Suosikkijoukkue
HIFK, #87
Kyllähän tämä viimeinen kausi aiheuttaa aikamoista vitutusta.

Viimeisimmässä jaksossa vituttaa Jaimen touhut eniten. Ukko lähti Cercein luota auttamaan ihmiskuntaa "viimeisessä taistelussa", paukuttaa ihastustaan Briannea, mutta kun kuulee, että kohta menee Kuninkaansatama nurin, niin ikävä tuleekin takaisin siskon ja sen elämän rakkauden luokse.
No tämä nyt vielä menee, jos lopetus olisi edes parempi mutta ei.

Jaime kun jää kiinni ja Tyrion vapauttaa tämän, niin Jaime toteaa tyyliin "En oikeastaan koskaan välittänyt viattomista ihmisistä", kun Tyrion tälle kaupungin kohtaloa paljastaa ja pyytää auttamaan.
Ööh, sähän saatana sait lisänimen Kingslayer juuri sen takia, kun tapoit hullun kuninkaan, joka oli polttamassa koko kylää elävältä.

Ja sitten tottakai he löytävät toisensa Cercein kanssa ja kuolevat halien linnan tullessa niskaan. Voi nyt vittu ihan oikeasti. Kyllähän Jaimen tarina on rakennettu juuri niin, että tämä voisi olla se joka esimerkiksi lopulta tappaa Cercein, kun tämä on tekemässä jotain hullua tai epätoivoista mutta ei.

Tai sitten olisi vaikka ollut sellainen tilanne, että Arya tappaa Cercein, Jaime suuttuu ja tappaa Aryan, jonka jälkeen joku tappaa Jaimen (Jon) tai vastaavaa. Jotain dramaattista loppua kaipasin, etenkin kun Jaimen tarina kulki siihen suuntaan, että tämä on se joka tappaa Cercein tai sitten tappaa jonkun ison hahmon tämän puolesta.

Villi veikkaus viimeiseen jaksoon on, että Dany tapattaa jonkun ser Davosin, Jon suuttuu ja tappaa Danyn ja lopulta kansa hurraa ja Jon kävelee kiusallisena valtaistuimelle "Mut kun mä en halunnut tätä". Tai jos pehmeäksi mennään, niin Jon heristää sormea Danylle ja lähettää tämän maanpakoon...
 
(1)
 • Tykkää
Reactions: V-G-

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nuoret tähdet
Tässä täytyy nyt erottaa kaksi eri asiaa:
1. Aiempi pohjustus
2. Viimeinen triggeri

Tuohon 1. kohtaan ei ainakaan minulla ole valittamista. Juuri nuo mainitsemasi asiat löytyvät sieltä. Mutta kohtaan 2. ei ole kerrassaan mitään. Mielestäni kyseessä on sen kokoluokan flippaus, että siihen on pakko olla joku triggeri.

Otetaan (kaukaa haettu) vertaus oikeasta elämästä. Pentillä on kerta kaikkiaan surkea viikko takana: vaimo jätti ja vei lapset, töistä tuli kenkää juuri kun hän luuli saavansa ylennyksen, uudenkarhea auto levisi tien päälle, ainoa hyvä ystävä kuoli pahoinpitelyssä jne. Lapsena Penttiä on hakattu ja tämä on aina ollut impulsiivinen tyyppi, mutta hän on myöskin aina pyrkinyt olemaan oikeudenmukainen eikä ole satuttanut viattomia.

Onko uskottavaa, että päivä pari näiden tapahtumien jälkeen Pentti tappaa nakkikioskin jonossa huvikseen jonkun sivullisen ilman provokaatiota? Minusta ei ole. Onko uskottavampaa, että tämä sortuu tappoon jos joku vittuilee tälle tai etuilee jonossa? Minusta on.

Minusta siis ei ole epäuskottavaa, että Daenerys muuntuu Mad Queeniksi. Mutta se on epäuskottavaa, että helposti sujuneen taistelun lopussa, kun vastustaja on antautunut ja kun vieläpä Cersei edelleen kyhjöttää omassa tornissaan, Daenerys päättää polttaa miljoonittain siviilejä ilman mitään provokaatiota. Tähän taisteluun olisi tarvittu jokin juttu, joka olisi ollut se viimeinen pisara Danylle.
Se triggeri oli jo kun Jon ei antanut munaa
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Odottelen viimeisessä jaksossa käsikirjoittaja-kaksikolta vielä viimeistä cop outtia - nimittäin eiköhän Danya ala kaduttamaan tuhkien yllä hallitseminen. Toteaa, ettei Westeros lopulta ollutkaan se koti jota hän kaipasi, ja liihottaa loharin selässä auringonlaskuun. Jonille jää kuningaskunta, ja ihmisille rauha.
 
In life, the monsters win.
-Sansa Stark
Sanokaa mitä sanotte, mutta itse saisin vuosikymmenen parhaat naurut, jos viimeissä jaksossa Bran heräisi koomastaan ja kaikki olikin vain unta. Lisäksi internetin reaktio tuohon olisi sellainen, mitä ei rahalla saa ostettua. Book it!

Spoilereissa muutama nosto nordicbetin kertoimista Westerosin hallitsijaksi.

Jaha, kohde olikin hävinnyt tässä viiden minuutin sisällä, kun viestiä naputtelin, mutta kertoimet meni jotakuinkin näin:
Bran 1.20
Sansa 5.00
Tyrion 6.00 (tästä en ole ihan varma)
Jon 9.00
Dany 11.00
...
Podrick 35.00
...
Hot pie 210.00

Ensinnäkin, mikä vittu tekee Branista noin ylivoimaisen suosikin? Tästä on pakko olla jotain vuotoa, koska mikään ei selitä tuota kerrointa. Johan Bran on monta kertaa sanonut, ettei kolomisilimäne kyrpä voi olla kuningas. Vai vedetäänkö tässä jokin "no tää tavallaa niiku unohti sen" -kortti takataskusta?

Podrickia olisi kiinnostanut pelata parilla kympillä tuolla kertoimella. Tuo tavallaan Maken järki, jos Dany kuolee ja Jon lähtee pohjoiseen. Tuota pohjustettiinkin tekemällä hänestä oikea Baratheon alkukaudesta. Pitää haistella, mikäli kohteet vielä avautuvat.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
@sinnepäinsä

Ei Podrickista Baratheonia tehty vaan Gendrystä. Hänhän voisi hyvinkin olla perusteltavissa hallitsijaksi, vaikkei osaisikaan käyttää kunnolla edes haarukkaa.
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

All vibes, no tactics
@sinnepäinsä

Ei Podrickista Baratheonia tehty vaan Gendrystä. Hänhän voisi hyvinkin olla perusteltavissa hallitsijaksi, vaikkei osaisikaan käyttää kunnolla edes haarukkaa.
Heh, Gendryä luonnollisesti tarkoitin. Mennyt nuo kaksi sekaisin aina. Nyt en kyllä pysty tarkistamaan(kun kohteet poistuivat) kummalle tuo kerroin oli, mutta sanoisin, että Gendrylle.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta
(1)
 • Tykkää
Reactions: V-G-

markusst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Spoilereissa muutama nosto nordicbetin kertoimista Westerosin hallitsijaksi.
Aikamoista että tuo on vielä tällä viikolla ollut pelattavissa kun sarjan loppuratkaisu on vuodettu jo viikkoja sitten ainakin r/freefolkiin, samoin oli jaksot 4 ja 5 joiden vuodot pitivät erittäin tarkasti paikkansa, jopa yksittäisten kohtausten sisältöihin asti. Vuotajana ollut ilmeisesti joku kuvauksissa paikan päällä ollut.
 
Suomen vanhin kaupunki ja suomalaisen sivistyksen kehto. Kotipaikka kaikelle sille, mikä tässä maassa on hyvää ja kaunista.

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Danyn riehunta on pettyneen naisen raivoa. Sitä kuvataan saippuasarjoissa, mutta myös arvostetummassa kirjallisuudessa.

Dany pääsi vaikeuksien kautta valtaan ja valta saattaa nyt lipsahtaa jollekin toiselle, vieläpä miehelle, jonka hän haluaisi itselleen. Ikävä kyllä mies antaa pakit tyyliin ”olet kuningattareni, mutta rakastajasi en voi täti-kulta olla”. Enää ei ole Jorahkaan lohduttamassa ja palvomassa.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexa Komarovin kädet
Mitäs #muuten kävi sille Sand-pimulle jonka Cerssi telkesi samaan selliin myrkkyyn kuolevan tyttärensä kanssa? Menikö tuossa Punalinnan paskomisessa niinku collateral damagena?
 
Let's go fast, Ricky Bobby-style

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taidan ensimmäistä ja viimeistä kertaa katsoa osan heti aamusta. Voi sitten naureskella mahdollisille antikliimakseille koko päivän. Menee maanantai nopeammin.
 
JHag: Mutta ilkeyttä HIFK:ssa ei ole pätkääkään, ei myöskään kovuutta alakerrassa.

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Mitäs #muuten kävi sille Sand-pimulle jonka Cerssi telkesi samaan selliin myrkkyyn kuolevan tyttärensä kanssa? Menikö tuossa Punalinnan paskomisessa niinku collateral damagena?
Eiköhän tuokin ole unohdettu sinne jonnekin aikaisemmille kausille muiden sivuhahmojen tapaan.
 

markusst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Laitan oman veikkauksen siitä, miten valtaistuinpeli loppuu:

 • Jon murhaa Danyn pakon edessä
 • Bran äänestetään antiklimaattisesti kuninkaaksi
 • Jon lähetetään Night's Watchiin (joka lienee nykyään pelkkä tullipiste kun yön uhkaa ei enää ole ja wildlingit ovat salonkikelpoisia) rangaistuksena
 • Bronn saa linnansa
 • Fanit raivoissaan
 
Suomen vanhin kaupunki ja suomalaisen sivistyksen kehto. Kotipaikka kaikelle sille, mikä tässä maassa on hyvää ja kaunista.

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pakko tulla avautumaan kesken jakson. Älä avaa spoileria mikäli et ole katsonut jaksoa.

Käsittämätöntä että tässä hypättiin yhtäkkiä sen kohdan yli jossa oltaisiin näytetty että miten Jon jäi kiinni Daeneryksen taposta ja miten kaikki reagoi siihen. Jon puukkottaa hänet ja seuraavassa kohtauksessa kaikki ovat yhtäkkiä tietoisia asiasta. Paskaa.

E: 15min jäljellä ja tämä finaalijakso on ollut tähän mennessä todella pitkäveteistä soopaa. Miten näin menestyneen ja ison sarjan voi lopettaa tälläisellä jaksolla?

E2: Miten tuo pyörätuolilla rullaava autisti oppi yhtäkkiä puhumaan? Ennen hän oli täysin omissa maailmoissaan ja nyt taas vaikutti suhteellisen normaalilta.

E3: Jakso katsottu ja kyllähän tässä joutui pettymään todella rankasti. Jakson kohokohta itselle oli se kun Ghost ja Jon tapasi.
 
Viimeksi muokattu:

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Siinä se sitten oli.

Viimeinen(kin) jakso saa epäilemättä kaikki raivoihinsa, mutta itse tavallaan pidin tästä seesteisestä tavasta laittaa piste sarjalle. Loppusanomaksi tuli että jokaisella on maailmassa oma paikkansa ja jokaisen pitää leikkiä niitä omia leikkejään. Vähän turhan ristiriidattomasti tämä kaikki tietysti tapahtui ja itse ihmettelin varsinkin Branin kruunaamista kuninkaaksi ja vieläpä Tyrionin puheen kautta, mutta siinä taisi puhua hahmon kollektiivinen suosio enemmän kuin tarinan sisäinen logiikka. Demokratiaa ei sentään Westerosiin tullut, siinä mielessä tarina oli kuitenkin itselleen uskollinen.

Erityistä raivoa herättää epäilemättä Danyn kuolema joka toteutettiin yllättävän epädramaattisesti. Ratkaisulla haluttiin kai sanoa, että jokainen puolijumalana palvottu hallitsija on lopulta vain ihminen ja kuka tahansa ihminen voidaan tappaa. Taustalla satava lumi toi kohtaukseen oman kiehtovan runollisen elementtinsä, lohikäärmeen käytöksestä äitinsä kuoleman jälkeen en ollut välttämättä niin innoissani. Rautatuolin polttaminen oli etten sanoisi alleviivaavaa.

Harmillisen vähän tunteita loppu herätti, se on kaiketi seuraus koko kasikaudesta. Loppu olisi saattanut olla parempi jos koko kausi olisi ollut parempi. Jotkut ovat verranneet sarjan päättymistä kahdeksan vuoden avioliiton päättymiseen ja vähän sellainen fiilis tuossa olikin että allekirjoitetaan nyt ne paperit että päästään eteenpäin. Ja tällä en tarkoita ettenkö olisi toivonut jo itsekin sarjan päättyvän.

Niin. Mistähän sitä sitten väännettäisiin seuraavat kahdeksan vuotta?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ahhahhahhhah! Sellanen lopetus. Tuli tuossa aiemmin aloitettua koko sarja uusiksi. Voi helvetti kuinka kovaa matskua se silloin oli. Tekniikka kehittynyt ja budjetti oli pieni, mutta materiaali tuhat kertaa parempaa.

Dumb & Dumber katsonut Walking Deadin viimeisiä kausia ja huomannut, että eihän sitä käsikirjoitusta edes tarvi. Kunhan etsii mukavia kuvakulmia ja taustalle jotain tilulilu musiikkia. Varsinkin käytävät on kivoja jos joku sattuu kävelee niitä pitkin. Voidaan venyyyttää oikein kunnolla.

Jouni sitten sen tekiJ Lipsasen Ilkan napautti pois. Kukaan ei yllättynyt. Mutta se että miten se tapahtu. Tyrionin piti eka vakuutella ja paljon. Jon sanoi monta syytä miksei tee sitä ja ymmärrän syyt miksei tekisi. Mutta teki kumminkin. Another character in to the flames.

Lohharin itkupotkuraivari oli hauska. Tais siinäkin mennä hyvin 10 minsaa.

Yhtäkkiä hyppy tulevaisuuteen. Olis ollu kiva mitä Turku ulos sano jonskille kun sai tietää että Dannyn hengen otti. Hyi sinnuu, linnaan pistän. Öö ok. Ehkä olisin odottanut erilaista reaktiota.

Tosiaan hyppy tulevaisuuteen ja sitten Tyrion se veti sen ässän hihasta että tehdään tämmönen systeemi. Niin ja Bran Flakes kunkuksi? Sehän on aina lentelemässä jossain. Vittu kattoo vaan vajakkina kaikkia. Hän on hyvä kunkku. Kuola valuu suusta ja ei sano mitään.

Tyristori siis kunkun kädeksi. Ainut hetki kun oikein tykkäsin ja paljon oli se kun pöydän ympärillä alkoivat tekemään politiikkaa. Siinä oli se pienen hetken sitä vanhaa GOT taikaa ja sitä olisi voinut kuunnella. No ei kun Arya lähtee etsii ruotsia. Jouni takasi muurille. Kit Harringtonin ilme lopussa oli mukava. Häntä otti päähän tapahtumat ja ilmeisesti halusi näytellä kärsivää ja hän kyllä näytti että olisi dildo perseessä.

Se oli semmonen tarina. Maailman parasta viihdettä ja sitten suurin floppi ikinä. Onnea D&D.
 
Omia hajanaisia ajatuksia jakson jälkeen. Kausi oli minulle pettymys, mutta ei viimeinen jakso sentään pahentanut sitä. Hyvin oli 7&8 kausien tyylille uskollinen lopetus

- Mielenkiintoista, että Sansan mukaan pohjoinen on kärsinyt niin paljon, etteivät he voi polvistua kuninkaan edessä, vaikka tämä olisi Eddard Starkin poika. Sansalle polvistumisessa ei sen sijaan ollut mitään ongelmaa.

- Tyrion pääsi kuninkaan kouraksi, vaikka edellisessä pestissä sattui karmeita virheitä. Kuningas päätti signata hänet samaan virkaan uudestaan, jotta hän saa korjata virheitään lopun elämäänsä.

- Kuningas on Bran. No, rehellisyyden nimessä on sanottava, ettei parempaakaan ollut jäljellä. Minun mielestäni.

- Kuten täällä etukäteen arvelin, Meereenin, Yunkain ja Astaporin tilannetta ei käsitelty ollenkaan, vaikka heidän hallitsijansa pääsi hengestään. Dornen tilannetta ei myöskään avattu. Ei ikävä kyllä yllättänyt.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Siinä se sitten oli. Joskus vuosia sitten mietin, kuinka sarja jättää haikean fiiliksen, ja loppua odottaa kauhulla. No, eipä käynyt niin. Lopputekstien pukatessa ruutuun olo oli lähinnä epäuskoinen, onnellinen loppu saatiin, ja pahikset on nyt kuolleet. Eipä olisi ensimmäisinä kausina uskonut.
 
(1)
 • Tykkää
Reactions: V-G-

A Siente

Jäsen
Ihan ok lopetus. Saatiin tarina siihen pisteeseen ettei tarvi vatvoa mitä kenellekki tapahtui. Yli tunnin jaksoissa olisi kyllä ollut potentiaalia enempään. Nytkin saatiin ihan turhaa nauttia ikuisuudelta tuntuvista hitaista kävelyistä yms.
 

Analyzer

Jäsen
Haikeaksihan se veti, itselleni kaikkien aikojen hienoin sarja.

Päätösjakso oli hillityn tyylikäs. Tosin itse en toivonut, että Bran siellä valtaistuimella(joka nyt sitten teatraalisesti tuhottiin)lopuksi keikkuisi. Tämähän oli Martinin määrittelemä lopputulema.

Danyn poisto toteutettiin pelkistetyn dramaattisesti, se oli hieno kohtaus.

Jakson paras hetki oli kun Sam esitti kansalta kysymistä(äänestämistä) ratkaisuksi hallitsijan valitsemiseksi. Päässä soi jo vahva "eiiiiiii näiiiinnnn" mutta sitten se onneksi kuitattiin kunnon naurun remakalla alta pois. Sitä ei olisi Jatkoajan Got-ketju kestänyt. Toki askel kohti demokratiaa oli myös se, että jatkossa hallitsijaa ei valita suvun mukaan vaan kokoonpanolla, joka nytkin oli edustettuna.

Palataan myöhemmin lisää. Tätä täytyy vielä pureksia.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
snow mocking team
Joo-oh. Loppuihan se. Aika mitäänsanomattomasti ja suurelta osin ennalta-arvattavasti, mutta loppui kumminkin. Pahiten hiersi:
 • Miten helvetissä noita eunukkeja ja hevosmiehiä oli vielä noin paljon jäljellä, etenkin jälkimmäisiä? Mutta ehkä D&D vain unohti kolmosjakson (kuten Dany unohti Iron Fleetin olemassaolon)
 • Lohnarin liekitystehoa oli taas hienosäädetty draaman vaatimalla tavalla, edellisjakson perusteella Iron Throne olisi mennyt paskaksi hetkessä
 • Jotenkin Jonin pitäminen henkissä eunukkien toimesta Danyn tappamisen jälkeen tuntuu todella epätodennäköiseltä
 • Mitä niille heppamiehille muuten sitten tapahtui jakson alun jälkeen, D&D muistivatkin että eihän noita enää ollutkaan?
 • Siinä vaiheessa kun pohjoinen ilmoittaa itsenäisyysaikeistaan, miksei Dorne ja etenkin Iron Islands kanssa todennut että pitäkää tunkkinne?
 • Kauden suurin turhake Bronn on sitä edelleenkin, väkisin se vain piti jotenkin ympätä mukaan
Noh, saatiinpahan jonkinlainen lopetus tarinalle silti. Olisi se voinut olla paljon parempikin, mutta ei parin viime kauden perusteella ihan hirveästi enää tohtinut odottaa. Jakson suurinta antia oli kun huomasin että älykellosta pääsi akku loppumaan yön aikana. "My watch has ended."
 
Volvot ulvoo kuun savuun / ihmislapset hullaantuu / auuuuuu
(1)
 • Tykkää
Reactions: Flou

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ei tätä Aryankaan osalta enää vihkoon vedetty ja luonteva päätös tarinalle. Luulen että itse pääjehukin olisi kirjoittanut hahmolle kaiken jälkeen juuri nyt nähdyn lopun. Yksinäinen susi suuntaa kohti tuntematonta. Itselleni tärkeimmät hahmot saivat asiallisen käsittelyn.

Muutoin jaksosta mainittakoon nyt vaikkapa tuo demokratialle höhöttely. Siis mitä helvettiä? Pullea poika ehdottaa asiaa, jengi nauraa räkäisesti ja valitsee seuraavaksi niin demokraattisen ratkaisun kuin mahdollista. Huikeaa komediaa. Komedian ainekset olivat myös Jonin touhuissa. Liekkö tahatonta, mutta oli aika hieno ilme kun Danyn tappamisen jälkeen daamin lemmikki/lapsi ilmestyi ihmettelemään tilannetta. Olisi ollut sopivan käänteinen ja jonsnowmainen päätös kun kuolemastakin selviämisen jälkeen lohikäärme olisi repinyt kappaleiksi. Danyn lapsukaiselle jäi myös varmasti hyvä fiilis reissusta. Kannatti lähteä.

Monille jäi varmasti hyvä fiilis kaikkinensa.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kylmäksi jätti ja tylsää oli. Eikä tän tarinan kriittinen analysointi enää kiinnosta, tuntuu niin kuolleen hevosen potkimiselta, että ei tosikaan. Suosittelisinko tuleville sukupolville 5 vuoden päästä? Hyvin suurella varauksella. Jos ei nyt oikeasti mitään parempaa tekemistä ole kesälomalla tjsp.

Onneksi loppui.
 
JHag: Mutta ilkeyttä HIFK:ssa ei ole pätkääkään, ei myöskään kovuutta alakerrassa.
(1)
 • Tykkää
Reactions: V-G-

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
 • Mitä niille heppamiehille muuten sitten tapahtui jakson alun jälkeen, D&D muistivatkin että eihän noita enää ollutkaan?"
Kyllähän nitä sinne laivoihin lastailtiin. Tiedä sitten, että lähtivätkö takaisin Essokseen vai Tahrattomien kanssa Naathiin.
Tuleekohan joku spin-off Aryan seikkailuista lännessä? Eikös kirjoissa tai näissä muissa tarinoissa Euronin sarjasta pudotettu veli (joku Victorinox se oli) sinne lähtenyt katoamaan? Muutenkin kaikki sinne on hävinnyt, niin Aryaltakin vähän hölmö suunta.

Itelle tää loppu oli aika ennalta arvattava ja varmaan pahiten paskottu sarja sitten Dexterin lopetuksen. No oli se joskus mahtavaa telkkaria kuitenkin.
 

neks0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Juventus, HIFK, Darts
Että sellainen sitten, mielestäni sarja sai ihan ok päätöksen.

Kommentteja viimeisestä jaksosta:

- Danyn kuolema oli tottakai odotettavissa, mutta ehkä aavistuksen tylsästi toteutettu. Lisäksi lohikäärmeen reaktio nyt oli vähän mitä oli, itseäni yllätti se, että valtaistuin tuhottiin. Ymmärrettävää kyllä.

- Branista tehtiin kuningas. Tuo hahmo, mitä puolisoni kanssa halveksimme melkein koko sarjan ajan, mutta loppua kohden hänen hahmonsa jotenkin parani. Rauhanomainen kuningas.

- Jonin karkoitus oli itselleni hieman yllättävä, mutta todella looginen. Sinnehän Nietos kuuluikin loppujen lopuksi. Ja onneksi Ghost pääsi vielä näkemään Jonin, lämmitti sydäntä.

- Kohtaus, jossa Jon jätti hyvästit sisaruksilleen toi jotenkin fiiliksiä Taru Sormusten Herrasta loppukohtauksen, jossa Frodo jättää muut hobitit ja matkaa Gandalfin ja kumppaneiden kanssa pois. Vain tuon viittauksen takia jouduin hieman pureskelemaan huulta välttääkseni kyynelehtimistä.

- Tyrion valittiin sitten uudestaan kuninkaan kouraksi, vaikka hän olikin tehnyt virheitä neuvonantajana. No, Bran päätti sitten antaa hänelle mahdollisuuden korjata virheitään.

Muuten kyllä sarja huononi loppua kohden. Olihan se aikamoista mättöä aluksi, joka sitten vähän rauhoittui ja oli enemmän ennalta-arvattavissa. Hieman tyhjä olo, oli kyllä hyvä sarja, mutta ei ihan niitä parhaimpia.
 
Fucking slash me again you little fucking shit, I'll fucking fuck you up - Drew Doughty to Paul Byron

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Gennaro Gattuso, Sir Bobby Robson
Silleen joo rohkea veto tehdä tästä kurapaskasta jota kutsutaan Game of Thronesin viimeiseksi jaksoksi dialogi-vetoista. Lähinnä hävettää koko jakso. Ja olin vielä oikeassa. Hyi vittu.

Plus hyvin tuhottu kaikki mielenkiintoiset hahmot. Esim. Arya. Mestari-salamurhaaja muuttuu yhtäkkiä tutkimusmatkailijaksi. Just näin.
 
Viimeksi muokattu:
“Joelinton is the worst brazilian since Stevie Wonder shaved his wife’s pussy.”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy