TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 928 072
  • 24 788

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä olisi peliliikkeen paikka ja toisivat sen uimariaikakauden Nikon kehiin vaihteen vuoksi. Oulu hiukan bootannut ulkoista olemusta.

Tällä yhdellä liikkeellä kuitattaisiin koko seasonin surkeus. Tämä Niko pokaamaan ja jauhamaan vanhoja Katariinan ja Pepin kanssa.

Oli miten oli, niin vaikka sitten uudella näyttelijällä kaveri sisään. Nimenomaan tuo lääkärin ammatti olisi hyvä lisä. Toisaalta tällä hetkellä ammattien epätasapaino on aika kova. Pari lääkäriä, ei yhtään poliisia, eikä yhtään lakimiestä.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jenni kuljetetaan Lempäälään kotiseudulleen haudattavaksi ja Nikon kerrottiin tulevan sinne oikein ulkomailta eli "toiveet" Nikon paluusta Pihlajakadulle voinee unohtaa.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Kirjotetaanpa nyt itsekin tähän ketjuun. Sarjaa katsonut varmaan viimeset 12v aika aktiivisesti armeija-vuotta lukuunottamatta. Oli kyllä eilen "hieno" jakso sillä tavoin että tapahtui ns. iso asia kesken kauden. Salkkareiden esitysrytmi on pakottanut siihen ettei yleensä mitään tapahdu muutaku ennen joulutaukoa tai keväällä.

Itse olen vielä semmoinen etten jaksa näitä saippuahommia katsoa jos en ole lukenut juonipaljastuksia niin nyt oli jääny lukematta ni tulikin sopivasti aika yllättävä loppu vaikka en uskonukkaan että Seppo kuolisi. Jotenkin tapahtumien hitaus aiheuttaa sen ettei jaksa kattoa yleensä ellei tiedä mitä tuleman pitää. Pettymys ainakin pienenee yleensä kun tietää ettei ens viikollakaan oikeestaan mitään tapahdu. Katsomosta vielä voi hyvin katsoa kun voi kelailla kiinnostamattomia kohtauksia ja mainoksien ajan lukea jotain mielenkiintoisempaa.

Severi on kyllä vienyt ärsyttävimmän hahmon tittelin aika ylivoimaisesti. En hetkeen kyllä muista että telkkaria katsoessa joku hahmo vituttaisi niin paljon. Jennistä eroon pääseminen oli kuitenkin hyvä. Vielä kun tuo Severi saataisiin ulostettua...
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Nyt jälkikäteen tuli katsottua parilta päivältä jaksot. Voi luoja miten surkeaa näyttelyä koko kööriltä kun Jenniä ammuttiin :D oikeesti.. onko nämä ihmiset muka saanut jotain koulutusta näyttelemiseen.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Ei ole tullut aikoihin katsottua, mutta tänään sitten lopun näin. Jonkinverran on tullut itsekkin hautajaisissa oltua ja oli tuo kyllä itselle aika koominen tilanne kun avaavat sen arkun tuossa jalkakäytävällä, tää on mahdollista vain Pihlajankadulla. Enää puuttui että joku kadunlakaisija olisi pöllyttänyt harja-autolla ohi.
 

Ostrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mistä Ossi yhtäkkiä sai selville, että Joonatan oli käynyt Cindyä hässimässä?

Eipä se tämmöistä kai tiedäkään?

Tietää mielestäni vain sen, että joku oli käynyt Cindyä nussimassa. Ja senhän Cindy ihan itse kertoi Ossille. Tämä tapahtui muistaakseni heti sen Pihlajakadulla tapahtuneen ruumiin esittelyn jälkeen.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huomisessa jaksossa jatkuu tuo yllättävä käänne, kun Severi tunnustaa valehdelleensa. Lasse ja Severi törmäävät kotimatkalla rapussa Ismoon ja pyytelevät anteeksi. Liisakin saa kuulla totuuden ja marssii Ismon luo anteeksipyydellen yhteenpaluu mielessä. Ismo Laitela onkin mies ja dumppaa Liisan. Hyvin päättyi tämä kuvio tällä erää.

Joonatan paljastaa Jirille hakanneensa erään Mikon sairaalakuntoon Norjassa ja pyytää tätä olemaan kertomatta Lasselle. Jakson lopussa Sievisten ovella on tämä Mikko kyselemässä Joonatania Lasselta. Saas nähdä, mitä tuolle Mikolle on käynyt, kun on yrittänyt soitellakin Joonatanille useamman kerran Norjan reissun jälkeen.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Päivää taloon. Tässä on ollut vähän reissukiireitä ja oli melkein parin viikon jaksot katsomatta. Taas ollaan ajantasalla ja pysytäänkin siinä.

Onneksi yhtään jaksoa ei ole jäänyt katsomatta, varsin hyvä meininki on ollut.
 

Ralph

Jäsen
Larilla vessan ovessa Gabriel Landeskogin kuva, hieno mies.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienosti väänsi Tale suomea englantilaisittain. Huikeaa. :D

On muuten aika jäätäviä noi kohtaukset, joissa Lari on faijansa kanssa.

Ja tästä Joonatanin hakkaamasta kaverista kuullaan vielä varmasti.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
"Alahan poika selittää."

Niinkö tässä käy, että isä ei pääsekään elämään omaa NHL-unelmaansa poikansa kautta ja hieman kimpantuu siitä.

EDIT:

Siitä piti myös kommentoida, että tuo Ronin vanhempien Lontooseen soittelukuvio on naurettava. Siellä kun sattuu olemaan aivan erilainen hälytysääni puhelimessa kuin Tampereella.

Kukaan soittaja ei ole niin tyhmä, että ei huomaisi sitä.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Siis mitä helvettiä tuo banaanipornokohtaus oikein on? Oliko tässä jaksossa jotain ikärajaa? No, kieltämättä ihan hyvin tehty.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tissi-Bella riutuu selibaatissa, mutta Sebastian ei innostu. Se banaanin imeskely oli kyllä aika roisi vihje, mutta kun Sebua ei vaan nappaa. Tai saa nyt nähdä, miten tuo homma kehittyy.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Oliko hostellissa suomalainen pistorasia seinässä?

On tuotantotiimi panostanut. Jopa kolme ei-teostovapaata biisiä samassa jaksossa!
 
Viimeksi muokattu:

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Aika kliseistä soittaa London Callingia. Taisi puolet salkkareiden budjetista mennä tän jakson biisien esitysmaksuihin.

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2
 

Ostrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Tale on kyllä noussu omasta mielestäni aivan kärkihahmoksi sarjassa. Jotenki ko. hahmo on vaan niin koominen, että tulee välillä naurahdettua hahmon paskoillekin repliikeille.
 

Nick Neim

Jäsen
Mitä vittua Laitela :D

Pitkään aikaan revennyt salkkareita katsoessa näin pahasti.
 

Nick Neim

Jäsen
Njaa, itselleni aiheutti lähinnä myötähäpeää. Kässäritiimillä ideat jälleen kerran vähissä, kun pitää tuollaisia mukahauskoja kohtauksia keksiä.

Toki mielipiteitä saa olla, mutta jos tuollaiset kohtaukset saisi oloni vaivaantuneeksi, en varmaan sarjaa katsoisi lainkaan. Sarjahan on täynnä vastaavia, myötähäpeää aiheuttavia kohtauksia.

Mutta kuten sanoin, jokaisen saa ja pitää katsoa omalla tavallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös