta taidan tosiaan hypätä kyydistä nyt minäkin, katsojien aliarviointi on viety jo tähtitieteellisiin lukemiin..
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mutta pointti onkin se, että nyt tässä on lopullisesti lähtenyt lapasesta: kuusikymppinen ei voi olla raskaana, se on biologinen mahdottomuus. Naisen hedelmällinen aika kestää aivan maksimissaan 35 vuotta, eli vaikka hahmo olisi kymmenen vuotta nuorempikin niin hän ei siltikään voisi olla raskaana..

Ei se nyt ihan noinkaan ehdotonta ole:

65-vuotias odottaa nelosia - miten se on mahdollista? - IL-TV

Niin no joo, tässähän toki tehtiin selväksi, että hoitoja ei ole käytetty. Silloin se kyllä on. Samaan syssyyn jonkun yhden hoitokerran olisi laittanut ilman Kallea.
 

A Siente

Jäsen
Toisaalta on olemassa pieni mahdollisuus ettei Kristaana ole oikeasti raskaana, vaan hän vain luulee niin. Se mitä Kalle sieltä potilastiedoista luki jäi epäselväksi. Siellähän on voinut lukea vaikka syövän uusiutuminen yms, mutta hullu-Kristiina käänsi sen päässään raskaudeksi.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei se nyt varmaankaan mahdotonta ole tuossa iässä (arviolta 55-60 v.) tulla raskaaksi, mutta typerä juonikuvio kaiken kaikkiaan silti. Osaan kuvitella miten Ismo ja Krisliisa viettävät seuraavat kaksi-kolme viikkoa lässyttäen toisilleen typerä hymy naamalla. Ismo sivelee Krisliisan vatsaa, että "siellä se meidän vauva kasvaa"... voi luoja. Mikäli vauva on oikeasti tuloillaan, eikä pelkästään Krisliisan harhaisessa päässä, niin kuvio päättynee keskenmenoon. Toivottavasti muija jonain päivänä herää ja muistaa miksi aikanaan lavasti kuolemansa ja muistaisi kaiken muunkin. Tähän yhdistettynä mahdollinen keskenmeno, niin siinähän on jo niin paljon kestämistä, että Krisliisa voisi pakata kamansa ja poistua lopullisesti. Josko tästä Ismokin sen verran tärähtäisi, että saataisiin vanha kunnon "kaikki punaiselle!" -Ismo takaisin geimeihin.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Toisaalta on olemassa pieni mahdollisuus ettei Kristaana ole oikeasti raskaana, vaan hän vain luulee niin. Se mitä Kalle sieltä potilastiedoista luki jäi epäselväksi. Siellähän on voinut lukea vaikka syövän uusiutuminen yms, mutta hullu-Kristiina käänsi sen päässään raskaudeksi.

Tätä jopa hieman toivon. Selittyisi osin sekin, mitä olisi (ehkä) tapahtunut tuon päälle "pikku" kolauksessa. Tuo muistin sun muun mielenvian tutkiminen kun on näköjään hetkeksi unohdettu. Tästä saisin neurologien kanssa huomenna hauskan keskustelun, junassa kun joudun pari tuntia sellaista seuraa sietämään.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ismolta ja Krisliisalta juuri niin ällöttävää söpöstelyä, kuin oli odotettavissakin. "Hei pidetään tää juttu toistaiseksi salaisuutena ja höpsötellään vaan keskenämme". Toivottavasti molemmat tippuvat maan pinnalle mahdollisimman äkkiä, kyllä ei sovi suomalaiseen päiväsarjaan tuollainen ällöttävä söpöstely.
 

Panther Claw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Miten se sarjaa enää huonontaisi vaikka näyttelijät ja muu ryhmä vetäisivät aitoa alkoholia kuvauksissa? Surrealistinen camp vain nousisi uudelle tasolle.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Minä olen miettinyt sitä että KrisLiisa olisi palannut muistinmenetyksensä takia jonnekin vuoteen 1989, jolloin hän olisi ollut raskaana, mutta se raskaus päättyi kesken. Nyt KrisLiisa sitten elää nuo hetket uudestaan.

Sebastianin kova peliaika on kyseenalaistettu ja minustakin ihan aiheesta. Stuba on juuri sitä pelaajatyyppiä että hänelle täytyisi löytyä hyvät ketjukaverit, jotta tulosta tulee. Kari ja Sergei ovat tällaisia olleet, mutta nykyinen Sebu-Monica-Marianna-kombinaatio ei oikein toimi. Toivottavasti Äijö laittaisi ketjut kuntoon!
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Äijö voisi astua syrjään, jos vaikka joku vähän osaavampi eksyisi studion porteille.

Aki, Camilla, Jiri, Vinotar, veronkierto, uhkailut, kolkkaukset, vakoiluohjelmat, Elias myyntitykkinä ja ainoana työntekijänä. Erittäin huumoripitoinen cocktail.

Eerikäisen touhuja saisi tulla tutkimaan se skarppi naispollari joka aikoinaan ilmestyi Puustisen kämpille sarjan alussa. Nykyään sisäisen tutkinnan pääkiho?
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei muuten kestä, tänä päivänä on ihan tavallista raskautua 40- vuotiaana tai sen ylikin. Eikä todellakaan ole mitenkään harvinaista.
Joo joo, mutta jos tuo 35 vuotta plussataan about 15 vuoteen jonka tienoilla hedemällinen ikä suurin piirtein alkaa niin aletaan olemaan jo varsin korkeassa lisääntymis-iässä. Tahtoo sanoa että ei se hedelmällisen ajan lasku-aika ala nollavuotiaasta.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Muutes, onko tuossa mitään järkeä, ettei Kris-Liisalle kerrota Sannin olevan hänen tyttärensä? Joo, jotenkin ehkä ymmärtää, ettei haluta järkyttää (lähinnä Ismo) Miian olevan kuollut, mutta se ettei kerrota yhdestä elossa olevasta lapsesta on jotekin käsittämätöntä. Kris-Liisa kuitenki jo tajuaa, että vuosia on mennyt ja kulunut. Mitä on tapahtunut viimeisen 20 vuoden aikana? Ei paljon kiinnosta kysyä tai kertoa. Kunhan on kivaa keittiössä ja makkarissa.

Ja sitten tämä raskaus. Siellä on ilmeisesti käytetty aiemmin Ismon/Heikin kanssa ehkäisyä, kun nyt kun lasta haluttiin niin samantien ollaan sitten ollaan raskaana. Tapahtui ihme.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kerrankin tuli hyvä fiilis katsoessani Salkkareita, kun Ismo alkoi näyttää merkkejä entisestä suuruudesta. Tarkoitan tietenkin sitä kohtausta, jossa Ismo ei päästänyt Kallea sisään asuntoonsa painokkain sanankääntein. Kerrankin Don näytti kuka määrää eikä vain tyytynyt siihen huokailuun "mutkun tää nyt vaan on tällasta".

No, ne hyvät fiilingit haihtuivat aika äkkiä Eliaksen paljastettua Kallen paneskelut Larille. Ihan kuin tuota homohippaa ei olisikaan nähty tarpeeksi viime vuosina. Tietty Larias-tarina on herättänyt "kansainvälistä kiinnostusta", mutta silti.

Eerikäisen touhuja saisi tulla tutkimaan se skarppi naispollari joka aikoinaan ilmestyi Puustisen kämpille sarjan alussa.
Minä ehdotan Mr Puuhöylän paluuta rosteriin poliisin sisäisten asioiden tutkijana. Puuhöylähän oli muutamia vuosia sitten Pihliksen sivukyttä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nyt jumankauta tuon Esko Koveron järkyttävän ylinäyttelemisen kanssa!! Eikö sarjan ohjaaja(t) saa häntä kuriin, aivan kammottavaa katsottava. Ismosta tulee täysin epäuskottava, kun tuo paatoksellisuus pursuaa läpi niin että saumat ratkeilevat.. miten konkarinäyttelijä voi sortua tuollaiseen
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voisiko toi Ismo vaikka tappaa ittensä? Ja mielellään LisuKrisun siinä samassa. Semmonen laajennettu itsemurha tekisi nyt poikaa.

Ja tottakai Eliaksen piti paljastaa Larille. Kohta taas piiri pieni pyörii.

Lisäksi, eiköhän Slegr pian puikota Alissaa niin saadaan taas yksi mielikuvituksellinen juonenkäänne lisää.

Ei siitä viikon Salkkaritauosta oikein ollut hyötyä kun tuli katsottua nyt kaikki putkeen. Tai no sen viikon ajan oli ihan seesteistä.
 

Naavaparta

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers
Kallea ajetaan selkeästi alkoholismiin. Viimeksi kun oli joku kriisi päällä pääsi Stuba kuittailemaan kun keäili kadulla itseään, nyt kun Larin kanssa alkaa luultavasti ongelmat niin eiköhän ylilääkäri viiniin taas lankea, suoraan pullon suusta dramaattisesti. Sitten kännissä / darrassa joku hoitovirhe ja homma on taputeltu.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Erehdyin jakson katsomaan ja meinasin huokaista, että vihdoin saatu psykiatri tsekkaamaan KrisLiisaa. No, eikös tuokin koiteta venyttää.

Ehkä en hetkeen taas meinaa katsoa kelloa klo 19.30.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kallea ajetaan selkeästi alkoholismiin.

Tämä vaikuttaa menevän juurikin noin, että ylilääkäriä ajetaan viinapirun ikeen alle. Ehkä omena ei tässä tapauksessa kovin kauas puusta putoa. Ismo aikanaan veteli turpaan vähän kaikkia ja pelasi itsensä asunnottomaksi (ja kusi välit läheisiinsä mm. suorittamalla kilikalikeikan Taalasmaiden asuntoon, panttasi Tanjan timantit ja mitä niitä oli), loogisesti Kalle on lipsumassa samalle polulle, riippuvuus vaan kehittyy viinaan eikä uhkapeleihin, kuten "KAIKKI PUNAISELLE" -Ismolle aikoinaan.

Ehkä näemme myös lähisuhdeväkivaltaa homolitsarien muodossa, mikäli Kallea tarpeeksi jossain kohtaa vituttaa. Tämä olisi hyvä kuvio, kyllä tähän kaikkeen homodraamaan mahtuisi mukaan ihan oikeatakin draamaa. Muij... poikaystävää turpaan, perhe hankeen!
 

Siri

Jäsen
Eikö Liisa yhtään ihmettele, että kotiovessa lukee Laitela ja Pohjonen? Käsittääkseni hän kuitenkin luulee olevansa aina ollut Liisa Laitela.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Eikö Liisa yhtään ihmettele, että kotiovessa lukee Laitela ja Pohjonen? Käsittääkseni hän kuitenkin luulee olevansa aina ollut Liisa Laitela.

Tai että ajo- ja pankkikortissa lukee Kristiina Pohjonen. On kyllä niin absurdi juonikuvio ettei tätä voi ottaa edes huumorilla. Niin paljon epäkohtia tuosta löytyy että oikein pahaa tekee.

Aivan käsittämätöstä ettei tuolle voi kertoa esimerkiksi Sannista ja Heikistä kun tuo on nyt kuitenkin jo hyväksynyt muistinmenetyksen.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kevään päätösjakso lähestyy kovaa vauhtia ja ainakin minulla on vaikeuksia keksiä cliffhanger-materiaalia tämänhetkisten tapahtumien pohjalta. Sebastianin ja Mariannan salapanojen paljastuminen Monicalle ja Sergeille voisi sellaista ollakin. Eiköhän tälläkin kertaa kehitellä joku räjähdys/päälleajo/ampumavälikohtaus ja pari muuta, vähän pienemmän profiilin kuviota.

Minkä ihmeen takia Camilla täytyy pitää palkkalistoilla jonain vierailevana tähtenä? Ei noissa kolmen viikon vierailuissa ole mitään järkeä eikä Camilla ole sellainen hahmo, jota täytyisi väkisin pitää kuvioissa.

LiisaKristiinan muistinmenetys on niin järjetön kuvio, että sen voisi ampua kunnolla yli. Laitelan perhe alkaisi nimittäin elämään kasarin loppua; televisiosta katsottaisiin vain Dallasia ja Kymppitonnia, autona toimisi Volvo 240, kännykkänä käytettäisiin Mobira Citymaniä, presidentinvaaleissa äänestettäisiin Koivistoa, Holkeria tai Väyrystä ja Laiteloiden suosikkijääkiekkojoukkueen(HIFK) takalinjoilla luutisi Pertti Lehtonen.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Voisiko tuossa tapahtua niin, että LiisaKristiina tulee itse järkiin, mutta Ismo ei. Ismo elää edelleen menneisyydessä ja passitetaan Rauhalampeen,
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voisiko tuossa tapahtua niin, että LiisaKristiina tulee itse järkiin, mutta Ismo ei. Ismo elää edelleen menneisyydessä ja passitetaan Rauhalampeen,

Ei paha olisi tämäkään. Itse olen miettinyt (ja toivonutkin), että Listiina herää jonain aamuna muistaen kaiken ja ensi töikseen ilmoittaa Ismolle, että "tämä oli tässä". Tästä johtuen sitten Laitelan laiva ottaisi jälleen kurssin kohti pohjaa ja Ismo alkaa vaikkapa ryyppäämään Kallen kanssa. Voivat sitten Valdemaria (sitä viiniä, senkin oman elämänne koomikot) kierrättäessään muistella kimpassa wanhoja hyviä aikoja. Draamaa saatana! Tosin ei tuossa sinänsä suuremman draaman aineksia oikein ole, mutta kunhan nyt edes jollain menisi päin vittua.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ketään ei ole pitkään aikaan enää kidnapattu tai vangittu. Viimeksi Aki auton takakonttiin, mutta se selvisi äkkiä. Seuraavaksi Severi voisi vangita Violan ja opettaa, ettei Severille vittuilla. Severihän kertoi Nellalle kostavansa vielä Violalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös