TUTO Hockey 2020–2021

  • 99 957
  • 368

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Matias Lehtonen on näemmä lainassa Tapparasta. Näin Eliten mukaan ainakin. Tiedä sitten onko pitkään.

Aamulehden uutisen mukaan poikkeusaikana ei toistaiseksi poukkoilla joukkueesta toiseen, eli edustuksen pelaajat pysyvät edustuksessa, nuoret nuorissa ja farmipelaajat farmissa. Näin ajateltuna Lehtonen lienee pidempiaikainen laina. Itse melkein jättäisin vaikka pysyvästi Turkuun, sillä eipä ole Tapparassa esittänyt mitään jonka vuoksi paikka pelaavassa kokoonpanossa olisi tällä hetkellä perusteltua (alkujaankin oli yksi kummallisimmista jatkosopimuksista vähään aikaan).
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
No hyvä näin. Jos hän suorituu täälä kuten aiemmin, niin saa näytönpaikan. Naapuri tai joku muu sitten vie hänet, jos Tappra päättää purkaa sopimuksen tai jos tuhoja tekee niin Tappra ottaa takaisin. Hänelle kuitenkin toivon hyvää ja menestystä, missä sitten pelaakin (ei toisessa Mestis seurassa kuitenkaan). Lisäksi "farmiseura" ei ole oikea sana vaan "yhteistyö" seura. Tai sitten minua kusetetaan ja monia muita.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Hieno juttu kun Matias Lehtonen tuli TuToon, toivottavasti pitkäksi aikaa. TuTon viime kaudesta heikentynyt hyökkäys kyllä tarvitsee Matiasta. Hän pelasi jo tänään Fopsia vastaan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hieno juttu kun Matias Lehtonen tuli TuToon, toivottavasti pitkäksi aikaa. TuTon viime kaudesta heikentynyt hyökkäys kyllä tarvitsee Matiasta. Hän pelasi jo tänään Fopsia vastaan.
Hyvin TuTon peli kulki ja FPS kaatui 1-7 lukemilla. TuTon nelonen otti ratkaisijan viittaa pelissä Roope Kallion johdolla. Ketjua vastassa pelasi ilmeisesti jonkun verran FPS ykkönen ja taisi TuTon nelonen olla perilla vastustajan metkuista ilmeisen hyvin, heh. Pakistossa Timi Lehti ei pinnoille päässyt, mutta hyviä asioita tuntui tapahtuvan hänen ollessa kentällä ja hänelle jäi +4 teholukema tilastoihin.

Matias Lehtonen on varmasti arvokas laina TuTon joukkueeseen. Hän on monipuolinen pelaaja, joka voi auttaa joukkuetta usealla eri tavalla. Tapparassa rooli ja peliaika on jäänyt aika pieneksi viime kaudella ja ehkä hän ei jotenkin ole oikein onnistunut nousemaan esiin nelosketjun roolista? Pienestä roolista huolimatta hän oli pelannut tunnollisesti kentän molempiin suuntiin ja 41 ottelusta saldona on mm. +6 lukema tehotilassa. Lehtosen ollessa kentällä 41 ottelussa vastustaja iski vain 6 maalia. Pientä vertailukohtaa antaa ehkä kokenut Juhani Jasu (mm. JA:ssa Jasua on kehuttu vuosikymmenen työmieheksi). Jasu pelasi myös paljon Lehtosen kanssa. Hänen teholukemansa oli 56 ottelusta -4 ja maaleja vastustja iski 21 hänen ollessaan kentällä. TuTossa Lehtoselle on varmasti tarjolla paljon isompaa roolia ja joukkue tarvitsisi häntä myös maalien tekoon. Siinä Lehtosella on myös petraamista. Laukauksista meni perille Tapparassa viime kaudella vain 4,2%, mikä on aika vähän.
 
Viimeksi muokattu:

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tuohilampi tuli nytten ja soppari 2+1. Jos jatkaa siitä mihin jäi, niin todella hyvää.
En ihan uskonut, että joukkuetta täydennetään vielä.
 

Nopsajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuto Hockey, Tampereen Ilves
Tuohilampi tuli nytten ja soppari 2+1. Jos jatkaa siitä mihin jäi, niin todella hyvää.
En ihan uskonut, että joukkuetta täydennetään vielä.

Jos Raissi pelaa vähänkään samalla tasolla millä on viime vuosina pelannut, on hän Mestikseen kova tekijä.
Tuo Tutolle voimaa niin omaan päähän kuin myös hyökkäykseen. Ylivoimalla myös viivassa aika kurko.
 

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Raissin kotiinpaluu oli iloinen yllätys. TuTo:n ylivoima sai rutkasti lisää osaamista ja kaikenkaikkiaan hyvin monipuolinen fiksu kaveri nuorelle joukkueelle. Kauppatieteen kandin paperit taskussa, joten myös siviiliasiat ovat kunnossa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Huomenna se alkaa. Hieman hiljaista on ollut, mutta tänään TS uutisessa kerrotiin, että liikkuvuuta olisi ja toistettiin nuorten mahdollisuuksia. Joukkueessa on mukana kokemusta ja nuoruutta, sekä potenttiaalisia pelaajia. Katsotaan onko nyt sitten hieman altavastaajan asemasta mahdollisuutta nousta yllättäjäksi. Ensinmäinen näytönpaikka huomenna, kun Tampereella kohdataan KooVee
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Mikko Laine TuToon. Sopimuksessa liigaoptio sekä mahdollisuus siirtyä ulkomaille. Tuo tarvittavaa kokemusta joukkueeseen.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Tilastoista katsottuna erikoinen peli. Salmenoja tuli maaliin Urpolahden tilalle kun peliä oli pelattu paljon alle puolet ja tuolloin TuTo oli 4-0 tappiolla. Peli päättyi 4-3 ja Salmenojalla oli ottelussa 4 torjuntaa, kun Urpolahdella oli niitä 14. Voisiko joku kertoa, mitä pelissä tapahtui.
 

Nopsajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuto Hockey, Tampereen Ilves
Kauden avauspelistä ensimmäiset 55 minuuttia oli oma peli aika sekaisin ja jäähyjä tuli paljon. Urpolahdelle myös vaikea peli ja lähtikin vaihtoon neljännen takaiskun jälkeen.
Lopussa löytyi vielä hyvä kirivaihde ja kolme maalia tehtiin ilman veskaria.

Plussat pelistä Poikolalle, joka taklasi ja luisteli hyvin. Tuomareilta kunnon housuunpaskominen kun Poikola ajoi Kooveen pelaajaa vastapalloon joka veti päänsä alas juuri ennen taklausta. Tästä onneksi vain 2+10 tuomittiin.
Myös Juho Virtanen ja Jere Karlsson olivat tuttuun tapaan hyviä molempiin suuntiin.
Vaikea vielä nähdä suurempaa kehittämisen kohdetta ja uskonkin, että peli lähtee rullaamaan kunhan vähän saa vielä pelejä alle ja ketjut löytävät kunnolla toisensa.
 

Oadie

Jäsen
Mielestäni tuo oli vaikea peli TUTO:lle. Joukkue oli aika jaloissa. Lopussa hieno nousu, mutta kyllähän KooVee:lta lähti jalka kaasulta kolmannessa erässä. K-Espoo on ennakolta vaikeampi vastus, joten aika paljon saa peli parantua, että voidaan pisteistä haaveilla.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
En tiedä vaikuttiko peliin vähäiset harjoituspelit. Hieman sekavalta peli näytti. Omista virheistä vastustaja rankaisi tehokkaasti. Positivista on, että loppuun asti yritettiin ja tasoitusmaalikaan ei kaukana ollut. Ihan lopussa kuekko vielä maalin edessä olleelle. Kääntö ei ihan onnistunut ja taisi summerikin siinä soida.
K-Espoo on ennaakkon tämän lohkon ennakkosuosikkeja. Virheitä pitää välttää ja maalivaahdin pitää onnistua. Sen jälkeen kaikki on kiinni siitä itse pelaamisesta.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Sellaista sitten. Joukkue pelaa väärässä sarjassa tällä hetkellä. Toiveissa oli, että Kooveeta vastaan oli vain hetkellinen kooma. No eihän se sitä ollut. Onneksi itse olin tämän päiväiseen nöyryytykseen jo henkisesti valmiina niin ei edes vituttanut kauheasti.

Saa katsoa pelaako Lehtonen enää ensi viikolla. Eipä hirveästi napannut pelaaminen.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
TuTon joukkueessa näytti olevan neljä ketjua kolmos-neloskentän pelaajia. Lisäksi maalivahtipeli oli surkeata, kun Urpolahdelle meni neljä helppoa maalia. Puolustajillekin sattui pahoja virheitä, joista kamalin oli Espoon viimeinen maali, missä Rannisto antoi kiekon maalin edessä Espoon pelaajalle.

Viime kaudella oltiin runkosarjassa seitsemänsiä. Kun sen joukkueen huippupelaajien Vanhatalon, Embrichin, Elon ja Ahoniemen tasoisia pelaajia ei ole tämän kauden joukkueessa niin tässä on tulos. Samaa mieltä Flyingbirdin kanssa siitä, että Matias Lehtonen ei tänään yhtään vahvistanut joukkuetta. Ainoa valopilkku oli kaksi maalia tehnyt Mikko Laine.

Missä ovat TuTon ykkösmaalivahdiksi kaavailtu Kari Piiroinen ja harjoituspeleissä ykkösketjussa pelannut Valtteri Niemi. En ole nähnyt missään syytä heidän poissaololleen. Vähän minua ihmetyttää, että otteluun ei ollut otettu edes penkille TuTon U20 joukkueen maalivahti Michal Vojvodaa, joka on huonossa joukkueessa pelannut hyvin. Varsinkin kun U20 joukkueella ei ole pelejä ennen sunnuntaita.

Katsojia oli 605 ja espoolaisiakin ilahduttavan monta. Viime kaudella TuTon katsojakeskiarvo oli yli 1300, joten korona on romahduttanut katsojamäärän. Jos huonot peliesitykset jatkuvat niin katsojamäärä voi laskea entisestään.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Piironen suorittaa asepalvelusta, Niemi varmaan pelikiellossa? Jäi eilinen peli näkemättä, mutta katson sen jossain vaiheessa.
Ennakkoon pidin tätä vaikeana otteluna ja voittoa vaikeasti saatavana. Lopputulos kyllä jotain, mitä en odottanut.
 

Oadie

Jäsen
Aika alas on seura vajonnut. KooVee pelistä ei tullut mitään ja astetta kovempaa K-Espoota vastaa vielä vähemmän. Tasoero joukkueiden välillä oli hirmuinen. Lisäksi maalivahtipeli on umpisurkeaa. Salmenoja piti nollat torstaina, mutta Virtanen laittoi silti Urpolahden maaliin nöyryyttämään itsensä ja muun joukkueen. Eikä päästänyt häntä sieltä edes pois? Tosin sama vaikka Tuukka Rask olisi ollut tolppien niin tukkaan olisi tullut.

Ei tule heti mieleen koska olen nähnyt noin huonon TUTO:n. Ei edes Niukkasen luotsaama Mestis-karsinnoissa sählännyt TuTo ollut kaudellaan noin heikko. Aika paljon pitää tapahtua tässä syyskaudella, että voitaisiin Espoo tai Vantaa voittaa. TUTO:n päävastustaja on näillä esityksillä FPS ja siinäkin alkaa tulla kiire.
 

Butcher

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Ketterä
Kuulemieni huhujen mukaan Niemi olisi takaisin pelikunnossa ihan tässä lähiaikoina, varmaan voi olla mukana jo ensi viikon peleissä.
 

Nopsajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuto Hockey, Tampereen Ilves
Jännä nähdä miten vieraspelit tulevat tällä kaudella menemään. Viime kaudellakin vieraspelit tuottivat tuskaa vaikka miehistö olikin kovempi. Näiden kahden nähdyn pelin perusteella voi oikeasti tilanne olla se, että taistellaan jumbosijasta FPS:n kanssa.
Toivotaan kuitenkin että homma lähtisi rullaamaan ja saataisiin naarattua vielä muutama vahvistuskin mukaan kauden aikana.
Jos jotain positiivista haluaa jo tässä kohtaa etsiä, ei ainakaan jouduta karsimaan kun tällä kaudella tämäkin sarja on suljettu.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vieraspelit on olleet hankalia kyllä, mutta nyt kun pelataan paljon lähialueilla, niin ainakaan matkan vaikutus ei pitäisi paljon vaikuttaa. Enemmän nyt taitaa olla kiinni siitä millainen miehistö saadaan liikkeelle. Nyt kriittisin asia taitaa olla niin nuorissa kuin edustuksessa maalivaahdin osa. Piironen ei ole vielä näissä "tosipeleissä" päässyt esiintymään. Vähän tuntuu, että jos hän ei ole mukana ja onnistu, niin pulassa ollaan. En usko, että muut vielä puuttuvat ratkaisivat tilannetta. Hieman heikko alku on ollut ja se ja tietysti korona vaikuttaa myös yleisomäärään. Jos matalapaine jatkuu, niin saa nähdä reagoidaanko siihen.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mikähän mahtaa muuten olla tilanne, jos Korona vielä vie jonkun Liigassa pelaavan joukkueen konkurssiin? JA:ssa oli hiljattain juttu jossa n.1/4 taisi nähdä konkurssin jotenkin todennäköisenä. Voiko tämän ottaa myös siten, että tällaisen tilanteen toteutuessa Mestiksestä nousisi nopeutetulla aikataululla joku joukkue tai jopa joukkueita Liigaan? Onko esim. TV sopimuksissa joku tarve tietylle joukkueiden määrälle Liigassa? Itse en kyllä mitään konkursseja toivo, mutta "Korona" kaudella tuntuu kaikenlaisia yllätyksiä riittävän ja pitäisi itsekin kaudesta selvitä ilman pahempia ongelmia. Hyvin "TuTomaiselta" tuntuu myös ajatus, että liigajuna menee jälleen Kupittaan aseman ohi.

 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Mikähän mahtaa muuten olla tilanne, jos Korona vielä vie jonkun Liigassa pelaavan joukkueen konkurssiin? JA:ssa oli hiljattain juttu jossa n.1/4 taisi nähdä konkurssin jotenkin todennäköisenä. Voiko tämän ottaa myös siten, että tällaisen tilanteen toteutuessa Mestiksestä nousisi nopeutetulla aikataululla joku joukkue tai jopa joukkueita Liigaan? Onko esim. TV sopimuksissa joku tarve tietylle joukkueiden määrälle Liigassa? Itse en kyllä mitään konkursseja toivo, mutta "Korona" kaudella tuntuu kaikenlaisia yllätyksiä riittävän ja pitäisi itsekin kaudesta selvitä ilman pahempia ongelmia. Hyvin "TuTomaiselta" tuntuu myös ajatus, että liigajuna menee jälleen Kupittaan aseman ohi.
Uskon itse yhteen tai kahteen konkurssiin. Mahdollinen keskeytys tietysti muuttaisi tilanteen. Kiekko-Vantaalta puuttuu halli, Kiekko-Espoon organisaatio on lähempänä Suomi-sarjatasoa kuin liigaa ja Joensuussa on vasta vaihdettu omistuspohjaa. Tutolla on periaatteessa kaikki kunnossa. Muilla taas ei ole mitään palaa muista syistä. Voipi olla, että Tutoa aletaan kosiskelemaan hyvinkin aktiivisesti. Toisaalta Liigalle voisi olla hyväksi, jos joukkueita olisi 14 nykyisen 15:a sijaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös