TUTO Hockey kaudella 2014–2015

  • 356 662
  • 1 330

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Tämähän tuo selvästi enemmän luottoa tähän hommaan. Hyvä että joukkueeseen satsataan ja että hallia parannetaan. Siellähän on olemassa se mikroskopinen mahdollisuus että myös ensi kauden mestari nostetaan jossain vaiheessa Liigaan ja silloin on kyllä hyvä että puitteet ja urheilullinen puoli on jo valmiiksi hyvässä kunnossa.
Toivottavasti nämä uudet nimet tulevat pian julki...

Näin ymmärsin Ikan puheenvuorosta, että pian julkistetaan lisää nimiä. Ika haluaa pelaajia, jotka sitoutuvat toimintaan sataprosenttisesti. Ikan mielestä hallin koko ei ole ongelmana Liigassa pelaamiselle. Toimitusjohtajan valintaprosessi on menossa ja uusi toimitusjohtaja aloittaa kesän aikana. Keni kertoi omasta harjoittelustaan, kovaa poika treenaa. Aamulla herätys kello 5. Aamu harjoitukset ennen töihin menoa. Töihin kello 8 ja töistä harjoituksiin 15.30. Kotiin palaa noin kello 19. Hyvä Keni!
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
En oikein ymmärrä tuota Ikan kommenttia. Jotenkin tulee sellainen olo, että TuTo on lyömässä hanskoja tiskiin!!

Olin viikon Milanossa (missä minulla oli muuta tekemistä kuin pohtia TuTon ensi kauden joukkuetta), joten kommentoin tätä keskustelua vasta nyt. Ensinnäkin TuTon markkinointistrategia uusien pelaajasopimusten julkistamisessa minua vähän oudoksuttaa. Kauhea hypetys ja sitten ei yhtään vähänkään tunnetumpaa (tyyliin AUK) pelaajaa. Onko kaikkien näiden pelaajien kanssa tehty sopimus vai onko osa try outilla?

En minäkään ymmärrä Ikan asennetta. Jos valmentaja ja joukkue ovat lyömässä hanskoja tiskiin niin miten TuTon markkinointiväki onnistuu myymään kiinnostavaa tuotetta kuluttajille ja miten innostuneina fanit odottavat tulevaa kautta.

TuTo -kortti on onnistunut ja kasvattanut katsojamääriä. Mielestäni sen hintaa voitaisiin nostaa (edellyttäen, että tuote on kunnossa) mieluummin kuin rajoittaa se vain Rebelsien jäsenille varsinkin, jos se edellyttäisi istumista katsomossa rumpujen hakkaajien lähellä.
 
Viimeksi muokattu:

Ertzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo/ paikallinen kiekkoilu
TuTo -kortti on onnistunut ja kasvattanut katsojamääriä. Mielestäni sen hintaa voitaisiin nostaa (edellyttäen, että tuote on kunnossa) mieluummin kuin rajoittaa se vain Rebelsien jäsenille varsinkin, jos se edellyttäisi istumista katsomossa rumpujen hakkaajien lähellä.

Joo ohan tuo hyvä tuote, mutta olisiko kuitenkin merkittävin tekijä hinta? Verrokiksi voisi hilata vaikka tuon TPS:n 55€ hintaisen F2-katsomon seisomakausarin. En ole TPS:n pelejä käynyt katsomassa vuosikausiin, mutta voisi kuvitella, että kohtuullisen tyhjässä hallissa riittää vapaita istumapaikkoja ja niihin saisi istua vapaasti?

Jos näin on niin Liigassa 55€ vastaavan kortin hinta kun kaudella 13-14 Tuto-kortti kustansi n. 100€. Eli en näe millään tavoin perusteltuna hinnan nostoa. Kyllä muutenkin vaikeata saada väkeä Mestistä seuraamaan...
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Onko kaikkien näiden pelaajien kanssa tehty sopimus vai onko osa try outilla?

Näköjään kaikilla on koko kauden sopimus. Kovasti toivoisin vahvistuksia vielä ykkösketjuun ja ykköspakkipariin. Ja pakkohan niitä on tulla, jos Ikan puhe siitä, että tulevan kauden joukkue on vahvempi kuin menneen kauden, on totta.
 
Viimeksi muokattu:

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään naapuri julkaisi sopimuksia, mutta Pärssinen ei ollut siellä ainakaan vielä. Uusikartano ei ole naapurin huhuissa pyörinyt, mutta helmikuussa käydessään Turussa ja TUTO:n peliä seuraamassa mainitsi myös ettei mitään neuvotteluja TUTO:n suuntaan ole edes ollut. Toisaalta helmikuussa kaikki oli vielä auki.

Panokset tässä kaudessa ovat täysin auki, mutta toistaiseksi kukaan ei ole vielä mitään aikaisemmista puheista perunut (Mestiksen mestarilla oikeus anoa pääsyä Liigaan). Edelleen Pärssinen ja AUK vapaana, mutta mistä ne taloudelliset asiat heidän saamiseksi hankitaan ? Kausikorttien myynnin aloittaminen heti tois ehkä jotakin, mutta ei enää tässä vaiheessa kuin viimekaudella olisi ollut mahdollista (jos siis tuo Rebelsjäsenyys pakollinen).

KooKoo veti tänään hyvän rekrytoinnin eikä ihme. Ja hyvä että veti. Ei ihan kokonaan lässähdä tuleva kausi.

Hyvä on, jos vahvaa joukkuetta luvataan, mutta mieluusti pitäisi seuraavia pelureita julkaista. Siis sellaisia, jotka antavat uskoa epäileville. Uskon luonti ja sen jälkeen kausikortit myyntiin.

Ne jotka kritisoivat mahdollisesti tuota kytköstä Rebelsiin, niin tuskimpa se kauheasti ketään sitoo. Mukavaa se tietysti olis, jos mahdollinen seisomakatsomo tulee ja se ei ammottaisi tyhjyyttä. Minä sieltä tulen puuttumaan, mutta hiukan satsausta joukkueeseen, näkyvyyttä muuallakin kuin netissä, niin mahdollisuus edelleen on saada uutta kasvoa katsomoon.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Voihan helvetti. Jotain positiivisia signaaleja sitä vaan jostain syystä yltiöoptimistisesti odottelee, mutta ehkä ei pitäisi, kun uutiset ovat tätä luokkaa.

Franssila? Oikeasti?

Elmo Aittola kertoo: "Franssila hyppäsi kesken viime kauden suoraan a-junioreista miesten pelehin ja nousi välittömästi runkopuolustajaksi TUTOssa.". Onko nyt aprillipäivä? WTF?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vai tällaiset uutiset kisojen aikaa.
Franssila ei kaikkia varmaan tyydytä, mutta hän kyllä on vielä kehittyvä peluri.
Voi siis toivo, että on hyvä osa ensikautta puolustuksessa.

Linke on sitten sellainen, että tarvitsee pariksi todella puolustavan pakin. Mutta jospa hänkin sitten sopisi paremmin nykyiseen TUTO rinkiin, niin mikä ettei.

Ihan suuria uutisia ei tällaisena hetkenä tietystikään tule, mutta hiljaisuuden katkomiseen ihan ok.

Nyt siis pakistoon pari kaveria lisää. Aikaisempia katsoessa, niin ei lopuksi ollenkaan huonoa. Ei kuitenkaan vielä valmis, mutta uskaltaako sinne kovia nimiä enää haaveilla?
 

hokihoki

Jäsen
Linke on sitten sellainen, että tarvitsee pariksi todella puolustavan pakin. Mutta jospa hänkin sitten sopisi paremmin nykyiseen TUTO rinkiin, niin mikä ettei.

TUTOssa pelatessa Linke oli yleensä kiekollisen pelaajan parin joutuen huolehtimaan puolustuksesta, mm. esim. Aaltosen höntyillessä hyökkäyksen ylimpänä. Linke omaa kohtalaisen hyvän vedon, jota soisi vain käyttävän huomattavasti useammin. Pystyy myös tuomaan paineen alla kiekkoa ylös, toisin kuin viime kauden rungosta esim. Kuusisto.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Franssila ja Linke pakistoon.

Franssilan jatko on ihan positiivinen juttu omissa arvioissa. Pelasi runkosarjassa aika hyvin molempiin suuntiin, mutta ajoittain aika ailahtelevasti. Pudotuspeleissä oli yllättävän paljon vielä ongelmia, tosin ehkä loukkaantumiset myös vaivasivat. Ikää ei ole kuitenkaan paljoa ja onnistuneilla kesätreeneillä voisi hyvinkin löytää ihan uuden ilmeen peliinsä tulevalle kaudelle.

Linken taso on pieni kysymysmerkki ja hiukan mietityttää, että riittäisikö se vieläkään? Raameja olisi hyvin liikkuvaksi isoksi pakiksi, mutta tällä tasolla ei vielä ole pystynyt vakiinnuttamaan oikein paikkaansa. Ensi syksynä mittarissa jo 24v ja nyt alkaa olla Linken viimeiset mahdollisuudet löytää peliinsä uusi ilme. Joillain pelureilla menee kuitenkin enemmän aikaa oman pelinsä löytämiseen, tästä Hakulinen on mm. oiva esimerkki.
 

Probert24

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Montreal Canadiens (jo ennen Sakua)
Nyt tempaisi Mr. Elmo kyllä aikamoisen poikittaisen mailan meikäläisen lärviin Franssilan jatkosopimuksella! Franssila on varmaan kehityskelpoinen kaveri, mutta viimekaudellakin miehen kehitys meni heikompaan suuntaan koko ajan. Kaverilla löytynee kiekollista taitoa, kunhan muistaisi ettei ole vastustajan neljäs hyökkääjä vaan OMAN maalin puolustaja. Linken rooli on todennäköisesti rotaatiopakkina? Nyt tarvittaisiin pakistoon jo valmis pelimies, koska pelkästään kehittyvillä kavereilla me ei päästä maaliin saakka.
 

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Niin, ei näillä(kään) liigaan mennä. Mutta, jotenkin tuo Franssila kyllä mulle kelpaa. Kaverilla on mahdollisuuksia jo ensi kaudella suuriin tekoihin. Tulee heiluttamaan vastustajan verkkoja ihan kiitettävästi pakiksi. Voimaakin tuntuu olevan kulmavääntöihin. Suurin kysymys onkin sitten se, miten oma pää hoituu?? Toivottavasti löytyy sopiva pari, niin hyvä tulee!
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Muistetaan nyt se tilanne vuosi sitten. Tami kyllästyi, kun omistajilla ei ollut kunnianhimoa. Lähdettiin vaatimattomasti, omien poikien voimin, annettiin muiden paukutella henkseleitä. Sitten yhtäkkiä saavutettiinkin yllättävää menestystä. Salmela vähän vihjaa, että ei me tielläkään seistä, jos ne nyt sattumalta Liigaan nousee.

Olennaista on kuitenkin se, että missään vaiheessa Salmela tai Vaiste ei ole antanut julkisuudessa sellaista viestiä, että sinne Liigaan mennään ja kaikki voitava tehdään sen eteen. Ika tai joku toimiston jampoista voi sellaisia jupista, mutta mitä virkaa sillä on, jos ne todelliset vallankäyttäjät ovat eri linjoilla? Kaikesta päätellen Salmelan ja Vaisteen tavoitteena on vain pitää TuTo elossa, sellaisena keskikastin Mestis-jenginä joka taloudellisesti tekee suunnilleen nollatulosta. Näin se vain menee, eikä siinä toisaalta auta valittaa, sillä nämä nykyiset omistajat kuitenkin käytännössä pelastivat TuTo:n, ja heitä on kiittäminen että tämä Paksalin jälkeinen TuTo on sentään kohtuu hyvätasoinen Mestis-organisaatio.

Tulevan kauden joukkueen rakentamista ohjaa hyvin voimakkaasti se lähtökohta, että Mestis on ensi kaudella heikompi kuin päättyneellä sesongilla. Sport lähtee, Jokipo viruu henkitoreissaan, Keski-Uusimaa laittoi pillit pussiin, Jukuritkin pienentää budjettia. Kun viime kaudellakin oltiin mitaleilla, on sama mahdollista saavuttaa heikommalla joukkueella. Meidän kannattajien näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että joudumme katsomaan hyvien, tasonsa todistaneiden runkopelaajien lähtöä ja tilalle hankitaan enemmän tai vähemmän katsomattomia kortteja. Eivät nämä hankinnat mitään huonoja pelaajia välttämättä ole, mutta kyllähän tässä herää kysymys, että kuinka paljon meillä on sellaisia sopimuspelaajia, joiden palkka on muutakin kuin varusteet ja hedelmät? Virru, Keni, Tuke, Virkki, Tuohilampi. Kaikki muut lienevät enemmän tai vähemmän kulukorvausjätkiä. Se kertoo karua kieltään siitä, mikä johtava prinsiippi on: halpaa makkaraa, laatu jääköön nähtäväksi.

Vaikea on nähdä, että Pärssisen tai Uusikartanon kaltaista veteraaniammattilaista kiinnostaisi tulla tällaiseen porukkaan. Mutta ei se minua niin isosti haittaa. Sen sijaan minua vituttaa se, mihin suuntaan tämä sarjakiekkoilu Suomessa on menossa. Liiga on kyllä suosittua ja paistattelee julkisuudessa, mutta Mestiksen annetaan näivettyä pahasti ilman, että ketään edes kauheasti kiinnostaisi. Kuka saisi vakuutettua ihmiset siitä, että elävä Mestis olisi oikeasti tärkeä asia koko suomilätkän hyvinvoinnille? Tami ja Ika ovat paljon puhuneet asiasta, mutta liigapäättäjille viesti ei tunnu uppoavan. Olen sekä huolissani, turhautunut että myös surullinen asian johdosta.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Viimekauden alusta on muistettava myös se, että alussa joukkueesta myös katosi pelureita ja kauden aikana mukana roikkui pelureita, jotka eivät juuri kentällä olleet. nyt TUTO:n kookoonpano ei ole edes valmis ja tuostakin joku voi nähä enemmän harjoituksia kuin pelejä kentän puolella ja joku voi vielä päätyä pelamaan ihan muualla.

Tosi on, että tähän kauteen useampi joukkue lähtee pienemmällä satsauksella. Se ikävä kyllä voi myös alentaa Mestiksen kiinostavuutta siellä sun täällä. Lisäksi Kookoo:n liigaan pääsyn julkaistamista venytellään ihan turhaan.

Päätös karsinnoista luopumisesta, kesken kauden tehty päätös yhden nostamisesta, Mestiksen ja Suomi-srjan karsintojen peruuminen ja nyt tämä ihmettely ja sekoilu monellako joukkueella pelataan ja mitkä ne joukkueet ovat, sekoittaa kaikkea.

Vaikeaa on nähdä, että tässä mitään käännöstä saadaan aikaiseksi. Kausi kerrallaan ja kuunellaan mitä päätöksiä kauden aikana tehdään ja mitä perutaan.

Mutta 15 päivä saadaan jotain uutisia ehkä siitä mitkä joukkueet pelaavat (kait). Sen jälkeen alkaa pelaajauutisiakin tulla. Ennen kauden alkua tapahtuu vielä paljon ja toivon mukaan myös TUTO:n puolelta.

Mitään kilpavarustelu ja kuolema - leikkiä en kannata. Kyllä sitä järkevälläkin tavalla pystyy pärjäämään ja vaikka loppuun asti menemään. Pelkät nimet selkäpuolella ei sitä tuo.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Ketjulottoa pukkaa tois pualt jokke!

Hyökkäys:
XXX - Tuukka Pulliainen - Aki Keinänen
XXX - Krister Mähönen - Antti Virtanen
Hannu Kuru/Topi Taavitsainen - XXX - Oskari Lehtinen
Juha-Matti Rautajoki - Aleksi Sillanpää - Atte Sillanpää
-----
Topi Taavitsainen/Hannu Kuru, Henri Turunen jne

- Ihan käyttökelpoinen hyökkäys. Kolmosen keskelle Anton Kokkonen, jos jatkaa. Pulliaisen ja Kenin rinnalle koodinimi "NicoNyberg". Mähösen ja Virrun rinnalle sitten se "The Nimi", eli oli se sitten Pärssisen Timo tai vaikkapa viime kaudella Ilveksessä viilettänyt Juuso Rajala, mutta joka tapauksessa joku joka on pistepörssissä korkealla. Kolmosketjuun "vauhtia ja vaarallisia tilanteita" ja neloseen sitten Sillanpäät sekä Rautajoki.

Puolustus:
Anssi Virkki - XXX
Kristian Tuohilampi - Miika Franssila
Olli-Pekka Heinimäki - Aleksi Hiden
-----
Otto-Eemeli Linke jne

- Loppujen lopuksi ihan mestiksen kärkitasoa oleva puolustus, jos kärkeen saadaan vielä yksi hankinta. Jos ei, niin ollaan paljon heikoimmilla jäillä. XXX:n tilalle esimerkiksi koodinimi "JuhoMielonen" tai "KaiSyväsalmi" kuulostaisi hyvälle. Kakkospari hieman huolettaa, mutta kaiken napsuessa kohdilleen on varmasti loistava pakkipari mestikseen. Kolmospakkipari menee joukon jatkona.

Maalivahdit:
Kimmo Meriläinen
Niklas Saarinen
(XXX)

- Toivoisin vielä yhtä maalivahtia joukkueeseen. En luota Saarisen kykyihin olla yhtäkkiä ammattilaisjoukkueen kakkosvahti, kun jo a-junioreissa teki tiukkaa. Meriläinen pystyy hoitamaan sen 30-35 ottelua, mutta kuka hoitaa loput? Joku try-out veskari Saarisen kirittäjäksi olisi varmasti oiva ratkaisu.
 

Tavarits

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo ja föönit (Phoenix Coyotes)
Sillanpäät, Hiden, Meriläinen, (Heinimäki), Virtanen A., Pulliainen, Linke. Miltäs pohjilta sää muotimerkki kirjoittelet? Hä! Tässäkin joukkueessa aika paljon omia kasvatteja, toisin kuin joen toisella puolella. Ja niinkuin Elmo ja muut kirjoittajat ovat täällä ilmaisseet, omia junnuja pyritään ajamaan lisää joukkueeseen. Se on organisaation virallinen tavoite. TuTossa on ymmärretty oman juniorituotannon tärkeys kilpailukykyistä joukkuetta rakennettaessa.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Kertokaas siellä Turussa, että pelasivatko Mähönen ja Taavitsainen ketjukavereina TPS:n A-junnuissa 2011-12 kaudella?
Mikäli pelasivat, niin siinähän olisi valmis tutkapari joukkueelle?
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Minä kyllä uskon että ne junnut jotka ansaitsevat näytön edustuksessa ne myös saavat sen. Mutta kyllä junnujoukkuekin pitää olla iskukykyinen.

Seutaavaksi on pakko tulla näitä kärkijätkät...muuten alkaa kyllä usko hiipumaan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Toveri -82 kirjoitti:
Minä kyllä uskon että ne junnut jotka ansaitsevat näytön edustuksessa ne myös saavat sen. Mutta kyllä junnujoukkuekin pitää olla iskukykyinen.

Seutaavaksi on pakko tulla näitä kärkijätkät...muuten alkaa kyllä usko hiipumaan.

Tulevassa joukkueessa on panostettu selvästi turkulaisuuteen. Omia kasvatteja ja junioreita myös löytyy riveistä, mutta mukavahan se olisi jos enemmänkin näitä saataisiin edustukseeni. Ongelman ydin on mielestäni A-nuorten Mestiksen ja Mestiksen välinen kuilu. Hyppäys on monelle nuorelle turhan suuri ja vaikea. TuTon junnujen pitäisi ansaita näyttöpaikkansa edustuksessa ja käyttää ne hyväkseen. Jotenkin kuilua pitäisi myös yrittää kaventaa ja A-nuorten nostaminen Liigaan olisi yksi keino.

Nykyinen joukkue on jo ihan hyvä aihio, mutta kyllä siihen todellakin muutama nimekäs vahvistus olisi tervetullut. Sentterien tarve on mielestäni suurin. Kunnon pelintekijöitä tarvittaisiin, jotka löytäisivät laiturit vaikeistakin paikoista. Yksi ehkä mielenkiintoinen hankinta voisi olla jopa kokenut Teemu Virtala. Viime kaudella Teemun peli kulki aika hyvin jälleen Hokissa (runkosarjan pistepörssin voitto) ja velihän on pelannut tuossa naapurissa jo hyvän tovin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Turkulaispelaajat ovat toki tärkeitä, mutta eivät he kaikki kaikessa saa olla, eli kyllä joukkueeseen pitäisi pystyä hankkimaan kärkipelaajia muualtakin, tai sellaisiakin pelaajia jotka ovat halukkaita Turkuun tulemaan esimerkiksi opiskelujen myötä ja haluavat pelata TuTossa. Ei minusta tarvitse joka jannun tai edes junnun syntymäpaikkana olla Turku, vaikka olenkin Heidekenillä syntynyt.

Jos jostain tulisi jytkyvahvistus, niin sama se on, vaikka olisi syntynyt peräti Helsingissä tai Tampereella.

Ihan pelkäksi kasvattajaseuraksi ei saisi minusta taantua, minusta TuTon pitäisi olla tavoitteellinen seura, jonka tähtäimessä on liigaan palaaminen eikä vain paikallisten lahjakkuuksien kouliminen siihen kuntoon, että he voivat tehdä liigasopimuksen Tepsiin tai muualle. Mutta vaikeahan se nykyisin tietysti on rosteria kasata, kun Mestis on pelkkä huono vitsi, joka heikkenee jokaisella kerralla kun samaa vitsiä toistetaan. En ihmettele, jos Uusikartano ja Pärssinen eivät TuToon sopimusta tee, koska sarjan touhut ovat vuodesta toiseen niin sekavia eikä edes joukkuemäärästä ole varmuutta.
 

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
A-nuorten Mestiksen ja Mestiksen välinen kuilu

Ongelman ydin on mielestäni A-nuorten Mestiksen ja Mestiksen välinen kuilu. Hyppäys on monelle nuorelle turhan suuri ja vaikea. TuTon junnujen pitäisi ansaita näyttöpaikkansa edustuksessa ja käyttää ne hyväkseen. Jotenkin kuilua pitäisi myös yrittää kaventaa ja A-nuorten nostaminen Liigaan olisi yksi keino.

A-junnujen nostaminen Liigaan olisi kova juttu, mutta ei tapahdu kovin helposti tai nopeasti ellei saada rakennettua koko organisaatiosta potentiaalisille junioreille niin herkullista kehittymispaikkaa, että tällainen haluaa tulla TuTon ja pysyä siellä. Ika Mestis-jengin perämisessä ja muutamat positiiviset tarinat menneeltä kaudelta ovat hyviä asioita, mutta muutakin pitäisi tehdä. Polkua A-junnuista äijien Mestikseen voisi myös loiventaa tekemällä yhteistyötä ja pelaajavaihtoa KaKiPon kanssa, joka juuri nousi Suomisarjaan.
 

salvation

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
Ihan pelkäksi kasvattajaseuraksi ei saisi minusta taantua, minusta TuTon pitäisi olla tavoitteellinen seura, jonka tähtäimessä on liigaan palaaminen eikä vain paikallisten lahjakkuuksien kouliminen siihen kuntoon, että he voivat tehdä liigasopimuksen Tepsiin tai muualle.

Jep Jep mutta.. Miten sitä mestis-budjeteilla liigassa pärjätään kun liigalisenssikin on jo miljoonia? Siinä saa myydä kädet krampissa nakkeja katsojille joita Kupittaallakin on vain muutama tuhat.
 
A-junnujen nostaminen Liigaan olisi kova juttu, mutta ei tapahdu kovin helposti tai nopeasti ellei saada rakennettua koko organisaatiosta potentiaalisille junioreille niin herkullista kehittymispaikkaa, että tällainen haluaa tulla TuTon ja pysyä siellä. Ika Mestis-jengin perämisessä ja muutamat positiiviset tarinat menneeltä kaudelta ovat hyviä asioita, mutta muutakin pitäisi tehdä. Polkua A-junnuista äijien Mestikseen voisi myös loiventaa tekemällä yhteistyötä ja pelaajavaihtoa KaKiPon kanssa, joka juuri nousi Suomisarjaan.

Viestin alusta olen kovastikin samaa mieltä. Eri mieltä taas olen pelaajavaihdosta Kakipon kanssa, mikäli kuulemani huhu Kakipon ensi kauden valmentajasta pitävät paikkaansa. Uskaltaisin jopa väittää, että moni Tuto-fanikin on kanssani samaa mieltä.

Jos Kakipossa on tolkullinen ja asiansa osaava valmentaja, minäkin hyväksyn pelaajavaihdon ilomielin. Nyt se ei vaan näytä siltä. Valitettavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös