Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

TUTO Hockey mediassa

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Kaukalon laidalla, 09.08.2010 klo 13.38.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Mitä paskaa nyt taas?

  Tätä pari vuotta sitten tätä kokeiltiin jo sen hirveän "kiekkoa häkkiin"-klassikkoraiskauksen myötä, se onneksi unohdettiin jo vähin äänin.

  TuTolla on jo kannatuslaulu, yksi tarttuvimmista, toimivimmista ja vastustajan korviin ärsyttävimmistä ikinä, Lättyä pussiin. Muuta ei tarvita, perinteitä ei ole syytä katkaista. If it ain't broken, don't fix it.

  Antakaa siis jo olla.

  Ja tämä kaikella kunnioituksella uutta biisiä sorvaaville muusikoille, ei se heidän vikansa ole, jos he saavat toimeksiannon ja sen ottavat vastaan.

  Jos jotain halutaan uusia, niin TuTon jäälleluistelubiisiksi voisi vaihtaa jonkun oikean musiikkikappaleen eikä sitä korvia raastavaa renkutusta mitä nykyisin käytetään. Nyt kun liiganousutouhutkin on unohdettu, niin hallimusiikilla ei muutenkaan tarvitsisi kosiskella mitään trendipiirejä tai teinix-yleisöä vaan musiikki voisi painottua enemmän perinteisiin rock-biiseihin ja vanhoihin hyväksi havaittuihin kipaleihin.
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Joukkuehan itse yleensä äänestää omaan sisääntulobiisinsä. Suotakoon se oikeus heille.
   
 3. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ainakin joskus taannoin muutama joukkueen jäsen totesi, että olisihan se ihan kiva, jos pelaajiltakin kysyttäisiin, miten ja minkä kappaleen soidessa sinne jäälle tullaan. Hyvä, jos asia nykyään on niin. Sillehän me emme sitten mitään voi, jos pelaajilla on huono musiikkimaku.
   
 4. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Hiukan on minuakin ihmetyttänyt, että miksi sama biisi soi aina vain vuodesta toiseen, vaikka joukkue on sillä välin uusiutunut lähes täysin. Ei kai niillä kaikilla voi identtinen musiikkimaku olla?

  Jos tuo tosiaan kuitenkin on joukkueen oma valinta, niin sitten ei voi tehdä muuta kuin toivoa musiikkimaun paranemista ja uusien pelaajien kunnostautumista tässä asiassa.

  Hallimusassakin voisi huomioida paremmin rock-perinteitä ja sitä, että maksavan yleisön keski-ikä on kuitenkin lähempänä viittäkymppiä kuin viittätoista, joten teinix-nytkytys ja rap eivät ole välttämättä se paras veto tunnelman luomiseksi. Urkuhevi kunniaan!
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  En itsekkään tiedä varmuudeksi valittiinko se näin viime kaudella. Jokunen kausi takaperin se ainakin toimi näin. Jos näin ei enää ole niin toivottavasti on jatkossa.
   
 6. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Oma kommenttini liittyi aikaan ennen uutta TUTOa, eli nykytilanteesta en osaa sanoa mitään. Kuitenkin siis ainakin joskus on ollut sellainen tilanne, että pelaajatkin ovat ihmetelleet alkushown sisältöä musiikista lähtien.
   
 7. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Thats the spirit.

  Hyvin luotettavista lähteistä kerrotaan, että Lättyä Pussiin ei ole katoamassa minnekään. Kyseinen legendaarinen renkutus on TUTO:n maalilaulu nyt ja tulevaisuudessa. Kannatuslauluja voi sen sijaan olla useita, ja sellaista nämä muusikot nyt sitten väsäävät. Joskus takavuosina hoilattiin "TuToni, Turkulainen..." biisiä, sen voisi palauttaa fanien valikoimaan. Oli nimittäin aika pätevä biisi, kaikessa omintakeisuudessaan.
   
 8. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Cheerleaderit varmasti vaikuttavat vahvasti hallimusiikkiin. Viime kauden sisääntuloista Thunderstruck toimi miljoona kertaa paremmin kun se teknorämpytys höystettynä jonkun tyypin huutamiseen mikä ei vaikuttanut mihinkään. Lisäksi kaipailisin jonkinlaista maalisummeria.
   
 9. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Lainaus:
  Makuasioistahan ei voi tai voi kiistellä. Sekin kait on makuasia. Mutta se mikä toisen mielestä on hyvää ja pitäisi säilyttää on toisen mielestä vanhaa, väsynyttä ja kliseistä. Ja mikä toisen mielestä on teinix-nytkytystä ja räppiä, voi toisen mielestä olla eteenpäin katsomista ja uudistumista. Totta puhut siinä, että suurin osa yleisöstä on vanhempaa mieshenkilöä, joille klassinen rock puree, mutta itse kyllä tykkään siitä, että hallissa soitetaan aika monenlaista musaa. Kyllä suoraan sanoen ne perinteiset "We will rock you" ja Bon Jovit yms. alkavat tulla välillä korvista ulos.

  Lainaus:
  Heh. Toinen toivoo keski-ikäistä miestä tyydyttäviä perinteisiä rock-biisejä ja vanhoja hyväksi havaittuja kipaleita ja toinen sitä, että joukkue itse saisi päättää sisääntulobiisin. Tämän päivän TuTo-pelureista ei vaan taida kovin moni olla edes syntynyt kuin vasta 90-luvulla, joten sekin voi selittää soitettavan musiikin muuttumisen. Mene ja tiedä.

  Lainaus:
  Tämä on hyvä ja huojentava tieto. Peukku!

  Lainaus:
  Teknorämpytyksestä en itsekään perusta, mutta kyllä se Thunderstruck on ehkä maailman kulunein rock-biisi. Se ei kyllä toiminut ollenkaan. Enemmän iski myötähäpeää niiden kahden tsiirliiderin hytkyessä sen tahtiin siinä esiintymislavalla, kun hallillinen ihmisiä istui hiljaa ihmetellen, että mitä tapahtuu.
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Huominen Mestiksen kärkikamppailu SaPKo-TuTo näkyy suorana Yle TV2:sesta. Harvinaista herkkua tällainen valtakunnallisella kanavalla näkyminen on ollut viime vuosina ja hienoa, että tämä on nyt mahdollista.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 12. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Joskus aiemmin ollut juttua Mestiksen taloudellisista korvauksista, joten yhtä karua se on siis vieläkin. TUTO:n pelaajabudjetti taisi olla 146 000, jos oikein muistan lukeneeni. Tulot ovat sen verran pieniä ja talous vielä korjaamisvaiheessa, niin eipä sitä paljon pysty tarjoamaan. Nuo mainitut lisäkeinot ovat pieni pelastus nyt. Täytyy toivoa että useat pelaajat onnistuvat ja portit parempaan avautuisivat. Samalla tavalla seurasin pääsisi ehkä kuiville ja parempaan taloudelliseen tilanteeseen.
   
 13. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mestiksessä ei tosiaan rahalla leveillä. Ylen jutun mukaan erot Liigaan ovat isoja, mutta suurin selittävä tekijä on ~900 000 euron mediasopimus.

  Pelkät pennoset eivät riitä SM-liigapaikkaan | Yle Urheilu | yle.fi

  Mestiksen pelaajabudjetit ovat EU:ta lukuunottamatta kaikki 60 000-140 000 euron välissä (palkan sivukulujen laskenta mukaan tai laskematta jättäminen voi tosin muuttaa kuvaa paljon). EU:lla voi pelaajabudjetti myös lähennellä samaa, jos yhden tähtipelaajan ottaa siitä pois. Nykyisessä Mestiksessä ei yksinkertaisesti ole kenelläkään liikaa rahaa ja kaikki tietävät miten käy, jos velaksi eletään liikaa. Pienemmillä rahoillakin voi kuitenkin pärjätä, jos perustekeminen on kunnossa ja seurassa riittää imua. Pelaajien kehittäminen on se keino millä Mestis nykyään elää ja veikkaisin, että se seura mikä tässä onnistuu parhaiten on lähimpänä mestaruutta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2016 klo 21.58
 14. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Pakko näin ulkopuolisena sanoa, että hyvin teidän lafka pysyy kesälläkin pinnalla. Jatkuvasti tuntuu Facebook, Twitter ja Instagram feedeissä tuleva TuTo vastaan. Ja huomattavan monessa tapahtumassa TuTo myös mukana, nytkin mainostaa jotakin paikallista musiikkifestivaalia. Erittäin hieno homma, meleko harvinaista mestis tasolla.
   
 15. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Onhan tuo hieno homma, että toimistolla painetaan ympäri vuoden ja pöhinä on etten sanoisi hyvä. Tutossa on nyt jonkun vuoden tehty ihan tosissaan hommia ja se alkaa kyllä näkymään. Ihan samaa ei voi sanoa kylän mustavalkoisista
   
 16. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Itsellä ollut muutaman vuoden breikki suomalaisen jääkiekon seuraamisesta ennen viime kauden loppua ja se muutos joka muutamassa vuodessa on tapahtunut, on aivan huikaiseva. TuTo nyt mestiksen kärkiesimerkki, SM-Liigan puolella varsinkin tulokkaat (jukurit, sport, kookoo) näyttävät tekevän loistavaa hommaa.
   
 17. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Pitää tavoittaa kohdeyleisö. Nykyään kilpailu varsinkin nuorten ajasta on todella kovaa. Ihmiset janoavat tietoa ja uutisia jatkuvalla syötöllä ja jos et ole esillä unohdut helposti. Kiekossa kerrottavaa kyllä riittää, mutta suuri haaste on tehdä kaikki tyylillä ja kiinnostavasti. Tavallaan pitäisi erottua massasta positiivisessa mielessä. Mukana on entistä enemmän myös viihdeteollisuudesta tuttuja piirteitä tekniikan kehittyessä ja halventuessa. Erilaisia trailereitä tehdään kuin elokuviin ja pelien äänimaailmaankin voidaan vaikuttaa vaikka tehostein yms.

  TuTo on ehkä Mestiksen mittapuulla tiennäyttäjä, mutta samalla myös oppipoika vielä monessa asiassa. Kärjessä pysyminen edelyttää kuitenkin jatkuvaa kehittymistä tässäkin suhteessa.
   
 18. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Jääkiekkolehden kausiopas ilmestyi. TUTO veikattiin sijoille 1-2, yhdessä SaPkon kanssa. Huomin herätti, että TUTO:n heikkoutena mainittiin maalivahtiosasto. Omissa papereissani tämä on taas TUTO:n vahvuuksia, joten lupaava tilanne kaiken kaikkiaan.
   
 19. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Mistähän tämän lehden saa ostettua? Ihan R-Kioskeiltako?
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Voisitko referoida tuonne voimasuhde ketjuun juttua vaikka ranskalaisin viivoin, kiitos.
   
 21. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Joo, kyllä se tulee R-kioskeille myyntiin.
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Mainittiin samassa lehdessä sana "farmi", niin jätin ostamatta.
   
 23. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mainittiinko tekstissä myös Kaarlehdon siirtyminen TUTOon? Ainakin aiemmin kyseisen lehden Mestis-ennakosta on saanut vaikutelman, että ns. analyysit on kirjoitettu joskus elokuun puolivälin jälkeen. Eli vaikka joukkueiden kokoonpanot lehdessä suht ajantasalla olisivatkin, niin jutut on kirjoitettu ja paljon ennen painoon menoa.
   
 24. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mainittiin, että joku TPS:n mokeista pelannee TUTO:n maalissa. Kaarlehtoa ei nimellä mainittu, juttu oli tosiaan selvästi kirjoitettu ennen lainasopparin julkaisua.