Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

TV-sarja: Salatut elämät

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Tommy, 20.08.2001 klo 17.32.

 1. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Oisko pitänyt ostaa sairaala vai Taalasbiili? Tai osuus Ismon puodista. Helsingissä ei ole muita yrityksiä eikä sijoituskohteita.
   
 2. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Oletko ikinä kuullut sanontaa tilaisuus tekee varkaan? Pietarin koomaeukko ja vähintään kihlat käy vääntökapulasta.

  Ja tottakai saippuasarjassa henkilö perseilee raha-asiansa heti kun on vähän massia päällä. Olisko se nyt muka sitten hauskaa jos Jiri sijoittaisi rahansa ja seurattaisiin ns. maalin kuivumista?
   
 3. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tietysti. Jirin olisi pitänyt opettaa Severille kuinka sijoitetaan aasialaisiin indeksirahastoihin 25 vuoden sijoitushorisontilla. Samalla hänelle olisi avattu oma tili mihin hän pääsee käsiksi vasta täysi-ikäisenä ja ainoastaan opiskelua tai asunnonostoa varten.
   
 4. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Katoin eka että se Lola olikin Marianna. Mut taitaa olla eri muija.

  Luojan kiitos.
   
 5. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
 6. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ihan samaa asiaa ehdin jo pelästymään, vaikka kun mimmi avasi silmänsä, niin yhdennäköisyys väheni huomattavasti. Silti oli pakko katsoa lopputeksteistä näyttelijän nimi ja onneksi se ei ollut Oona Kare.

  Nopean googletuksen tuloksena sanoisin, että ihan hyvännäköinen kissa tämä Sofia Arasola. Ikääkin sentään jo 26 vuotta, eli tällainen vanha käyräkin voi tuota kuolata ilman kehdonryöstäjäfiiliksiä.
   
 7. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Nyt on "Batman"-sarjiksien Jokerin ja Harley Quinnin suhdetta "hieman" lainattu tuossa Aaro & terapeutti hommassa.

  Oliko muuten mitään puhetta, kauanko Lola on koomassa ollut?
   
 8. Kale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä en kestä tota Evaa enää sekuntiakaan ruudussa. Niin käsittämättömän ärsyttävää on sen näytteleminen; tuhahtelua ennen jokaista kommenttia, silmien pyörittelyä, yli-imelää keimailua, lässyttämistä ja kaikkea muuta paskaa koko ajan ja joka ikisessä kohtauksessa. Ja nyt tätä ”herkkua” on tietenkin luvassa vielä ekstra määrä, kun Lolakin liittyy draamaan. Näyttelijä on pakko vaihtaa!!!!!

  Viimeset puol vuotta sarjassa on vituttanut lähinnä kaikki, mutta jos tässä nyt alkaisi enemmän avautumaan, niin seuraavana tuomio vuorossa olisi varmaan: Monica, Ismo, Linda ja Camilla. Ja tietenkin käsikirjoittajat.

  En nyt kuitenkaan viitsi ja uskon parempaan huomiseen.
   
 9. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Jotenkin arvelinkin, että pappismiehellä on lusikkansa sopassa, kun päälääkäri niin helposti suositti Lindalle tuollaista joko tai -vaihtoehtoa, vaikka noinhan se varmaan ratkaisukeskeisessä maailmassa menee. Heti ekalla terapiakäynnillä suoraan ongelman ytimeen ja ratkaisuvaihtoehdot pöytään. Tuota en kyllä osannut haistella, että Aarolla ja lekurilla olisi jotain yhteistä historiaa, enemmän ajattelin kyseessä olevan joku perus kiristyskuvio.

  Nussimishommiksihan se taas meni. Toivottavasti tuotanto ei edes leikillään ole suunnitellut Aaron peluuttamista seksi-Sebastianin avoimeksi jättämässä roolissa. Liian isot saappaat täytettäväksi, ei riitä liike, vaikka käsiä jonkun verran onkin.

  Alkuun muuten tuo Aaron joka paikkaan mukanaan kantama raamattu (?) lähinnä huvitti, mutta yllättäen huvitus on vaihtunut turhautuneisuudeksi. Kyllä me katsojat jo niistä kauluksen lipereistä tajutaan ja muistetaan, että Vanala on Jumalalla duunissa.
   
 10. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK, Happee
  Lainaus:
  Tai sitten tuo terapeutti on uusi Stubastianitar. Kaikki rapun miehet käy vuorotellen avautumassa seksihullulle ja panemiseksihan se aina menee
   
 11. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Odotin itse, että noista muisteloista käy ilmi Iidan palkkaaminen Lolan tilalle Herukkaan. Se olisi jo ollut niin epälooginen käänne jopa Salkkareiden aikajanalla, että kaiketi tajusivat itse.

  Lainaus:
  Odotan jo kohtausta missä Eva käy avautumassa vaikeasta suhteestaan Pietariin...
   
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tätä on ihmetelty. Eihän pyövelikään kulje kirves kourassa kadulla.

  Aavistuksen erikoista kuinka pitkästä koomasta kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti herännyt potilas jätetään sinne vain oman onnensa nojaan ja vieraita saa rampata. Eikä kukaan viitsinyt edes ilmoittaa omaisille tälläisestä heräämisestä. Jokainen voi itse käydä katsomassa.
   
 13. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Lola se tosiaan oli niin suuri rakkaus Pietarille, että jätkä päätti muijan pötkötellessä koomassa tehdä Tinder profiilin ja alkaa deittaileen, ensin kahta naista yhtä aikaa, kunnes jäi kiinni molemmille. Hieman kyseenalaista edelleen. Strippiklubista Lola sentään tiesi kun omisti sen. Ja olipa romanttinen kohtaaminen heillä. Pietari heilutti pikku-Pietaria yleisölle ja tyttö oli myytyä. Jos oikein muistan niin olikohan se Tuhmat tädit 2:ssa, jossa joku Lola (ei näytetty naamaa) sai tuon klubin itselleen pilkkahintaan. Ja sen sarjan mukaan Eva siis oli ollut töissä siellä ennen tätä.

  eli:
  -Eva on töissä Herukassa, tapahtui ennen sarjaan tuloaan.
  -Eva tulee sarjaan Nellan kanssa 2014
  -Linda tulee sarjaan 2015
  -Lindan&Karin polttarit ja heti perään tädit pyörittää Herukkaa vanhan omistajan ollessa paossa, 2016 (Tuhmat tädit 1&2)
  -Lola saa Herukan eurolla
  -Pietari tapaa Lolan Herukassa
  -Kihlat, auto ojaan, Lola koomaan
  -Pietari pistää Tinderin tulille
  -Monican & Evan kanssa mätsit
  -Pietari tulee sarjaan 2016
  -Pietari jää naisille kiinni ja alkaa tapaileen vain Evaa
  -Monica Evalle suuttuneena panee Jiriä => 9kk (okei Salkkarit-raskaus) ja Magnusti syntyy
  -Pietari kosii Evaa, Lola herää koomasta

  Varmaan jäi vielä jotain välistäkin.
   
 14. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Niin, ja lisäksi tuo terapeutti teki Catherine Tramellit(Sharon Stone, elokuvassa Basic Instinct).
   
 15. Jippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei sillä, että sarjaa muutenkaan saisi loogiseksi ja sen aikajatkumoa henkilöhistorioineen toimiviksi, on nuo erilliset sarjat ja Painajainen-leffat pakko ajatella "toiseksi todellisuudeksi".

  Jo pelkän sarjan puitteissa ärsyttää eniten se, ettei henkilöillä tosiaan ole pysyvyyttä, vaan heidät ikään kuin "rebootataan" noin puolen vuoden välein. Ja siinä menee kerralla kaikki rakastumiset / luonteenpiirteet / varallisuus / suhtautuminen muihin henkilöihin uusiksi.

  Ja joissain tapauksissa menee ikäluokkakin uusiksi. Lasten kasvaminen taaperosta teiniksi yhdessä kesässä on saippuasarjojen välttämätön paha, enkä osaa ärsyyntyä epäloogisuuksista, jotka pohjautuvat ajat sitten häipyneisiin hahmoihin tyyliin Laura Kivirannan seikkailut Aaron kanssa.

  Typerimpiä juttuja on luonteen ja periaatteiden muuttuminen ilman syytä. Se olisi tyylikästä, jos perusteena olisi esim. traumaattinen kokemus, joka katkeroittaisi hahmon pysyvästi. Mutta eihän se niin mene, aivan hatusta tempaisten muuttuvat suorastaan entisen minänsä peilikuviksi.

  Miksei sarjan laadunvalvoja voisi tehdä jokaisesta hahmosta tyylikirjaa, joissa on raamit näiden tekemisille. Käsikirjoittajat sitten noudattaisivat näitä raameja ja käyttäisivät mielikuvitustaan saadakseen halutut tapahtumat framille.
   
 16. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Eli Lola oli koomassa 3 vuotta. Näin sanoi Eva
   
 17. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mihinkäs se Akin ja Pepin suhde kosahti viimeks? En kuollaksenikaan muista.
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Mietin ihan samaa. Ei se mitään sellaista ollut mistä ei voisi vielä selvitä.

  Silloin, kun katsoi laittomia ennakkolähetyksiä internetin saloista, niin ei koskaan tiennyt jakson nimeä ollenkaan. Nykyään VPN + Katsomo -kombolla ei pysty jakson nimeltä välttymään mitenkään.

  Nyt se sentään osui hyvin harhaan. Janne olisi tietenkin saanut Alissalta, mutta ei kiinnostanut. Oikein, koska ihme valittava nuoriämmä sekin on.

  Milloin on syksyn viimeinen jakso? Siihen mennessä jo Eva haluaisi yllättää hoitolaitokseen tuomalla jotain tuliaisia, mutta Pietari ja Koomatyttö siellä jo nuolevat toisiaan.
   
 19. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Helena ampui Akia antiikkitussarilla. Pepistä tuli Akin fyssari. Aki osti Taigalle CP-vammakamoja. Sergei ei tykännyt Akista. Peppi ei tykännyt, että Sergei seurusteli Mariannan kanssa ja yritti lavastaa meikkaamalla silmänsä mustaksi. Sergei sitten möllöttikin siellä salahuoneessa peilin takana ja Peppi jäi kiinni. Sitten taisi lähteä takaisin Rolloon. Sergei ja Aki yrittivät houkutella takaisin, mutta ei onnistunut, ja paniko Marianna sitten Stubastiania kostoksi ja tuli "raskaaksi".
   
 20. faro Jäsen

  Lainaus:
  Aika hyväkuntoisen näköinen ja oloinen tämä Lola siihen nähden, että on juuri maannut 3 vuotta koomassa.
   
 21. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ei oo tullut katottua Salkkareista jaksoakaan tänä syksynä ja keväälläkin varmaan alle viis jaksoa. Aiemmin avokin kanssa Pihlajakadun sekoilut oli melko yleinen ihmettelyn aihe. Tämä viesti avasi hyvin miksi pitää taas ens keväänä alkaa sarveiskalvot verillä seuraamaan Salkkareita. Huikeita juonenkäänteitä. :D
   
 22. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei monetkaan taida tietää minkä näköinen sitten kuuluisi olla. Eikä Schumacherista suostuta julkaisemaan kuvaa, niin on mahdoton verrata.
   
 23. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Steven Seagalille kasvoi Vaikeasti tapettava-leffassa kooman aikana karmiva tekoparta naamalle. Naisille on vähän hankalampi keksiä tuota ajankulumisen näyttämistä. Ehkä jotku villinä rehottavat kulma- ja säärikarvat tai hoitamaton iho.

  Peppihän tietenkin on aivan varmasti muuten se Lolan fysioterapeutti. Pietari voi olla sitten vaikeana kolmen naisen keskellä ja Eva mustasukkainen kaikista. Seagalin kuntoutukseen kuului punttaamisen lisäksi omatoimista akupunktiota, ylämäkijuoksua ja narutetun lankun hakkaamista. Saa nähdä mitä Peppi keksii.
   
 24. J.J.Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Mihin Iida on mahtanut kadota? Suhde Sebastianin kanssa loppui ja juuri Helsingissä opiskelemaan päässyt tyttö muutti Jutan luokse Hyvinkäälle? Ja samaan aikaan Jutta hengaa koko ajan stadissa.

  Aika kömpelösti kirjoitettu kuvio. Vaikuttaa kuin tuo ratkaisu olis pitänyt tehdä hyvin äkisti.
   
 25. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Montako "Pihlajakatulaista" mahtuu yhteen sairaalaan?